SACCSIV – blog ortodox

CORONAVIRUSUL si PROSTITUTIA. De ce sistemul nu destructureaza clanurile mafiote ce se ocupa cu prostitutia? Fiecare astfel de structura reprezinta o potentiala bomba epidemiologica

Posted in CLANURI TIGANESTI, prostitutie, virus by saccsiv on martie 10, 2020

In preambul, cititi va rog cu atentie si rabdare articolul:

Cel mai odios infractor este polițistul care protejează mlaștina prostituției silite cu minore

Pe vremea cand cazul Alexandra Macesanu deschidea buletinele de stiri ale tuturor televiziunilor din Romania, unii sperau ca sistemul se va rusina si va pune toate tunurile pe clanurile mafiote ce se ocupa cu sclavia sexuala. N-a fost insa asa…

Si deocamdata pare ca clanurile mafiote nu sunt deranjate nici pe motiv de coronavirus. Macar asa, de ochii lumii.

Fratilor, ni se spune ca trebuie luate cele mai drastice masuri in lupta cu coronavirusul, chiar daca nu avem multe cazuri, nu avem nici un deces iar o parte dintre putinii infectati deja s-au vindecat. Si au trecut si la fapte:

ROMANIA: Pe motiv de coronavirus sunt INTERZISE ADUNARILE publice și private la care participă PESTE O MIE de oameni / Pentru adunarile de sub o mie se stabileste de la caz la caz / Se interzice si vizitarea rudelor bolnave (de orice) internate in spitale

Si se cer si mai multe masuri:

Senatorul USR Vlad Alexandrescu solicită președintelui Klaus Iohannis să decreteze STARE DE URGENTA pe motiv de CORONAVIRUS

S-au identificat si principalii vinovati: bisericile.

Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, cere SUSPENDAREA SLUJBELOR din BISERICI / Marius Pieleanu considera ca batranii sunt mai bine protejati de coronavirus prin inchiderea bisericilor si nu a scolilor

Pentru ca poporul e prost, a inceput prigoana – INCHIDEREA BISERICILOR pe motiv de coronavirus: Azi s-a INTERZIS PARTICIPAREA la SLUJBA DE INVIERE in majoritatea cazurilor! / Discutii intre Guvern si Ierarhii BOR pentru iminenta închidere a tuturor bisericilor și interzicerea slujbelor de înmormântare / Traian Basescu o cerea inca de ieri iar Andrei Caramitru instiga azi miile de satanistii sa dea in “judecata penala pe cei din BOR” daca vor avea loc Slujbe de Sfintele Pasti

Dar si vinovatii secundari: banii cash.

BNR: E o prostie să faci provizii, dacă vine o molimă. O singură provizie e de făcut: de card. Banii cash sunt cei mai periculoși, când e vorba de răspândirea unei epidemii

Iar la ora la care scriu aceste randuri, Radu Tudor si invitatii lauda amenzile colosale date celor ce nu declara corect pe unde au umblat in ultima perioada.

Totul in numele luptei impotriva coronavirusului…

Exista insa potentiale bombe epidemiologice despre care nu auzim nimic la tv iar impotriva carora nu se iau nici un fel de masuri: clanurile mafiote ce se ocupa cu sclavia sexuala.

Fratilor, fiecare astfel de nefericita sclava sexuala este obligata sa se culce cu zeci de barbati pe zi. Barbati despre care nimeni nu stie de unde vin si unde se duc. Iar numarul total de astfel de fete este colosal:

TOTI SUNT VINOVATI pentru toate Alexandrele: toata gloata turbata dupa sex, care merge la “fete” cat mai tinere pentru a-si satisface dorintele cele mai perverse

Daca acest coronavirus este atat de usor de raspandit precum ni se tot spune, atunci este suficient ca un singur “client” infectat sa ajunga la un astfel de stabiliment pentru ca bomba sa explodeze in scurt timp iar ceea ce se petrece in Italia sa ni se para joaca de copii: ala va infecta fata, fata pe celelalte fete si pe pesti, fiecare fata zeci de barbati pe zi, barbatii familiile, pestii pe alti pesti, acei alti pesti pe fetele lor si tot asa.

Iar in astfel de situatie anchetele epidemiologice nu vor duce nicaieri, din motive evidente…

Asadar, de ce sistemul nu destructureaza clanurile mafiote ce se ocupa cu prostitutia?

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. me said, on martie 10, 2020 at 8:10 pm

    … este prea ocupat sistemul

    Apreciază

  2. me said, on martie 10, 2020 at 8:38 pm

    Apreciază

  3. Mihai said, on martie 10, 2020 at 8:39 pm

    Cel mai simplu ar fi dacă autoritățile ar închide de mâine siteul publi24.ro sau alte siteu prin care se promovează damele de companie,că doar se stiu aceste siteruri.Nu se închid,pt că ele produc bani grei chiar pentru o parte din cei care ne conduc…Păcat!

    Apreciază

    • tataia said, on martie 11, 2020 at 12:39 am

      De ce sa inchida frate publi24? De acolo cumpar eu zeci de chestii. Ce treaba are site-ul ala cu damele de companie? Eu nu am observat nici o legatura. Va vin idei ca trebuie inchisa aia si aia, trebuie desfiintat aia si aia fara sa va ginditi ca zeci de mii de oameni se folosesc de acele servicii.

      Apreciat de 1 persoană

      • Ionut said, on martie 11, 2020 at 7:16 pm

        Să avertizeze și apoi să închidă toate site-urile care promovează și chestia asta (din păcate, publi24 e unul dintre ele).

        Apreciază

      • tataia said, on martie 12, 2020 at 1:13 am

        @Mihai @Ionut Site-urile publi24, lajumate, etc sint site-uri cinstite care ii ajuta pe oameni sa isi vinda lucrurile de prin casa care nu le mai trebuiesc. Stiu ca este la moda sa cumperi doar lucruri noi dar mie unul nu imi place moda asta si de aceea cumpar multe lucruri SH. De pe site-urile mai sus amintite.

        Voi spuneti ca respective site-uri incurajeaza prostitutia. Eu nu am observat. Dar daca voi ati dat anunturi de acest tip inseamna ca le-ati cautat! Eu nu am cautat asa ceva si drept urmare nu le-am gasit. Eu caut anunturi despre aparate, carti, decoratiuni etc. Deoarece imi plac aparatele mai vechi, cartile si decoratiunile interioare mai vechi.

        Iar voi spuneti acum ca acele site-uri trebuiesc inchise deoarece contin anunturi referitoare la prostitutie? Fereasca bunul Dumnezeu! Dar cum ar fi sa dam foc la casa atunci cind avem soareci? Cam asa suna propunerea asta a voastra cu inchiderea respectivelor site-uri.

        Si n general incetati cu instigarile de genul :”Trebuie inchis, trebuie desfiiintat, trebuie distrus”, etc. Nu sint demne de un crestin! Tot asa au venit acum si astia cu isteria coronavirulsului cum ca trebuie inchise scolile, bisericile, etc. Crezi ca iese ceva bun din asta? Eu nu cred.

        Apreciază

  4. Alexandru TM said, on martie 10, 2020 at 10:19 pm

    Doamne ajuta

    Nu se vrea destructurarea , nu ca nu se poate.

    Prostitutia a fost si va ramane tolerata de structurile statale informative, organizationale, decizionale de ori ce nivel , pentru ca ea (prostitutia/traficul) este esentiala si strategica scopului lor, atat „pretins” informational/de santaj cat si pervers/demonic de satisfacere a clientilor de rang inalt a „societatii” intr-un mediu controlat.

    Promiscuitatea/Prostitutia/Traficul de ori ce fel sunt protejate structural si institutional pentru ca prezinta parte integrate din sistemul actual, cum sa-si taie craca de sub picioare.?!

    Dar multi, extrem de multi, casca gura la autoritatile/guvernele tarilor, cum ca aceste structuri statale vegheaza la bunastarea si propasirea lor. AMARA INSELARE

    Iar azi in functie de specificul fiecarui neam cu metode bine definite pe criteriu etnic, se duce o politica de sclavagism si exterminare.(exemplu , planul >Kalergi, Agenda2020 etc..)

    Nu va imbatati cu apa rece cu privire la sistem , invatati-va si protejati-va copiii cum puteti mai bine, in special invatatii intru Hristos Domnul singurul vesnic luminator si apartor al lumii.

    Mantuire

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ioan C. said, on martie 10, 2020 at 10:27 pm

    Doamne ajută,

    Prezentăm aici reeditarea online a Bibliei din 1914 într-un format mai clar, toate literele fiind inteligibile.
    Aceasta nu este reeditarea publicată de „biserica pe stil vechi” din România.

    Citiți aici:
    Biblia 1914 – reeditare online
    https://cititorul.home.blog/2020/03/10/biblia-1914-reeditare-online/

    Apreciază

  6. Ionut said, on martie 10, 2020 at 10:41 pm

    „Aproape 84.000 de cazuri noi de cancer se înregistrează în România în anul 2018, arată cele mai recente statistici internaţionale. Asta în condiţiile în care peste 50.000 de români îşi pierd viaţa anual din cauza acestei patologii. ” (adevarul.ro)

    Apreciază

  7. stef said, on martie 10, 2020 at 11:39 pm

    Urmariti cu atentie :

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.