SACCSIV – blog ortodox

Lumea Justitiei: RAVAGIILE COVID-19 sunt o NALUCIRE. Exploziv: Profesorul de microbiologie moleculara Sucharit Bhakdi din Germania avertizeaza: “99,5% din cei infectati nu sunt bolnavi cu adevarat… Doar 50-60 au fost cu adevarat bolnavi si 30 au murit pana azi, in 30 zile… Avem o mortalitate aparenta de un caz pe zi… Impact groaznic asupra economiei. Urmarile asupra ingrijirii medicale sunt profunde. Toate aceste masuri duc la autodistrugere si sinucidere colectiva, pentru nimic altceva decat o nalucire”

Posted in criza economica, foamete, morti, virus by saccsiv on martie 28, 2020

Lumea Justitiei va prezinta o noua dovada care arata ca intreaga isterie modiala care ameninta sa distruga zeci de state si sa arunce in aer economia (aducand dupa ea o criza economica severa si o criza a alimentelor mai rea decat orice) este reactia unor minti lipsite de ratiune, care prin deciziile lor nejustificate ameninta existenta omenirii:

Cititi va rog mai multe la:

https://www.luju.ro/izolarea-omoara-mai-rau-decat-coronavirusul-avertismentele-profesorului-de-microbiologie-moleculara-sucharit-bhakdi-in-majoritatea-focarelor-din-alte-parti-ale-lumii-mortalitatea-aparenta-e-mult-mai-mica-nordul-italiei-si-china-au-in-comun-poluarea-intens

Cititi va rog si:

Razvan Savaliuc (Lumea Justitiei): Ridicati starea de urgenta sau explodeaza mamaliga

Tot Lumea Justitiei a postat si traducerea in limba romana a interviului acordat de profesorul Sucharit Bhakdi, asa cum a fost postata pe Youtube de catre scriitorul Marius Mioc (vezi video):

Reporter: Domnule prof. dr. Sucharit Bhakdi, sunteti specialist in boli infectioase si microbiologie. Sunteti unul dintre cel mai des citati oameni de stiinta din cercetarea medicala a Germaniei. Azi vom vorbi despre coronavirus. Acest virus imprastie frica in lume. Si in Germania, starea de urgenta a impus restrictii severe. Ce sunt coronavirusii?

Sucharit Bhakdi: Acesti virusi exista cu animalele si oamenii pe intreaga planeta. Sunt o familie numeroasa. Ei pricinuiesc multe boli marunte, des intalnite, ale cailor respiratorii. Cel mai adesea, infectiile raman subclinice, fara simptome. Probleme grave apar aproape numai la pacienti batrani, cu alte boli cronice, mai ales de plamani si de inima.

Acum insa a aparut un nou membru, care imprastie frica in lume. De ce? Noul COVID-19 a aparut in China si s-a raspandit repede. Pare sa produca un neasteptat de mare numar de morti. Am vazut rapoarte alarmiste, care corespundeau cu cele din China. Trebuie insa aratat ca in marea majoritate a focarelor din alte parti ale lumii, rata mortalitatii aparente se dovedeste mult mai mica. Asemenea rate inalte, precum 4, 5 sau 6% n-au fost atinse. De pilda, in Coreea de Sud mortalitatea aparenta a fost de 1%.

Reporter: Cum adica rata de mortalitate ‘aparenta’?

Sucharit Bhakdi: Cand pacientii au in acelasi timp mai multe boli, un agent infectios nu trebuie considerat singurul raspunzator pentru un deznodamant mortal. Asta s-a intamplat cu COVID-19, dar asemenea concluzie e falsa si creeaza primejdia neglijarii altor factori importanti. Rate diferite de mortalitate pot fi cauzate de situatii locale diferite. De pilda, ce are in comun nordul Italiei cu China? Raspuns: poluarea intensa a aerului. Este cea mai ridicata din lume. Nordul Italiei este China Europei. Plamanii locuitorilor de aici au fost atacati timp de zeci de ani si din cauza acestui motiv situatia nu este comparabila cu alte zone.

Reporter: Referitor la Germania: virusul s-a raspandit si la noi.

Sucharit Bhakdi: Da, se raspandeste si in Germania. Ca urmare, acum avem destule date sa evaluam adevarata primejdie a virusului in tara noastra.

Reporter: Asta au facut expertii si politicienii germani. A fost declarat cel mai ridicat nivel de alerta si au fost luate masuri preventive extreme.

Sucharit Bhakdi: Da, si asta este o mare tragedie, pentru ca toate aceste masuri sunt fara rost. In primul rand, intrebarilor importante li s-a raspuns. Prima intrebare: poate acest virus sa provoace boala serioasa la tineri si sa omoare pacienti care n-au alte boli? (Asta l-ar face diferit de celelalte virusuri din grupa corona.) Raspunsul e limpede: NU. Avem 10.000 de infectii raportate (n.r. pana la data de 18 martie 2020). 99,5% au simptome usoare sau nu au deloc. Aici mai putem vedea ca este gresit si primejdios sa vorbim despre 10.000 de ‘pacienti’. Ei nu sunt bolnavi cu adevarat. ‘Infectie’ nu este acelasi lucru cu ‘boala’. Doar 50-60 au fost cu adevarat bolnavi si 30 au murit pana azi, in 30 de zile. Avem o mortalitate aparenta a COVID-19 de un caz pe zi pana acum.

In cel mai rau scenariu (care trebuie prevenit, conform autoritatilor), vom avea 1 milion de cazuri si probabil 30.000 de morti in 100 de zile. Asta inseamna 30 de morti pe zi. Scopul este sa se evite acest ‘scenariu cel mai rau’.

Reporter: Toate masurile actuale urmaresc sa incetineasca raspandirea virusului, pentru a salva vieti.

Sucharit Bhakdi: Da, dar noi deja analizam scenariul cel mai rau – cu 30 de morti zilnic. Si 30 de morti pe zi poate parea foarte mult, dar trebuie sa ne gandim ca aici, in Germania, zilnic mor 2.200 de persoane de peste 65 de ani. Trebuie sa ne gandim ca unii dintre acestia au coronavirusi. Nu se stie cati. Putem presupune ca 1% (ceea ce, desigur, e prea putin). Asta inseamna 22 pe zi, purtatori normali de coronavirusi. Si acestia mor in fiecare zi. Singura diferenta este ca noi nu vorbim despre ‘morti cauzate de coronavirus’, pentru ca stim ca acesti virusi nu sunt principala cauza a mortii.

Asadar, ce facem acum, in acest scenariu, e sa prevenim ca acesti 22 sa nu fie inlocuiti de 30 de pacienti cu COVID-19. Asta e ceea ce se intampla acum. Ne e teama ca acei 1 milion de infectati ne vor da 30 de morti pe zi in urmatoarele 100 de zile, dar nu ne dam seama ca 20, 30, 40 sau 100 de pacienti pozitivi cu alti virusi din grupa coronavirusilor mor zilnic.

Au fost luate masuri extreme pentru a evita aparitia COVID-19 in locul altor virusi din grupa coronavirusilor.

Reporter: Ce credeti despre toate aceste masuri?

Sucharit Bhakdi: Le consider caraghioase, absurde si direct primejdioase. Concetatenii nostri mai batrani au tot dreptul sa fie facute eforturi ca ei sa nu se afle printre cei 2.200 care pleaca zilnic in ultima calatorie. Contactele sociale si evenimentele sociale, teatrul, muzica, calatoriile, vacantele, sportul – toate acestea ii ajuta sa-si prelungeasca sederea pe Pamant. Speranta de viata a milioane de oameni e scurtata (n.r. prin izolare).

Apoi, impactul groaznic asupra economiei ameninta existenta a nenumarate persoane. Urmarile asupra ingrijirii medicale sunt profunde. Deja serviciile catre pacientii aflati in nevoie s-au redus, operatii au fost anulate, clinicile medicale s-au golit, personalul medical s-a redus. Toate acestea vor avea un impact rau asupra intregii societati.

Pot doar sa zic ca toate aceste masuri duc la autodistrugere si sinucidere colectiva, pentru nimic altceva decat o nalucire.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VASILE ASTĂRĂSTOAE: “În epoca pandemiei COVID-19, regula este de a fi mediatizate doar acele știri sau voci care aparțin sau susțin poziții oficiale globaliste”. Detalii despre o altfel de voce: Sucharit Bhakdi

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Moca said, on martie 28, 2020 at 10:52 am

    Dumnezeu poate sa nevorbeasca și prin gura acestui om,probabil necreștin…

    Apreciază

  2. […] Lumea Justitiei: RAVAGIILE COVID-19 sunt o NALUCIRE. Exploziv: Profesorul de microbiologie molecular… […]

    Apreciază

  3. v3b0y said, on martie 29, 2020 at 8:18 pm

    Iar a iesit Mengele la rampa ?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.