SACCSIV – blog ortodox

ALERTĂ – DIICOT, sesizată ca urmare a scurgerii în presă a documentului care propunea interzicerea deplasărilor

Posted in Romania, STIRI, virus by Vali on martie 20, 2020

Sursa:  https://www.stiripesurse.ro/alerta-diicot-sesizat-ca-urmare-a-scurgerii-in-presa-a-documentului-care-propunea-interzicerea-deplasarilor_1442891.html

Un document al Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României,privind restricţionarea deplasărilor în afara domiciliului, datat 20 martie, a fost lansat vineri în spaţiul public, Grupul de Comunicare Strategică precizând că este vorba despre un document de lucru, aflat în analiză, neaprobat, iar măsurile conţinute în document nu au aplicabilitate imediată.

CONSULAȚI AICI DOCUMENTUL

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că a fost sesizat DIICOT pentru infracţiunea de divulgare fără drept a unor informaţii care nu sunt destinate publicităţii.

„La nivelul Ministerul Afacerilor Interne s-a luat decizia sesizării organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de divulgare fără drept a unor informații care nu sunt destinate publicității.

Inspectoratul General al Poliției Române a sesizat DIICOT cu privire la săvârșirea infracțiunii de distribuite de informații nedestinate publicității, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 304 Cod Penal, faptă pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.”, transmite GCS.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on martie 20, 2020 at 7:07 pm

    Le este frică de popor și de aceea vor să țină documentul secret?

    Apreciază

  2. Elena said, on martie 20, 2020 at 8:24 pm

    Care popor? Spune, omule, care popor? Cine crezi tu ca iese in strada? Cine crezi ca va tine piept conducatorilor? Cine? O mana de comentatori pe bloguri? Nu le e frica de nimeni! Nu au de cine sa se teama pentru ca romanii nu sunt uniti intru Domnul si fara El nu putem face nimic! Suntem rai si invrajbiti unii fata de altii! Suntem dezbinati!

    Apreciat de 1 persoană

    • Magda said, on martie 20, 2020 at 8:35 pm

      O să fie și cum zice ”un om”, dar nu acum, acum…imediat ce se vor fi terminat RESURSELE alimentare și medicamentele!
      Atunci, să te ții!
      Or să iasă în stradă la ăștia să-i ia la rost, dar pentru că armata va fi pe străzi, alături de miliție, jandarmerie, etc….plus firmele private (cum au făcut în SUA) o să fie înnăbușită orice fel de revoltă!
      NUMAI DACĂ SE VA IEȘI ÎN VAL MARE, COPLEȘITOR, ACOPERITOR FORȚELOR DE ORDINE mai există o șansă, dacă NU, nu!
      Și când vor vedea că sunt lăsați DE IZBELIȘTE…și fără serviciu, și fără cele necesare mijloacelor de trai, se va institui de la sine, haosul, ANARHIA, mâncatul omului de către om…crime, ucideri în masă, pe motiv de supraviețuire!

      Apreciază

  3. Adrian said, on martie 20, 2020 at 9:33 pm

    Oameni buni ganditi-va ce perversa e toata restrictia asta. Nu sunt inchise bisericile, dar e interzisa orice deplasare spre biserica:)) raman sa faca preotii liturghie singuri acasa

    Apreciat de 1 persoană

  4. Releu said, on martie 20, 2020 at 10:20 pm

    Pare cusuta cu ata alba scurgerea asta. Probabil ca au vrut sa ia mai intii pulsul multimii, sa vada cum vor reactiona oamenii in caz ca…, sa vada ce spun jurnalistii, etc.

    Apreciază

    • VioletaB said, on martie 20, 2020 at 10:31 pm

      Avocatul Piperea:
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2986406384758300&id=420223274709970

      UE a suspendat Pactul de stabilitate fiscala, lasand tarilor membre UE posibilitatea de a depasi deficitul bugetar de maxim 3% din PIB, pentru a lupta cu efectele economice ale pandemiei. Pactul de stabilitate fiscala e rezultatul eforturilor conjugate ale presedintelui Frantei si ale cancelarului Germaniei din anul 2011, Sarkozy si Merkel, depuse pentru a “ajuta” Grecia, care era in faliment. Atat de bine au ajutat-o, incat Grecia si, mai ales, grecii de rand, nu si-au revenit nici pana acum. Pactul e chestia aceea care a fost semnata de Petrov (alias Basexu) cu o zi inainte de a fi perfectata chiar de cei doi initiatori. Slugoiul de Petrov a crezut ca o sa il bage in seama “lumea buna”, dar a sfarsit prin a fi dispretuit de mai toata lumea. Chestia cu “3% deficit bugetar maxim” a fost mantra cu care s-a auto-ametit Catu, crezand ca in felul asta o sa il creada lumea profesionist. Nu a reusit sa descopere nici gaurile grelei mosteniri, nici dubla contabilitate a lui Al Capone (stiu, ati uitat povestea…), dar a reusit sa faca datorii publice de peste 8 mld euro, in doar 2 luni, pana cand bancile au refuzat sa il mai crediteze pe iresponsabil. Tocmai asta e problema – desi suspendarea Pactului de stabilitate, adica a acelei chestii de care n-a tinut nimeni cont, cu exceptia Romaniei, pare o veste buna, in realitate, este o veste teribil de proasta, pentru ca pune in mana fetitei cu chibriturile Catu un fitil catre butoaiele cu pulbere. Traderul bancar se va imprumuta si mai mult decat s-a imprumutat Petrov in 2009, adica peste 20 mld euro. Pe seama noastra si a copiilor nostri se va face acest mega-imprumut, sper ca va e clar. Nu pe seama lui Orban sau a lui Johannis, ci pe seama noastra. Individul ne va transforma rapid in noua Grecie. Daca, in cazul Greciei, UE a mimat ajutorul (de fapt, au fost ajutate bancile germane si franceze cu expuneri pe Grecia), in cazul nostru nu va mai exista nici macar o tentativa de ajutor, pentru ca, dupa pandemie, nu va mai fi UE. S-a vazut ca UE este o gogoasa care s-a dezumflat in doar 3 saptamani. Lucruri fantastice se intampla pentru toti romani… PS Nu ma intrebati ce solutii as avea eu, intrucat : (i) nu sunt premier sau ministru sl finantelor; (ii) cand ofer solutii, nu ma aude nici dracu’

      Apreciază

  5. vlad tepes said, on martie 21, 2020 at 12:28 am

    Fiti siguri ca asta va fi urmatorul pas al autoritatilor antinationale, si anume, inchiderea romanilor in ghetouri!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.