SACCSIV – blog ortodox

Surse: Adrian Streinu-Cercel ar putea candida din partea PSD pentru un loc în Senat. Viorica Dăncilă tot nu primește nimic

Posted in Romania, STIRI by Vali on octombrie 17, 2020

Sursa: https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/surse-adrian-streinu-cercel-ar-putea-candida-din-partea-psd-pentru-un-loc-in-senat-viorica-dancila-tot-nu-primeste-nimic-1385789

Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Surse din partid au confirmat pentru Digi24.ro discuțiile cu Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel. Acesta ar putea candida pe lista PSD pentru Senat în București, pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

Adrian Streinu-Cercel ar fi cea de-a doua personalitate din zona medicală cooptată de PSD pentru un loc în Parlament după doctorul Alexandru Rafila care va deschide lista PSD la Camera Deputaților.

Viorica Dăncilă nu este pe lista pentru Parlament, Teodorovici are emoții

Conducerea PSD a avut, vineri, o discuție cu organizațiile județene despre listele propuse de acestea la alegerile parlamentare. Potrivit discuțiilor interne, fostul premier, Viorica Dăncilă, nu a fost propusă de nicio organizație pentru un loc în Parlament și, cel mai probabil, nu va fi pe lista partidului. Emoții are și fostul președinte executiv, Eugen Teodorovici, despre care surse din partid spun că nu ar fi pus pe lista PSD Tulcea.

De pe listă PSD pentru parlamentare lipsesc nume precum Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae sau Florin Iordache.

Din actuala conducere a partidului, Marcel Ciolacu va deschide lista deputaților la Buzău, Gabriela Firea lista de senatori la București, Sorin Grindeanu candidează cap de listă la Camera Deputaților în județul Timiș, iar Vasile Dâncu va candida pe prima poziție la Senat în județul Cluj.

În cadrul discuțiilor, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a respins listele propuse de organizațiile care au obținut rezultate proaste la alegerile locale. Liderii organizațiilor respective ar fi vrut să obțină un mandat de parlamentar.

De asemenea, în ședința a fost un schimb de replici între Ciolacu și fostul președinte al organizației Vrancea, Marian Oprișan, care și-ar fi dorit să candideze pentru un loc în Parlament.

Ciolacu i-a reproșat acestuia că a pierdut alegerile în județ pentru că a insistat să candideze pentru șefia Consiliului Județean. După ce i-a luat funcția de președinte al organizației Vrancea, unde acum Ciolacu ocupă funcția interimar, președintele PSD i-a transmis lui Oprișan că partidul va câștiga parlamentarele în județ și fără contribuția sa.

Discuțiile de vineri nu s-au finalizat, urmând ca negocierile să fie reluate la începtul săptămânii viitoare.

Cum ar putea arăta lista PSD în București

Lista PSD în București va fi deschisă la Camera Deputaților de Alexandru Rafila, iar pe lista se vor regăsi foștii primari din București, Daniel Tudorache și Daniel Florea și actuali parlamentari: Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Diana Tușa, Petre Florin Manole. Pentru pozițiile 8 și 9, considerate eligibile, sunt încă purtate discuții.

La Senat, lista va fi deschisă de Gabriela Firea, urmată de Adrian Sterinu-Cercel și de fostul primar al sectorului 4, Gabriel Mutu.

Robert Kiss

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. isa said, on octombrie 17, 2020 at 4:16 pm

    Obiectivele urmarite sunt:
    1. Impunerea in Romania a agendei OMS – organizatia mondiala satanica
    2. Vaccinare obligatorie pe repede inainte
    3. Posibil compromiterea PSD, ca efect colateral, dar nu obligatoriu
    … Asta ce imi vine imediat in minte, or mai fi si alte motive pt care sunt impinsi la inaintare.
    Nu cred ca li se va alatura si Arafat. Mai degraba cred ca vor contribui la scoaterea lui Arafat din scena.

    Apreciază

  2. Elena said, on octombrie 17, 2020 at 5:09 pm

    Despre imunitate, foarte bine explicat:

    Apreciat de 1 persoană

  3. isa said, on octombrie 17, 2020 at 5:10 pm

    Din nou se darama bisericile. Mare bucurie pe indraciti:

    https://m.adevarul.ro/locale/constanta/decizia-judecatorilor-biserica-municipiul-constanta-demolata-1_5f8a87955163ec4271f5ac9e/index.html

    Biserica aceea se afla acolo de cel putin 18 ani.

    Apreciază

  4. dante said, on octombrie 17, 2020 at 5:53 pm

    Daca astia doi derbedei nenorociti, Rafila si Cercel se vor inscrie in PSD atunci se subintelege cam care va fi rezultatul alegerilor parlamentare, pentru ca tutele astea doua nu se inscriu asa de amoru’ artei, ci au ordin pe unitate. Sistemul vrea sa-si garanteze trecerea legilor naziste cu caracter medical prin parlament, gen vaccinare obligatorie, carantinare fortata, etc. Ramine in suspans funebrul Arahat, sau pe asta il vor sacrifica la momentul oportun.

    Apreciază

  5. stef said, on octombrie 17, 2020 at 6:13 pm

    IN ATENTIA REDACTIEI :

    https://www.cotidianul.ro/inventatorul-testului-pcr-nu-e-mereu-concludent/

    Cum stau lucrurile cu testul PCR? Cine l-a inventat și cum funcționează? Este el 100% sigur? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le adresează românii, dar nu numai, în legătură cu aceste teste despre care auzim acum în fiecare zi. Răspunsurile ar putea veni dintr-un filmuleț în care inventatorul testului RT PCR, cu care se “depistează” COVID 19, se destăinuie:

    “Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi ! (…)“ Sunt zece mii de retrovirusuri. Dacă interpretezi testul necorespunzator în cercetarea lor, poți obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie!”.

    „La aceste teste, totul se bazează pe lucruri care sunt invizibile, și rezultatele sunt deduse“, afirmă Kary Mullis, care avertiza și că nu întotdeauna „poți pretinde că testul dă un rezultat concludent“.

    „Testul îți permite să iei ceva infim, și să aduci acel ceva la o scară foarte mare, să fie măsurabil, și apoi să vorbești de parcă ar fi ceva important. Asta nu înseamnă că e folosit greșit ci că e interpretat greșit.“

    Biochimistul american Kary Mullis este inventatorul reacției de polimerizare în lanț (Polymerase Chain Reaction sau PCR în engleză), pentru care a și fost premiat cu Nobel pentru chimie în 1993. Mullis a murit anul trecut, din cauza unei pneumonii.

    Apreciază

    • R said, on octombrie 18, 2020 at 8:05 am

      Kary Mullis: „Testul (RT PCR inventat de el) nu îți spune dacă ești bolnav, sau dacă virusul pe care îl ai îți poate face vreun rău.”

      Așadar testarea RT PCR a SARS-COV2, sau COVID19 s-a bazat pe nimic, pentru că testarea este egală cu zero. Testul folosit nu dovedește nimic. S-a băgat în carantină o lume întreagă în baza a nimic. Și tot în baza a nimic vor să bage din nou în carantină lumea pentru ca să o distrugă, și să prelunegescă pe timp nelimitat toate măsurile absurde pe care le-au implementat cu forța pe bază de amenzi: purtatul măștii, distanțarea socială, dezinfectarea excesivă, și altele.
      Ce fac medicii din întreaga lume? Tac?

      Apreciază

  6. Copy/paste said, on octombrie 17, 2020 at 7:56 pm

    În octombrie 2019, PSD-ul a cedat guvernarea în favoarea lui Iohannis și a PNL-ului. De ce a procedat așa, s-au întrebat unii, pentru că rezultatele guvernării PSD erau chiar bune pe alocuri.

    https://www.zf.ro/eveniment/ce-lasa-in-urma-psd-in-cei-opt-ani-de-guvernare-pib-ul-a-crescut-cu-77-salariile-s-au-dublat-dar-deficitul-comercial-s-a-deteriorat-cu-131-18455393

    PSD-ul a aflat probabil prin canale specifice despre ceea ce urma să se întâmple, și și-a zis nu vor aplica ei direct mizeria ce urma inevitabil să se pună în practică, așa că au lăsat mână liberă PNL-ului, să facă ei ceea ce era de făcut. Dar PSD-ul a sprijinit apoi tacit prin majoritatea parlamentară pe care o deținea, toate măsurile de austeritate durrră care aveau să se aplice aici ca și peste tot în lume. Copy/paste. Ați auzit ce se întâmplă în Australia, țară experiment, la capătul lumii, unde vor să verifice în practică până unde se poate merge? Dacă ați auzit, până unde credeți că se poate merge în Europa și aici în țărișoară, cu sau fără PSD? A fost sezonul primăvară-vară 2020 doar o avanpremieră pentru ceea ce va urma?

    Și tot în octombrie s-a făcut repetiția generală oficială la Event 201, în care se explica detaliat ceea ce urma să se întâmple. Drq este obligat să spună ceea ce face, pentru ca oamenii să nu aibă motiv de îndreptățire că n-au știut. Nici un era nevoie de cine știe ce canale speciale de informații, când totul era la vedere, nu-i așa?

    Apreciat de 1 persoană

  7. Cosmin said, on octombrie 17, 2020 at 8:42 pm

    Am primit pe Telegram:

    Da, se pare că din noiembrie vor să treacă în forță la implementarea satanismului mondial. Daca populația planetei nu se ridică, va fi JALE !!!!

    Vreau să vă ofer câteva informații foarte importante. Sunt membru al comitetului în cadrul Partidului Liberal din Canada.. Stau în mai multe grupuri de comitete, dar informațiile pe care le furnizez provin de la Comitetul de planificare strategică (care este condus de PMO).
     
    Trebuie să încep prin a spune că nu sunt fericit să fac asta, dar trebuie, ca canadian și, mai important, ca părinte care își dorește un viitor mai bun nu numai pentru copiii mei, ci și pentru ceilalți copii.
     
    Celălalt motiv pentru care fac acest lucru este că aproximativ 30% dintre membrii comitetului nu sunt mulțumiți de direcția pe care aceasta o va lua în Canada, dar opiniile noastre au fost ignorate și intenționează să avanseze spre obiectivele lor.
     
     De asemenea, au arătat foarte clar că nimic nu va opri obiectivele planificate. Foaia de parcurs și obiectivul au fost stabilite de PMO și sunt după cum urmează:
     
    – Restricțiile de blocare din faza a doua, pe o bază continuă, începând cu principalele zone metropolitane mai întâi și extinzându-se spre exterior. Așteptat sa se realizeze până în noiembrie 2020.
     
    – Grăbirea achiziției (sau construirii) instalațiilor de izolare în fiecare provincie și teritoriu. Așteptat sa se implementeze până în decembrie 2020.
     
    – Noile cazuri zilnice de COVID-19 vor crește dincolo de capacitatea de testare, inclusiv creșteri ale deceselor legate de COVID după aceleași curbe de creștere. Așteptat sa se implementeze până la sfârșitul lunii noiembrie 2020.
     
    – Blocare secundară completă și totală (mult mai strictă decât prima și a doua restricție aflata in derulare). Așteptat până la sfârșitul lunii decembrie 2020 – începutul lunii ianuarie 2021
     
    – Reforma și extinderea programului de șomaj care urmează să fie tranziționat în programul de venit universal de bază. Așteptat in primul trimestru al anului 2021.
     
    – Mutația COVID-19 proiectată și / sau co-infecția cu un virus secundar (denumit COVID-21) care duce la un al treilea val cu o rată de mortalitate mult mai mare și o rată mai mare de infecție. Așteptat până în februarie 2021.

    – Cazurile noi zilnice de spitalizări COVID-21 și decese legate de COVID-19 și COVID-21 vor depăși capacitatea unităților de îngrijire medicală. Așteptat Q1 (trimestru) – Q2 2021.
     
     – Restricțiile de blocare îmbunătățite (denumite a treia blocare) vor fi implementate. Se vor impune restricții complete de călătorie (inclusiv între provincii și între orașe). Așteptat Q2 2021.
     
    – Tranziția persoanelor în programul universal de venit de bază. Așteptat la jumătatea Q2 2021.
     
    – Defecțiuni ale lanțului de aprovizionare proiectate, lipsa stocurilor, instabilitate economică mare. Așteptat târziu în trimestrul II 2021. 
     
    Desfășurarea personalului militar în marile zone metropolitane, precum și pe toate drumurile principale pentru stabilirea punctelor de control al călătoriilor. Limitați deplasarea și calatoria. Oferiți sprijin logistic zonei. Așteptat până în trimestrul III 2021.
     
    Împreună cu foaia de parcurs furnizată, Comitetului de planificare strategică i s-a cerut să proiecteze un mod eficient de trecere a canadienilor pentru a îndeplini un efort economic fără precedent. Unul care ar schimba fața Canadei și ar schimba pentru totdeauna viețile canadienilor.
     
     Ni s-a spus că, pentru a compensa ceea ce era în esență un colaps economic la scară internațională, guvernul federal urma să le ofere canadienilor o reducere totală a datoriilor.
     
    Acesta este modul în care funcționează: guvernul federal va oferi eliminarea tuturor datoriilor personale (ipoteci, împrumuturi, carduri de credit, etc.), care toate fondurile vor fi acordate Canadei de către FMI în cadrul programului care va deveni cunoscut sub numele de programul de resetare a datoriei mondiale
     
    În schimbul acceptării acestei iertări totale a datoriilor, individul ar pierde pentru totdeauna proprietatea asupra oricăror proprietăți și active.
     
    Individul ar trebui, de asemenea, să fie de acord să participe la programul de vaccinare COVID-19 și COVID-21, care ar oferi individului o călătorie nelimitată și o viață nelimitată chiar și în condiții de blocare completă (prin utilizarea identificării cu fotografie denumită HealthPass din Canada) .
     
     Membrii comitetului au întrebat cine va deveni proprietarul bunurilor și activelor confiscate în acest scenariu și ce se va întâmpla cu creditorii sau instituțiile financiare, ni s-a spus pur și simplu: „programul de resetare a datoriei mondiale va gestiona toate detaliile”.

    Mai mulți membri ai comitetului au pus la îndoială ce s-ar întâmpla cu persoanele fizice dacă ar refuza să participe la programul de resetare a datoriei mondiale sau HealthPass sau la programul de vaccinare, iar răspunsul pe care l-am primit a fost foarte îngrijorător.
     
    În esență, ni s-a spus că este de datoria noastră să ne asigurăm că am venit cu un plan pentru a ne asigura că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Ni s-a spus că este în interesul persoanelor fizice să participe.
     
    Când mai mulți membri ai comitetului au presat neîncetat să obțină un răspuns ni s-a spus că cei care au refuzat vor trăi mai întâi sub restricțiile de blocare la nesfârșit.
     
    Și că, într-o perioadă scurtă de timp, pe măsură ce mai mulți canadieni au trecut la programul de iertare a datoriilor, cei care au refuzat să participe vor fi considerați un risc de siguranță publică și vor fi relocați în facilități de izolare. Odată ajunși în acele facilități li s-ar oferi două opțiuni, să participe la programul de iertare a datoriilor și să fie eliberați sau să rămână pe termen nelimitat în unitatea de izolare sub clasificarea unui risc grav pentru sănătatea publică și să li se confiste toate bunurile.
     
    Așa cum vă puteți imagina, după ce ați auzit toate acestea, s-a transformat într-o discuție aprinsă și a escaladat dincolo de orice am mai văzut până acum.
     
    În cele din urmă, PMO a sugerat că întreaga agendă va merge mai departe, indiferent cine este de acord sau nu.
     
    Că nu va fi doar Canada, dar, de fapt, toate națiunile vor avea foi de parcurs și agende similare. Că trebuie să profităm de situațiile din fața noastră pentru a promova schimbarea la o scară mai mare pentru îmbunătățirea tuturor. Membrii care s-au opus și cei care au ridicat probleme cheie care ar apărea dintr-un astfel de lucru au fost complet ignorați. Opiniile și preocupările noastre au fost ignorate. Ni s-a spus pur și simplu să o facem.
     
    Tot ce știu este că nu-mi place și cred că va plasa canadienii într-un viitor întunecat.

    Sursa: https://www.henrymakow.com/2020/10/viral-world-lockdown-plan-leaked.html

    Apreciază

  8. M. Uriel said, on octombrie 17, 2020 at 9:07 pm

    Protestele de la Londra continua

    Apreciază

  9. astridcezara said, on octombrie 17, 2020 at 9:14 pm

    Ce sa faca PSD-ul? Daca nu il au pe Mengele,macar streinu cercel sa fie…

    Apreciază

  10. M. Uriel said, on octombrie 17, 2020 at 9:34 pm

    Victorian Police state wont allow Barber Shop and Salon to Open

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.