SACCSIV – blog ortodox

De ce statele refuza aceasta varianta? Ministrul Apararii Israelian propune izolarea doar a batranilor si nu a intregii populatii. Copiii si tinerii sa ia coronavirusul. Astfel, se va crea o imunitate de peste 70 % in populatie, economiile nu se vor prabusi iar foametea nu va duce la gigantice sangeroase revolte. Si, cel mai important, batranii vor iesi apoi in siguranta din carantine

Posted in ISRAEL, virus by saccsiv on martie 23, 2020

Istoria a dovedit ca intotdeauna ideile geniale salvatoare sunt simple.

Prep For That: Israeli’s Defense Minister Says EVERYONE Needs Coronavirus Infection

Ministrul apărării israelian spune că TOATĂ LUMEA are nevoie de infecția cu coronavirus

Jim Satney 22 martie 2020

Ministrul apărării israelian, Naftali Bennet, a postat un videoclip în care sugerează punerea în carantină doar a vârstnicilor și a populației cu grad de risc ridicat. În Statele Unite, izolarea completă (a persoanelor) instituită de stat distruge sănătatea economică și, probabil, face mai mult rău decât bine. Videoclipul lui Bennet a devenit viral, din cauza faptului că tot mai mulți oameni încep să se întrebe dacă ar trebui să se închidă cu adevărat toate afacerile din țară.

Bennet crede că distanțarea socială inițială poate fi de ajutor, dar în cele din urmă, mulțimea trebuie să se infecteze cu coronavirus. În cele din urmă, consideră că astfel se reduc efectiv consecințele coronavirusului.

Cel mai important lucru – mai mult decât distanțarea socială generală, mai mult decât testarea, testarea, testarea, înseamnă separarea oamenilor bătrâni de cei mai tineri. Cea mai letală combinație este atunci când o bunică își îmbrățișează nepotul. De ce este asta? Deoarece corona este un virus unic, în sensul că este mult mai letal pentru bătrâni decât pentru tineri. În multe țări, au murit zero tineri. Țările în care multe persoane au murit au 0% sau 0,1% dintre oameni sub vârsta de 30 sau 20 de ani [morți].

În cazul bătrânilor în vârstă de peste 80 și 70 de ani, unul din cinci, unul din șapte dintre cei care se confruntă cu virusul, mor. Deci, ceea ce trebuie să facem în următoarea perioadă de timp este să avem grijă de bunica și de bunic, dar de departe. O mulțime de WhatsApps și Skype, și altele. Adu-le mâncare, curăță cutia înainte de a pleca și apoi, o duc ei [în] casa lor. Dar nu intrați în casă: nu-i îmbrățișați, pentru că îi supuneți riscului. În sfârșit, oamenii mă întreabă: așa vor trebui să fie izolați pentru totdeauna bătrânii? Raspunsul este nu.

Ce se va întâmpla în următoarele luni: treptat restul populației, vrem sau nu, restul populației, cei mai mulți se vor contamina cu coronavirus – majoritatea copleșitoare a persoanelor care vor primi coronavirusul, nici măcar nu vor ști. Va dura trei sau patru săptămâni, nu vor ști că au virusul, și până la sfârșitul acelor patru săptămâni vor deveni imuni. Va începe cu o zecime de procent, 1%, 5%, 20%. Atunci când se va ajunge la aproximativ 60%, 70% din populația care va fi imună, epidemia s-a terminat, și atunci bunica și bunicul pot ieși. Poate dura o lună, ar putea dura două sau trei luni, poate dura ceva mai mult, dar acesta este planul. Mult noroc. Aveți grijă de bunica și de bunicul.

Comentariu saccsiv:

Sunt de acord cu ideea Ministrului Apararii Israelian. Pe aceeasi idee au dorit sa mearga si Marea Britanie si Olanda:

Olanda adopta si ea modelul IMUNITATII DE GRUP

Modelul britanic – IMUNITATEA DE GRUP: imbolnavire la liber, numarul urias de vindecati creand un zid de netrecut ce va duce la stoparea CORONAVIRUSULUI. Adica fara a inchide tara, orasele si locuitorii in case. Sa ne amintim si ce spunea doctorul Vasile Astarastoae

Nu stiu insa daca aceste state vor fi lasate sa mearga pe acest drum.

Am totusi un amendament la spusele oficialului evreu: sa li se permita batranilor sa aleaga. Daca unii dintre ei isi asuma riscul sa umble liberi, sa fie lasati sa umble liberi. Poate ei nu doresc sa isi astepte moartea intr-un borcan de sticla, ci in LIBERTATE.

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihail said, on martie 23, 2020 at 10:16 am

    Din ce am citit, metoda n-a prea dat roade nici în UK, nici īn Olanda, aceste țări schimbând strategia.

    Apreciază

  2. Angela said, on martie 23, 2020 at 11:16 am

    Solutia asta a fost clara de la inceput dar … era incorecta politic asa ca si cei care dadeau semne ca ar merge pe ea (ex. Marea Britanie, Olanda si niste nordici) se pare ca au renuntat intre timp deoarece … altele sunt ordinele.

    Ordine, nu recomandari 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. Grigore said, on martie 23, 2020 at 11:31 am

    Virusul a cunoscut deja mutatii agresive:
    https://www.independent.co.uk/news/world/europe/coronavirus-italy-update-young-people-hospital-luca-lorini-bergamo-a9402531.html

    De aia nu se mai aplica ce spune evreul. Asa zicea si prostul ala de primar al Londrei, ca imunitate de grup si a ajuns sa scoata armata in strada pana la urma.
    Sunt unii care se trezesc vorbind, dar daca numarul de morti creste accepta sa fie raspunzatori?

    Aici vorbim de vietile oamenilor, nu despre pretul uleiului.
    Daca izolarea la domiciliu functioneaza, apoi asta trebuie sa facem. E mai eficienta ca orice vaccin obligatoriu. Se opreste economia? Sa se opreasca! Nu e nicio paguba ca nu mai functioneaza economia niste luni de zile.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 23, 2020 at 11:47 am

      Grigore

      A suferit mutatii? Eu nu cred propaganda.
      Nu e nici o paguba ca nu mai functioneaza economia luni de zile? Incredibil…

      Apreciază

      • Grigore said, on martie 23, 2020 at 11:57 am

        Lasa ca si italienii spuneau la inceput ca e doar o raceala, au zis sa tina turismul in picioare ca asta e economia lor si uite-i unde sunt. Acum ar da orice ca sa poata face din nou alegerea aceea.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 23, 2020 at 12:06 pm

        Grigore

        Au izolat la inceput batranii? Nu. De aceea au ajuns unde au ajuns.

        Apreciază

      • Angela said, on martie 23, 2020 at 12:55 pm

        Italienii s-au vaccinat. Cam de aici li se trage. Uite un comentariu destept de pe activenews unde cineva stie ce spune: „Sunt false testele de covid folosite in Ro. Tot ce exista la noi, public si privat, sunt teste pentru coronavirusul generic HKU1 sau OC43 (simple raceli).

        Asa se explica numarul mare de oameni depistati pozitiv dar fara simptome. Conform O.M.S. sunt doar 7 laboratoare in lume care pot testa covid-19. https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/technical-guidance/laboratory-guidance

        Teste pentru covid-19 au fost puse pe piata de abia in 13 martie in SUA https://www.roche.com/media/releases/med-cor-2020-03-13.htm

        In Italia este un numar mare de morti deoarece persoanele peste 65 de ani au vaccinarea gratuita (circa 55% din grupa 65 – 80+ sunt vaccinati cu vaccinul antigripal qadrivalent, vaccin care te protejeaza de gripa dar deschide portita pentru coronavirusi sau metapneumovirusi https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599 ). <>

        Conform datelor oficiale, toti mortii italieni asociati infectieii cu covid-19, aveau cel putin o boala cronica https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Report-COVID-2019_17_marzo-v2.pdf

        Autoritatile din Anglia au avertizat toate persoanele vaccinate antigripal sa stea la izolare cel putin 12 saptamani deoarece sunt grupa de risc. https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/coronavirus-top-medic-warns-anyone-21708701

        Informati-va oameni buni, google are deblocati algoritmii de cautare. Nu mai exista scuza ca nu sunt informatii. Urmariti iepurele alb! nu se mai poate ascunde in Tara Minunilor!”

        Apreciat de 1 persoană

      • Grigore said, on martie 23, 2020 at 2:04 pm

        Tu ai dreptate teoretic ca trebuiau izolati batranii la inceput, insa in Italia piata muncii e dominata chiar de batrani. Sunt foarte multi angajati de peste 50 de ani ca tinerilor nu le prea place munca. Si la fel, detinatorii de afaceri sunt tot oameni trecuti de a 2-a tinerete.

        Numai ca discutia e tardiva acum. Iar hotararile de genul hai sa ne imunizam in masa nu se pot lua cu usurinta. Daca virusul devine agresiv si tu tinerii ce facem? E cineva dispus sa isi asume aceasta nenorocire? Ma depaseste deja…

        Acum crestineste si romaneste e sa ajutam batranii singuri care risca sa iasa din casa ca nu au alimente.
        Hai sa ne gandim la ei!

        Apreciat de 1 persoană

      • altcineva said, on martie 23, 2020 at 2:34 pm

        @saccsiv
        „Nu e nici o paguba ca nu mai functioneaza economia luni de zile? Incredibil…”
        Evident că e o pagubă, dar e o pagubă materială. Poți să te târguiești sau să argumentezi că riscarea vieții unui SINGUR OM valorează mai puțin decât o pagubă materială? Îți asumi asta în fața lui Dumnezeu?

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 23, 2020 at 3:42 pm

        altcineva

        Comentariul tau este mai mult decat incredibil.
        Este extrem de limpede ca trebuie neaparat sa scriu un articol in care sa demonstrez ca blocarea economiei inseamna: criza – foamete – revolte – victime. Totul la un nivel colosal.

        Apreciat de 1 persoană

      • altcineva said, on martie 23, 2020 at 3:51 pm

        @saccsiv:
        Nu cred că va fi cineva atât de inconștient încât să blocheze și agricultura…

        Oricum, ziceam și eu așa, ca termen de comparație, deoarece e cât se poate de evident că aceste blocaje și carantine nu prea funcționează pe termen lung, doar limitat. Au fost puse în funcțiune mult prea târziu, și când se vor ridica, când lumea va începe iarăși să circule, virusul se poate răspândi din nou, căci se pare că dacă faci boala nu rămâi cu imunitate. Deci eu zic că blocajele și carantinele sunt cam inutile, dar încearcă și ei, ca să nu zică că i-au lăsat în mod intenționat să moară.

        Apreciază

    • Magda said, on martie 23, 2020 at 12:04 pm

      „Nu e nicio paguba ca nu mai functioneaza economia niste luni de zile.” – ceva probleme cu sinapsele? Nu intelegi ca asta inseamna foamete globala pe langa care virusul va parea o dulce adiere?

      Apreciat de 1 persoană

    • marian said, on martie 23, 2020 at 8:31 pm

      Grigore, eu sunt in Olanda si vad ca nu au bagat stare de urgenta, iar lucrurile merg mult mai normal. Au luat doar cateva masuri ca sa poata face fata spitalele in caz de situatii ce necesita internate, pt batrani sau bolnavi cronici care pot lua virusul. Au inchis doar restaurantele (merg doar pe delivery), si casele din cartierul rosu. Si au recomandat batranilor sa stea acasa, dar nu ii obliga. In rest toate magazinele si supermarketurile sunt deschise, iar lumea iese prin parc.

      Apreciază

    • Adigo said, on martie 24, 2020 at 4:51 am

      Mat 16: „Făţarnicilor, faţa cerului ştiţi s-o deosebiţi, şi semnele vremurilor nu le puteţi deosebi? ” Aicinu e vb de un simplu virus. Asta e o schema de introducere a ID-ului electronic perfect descrisa in ID2020. Deci daca asta nu e Pecetea nu mai stiu care ar fi… Vad ca in Romania nu a ajuns media alternativa, care vuieste de asta.

      Apreciază

  4. Duhul Căpitanului said, on martie 23, 2020 at 11:45 am

    Pai, s-a creeat psihoza perfecta, pe fondul căreia, satanistii pot face orice… Chiar credeți că sunt așa de prosti ca să o scape din mana?! Apropo, cei care au părăsit bisericile (locașurile) cu speranța că se vor întoarce în ele, se inseala amarnic.. Se vor găsi noi și noi motive…

    Apreciat de 2 persoane

  5. vlad tepes said, on martie 23, 2020 at 12:31 pm

    Pt ca este exact diferenta dintre un stat suveran ca Israel, responsabil in a lua cele mai bune masuri pt populatie si economie, si coloniile horror(de tipul Romaniei), conduse din exterior(slugoii, asa-zisi conducatori, doar le administreaza in favoarea papusarilor externi), ce iau doar masuri impotriva propriilor popoare si propriilor economii, in timp ce toate resursele sunt directionate catre papusarii beneficiari ai „crizei” !

    Apreciază

  6. Iftime Dan Cătălin said, on martie 23, 2020 at 2:07 pm

    Eu nu cred nici cifrele din Italia. Fratele Grigore este greșit informat. Pe aici, au început să iasă naziștii cu mașinile. În sunet grav și prelung de sirenă, „recomandă” cetățenilor să nu iasă din case. Nu am apucat să fac un filmuleț. Cu prima ocazie.

    Apreciază

  7. Iftime Dan Cătălin said, on martie 23, 2020 at 2:12 pm

    Urmează lagărele, pentru cei care nu o să se lase „recomandați”.

    Apreciază

  8. Cosmin said, on martie 23, 2020 at 4:34 pm

    Deci: se-ntampla ceea ce am afirmat in urma cu cateva zile intr-un comentariu la un alt articol. Reamintesc: in realitate aceasta pandemie este una falsa si are ca scop inducerea unei crize economice la nivel global, urmata de anarhie.

    Cazuistica corona virus se imparte in doua:

    1. Cazuri de gripa sezoniera;

    2. Statistici umflate artificial, cauza deceselor fiind in majoritatea cazurilor datorate altor boli.

    Daca sistemul ar fi simulat un atac extraterestru, ar fi fost sanse mari de rateu. Asa, cu presupusa pandemie e simplu. Plebea nu are acces la testele medicale, ci numai sistemul.

    Priviti cu cat sarg au implementat starea de urgenta si derogarea drepturilor omului in secret, fara ca sa fie cazul, dandu-se vina pe romanii veniti din Italia. Nimeni nu se intreaba de ce nu s-au inchis granitele? Poi atunci, nu se mai puteau motiva infectiile „confirmate” cu „coronavirus”, in realitate gripa sezoniera.

    Poi nu poti implementa stare de urgenta fara motiv. Si atunci, motivul trebuie creat. De aceea romanii lasati sa vina.

    Inchei cu un citat al carui autor este Henry Kissinger:

    „Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

    Ce urmeaza: anarhie. E doar o chestiune de timp.

    Suntem tinuti in case ca sobolanii. Stam pe consum. Cand se vor epuiza resursele si proviziile, va incepe tangoul.

    Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate.

    Apreciat de 1 persoană

  9. ciprian p. said, on martie 23, 2020 at 5:10 pm

    Iertati…
    io zic sa luam totul ca fiind de la Dumnezeu aceasta. Caci cu îngaduinta Lui se intampla totul si fir de păr din capul nostru nu cade fără stirea Lui .
    Cu acest virus se pot folosii multi.
    E pedeapsa si pt Italia pt fetele noastre dragi pierdute Alexandra, Mihaela si altele , e pedeapsa si pt toate rautatile ce se fac si in Italia …se fac si la noi.
    E pedeapsa si pt arhierei ca nu s-au impotrivit ereziei…e pedeapsa si pt cei care n-am pretuit mersul la Biserica , la slujbe la spovedanie atunci când s-a putut. acu poate ne trezim din somnul cel de moarte duhovniceasca 🙂
    o sa stim sa pretuim libertatea mai bine , la fel ca si iesirile si plimbările .
    Avem posibilitatea acum sa imitam pe zăvorâti, pe cei inchisi in temnita .
    Avem posibilitatea sa ne tăiem voia .
    Avem posibilitatea sa stam acasa in liniste si rugăciune si sa ne conectam prin rugăciune la Cer si facem ” Liturghie” in inima noastră.
    Măcar s-a oprit lumea din atâta călătorie si condus masini .
    vedeti si partea buna a lucrurilor, nu doar cea rea.

    Apreciat de 2 persoane

    • ciprian p. said, on martie 23, 2020 at 6:01 pm

      s-au închis barurile, discotecile, casele de desfrau, evenimente sportive, jocuri de noroc …toate relele care nu se cuvin in Post s-au închis acum 🙂
      S-a închis păcatul !
      Pe Hristos nu-L poti inchide. Hristos vine oriunde prin usile incuiate
      Duhul Sfânt vine oriunde te rogi .

      Apreciat de 3 persoane

  10. isa said, on martie 23, 2020 at 5:23 pm

    Guvernul și autoritățile române pun România pe lista țărilor cu cobai pentru testarea noului vaccin pentru COVID-19. Spuneți NU vaccinării și testării cu acest vaccin!
    https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii/u/26072920?cs_tk=AjwlGV5rp2-TMrmmfF4AAXicyyvNyQEABF8BvEd3N6D4AfG1bS5DnhimY7Q%3D&utm_campaign=ef0e7af725dd4df098353bccf1770cbf&utm_content=initial_v0_4_0&utm_medium=email&utm_source=petition_update&utm_term=cs

    Apreciază

  11. isa said, on martie 23, 2020 at 5:28 pm

    Suspendarea drepturilor constitutionale si legea medicala martiala:

    https://www.greenmedinfo.com/blog/medical-martial-law-doj-requests-suspension-certain-constitutional-rights-during-

    Apreciază

  12. P.M. said, on martie 23, 2020 at 5:36 pm

    Pentru cei care cred ca instituirea blocajului national si cred ca,,Nu e nicio paguba ca nu mai functioneaza economia niste luni de zile”,voi incerca sa le prezint situatia cum o vad eu in viitorul apropiat:
    1 deja la 1 saptamana de cand au fost inchise diferite activitati comerciale,mai bine de 250.000 de contracte de munca au fost suspendate http://www.business24.ro/locuri-de-munca/stiri-locuri-de-munca/peste-250-000-de-contracte-de-munca-au-fost-suspendate-intr-o-saptamana-de-stare-de-urgenta-1610530;cu siguranta numarul lor va creste;dar asta va fi doar o gluma ca sa zic asa;greul va veni dupa prelungirea termenului de urgenta cu cel putin 1 luna;cand fac afirmatia asta ma bazez pe spusele specialistilor si anume:virusul depinde foarte mult de temperaturi;iar cum la noi clima la nivelul tarii se incalzeste semnificativ de abia prin luna Mai,ma astept la ce este mai rau;prapadul atunci va fi.
    2 cel mai probabil ca cei ce gandesc ca domnul Grigore sunt oameni cu bani(patroni sau bugetari cu salarii fantastice,sau oameni ce au rezerve care le permite sa stea linistiti multe luni de zile),oameni ce in general sunt foarte egoisti;problema e ca ei nu gandesc pana la capat;ca acesata criza ii va afecta direct deoarece,oamenii ce raman fara loc de munca,cand vor fi impresurati de datorii,sau si mai rau,cand foametea va fi mai palpabila ca oricand,ei nu vor face decat sa se indrepte catre cei ce au;sa l vad eu pe domnul Grigore cand vor fi sute de mii de oameni in strada si ii vor bate la usa,ce va face dumnealui.
    3 putini constientizeaza ca prorocirile facute de sfinti se vor implini;mie imi vine in minte asta:https://saccsiv.wordpress.com/2020/03/20/staretul-antonie-oamenii-vor-fi-vanati-pentru-a-fi-mancati/ e un moment prielnic pentru masoni de a si pune in practica planul macabru de ,,salvare”
    4 cum fiecare tara va ramane pe cont propriu(U.E.va acorda ajutoare pentru o perioada limitata si nici alea suficiente),este suficient ca aceasta stare sa mai fie prelungita cu 1-2 luni pentru a se termina si fondurile de rezerva ale Romaniei;iar atunci patronii,nemaiavand ajutoare de la stat,isi vor inchide firmele;si sa spuna domnul Grigore ce se va intampla cu bugetarii;ca daca vor fi 500-700-900.000 sau mai multi de privati care nu vor mai avea loc de munca iar bugetarii vor fi platiti normal,presa masonica isi va intra in rol si va face iar dezbinare intre romani si sa te tii atunci!
    5 pentru cei ce sunt asa speriati de acest virus,sa mai citeasca si parerile unor specialisti care inca nu au fost inregimentati de propragandistii de ieri si de azi https://www.activenews.ro/stiri/Doi-cunoscuti-medici-incearca-sa-ne-linisteasca-Infectia-cu-coronavirus-se-instaleaza-si-trece-ca-o-raceala-iar-fiecare-dintre-noi-a-avut-o-%E2%80%9Ecel-putin-o-data-160473
    6 acest virus nu cred ca va disparea vreodata,doar vor fi perioade de domolire;de aceea trebuie sa ne obisnuim traim cu el;cred ca isi va relua agresivitatea in fiecare toamna-iarna.

    Apreciază

  13. Marius L. said, on martie 23, 2020 at 5:45 pm

    E complicat. Adevarul este ca nu poti sti exact care este situatia reala cu acest pretins virus. Totusi, daca vom sta in izolare 2 luni de zile, cine ne garanteaza ca vom scapa de el? Intr-adevar, daca stam in izolare putem obtine timp pana fac astia un vaccin, doar ca s-ar putea sa platim un pret urias pentru acest timp, si pana la urma nu vom muri 100000 de oameni de coronavirus ci vom muri 1 milion de foame, revolte, stres (stresul poate provoaca foarte multe boli) si mai stiu eu ce. Economia mondiala va fi in colaps.
    In plus, posibilul vaccin impotriva covid 19, poate fi foarte periculos, mult mai periculos decat boala in sine, stim asta, pentru am vazut cu totii (cei care am vrut sa vedem) reactii adverse grave la majoritatea vaccinurilor. Nu cred ca voi putea vreodata sa cred intr-un vaccin care sa previna acest virus dar fara sa aiba efecte adverse.

    Cred ca lucrurile trebuie sa mearga inainte asa cum au mers si pana acuma, nu putem bloca totul si mai ales nu putem bloca activitatea Bisericii celei Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca, ma rog, nu ar fi trebui sa o blocam. Batranii si persoanele vulnerabile sa se autoizoleze, iar tinerii sa-i ajute si protejeze pana vom vedea ce se intampla.

    Personal nu am o opinia clara despre acest virus, dar tind sa cred ca este mai degraba o inselatorie.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.