SACCSIV – blog ortodox

ATENTIE: A aparut o carte “SPITALUL” de NICOLAE PAULESCU care nu e „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria” de Nicolae Paulescu

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 23, 2016

Iata comentariul fratelui mircea.v postat la INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII:

off, si destul de tare

Cartea „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria” – dr N Paulescu, este o carte cu coperti neagra, pe coperta din fata este chipul doctorului Paulescu, iar pe coperta spate un citat din Parintele Justin ce lauda foarte tare aceasta carte. „Spitalul” este scris mare, ca un titlu pricipal, iar restul este scris mic, ca un subtitlu. In ultimii ani am tot cumparat aceasta carte. Acum o luna, mai cumpar niste exemplare. Si mai primesc si alte exemplare acum vreo 2-3 zile, din alta sursa. La fel copertile, doar ca scrie „Spitalul” si atat. Fara subtitlu. Acelasi citat al parintelui Justin ca si la cele vechi. Nu m-am gandit o secunda ca ar putea fi altceva inauntru.

Surpriza cea mare este continutul, care este total altul. Nu mai e nimic legat de coran, talmud, fracmasonerie. Acum continutul este o compilatie de texte ale dr Paulescu aparute in alte carti, fara nici o referire la talmud, francmasonerie, coran…

Asa ca, cine cumpara cartea „Spitalul” – dr Paulescu, sa stie ca nu e cartea „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria”, chiar daca are aceleasi coperti, acelasi format si acelasi citat de Parintele Justin.
Evident, Parintele Justin face referire la cartea originala si nu la facatura asta.

Tagged with:

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vasile said, on aprilie 24, 2016 at 8:53 am

    Cand vorbesti de doua carti diferite, nu spui „una avea coperta asa, alta nu stiu cum” – spui autor, titlu, editura unde a aparut, orasul in care se gaseste aceasta editura, anul aparitiei, eventual numarul de pagini sau alte date (daca are vreo prefata, ISBN, etc). Asa se identifica o carte.

    Apreciază

    • Mirela said, on aprilie 24, 2016 at 2:03 pm

      Vasile,

      Citeşte comentariile lui Mircea de la articolul indicat (cel la care a apărut acest comentariu) şi vei găsi acolo detalille pe care le soliciţi. Problema e că ar fi trebuit să fie vorba despre o singură carte (ediţie), nu despre două, frauda constând în falsificarea conţinutului şi prezentarea lui sub aparenţa unei ediţii anterioare corecte.
      Mircea a precizat că falsul nu are specificate nici editura şi nici ISBN-ul, ce altceva ar fi trebuit să mai adauge?
      Intenţia lui nu era de prezentare completă a fraudei, ci de sesizare a ei, ca să nu cadă şi alţii în acest tip de înşelare.

      Apreciază

  2. carla said, on aprilie 24, 2016 at 12:57 pm

    „Mari duhovnici şi ierarhi marturisind drept, impotriva actelor cu cip”

    Apreciază

  3. Iones said, on aprilie 24, 2016 at 11:25 pm

    Nu este facatura, in carte scrie ca sunt fragmente din cartea mare

    Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 25, 2016 at 8:59 am

      Iones,

      te du pe ric si spune asa ceva, poate aia te vor crede, si poate vor aduce si ei alte argumente in favoarea afirmatiei tale 🙂
      Inca o data, are ziceri din alte carti ale Dr Paulescu de ex incepand cu pg 10 (si nu mai imi pierd vremea sa-ti mai dau si alte exemple), nu se spune nimic de talmud, coran, francmasonerie, si mai are si citatul Parintelui Justin pe coperta, ca si cum ar fi vorba de facatura asta.
      La ce pagina se spune ca „sant fragmente din cartea mare” ???
      Si chiar daca scrie asa ceva, tot o abjecta facatura e, si un abject fals.

      Apreciază

    • Mirela said, on aprilie 25, 2016 at 10:38 am

      Iones,

      Dacă nu e făcătură, de ce nu are specificată editura şi ISBN-ul? De ce copertele imită o carte care are alt conţinut? Nu mai existau alte variante de coperte? Şi de ce titlul e Spitalul, în loc să se fi precizat că e vorba despre selecţiuni din opera lui Paulescu? Spui că se zice pe undeva, dar nu ar fi fost nomal ca informaţia asta să fie plasată într-un loc/mod de vizibilitate maximă?
      Ceea ce susţii tu e de tipul contractelor bancare: se specifică pe undeva, la subsol, cu caractere abia vizibile, într-un teanc de foi pe care eşti obligat să le semnezi rapid, nişte clauze extrem de păguboase care modifică radical ceea ce crezi tu că semnezi, potrivit informaţiilor pe care le primeşti. Şi despre asta crezi că nu e fraudă/intenţie de fraudă?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.