SACCSIV – blog ortodox

Neamul s-a stricat singur intr-o singura generatie?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 3, 2016

Iata inceputul comentariului sorei Raluca postat la PE FATA. Activista evreica lesbiana Masha Gessen: LEGALIZAM casatoria intre homosexuali ca sa DISTRUGEM familia:

Acum să fim sinceri, dacă românii ortodocși ar cinsti familia cu adevărat nimeni niciodată și nicicum nu ar putea să facă nimic împotriva familiei, nici o ideologie, nici o propagandă, nici o calamitate, oricât de groaznice ar fi.
   Comentariu saccsiv:

Acest fragment mi-a amintit de o tema ce am tot amanat s-o abordez.

Exista trei pareri:

  • Neamul s-a stricat singur si pe acest fond au venit mai apoi diavolul si papusarii si s-au facut stapani pe el
  • S-a mers simultan, adica in parte si neamul s-a stricat singur dar si papusarii l-au stricat
  • Papusarii au inceput iar neamul s-a lasat prostit

Sunt multi frati ce merg pe prima varianta. Ba unii dintre ei pana intr-acolo ca ma mustra ca vorbesc atata despre lucrarile diavolului si ale papusarilor. De exemplu unul dintre ei imi zicea ca daca tehnologia a evoluat ajungand pana intr-acolo incat sa permita folosirea ei pentru a stii totul despre toti, atunci politicienii nu s-au putut abtine si le-a venit  ideea de Big Brother. Adica sunt frati ce ajung intr-o asemenea extrema incat chiar exclud actiunea diavolului si a papusarilor.

Eu merg pe ultimele doua variante considerand insa ca actiunile fortelor beznei sunt de cele mai multe ori determinante. De exemplu in cazul Big Brother, tehnologia n-a evoluat ea asa de capul ei precum animalele in prostanaca teorie a evolutiei, ci papusarii au trasat de la inceput liniile directoare pentru a se ajunge in punctul in care sa poata fi folosita pentru Big Brother.

   Iata de exemplu ce putem citi la Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI, publicat in Rusia in … 1905:

 „- Cand totul va fi gata – mergeti inainte cu INDRAZNEALA. Trebuie sa actionam cat mai PERSEVERENT si mai in PRIPA, ca SA ABATEM definitiv gandul omenirii de la acele lacasuri ceresti si de la SPERANTA LOR IN NEMURIRE care-i cheama in imparatia din inaltul cerului.

Fiindca de dragul imparatiei Ceresti oamenii isi pazesc CURATIA SUFLETEASCA si-si sensibilizeaza SACAITORUL GLAS AL CONSTIINTEI care le reaminteste de DUMNEZEU si de sfintenia Sa, noi trebuie sa-i impiedicam sa nu aiunga sa vada CUM STRALUCESTE PURUREA LUMINA NEAPUSA A ADEVARULUI.

Insa acestui GLAS AL CONSTIINTEI, acestor PERSEVERENTE SI VESNICE PORNIRI ALE SUFLETULUI OMENESC ne va fi greu sa le venim de hac… Asa ca – iata cum vom proceda:

– Asculta, legiune a sarpelui negru si executa!

Cat mai multe IMPRESII oamenilor – din cele mai felurite, captivand atentia printr-o succesiune febrila, in fiecare minut, in fiecare secunda – la nesfarsit, fara preget: IMPRESII tot mai NOI si mai NOI, mai ATRAGATOARE, mai SURPRINZATOARE, fixand atentia.

Mai intai de toate – procedeele de transmisie a undelor, gandurilor, dorintelor, a intregii fiinte – sa audieze de la distanta, sa-si comunice gandurile la distanta – ceva nemaipomenit, gigantic, stupefiant…

SA-I APROPIEM pe oameni, SA-I ADUNAM la un loc – inlaturati IZOLAREA!

Spulberati INDIVIDUALITATEA, indepartatii de INTERIORITATEA LOR trezindu-le CURIOZITATEA fata de sclipitoarele inovatii si de cresterea fara precedent a inventivitatii intelectuale… Captati-le toata atentia!

Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… Dezvoltarea mijloacelor de transport cu ajutorul aburilor, cai ferate si vapoare, vuietul trenurilor, miscarea rapida, cu iuteala fulgerului, pana la zapacirea creierului – zgomot, zdranganeala, fluieraturi, gari uriase, cu galagia si larma lor neincetata, CALEIDOSCOPUL IMAGINILOR SI INTAMPLARILOR PERICULOASE, indraznete pana la insolenta, pana la ameteala, pana la avaria unor garnituri intregi de trenuri, cu tot cu incarcatura lor umana… Telegrafe, telefoane, lifturi, aeronave, fonografe si gramofoane… Motoare electrice, tramvaie electrice, lumina electrica… Toate aflandu-se in mainile omului, in posesia intelectului sau, a omului-imparat, stapanul naturii, pe care si-a supus-o…

NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA, aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide a pozelor nenumarate… Masini de scris, masini de tiparit, masini de cusut, masini de semanat, de treierat, masini de macinat si de copt paine, masini de jocuri, masini de cantat si de vorbit, cinematografe…”

   Comentariu saccsiv:

Sau referitor la chestiunea familiei. Cum s-a stricat poporul lui Israel in vremea Vechiului Testament? Dupa ce nevestele lui Solomon au umplut tara cu temple si simboluri ale zeitatilor lor iar mai apoi regii au curvit si ei cu aceste zeitati. Tot asa s-a stricat si neamul nostru in aceasta chestiune si in multe altele. Pe vremea lui Ceusescu, asa atee cum era, ideologia promova intens familia ca fiind celula de baza a societatii. Ba mai mult, dupa Revolutie romanii au inceput sa-i cunoasca si pe marii duhovnici. Si totusi, in doar 25 de ani, adica intr-o singura generatie, neamul a ajuns sa se strice intr-un asemenea hal. Cum? Exact ca pe vremea lui Solomon. De sus in jos. Doar ca procesul s-a intensificat prin folosirea mass-media, a internetului, a “culturii”, prin promovarea unei intoarse scari a valorilor, prin scoaterea in fata a unor repere stricate, prin atacuri neobosite impotriva Bisericii si a invataturii Ortodoxe. Adica intr-un cuvant, printr-o formidabila actiune de macro inginerie sociala.

Si nu doar la noi, ci la nivel mondial.

Iata de exemplu ce ne spune Arhimandritul Lazar:

De exemplu, programele de „educatie sexuala” sunt introduse în școli, în timp ce cursurile de istorie națională sunt anulate-uriașe sume de bani curg în Georgia, din însăși sânul satanei în Europa, în scopul de a introduce aceste programe!

Ce inseamna asta? Orice persoană care studiază cu atenție acest proiect numit „educație sexuală”, sau se uită la noile manuale, vor vedea în mod clar dorința autorului – si anume ca un copil încă din primii săi ani va începe să învețe toate felurile de depravare sexuală. Scopul lor este de a transforma căutarea pentru plăcerile trupului în scopul principal al vieții.

O teribila, nemiloasa persecutare împotriva conștiinței umane, valorilor morale si a sufletului.

Dar de ce politicienii lumii au nevoie de acest lucru? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume uriașe în scopul de a cumpăra conștiința ambilor părinți și copii?

Pentru că acum, în întreaga lume, există o muncă activă pentru a deschide calea pentru antihrist, iar în spatele acestor programe sunt chiar puterile întunecate.

Ei consideră că este de cea mai mare importanță pregătirea unei ordini generală la nivel mondial; si anume, să pregătească oamenii pentru aceleași interese, aceleași dorințe, aceleași nevoi-deoarece numai atunci va fi posibil să se introducă un lider mondial și să aibă controlul asupra întregii omeniri. Numai atunci diavolul va fi capabil să isi implineasca visul sau antic: toți oamenii să-l venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a face acest lucru posibil, ei trebuie să șteargă totul de la oameni-individualitate, gândire nobila, o viață obisnuita de idei și de spiritualitate.

O persoană imorală care nu cunoaște propria sa patrie, care nu cunoaște experiența și bogățiile spirituale ale strămoșilor săi, care nu caută altceva inafara de plăcerile trecatoare, care trăiește doar pentru ziua de azi, acest lucru este cel mai bun material posibil pentru a crea pe cineva care poate fi supus în mod pasiv trecerii la noua ordine mondială.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog mai multe la:

Arhimandritul Lazar (Abashidze): “ANTIHRIST vine in GEORGIA” / In Romania a venit?

   Evident, ce se petrece in Georgia, se petrece si la noi.

Sa ne amintim si de vorbele lui Bertrand Russell, 1953:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Cititi va rog si:

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

Am dat doar cateva exemple. Blogul acesta este insa urias. Cititi-l.

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vasile said, on iunie 3, 2016 at 11:34 am

    „De exemplu in cazul Big Brother, tehnologia n-a evoluat ea asa de capul ei precum animalele in prostanaca teorie a evolutiei, ci papusarii au trasat de la inceput liniile directoare pentru a se ajunge in punctul in care sa poata fi folosita pentru Big Brother.” – iti dau si eu un exemplu. Stii cum erau aparatele de radio in perioada interbelica – mari si cu lampi. Ei bine am citit mai demult intr-o revista veche de prin anii 30, romaneasca, ca se dorea si se preconiza ca la un moment dat aparatele de radio sa fie atat de mici, Incat oricine sa le poata purta in buzunar. Ce este asta decat telefoanele mobile de azi? (Iar telefoanele mobile de azi au creat asa o dependenta incat vad siruri intregi de tineri care nuv fac decat sa stea cu nasul in telefoane. Ele pot fi folosite foarte bine pentru ascultare si urmarirea persoanei. Incet incet nici nu mai sunt simple telefoane, au devenit computere, au internet, GPS si toate porcariile. Acum 15 ani inca nu exista asa ceva. Ma intreb ce va fi peste 15 ani? Bratari electronice la maini, ochelari, implanturi, lentile de contact cu chestii electronice in ele, ca sa vezi internetul direct, si cine stie ce alte dracii de care eu nu ma voi folosi sper niciodata.

    Apreciază

    • George said, on iunie 3, 2016 at 2:07 pm

      Ma indoiesc ca lumea va mai fi peste 15 ani.

      Apreciat de 1 persoană

    • Nicoleta said, on iunie 3, 2016 at 2:20 pm

      Hristos a Înviat!
      Vasile, dar telefon mobil ai?

      Apreciază

      • Aurora said, on iunie 3, 2016 at 6:08 pm

        Dar ce te priveste pe tine daca are telefon mobil ? Vrei sa-l incoltesti cumva ca se foloseste de tehnologie dar o critica ?

        Apreciază

      • Vasile said, on iunie 3, 2016 at 6:11 pm

        Neinteresant ce am eu, importanta e situatia globala, generala, pe care o aduc in discutie.

        Apreciat de 1 persoană

      • Vasile said, on iunie 3, 2016 at 8:29 pm

        hai sa-ti desenez, ca vad ca e cam greu cu priceputul…. comentariul meu era despre evolutia inspaimantatoare a tehnologiei care inrobeste, urmand un plan prestabilit, si am exemplificat, intarind cele spuse de Saccsiv. Deci nu era despre ce am eu sau despre mine. Ca as sau nu am, asta nu schimba cu nimic situatia. Comentariul tau e ridicol. Da, ca fapt divers, ca sa iti satisfac curiozitatea, am un telefon mobil vechi, fara internet pe el.

        Apreciat de 1 persoană

    • carla said, on iunie 5, 2016 at 11:21 am

      Nicoleta,
      Telefonul mobil este optional, il poti folosi sau arunca. Actele identitare sunt obligatorii, fara ele nu existi social. Despre obligativitatea de a trai in acvariu vorbim de fapt.
      Ramane sa ne mai explici cum „doar nu avem nimic de ascuns”.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Hshddbb said, on iunie 3, 2016 at 11:49 am

    Acum cateva zile la Iasi s-a auzit o bubuitura in tot orasul, e peste tot prin ziare, daca tu crezi ca e ceva interesant si are vreun rost scrie ceva aici ca nu imi explic de la ce a fost.Mersi.

    Apreciază

    • Salajeanu' said, on iunie 3, 2016 at 1:28 pm

      Bubuitura a fost datorata faptului ca s-a impiedicat Oana Roman….

      Apreciază

      • Aurora said, on iunie 4, 2016 at 12:41 am

        Nu e rubrica de mistocareala. Si nici nu e atat de grasa Oana Roman…

        Apreciază

    • Spaceman said, on iunie 3, 2016 at 3:27 pm

      @Hshddbb
      Agenturili rusăști au lovit cu o rachetă un elicopter SMURD miercuri 1.06.2016 în jurul orei 14:00, când s-a auzit bubuitura la Iași, apoi elicopterul grav avariat s-a prăbușit joi 2.06.2012 în Republica Moldova tot în jurul orei 14:00. Pentru că din 2014 SMURD a devenit un puternic vector de imagine și în Republica Moldova.

      http://goo.gl/RLRfgt

      Bineînțeles că atât autoritățile românești cât și cele moldovenești acoperă motivele reale ale acestui tragic eveniment prin care a trecut încă un elicopter SMURD, de parcă nu au învățat nimic din tragedia aviatică prin care a trecut alt elicopter SMURD anul trecut la Constanța.

      http://goo.gl/nZHuyd

      Pentru că nu este în interesul României și a Republicii Moldova să se știe că rusii și-au exprimat clar părerea despre activitățile SMURD ca și despre alte activități pro europene marca Soros în Republica Moldova, după chestiunea Deveselu.

      Unele publicații online au dezbătut dacă bubuitura care a speriat zilele acestea locuitorii din Iași a fost sau nu de la o racheta antigrindină. 🙂

      http://goo.gl/LbVX1A

      http://goo.gl/OhVRyT

      http://goo.gl/LSE6rp

      Apreciază

  3. energein7 said, on iunie 3, 2016 at 12:43 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  4. mircea.v said, on iunie 3, 2016 at 1:24 pm

    Nu familia e cheia si punctul central. Cheia si punctul central este Dumnezeu, si ortodoxia cu tot ce presupune ea. Familia este o consecinta a ortodoxiei, a cuvantului lui Dumnezeu.

    „Mintea desprinsa de Dumnezeu devine fie demonica, fie animalica” si apoi totul e simplu pt sistem.

    Aici e toata cheia, credinta in Dumnezeu, restul sant consecinte. Daca incet-incet il faci pe om sa nu mai creada, sau alterezi credinta omului, sau introduci in capul omului si in suflet erezii gen, ecumenism, hinduism, yoga, iubirism universal, ca e Dumnezeu dar nu e viata vesnica, sau nu e rai si iad, nu e diavol…., gata, s-a terminat, poti face ce vrei cu el. Ai pornit bulgarele de zapada la vale si rezulta avalansa. Cu oameni credinciosi nu poti face bulgarele. Nu se strica totul intr-o generatie. Era Ceausescu cu „familia – celula de baza a societatii”, dar era o familie atee, cu care puteai sa faci ce vrei. Si dupa 1989, la prima adiere de vant, totul s-a destramat, pt ca nu mai era credinta, nu mai erau adevaratele norme morale, nu mai erau criterii ortodoxe ordonatoare in societate.

    Strabunicii credeau si le-au transmis si bunicilor credinta si frica de Dumnezeu, bunicii credeau dar nu au mai transmis asta parintilor, iar parintii care aveau credinta zero, au educat zero copiii lor. Destul de simplu, ca sa zic asa.

    Exemplul din articolul cu cipuirea copiilor e destul de sugestiv. Pai acum mama/familia vrea cipuirea copiilor, pt ca familia are credinta zero. Familie atee sau ne-familie, tot aia e pt sistem. Doar Dumnezeu din familie incurca socotelile.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 3, 2016 at 2:42 pm

      mircea.v

      Nu-i tot aia. Ca daca ar fi tot aia, nu s-ar mai stradui sa distruga familia si acolo unde deja au distrus credinta.

      Ca reusesc sa distruga familia mai usor dupa ce au distrus credinta, e altceva, dar familia musai trebuie s-o distruga. E unul dintre punctele esentiale ale iluminatilor de peste 200 de ani. De ce trebuie distrusa familia? Credeam ca s-a inteles pana acum. Daca nu s-a inteles, o sa mai scriu un articol.

      Apreciază

      • mircea.v said, on iunie 3, 2016 at 3:13 pm

        saccsiv,

        astia vor sa distruga tot, tot ce e normal si firesc pe lumea asta. Familia mai reprezinta un nucleu de unitate, reprezinta niste norme morale, mama, tata. Ei vor ca omul sa fie doar el si sistemul. Daca mai e familie, atunci e omul, familia si sistemul. Mai poate gasi ajutor, sprijin in familie, pt orice probleme, materiale, spirituale…
        Ei vroiau sa distruga familia, ca sa nu mai poata fi copilul educat crestin in familie, ca daca era, trebuiau sa o ia de la capat cu fiecare copil, cu fiecare generatie.
        Si s-a ajuns/se va ajunge la 2 situatii.
        1. Familie atee, care creste copil ateu.
        2. Ne-familie, care creste copil ateu.
        Pt sistem o ok oricum. Dar ei tot vor sa desfiinteze familia ca e un simbol al normalitatii.

        Daca ai distrus credinta, restul sant detalii.

        Apreciat de 1 persoană

      • el said, on iunie 3, 2016 at 5:08 pm

        mircea.v

        ai dreptate mircea. CREDINTA e esentialul si pe aceea au distrus-o intai. cand omul fara credinta ajuns NEvrednic de viata vesnica fericita/mantuire a ajuns in acest punct , odata ce i.a fost luata INTAI viata vesnica( buna/mantuirea) s-a facut in logica dinamicii duhovincesti NEvrednic si de viata lui trupeasca/naturala/biologica( animala) cu toate reperele ei : familie, principii morale lumesti, educatie, sanatate, si chiar de INSASI viata biologica/ANIMALICA in care a cazut/la care s.a redus singur dupa lipsirea lui de Credinta Ortodoxa si de harul proniator.

        asadar au castigat diavolii dreptul sa se atinga de TOATE reperele vietii omenesti NATURALE/biologice NORMALE. de aceea a luat amploare stricarea si FIZICA a omului ( otravirea si inbolnavirea lui pe toate caile, distrugerea lui ca vietuitor biologic prin educatie perversa, politici de descurajare a natalitatii, pana la promovarea ABERATIILOR celor mai cumplite ca pervresiunile sexuale si sinuciderea eleganta zisa si „eutanasie” )

        si toate au inceput de la PIERDEREA legaturii omului cu Dumnezeu, de la punctul in care omul LIPSIT de Dumnezeu de buna voie s-a aflat lipsit si de HARUL Lui care-l apara/acoperea/intretinea/pronia la toate nivelele.

        in aceasta etapa de degenerare acceerata a omenirii ne aflam acum, distrugerea ei FIZICA acum „pasnica” si urmeaza MAINE si spulbererea ei brutala si generalizata prin MACEL ca etapa logic urmatoare.

        Apreciază

  5. Spaceman said, on iunie 3, 2016 at 2:38 pm

    Dintotdeauna grâul și neghina au crescut împreună, inclusiv în Biserica Ortodoxă, iar acum este vremea coacerii. Se va vedea lămurit după al optulea sinod cine va fi grâul și cine va fi neghina. Nu mai sunt nici zece ani până la recoltă, când grâul va fi pus în hambar iar neghina va fi aruncată în foc.

    Apreciat de 2 persoane

    • mihai said, on iunie 4, 2016 at 8:10 am

      Da frate/sora, numai ca recolta la care faci tu referire va fi majoritar din neghina si mai putin grau

      Apreciază

  6. Paul Lozba said, on iunie 3, 2016 at 2:57 pm

    Familia Bodnariu va fi reintregita! bodnariufamily.org/bodnariu-family-case-updates/comunicat-oficial-cazul-bodnariu-familia-bodnariu-va-fi-reintregita/

    Apreciat de 1 persoană

  7. ortodoxend said, on iunie 3, 2016 at 4:36 pm

    Inca o Biserica este pe cale de a se retrage de la Sinodul 8. Cu timpul, poate nu se mai tine. http://sinodultalharesc.xyz/2016/06/03/biserica-ortodoxa-antiohiei-nu-exista-dovezi-care-sa-sugereze-ca-ar-exista-o-unitate-ortodoxiei/

    Apreciază

  8. NIMENI said, on iunie 3, 2016 at 5:25 pm

    Fratie Vasile,
    Iata umila mea parere:
    Papusarii au inceput iar neamul s-a lasat prostit!!!

    Arme silențioase pentru războaie tăcute
    http://www.juridice.ro/447230/arme-silentioase-pentru-razboaie-tacute.html

    Apreciază

  9. AKRITAS said, on iunie 3, 2016 at 6:19 pm

    neamul nu s-a stricat singur ! inca din sec 19, a existat din partea strainilor, din partea occidentului iudeomason, un plan, o actiune premeditata, bine facuta, in sensul distrugerii neamului !
    Eminescu era perfect constient de aceasta premeditare…. pentru asta a si fost asasinat de strainii de neam si tradatorii „scoliti” in lupanarele occidentului apostat iudeomason :

    „…Despreţuind Biserica noastră naţională şi înjosind-o, atei şi francmasoni cum sunt toţi, ei ne-au lipsit de arma cea mai puternică în lupta naţională…”

    „…am fost meniti sa ajungem zilele acestea de ticalosie, în care tara se înstraineaza pe zi ce merge în gândire si-n avutul ei…”

    „…Caci acest tineret s-au fost dus într-o tara bolnava în privirea vietii sociale: Clasele superioare putred de bogate au ajuns acolo la o rafinare de placeri nemaipomenita…”

    „…Bãtrânii aveau gurã de lup si inimã de miel; au venit liberalii cu gura de miel, plinã de cuvinte amãgitoare, dar cu inima de lup…”

    „…Am admis legiuiri străine? Ei bine nu le-am admis pentru român, cu trebuinţele căruia nu se potriveau.Am creat o atmosferă publică pentru plante exotice,de care planta autohtonă moare…”

    „…Biserica lui Mateiu Basarab şi a lui Varlaam, maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei şi unitatea etnică a poporului, ea care domneşte puternică dincolo de graniţele noastre şi e azilul de mântuire naţională în ţări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credinţele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână-n mână cu sărăcia claselor lucrătoare, ameninţă toată clădirea măreaţă a civilizaţiei creştine…”

    Apreciază

  10. RomeoB said, on iunie 3, 2016 at 7:05 pm

    Cum arata par Rafael Noica, anii 50 din sec trecut au costituit o cernere pt crestinii eretici din occident.
    Acestia au ales confortul si prosperitatea in locul invataturilor lui Hristos.

    In Romania va fi altfel:
    Mai intai satana va insela pe multi prin amagire. Astazi satana DOAR TE AMAGESTE, NU TE SILESTE !
    Ai libertatea de a fi prost. Asa vor cadea cei mai multi dintre ortodocsi.

    Dupa ce amagirea se va fi incheiat, va veni cernerea, pentru cei cu discernamat !
    Va fi o alta etapa a prigoanei.

    Apreciază

  11. Raluca said, on iunie 3, 2016 at 9:36 pm

    De la izgonirea protopărinților din Rai preocuparea constantă a diavolului a fost să-l îndepărteze pe om de Dumnezeu. Și cum să reușească mai bine dacă nu prin înșelăciuni de tot felul și prin minciună? Diavolul atacă omul acolo unde are o slăbiciune, și slăbiciunea apare din necredință. Este suficient să lași puțin garda jos și devii vulnerabil. Doar la adăpostul credinței ești în siguranță. Neamul ca să zic așa a dat drepturi diavolului care s-a înstăpânit acolo unde Dumnezeu fusese îndepărtat. E neamul conștient de unde i se trage răul pentru a putea lupta împotriva lui? Eu cred că nu. Nădejde de îndreptare nu este. Bine ar fi să mă înșel. Că mai sunt români credincioși și sfinți, nu am nici o îndoială, dar cât de numeroși sunt ei? Numai Dumnezeu știe. Iar păpușarii ca unelte harnice ale diavolului fac tot ce pot ca să-i invingă pe oameni prin păcat=plăcere=mândrie. Și se grăbesc tare să-și îndeplinească ”misiunea”, ”premiul” fiind beția puterii absolute în lumea aceasta foarte trecătoare. Dar cui îi pasă? Și oamenii vrăjiți la propriu se lasă prinși în cursă de bunăvoie. Ca oile duse la tăiere.

    Apreciază

  12. salut said, on iunie 3, 2016 at 10:24 pm

    Oare biserica ce mai pazeste acum in biserica banii pe acatiste si liturghii si pomelnice si cantarea Doamne miluieste. in timp ce afara satana lupta cu toata forta pentru distrugerea ei . Lupta lui satana se da in planul lumesc si social acolo unde turma lui Hristos traieste .Fratilor pe noi nu ne plateste biserica si nu ne da noua un leut din averea ei . In momentul de fata avem o biserica materialista si absenta din planul spiritual Preotul trebui sa fie ostas al apararii dreptei credinte si noi sa invatam sa luptam de la el.El trebui neincetat sa spuna adevarul cum ca sintem o turma lasata doar sa asculte o amarata de slujba fara sa inteleaga ca in felul aceasta nu face altceva decat sa se abata de la lupta cea dreapta . Si lupta este asta trebui sa ne impotrivim cipurilor si ecumenismului si dupa aia putem sa ne ducem impacati la slujba sau sa se predice in biserica aceasta lupta. Nu sa spui tu de maria magdalena si de egipteanca si astea sint povesti . nu ne ajuta ele nu ne poarta crucea nici sfintii nici preotii. Noi trebui sa fim imbarbatati de duhul sfant care exista doar in adevar si adevarul este asta luptati impotriva cipurilor cat puteti si a ecumenismului alta lupta nu exista ca stai la slujba aia nu e lupta e relexare una e sa fi in primejdie cu cutitul la gat si alta este sa te duci duminica la plimbare. pe plimbari in oras nu se castiga mantuirea scurt si la obiect. si nici pe metanii mai bine zic la un om in fiecare zi despre aceasta lupta si sint mai castigat decat toate posturile voastre preotilio fatarnici

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on iunie 3, 2016 at 11:14 pm

      Preotii in curand vor merge tacticosi in masini bune (ca sa nu spun luxoase) de la un maslu la altul cu cipul implantat in mana, ca permise biometrice cam au deja toti.

      Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on iunie 4, 2016 at 12:53 am

      @salut, nu te salut, ci te insult. Pentru ca n-ai ce sa cauti pe aici. Esti o lighioana urat mirositoare care hulesti cele sfinte, desfiintezi slujbele si ii denigrezi pe preoti. Tu lupti contra cipului si a ecumenismului ? Vezi sa nu-ti rupi gatul !

      Apreciază

      • salut said, on iunie 4, 2016 at 12:56 pm

        Stau si ma intreb femeie tu intelegi ce spun io sau intelegi numai cum vrei tu ? Pina la urma io nu te-am insultat nu vad de ce sa fac acest lucru in schimb tu dai de inteles. Aurora adevarul nu-ti este dat tie ci unora care sau intors la credinta cu adevarat . Ce relevatii ai tu sau cine te crezi tu sa ma contrazici? Daca io spun ceva este parerea mea si poate unii cititori a-mi dau dreptate la felul cum spun lucrurile . Da am curajul sa-l blestem si pe patriarh daca acesta e eretic si ecumenist am toata puterea pentru adevar .Nu se spune ca in zilele din urma vom vedea lucrurile limpede si atunci io ce sa fac sa tac? Daca asta e darul lui Dumnezeu sa vorbesc pentru adevar da nu mie frica cand blestem patriarhi nu mie frica de lupul imbracat in oaie. Ce vrei sa spui tu ca-mi rup gatul este doar din rautate vorbele tale .. a-ti simt sufletul pomul dupa roade se cunoaste

        Apreciază

  13. cosminmatiu said, on iunie 3, 2016 at 11:21 pm

    Omul nici intr-un caz nu putea ajunge la o asemenea stare de decadere (demonica) fara actiunea diavolului. Cei care se roaga stiu ca uneori le vin ganduri atat de spurcate incat mintea umana nu ar fi avut posibilitatea sa le genereze, nu ar fi fost capabila de asa ceva. Toate spurcaciunile la care au cedat oamenii au fost facute sub atacul diavolului, la gandurile repetate venite de la diavol.

    Este o mare diferenta: diavolul a cazut singur, fara sa fie ispitit de cineva, omul a fost inselat de diavol.
    In schimb Dumnezeu S-a facut om ca sa faca pe om Dumnezeu.

    Apreciază

  14. ORTODOXIE said, on iunie 4, 2016 at 10:08 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  15. NIMENI said, on iunie 4, 2016 at 10:14 am

    NO RELIGION !!! ….NO BIBLE !!! NO CORAN !!! NO TORAH !!!

    Apreciază

  16. elisa said, on iunie 4, 2016 at 1:11 pm

    Nu am incredere in Bichir! Mi se pare un fatzarnic, dar conferintele prof.dr. Virgiliu Gheorghe le stiu prea bine si le ascult cu mare interes si evlavie Sunt timpuri grele, ducem crucea neascultarii copiilor nostri, precum si pe cea a muncii noastre continue de-a implora indurarea dumnezeiasca, si pentru ei si pentru noi! Testul asta este suprem si continuu, este crucea noastra ce-o avem de dus – crucea crestinilor de pe urma…. eu zic sa nu slabim in credinta si rugaciune si sa ne impotrivim cu toate mijloacele posibile stricaciunii gaunoase si aducatoare de moarte care ne inconjoara la tot pasul! Dumnezeu-tatal si Domnul nostru , Iisus Hristos si credinta noastra ortodoxa alcauiesc singurul stalp pe care ne putem rezema in viata tot mai grea!
    Nu am crezut sa traiesc sa vad cu ochii mei atata ratacire si neascultare, dezmat si pierzanie a omului creat din dragostea Lui Dumnezeu!

    Apreciază

  17. salut said, on iunie 4, 2016 at 3:28 pm

    Alea goale ce au vrut sa arate taietura din fata sau ce , valceaua despicata? AURORA te intreb pe tine ca esti femeie ,. bai frate cat tupeu au astea ce-ar fi daca si barbatii ar face la fel ca sa vada fetitele de 5-6-7-8 ani si sa intrebe pe mami ce are nenea intre picioare. Asta este din pacate femeia este tot mai decazuta din toate punctele de vedere .concluzie ele au crezut ca fac un lucru bun . dar sa-ti arati trupul nu ar avea nici o legatura cu ce vrei tu sa transmiti o amestecatura in capul lor de-ti sta mintea in loc. CE fericire pe ele la sfarsit zici ca au creat universul . Bai din cauza la uni d-astia vine apocalipsa mai repede. Asa si cu biserica ortodoxa se compara cam la fel cu astea trei vor sa faca un lucru bun cu papa si va iesi un rahat urat mirositor, vor ei sa se uneasca sa fie o singura religie . Da sint de acord sa fie o singura religie dar aia sa fie ortodoxa si restul sa se converteasca cu foarte multa parere de rau ceia ce aici si acum nu este cazul din pacate , odata ce intri in jocul ecumenismului este ca o capcana ca un balaur care vrea sa inghita pe toti . Si ca sa fie treba neutra dupa ce se amesteca religiile or sa zica sa fie un arhiereu neutru si acela va fi antihrist ,asta e capcana in care a intrat ortodoxia fratilor . Si tu mai ti slujbe sa spui de egipteanca si magdalena in loc sa spui adevarul preotule vei da socoteala . Nu tie frica ca biserica nu este institutie?

    Apreciază

    • Aurora said, on iunie 4, 2016 at 6:44 pm

      Biserica Ortodoxa nu va cadea. Vor cadea doar uscaturile si putregaiul din ea. Si nici preotii adevarati nu vor cadea. Vor ramane in Ortodoxie si vor sluji in ascuns. In nebunia ta te legi de sfinte, ai o problema cu femeile, esti misogin, prost crescut si toxic. Dar te amagesti ca duci lupta cea buna. Vai de capul tau ! Nu te osteni sa-mi raspunzi caci nu te mai citesc ! Dumnerzeu sa aiba mila de tine !

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.