SACCSIV – blog ortodox

Vrajitoarea INGE BARDOR vine la Bucuresti sa ne prosteasca. Ea vede cu palmele si ne va zice despre Inner Screen – Ecranul Interior, constiinta planetara, radiatia desavarsirii, spulberarea vechilor structuri si renasterea omenirii

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 4, 2016

Iata ce putem citi la DISTRIBUITI. Satanizarea copiilor prin practici oculte. „Copiii luminii” – Bucuresti 15-17 iulie 2016 de pe Glasul Stramosesc:

Iata ce putem citi la http://terapeuti.ro/evenimente/workshop-ecranul-interior-copiii-luminii-energie-autovindecare-cu-inge-bardor-bucuresti/

  • 15  iulie  –   conferinta Copiii cei noi ai luminii;
  • 16-17 iulie –  workshop Ecranul interior;
  • 18-19 iulie – sesiuni individuale.

Ecranul interior
Bucuresti, 16 – 17 iulie 2016

Provenind dintr-un camp de cunoastere multidimensionala si unificata, aceasta metoda este menita sa deschida accesul si adultilor (peste 16 ani) la abilitatile imprimate in structura originala a fiintei noastre. Inge a constatat ca tindem sa risipim o mare parte din energia noastra zilnic, devenind astfel extenuati si confuzi. Deconectarea de la traiectoria sufletului nostru genereaza dezechilibre la nivel fizic si emotional. In acest workshop ne propunem sa refacem legatura cu acea versiune a noastra din sfere mai elevate de constiinta, care poate vedea cu claritate realitatea Intregului de dincolo de perdelele aparentei.
Scopul principal al workshop-ului il reprezinta activarea ecranului interior si regasirea modalitatii unice de perceptie specifica si potrivita fiecaruia.
De asemenea, acest program urmareste: alinierea corpului si spiritului, dezvoltarea ecranului interior, regasirea instrumentelor perceptuale subtile, unice fiecaruia, expansiunea creativitatii si a cunoasterii de sine, claritate interioara, echilibru pe plan mental, emotional si fizic.
Constientizand adevarata natura a sinelui tau, viziunea ta asupra intregii realitati se transforma.

[…]

Informatii despre Inge Bardor:

Citate din cartea Ecranul Interior :

”Părinţii mei au realizat că mă amuzam mişcând obiectele şi animalele mele de pluş într-un mod care părea imposibil pentru un copil cu o vârstă atât de fragedă. Mama mea îşi părăsea camera pentru nu mai mult de un minut, iar când se întorcea, toate jucăriile din pătuţul meu se aflau, în mod inexplicabil, în cealaltă parte a camerei. Eram capabilă să comunic cu plantele, copacii şi animalele şi am conştientizat că existau, de asemenea, alte dimensiuni şi alte tipuri de fiinţe. În plus, mi-am dat seama că ceea ce oamenii percep în mod normal, în dimensiunea a treia, prin cele cinci simţuri de bază, reprezintă doar începutul a ceea ce există şi ceea ce suntem capabili să experimentăm dincolo de lumea materială.  

Am fost atrasă să ajut copii care au suferit violuri sau alte traume profunde. Datorită acestei munci, am aflat că era mult mai importantă vindecarea sentimentelor şi cicatricilor profunde provocate în interior, decât remedierea traumelor fizice. În acestă perioadă, am realizat importanţa copilului interior şi relevanţa vindecării prin integrarea acestuia.

În seria lui de seminarii (Drunvalo Melchizedek), împreună cu mama mea, Gaby, am demonstrat abilitatea mea de a citi complet şi corect articole de ziar alese la întâmplare, cu palmele şi cu picioarele. În plus, am realizat citiri ale fotografiilor prezentate de membrii audienţei, în timp ce eram în continuare legată la ochi. Deşi legată la ochi, eram capabilă să descriu cu acurateţe nu doar persoanele aflate în fiecare din fotografiile prezentate, ci puteam face şi analiza aprofundată a acestora, folosindu-mi abilităţile extrasenzoriale.

Intenţia principală şi mesajul fundamental al acestei cărţi îl reprezintă faptul că a sosit momentul ca aceşti copii răspândiţi peste tot în lume să se reunească, pentru a ancora în reţeaua de conştiinţă planetară gama completă de culori şi atribute divine care, contopite, dau naştere radianţei alb transparente a desăvârşirii. Împreună, aceşti copii au menirea de a da perdelele la o parte şi de a spulbera graniţele şi barierele vechilor structuri sociale, permiţând astfel omenirii să renască, în expresia deplină a sinelui autentic.”

Costuri:

  • Conferinta Copiii cei noi ai luminii: intrarea se face pe baza de donatie
  • Workshopul Ecranul Interior: 150 $
  • Sesiunea individuala Cheia sufletului 100 $

[…]

Comentariu saccsiv:

   Iat-o intr-o conferinta:

Iat-o si “demonstrand”:

 

Tagged with:

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Raluca said, on iulie 4, 2016 at 9:40 pm

    La antena 3 de câteva luni încoace există o emisiune”moderată” de Dana Grecu, o emisiune cu vrăjitori moderni, foarte prezicători despre orice și oricine, cu ”previziuni” de prostit pe proști, cu multă numerologie, rune(!?), astrologie, bioenergie, și multe multe alte escrocherii care aduc se pare valuri de audiență. Ăsta e nivelul poporului înșelat care e mai interesat de vrajitoriile frumos ambalate în teorii esoterice pe înțelesul tuturor, decât în învățătura creștină.

    Apreciat de 1 persoană

    • Templier said, on iulie 5, 2016 at 12:08 pm

      Chestia este ca prinde la foarte multi amatori care „pun botul”,Raluca

      Apreciază

    • Cristian said, on iulie 5, 2016 at 1:06 pm

      Cu siguranta ne vom lua rasplata si judecata pentru ca nu L-am cautat pe Dumnezeu ca si popor, dar am gasit placere si curiozitate in a „descoperi” invataturile dracilor!! Pana la judecata insa, Dumnezeu ne mai ingaduie… si din cand in cand ne mai atrage atentia chemandu-ne LA POCAINTA, ba printr-o inundatie, ba prin niste viscole… Macar de-am lua seama sa ne ridicam ochii spre cer (si sa nu ii mai indreptam spre pamant sau spre ce este sub pamant)!!

      Mantuirea este numai pentru cei care-L cauta pe Dumnezeu, care cauta sa implineasca Voia Lui (Biblia)!! Pentru restul este judecata!…

      Apreciază

  2. mihai said, on iulie 4, 2016 at 9:55 pm

    Ia priviti ce hora sa incis zilele aceste la munchen germania si unde ,,i.p.s” serafim joanta nu a lipsit http://ro.radiovaticana.va/news/2016/07/04/%C3%Empreun%C4%83_pentru_europa_mesaj_papa_francisc_dialog_ecumenic/1211832
    Ia uite inca una http://ro.radiovaticana.va/news/2016/07/03/munchen_-_baviera_insieme_per_leuropa/1241300 acum trageti si voi concluzii

    Apreciază

  3. Adi said, on iulie 4, 2016 at 10:08 pm

    Saccsiv uite ce am gasit pe blogul lui Dan Negru:

    Mi se pare cam ciudata crucea aia sau doar mie mi se pare ?

    Apreciază

  4. Nimbus said, on iulie 4, 2016 at 11:16 pm

    Of topic dar foarte important. Cititi intai pagina:

    http://ioncoja.ro/soros-intruchiparea-raului-planetar-priviti-i-chipul-de-ne-om/

    apoi documentarul:

    Apreciază

  5. NIMENI said, on iulie 4, 2016 at 11:57 pm

    Da-te la pustie, oarba dupa tine, numai tu nu mai veneai …!

    Apreciază

  6. alex said, on iulie 5, 2016 at 3:31 am

    http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/the-ultimate-thriller-the-michael-jackson-tribute-intreaga-echipa-a-regelui-pop-se-reuneste-intr-un-concert-fenomen.html probabil va fi holograma lui pt ca asta promit cei ce fac showl
    pentru cine este curios https://www.youtube.com/watch?v=i-Yys0rhPNQ aici a mai fost un show cu holograma lui michael noi stim din scriptura ca sunt rataciri deci va rog ori cat de curiosi sunteti nu mergeti si eu sunt foarte curios din fire si as fi mers dar stiu ca nu e vorba doar de tehnologie ci de amagire

    Apreciază

  7. alex said, on iulie 5, 2016 at 3:32 am

    aici o versiune mai buna a videoului cu holograma https://www.youtube.com/watch?v=jDRTghGZ7XU

    Apreciază

  8. Iones said, on iulie 5, 2016 at 1:36 pm

    Dar despre David Icke ce parere aveti? Va sustine o conferinta la Bucuresti pe 6 noiembrie 2016, cu tema Trezirii la nivel Planetar. El vorbeste despre extraterestri, despre reptilieni, conexiuni cosmice. etc.

    http://www.salapalatului.ro/index.php/179-david-icke#.V3uNjuQkpMs

    „Pentru Prima oara in World Tour si Romania!

    David Icke despre

    Trezirea la Nivel Planetar!

    6 noiembrie 2016 de dimineata pana seara, 11 ore de conferinta!

    David Icke, reporter si scriitor britanic cu 20 de best-seller-uri si sute de conferinte la activ, include in turneul sau mondial, pentru prima data si Romania! Pe explozivul orator, il puteti urmari intro conferinta exceptionala, maraton, ce se va desfasura pe durata a 11 ore.

    In cei peste 26 de ani de activitate, prin intermediul cartilor si prezentarilor sale, David Icke, a reusit sa demonstreze pas cu pas ca realitatea acestei lumi este total diferita de ceea ce am fost invatati sa vedem, sa simtim si sa traim, oferindu-ne o alternativă ”out side of the box”.

    David vorbeste despre reteaua energetica care inlantuie lumea si despre faptul ca din ce in ce mai multi oameni isi deschid mintile catre noi explicatii privind omenirea si evenimentele, viata si sensul ei, afirmand ca 2016 este anul marilor transformari la nivel individual si global.

    Suntem din ce in ce mai dornici sa aflam o alta versiune a realitatii care ne inconjoara.

    Totul este energie, o energie pe care noi o decodificam si o interpretam ca fiind realitatea.

    Noi toti suntem conectati.

    Puterea constiintei noastre este enorma, aflati in cadrul conferintei cum o puteti accesa si activa.

    Va asteptam alaturi de noi in aceasta unica, incitantă și revelatoare incursiune in sfera cunoasterii!

    Uniti, impreuna, contribuim la TREZIREA LA NIVEL PLANETAR!”

    Apreciază

  9. isa said, on iulie 5, 2016 at 2:16 pm

    Din cate am citit pe link-ul dat in articol, e tot un fel de mama omida, dar mai eleganta si cu o retorica adaptata. Sigur are priza la unii fraieri. Doar e pe bani, nu gratis 🙂

    Apreciază

  10. Spaceman said, on iulie 5, 2016 at 4:22 pm

    „Inge Bardor vine în România” este un eveniment organizat de Radio GAIA România în care vor prezenta învățături YOGA și meditații MerKaBa, pentru copiii luminii ce emit în marea pânză de lumină a creației într-o reuniune a ciorchinelui de suflete radiante care susțin transformarea în conștiință – Sara Indigo – profesor de trezire a inimilor iluminate.

    https://www.facebook.com/events/1328403453841589/?active_tab=highlights

    Despre șarlataniile și învățăturile astea drăcești ca yoga, meditații kundalini, meditații merkaba, găsiți tone de materiale pe youtube. De exemplu:

    Apreciază

  11. minionita said, on iulie 5, 2016 at 10:01 pm

    A mai ramas cineva neevoluat spiritual dupa valul de anul trecut care ne-a dus in alta dimensiune?

    Apreciază

  12. Apa trece, pietrele rămân. said, on iulie 5, 2016 at 11:25 pm

    Iisus Hristos S-a răstignit ca sa ne poată îndumnezei. Șarlatanii dornici sa profite de naivitate și de ignoranta tabărasc asupra noastră ca hienele. Dacă reușesc sa ne distrugă spiritual, suntem de plâns. Înapoi la Catehismul ortodox! Cine stăpânește informația stăpânește situația.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.