SACCSIV – blog ortodox

ANTIHRIST ii va ucide pe Sfintii Prooroci ILIE si ENOH. Si oamenii se vor bucura …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 20, 2016

2007_ilie

Foto: http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie20.htm

„Şi voi da putere celor doi martori ai Mei şi vor prooroci o mie două sute şaizeci de zile, îmbrăcaţi în sac. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Dumnezeului pământului. Şi de va vrea cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi-i mistuie pe vrăjmaşii lor; şi de va vrea cineva să-i vatăme, acela trebuie tot aşa să fie omorât. Aceştia au stăpânire să închidă cerul, ca să nu plouă ploaie în zilele proorociei lor, şi stă­pânire au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei si-i va birui si-i va omorî”(Apocalipsa 11, 3-7).

 

„Şi dacă vor sfârşi mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei şi-i va birui şi-i va omorî. Şi stârvurile lor vor zăcea în uliţa cetăţii celei mari, care duhovniceşte se cheamă Sodoma şi Egipt, unde a fost răstignit şi Domnul lor [Ierusalim]. Şi din popoare, din seminţii, din limbi şi din neamuri, vor privi la stârvurile lor zile trei şi jumătate, şi nu vor îngădui ca ele să fie puse în mormânt. Şi cei ce locuiesc pe pământ se vor bucura de ei şi se vor veseli, şi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi Prooroci i-au chinuit pe cei ce locuiesc pe pământ. Şi după cele trei zile şi jumătate, duh de viaţă de la Dumnezeu a intrat întru ei şi au stat pe picioarele lor şi frică mare a căzut peste cei ce-i vedeau pe ei. Şi au auzit glas mare din Cer zicându-le: Suiţi-vă aici! Şi s-au suit la Cer pe un nor, şi au privit la ei vrăjmaşii lor. Şi întru acel ceas s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate a căzut şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului Cerului” (Apocalipsa 11, 7-13).

Cititi va rog mai multe la:

Sfintii Prooroci ILIE si ENOH vor veni inaintea lui ANTIHRIST sau in timpul lui ANTIHRIST? Ii asteptam intai pe ei ca sa ne trezim sau va fi deja aproape prea tarziu?

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marian said, on iulie 20, 2016 at 8:47 am

    Amiralul Veysel Kosele ar fi disparut de cand cu pretinsa lovitura de stat din turcia, impreuna cu 14 nave. Primele informarii indica apele Greciei drept posibila gazda, dar nici Marea Neagra sau, Gibraltar nu sunt excluse.
    Turcii dau cu pumnul in masa grecilor urland dupa extradarea celor 8 turci fugiti in Grecia cu un elicopter.
    Cred ca azi turcii or face anuntul promis ieri.
    Sa ne asteptam la ceea ce e mai neasteptat.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  2. Miron Lucretia said, on iulie 20, 2016 at 9:40 am

    Cine va suferi zilele acelea? Și cine va răbda necazul cel nesuferit, când vor vedea amestecarea popoarelor care vor veni de la marginile pământului, pentru vederea tiranului. Mulți se vor închina înaintea spurcatului și vor striga cu cutremur, încât și locul se va clătina de strigătele lor, zicând: Tu ești mântuitorul nostru… Atunci marea se va tulbura și pământul se va usca. Cerurile nu vor ploua și sadurile se vor usca. Și toți cei ce vor fi pe pământ, de la răsărit până la apus vor fugi cu multă frică. Și iarăși cei ce vor fi în părțile de apus vor fugi în răsărit cu cutremur…
    Luând atunci obraznicul stăpânirea, va trimite pe draci în toată lumea, ca să propovăduiască cu îndrăzneală, că s-a arătat cu slavă: Veniți de-l vedeți pe el. Cine oare va avea suflet de diamant, ca să sufere vitejește toate smintelile acelea? Cine oare va fi acest om precum am zis, ca toți îngerii să-l fericească pe el? Căci eu fraților, iubitor de Hristos, desăvârșit m-am înfricoșat numai din pomenirea balaurului, cugetând întru sine necazul ce va să fie asupra oamenilor în vremea aceea, și în ce fel se va arăta acest balaur pângărit asupra neamului omenesc. Însa sfinților mai cumplit se va arăta. Că vor fi mulți cei ce se vor arăta bine plăcuți lui Dumnezeu, care vor putea scăpa prin munți și dealuri și locuri pustii, cu multe rugăciuni și plângeri nesuferite. Că văzându-i Dumnezeu în așa plângere nemângâiată și întru credință curată, se va milostivi spre dânșii ca un Părinte milostiv, iubitor de fii, și-i va păzi pe ei unde se vor ascunde. Că prea pângăritul nu va înceta să caute pe sfinți pe pământ și pe mare, socotind că stăpânește tot pământul. Și pe toți îi va supune, și va socoti că se poate împotrivi lui Dumnezeu din cer, neștiind ticălosul neputința sa și mândria pentru care a căzut…
    Cu toate acestea va tulbura pământul, va înfricoșa cu semnele sale vrăjitorești pe toți. Și în vremea aceea nu va fi slăbire pe pământ, ci necaz mare, tulburare și necaz, moarte și foamete peste tot pământul. Că însuși Domnul a zis: “Că unele ca acestea nu s-au făcut de la întemeierea lumii“. Iar noi păcătoșii, cu ce vom asemăna acele nevoi peste măsură de mari? Însă, să-și pună fiecare în mintea sa cuvintele Mântuitorului, cum că, pentru nevoia și necazul cel prea mare, va scurta zilele acelea prin milostivirea Sa.
    Viteaz suflet va fi acela care va putea să-și țină viața atunci în mijlocul smintelilor; Că dacă puțin va slăbi credința sa, lesne va fi înconjurat și va fi robit de semnele balaurului celui rău și viclean. Și neiertat se va afla unul ca acesta în ziua judecății, ca însuși lui-și vânzător se va află, ca cel ce a crezut tiranului de bună voie. De multe rugăciuni și lacrimi avem trebuință, o, fraților! ca sa fie cineva dintre noi întărit întru ispite. Fiindcă multe vor fi nălucirile fiarei. Căci luptător împotriva lui Dumnezeu fiind, va voi să le piardă pe toate …
    Luați aminte, frații mei! Covârșirea fiarei și meșteșugirea ei de la pântece începe. (Cuvântul Sfântului Efrem Sirul despre sfârșitul lumii și despre durerile oamenilor sub domnia lui Antihrist)

    Apreciat de 2 persoane

    • Theodor L. said, on iulie 21, 2016 at 11:35 am

      Lucretia,

      Tot ce se spune in acest cuvant probabil ca va fi adevarat. Singurul lucru care cu certitudine nu este adevarat este ca acest cuvant ar apartine Sfantului Efrem Sirul. Este o apocrifa. Sfantul Efrem Sirul a fost cel mai mare poet al crestinilor si numit harfa Duhului Sfant. Tot ce a scris Sfantul e absolut special si incantator pentru suflet si din punct de vedere al exprimarii. Ia de citeste cateva dintre Imnele Sfantului care au aparut traduse in romaneste la Ed. Deisis si fa comparatia cu acest soi de text de factura monahal ascetica si ai sa vezi o diferenta de stil ca de la cer la pamant. Sfantul Efrem Sirul scria cu totul altfel.

      Apreciază

  3. NIMENI said, on iulie 20, 2016 at 11:54 am

    Antihrist ii va consilia iar pokemonii ii vor omori pe Sfintii Proorocii Enoh si Ilie …

    Apreciat de 1 persoană

  4. ORTODOXIE said, on iulie 20, 2016 at 1:10 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  5. sherlock_holmes said, on iulie 20, 2016 at 8:49 pm

    antihrist ii va ucide pe prooroci pentru ca il lasa Dumnezeu.Toti oamenii inclusiv Dumnezeu-Omul au murit cu trupul,nu se putea ca sfintii Ilie si Enoh sa nu urmeze si ei aceiasi cale,sa-si mai ” odihneasca ” si ei trupurile .Dar chiar moartea si invierea trupurilor lor va duce la mintuirea a mii de suflete de evrei care se vor intoarce la Hristos,minune de neimaginat mai ales pentru acele zile de sfirsit.

    Cit despre faptul ca multi se vor bucura de moartea lor,cine mai spune astazi,cu atit mai mult miine,adevarul ? Dar mai ales cine sau citi mai traiesc astazi in adevar,in cuvint ca si in viata ? Cui i place sa fie facut mincinos sa sa i se arate ca este bolnav si traieste stricat si rau ? Cui ii place sa i se demoleze idolii,ca ar fi acestia pintecele,lacomia,goana dupa gologani,cariere,americani,pokemoni,jocuri pe calculator,desfrinari ,vedete holywood,circul de zi cu zi de prin prestitutie sau de pe stadioane,circul si prostitutia ecumenismului,ce sa mai zic de tot felul de minoritari cu apucaturile lor,alti idoli…etc,etc

    Daca sfintii prooroci vor vorbi si impotriva acestora si vor arata care va fi plata lor vesnica,ce mai scrisnete,ce mai jale,ce mai urlete pe ulite,prin prestitutie,cite procese li se vor intenta,cite plingeri,petitii,incalcari ale drepturilor homului…aoleu.

    Si cum vor vorbi in principal despre Iisus Hristos Dumnezeu si Sfinta Evanghelia Sa ( adica tot Hristos ) si aceasta in public,pe fata,ba chiar in Ierusalim,la evrei acasa,ei care atunci vor conduce lumea….si nimeni sa nu le poata face nimic 3 ani la rind….ce mai jale ,aoleu.

    Apreciază

  6. scortisoara said, on iulie 20, 2016 at 9:54 pm

    Ce exprimare perversa ! Sa inteleg ca au de gand sa ne …”pregateasca” in viitor ?

    „Societatea românească nu este pregătită să accepte relații de acest tip, a mai susținut documentul instituției conduse de premierul Cioloș.”

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Lovitura-pentru-lobby-ul-LGBT-Guvernul-Romaniei-a-anuntat-ca-NU-sustine-casatoriile-homosexuale-Incalca-bunele-moravuri-135160

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.