SACCSIV – blog ortodox

Revolutia NOM – fNOM se coace sub ochii nostri. E rea si de aceea vom participa activ la ea cu totii …

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 17, 2016

Sunt 7 ani de cand am scris articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Si am revenit des asupra temei, pana cand am considerat ca, cel putin teoretic, majoritatea cititorilor blogului au priceput-o.

Sa vedem insa cum vom sta si practic, caci a venit vremea. SISTEMUL deja ne-a amenajat campul de batalie, ne-a indicat si tintele, cat mai mari si cat mai vizibile si au inceput sa ne puna in frunte si conducatorii. Mai mare dragul sa tot lupti in conditiile astea, asa ca mirajul baricadei cred ca ii va face pe multi sa uite instant tot ceea ce li s-a parut ca pricep in teorie.

Nu intru in detalii concrete in acest scurt articol. E doar un preambul. Voi continua insa cu o serie puternica de materiale pe aceasta tema.

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on aprilie 17, 2016 at 9:36 am

    Este suficient sa ne uitam la criza aceasta a refugiatilor care nu au venit de capul lor ci mai mult adusi cu forta prin finantarea lor de catre papusari. Europa cel putin sta pe un butoi cu pulbere ca acestia tot vin si tot vin pina ce vor ajunge intrun nr tot mai mare
    ….Chiar ma uitam pe blogul http://www.romfea.gr cum papa acompaniat de catre asa. zisi patriarhi au fost in insula lesbos si plingeau cu lacrimi de crocodil pe umarul acestora si le spuses: nu sunteti singuri. De aici. reiese ca papa francisc nu este strain de aceasta criza si care stim bine ce urmareste prin aceasta si tot acest papa mai declarase ca e bucuros de caldura in care a fost primit de poporul grec. Da decand tipras si cei 2 ,,patriarhii” sunt poporul grec?!. Dupa cum bine stim acestia sunt oameni sistemului, iar acum papa sia anuntat un turneu in diverse tarii ortodoxe inclusiv romania. Si la fel mai citeam pe un site ca in etiopia tara majoritar ortodoxa sa dat unda verde pt construirea a 5000 de ,,biserici” si case de ,,rugaciuni” pt diverse secte si religii

    Apreciază

  2. Metatron said, on aprilie 17, 2016 at 1:46 pm

    Si informatiile astea din Panama sunt tot pt radicalizarea popoarelor cu privire la falsa ordine mondiala, si revolutionarea lumii, ideea e sa arunce lumea intr-o mare revolutie mondiala si apoi inabusita violent.

    Apreciază

  3. palcauioan66 said, on aprilie 17, 2016 at 2:37 pm

    nu sunt suparat pe acest papa,caci stiam de la inceput ca este un anti papa,omul satanei…ca dea altfel toti papii catolici pana la el,dar sunt suparat ca ortodoxia a fost prezenta si ea …dupa cum vedeti,latul se strange tot mai tare in jurul ei,nu mai e nicio scapare! trebuie spus clar si tare ca patriarhul deci capul ortodoxiei,nu este altul decat omul satanei,la fel ca papa,ca pana la urma se adevereste sfanta scriptura,cuvant cu cuvant,si toti vor/vom primi semnul sau numarul antihristului…singura speranta ramane Hristos ,sa ne ancoram puternic in credinta in El si-n cuvintele Sale,singurul mijlocitor intre om si Dumnezeu-tatal,singurul care ne poate ierta pacatele si singurul care ,chiar de vom gusta moartea,ne poate invia si ne poate da viata vesnica…depinde de noi daca aceasta viata va fi in paradis sau iad…

    Apreciază

    • Ștefan said, on aprilie 17, 2016 at 4:28 pm

      @palcauioan66
      Capul orotdoxiei este Iisus Hristos, nu patriarhul

      Apreciază

    • mihai said, on aprilie 18, 2016 at 5:25 am

      ioan nu til vor pune cu forta semnul fiarei numai ca nu poti vinde si cumpara fara acesta, ca atare nu vei putea supravietui. Deci sistemul antihristic te va face sal primesti cu ambele maini atit de viclean este si singura scapare sun zonele pustii

      Apreciază

  4. palcauioan66 said, on aprilie 17, 2016 at 2:43 pm

    de ce mereu vad ca comentariile mele sunt in asteptare? e un semn de cenzura? daca nu,imi cer iertare ,nu vreau sa supar pe nimeni,dar este o intrebare legitima,cred….poate ma lamureste cineva,multumesc!

    Apreciază

  5. palcauioan66 said, on aprilie 17, 2016 at 2:55 pm

    saccsiv,din ce an ai inceput acest blog? cum pot sa reiau citirea de la primul tau articol si pana azi?

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 17, 2016 at 3:30 pm

      palcauioan66

      2007

      Nu mai poti, caci au distrus primul blog.

      Apreciază

      • Nuenecesar said, on aprilie 17, 2016 at 11:13 pm

        „au distrus primul blog.”

        :)) vraja mării-n colțul gării.
        Altfel, am citit și eu „articolul” tău cu „fnom”. Un talmeș-balmeș de la un capăt la altul. O abureală bună de impresionat Aurora. 🙂 Nu există decât în capul tău agitat.
        În realitate, există doar noua ordine, cei care o controlează și doresc să o implementeze, precum și cei care participă la instaurarea ei. Unii, puțini, în mod conștient, restul, foarte mulți din interese materiale, sociale, ideologice, politice, de carieră etc. etc. Altfel spus, unii sînt agenții ei fără să știe asta.
        Restul sînt abureli. Lasă căcaturile, mai bine apucă-te de o muncă cinstită.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 18, 2016 at 9:07 am

        Nuenecesar

        Tu fiind din grupul de fecaloizi despre care se discuta acum cateva zile. Comentariul tau este edificator pentru a se intelege si din ce zona e grupul tau.

        Apreciază

      • el said, on aprilie 18, 2016 at 1:11 pm

        nuESTInecesar

        HAI SICTIR !
        si degaja

        Apreciază

      • Cristi An said, on aprilie 19, 2016 at 12:23 am

        saccsiv

        Vezi sa salvezi pe undeva toate articolele(sau macar cele mai importante) de pe acest blog, caci, nu se stie cand il vor inchide si pe asta. Au inceput baietii sa se miste bine de tot in curatarea site-urilor incomode. Primva victima a aparut cu o zi in urma : http://www.prieteniirusiei.ro/cgi-sys/suspendedpage.cgi

        Apreciază

  6. templier's blog said, on aprilie 17, 2016 at 7:44 pm

    Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/04/17/paine-sociala/

    Apreciază

  7. AlexandruM said, on aprilie 17, 2016 at 8:26 pm

    Puterea de manipulare a sistemului este URIASA. Numai stand departe de mass-media si aproape de Dumnezeu ai o sansa sa mai intelegi ceva.

    Daca exista credinta curata Domnul vede orientarea inimii si-ti curateste mintea ajutandu-te sa stii incotro este adevarata lumina.

    In strada oemenii sunt carne de tun. Aparatele pe joasa frecventa, manipulatorii profesionisti, infiltratii, dezinformarea s.a. potentate de razboiul nevazut al vrajmasilor mantuirii oamenilor creeaza starea de spirit „potrivita”.

    Este inca vremea Marelui Post. Sa folosim cat mai bine timpul ramas pentru ca scump este.

    Apreciază

  8. marian said, on aprilie 17, 2016 at 10:27 pm

    Neconfirmate : marti va aparea Yuanul acoperit de aur bancar, moneda care NU SE VA PUTEA CUMPARA CU DOLARI AMERICANI si la ora actuala se discuta despre ruinarea economiei americane, pt a demite guvernul Sua si pt a institui lege martiala.
    Ramane sa aflam daca se vor confirma aceste informatii neoficiale.
    Doamne scapa-ne de iad!

    Apreciază

  9. paul said, on aprilie 18, 2016 at 3:54 am

    MONAHUL TEODOT împotriva moscheei și invaziei islamice – video
    Înregistrare din 15 aprilie (vineri) 2016.

    Apreciază

    • mihai said, on aprilie 18, 2016 at 3:01 pm

      Acela care nu este necesar sa se duca pe blogul r.i.c alias ,,cuvantul ortodox” ca acolo ai pune articole pe gustul lui

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.