SACCSIV – blog ortodox

Danemarca: VACCINARE FORTATA impotriva CORONAVIRUSULUI

Posted in carantina, VACCINARE OBLIGATORIE, virus by saccsiv on martie 17, 2020

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Filimon said, on martie 17, 2020 at 12:42 pm

    Guvernul grec a suspendat (trecand peste hotrararea sinodala) oficierea oricaror slujbe in bisericile din Grecia.
    Site-ul in engleza
    https://greece.greekreporter.com/2020/03/17/greece-overrules-church-orders-suspension-of-all-services-to-battle-coronavirus/
    Si varianta in romana (de pe Radio Romania Actualitati)
    http://www.romania-actualitati.ro/slujbele-in-bisericile-din-grecia-au-fost-suspendate-136121?fbclid=IwAR1_0LWOz3hq7CvHK6B8WXfk7iVzaEMzn8-hRQxiY_q6e6SzwHYRljA9x4Y

    Apreciază

  2. R said, on martie 17, 2020 at 12:53 pm

    Și celor care se vor opune categoric vaccinării, ce le vor face? Îi vor forța? Vor plăti amendă? A citit cineva ce prevede legea daneză în cazul ăsta?

    Apreciază

    • Alexandru TM said, on martie 17, 2020 at 3:31 pm

      @R

      Conform detaliilor din continutul articolelor cu masuri in timpul starii de urgenta, cei ce se opun masurilor guvernamentale de sanatate publica cu informatii false (aici opinia in contradictoriu este catalogata informatie falsa ) va fi pasibil cu inchisoare de la 1-5 ani.

      Pt ca linia oficiala va spune , trebuie sa te vaccinez ca e spre binele si singuranta populatiei.

      Iar noi vom spune ca NU trebuie sa ne vaccinam cu satanicestile lor solutii, astfel fiind incompatibili cu regulile impuse de putere, devenind „factori de risc” pentru siguranta nationala. Nebunia totalitarismului neocomunist.

      Domnul Hristos , Maica Domnului si Sfintii inchisorilor sa ne intareasca in marturisire.

      Mantuire

      Apreciază

      • R said, on martie 17, 2020 at 5:25 pm

        Da, așa vor spune probabil, dar n-au nici o logică cu argumentele lor. De ce? Pentru că dacă cineva nu vrea să se vaccineze, nu poate reprezenta nici un pericol pentru populația care a fost vaccinată. Iar pentru cei care nu vor să fie vaccinați nu poate reprezenta nici pentru aceștia vreun pericol, pentru simplul fapt că cei care refuză vaccinarea își asumă tot ce decurge din asta. Sper că dacă se va adopta o astfel de lege, care nu cred că ar fi constituțională, să existe posibilitatea de a refuza vaccinul, chiar și sub forma plății unei amenzi – deși nici amenda nu este în regulă – , dar nu mai mult. Pentru că repet CEI NEVACCINAȚI NU REPREZINTĂ NICIUN PERICOL PENTRU CEI CARE AU ACCEPTAT SĂ FIE VACCINAȚI. AR TREBUI SĂ SE APLICE ACEASTĂ LOGICĂ ELEMENTARĂ, ȘI SĂ NU FIE OAMENII OBLIGAȚI SĂ SE VACCINEZE. Altfel obligativitatea vaccinării nu ar reprezenta decât un ABUZ.
        Ar trebui scris parlamentarilor care vor să adopte o asemenea lege aberantă, și să li se atragă atenția că o astfel de lege ar fi un ABUZ.

        Apreciază

  3. Un om said, on martie 17, 2020 at 12:54 pm

    Să ne trezim! Să nu lăsăm pe alții să ne vaccineze cu forța!

    Apreciat de 2 persoane

  4. Diogene said, on martie 17, 2020 at 1:28 pm

    E clar că omenirea se îndreaptă spre ceea ce vedeau Sfinții Părinți…

    Apreciat de 1 persoană

  5. john said, on martie 17, 2020 at 3:41 pm

    După vaccinare/cipare,se vor ocupa de toți cei care am comentat contra sistemului.Fuga? O noțiune abstractă.Te vor vinde,ai tăi! Și la ce bun,dacă ai tăi au plecat la Domnul sau au fost uciși de sistemul ticăloșit? Mai țineți minte lozinca lor”Ordo ab chao”!

    Apreciază

  6. Radu said, on martie 17, 2020 at 5:35 pm

    În Republica Moldova fraților e cod roșu pentru 29 de bolnavi de coronă. Mi se pare că la deputați masoni corona lea mîncat creerul, doar coronăilă lea rămas.

    Apreciază

  7. vlad tepes said, on martie 17, 2020 at 5:46 pm

    Alti sclavi, carora li s-au luat toate drepturile constitutionale si au fost bagati cu fortza in lagarele de reeducare neomarxista ale Ocultei, gardieni fiindu-le tocmai cei din elitele lor vandute! Situatia e valabila in toate tarile Europei!

    Apreciază

  8. Adigo said, on martie 18, 2020 at 2:50 am

    Si odata cu vaccinul si Semnul. Eu ce ziceam. Danezii s-au pripit sa dea pe fata. La legea martiala (Adica stare de necesitate) ce sa faci?

    Apreciază

  9. Ion said, on martie 18, 2020 at 6:42 am

    Dictatorii neo-marxisti, corporate-securistii Romaniei lucreaza la foc continuu impotriva libertatilor noastre. Urmeaza arestare la domiciliu pe durata nedeterminata, cashless, propertyless, si vaccinare fortata in numele DICTATURII BINELUI COMUN. Chinezii deja au inceput sa spuna ca „pandemia” va dura cel putin 2 ani si nici nu se stie…hehe….
    Benjamin Franklin: „Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”

    Apreciază

  10. SACCSIV - blog ortodox said, on ianuarie 9, 2021 at 1:50 pm

    […] Danemarca: VACCINARE FORTATA impotriva CORONAVIRUSULUI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.