SACCSIV – blog ortodox

O fetita a fost INVIATA de Sfantul Arsenie din Paros

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 2, 2018

Iata ce putem citi la pe Triadikon: Minune mare acum 3 săptămâni în Belgia: Sfântul Arsenie din Paros a înviat un copil mort de 24 de ore!

Pe 31 ianuarie, a fost prăznuit Sfântul Arsenie din Paros. Acest sfânt făcător de minuni a săvârșit o mare minune cu doar câteva zile în urmă, după cum ne-a spus Părintele Dionysios Tambakis în data de 22 ianuarie 2018.

Această întâmplare cutremurătoare care arată că „minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi”, a fost relatată de Maica Arsenia, Egumena Mănăstirii Schimbării la Față a Mântuitorului din Insula Paros, mănăstirea unde s-a nevoit și este cinstit în chip deosebit Sfântul Arsenie.

Prezentăm și noi această minune, spre slava lui Dumnezeu, spre cinstirea Sfântului Arsenie, și spre folosul sufletelor noastre:

„Sora mea după trup trăiește în Belgia de mulți ani împreună cu familia ei. Acum 5 luni, nepoata ei s-a învrednicit să nască o fetiță frumoasă. A botezat-o chiar de Bobotează cu numele de Arsenia, spre cinstirea Cuviosului nostru Părinte Arsenie.

Pe neașteptate, însă, copila s-a îmbolnăvit și, abia respirând, a fost dusă în mare grabă la spital.

Din păcate, după două zile, pe 8 ianuarie 2018, copila a părăsit această viață, lăsându-și părinții nemângâiați.

Chiar atunci, un doctor grec care lucra în acel spital, a primit vizita unui bătrân care se sprijinea în baston, și care i-a povestit de copila ce tocmai murise.

Bătrânul l-a îndemnat pe doctor să-i facă masaj toracic și respirație gură la gură, deși trecuseră mai mult de 24 de ore de la moartea copilului, medicii făcând între timp și constatarea decesului. I-a spus că dacă îl va asculta, copilul va trăi.

Profund impresionat de cele auzite, doctorul a urmat întru totul sfaturile bătrânului, micuța Arsenia, spre slava lui Dumnezeu, revenind la viață!

Când mama fetiței s-a întors la spital pentru pregătirile de înmormântare, a găsit-o în viață, așezată în pătuțul ei.

Bătrânul care i-a vorbit doctorului avea chipul identic cu cel al Sfântului Arsenie, pe care doctorul l-a văzut în icoană după cele întâmplate.

Sfinții lui Dumnezeu niciodată nu încetează să săvârșească minuni și să alerge în ajutorul nostru atunci când îi chemăm cu credință, așa cum a făcut și Cuviosul Arsenie pentru micuța care îi poartă numele.”

Traducere de Ionuţ Vasile

Reclame

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on februarie 2, 2018 at 2:59 pm

  Doamne ajuta!
  Slavă Lui Dumnezeu!

  Consilierul șef al lui erdogan amenință să „spargă picioarele” primului ministru al Greciei
  (de către Tyler Durden autor articol)
  Vineri, 02.02.2018
  Yigit Bulut, consilier șef al președintelui turc Erdogan, a amenințat Grecia cu privire la insulele disputate din Imia din Marea Egee de Est.
  „Atena se va confrunta cu mânia Turciei mai rău decât în ​​Afrin”, a spus Bulut într-un spectacol de televiziune al unei rețele private.
  „Vom rupe brațele și picioarele oficialilor, ale primului ministru și oricărui ministru care îndrăznește să meargă pe insula Kardak / Imia din Marea Egee”, a afirmat el.

  Apreciat de 1 persoană

 2. pasalaru said, on februarie 2, 2018 at 3:27 pm

  SLAVA PREASFINTEI SI DE VIATA FACATOARE NEDESPARTITEI TREIMI pentru minunile zilnice facute in tot timpul si in tot locul prin Sfintii sai .

  Apreciază

 3. un om said, on februarie 2, 2018 at 10:42 pm

  Nu pun la indoiala autenticitatea intamplarii,insa relatarea lasa de dorit mai ales prin lipsa detaliilor. Care doctor facea masaj cardiac dupa 24 de ore de la decesul pacientului (sic!) la insistentele unui necunoscut!? E neverosimil.

  Apreciază

  • sherlock_holmes said, on februarie 3, 2018 at 6:00 am

   Spune ca era un doctor grec,poate era crestin ortodox,in Biserica,care cunoaste cum lucreaza sfintii,…oricum o frumoasa minune in Biserica noastra. La multi ani Arsenia !

   Apreciază

  • gheorghe said, on februarie 3, 2018 at 10:10 am

   Daca nu crezi nici cand este INFORMATIE, nicidecum presupunere, banuiala, … nimic nu te-ar convinge.
   Un doctor crestin care NADAJDUIESTE in Dumnezeu poate si chiar face ascultare inimii sale cand se petrec astfel de evenimente cum este cel redat – vizita unui batran care II SPUNE „CE si CUM” despre ceea ce nu multi avea stiinta…
   Cu cat mai multe detalii, cu-atat mai multe indoieli…
   Ca in expresia – „cine se scuza, se acuza”, aici – multe detalii ar semnifica stradania de a inlatura indoielile unora.
   Dar, … stii ca nu e nevoie sa „creada” toata lumea.

   Apreciază

 4. Anca said, on februarie 7, 2018 at 10:18 am

  Acum pe bune Saccsiv… voi vedeti ca manastirea din spatele Sfantului din poza nu mai are Cruce?! Va rog s-o puneti voi inapoi, in photoshop. Cineva se ocupa in mod constant cu stergerea Crucilor. Dumnezeu sa-i ierte ca nu stiu ce fac!

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: