SACCSIV – blog ortodox

Parintele Dionisie de la Colciu: UNIUNEA EUROPEANA e desavarsit dupa SATANA / Oamenii Bisericii au alunecat / Se apropie imparatia lui ANTIHRIST

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 10, 2016

Iata ce putem citi la Părintele Dionisie de la Colciu: Conducătorii omenirii vor să îngenunche adevărul, fiindcă se apropie împărăţia lui Antihrist de pe blogul fratelui Vlad Herman:

– Părintele Dionisie: Uniunea asta Europeană e după Dumnezeu? Ε desăvârşit după Satana. Desăvârşit, sigur. Că după Dumnezeu este numai Biserica. Biserica Ortodoxă e după Dumnezeu.

– Dar vedeţi că şi oamenii Bisericii zic că Uniunea Europeană e un lucru bun.

– Părintele Dionisie: S-a terminat. Oamenii Bisericii au alunecat. Fiindcă ăştia, europenii, vezi cât sunt de diplomaţi? Întâi pe capii Bisericii vor să-i înşele. Dacă au înşelat capii Bisericii, sigur… S-a terminat, e sfârşitul. Ei, măi, măi, măi. Vezi ce se lucrează? (2003)

– Părintele Dionisie: Conducătorii omenirii vor să îngenunche adevărul, fiindcă se apropie împărăţia lui Antihrist, şi aceia, cu diplomaţia lor, se osârduiesc să facă lesnicios drumul pentru Antihrist. Şi ca să fie lesnicios drumul, na, fac şărlătăniile lor.

Ei, ce să-i faci? Răbdare trebuie, răbdare, şi dacă vom fi aproape de Dumnezeu, ferice de noi că am trăit. Dar dacă te dai după dânşii, asta-i pieirea. (1999)”

„Staretul Dionisie. Duhovnicul de la Sfantul Munte Athos”

   Comentariu saccsiv:

Si mai zicea parintele:

O sa fie un razboi infricosat, poate nu acum, dar in cativa ani. Asa va fi ca nu vor mai cunoaste ca au fost oameni cei omorati. Suntem in vremurile de pe urma. Sunt semne vadite.

Conducatorii omenirii de astazi sunt hotarati sa distruga omul, atat duhovniceste, cat si fireste; adica nu se mai pune problema de a fi un bun crestin, asta e departe, dar nu mai poti fi om firesc. Vor sa schimonoseasca firea omului.

Cititi va rog mai multe la:

Parintele Dionisie de la Colciu: “SUNTEM IN VREMURILE DE PE URMA. Conducatorii europeni au luat locul lui Satan insusi. Ei legifereaza ca pacatul impotriva firii este ceva bun.”

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tibi said, on mai 10, 2016 at 12:58 pm

    Maresalul Ion Antonescu nu mai este cetătean de onoare al orasului Târgoviste, după ce Institutul „Elie Wiesel” a obtinut o decizie în instantă. Primăria din Târgoviste REFUZASE să coopereze
    http://www.activenews.ro/cultura-istorie/Maresalul-Ion-Antonescu-nu-mai-este-cetatean-de-onoare-al-orasului-Targoviste-dupa-ce-Institutul-Elie-Wiesel-a-obtinut-o-decizie-in-instanta.-Primaria-din-Targoviste-REFUZASE-sa-coopereze-133015

    Un colonel al Armatei Române, acuzatii TERIBILE la adresa SUA după moartea soldatilor în Afganistan: Românii au devenit carne de tun pentru americani si mor pe capete pentru afacerile CIA. Ne-au distrus armata, dotând-o cu sicrie plutitoare sau zburătoare
    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-colonel-al-Armatei-Romane-acuzatii-TERIBILE-la-adresa-SUA-dupa-moartea-soldatilor-in-Afganistan-Romanii-au-devenit-carne-de-tun-pentru-americani-si-mor-pe-capete-pentru-afacerile-CIA.-Ne-au-distrus-armata-dotand-o-cu-sicrie-plutitoare-sau-zburatoare-133031

    Apreciat de 1 persoană

  2. geo said, on mai 10, 2016 at 1:31 pm

    Sponsorizatul lui Soros, Cristian Părvulescu afirmă că e perfect normal ca România să plătească un sfert de milion de euro pentru fiecare imigrant refuzat. „Este cât se poate de europeană propunerea”, afirmă Cristian Pîrvulescu.

    Deci „e perfect european” să fii amendat dacă respecți Constituția României şi de fiecare dată când o respecți să plăteşti o amendă de un sfert de milion de euro, amendă inventată ilegal de niște entități din afară țării?

    Așa ceva e complet bolșevic şi totalitar şi nu e deloc ceva „european”. Părvulescu îşi trădează încă o dată lipsa lui de respect față de Constituția României.

    Asta-i logica acestui Cristian Părvulescu, sponsorizatul de o viață al lui Soros la ONG-ul Pro-Democrația: „cât de perfect european” este să iei o amendă impusă ilegal de alții din afară țării doar pentru că vrei să respecți Constituția României?

    Îi reamintind acestui ONG-ist progresist Pârvulescu că în România este interzisă strămutarea de populații străine pe teritoriul României şi că ceea ce susține el este prin urmare neconstituțional şi ilegal.

    Iată articolele din Constituție împotriva căruia vorbește soroșiștul Cristian Părvulescu – Așa cum vedeți reglementările Contituționale primează față de orice tratat la care România urmează să devină parte.

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=729063&title=sponsorizatul-lui-soros-cristian-parvulescu-afirma-ca-e-perfect-normal-ca-romania-sa-plateasca-un-sfert-de-milion-de-euro-pentru-fiecare-imigrant-refuzat-este-cat-se-poate-de-europeana-propunerea-afirma-cristian-pirvulescu-

    Toate investitiile Pentagonului se rezuma la arme de atac, menite sa execute invazii asupra altor state. De exemplu, cine are nevoie de avioane stealth pentru a-si apara propriul teritoriu ? Washingtonul este singurul detinator de portavioane nucleare escortate de zeci de crucisetoare, distrugatoare, nave amfibii de asalt ( portelicoptere ) si submarine nucleare de atac, capabile sa atace orice punct de pe glob. SUA mai detine si o flota uriasa de peste 500 de avioane grele cargo, special creata sa transporte divizii de blindate la zeci de mii de km distanta de continentul american. Rusia care a fost înconjurata de baze militare NATO este privita de Washington ca o imensa prada, întrucît pe teritoriul imens al acesteia sunt concentrate 60% din resursele minerale, de apa potabila, de teren propice agriculturii, de paduri ale Terrei.

    http://www.ziaruldegarda.ro/pentagonul-pregateste-invazia-asupra-rusiei/

    Mossad, prezenti pe teritoriul Romaniei – Mafia PSD-ului si tradatorii din serviciile secrete de la Bucuresti!

    https://salwatiromania.wordpress.com/spre-ce-ne-indreptam-suntem-contemporani-cu-moartea-unei-tari/

    http://zonainterzisa.ro/finanta-evreiasca-in-romania-si-in-lume-analiza-datelor-si-informatiilor/

    http://ioncoja.ro/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/

    http://www.justitiarul.ro/mai-apartine-romania-romanilor/

    Apreciază

  3. evtodiev said, on mai 10, 2016 at 7:08 pm

    Off topic:
    Un film realizat cu binecuvântarea Preafericitului Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril:
    Manastirea Optina:

    Apreciază

  4. templier's blog said, on mai 10, 2016 at 10:31 pm

    „INVAZIA IMINENTA A ISRAELULUI” – „Capitolele 38 și 39 din Ezechiel prezintă o profeție uimitoare despre vremurile din urmă, când va avea loc o invazie masivă a Israelului pornită din nord, condusă de către Rusia și căreia i se vor alătura un număr de națiuni islamice, inclusiv Iranul.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/05/10/se-pregateste-invazia-israelului/

    Apreciază

  5. ortodoxend said, on mai 10, 2016 at 10:41 pm

    In Londra, unde mai nou au primar musulman, care nici bine nu s-a instalat pe scaun, a inceput deja promovarea musulmanilor.
    http://m.adevarul.ro/international/europa/campanie-ramadan-mesajul-glorie-allah-aparea-celebrele-autobuze-supraetajate-rosii-londra-1_5731ffa75ab6550cb8c1416e/index.html

    Oare ce vor sa faca cu asta ? Sa integreze musulmanii mai usor la noi? Sa toleram pe musulmani? Dar cu ce scop?

    Apreciază

    • valentindortodox said, on mai 11, 2016 at 12:23 am

      treaba asta nu e făcută de el, el e doar marioneta care ia rolul de persoană aleasă de popor, metodă dată de democraţie prin care se acoperă hula împotriva lui Dumnezeu făcută de satanişti, cu numele de masoni, masonerie, dar care tot blestemată este şi ei sunt blestemaţi, indiferent de perspectivele astea mincinoase, pretexte de genul diversitate, toleranţă etc. chiar pace. Nu e decât o perversitate şi o minciună totul dus la extrem, înaintea unui dezastru prezis, profeţit de sfinţi şi pe care toată lumea începe să îl simtă şi să îl vadă.

      Apreciază

  6. valentindortodox said, on mai 11, 2016 at 2:21 am

    tot satanişti – ereticii ecumenişti îşi dau arama pe faţă
    http://basilica.ro/dezbaterea-europa-unita-are-viitor-la-facultatea-de-teologie-ortodoxa-justinian-patriarhul/

    Apreciază

  7. Orthodox said, on mai 11, 2016 at 3:33 am

    SA CONSTRUIT MOSCHEE LA CALARASI ! NIMIC IN PRESA !
    http://www.soridapress.ro/soc-in-timp-ce-bucurestenii-se-dau-cu-fundul-de-pamant-impotriva-la-calarasi-moscheea-s-a-inaltat/

    Apreciază

  8. marian said, on mai 11, 2016 at 7:22 am

    Cântările Sfintei Mânăstiri Putna transmise pe Orthodox Radio, dimineața de la 6 la 7:15 sunt de o frumusețe dincolo de descriere.
    Sfinte Ştefane Voievod roagă-te pentru noi!
    Iartă Doamne pe păcătosul care scrie rătăcind!

    Apreciază

  9. cca70 said, on mai 11, 2016 at 7:29 am

    off topic

    azi e 11 mai, o zi f pe placul masoneriei pentru jertfe catre satana..sa vedem ce atentate vor avea loc prin lume si unde mai exact

    Apreciază

  10. valentindortodox said, on mai 11, 2016 at 11:17 am

    Reblogged this on ortodoxromanblog.

    Apreciază

  11. Alin said, on mai 14, 2016 at 11:34 am

    ” Voi stiti cine a fost Elisabeta Rizea?
    Legea antilegionarilor este o lege antiromaneasca! Ne batjocorim eroii.
    Institutul Elie Wissel, care a fost un impostor. Acest institut primeste bani publici si este antiromanesc!
    Trebuie defintat!

    Cum sa facem? Pe cale juridica? Recunosc, nu am experienta, dar nu se poate ca un impostor, sa umileasca poporul roman!

    http://m.jurnalul.ro/stiri/observator/un-supravietuitor-al-holocaustului-elie-wiesel-nu-este-detinutul-a-7713-590048.html

    Apreciază

  12. ORTODOXIE said, on mai 15, 2016 at 12:10 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.