SACCSIV – blog ortodox

DE CE fetele ajung la pubertate mult mai devreme iar baietii se confrunta cu reduceri ale nivelului de testosteron? PRINTRE POSIBILII VINOVATI: substanțele chimice din sampon și pasta de dinți care modifică hormonii sexuali

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 4, 2019

Natural News: Study PROVES chemicals in shampoo and toothpaste are altering sex hormones in adolescents

Traducerea OrtodoxInfo:

Un studiu DOVEDEȘTE că substanțele chimice din sampon și pasta de dinți modifică hormonii sexuali la adolescenți

Noua cercetare din cadrul Universitatii din California, Berkeley a aratat că multe produse conventionale de sampon, sapun si pasta de dinti sunt incarcate cu substante chimice endocrine, sau EDC, care distrug hormonii in dezvoltarea copiilor.

Fetele tinere, spune studiul, ajung la pubertate mult mai devreme decât în ​​mod normal, ca urmare a expunerii la aceste EDC-uri. Iar baietii se confrunta, de asemenea, cu reduceri ale nivelului de testosteron de la utilizarea simpla a produselor contaminate.

Publicat în revista Human Reproduction, lucrarea a fost compilată din datele colectate ca parte a Centrului de Evaluare a Sănătății Mamei și Copiilor din Salinas, California (CHAMACOS), care a urmarit 338 de copii de la naștere la adolescență pentru a evalua impactul expunerii la diferite probleme de mediu.

Ceea ce a determinat că, în ultimii 20 de ani, vârsta medie la care copiii ajung la pubertate devine din ce în ce mai mica – și un vinovat major sunt produsele de îngrijire personală care conțin substanțe chimice cunoscute că interferează cu expresia hormonală normală.

„Stim ca unele dintre lucrurile pe care le punem pe corpul nostru intra in corpul nostru, fie pentru ca ele trec prin piele sau le respiram, fie le inghitim in mod accidental”, a declarat Kim Harley, autorul principal al studiului si adjunct asociat profesor la Scoala de Sanatate Publica din Berkeley.

„Trebuie să știm cum aceste substanțe chimice afectează sănătatea noastră”.

Produsele chimice din produsele de îngrijire personală cauzează cancer ovarian la fete și cancer testicular la băieți

În timp ce vârsta medie pentru fetele care ajung la pubertate este, în mod normal, în jur de 11 ani, expunerea la EDC-uri în produsele de îngrijire personală o reduce la 8 ani – sau chiar mai devreme. Oamenii de știință descriu acest fenomen negativ drept pubertate „precoce”, despre care se știe că provoacă probleme sociale și crește probabilitatea ca fetele tinere să se angajeze într-un comportament riscant.

Printre EDC-urile care provoacă acest lucru sunt ftalații, parabenii și fenolii, trei substanțe chimice comune in produsele de îngrijire personală care sunt cunoscute că mimează hormoni în corpul uman. Atunci când sunt frecate pe piele sau utilizate pe cale orală, produsele care conțin astfel de substanțe chimice pot ajunge în organism, tinerii adolescenți ajungand să se maturizeze prea devreme.

Este nevoie de mai multe cercetari, dar oamenii ar trebui sa fie constienti de faptul ca exista produse chimice in produsele de ingrijire personala, care pot perturba hormonii in corpul nostru, a adaugat Harley.

Același studiu a constatat, de asemenea, că EDC poate deteriora hormonii copiilor care sunt expuși la acestea în uter – ceea ce înseamnă că nu sunt chiar expuși direct la ele, ci mai degrabă le-au primit de la mamele lor.

EDC-urile sunt, de asemenea, legate de autism la copii

După cum am menționat mai devreme, EDC-urile au fost legate și de un alt fenomen larg răspândit, care interferează cu dezvoltarea normală a copilăriei: autismul.

Un grup de cercetatori din unele dintre scolile de top din tara au analizat mostre de sange si urina din 175 de femei gravide si le-au urmarit pana la cinci ani. Ceea ce au descoperit este că expunerea la EDC a crescut prenatal incidența trăsăturilor comportamentale autiste la copii, începând de la uter și extindându-se până la copilăria timpurie.

În mod șocant, oamenii de știință au descoperit o medie de 44 de ECD diferiți în fiecare dintre femeile gravide, dezvăluind cât de importante sunt aceste produse chimice atât în ​​produsele de îngrijire a consumatorilor, cât și în mediul înconjurător. Acestea includ substanțe chimice precum substanțele ignifuge bromurate din mobilier; perfluorooctan, un agent de răcire; și beta-hexaclorciclohexan, un produs chimic de pesticide utilizat în agricultura convențională.

Cu ratele de autism care urca in Statele Unite intre 2002 si 2012 cu 78 la suta, se pare ca americanii sunt ignoranti cu privire la efectul pe care aceste substante chimice le au asupra corpului uman, in special pe mintile in curs de dezvoltare, a explicat LJ Devon.

Din moment ce baietii au de patru ori mai multe sanse decat fetele sa dezvolte comportamente autism, oamenii de stiinta au fost de acord ca mai multi hormoni cheie cunoscuti a controla dezvoltarea creierului masculin sunt perturbate de produse chimice in mediul inconjurator.

Pentru mai multe știri: ChemicalViolence.news.

 

Reclame

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. octavpelin said, on ianuarie 4, 2019 at 10:53 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 2. geo said, on ianuarie 4, 2019 at 11:16 am

  https://www.activistpost.com/2019/01/lawsuit-contests-constitutionality-of-the-1996-telecom-act-which-doesnt-allow-opposing-cell-towers-due-to-health-risks.html

  https://www.truthdig.com/articles/is-the-end-of-the-brutal-war-in-yemen-finally-at-hand/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-02/irans-navy-plans-upgrade-speedboats-stealth-technology-counter-us-navy

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-02/robot-waiters-tokyo-cafe-are-controlled-disabled-people

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-03/developer-leaks-image-new-self-propelled-cannon-russian-forces

  https://www.visualcapitalist.com/map-where-young-adults-live-with-their-parents-in-the-u-s/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-03/northern-ireland-puts-1000-officers-standby-case-no-deal-brexit

  http://www.unz.com/article/why-frances-yellow-vest-protests-have-been-ignored-by-the-resistance-in-the-u-s/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-03/cash-loving-germans-face-continued-strike-money-transport-drivers

  https://disobedientmedia.com/2019/01/british-intelligence-infiltrates-voice-of-europe-media-outlet/

  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-03/iran-rejects-pompeo-warning-halt-its-space-launches-cites-un-resolution

  https://govtslaves.info/2019/01/03/how-un-scientists-are-preparing-for-the-end-of-capitalism/

  http://www.investmentwatchblog.com/robert-f-kennedy-jr-vaccine-big-pharma-has-total-legal-immunity/

  http://www.unz.com/anepigone/average-iq-of-college-undergrads-and-graduate-degree-holders-by-decade/

  http://www.informationliberation.com/?id=59635

  https://www.rt.com/op-ed/447686-globalists-soros-france-protests/

  https://govtslaves.info/2019/01/03/godfather-of-vaccines-admits-using-orphans-handicapped-children-more-for-vaccine-experiments-2/

  https://govtslaves.info/2019/01/03/federal-grand-jury-will-finally-hear-evidence-of-a-controlled-demolition-on-9-11/

  http://www.investmentwatchblog.com/the-great-myth-of-the-anti-war-left-exposed-for-the-last-century-virtually-every-war-invasion-and-occupation-has-been-given-the-stamp-of-approval-by-democrats-its-clear-that-politicians/

  https://govtslaves.info/2019/01/03/nestle-admits-presence-of-lead-in-popular-noodles-brand-during-sc-hearing/

  http://12160.info/video/nyc-wtc-designed-to-withstand-multiple-airliner-impacts-frank-de-

  https://govtslaves.info/2019/01/03/artificial-intelligence-can-detect-alzheimers-disease-in-brain-scans-six-years-before-a-diagnosis/

  http://www.investmentwatchblog.com/former-editor-says-new-york-times-has-lost-its-credibility-because-of-anti-trump-bias/

  http://www.investmentwatchblog.com/facebook-suicide-prevention-program-raises-concerns/

  http://12160.info/video/everything-s-in-arabic-it-s-all-foreign-men-it-s-like-we-re-not-e

  http://www.investmentwatchblog.com/eu-moves-to-outlaw-the-word-mankind-because-it-starts-with-man-the-entire-english-language-is-being-obliterated-by-libtards/

  http://www.investmentwatchblog.com/australia-inserting-nano-chips-in-50-100-bills-to-track-underground-economy-coming-barter-system/

  http://12160.info/video/mayor-of-tijuana-ordered-by-court-to-not-comment-on-migrant-carav

  http://12160.info/video/the-left-is-destroying-the-west-coast-west-coast-liberals-are-sof

  https://gulfnews.com/business/blockbuster-pharma-merger-weighs-in-at-74b-1.61230235

  Apreciază

 3. SErgiu M said, on ianuarie 4, 2019 at 11:44 am

  Off Topic. Nu știu dacă ați mai discutat despre, dar acest personaj, Jared Kushner, mi se pare interesant, suspicios. Voi știți ceva?

  Apreciază

  • SErgiu M said, on ianuarie 4, 2019 at 11:53 am

   De luat aminte e faptul că, sfinții ultimilor 50(poate 100) de ani, sfinții profeți, spun că îl vom vedea pe Antihrist. Treaba e clară, pocăință nu este, prea puțină. La 2Tesaloniceni spune că Antihrist va veni după lepădarea de credință. Păi, dacă într-o țară ortodoxă n-a trecut un referendum precum cel de anul trecut, nu poate fi asociat cu o lepădare de credință? E o analogie, cred una reală.

   Apreciază

 4. Horatio said, on ianuarie 4, 2019 at 8:41 pm

  Apreciază

 5. pamaio said, on ianuarie 4, 2019 at 8:46 pm

  vremuritulburi.com/2018/12/28/ancheta-bomba-top-100-firme-din-romania-aproape-toate-multinationale-care-declara-profit-mult-prea-mic/#more-10009

  Apreciază

 6. bi3 said, on ianuarie 5, 2019 at 1:04 pm

  Off topic: deep fakes, adică filmulețe generate de către inteligența artificială, care par reale și nu pot fi deosebite de filmulețele reale.

  Apreciază

 7. Aristide said, on ianuarie 5, 2019 at 9:49 pm

  La multi ani 2019! Pe stil rusesc. Sau ce faci cand ramai fara bani de artificii.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: