SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Parintele Justin Parvu vorbea despre noile documente si 666 cel putin din 1997

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 18, 2016

Sunt preoti si teologi activisti pro cip ce zic ca parintele Justin Parvu ar fi fost prostit de grupuri de neoprotestanti in ultimii ani ai vietii si astfel a inceput lupta sa anti cip prin 2009.

Doar ca marele duhovnic vorbea pe tema asta cel putin din 1997 …

Vizionati va rog incepand cu minutul 11:34

 

Tagged with: , , ,

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel said, on aprilie 18, 2016 at 2:51 pm

    Încet, încet, Marian Munteanu își da arama pe fata…
    Reporter: „Primaria, condusa de primarul Marian Munteanu, o sa dea aprobare pentru o parada gay?” Marian Munteanu: “Da, daca este ceva legal, de ce nu?”.
    http://www.napocanews.ro/2016/04/munteanu-as-aproba-o-parada-gay-nu-stiu-daca-zelea-codreanu-a-fost-criminal.html/comment-page-1#comment-673058

    Apreciază

  2. leonardconstantin61leonard said, on aprilie 18, 2016 at 2:53 pm

    Doamne ajuta. Cu durere in inima va spun ca pana si sectarii inteleg mai bine care sunt consecintele acceptarii actelor cu cip. Am rude care sunt penticostale, altele baptiste si sunt mai receptivi la acest subiect si chiar si la subiectul legat de Chemtrails decat majoritatea ortodocsilor. Acum sa nu intelegeti ca vreau sa fac reclama neoprotestantilor ci faptul ca necunoscute sunt caile Domnului. Iata aici un link catre clipul : Darele Mortii filmat in aprilie anul asta in Bucuresti:

    Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 18, 2016 at 5:24 pm

      Sant asa de receptivi neoprotestantii si restul, ca doar sant impuse de fratii lor din sua… 🙂

      Ma conversez cu un pastor neoprotestant din sua. Il deranjeaza big-brotherul, da de luat acte le ia, copiii la nastere i s-au amprentat… Nu ii intereseaza faptele, adica actiunea de a refuza, pt ca ei „oricum sant mantuiti” din moment ce cred. Asa e la ei :).

      Chem trails nu au nici o legatura cu mantuirea. Cipurile insa da.

      Apreciază

      • tataia said, on aprilie 24, 2016 at 2:26 pm

        Frate Mircea, s-ar putea sa aiba legatura si chemtrails cu mintuirea. Nu vreau sa sminetsc pe nimeni dar pe internet circula mii de teorii. Unele par foarte fantasmagorice la prima vedere dar eu am trecut de mult de faza in care spuneam „asa ceva nu este posibil” cind auzeam o chestie care imi parea incredibila. La ora actuala acord o sansa oricarei teorii. Desigur asta nu inseamna ca le si cred pe toate. Totul trebuie trecut prin filtrul ratiunii precum si prin cel al Sfintei Scripturi si a invataturilor Sfintilor Parinti. Daca iti pui intrebari de genul: „Care ar fi scopul?”, „Cine ar avea asemenea interes?”, „cine finanteaza?”, „cum se pun la adapost cei care provoaca acest fenomen?”, „cum pastreaza secretul?”, „De ce pastreaza secretul?”, „Intra in contradictie cu Sfinta Scriptura, Invataturile Sfintilor Parinti sau convingerile mele anterioare?”, etc poti valida o teorie. Evident ca teorie si nu ca fapt indubitabil.

        Unele teorii de pe internet afirma ca aceste chemtrails ar avea drept scop controlul mental. Ar avea scopul de a introduce in noi metale grele pentru ca organismul nostru sa poata functiona ca antena, fibre sintetice sau nanoboti care sa ne modifice sistemul nervos in asa fel incit sa poata fi controlat de la distanta, etc. Unii zic ca sintem cu totii deja cipati prin aceste chemtrails. Cipul acela cit bobul de orez este deja tehnologie invechita. La ora actuala se pot fabrica cipuri de marimi microscopice. Ca deja putem fi localizati oriunde am fi chiar daca nu avem telefonul sau nici un fel de act cu cip la noi gratie acestor implaturi care ne-au fost facute deja fara ca noi sa fi consimtit la acest lucru si chiar fara a fi avut cunostinta de acest fapt. Ca deja ne pot citi de la distanta starile emotionale si chiar le pot influenta prin uriasa retea de antene GSM. Ne pot face sa fim docili cind ar trebui sa ne revoltam, ne pot face sa ne revoltam impotriva oamenilor care nu ne-au gresit cu nimc, etc.

        Desigur ca Sfinta Scriptura ne invata ca pecetea finala nu poate fi impusa cu forta ci trebuie liber consimtita primirea acesteia. Dar poate prin chemtrails nu pot obtine inca controlul total asa cum vor ei, dar daca obtin unul partial? Suficient cit sa ne inmoaie vointa? Cit sa fim mai docili la impunerea pecetei finale? Si stim noi precis care este aceasta pecete finala? Noi credem ca este acel cip cit bobul de orez….dar poate fi si altceva.

        Eu unul personal inca nu cred in aceste teorii, cred ca principalele scopuri ale chemtrails ramin imbolnavirea si depopularea, dar parca prea mare secretul care invaluie aceste dire ale mortii. Adica E-urile din alimente dauneaza sanatati. SI nu e un secret. La fel si organismele modificate genetic Si nici acesta nu este un secret. Cind incerci sa vorbesti insa despre vaccinuri si chemtrails parca turbeaza. Nu exista asa ceva, vaccinurile sint bune, au eradicat boli, au crescut speranta de viata etc iar chemtrails nu sint decit vapori de apa inofensivi. Daca crezi altceva esti prost sau nebun. Siiiigur ca da! Si din cauza acestei taceri absolute impusa cu forta in privinta vaccinurilor si al chemtrails trebuie sa iau in calcul si faptul ca ar putea avea si scopuri mult mai sinistre decit E-urile din alimente. Totusi sa luam in calcul si faptul ca prin mucoasa gastrica se absorb in organism mult mai putine toxine decit prin alveolele pulmonare….Stomacul saracul stie sa separe destul de bine ce este bun de ce este rau, plaminii mai putin pentru ca nu au fost proiectati pentru aer otravit intentionat…Mai are rost sa vorbim despre cit de mult sint absorbite toxinele in organism atunci cind acestea sint administrate direct intravenos (vaccinurile)?

        Apreciază

  3. mihai said, on aprilie 18, 2016 at 2:53 pm

    Stire bomba de ultima ora. Marian muntean vrea si in caruta dar si in teleguta, adica ca primar ar organiza parade gay
    …….O alta stire vine de la patriarhie, b.o.r a interzis slujba in noaptea de inviere la toate minastirile si bisericile din lemn din tara si strainatate. De acord a se lua masuri de urgenta pt prevenirea incendiilor, dar sa fie numai asta?! Nu stim ambele articole la http://www.napocanews.ro

    Apreciază

    • Angela said, on aprilie 18, 2016 at 4:07 pm

      Doar in bisericile in care sunt montate schele …

      Cititi stirile si nu faceti din tantar armasar.

      Apreciază

      • mihai said, on aprilie 18, 2016 at 8:10 pm

        Ai inteles gresi. Pt ca bisericile cu schela in ceea mai mare parte sunt din zid si nici decum de lemn iar ft multe din cele din lemn se afla in catune cu o mina de localnici. In cel mai rau caz fereasca Dumnezeu sa nu fie vre unul cu mintea intunecata ca sa puna foc intentionat pt ca un om cu frica de Dumnezeu nu ar face asa ceva. Asa ca dumneata doamna/domnisoara Angela citeste mai cu atentie pt ca singura te contrazici

        Apreciază

  4. meryy said, on aprilie 18, 2016 at 2:55 pm

    Asta este o miciuna foarte urata despre parintele Iustin care a fost si este un Sfant.Pe neoprotestanti nu ii intereseaza actele cu cip, ei le primesc cu usurinta si nu vad nimic rau in actele cu cip.O spun din experienta avand chiar rude de alta religie.

    Apreciază

  5. mircea.v said, on aprilie 18, 2016 at 3:12 pm

    In afara de ceea ce spune Parintele in zona min 12:00 , mai spune si altceva in toata inregistrarea pe tema asta?

    Multumesc.

    Apreciază

    • el said, on aprilie 18, 2016 at 4:03 pm

      Mircea.v

      nu am timp sa vad acum, dar dupa ce ascult iti povestesc pe scurt.

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on aprilie 18, 2016 at 9:33 pm

      Nu, doar in acel loc si putin mai incolo vorbeste.

      Apreciază

    • el said, on aprilie 18, 2016 at 10:14 pm

      mircea.v

      vreo 2 min bate toaca si apare genericul
      apoi intreaba SD despre eroii revolutiei entuziasmat ( credea el ca aceia sarmanii ar i facut revolutia/schimbarea, ce pacaleala jalnica) parintele nu-l conrazice zice ca eroul cel ce se jetrfeste e ca un vulccan ,pur si simplu erupe si gata.
      apoi parintele zice ca nu are incrdere in ADUNATURILE de GLOATE care merg pe la manstiri cu hoarda, gen Nicula, Putna,etc( de oriunde vreti dv zice par) caci sunt doar niste emotionali superficilai iresponsabili civic si moral fara cunostere teologia si batuti de vanturi( si justifica parintele cu cele 3 alegeri de dupa revolutie JALNICE DEZASTRUOASE care au fost ca un examne care a dovdit starea dobitoceasat a poporului) si dec conchide parintee : pe mine nu ma mai incalzeste multimea asta care merge cu hoarda la mansatire( putna,ect) ca a vazut cate parale fac ei practic. se plange de starea de orbire si iresponsabilitate a poporului, zice de cat de departe sunt modlovenii de starea poporului jertfitor din vremea bunlior voievozi. se plange de nesimtirea maicilor de la razboieni care stau pe morminte de eroi sfinti a caror jerfta a dus moldova sa reziste pana in ilele noaste si ele nu-si dau seama( zice ca e mai mult ca la agapia de ex) si traesc in duh aiurea fara sa se foloseasca de duhul martirilor langa osemintele carora sfinte care stau ee azi si se cearta. se plange de TINERETUL de azi, pana si cei care ajung la manastri ca nu mai pricepe nimeni duhul Sfintilor vechi, ca trebuie sa ii chemi hai ma ca a baut toaca avem de pomenit( sorin il intrerupe cu blabla sal intrebe daca e o stricare ontologica, par. zce ca e de moment din cauza celor 50 ani de comunism si imbecilizare)
      par. se viata de tinreu care nu mai vrea sa se osteneasca cu scolile i ramane in bezna si se dirijeaza dupa ce ii invata tv, zice ca v a devenit un drog pt ei , ca renunta la o bucata de paine cat ar fi de saraci ca sa aibe tv. ca pana la copilul cel mai mic pierd vremea la tv. ca aca il pui pe om sa stea la o rugaciune, la un paralis/acatist NU mai poate, e obosit, e sfarsit, dar la tv a stat 3 ore sa caste gura!!!
      ca tinerii dobitoci stiu toate prostiile cunosc toti imbecili gen portarii de la fotbal si alte asemnea sepcimene dar ignora istoria neamului. par considera ca stare de darapanare a tineretului e cea mai grava problema a tarii caci ei sunt fortza viitorului tarii !
      par zice ca scoala si Biserica NU se ocupa de catehizarea tineretului in comparatie cu strainii sectari care fac o educatie stricta alor lor care cunosc Bibila pe text, deplange prostia ortodoxului IGNORANT in Credinta sa in comparatie cu stiinta biblica a ereticului instruit. din care motiv multe sate intregi din Bucovina trec la sectanti pt ca aia ii indocrineaza Biserica n.a facut NIMIC sa-i apere/intareasca in credinta lor si sectarii le mai dau si cadouri boarfe balarii materiale ca sa-i castige.
      se plange ca BOR nu face nimc din ce ar trebui sa faca sa formeze oamenii. sorin intreaba : ce vi se pare dv mai important ? par : noi NU avem o UNITATE in viata monahala.___exempull cu pararea pe care trebuie sa o aibe UNITAR Biserica /monahii despre carnete, cupoane ( min cunoscut de tine) cu 666, buletine,s.a.m.d.
      ii da in sensul acesta exemplu pe greci care au recationat IMPOTRIVA acestor lucruri. si zice par ca daca vine un cerstin de ex de la Suceava si il intrebi ce zice cutare depre asta? pa a zis ca sa fac cruce peste el(buletin) si sa-l bag in buzunar( aluzie la cele lamurite de Sf Paisie Aghioritul). par: ma e adevarat, dar darcul nu fuge de crucea aia, si daa fuge se da doar mai incolo si iar te ataca ! 🙂
      daca intreaba omul la o man zice ca sa nu-l iei( buletinul). pai atuci concide par e lipsa e unitate si de VEDER duhovniceasca, LIPSA de intelegre duhovniceasca a curselor actuale ale lumii,( se refera la pb actelor bultinelor)

      ata cam pana la min 12

      mai scriu ca nu ma lasa motanul

      Apreciază

      • mircea.v said, on aprilie 18, 2016 at 11:26 pm

        @el, @cosminmatiu,

        multumesc, e suficient.

        Apreciază

  6. Nicoleta said, on aprilie 18, 2016 at 3:46 pm

    Un mesaj pentru „smeriți” 🙂

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-mesaj-pentru-smeriti-131995

    Apreciat de 1 persoană

  7. Nicoleta said, on aprilie 18, 2016 at 3:46 pm

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Un-mesaj-pentru-smeriti-131995

    Un mesaj pentru „smeriți”

    Apreciază

  8. Mary said, on aprilie 18, 2016 at 4:46 pm

    Care neoprotestanti din astia sunt anti-cip si guvern mondial? Ca majoritatea sunt foarte modernisti cu credite, emigrat in USA etc.
    Martorii lui Iehova pun in cutii postale invitatii la dezbateri despre guvern mondial, cine sa-l conduca etc. Stiu ca am primit – si eu aveam impresia ca sunt apocaliptici dar iata cine promoveaza guvernul mondial.
    Or fi si unii mai putin trendy, poate la ei acasa in USA (desi penticostalii, sau Elim sunt originari din Anglia), gen „Cornerstone Church” din Texas care vorbeste despre sfarsitul lumii cam in mod exclusiv despre asta, tot ei sunt cei care sunt mereu in stiri cu propaganda anti-avort in fata clinicilor. Fiecare cum vrea, ca asta e protestantismul in esenta. Dar la noi in Romania trend-ul pe care il prezinta e clar modernist, pro-UE, pro tot ceeace e nou si sanatos si modern. Poate fac asta doar ca sa ofere o bombonica sa atraga pe ortodocsi dar daca spun ii reprezinta.
    Eu cred si ca aceste zvonuri date de preoti ortodocsi cum ca Parintele Iustin era influentat de neoprotestanti dovedesc inca odata superficialitatea ecumenismului, ca BOR de fapt nici nu cred ca se uita macar pe tv-urile neoprotestante sa vada ce zic ei acolo (pe alfa-omega intr-o seara, n-am stat, dar era un nene de curand care tinea predica sau ce au ei si pe fundal era steagul UE – ei se roaga la UE sau cum?). Pe fata zic ca sunt toti uniti dar e clar ca nici nu vorbesc cu ei, asa ierarhic nu zic ca nu sunt preoti care sa vorbeasca cu ei.

    Apreciază

  9. mihai said, on aprilie 18, 2016 at 4:54 pm

    Nu stim carui ,,dumnezeu” se inchina acesti ,,preoti” si ,,teologi” dar nunumai Parintele Iustin a avertizat de pericolul cipurilor dar si alti Parinti stalpi ai ortodoxiei precum Adrian Fageteanu, Pasie aghioritul oare acei ,,preoti si teologi” au citit vreodata apocalipsa Sf. Ioan teologul?! Nunumai ca sunt procip dar ei sunt si pro ecumenisti

    Apreciază

  10. ion hodor said, on aprilie 18, 2016 at 8:24 pm

    Da,da asa asa,ziceau si de Sf Paisie Aghioritul,ca a fost influientat de protestanti,deci asa vroiau sa ii bage in aceasi oala cu tradatorii.Adica stati linistiti,ca mosnegii aia aiureau!!!

    Apreciază

  11. ORTODOXIE said, on aprilie 20, 2016 at 10:29 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Parintele Justin Parvu vorbea despre noile documente si 666 cel putin din 1997 […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: Parintele Justin Parvu vorbea despre noile documente si 666 cel putin din 1997 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.