SACCSIV – blog ortodox

Video: Coronavirus! Presedintele Ghanei spune adevarul

Posted in NOUA ORDINE MONDIALA, ROCKEFELLER FOUNDATION, virus by Vali on iulie 21, 2020

Transcriptul:

COVID 19 – PLANUL OCULTEI!

Bine-ați venit la ”Știri ascunse X”.

PREȘEDINTELE GHANEI a făcut un DENUNȚ PUBLIC și ceea ce spune este foarte grav.
El citește un document din 2010 al Fundației Rockefeller unde se află un plan minuțios care să fie dezvoltat pornind de la pandemie creată intenționat și se explică fiecare fază care va fi aplicată.
ESTE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI.

Acesta este documentul și dovada cea mai evidentă că tot ce are loc a fost un plan foarte minuțios pregătit deja cu mulți ani în urmă, cu intenții ascunse de către elitele guvernante.

NANA AFUKO-ADDO, Presidente de Ghana:

Dragi ghanezi,
Vă rog să ascultați un fragment dintr-un document al Fundației Rockefeller.
Acest articol se află pe web-site-ul lor.
Este un document PDF și este un rezumat.
Emite ipoteza simulării unei epidemii globale, pașii ce trebuie făcuți, diferitele faze, diagrama generală și rezultatele prevăzute.
ROCKEFELLER – LOCKSTEP, 2010
”A se crea un virus contagios dar cu un indice de mortalitate scăzut.”
Spune – A SE CREA – care să se potrivească planului cerut.
Tulpina hibridă de investigare SARS-VIH.
Vedeți? NU este ceva pur viral.
Este o tulpină hibridă de investigare al laboratorului de gradul 4 din Fuerte Detrick, între 2008-2013, ca parte a unui proiect de cercetare pentru a descoperi de ce coronavirusul s-a răspândit masiv la lilieci, dar rareori infectează oamenii.
Și de aici, cele 4 inserții a VIH, cunoscute ca esențiale pentru a infecta receptorul uman ACE2.
A CREA O VERSIUNE MILITARIZATĂ A VIRUSULUI CU UN INDICE DE MORTALITATE MAI ÎNALT, CA PLAN DE SPRIJIN.
Gata de a fi răspândită în faza a 3-a, numai dacă este necesar.
Tulpina hibridă SARS/VIH/MERS – Sindromul Respiratoriu al Orientului Mijlociu.
Tribrid Militarizat creat în laboratorul de gradul 4 – Fuerte Detrick 2015.
A se transporta tulpina de cercetare la un alt laborator de gradul 4 – Laboratorul Național de Microbiologie, Winnipeg, Canada, pentru a înscena un furt de către China și a se introduce prin contrabandă în această țară, pentru a ajunge la unicul laborator de gradul 4 din Wuhan China, pentru o negare plauzibilă și pentru a ajuta la concretizarea unei VARIANTE PUBLICE de sprijin, pentru a fi folosită dacă este necesar.
Informația principală va fi că virusul este natural, și cea de sprijin, că a fost creat de China și scăpat accidental.
DE ACEEA AU SPUS EPIDEMIE SAU ACCIDENT, CĂCI ERA CONFORM PLANULUI.
Sprijin financiar pentru purtătorii de cuvânt: FAUCI, BIRX, TEDROS, AGENȚIILE OMS, NIAID, CDC, ONU care vor interveni în pandemie, înainte de răspândirea coordonată a virusului pentru a controla informațiile tot timpul desfășurării planului.
A crea și sprijin financiar la dezvoltarea unui vaccin și al planului de implementare, pentru a fi desfășurat la nivel mondial.
GATES – DECADA VACCINURILOR – PLANUL DE ACȚIUNE A VACCINĂRII GLOBALE 2010-2020.
A se crea și a susține financiar Protocoalele de Verificare/Certificare a Vaccinurilor (ID Digital).
Pentru a forța/confirma programul de vaccinare și ca desfășurare obligatorie a fost promulgată. (2020)
A simula ipoteza Lockstep chiar înainte de răspândirea coordonată a tulpinii de cercetare, folosind un exercițiu din viața reală, ca un ultim joc de război, pentru a determina REACȚII, a prevedea rezultatele (Gates-Evenimentul 201 oct.2019)
A elibera tulpina de cercetare din Institutul de Virurologie Whuhan, și pe urmă a culpabiliza un țap ispășitor natural pentru răspândirea lui, ca istorie preferată.
(Piața din Whuan nov.2019)
Vedeți cum acest act diabolic a fost păstrat în secret?
A minimaliza posibilitatea de contagiere de la om la om cât mai mult posibil, pentru a permite ca tulpina de cercetare să se răspândească la nivel mondial, pentru ca nicio țară să NU poată intra în carantină sau să poată evita inițierea infectării.
ESTE EXACT CEEA CE AU FĂCUT CEI DE LA OMS.
Au minimalizat posibilitatea de contagiere între oameni, cât mai mult timp.
PENTRU CA TULPINA DE CERCETARE SĂ SE RĂSPÂNDEASCĂ LA NIVEL MONDIAL.
PENTRU CA NICIO ȚARĂ SĂ NU POATĂ INTRA ÎN CARANTINĂ SAU SĂ POATĂ EVITA INIȚIEREA INFECTĂRII.
Odată ce țara dezvoltă infecție internă, interzicerea zborurilor externe și interne, pentru a menține transmiterea în interiorul țării cât mai mult posibil.
Odată ce suficiente persoane dintr-o țară sau regiune sunt infectate, a se promulga carantina forțată și a mării zonele de izolare încet, încet.
SĂ SE EXAGEREZE INDICELE DE MORTALITATE ÎN LEGĂTURĂ CU TULPINA DE CERCETARE, PÂNĂ LA CAZURI DE MOARTE CARE NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU VIRUSUL, PENTRU A MENȚINE FRICA ȘI ASCULTAREA PÂNĂ LA MAXIM.
Dacă cineva moare din oricare alt motiv decât de Covid, să fie considerat Covid.
Și dacă cineva a fost suspectat de simptom Covid, moartea să fie Covid.
De aceea am auzit că multe morți au fost vehiculate în mod eronat.
De aceea SUA înfruntă pe chinezi.
Chinezii nu s-au înșelat, ei raportează numărul corect, dar ACEST LUCRU A FOST PLANIFICAT ȘI CRESCUT ÎN SUA, DE CĂTRE AGENDA DE DE-POPULARE A LUI BILL GATES, FAUCI ȘI FUNDAȚIA ROCKEFELLER.
Ceea ce se raportează în SUA, multe morți NU au legătură cu Covid 19.
Există multe persoane a căror moarte NU are nimic de-a face cu Covid 19, dar au avut unele simptome și i-au considerat pe toți de Covid 19.
DE ACEEA FAUCI A PUTUT SĂ PREZINTE CU ÎNCREDERE CĂ VOR FI 200.000 DE MORȚI DE COVID.
A MENȚINE oamenii cât mai mult în CARANTINĂ pentru A DISTRUGE ECONOMIA din acea regiune.
Puteți să credeți?
Pentru a distruge economia din acea regiune, a crea tulburări sociale, A RUPE LANȚUL ALIMENTAR și a CAUZA ÎNCEPUTUL(lui) UNEI LIPSE DE HRANĂ.
De asemenea, DETERIORAREA SISTEMULUI IMUNITAR AL OAMENILOR prin lipsa de interacțiune cu alți oameni, bacterii, și alte lucruri care țin sistemul nostru imunologic în alertă și activ.
Ceea ce facem, ne face susceptibili la îmbolnăviri, debilitează sistemul nostru imunitar și trebuie să ieșim la aer liber, să alergăm!
Minimizar și atacator al oricărui tratament.
Și a continua spunând că numai un lucru este ”valabil” pentru a lupta cu acest virus = vaccinul.
A continua extinderea carantinei iar și iar, la intervale de 2 săptămâni făcând lumea să protesteze și să se răzvrătească.
Domnul să aibă milă!
Eventual a maximiza faza 1 de carantină, odată ce există suficientă opoziție din partea oamenilor, în jurul lunii iunie 2020, și să se declare că este încă prea devreme să se culmineze cu izolarea care se va continua oricum!
Odată ce publicul se întoarce la ”normalitate”, să se aștepte câteva săptămâni și apoi SĂ SE EXAGEREZE INDICELE DE MORTALITATE, AUGUST-SEPTEMBRIE 2020.
Și să se combine asta cu morțile din boli obișnuite, cu un indice mai înalt decât normal, PENTRU A ȚINE UN SISTEM IMUNOLOGIC DEBILITAT DIN CAUZA IZOLĂRII.
Pentru a supraestima indicele de mortalitate, pentru a se trece la faza a 2-a de carantină.
Deci, ”ei” au planificat o nouă fază de carantină.
SĂ SE PROMULGE A 2-A FAZĂ A CARANTINEI – OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2020, cu un nivel mult mai înalt, și a învinui protestatarii, în majoritate oameni care NU (mai) au încredere în guverne, pentru creșterea celui de-al doilea val.
”V-am spus că este prea devreme!
Este vina voastră, pentru că ați vrut să mergeți să vă tundeți, libertățile voastre au consecințe”.
A SE APLICA A 2-A FAZĂ A CARANTINEI, LA UN NIVEL MULT MAI EXTREM, CRESCÂND ȘI PEDEPSELE PENTRU NE-ASCULTARE ȘI ÎNLOCUINDU-LE CU ÎNCHISOAREA.
Să se promulge că orice călătorie NU este esențială, și a crește punctele de control, incluzând asistența militarizată.
A CREȘTE URMĂRIREA POPULAȚIEI PRIN APLICAȚII OBLIGATORII.
Să se pună control asupra hranei, benzinei pe scară largă, pentru ca oamenii să NU aibă acces la acestea, NUMAI dacă au UN PERMIS.
Să se manifeste faza a 2-a cât mai mult timp, mai mult decât a fost prima fază.
SĂ SE CONTINUE DISTRUGEREA ECONOMIEI GLOBALE, DETERIORÂND APROVIZIONAREA CU HRANĂ, AMPLIFICÂND LIPSA ACESTEIA.
A înăbuși indignarea populației prin măsuri și acțiuni extreme, făcând ca oricine NU se supună, să devină inamicul public nr.1 în fața acelora care sunt dispuși să se supună.
Apoi după a 2-a fază care să se întindă pe 6 luni sau mai mult, SĂ SE DESFĂȘOARE UN PLAN DE VACCINARE ȘI CERTIFICARE, OBLIGATORIE PENTRU TOȚI, dând prioritate celor care s-au supus de la început.
Făcând ca cei care sunt de acord, să atace pe cei care sunt împotrivă, declarând că ei reprezintă o amenințare și cauza tuturor problemelor, spunând acelora că ”nu ne putem întoarce la normalitate până ce nu sunt toți vaccinați” și că ”oamenii care refuză ne pun în pericol viețile noastre, și de aceea, ne sunt dușmani!”
Vă puteți imagina asta? Ascultați!
Dacă majoritatea sunt/vor fi de acord cu Agenda, să se permită să intre în Noul Sistem, Noua ”Normalitate”, limitând minoritatea celor care NU se (vor) supun(e) Agendei…. de la muncă (dreptul de-a lucra…), călătorii ( de a se deplasa…), viață!
Dacă majoritatea se (va) opune Agendei răspândirii virusului hibrid militarizat SARS/VIH/MERS, Faza a 3-a, cu O LETALITATE mai mare de 30%, ca o ultimă metodă de a speria!
Făcând ca minoritatea să devină majoritate, aplicând un ”ți-am spus eu…”, final celor care NU s-au supus.
SĂ SE INSTITUIE UN NOU MODEL DE ECONOMIE.
PATENT MICROSOFT 060606 – Sistem de Cripto-monedă care utilizează date ale activității corporale, care este bazat pe comportamentul uman și dispoziția de a se supune.
Versiune a tehnologiei văzută în episodul ”15 milioane de merite”, din Seria TV – Black Mirror.
A SE FOLOSI HRANA, APA, ADĂPOSTUL ȘI ALTE ASPECTE ESENȚIALE CA O ARMĂ PENTRU A FORȚA IMPLEMENTAREA NOULUI SISTEM ECONOMIC.
Ca să facem ceea ce (vom) dori, va avea o RECOMPENSĂ, din a câștiga credit-puncte pentru a avea acces la lucrurile necesare pentru supraviețuire. (deci, dresaj…cine face ”aport!” va avea, cine nu, NU!)
Dacă NU ascultă, vor fi sancționați, vor pierde creditul-punctele și accesul la cele necesare pentru a supraviețui.
Asta este înregistrat, ceea ce v-am citit este ceea ce au planificat, și îl răspândesc pentru ca oricine să le dea pe mai departe și să audă ceea ce a fost planificat.
Puteți să vedeți că tot ceea ce s-a întâmplat până acum, este conform acestui document al Fundației Rockefeller care a reușit să fie filtrat de cineva, pentru noi.
Eu l-am citit, pentru că se află pe un site, dar este posibili să fie scos și să nu mai poată fi citit.
Dar eu l-am înregistrat, pentru ca toți să-l poată auzi și citi și răspândi!
Așa că, cei care vă spun că este o teorie conspirativă, pot vedea acum.
NE RUGĂM CA, PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI, DUMNEZEU SĂ EXPUNĂ ACEASTĂ AFACERE DIABOLICĂ PE CARE AU PLANIFICAT-O ÎN SECRET, PENTRU A ÎNGENUNCHEA LUMEA ȘI PENTRU A NE VACCINA TOȚI.
Aceasta este concluzia, aceasta este concluzia.
Dumnezeu să binecuvânteze patria noastră Ghana și să o facă vitează și puternică.
Toți să rezistăm în fața opresorilor, să rezistăm în fața lui Bill Gates, Fauci, George Soroș și Agendei de de-populare.
SĂ LE REZITĂM ȘI DUMNEZEU NE VA AJUTA!
EI NU VOR REUȘI!
Declar în Numele Lui Iisus Hristos, ca El să judece între ei, și noi.
”Ei” sunt aici pentru a distruge umanitatea și a produce panică înșelându-ne și răsturnând lumea cu susul în jos…
Lumea NU aparține acestor oameni diabolici.
”Ei” NU vor reuși cu ale lor, NU!
Dumnezeu ne va ajuta!
Ceea ce fac acum este ceea ce trebuie să facem: SĂ LE REZISTĂM!
Așa cum spune Biblia, trebuie să rezistăm până la sfărșit.
Așa că, atâta timp cât îL avem pe Dumnezeu, ”ei” NU vor reuși!
Amin!”
Asta este încă o dovadă că ceea ce se zice că ar fi o conspirație, iese la lumină din SURSE OFICIALE.
Sfârșit.

 

Nota

Presedintele Ghanei cred ca face referinta la documentul acesta
https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf?fbclid=IwAR3yiB8qhYIMi0FHG9HmzbPnTnQ_LRMc8EbxoRoqYooH1VqnjS1I3QVLu9M
Document creat de Fundatia Rockefeller in mai 2010.
In document sunt propuse 4 Scenarii pt viitor.
Interesant este scenariul de la Pag 18 si urmarea.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mmg said, on iulie 21, 2020 at 11:21 am

    https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/

    Apreciază

  2. astridcezara said, on iulie 21, 2020 at 4:00 pm

    Frate Vasile,FELICITARI PENTRU ACEASTA POSTARE!
    ASTA E ADEVARUL DESPRE CORONA…
    Deci numai DUMNEZEU ne mai poate salva cumva.
    In privinta numarului de imbolnaviri,azi avem numar record,deci maestrul Cristoiu s-a inselat cu scaderea…
    Nu as insista pe acest aspect,dar il stiu pe Ion Cristoiu-din spatiul public-de prea multi ani ca sa imi prezinte vreo incredere.Are vreo 12 fete.
    Era impotriva lui Basescu ,mama,ce ii critica pe el,pe udrea si compania..intr-o singura seara s-a intors total,ce desteapta e Elena Basescu,ca nu mai e contra lui Basescu…pe urma elena udrea,penala nationala,cui ii dadea scrisorelele ei si jurnalul cand era persecutata..fix lui Ion Cristoiu…si tot asa..
    Eu am o mare problema cu memoria.e peste medie..si mi se reproseaza ca tin minte..e intr-adevar o mare problema
    Deci maestrul Cristoiu are din punctul meu de vedere credibilitate 0.
    La fel ca dl. Mugur Mihaescu,care vine in Piata Victoriei si vorbeste despre manipularea gandirii..poftim???
    autorul acelei forme de prostitutie morala numita „Vacanta Mare”…vorbeste despre gandire si manipulare????
    Ideea e -nu tot ce zice ca e manipulare cu isteria Covid -e credibil..pentru ca pot avea unii si altii niscaiva interese
    Dar sa revenim-presedintele Ghanei-chiar spune adevarul.Problema e -pe cine mai intereseaza?
    Adica eu am vecini care nu ies din casa din luna martie,intelegeti?Intelectuali,nu sunt timpiti..si totusi…
    S-a gindit cineva serios unde ne-am putea aciua in viitorul apropiat?Din ce in ce mai apropiat..

    Apreciază

    • R said, on iulie 21, 2020 at 9:30 pm

      Manipularea media de tip programare mentală prin frică a fost atât de mare, încât chiar dacă de mâine ar începe să se spună adevărul, puțin l-ar mai crede.

      Apreciază

  3. Vasâlas said, on iulie 21, 2020 at 11:17 pm

    Mai sunt oameni treji la cap,Dumnezeu sal imtareasca . Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. Petru said, on august 9, 2021 at 11:21 pm

    Și din știrea asta ce poți să înțelegi?

    https://m.hotnews.ro/stire/24635993?amp

    Preşedintele ghanez Nana Akufo-Addo a devenit luni prima persoană din lume care a fost vaccinată anti-Covid-19 în cadrul programului COVAX al ONU, menit să ajute ţările sărace să-şi vaccineze populaţiile împotriva coronavirusului, relatează Agerpres.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.