SACCSIV – blog ortodox

Cetateanul vigilent…

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 9, 2020

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on octombrie 9, 2020 at 10:51 pm

    CD spune:
    8 OCTOMBRIE 2020 LA 19:10
    Am vazut aproape de fiecare data cand am condus pe autostrada indivizi tineri, singuri in masina lor cu manusi si masca!
    Este dureros sa vezi asemenea indivizi care definesc specia umana intr-un amestec inechitabil de oameni demni si de lasi/fricosi/codosi/obedienti.
    Regulile politic-sanitare au diferentiat vizibil si tragic totodata, specia umana in cele doua categorii ale ei, ce nu erau vizibil distincte, indivizii ALPHA si cei BETA. Multi Beta isi inchipuiau ca pot sa-i pacaleascape ceilalti ca ei sunt Alpha si incercau sa dea dovezi de curaj si demnitate, chiar si cand nu era cazul. Beta cu masca si manusi au pierdut insa acum pana si curajul de a dovedi ca au curaj, oare cine ii mai poate ajuta?
    Daca Beta ar vrea sa vada cu adevarat ce este un Erou, ei ar putea observa ca marii eroi ai natiunilor au fost dizidentii, rebelii, revolutionarii Alpha si nu obedientii Beta, supusii lasi cu masca si manusi!
    Aceasta Pandemie cauzata si fortata politic sa mascheze si sa tranzitioneze Marea Criza ce urmeaza, este destinata sa creeze parghii de control asupra maselor de catre guvernele tradatoare ce servesc orbeste si criminal pe bankerii Globalisti.
    In numele pandemiei se inchid Bisericile si locurile de cult; in numele Pandemiei se tin la distanta „sociala” indivizii mascati ca sa nu fie molipsiti/influentati cu demnitate si curaj de ceilalti indivizi normali; in numele Pandemiei se inchid scolile si celelalte institutii de cultura ca sa nu existe vreo sursa de spiritualizare/influentare a celor tineri, a celor slabi si nevolnici; in numele Pandemiei ni s-a furat pana si Libertatea.
    Cred ca nu mai avem ceva de pierdut si acuma e timpul sa Reactionam cu Demnitate si Curaj.

    Apreciază

  2. Marius L. said, on octombrie 9, 2020 at 11:04 pm

    Ma gandesc, oare cum ar fi daca cineva ar reusi sa demonstreze, intr-un mod incontestabil si vizibil la nivel mondial, ca virusul covid 19 este pura imaginatie, si ca de fapt testele PCR nu identifica sub nici o forma ceva ce s-ar putea transmite de la o peroana la alta? Cum ar arata intr-o astfel de situatie toti medicii imbracati in combinezoane, toti oamenii care poarta masca, manusi, toti politicienii care au impus masuri restrictive, toti epertii virusologi, epidemiologi si cum s-or mai numi?! Tot pamantul ingenuncheat si foarte preocupat de ceva ce nu exista. Cum am arata noi toti oameni buni intr-un asemenea scenariu?
    Suntem intr-un blocaj colosal si nu prea vad cum iesim de aici. Se consuma resurse importante financiare si umane pentru ceva ce inca nu s-a dovedit, pentru o incertitudine, pentru o iluzie. Si daca ar exista, ce facem acum, interzicem tot, pana si respiratia trebuie sa fie controlata? Trebuie sa murim toti (exceptie oculta), doar sa nu murim de covid?
    Nimic nu se intampla fara stirea si fara ingaduinta lui Dumnezeu, aici trebuie cautata explicatia. Pacatul a facut loc raului si manifestarilor lui. Dumnezeu ne atentioneaza, nu trebuie decat sa-L auzim. Sa ne intoarcem din calea gresita pe care suntem, orice ar fi, asta trebuie sa facem!

    Apreciază

  3. M. Uriel said, on octombrie 10, 2020 at 1:57 am

    Doug Ford gov’t won’t deny COVID-19 quarantine camps are coming to Ontario

    Apreciază

  4. Liliana said, on octombrie 10, 2020 at 10:00 am

    Dovezi: Covid-19 a fost planificat ca să instaureze Noua Ordine Mondială
    https://www.justitiarul.ro/dovezi-covid-19-a-fost-planificat-ca-sa-instaureze-noua-ordine-mondiala/

    Apreciază

  5. R said, on octombrie 10, 2020 at 10:25 am

    Dialog în colțul străzii, în fața unei pizzerii cu un tânăr de douăzeci și ceva de ani, înalt, atletic, sănătos și plin de viață. Tânărul purta o mască ce-i acopea regulamentar fața.

    Întrebare: De ce purtați masca în aer liber, fiind singur pe stradă?
    Răspuns: Aștept pe cineva să iasă din pizzerie.
    Întrebare: Vă interesează să vă informați mai detaliat despre această situație cu virusul? Aveți internetul la dispoziție. Îl puteți folosi în sensul ăsta.
    Răspuns: Nu mă interesează.
    Întrebare: Credeți că această siuație vă va afecta viitorul?
    Răspuns: Nu. Nu văd nici o legătură.
    Întrebare: Nu vă simțiți ca un sclav purtând masca?
    Răspuns: Nu.
    Oricum a fost puțin surprins de ultima întrebare.

    Apreciat de 2 persoane

  6. guti flo said, on octombrie 10, 2020 at 11:08 am

    Acum ne vom da seama cine are in sange sau nu , samanta de turnator…tradator.
    O „scateie”(lege) ca asta si iti va da in vileag instinctul de sifonar.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.