SACCSIV – blog ortodox

Video: Netanyahu din nou in vizita la Vladimir Putin / Adică, din nou, romanii sunt cei mai prosti…

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 5, 2019

Comentariu Ruptly:

Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu thanked Russian President Vladimir Putin for Moscow’s role in the recovery of the remains of Sergeant Zachary Baumel who went missing during the Lebanon War in 1982. Netanyahu made the comment during his official visit to Moscow on Thursday.

Our military, together with our Syrian partners, discovered the place of his burial. We are very pleased that he will be given all the necessary military honours at home, but most importantly, this is a purely humanitarian matter, so his close relatives will now have the opportunity to bring flowers to his grave,” Putin said.

All the necessary genetic examinations were carried out. We have the remains. And we, with your participation, will send these remains to Israel today, in accordance with military tradition,” he added.

There will be a funeral tonight in Israel, in which the family of the sergeant will take part. His body will be buried in the land of Israel. We are once again deeply grateful to you, Mr. President, for your personal friendship, your position, the Russian position of sharing these common values with Israel,” the Israeli leader said, adding that Baumel’s family had been told about the “selfless act” of the Russian fighters who recovered the body and asked him to personally thank the Russian leader.

Baumel was killed aged 21 during the battle of Sultan Yacoub. A general election will be held in Israel on 9 April.

Miercuri, Vladimir Putin a inaugurat prima uzină Mercedes din Rusia.

Austria îndeamnă la ‘legături puternice’ cu Rusia și deschide două consulate, în cele mai importante zone

Ungaria a început să cheltuiască din cei 10 miliarde de euro oferiti de Rusia pentru extinderea centralei nucleare de la Paks

Vladimir Putin se întâlnește cu președintele Bulgariei

Franta este cel mai mare angajator strain din Rusia: peste 500 de intreprinderi franceze isi desfasoara activitatea pe teritoriul Rusiei. Când a vizitat Rusia anul trecut, Macron a fost insotit de o delegatie formata din peste 30 de sefi de intreprinderi franceze.

Etc.

Adică foarte mulți își fac treaba în timp ce în ultimii patru ani Romania nu a avut contacte oficiale cu Rusia nici măcar la nivel de secretar de stat. Iar pe plan economic lucrurile stau precum le puteți citi în articolul:

Acuze fără precedent la adresa Guvernului, Uniunii Europene și S.U.A. Gabriel Antoniu Lavrincik, director comercial SIMEX: ”Statul român, U.E și S.U.A. pun piedici investitorilor români să progreseze în Rusia”

Ba mai rău, de la politicieni și pana la mass-media, în Romania se zbiara în cor despre cât de mare dusman este poporul rus, cât de ticalosita este Rusia ca a anexat Crimeea (fără a se sufla un cuvintel despre faptul ca și Romania are teritorii ocupate de Ucraina), cât de trădători sunt nemții ca fac afaceri cu rușii (ca de exemplu în emisiunea de aseară de la Antena 3 în care a fost invitat Calin Popescu Tariceanu), samd.

Altfel spus, politicienii și ziarele din Romania au un discurs de parca declansarea războiului romano-rus este iminenta. Mai trebuie să-l expulzam pe ambasador și sa anuntam mobilizarea generala. Parca am fi o casa de nebuni…

Desigur, nu-i musai sa fim prietenii Rusiei. Dar de ce atâta ura? De ce nu putem avea relații normale cu gigantica țara de la Răsărit? De ce trebuie sa pierdem enorm de multe și de mari oportunitati economice, în timp ce celelalte state europene profita din plin de ele? De ce trebuie sa fim mereu cei mai prosti?

Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioanide said, on aprilie 5, 2019 at 5:12 pm

    Da , noi stam si pupincurim SUA si Bruxelu , iar la Rusi ne ratoim ca avem „prieteni” pe Americani, iar cand va fi razboi , tot romanul va fi carne de tun , si nu „prietenii” .

    Apreciat de 1 persoană

  2. vlad tepes said, on aprilie 5, 2019 at 6:26 pm

    Apartenența la blocul euro-atlantic ne-a transformat într-o colonie second hand, exportator de forță de muncă ieftină pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba „partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma și Gomora, ca ideologie, promovând agresiv drepturile homosexualilor, ideologia încălzirii globale, spectrul fals al suprapopulării planetei, teroarea terorismului, combinând „politicile fricii” cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanță europeană, guvernanță globală etc.).
    De cealaltă parte, se află Rusia, uneori în tandem cu China și cu alte țări în relativă ascensiune. Rusia are meritul de a fi singura putere de anvergură mondială care, la nivel ideologic, propune o alternativă Sodomei și Gomorei euro-atlantice: accentuând valorile tradiționale ale familiei, respingând propaganda homosexuală, contrazicând teza suprapopulării și a încălzirii globale.
    Ne ajută la ceva apartenența la complexul euro-atlantic? În afara statutului de colonie – teren („poligon”) de experimente sociale și de teritoriu util pentru câteva garnizoane militare, nu. Din punct de vedere al securității naționale, apartenența la NATO și UE ne oferă doar ILUZIA protecției, si nu securitatea reala, caci nu poate crede cineva sanatos la cap, ca vesticii isi vor jertfi soldatii lor pt niste „mamaligari amarasteni”!

    Apreciat de 4 persoane

  3. Radu Humor said, on aprilie 5, 2019 at 8:25 pm

    Se pare că începem să ne deşteptăm din ce în ce mai mulţi ! :
    FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE spune:
    4 APRILIE 2019 LA 18:33
    Multa minciuna si viclenie din partea alogenilor, din partea strainilor care au ocupat toate institutiile statului ca lupii la oi, prin abureala „valorilor” occidentale si prin cozi de topor bine folosite impotriva noastra !
    Iata de ce este nevoie, acum, mai mult ca oricand, sa fim nationalisti, patrioti si iubitori de pamant stramosesc si de eroi si inaintasi ai nostri, care si-au varsat sangele pentru popor, pentru tara noastra, luptand impotriva strainilor, impotriva invadatorilor la Posada, Rovine, Vaslui, Calugareni, Plevna, Vidin, Marasesti, Oituz….
    De aceea trebuie sa iesim urgent din babilonia comunista ue…iar toata aceasta mostenire a noastra, platita cu sange de inaintasii nostri, toate resursele, economia, padurile, pamantul stramosesc, sa se intoarca la poporul asuprit si umilit atata amar de ani de straini ! Nimic pentru straini ! Afara cu corporatiile si multinationalele occidentale ! Toti alogenii afara din institutiile statului si impreuna cu cozile de topor, tradatorii si vanzatorii de neam, sa intre la inchisoare pe viata !!!
    Numai atunci vom fi cu adevarat liberi si stapani pe propria mostenire, aruncand la gunoi mizeriile occidentului nelegiuit, „valorile” lor si statul lor de „drept”, prin care santem batjpcoriti exterminati, jefuiti, alungati din tara, invadati de neamuri straine, de mahomedani fanatici de sodomisti desfranati…pentru a ni se sterge identitatea nationala si crestina !!!

    RĂSPUNDE
    FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE spune:
    4 APRILIE 2019 LA 18:46
    Imperialistii Occidentului, nelegiuit capitalist: UE, SUA, NATO, FMI (Oculta iudeo-masonică) vor cu orice preț îndobitocirea omului, controlul total și puterea globală pentru a submina și distruge națiunea, cultura, familia, religia, tradiția popoarelor și a forma o babilonie globală anticristică, antiumana : Noua Ordine Mondiala.
    Pentru asta au inventat două ideologii satanice: capitalismul și comunismul. Capitalismul, societatea de consum – pâine și circ (mai mult circ!) – a avut succes mai mare decât comunismul pentru că a mizat pe slăbiciunile și viciile omului. Pentru îndobitocirea omului folosesc mijloacele de control și manipulare informatice media pe care au pus monopol (tv, radio, ziare, net, card, cip ) dar și mijloace financiare si economice (privatizări, liberalizări, investitori, bancheri, asigurări, pensii private) prin corporațiile lor pentru coruperea guvernelor, pentru acapararea resurselor, pentru a fi dependenți economic și financiar de politica lor anticristică, cu concursul trădătorilor de neam.
    Acolo unde nu reușesc îndobitocirea, ocuparea și jefuirea popoarelor, iar acestea își apără prin naționalism și patriotism resursele, economia, cultura, tradiția, familia… nelegiuiții din Occident provoacă conflicte, revolte, războaie, pentru a invada și jefui acele popoare (ex : Ucraina, Serbia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt, Libia), pentru a destabiliza a provoca haos si tulburare.
    Astfel, omul îndobitocit, bulversat, prin „dezbină și stăpânește”, „crize“, „pâine și circ”, grija zilei de mâine, „refugiati” mahomedani, infracțiuni, va fi manipulat și controlat ca un animal, după care, nelegiuitii care au provocat toate acestea, occidentul „civilizat”, vor veni ca „salvatori“, dar în condițiile și cu mijloacele lor: „pâine” și circ, cip și card, adica control total, dictatura totala….

    Apreciat de 1 persoană

  4. Trovia said, on aprilie 6, 2019 at 2:42 am

    Orasul Buxelles refuza 5G

    Apreciază

  5. Ioan C. said, on aprilie 6, 2019 at 3:40 pm

    „Biserica Ortodoxă Autocefală a Poloniei este și va fi în favoarea oferirii independenței depline – autocefaliei Bisericii Ortodoxe din Ucraina”
    Sursa în română: https://basilica.ro/problemele-externe-in-atentia-sinodului-bisericii-ortodoxe-poloneze/

    Apreciază

  6. Sorin said, on aprilie 7, 2019 at 8:02 am

    Parca am fi o casa de nebuni? Pai suntem o casa de nebuni! Oricum, nu are rost sa ne pagitam prea mult, ca romania va disparea in 30 de ani. Deja sunt judete intregi populate doar de pensionari. Mai sunt 4-5 orase cat de cat populate, dar si aici au intre zero si un copil. Ele sunt agomerate pentru ca s-au ingesuit toti in 5 orase, dar nu mai e de unde sa vina populatie

    Apreciat de 1 persoană

  7. didi said, on aprilie 8, 2019 at 6:13 pm

    pentru ca masoneria a pus stapanire pe Romania si o distruge impreuna cu masoneria globalista….

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.