SACCSIV – blog ortodox

CARE E MESAJUL Justitiei catre romani in cazul ARESTARII FEMEII ce si-a aparat copilul de tatal satanist?

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 18, 2016

Orice hotarare a unei instante are si un mesaj catre societate. Specificat in clar sau deductibil prin marimea pedepsei. De exemplu, ai ucis doi oameni cu sadism, atunci esti condamnat pe viata, caz in care mesajul e evident.

Daca impactul media al procesului e mare, de obicei instanta are grija sa formuleze si acest mesaj in clar. Iata de exemplu cazul lui Gigi Becali, conform De ce a fost condamnat Gigi Becali. Vezi motivarea magistraților de pe DCNews:

Motivarea judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în privinţa arestării lui Gigi Becali a fost prezentată de RTV. Este vorba despre dosarul în care patronul Stelei a fost acuzat că i-a sechestrat pe cei care i-au furat maşina.

Gigi Becali a fost condamnat pe motiv că a discreditat instituţiile statului atunci când şi-a trimis bodyguarzii să-i recupereze maşina. Omul de afaceri a dat impresia că trăieşte după propriile legi şi nu le respectă pe cele ale statului. Acestea sunt concluziile motivării sentinţei magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care Becali a fost acuzat că i-a sechestrat pe cei care i-au furat maşina.

„Organele judiciare sunt singurele abilitate să efectueze cercetări pentru aflarea adevărului, iar neacceptarea acestui principiu ar însemna pentru toţi cetăţenii că au posibilitatea de a-şi face singuri dreptate, prin sancţionarea unei fapte ilicite prin comiterea unei alte fapte ilicite”, se arată în motivarea arestării lui Becali, potrivit România TV.

Judecătorii au luat în calcul şi faptul că Gigi Becali e formator de opinie, exemplu pentru societate. Prin faptele sale, Becali ar avea puterea de a-i influenţa şi pe alţii. De aceea s-a impus sancţionarea drastică a oricărei abateri de la litera legii.

Declaraţiile hoţilor sechestraţi au cântărit mult la condamnarea lui Becali, mai ales modul în care îşi schimbau brusc opinia. Astfel, s-a ajuns ca hoţii să declare că EI au cerut să fie băgaţi in portbagajul maşini lui Becali. „Deoarece eram lovit în zona capului şi îmi curgea sânge, pentru a nu murdări maşina în care urma să mă urc să merg la Becali, am dorit să intru în portbagaj. A fost ideea mea”, este declaraţia halucinantă a lui Niculae Tinel, consemnată la ÎCCJ.

Judecătorii nu i-au crezut însă pe hoţi, iar Gigi Becali a fost găsit vinovat de sechestrarea celor trei indivizi care i-au furat maşina.

   Comentariu saccsiv:

De ce a fost arestată preventiv Ana Maria Nedelcu, femeia dată în urmărire de canadieni pentru că şi-a răpit fiul

Foto: http://adevarul.ro/news/eveniment/de-fost-arestata-preventiv-ana-maria-nedelcu-femeia-data-urmarire-canadieni-si-a-rapit-fiul-1_5710f0bd5ab6550cb803a77b/index.html

   O recenta hotarare a unei instante a oripilat efectiv mare parte a romanilor zilele acestea. Iata ce putem citi la PROTESTUL „ELIBERATI MAMA” – Romanii se solidarizeaza cu Ana Maria Nedelcu, mama arestata provizoriu de judecatorul Adrian Podar de la CAB, pe motiv ca si-ar fi rapit copilul, pe care de fapt a incercat sa-l scape de abuzurile tatalui: „Cetatenii romani nu sunt aparati de catre autoritatile romane, ci sunt abandonati in favoarea intereselor unor cetateni straini… Sa ne unim si sa luptam impotriva abuzurilor… Nu o extradati pe Ana Maria Nedelcu” de pe Lumea Justitiei:

Hotararea judecatorului Adrian Podar de la Curtea de Apel Bucuresti de arestare provizorie a Anei Maria Nedelcu in vederea extradarii in Canada provoaca indignare in randul romanilor. Asa cum se stie, Ana Maria Nedelcu a fost arestata pe motiv ca si-ar fi rapit propriul copil, cu care a fugit din Canada. In realitate, Ana Maria Nedelcu, dupa cum a dezvaluit, nu a facut altceva decat sa incerce sa-si salveze copilul de violentele si abuzurile tatalui. Cat despre masura de arestare provizorie, Ana Maria Nedeluci acuza intr-un memoriu trimis presedintelui Klaus Iohannis, memoriu care poate fi citit aici, ca judecatorul Adrian Podar a adaugat “de la sine”, pe langa infractiunea de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului, „o alta incadrare juridica a faptelor intr-o infractiune mai grava”, respectiv lipsire de libertate a unui minor, totul cu scopul de a indeplini conditia gravitatii pedepsei. Acelasi judecator Adrian Podar este acuzat ca “s-a investit din oficiu cu cererea de arestare in vederea extradarii fara a fi investit de catre procuror cu o asemenea cerere”, in conditiile in care chiar Parchetul Curtii de Apel Bucuresti a contestat masura arestarii preventive.

Astfel, mii de oameni s-au solidarizat cu mama aruncata in arest si cer eliberarea ei. Pe Internet a fost lansata o petitie in sprijinul Anei Maria Nedelcu, zilele urmatoare, in intreaga tara, sunt asteptate proteste impotriva deciziei exagerate de arestare a mamei. In doar o zi petitia online a fost semnata de peste 6.000 de oameni, care cer eliberarea Anei Maria Nedelcu si acuza ca statul roman nu isi apara cetatenii. Petitia a fost trimisa presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, premierului Dacian Ciolos, Avocatului Poporului, ministresei Justitiei Raluca Pruna, Procurorului General interimar Bogdan Licu, CSM, dar si catre Asociatia Magistratilor din Romania si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania.

Iata textul petitiei:

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe Ana-Maria Nedelcu!

Romani, sa ne unim si sa luptam impotriva abuzurilor!

Sa INCERCAM SA O AJUTAM PE ACEASTA MAMA, ANA-MARIA NEDELCU!!! Daca ati fost impresionati si revoltati de informatiile primite despre situatia doamnei Ana-Maria Nedelcu, mama care a fugit cu copilul ei din Canada pentru a-l apara de abuzurile tatalui sau, dar care a fost arestata provizoriu si urmeaza sa fie extradata in Canada, unde risca sa fie condamnata la 10 ani de inchisoare si DACA DORITI CA ABUZURILE IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANI SA FIE OPRITE, VA ROG SA VA ALATURATI ACESTUI DEMERS SI SA SEMNATI ACEASTA PETITIE ONLINE, apoi sa confirmati semnatura din e-mailul cu care v-ati inregistrat aici.

O sa trimit petitia Presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului, Prim-ministrului Guvernului Romaniei, Ministrului Justitiei, Procurorului General al Parchetului de pe langa ICCJ, Asociatiilor magistratilor.

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe Ana-Maria Nedelcu!

CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI, DOMNUL KLAUS-WERNER IOHANNIS,

CATRE AVOCATUL POPORULUI, DOMNUL VICTOR CIORBEA,

CATRE PRIM-MINISTRUL GUVERNULUI ROMANIEI, DOMNUL DACIAN-JULIEN CIOLOS,

CATRE MINISTRUL JUSTITIEI, DOAMNA RALUCA PRUNA,

CATRE MINISTRUL PENTRU CONSULTARE PUBLICA SI DIALOG CIVIC, DOAMNA VIOLETA ALEXANDRU,

CATRE PRESEDINTELE AUTORITATII NATIONALE PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR COPILULUI SI ADOPTIE (ANPDCA), DOAMNA GABRIELA COMAN

CATRE CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII,

CATRE PROCURORUL GENERAL ADJUNCT, DOMNUL BOGDAN LICU,

CATRE ASOCIATIA MAGISTRATILOR DIN ROMANIA (AMR),

CATRE UNIUNEA NATIONALA A JUDECATORILOR DIN ROMANIA (UNJR),

Avand in vedere ca arestarea provizorie a doamnei Ana-Maria Nedelcu si cererea de extradare a sa in Canada au provocat un val de emotie si indignare in societatea romaneasca, cetatenii romani considerand ca nu sunt aparati de catre autoritatile romane, ci sunt abandonati in favoarea intereselor unor cetateni straini, subsemnatii semnatari ai prezentei petitii, va rugam respectuos sa efectuati toate demersurile si procedurile legale ce se impun pentru a verifica situatia doamnei Ana-Maria Nedelcu (fosta Musteata) si a copilului sau, in scopul apararii si respectarii drepturilor lor. Am aflat despre situatia acestei doamne din mass-media si am gasit dosarele pe Portalul instantelor judecatoresti.

Autoritatile din Canada au cerut extradarea doamnei Ana-Maria Nedelcu, fiind acuzata de rapire internationala de minori si incalcare a ordinului de custodie pentru ca in anul 2014 a decis sa plece din Canada impreuna cu unul dintre copiii sai minori pentru care avea ordin comun de custodie alaturi de tatal lui.

Va rugam sa luati legatura cu autoritatile din Canada si cu organismele internationale care protejeaza drepturile si libertatile fundamentale ale omului si ale copiilor, cu scopul de a gasi solutia optima pentru rezolvarea situatiei in care se afla doamna Ana-Maria Nedelcu si copilul sau minor, al carui tata este cetatean canadian.

INCALCAREA DE CATRE MAMA MINORULUI A UNUI ORDIN DE CUSTODIE COMUNA, EMIS IN CANADA SI CARE A FOST STABILIT IN FAVOAREA AMBILOR PARINTI AI MINORULUI, NU POATE FI INCADRAT LA INFRACTIUNEA DE LIPSIRE DE LIBERTATE IN MOD ILEGAL, prevazuta si sanctionata de art.205 alin.(3) lit.b) din Codul penal roman pentru a putea sa aiba corespondent in infractiunea de rapire internationala, prevazuta in legislatia canadiana.

In vederea extradarii doamnei Ana-Maria Nedelcu, la Curtea de Apel Bucuresti a fost format dosarul nr.2559/2/2016 (1257/2016), ce are ca obiect extradarea pasiva (Legea nr.302/2004), procedurile efectuate in vederea extradarii fiind regasite in dosarul asociat nr.2559/2/2016/a1. Dosarul penal nr.2559/2/2016 (1257/2016) poate fi gasit la acest link:

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000335277&id_inst=2

Dosarul asociat nr.2559/2/2016/a1, ce are ca obiect “extradarea pasiva (Legea nr.302/2004), luare masura preventiva”, in care Curtea de Apel Bucuresti – Sectia I penala a dispus arestarea provizorie a doamnei Ana-Maria Nedelcu la data de 13.04.2016, poate fi gasit la acest link: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000335334&id_inst=2

Solutia pe scurt: “Admite cererea de arestare provizorie formulata de Parchetul de pe langa CAB. in baza art.43 alin.3 din Legea nr.302/2004 republicata, dispune arestarea provizorie in vederea extradarii catre autoritatile judiciare din Canada, a persoanei solicitate NEDELCU ANA MARIA, pe o perioada de 30 de zile, de la data efectivei arestari. Cu drept de contestatie. Pronuntata in sedinta publica, azi 13.04.2016.”

Doamna Ana-Maria Nedelcu, in calitate de “inculpat persoana extradabila” si Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au depus CONTESTATIE impotriva hotararii judecatoresti din data de 13.04.2016, pronuntata in dosarul nr.2559/2/2016/a1, in care Curtea de Apel Bucuresti – Sectia I penala a dispus masura arestarii provizorii a doamnei Ana-Maria Nedelcu.

Asadar, hotararea nu este definitiva insa este executorie, doamna Ana-Maria Nedelcu a fost privata de libertate si inclusiv procurorii contesta solutia ce a fost pronuntata de catre instanta judecatoreasca.

Mai jos, sunt link-urile de la cateva articole publicate pe Internet, in care este descrisa situatia doamnei Ana-Maria Nedelcu si a copilului sau.

– „O romanca a fugit cu fiul din Canada de frica partenerului abuziv. De ce copilul va fi luat acum cu forta de la mama”http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a-fugit-cu-fiica-ei-din-canada-de-frica-tatalui-abuziv-iar-acum-risca-sa-faca-inchisoare-cazul-absurd-al-unei-romance.html

– „Femeia din Capitala, acuzata in Canada ca si-a rapit copilul, va fi arestata in vederea extradarii” http://www.mediafax.ro/social/femeia-din-capitala-acuzata-in-canada-ca-si-a-rapit-copilul-va-fi-arestata-in-vederea-extradarii-15245458

– „Romanca fugita din Canada de teama sotului, arestata preventiv. Risca 10 ani de inchisoare pentru ca si-a protejat copilul” http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-romanca-ar-putea-fi-extradata-in-canada-in-baza-unui-act-de-acum-100-de-ani-ce-pedeapsa-risca-fiindca-si-a-aparat-copilul.html

– „Romanca fugita din Canada de teama sotului a fost arestata. Chiar si procurorii au cerut sa fie lasata libera ”http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-romanca-ar-putea-fi-extradata-in-canada-in-baza-unui-act-de-acum-100-de-ani-ce-pedeapsa-risca-fiindca-si-a-aparat-copilul.html

In speranta ca solicitarile noastre vor reusi sa va sensibilizeze, sa va determine sa va implicati pentru protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si ale copiilor romani si sa va opuneti abuzurilor savarsite impotriva cetatenilor romani, va asiguram de increderea pe care v-o acordam, contam pe sprijinul nemjlocit al Excelentelor Voastre si pe autoritatea institutionala pe care o reprezentati, pentru a pune capat abuzurilor impotriva romanilor, a mamelor si a copiilor.

Cu stima!

Ieri, 13 aprilie 2016, am trimis o petitie Avocatului Poporului pentru a verifica situatia mamei pentru care Curtea de Apel Bucuresti a dispus arestarea provizorie din cauza ca a fugit din Canada impreuna cu fiul sau, fiindca a incercat sa-si apere copilul de tatal abuziv (aceasta este informatia prezentata in mass-media).

CINE DORESTE, POATE SA COMPLETEZE MODELUL SI SA-L TRIMITA, IN NUME PERSONAL, AVOCATULUI POPORULUI, LA ADRESA DE E-MAIL avp@avp.ro, PENTRU A EFECTUA VERIFICARILE CE SE IMPUN. MODELUL iN FISIER WORD IL GASITI LA ACEST LINK:

https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fattachments%2Fdoc_preview.php%3Fid%3D1361313443885312%26metadata&access_token=100000200089518%3AAQA61fLkR8RB2_xs

*Cititi aici mai multe detalii despre cazul mamei Ana Maria Nedelcu

Iata si ce putem citi la Avocatul Poporului s-a SESIZAT din oficiu și va discuta cu Ombudsman-ului statului Ontario de pe Active News:

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și se va adresa Ombudsman-ului statului canadian Ontario în cazul româncei a cărei extrădare este cerută de către Canada.

„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și se va adresa Ombudsman-ului statului canadian Ontario, Paul Dubé în cazul româncei Ana Maria Nedelcu, a cărei extrădare este cerută de către Canada.

De asemenea, a fost declanșată o anchetă în scopul analizării situației în care se află cei doi minori și a fost audiată doamna Ana Maria Nedelcu, aflată actualmente în detenție, în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1”, precizează comunicatul remis de Avocatul Poporului.

Ana Maria Nedelcu a decis să fugă din Canada, în România, împreună cu cei doi copii ai săi, invocând relele tratamente aplicate de tatăl unuia dintre minori. Ajunsă în țară, după un șir de procese, Curtea de Apel București a dispus, miercuri, 13 aprilie 2016, arestarea ei preventivă pentru 30 de zile.

Nici măcar procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București (PCAB) nu au cerut judecătorilor arestarea mamei acuzate că și-a răpit copilul născut în Canada și au anunțat că vor face contestație la decizia instanței în cazul ei.

Decizia justiției a fost contestată și blamată pe rețelele de socializare și nu numai. În această seară, este programat un marș de protest și totodată de solidaritate cu Ana Maria Nedelcu: din Piața Victoriei, pe traseul Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Gheorghe Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bd. Regina Elisabeta. Manifestanții vor clemență pentru Ana Maria Nedelcu, femeia care a fugit cu copilul ei din Canada pentru a scăpa de furia unui soț și unui tată violent.

   Comentariu saccsiv:

Nu stiu pana la ora asta ce raspuns are Klaus Johannis.

Tot din mass-media mai stim ca tatal copilului e un dominican de culoare la origine, adept al unei secte bizare si practicant de jertfe de animale. Adica satanist.

Deci, care e mesajul Justitiei cate romani?

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on aprilie 18, 2016 at 12:08 pm

    Off topic Vasile, ai auzit ceva de o posibila canonizare a parintelui Arsenie Boca ?
    http://m.antena3.ro/actualitate/religie/este-oficial-arsenie-boca-va-fi-canonizat-351935.htm

    Apreciază

  2. Aurora said, on aprilie 18, 2016 at 12:12 pm

    Este oficial. Arsenie Boca va fi canonizat
    D.G. | 17 Apr 2016 • 10:55
    poza

    O comisie specială va cerceta viaţa şi activitatea călugărului Arsenie Boca, pentru care au demarat procedurile în vederea canonizării. Prima şedinţă de lucru a acesteia a avut loc la sediul Episcopiei Devei şi Hunedoara, scrie adevarul.ro.
    Episcopia Devei şi Hunedoarei a găzduit, sâmbătă, prima şedinţă de lucru a comisiei teologice mitropolitane speciale care cercetează viaţa şi activitatea părintelui Arsenie Boca, au informat reprezentanţii instituţiei.
    Episcopia confirmă, astfel, demersurile în vederea canonizării duhovnicului care a slujit în anii 1940 la Mănăstirea Brâncoveanu şi la Mănăstirea Prislop.

    Apreciază

    • el said, on aprilie 18, 2016 at 4:09 pm

      Aurora

      uite de ce vine URGIA peste acest neam de INSELATI !
      din rau in mai rau, au trecut DEFINITIV (si IREVERSIBIL pentru majoritatea lor ma tem) in rezervatia diavolului clericii care fac asa ceva si poporul orb care-i urmeaza.
      niste ERETICI APOSTATI „canonizeaza” un INSELAT, dracii se sprijina intre ei si a ajuns Romania in „departamentul” lor cu desarvasire !
      De aceea numai FOCUL pana la cenusa mai pote curati pamantul acesta spurcat de HULELE APOSTATILOR !

      Apreciază

    • Angela said, on aprilie 18, 2016 at 4:11 pm

      Titlul dezinformeaza.

      Va fi cercetat pt canonizare. Este un proces destul de anevoios mai ales ca sunt putine intamplari care se pot incadra in categoria minunilor si analizate ca atare.

      Apreciază

      • el said, on aprilie 18, 2016 at 7:52 pm

        Angela

        sa le dea Dumnezeu gandul cel bun!
        ca daca il vor canoniza pe INSELAT inseamna ca i-a parasit Duhul Sfant DEFINITIV!

        Apreciază

    • tom beron said, on aprilie 19, 2016 at 5:21 pm

      ..oare o canonizeaza si pe ..aia cum o chema?…Julieta?..si pe Wulfila?

      Apreciază

      • el said, on aprilie 19, 2016 at 8:39 pm

        tom beron

        🙂 !
        … la vrac bagati ca sa aibe companie aleasa „canonizatu„ „…

        Apreciază

  3. Orthodox said, on aprilie 18, 2016 at 12:25 pm

    Apreciază

  4. pcmouse said, on aprilie 18, 2016 at 1:03 pm

    sunt marius dinu
    va multumesc din suflet fratii mei iubiti pt.ajutorul care mi l-ati dat intr-un moment in care ma credeam parasit de toti,dar Dumnezeu si-a aratat dragostea lui prin bunavointa si milostenia voastra,imi cer iertare celor care i-am suparat in timp si va doresc pace si spor duhovnicesc,Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca!

    Apreciază

  5. Paul222 said, on aprilie 18, 2016 at 1:06 pm

    Un fapt cel putin interesant: am fost Joi la conferinta Sfintii Inchisorilor si va spun ca imediat dupa ce am intrat in sala s-a pornit o super furtuna care a cauzat inundatii in mai multe cartiere din Iasi, despre aceasta s-a scris si in presa http://www.evz.ro/prapad-in-estul-romaniei-iasiul-inundat-si-paralizat-dupa-o-furtuna-puternica-video.html inclusiv pe PROTV era un reportaj. Sa fie o coincidenta? Sau o atentionare pentru „sfidarea” de a organiza o astfel de conferinta? Mentionez ca sala a fost aproape plina si marea majoritate a participantilor era formata din tineri, fapt imbucurator, semnalat si de vorbitori.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Paul222 said, on aprilie 18, 2016 at 1:27 pm

    Marian Munteanu: Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20942928-marian-munteanu-non-violenta-fost-linia-vietii-mele-daca-este-legala-aproba-primar-parada-gay-fost-neobosit-luptator-pentru-drepturi-civile.htm

    Apreciază

    • el said, on aprilie 18, 2016 at 4:12 pm

      Paul222

      „Marian Munteanu: Non-violenta a fost linia vietii mele „______ „non viloenta” si „nevinovatia” NEGUTATORULUI de ARME ….. tztztz… imi dau lacrimile de crocodil de „emotie” …

      Apreciază

      • Calin Scutareanu said, on aprilie 18, 2016 at 6:56 pm

        Rog insistent sa se prezinte DOVEZI!!! Altfel dam in pacatul minciunii si a acuzatiilor false! Dovezi irefutabile, clare adica si de netagaduit, nu „fabricate „de oameni „de bine”! Altfel nu suntem mai buni ca ei/el (acuzatii/acuzatul)!

        Apreciază

    • Angela said, on aprilie 18, 2016 at 4:19 pm

      Asa este.

      Comertul cu arme l-a facut pt a stimula non-violenta. Stiu bine cum in urma cu multi ani se vorbea foarte deschis de afacerile dlui Munteanu si nu se gasea nimeni sa conteste in vreun fel. Acum parca s-a uitat tot.

      Se prezinta ca fiind sarac numai ca se mai gaseste cate cineva ca-i aminteste ca este vecinul lui la un teren pe care nu recunoaste ca l-ar detine.

      Inteleg ca aveau nevoie de un om pe care sa-l bage in fata dar chiar nu gaseau unul mai credibil?

      Apreciat de 1 persoană

  7. Ionut said, on aprilie 18, 2016 at 2:02 pm

    RUSINE!!!
    Si pentru cazul de fata, si pentru cazul Gucifer si pentru alte cazuri.
    Referitor la cazul de fata, propun ca cucoana legata la ochi sa poarte si o pereche de coarne, ca sa fie totul clar.

    Apreciat de 1 persoană

  8. octoviv said, on aprilie 18, 2016 at 10:33 pm

    66,6 ore în Norvegia: Pornografia este prezentă în școli încă de la 12 ani. De teama Barnevernet, o mamă și-a lăsat copilul să sângereze pentru a nu se interpreta că poate i-ar fi provocat chiar ea, rana:

    http://aparatorul.md/666-ore-in-norvegia-pornografia-este-prezenta-in-scoli-inca-de-la-12-ani-de-teama-barnevernet-o-mama-si-a-lasat-copilul-sa-sangereze-pentru-a-nu-se-interpreta-ca-poate-i-ar-fi-provocat-chiar-ea-r/

    Apreciază

  9. tom beron said, on aprilie 19, 2016 at 5:31 pm

    Referitor la „cucoana asta eroina” am citeva de spus:
    1. In Canada femeile au drepturi mai multe decit barbatii in caz de divortz,partajare,custodia copiilor,etc.Cum de statul canadian i-a dat copilul sotului ei care era si fara munca? Sotul ei fiind tot imigrant nu se poate spune de discriminare!
    2.Tipa s-a maritat cu un colorat ,care spune ca practica ..”santeria”?De ce l-a luat de sot?Stiu genul asta de muieri usoare care odata plecate din tara arunca cu piatra in izvorul de unde au bauta apa.Genul asta intra pe forumuri sau bloguri si insulta tot ce-i romanesc!
    3.Daca vroia sa se casatoreasca trebuia sa-si ia ceva european (daca nu a vrut roman) dar nu puturosi de la tropice.S-a dus la „Salsateca” si gata,..love at first site..Am cunoscut parasute de astea..
    4.Cum a fost „casatorita” cind tipul nu era ortodox si nici crestin practicant macar?Pe ratacitele astea le aparati voi?

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on aprilie 19, 2016 at 7:13 pm

      tom beron

      Ti-ar place sa fi judecat aidoma?

      Apreciază

      • tom beron said, on aprilie 20, 2016 at 12:11 am

        sacsiv
        Ai inceput sa devii „political-correct”? ADEVARUL NE FACE LIBERI.Judec pacatul(casatoria cu ereticii..de fapt concubinajul ) nu pacatosul.Lasati pe Dumnezeu sa faca dreptate,nu sariti in sus de fiecare data cind vedeti ceva care pare diferit de ceea ce credeti.
        ps: asta mi-a spus un calugar la Petru Voda: nu sari imediat in ajutorul unui necunoscut!POATE SUFERA CA SA SE MANTUIASCA SAU SA-L IERETE DUMNEZEU PTR. FAPTELE SALE.
        DACA FEMEIUSCA AIA ERA ORTODOXA PRACTICANTA NU AJUNGEA IN ACEASTA SITUATIE

        Apreciază

    • rozalia said, on aprilie 20, 2016 at 12:55 am

      @tom beron
      Tare buni mai suntem in a judeca omul! Aseara am vazut imagini groaznice cu fiul traumatizat al acestei femei, i-am vazut reactiile, ii este atat de frica de tatal lui incat nu vrea sa mai vorbeasca in engleza, de teama ca acest lucru sa nu insemne trimiterea inapoi in Canada. A fost agresat sexual de acest „tata dominican”, batut si umilit. Este speriat. Vrea sa ramana in Romania. Are sapte ani. Ma gandesc cu groaza ca daca acest copil nu cere ajutor de la Dumnezeu si daca rugaciunea nu o sa faca parte din viata lui, nu-si va vindeca sufletul schilodit niciodata si atunci cum o sa poata trai? Copilul asta nu mai este normal, nu stiu daca l-a mai vazut careva, este un copil terorizat, cum aude numele tatalui incepe sa planga, sa strige. Cred ca trebuie sa fim alaturi de aceasta mama si sa ne rugam pentru ea si pentru copilul (copiii ??) ei. Sa nu ne grabim sa o judecam, de ce sa o facem? Ce satisfactie sau bucurie poti sa simti condamnand o mama hartuita, care se culca si se trezeste intr-o continua stare de frica. In asa situatii nu te mai gandesti la faptul ca a ales sa se casatoreasca cu un tip care nu era ortodox. Sigur ca aici e o mare problema!! Si sigur ca era mai bine sa nu se fi intamplat si ca poate era mai bine sa nu plece in Canada si de fapt ca cel mai bine ar fi fost si ar fi daca romanii nu ar fi plecat si nu ar mai pleca din tara lor, ci ar ramane aici sa-si construiasca tara, legile lor, sa-si castige respectul si sa traiasca crestineste si frumos implinind voia Domnului. Dar cati dintre noi inteleg acest lucru. Mie mi-e foarte mila de ea. Faptul ca i s-au pus catusele de cum a ajuns in tara, in tara in care ea venise sa caute protectie si aparare, ea venise acasa, e un lucru naucitor! Nu-ti vine sa crezi cum isi apara judecatorii romani, cetatenii!
      Suntem in post, sa facem un efort si sa o adaugam in rugaciunile noastre pe Ana Maria Nedelcu cu copiii ei, Doamne ajuta!

      Apreciază

    • Paul222 said, on aprilie 20, 2016 at 11:08 pm

      Ai vorbit in cel mai neortodox duh posibil.

      Apreciază

  10. tom beron said, on aprilie 19, 2016 at 5:33 pm

    ..iar de Jiji Berbekali..intrati pe youtube si vedeti ce „crestineste” vorbea inainte sa-l inchida!

    Apreciază

  11. rozalia said, on aprilie 20, 2016 at 1:11 am

    @tom beron
    nu stiu daca femeia aceasta este ortodoxa, sau ortodoxa practicanta, dar cu ajutorul lui Dumnezeu pate ca o sa fie! Dar treaba asta cu: ”nu sari imediat in ajutorul unui necunoscut! POATE SUFERA CA SA SE MANTUIASCA SAU SA-L IERETE DUMNEZEU PTR. FAPTELE SALE.”, mi se pare cam dura si necrestina. Adica sa-l las pe unul sa se inece ca poate-l ajut de fapt in mantuirea lui…
    Sa ne lumineze Dumnezeu pe noi toti!

    Apreciază

  12. marinela said, on aprilie 21, 2016 at 10:06 pm

    De-acord cu tine ,Rozalia.Si mie imi pare nespus de rau pt aceasta femeie si pt copilasii ei.E inadmisibil sa cauti ocrotire in tara ta ,iar autoritatile sa te trateze ca pe un criminal,bagindu-te la racoare,doar pt a face pe plac amerlocilor,e strigator la cer,ce mai.

    Apreciază

  13. […] CARE E MESAJUL Justitiei catre romani in cazul ARESTARII FEMEII ce si-a aparat copilul de tatal sat… […]

    Apreciază

  14. octoviv said, on iulie 5, 2016 at 1:08 pm

    Anamaria Nedelcu NU va fi extradata, dar nu scapa de probleme. De ce a cerut ajutorul premierului Dacian Ciolos

    Anamaria Nedelcu NU va fi extradata, dar nu scapa de probleme. De ce a cerut ajutorul premierului Dacian Ciolos

    Instanta Suprema a dat marti o decizie istorica in cazul romancei acuzate ca si-a rapit copilul din Canada si l-a adus in tara, departe de tata.

    Anamaria Nedelcu nu va fi extradata. Vestea ii da sperante uriase. Femeia va incerca sa obtina custodia baietelului, pentru protectia caruia risca zece ani de detentie peste Ocean.

    Romanca acuzata ca a incalcat un ordin judecatoresc care o obliga sa isi lase copilul langa tata nu uita totusi ca un judecator al Curtii de Apel Bucuresti a decis in prima instanta sa o extradeze. In disperare de cauza, a contestat sentinta la instanta suprema. Procurorii au fost de partea ei.

    „Marturisesc ca nu mi-am pregatit copiii pentru niciuna dintre variante si nu am discutat cu ei ce se va intampla astazi”, a spus Anamaria Nedelcu.

    Indiferent de cat de favorabila i-ar fi decizia instantei supreme, Anamaria Nedelcu nu scapa definitiv de probleme. Autoritatile canadiene ar putea sa o judece in lipsa, iar in ipoteza in care ar fi condamnata, ar putea deveni o persoana data in urmarire internationala, iar in momentul in care ar iesi din Romania, ar putea fi arestata si trimisa in Canada.

    Speriata ca i s-ar putea intampla ce e mai rau, Anamaria Nedelcu a marturisit ca i-a cerut sprinjin inclusiv premierului. Dacian Ciolos va face saptamana viitoare o vizita in Canada.

    Autoritatile judiciare canadiene au de-acum posibilitatea de a le cere celor de la Bucuresti sa o ancheteze pe Anamaria Nedelcu, pentru aceleasi capete de acuzare. Asadar, mama acuzata ca si-ar fi rapit copilul, ar putea fi cercetata dupa legislatia din Romania, iar pedeapsa pe care o risca aici este de trei luni de inchisoare sau amenda.

    Intre timp, continua procedurile civile. Anamaria Nedelcu a reusit sa blocheze aplicarea sentintei prin care a fost obligata sa isi trimita baiatul de sase ani si jumatate in Canada, la tatal sau. Incearca sa obtina custodia celui mic.

    Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Iunie 2016

    Copilul Anei Maria Nedelcu rămâne în România

    Copilul Anei Maria Nedelcu rămâne în România

    de M.Z. • 04 Iul 2016 • 16:31

    Copilul Anei Maria Nedelcu va rămâne în România, după ce instanța a refuzat să trimită copilul în Canada.

    Românca era acuzată că și-ar fi răpit copilul din Canada, deși femeia și-a luat copilul și a plecat cu el de acolo, dorind astfel să-l apere de tatăl său.

    ”Sunt foarte fericită!”, a spus Ana Maria Nedelcu, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

    Românca acuzată că şi-a răpit propriul copil a fost eliberată

    Acuzată că şi-a răpit copilul născut în Canada şi l-a adus în România, Ana Maria Nedelcu risca zece ani de închisoare, pentru răpire internaţională.

    Legal, tatăl copilului are dreptul să-şi ia băiatul şi să plece cu el în Canada.

    Ana Maria Nedelcu l-a cunoscut în 2009 pe Maximo Sierra Munoz, de origine dominicană. Femeia spune că s-a despărţit de bărbat înainte de a naşte, din cauză că acesta nu avea un loc de muncă şi o bătea des.

    Instanţă din Canada a decis ca tutela să fie comună, însă peste un an femeia a decis să plece în România, după ce copilul i-a spus că a fost lovit în mai multe rânduri de tată.

    Acest proces a fost deschis după ce autoritățile canadiene au trimis în România o cerere de extrădare formulată pentru Ana Maria Nedelcu, urmărită penal în Canada pentru săvârșirea infracțiunii de răpire cu încălcarea unui ordin de custodie, faptă prevăzută de art. 281 alin. 1 din Codul penal canadian, pedepsită cu închisoare de până la 10 ani.

    Cazul a fost prezentat la emisiunea Sinteza zilei

    În documentele transmise de statul canadian a fost descrisă fapta săvârșită de Ana Maria Nedelcu, constând în aceea că, în 2014, aceasta a plecat în România împreună cu copilul său minor, încălcând ordinul de custodie emis de către o instanță canadiană, ordin prin care drepturile părintești privind pe minor erau exercitate de către ambii părinți.

    Ana Maria Nedelcu susține că, în anul 2001, a emigrat în Canada și s-a stabilit în Montreal, iar în 2009 l-a cunoscut pe Maximo Sierra Munoz, de origine dominicană, cu care a avut un băiețel pe nume Anthony.

    Ea mai spune că s-a despărțit de bărbat înainte de a naște, deoarece acesta nu avea un loc de muncă, era violent și o bătea.

    Totuși, fostul soț a obținut în instanță tutela comună, iar peste un an femeia a decis să plece în România, după ce copilul i-a spus că a fost lovit în mai multe rânduri de tatăl lui.

    Apreciază

  15. Daniel said, on februarie 27, 2017 at 1:21 pm

    Mi se pare ironic ca intr-un sistm judiciar independent , judecatorul sa poata fi si procuror in acelasi timp. Cred si consider ca judecatorul trebuie sa fie doar o balanta intre cea ce i se prezinta spre a judeca si nu o parte a procesului de acuzare sau aparare. Poae lua o decizie cu cea ce ia fost prezentat fara a adauga sau elimina argumente. Asta ar fi un judecator independet si corect in opinia mea, dar buna parte dintre stimati nostri judecatori inca provin de la vechea scoala comunista in care juedecatorul era si acuzator.. deci nici o sansa de a avea parte de un proces correct. Corectati-ma daca gresesc!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.