SACCSIV – blog ortodox

Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și va candida pentru un loc în Parlament

Posted in alegeri, ALEXANDRU RAFILA, Romania, STIRI by Vali on octombrie 16, 2020

Sursa: https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/alexandru-rafila-s-a-inscris-in-psd-si-va-candida-pentru-un-loc-in-parlament-1385142

Marcel Ciolacu anunță că Alexandru Rafila s-a înscris în PSD și va candida pe listele partidului la alegerile parlamentare Foto: Inquam Photos / George Călin

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, s-a înscris în PSD și va candida la alegerile parlamentare pe listele partidului. Anunțul a fost făcut într-o conferință comună de presă, la care a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate. Intoleranța, polarizarea fac imposibilă colaborarea. Trebuie să fim concentrați pe proiecte. Apartenența la un partid politic este o oprtunitate să aducem schimbări în viața de zi cu zi. Este important ca oameni care au experiență să vină împreună pentru fiecare dintre domeniile pe care le cunosc. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflecție astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte”, a declarat Alexandru Rafila.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Alexandru Rafila a fost cooptat în echipa PSD pentru a se lupta cu pandemia din Parlament.

„Îi mulțumesc domnului Rafila că s-a alăturat echipei noastre și sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură. Este o luptă de durată. Românii au nevoie de specialiști în Parlament ca să facă legislația pentru această luptă cu pandemia. Este clar că Guvernul actual nu gestionează această pandemie. De cele mai multe ori caută scuze sau caută vinovați. Oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitor în Parlamentul României. Sunt convins că veți face tot ceea ce trebuie în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit discuțiilor din partid, Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București.

Editor : Robert Kiss

 

Comentariu saccsiv:

Iata si postarea pe facebook, a avocatului Gheorghe Piperea, la aceasta stire:

Subjugarea clasei politice actuale față de suzeranii globaliști s-a desăvârșit în această seară: Rafila, mandatarul în România al industriei farmaceutice (o confrerie malefică și ultraprofitabilă pe seama suferinței oamenilor, care ține OMS sub papuc și, implicit, lumea sub teroarea nou-normalismului), a fost cooptat în PSD, urmând a fi prim deputat de București (sau chiar mai mult decât atît – propunerea de premier a PSD). Cu asemenea ”achiziție”, legea vaccinării obligatorii și alte legi naziste care le-ar trece prin cap globaliștilor de tipul lui Bill Gates, Zuckerberg sau Fauci, vor trece prin parlament ca prin brânză. Orice speranță de opoziție contra intenției big pharma de a ne burduși cu vaccinuri și cipuri, orice idee de rezistență contra valului neo-feudal globalist, orice vis de a scapă de securismul foarte pecuniar practicat de facțiunile din serviciile secrete române care concurează între ele pentru favorurile suzeranilor americano-germano-francezo-austrieci care ne-au făcut vasalii lor, toate astea, fraților, vă spun eu ce tocmai s-a întâmplat cu ele : s-au dus dracu’…

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Petru said, on octombrie 16, 2020 at 6:43 pm

    Plesoianu nu mai are loc pe liste pentru se accepta numai oameni noi: securisti si globalisti corecti politic

    Apreciază

  2. dadale said, on octombrie 16, 2020 at 7:12 pm

    Rafila, prieten cu Balanescu – mason de grad inalt

    Apreciază

  3. Clement said, on octombrie 16, 2020 at 7:19 pm

    Adica omsul s-a inscris in partidul lui Ciolacu si pohteste sa calareasca romanii, din Parlamentul Romaniei.
    Cum in 2021 oculta va impune vaccinarea obligatorie, vocea expertului in pandemie Rafila va legitima de la pupitrul celei mei importante institutii a tarii samavolnica actiune.
    Opozitia va fraterniza cu PSDul.

    Apreciază

    • VioletaB said, on octombrie 16, 2020 at 11:19 pm

      Avocatul Piperea: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3580391635359769&id=420223274709970

      Subjugarea clasei politice actuale față de suzeranii globaliști s-a desăvârșit în această seară: Rafila, mandatarul în România al industriei farmaceutice (o confrerie malefică și ultraprofitabilă pe seama suferinței oamenilor, care ține OMS sub papuc și, implicit, lumea sub teroarea nou-normalismului), a fost cooptat în PSD, urmând a fi prim deputat de București (sau chiar mai mult decât atît – propunerea de premier a PSD). Cu asemenea ”achiziție”, legea vaccinării obligatorii și alte legi naziste care le-ar trece prin cap globaliștilor de tipul lui Bill Gates, Zuckerberg sau Fauci, vor trece prin parlament ca prin brânză. Orice speranță de opoziție contra intenției big pharma de a ne burduși cu vaccinuri și cipuri, orice idee de rezistență contra valului neo-feudal globalist, orice vis de a scapă de securismul foarte pecuniar practicat de facțiunile din serviciile secrete române care concurează între ele pentru favorurile suzeranilor americano-germano-francezo-austrieci care ne-au făcut vasalii lor, toate astea, fraților, vă spun eu ce tocmai s-a întâmplat cu ele : s-au dus d****’…”

      Apreciază

  4. A said, on octombrie 17, 2020 at 10:10 am

    https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/surse-adrian-streinu-cercel-ar-putea-candida-din-partea-psd-pentru-un-loc-in-senat-viorica-dancila-tot-nu-primeste-nimic-1385789

    Parlamentari au imunitate .
    Dupa ce se va dovedi minciuna (Marea Deceptie), pana in 2024 scapa de pedeapsa si dupa iar scapa cu … fuga.

    Apreciază

  5. Moca said, on octombrie 18, 2020 at 11:49 am

    Pesedeaua a fost „penetrata” total de Szekoority 3.0; Marceluș a executat la timp si intocmai ordinele CastiguluiIadului; au mai ramas in partidulețul celor trei trandafiri doar lacheii strainilor.
    Să vedeți ce minunatie de Parlament va rezulta din urmatoarea editie a show ului Alegeri Parlamentare in România; o șleahtă de băloși câini de luptă-slujitori turbați a multiplelor facțiuni străine care domină România.
    Aceia vor vota legea bulăniei în Parlament, iar în noaptea următoare Zilei Infamiei Românești, vom fi invadați de la est, vest și sud; ca pedeapsă dumnezeiască.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.