SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Ce s-a vorbit in Parlament despre Oana Stanciulescu, Miscarea Legionara si TVR. Tupeu maxim la UDMR

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 25, 2016

Dupa cum stiti:

A inceput prigoana impotriva OANEI STANCIULESCU

Iata si ce s-a vorbit in Parlament:

Conform articolului Parlamentul a validat Consiliul de Administratie al TVR/George Orbean, nominalizarea Guvernului, a fost propus drept presedinte-director general de colegii din CA/ Votul se da miecuri; PSD a anuntat ca nu il voteaza de pe Hotnews:

Parlamentarii UDMR au parasit sala inainte de vot.

[…]
„Eu sunt aici in Parlament de 26 de ani nu am apucat o luare de cuvant in care sa se apere Miscarea Legionara si mi-am respectat colegii. Sa ne trezim in 2016 ca in mod direct sa apere cineva miscarea legionara eu nu pot concepe acest lucru. Vom parasi sedinta daca cei care au sarit in apararea Miscarii legionare nu-si vor cere scuze, inclusiv doamna care a fost acuzata de antisemitism. Solutia este foarte simpla: sa fie poftita la microfon si sa-si ceara scuze si sa-si clarifice pozitia. Daca nu se intampla acest lucru, noi vom parasi sala fiindca nu vrem sa participam la un debut care timp de 26 de ani a fost evitat” a declarat Marko Bella.

Comentariu saccsiv:

Tupeu maxim la UDMR. Adica nationalistii romani trebuie interzisi. “Nationalistilor” unguri insa pot sa li se ridice statui si sa aiba parte de sarbatori, chiar daca au casapit mii de romani atat in secolul 19 cat si dupa Dictatul de la Viena.

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sorin said, on martie 25, 2016 at 3:19 pm

    OANA sTANCIULESCU DIN CATE se vede a cedat si recunoaste holocaustul si faptul ca legionarii au fost ceva rau.
    Ea nu intelege lucrurile in profunzimea lor.
    Uitati aici ce zice: http://www.realitatea.net/oana-stanciulescu-raspuns-pentru-elie-wiesel-nu-pot-ignora_1913005.html

    Apreciază

    • mircea.v said, on martie 25, 2016 at 5:25 pm

      Pare ca e pe linia lui Puric. Fara legionari nu era nici Pitesti, nici Aiud, nu erau nici sfintii Inchisorilor. Asa e, pare ca se misca pe coaja, si nu intra in miez. Taranisti, liberali nici nu au contat pt regimul bolsevic de atunci, ca inamici seriosi. Singurii inamici adevarati pt bolsevici au fost legionarii. Si de asta si-au dat seama sovieticii inca din 1938-1940. Toate arestarile din noaptea de 14 -15 mai 1948 pe legionari i-au vizat.

      Apreciază

    • Ionut said, on martie 25, 2016 at 5:36 pm

      Holocaustul și crimele comunismului sunt două realități istorice atroce, între care nu putem face comparații și ierarhii. Nu trebuie să le confundăm, nu trebuie să considerăm o categorie de crime mai puțin importantă decât alta, nu se pot face ierarhii în privința unor astfel de subiecte. Singura cale prin care pot fi combătute asemenea derapaje este democrația. Iar pentru mine libertățile democratice, în primul rând libertatea de opinie și de expresie, sunt esențiale. Le-am apărat întotdeauna și le voi apăra în continuare. Iată de ce consider nedrepte și nemeritate afirmațiile care s-au făcut în legătură cu mine în recentul comunicat al Institutului „Elie Wiesel”

      (REALITATEA.NET)

      Apreciază

      • tom beron said, on martie 25, 2016 at 6:07 pm

        @ionut
        Mai citeste putina ISTORIE ADEVARATA(ALTERNATIVA) in ceea ce priveste primul tau cuvant(eu nu scriu cuvinte necuviincioase) si RASPUNDE LA URMATOAREA INTREBARE: DE CE SUNT PEDEPSITI TOTI CARE CER DEZBATERI,CER UNELE LAMURIRI(CAM INCOMODE),SA NEAGA EXISTENTA ACESTUI „EVENIMENT ISTORIC” ? Se pare ca te-au imbrobodit s pe tine „aia”(iar nu scriu cuvinte urate pe forum)..DISCERNE ..ROAGA-TE LA DUMNEZEU SA TE LUMINEZE SA NU MAI FII INSELAT DE „AIA” SI DE DUHURILE RELE CARE II SUSTIN ACUM DI DIN TOTDEAUNA…
        PS:ponimaeshi tavarisci?

        Apreciază

      • Paul said, on martie 27, 2016 at 9:52 pm

        Holocaustul si lagarele de exterminare sunt inventiile lui Hitler si Stalin,doi evrei scelerrati,finantati de bancherii aceleiasi etnii.Tupeul lor este fara limite,iar minciuna si camata au fost mijloacele lor care le-au permis sa domine planeta.Evidentele sunt incontestabile.Cat priveste acest ipotetic Institut Elie Viesel care ne acuza de holocaust,nu stiu ce instanta a judecat si stabilit oportunitatea acestuia si daca a fost aprobat printr-o lege.Cine l-a aprobat si a decis finantarea acestuia din bugetul Romaniei,atata timp cat tara este plina de someri si oameni disperati,fara locuri de munca,impinsi sa cerseasca pentru a nu muri de foame,urmare a Capitalismului salbatic sustinut de evreul Milton Fridman,rasplatit cu Premiul Nobel pentru aceasta isprava?Rabinul Safran a avut o alta parere despre romani.Iar amnezicului sovin, Marko Belo,vreau sa-i amintesc ca in lagarele de exterminare au fost trimisi evrei din Transilvania ocupata de unguri care au comis atrocitati si asupra romanilor din acea zona.Despre acest aspect,Elie Viesel a uitat sa vorbeasca.Acolo nu i-a mai tinut insinuarea.

        Apreciază

    • Tinu said, on martie 25, 2016 at 6:27 pm

      Ma oameni buni holokaustul a existat nu putem ignora asta. A existat si exterminarea romanilor din inchisorile iudeo-bolsevice si deportarile din moldova de peste prut.Dar romanul are o vorba fiecare cu pizda masii.

      Apreciază

    • tom beron said, on martie 26, 2016 at 12:36 am

      @tinu
      Esti sigur?Mai citeste putina istorie alternativa si FALSURILE ca s-au facut/se fac ptr. a promova aveasta teorie.Sa nu spun de suferintele si necazurile CELOR CARE S-AU OPUS PE FATA IMPOTRIVA AVESTEI „TEORII”.
      Intrebare: DACA ESTE ADEVARAT DE CE NU ESTE DEZBATUTA IN PUBLIC ACEASTA „TEORIE” SI DE CE SUNT PEDEPSITI CEI CARE O NEAGA?

      Apreciază

      • Ionut said, on martie 27, 2016 at 2:28 pm

        Holocaustul (nazist) a existat. E o realitate. Existau scrieri legate de asta inca de pe vremea lui Ceausescu. Dupa cum existau si relatari despre salvarea catorva sute de mii de evrei in timpul lui Antonescu, lucru confirmat de par. Nicolae Steinhardt in „Jurnalul fericirii”.
        Pe de alta parte, poporul roman NU E VINOVAT decat pentru holocaustul celor nenascuti, care si azi se petrece in Romania.
        Tot cauta dusmani, reali sau inventati. Tot dau legi ca sa prinda si pe ultimul antisemit, iar daca nu exista, atunci sa-l inventeze, dar cel mai mare dusman al poporului evreu este poporul evreu insusi.
        Pana la urma, cine a finantat dementul regim nazist? Cine, taranul roman?
        Ne vor antisemiti, asta isi doresc, dar surpriza, nu le vom oferi aceasta satisfactie.
        Sf. Ap. Petru, Sf. Ap. Pavel sunt evrei dupa trup. Si multi altii.
        L-au omorat pe Hristos ca sa nu „vina romanii, sa le ia si tara si neamul”, iar romanii, dupa ce ca le luasera deja tara, le-au mai daramat si templul.
        Si astazi, il urasc pe Hristos cu aceeasi ura diabolica, iar daca i-ai intreba pentru ce fac asta, n-ar putea sa-ti ofere nici o explicatie solida.

        Apreciază

    • NIMENI said, on martie 26, 2016 at 11:02 am

      sorin,
      Vom trai si vom vedea verficarea in viitor, este posibil sa fie „vapsita”!

      Apreciază

  2. Paul said, on martie 25, 2016 at 4:39 pm

    Pe mine,cetatean roman,cine ma apara de agresiunile minoritarilor incepand din 1990 (Tg.Mures) pana in prezent,care-si revendica drepturi pe care noi,romanii nu le avem,contrariu prevederilor constitutionale.Ma simt strain in tara mea.

    Apreciază

    • Ionut said, on martie 25, 2016 at 5:44 pm

      De fapt, in general, ungurii sunt oameni cu mult bun-simt. Poate cu alta ocazie voi povesti cateva intamplari. Problema e ca unii, neavand in cap nici o idee constructiva, fiind incapabili sa propuna solutii pentru problemele reale, creeaza false probleme si incearca sa castige capital politic invrajbind oamenii.

      Sarbii cu croatii si cu alte etnii s-au inteles bine pana cand au venit niste dobitoci si i-au intaratat pe unii impotriva altora de au ajuns sa se macelareasca. Si sunt sigur ca acum tot lor le pare rau cel mai mult.

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 26, 2016 at 10:14 pm

        Ionut,
        Confirm, fiind biban in armata m-am inteles cel mai bine cu un ungur care a impartit cu mine toate cutiile de pantofi pline cu prajituri primite de acasa, la fel am facut si eu.
        Din pacate, cei mai jegosi s-au dovedit bucurestenii mei.

        Apreciat de 2 persoane

      • valentindortodox said, on martie 27, 2016 at 6:28 am

        da, e adevărat că şi pe mine m-a impresionat interacţiunea cu vreo 2 unguri în urmă cu 3 ani odată şi în urmă cu vreo 18 ani altă dată
        adică am aceeşi impresie ca Ionuţ mai sus – s-au purtat cu mine frăţeşte aş putea spune când mă aşteptam la mai rău, iar români în acele situaţii s-au arătat fie indiferenţi fie chiar mai rău, iar eu am primit ajutorul unor unguri…
        mi-am amintit şi de cazul unei unguroaice prin 94 care mi-a luat apărarea spunând că eu puteam să fiu copilul ei – deci ăsta ar fi al 3lea… plus că după aceea i-am tras un mic toi de bătaie băiatului ei că se luase de un român mai mic ca el – asta după ani de zile într-un cantomant… iar tatăl său, un om cât casa de 2 metri mi-a dat dreptate.

        deci nu sunt numai lucruri rele de spus despre unguri , fiecare are experienţa lui

        Apreciază

      • Ionut said, on martie 27, 2016 at 1:27 pm

        Daca tot ati povestit, o sa povestesc si eu o intamplare.
        Acum mai bine de zece ani ma aflam in interes de serviciu intr-o comuna din judetul Mures, majoritatea locuitorilor fiind de etnie maghiara.
        Ma aflam intr-un birou si lucram la calculator. La un moment dat au inceput sa discute cativa, viceprimarul, referentul de la taxe si impozite si inca vreo doi din primarie, toti unguri, probleme de-ale lor. Eu imi vedeam de treaba la calculator. Dar am ramas foarte surprins ca au discutat tot timpul in limba romana.

        Apreciază

  3. mihai said, on martie 25, 2016 at 5:22 pm

    Apropo de memorandum am vrut si eu sa vad daca acestia pomenesc ceva, estr vorba despre r.i.c, dar nici pomeneala nici de sinod tilharesc din vara, dar nici de memorandum, desi am zis ca nu mai intru pe blogul lor, insa de data asta am vrut sa vad in ce ape se scalda si ce jocuri fac si pt cine le fac pt ca sunt dubioasr traiectoriile lor

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on martie 25, 2016 at 5:29 pm

      de ceva vreme au inceput sa-i laude asa, mai fin, pe catolici… Au zis la un moment dat parca de faptul ca e doar o Biserica, ref la sinod. E greu pt ei, ca acum e cu zero si unu, si asta nu le place.

      Apreciat de 1 persoană

    • NIMENI said, on martie 27, 2016 at 4:21 pm

      chimicale, vapsiti, vapsea… si cand o ploua toata se va lua …!!!!

      Apreciază

  4. Ionut said, on martie 25, 2016 at 5:22 pm

    No, pai domnu’ Marcu Belu, ve rugam se propuneti numa’ membri Jobbik pentru CA al TVR. Ca nu-s antisemiti, is numa’ anti-romani. Ighen? Si TVR-ul asta trebe sa fie o institutie curat jidaneasca, pardon, ungureasca,… scuze… in fine, orice altceva, numa’ romaneasca sa nu fie…

    Apreciat de 1 persoană

  5. geo said, on martie 25, 2016 at 5:35 pm

    Apreciază

    • cetatean_liber said, on martie 26, 2016 at 11:26 pm

      de ce imprastii o stire falsa.individul ala trebuia executat de zeci de ori nu o data.tocmai ce injunghiase mortal un soldat israelian si ranise alti 2…cu teroristii nu se discuta nicaieri in lumea asta

      Apreciază

  6. geo said, on martie 25, 2016 at 5:41 pm

    Un politist belgian din orasul Malines avea din 7 decembrie 2015 adresa exacta la care se ascundea teroristul Salah Abdeslam, unul dintre organizatorii atentatelor din Paris si posibil implicat in organizarea atentatelor din Bruxelles. Politistul a dat informatia superiorilor sai din Malines, dar raportul confidential nu a fost niciodata transmis politiei din Bruxelles, scrie ziarul La Derniere Heure, citand surse judiciare.

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20890593-esec-major-politiei-belgiene-politist-din-orasul-malines-stia-anul-trecut-unde-ascunde-creierul-atentatelor-din-paris-dar-colegii-sai-nu-transmis-informatia-politiei-din-bruxelles.htm

    Bernard Squarcini, fostul sef al serviciului francez de informatii interne, a declarat intr-un interviu din noiembrie 2015 (imediat dupa atentatele din Paris) ca serviciile secrete siriene au vrut sa dea Frantei in 2013 lista cu cetatenii francezi care au fost antrenati in Siria de ISIS, dar guvernul a refuzat „din motive ideologice”. Guvernul socialist era condus atunci de premierul Jean-Marc Ayrault, iar Manuel Valls (actualul premier) era ministru de Interne.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20890941-acuzatii-dure-franta-refuzat-din-motive-ideologice-lista-cetatenii-francezi-antrenati-siria-oferita-serviciul-secret-sirian.htm

    Apreciază

  7. tom beron said, on martie 25, 2016 at 6:09 pm

    Sa nu va mire boanghenele! Cine o iubi strainii sa-i manance inima cainii
    Numele lor spune totul : IUDE-MEREU

    Apreciază

  8. geo said, on martie 25, 2016 at 6:21 pm

    Apreciază

  9. Tinu said, on martie 25, 2016 at 6:23 pm

    Da puteti sa parasiti si tara ca ni se rupe devoi veneticilor

    Apreciază

  10. Adrian said, on martie 25, 2016 at 6:56 pm

    Oameni buni, ăsta nu este Parlamentul României, ci Knesset-ul israelitean si/sau Dieta maghiară !

    Să le fie rușine, cozi de topor ce sunt.

    Apreciază

    • Radu said, on martie 26, 2016 at 12:39 am

      Bine macar ca Oana Stanciulescu a ajuns la TVR in consiliu de administratie.
      Asta conteaza
      Se mai intampla si lucruri bune !

      Nu fii nerecunoscator

      Apreciază

  11. geo said, on martie 25, 2016 at 7:15 pm

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=682631&title=ambasada-israelului-critica-numirea-oanei-stanciulescu-in-ca-al-tvr-a-pus-la-indoiala-existenta-holocaustului-si-s-a-identificat-cu-lideri-ai-miscarii-legionare-responsabili-pentru-ororile-holocaustului-din-romania-

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=682702&title=oana-stanciulescu-in-raspunsul-catre-institutul-elie-wiesel-spune-ca-nu-a-negat-niciodata-holocaustul-holocaustul-si-crimele-comunismului-sunt-doua-realitati-istorice-atroce-intre-care-nu-putem-face-comparatii-si-ierarhii-

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=682019&title=crime-in-serie-impotriva-invatamantului-romanesc-camera-deputatilor-a-adoptat-tacit-legea-privind-desfiintarea-inspectoratelor-scolare-judetene-invatamantul-privat-ia-banii-celui-de-stat-invatamantul-de-stat-e-lasat-de-izbeliste-autoritatilor-locale-

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=682690&title=institutul-elie-wiesel-considera-ca-desemnarea-doamnei-oana-stanciulescu-drept-reprezentant-in-consiliul-de-administratie-al-tvr-institutie-publica-este-incompatibila-cu-asumarea-si-promovarea-memoriei-victimelor-holocaustului-din-romania-

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=680704&title=invatamantul-in-vremea-sorosistilor-sau-dragostea-de-parinti-si-de-tara-in-vremea-holerei-prabusirea-constanta-a-invatamantului-public-se-desavarseste-acum-prin-introducerea-materiilor-care-vor-tampi-iremediabil-mintile-copiilor

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=681983&title=manipulare-si-minciuni-din-partea-bruxelles-ului-cei-doi-frati-teroristi-sunt-in-viata-anunta-celebrul-site-de-intelligence-israelian-debka

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=681945&title=ipocrizie-numele-tau-se-numeste-progresism-ziarele-progresiste-ale-sistemului-ziaristii-si-activistii-progresisti-statele-progresiste-ong-istii-lui-soros-iubesc-moscheea-de-la-bucuresti-dar-urasc-catedrala-de-la-bucuresti

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=681773&title=dezinformare-dezinformare-reprezentantii-lactate-bradet-au-fost-in-italia-au-venit-analizele-la-branza-de-burduf-efectuate-in-germania-si-sunt-bune-branza-incriminata-era-mucegaita-italienii-nu-au-generat-nicio-alerta-pentru-ca-nu-au-niciun-rezultat

    http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=681762&title=prof-ioan-scurtu-se-repeta-situatia-din-ani-50-cand-s-a-eliminat-limba-latina-istoria-romanilor-a-devenit-istoria-rpr-iar-geografia-romaniei-a-fost-inlocuita-cu-geografia-urss

    Apreciază

  12. Claudiu said, on martie 25, 2016 at 7:31 pm

    Iertare frate Vasile! Un popor care accepta corupti, hoti, impostori si tradatori nu este victima. Este complice ! Trezirea fratilor! La fel se pune problema si in cazul Bisericii, un popor care se presupune a fi „ortodox” si isi accepta toti acesti ierarhi ecumenisti, apostati si cum mai vrei sa le spui, nu este victima ci este complice! Dumnezeu ne spune, „cautati si veti afla, bateti si vi se va deschide”, „dupa roadele lor ii veti cunoaste”..dar noi ne limitam doar la slujba de Duminica si de Sarbatori!..ne meritam soarta! Post cu folos duhovnicesc in continuare! Iertati!

    Apreciază

  13. Andrei Creacico said, on martie 25, 2016 at 8:34 pm

    La forurile ecumeniste nu se iau decizii străine de duhul Ortodoxiei – declaraţiile protopopiatului Chişinău din 24 martie
    http://lumea-ortodoxa.ro/la-forurile-ecumeniste-nu-se-iau-decizii-straine-de-duhul-ortodoxiei-declaratiile-protopopiatului-chisinau-din-24-martie/

    Apreciază

    • valentindortodox said, on martie 26, 2016 at 1:27 am

      referitor la articolul pus deAndrei Creacino :

      ierarhia toată a ieşit din Biserică şi cei 12 care s-au dezis de erezie reprezintă Biserica lui Hristos!

      Apreciază

  14. ion hodor said, on martie 25, 2016 at 9:28 pm

    In tara asta a NOASTRA ,poti fi orice Tigan ,Jidan(cu atat mai bine)Bozgor(hun mai bine zis)si mai mult poti face ce vrei ,te ajuta si legea,poti avea steaguri ,organizatii teroristice cu baze de antrenament in munti,DAR numai ROMAN,nu poti fi,ptr ca sant si legi impotriva noastra,inclusiv a Mioritei,caruia i se interzic cainii de paza ciobanesti Carpatinii,i se va aduce,ciobanesc tiganesc,jidovesc sau unguresc,in numar nelimitat!!! Vai Vai ,unde esti tu IANCULE?!

    Apreciat de 1 persoană

  15. Radu said, on martie 26, 2016 at 12:38 am

    Vainer Aurel mi se pare un mos senil de abia vorbeste nici nu zici ca mai are toate tiglele pe casa cum se zice 🙂

    Nu l-a ascultat nimeni din sala, toti vorbeau intre ei in timpul discursului.

    Cristiana Anghel este parvenita aia ingamfata care a profitat de cele 70 de zile de greva foamei si a intrat in politica.
    Tot ea i-a injurat pe ciobani si pastori cand au fost la protest la parlament daca imi aduc bine aminte.

    Putea sa fi vorbit altcineva mai competent pentru apararea Oanei Stanciulescu nu o femeie falsa si ipocrita ca doamna Anghel.

    Mi-a placut punctul de vedere al domnului Puiu Hasotti !

    Cacatul de Marko Bella si toti ungurii angajati politic in UDMR joaca murdar.
    Ei ignora ca Ungaria astazi e mai fascista si extremista decat permit normele si timpurile in care ne aflam astazi dar isi aroga IMPERTINENTA SI DREPTUL sa critice si sa o faca pe democratul sa fie impotriva antisemitismului de carton de la noi.

    Ce joc murdar cineva le spune ce sa faca si cum sa isi joace cartile.

    Faptul ca incalca constitutia si au arborat drapelul lor propriu de ceva vreme in cele trei judete asta nu e extremism? nu e nationalism extrem?
    Si asta e doar o mica bucata din ce au facut…

    Tudor Barbu alt jegos a inceput la OTV bagator de seama si ajuns acum mare parlamentar…..facea propaganda new age si alte prostii similare cat a fost acolo.
    Un jegos penal uitati-va la fata lui de traseist si mincinos si arogant !

    Apreciază

  16. Radu said, on martie 26, 2016 at 12:43 am

    Ambasada Israelului: Am aflat cu îngrijorare despre numirea Oanei Stănciulescu la TVR

    Ambasada Israelului la Bucureşti se declară îngrijorată de numirea Oanei Stănciulescu în CA TVR din cauza ”nenumăratelor exprimări publice antisemite şi simpatii vădite faţă de Mişcarea Legionară”, ceea ce ar putea avea ”un impact negativ semnificativ în promovarea valorilor democraţiei”.

    http://www.mediafax.ro/cultura-media/ambasada-israelului-am-aflat-cu-ingrijorare-despre-numirea-oanei-stanciulescu-la-tvr-15153153

    Rar se baga astia in seama dar acum le-a venit mingea la fileu se pare si nu au rezistat tentatiei de a ataca si ei pe cineva.
    Niste oameni tristi cei de la ambasada Israelului !

    Apreciază

  17. Radu said, on martie 26, 2016 at 12:46 am

    http://www.bbc.com/news/world-middle-east-35899711

    IS senior leader ‘killed in US raid in Syria’

    The US has announced that it has killed a number of leading Islamic State (IS) militants in the past week, including the purported second-in-command.

    Apreciază

  18. Iones said, on martie 26, 2016 at 1:38 am

    OFF-TOPIC

    Se construiesc ALTARE PENTRU BAAL in Londra si in intreaga lume?
    Templul lui Baal care va fi construit in New York va fi urmat de alte sute in intreaga lume.

    http://www.rightsidenews.com/life-and-science/culture-wars/temple-baal-coming-new-york-will-followed-hundreds-world/
    http://www.charismanews.com/world/56074-it-s-not-just-times-square-altars-to-baal-will-be-built-around-the-wolrd

    Video:

    Apreciază

  19. Orthodox said, on martie 26, 2016 at 2:03 am

    (Video și text) Episcopul Longhin prezent la Simpozionul «SFÂNTUL ȘI MARELE SINOD» Mare pregătire, fără rezultate. A spus: FRAȚILOR NU-S MAI MULTE BISERICI | Graiul Ortodox

    Apreciază

    • johny said, on martie 26, 2016 at 5:54 pm

      speram sa (nu) faca un infarct de atata ingrijorare,mi-e atata mila de ei !!! huooooooooooooooooooooooo

      Apreciat de 1 persoană

  20. Ion said, on martie 26, 2016 at 5:53 pm

    OANA PREŞEDINTE!!!

    Apreciază

  21. Mustafa said, on martie 26, 2016 at 8:26 pm

    Legat de UDMR, iata ce a facut europarlamentarul UDMR Sogor Csaba:
    „Conferinta despre „discriminarea minoritatii turce” in Grecia”
    Iar DIGI24 (detina de un ungur din Oradea) a scris ca el a fost victima nationalistilor greci( hai sa fim seriosi ca motivatia reala a conferintei era tot Ardealul si alianta dintre Ungaria si Turcia pe care o sustin si extremistii de la Jobbik

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Conflict+in+Parlamentul+European+Neonazistii+greci+iritati+de+o+

    Apreciază

  22. octavpelin said, on martie 27, 2016 at 11:23 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  23. drm said, on martie 28, 2016 at 6:27 pm

    Nimeni
    „Din pacate, cei mai jegosi s-au dovedit bucurestenii mei.”

    Care bucuresteni?! Cind in Bucuresti traiau 2 mil doar 300000 se puteau numi bucuresteni si nu cred ca i-ai nimerit pe aceia, deoarece descrierea facuta este tipica adunaturii reprezentanta de multimea de flotanti, care au fost si au ramas de-o rautate iesita din comun, atit primii veniti, cit si cei care le-au urmat acestora pina in timpurile actuale. Devenind in scurt timp majoritari, nu a existat o asimilare a lor la viata orasului, asa c-au ramas cu „valorile” aduse la pachet de acasa. Singurul lucru de care au fost interesati constant a fost parvenirea cu orice pret. In anii 80 dominau intregul oras si se promovau numai intre ei, cu rezultatele care astazi se vad cit se poatre de bine. Dupa 90, mie personal, mi-a fost clar ce urma sa se intimple iar timpul a dovedit ca nu m-am inselat deloc. Vestul n-ar fi bagat bani ca sa-i scoata in fata daca nu i-ar fi cunoscut in ce hal sint si daca nu le-ar fi fost clar ca acestia nu le pot deveni niciodata adversari ci doar servitori si masa de manevra. Dupa cum vedem ce este posibil la noi la altii nu se poate!!!
    Claudiu are dreptate cind afirma ca ” Un popor care accepta corupti, hoti, impostori si tradatori nu este victima. Este complice !”
    Aceasta masa a dezradacinatilor nu dispune de-o constiinta nationala, memorie a timpului si nici macar de vagi urme de experienta, care ar fi putut proveni din familiile lor. Micul grup care a reusit totusi prin eforturi propii sa se autoeduce, pina a ajuns la zi, recuperind astfel decalajul existent, datorita conditiilor anterioare anului 1945, fiind astfel in stare sa vada despre ce este vorba, a putut doar sa constate ca planul adversarilor este atit de bine intins si pus la punct incit situatia actuala este practic ireversibila.
    Aceasta fiind situatia, devine clar ca alogenii isi vor gasi mereu cozile de topor de care au nevoie si nu vor avea nici o problema sa conduca tara incotro vor vrea prin cea mai primitiva forma de manipulare axata pe divide et impera. Inghesuiala de ieri pentru a prinde un post prin partid, militie, armata etc a continuat astazi cu goana dupa un post prin multinationale si ngo-uri. Pentru acestia nu conteaza ca aceste institutii distrug tara si poporul roman atit timp cit ei pot fi „in fata”. Daca in anii 50 s-au ingramadit sa faca rost de certificate de ilegalisti in anii 90 se bateau pentru obtinerea diplomelor de revolutionari. Cam asta ar fi toata diferenta daca te uiti un pic peste timpuri!
    Bucurestenii vechi au avut destul de suferit de pe urma otrepelor pe care-i numesti in mod eronat bucuresteni!
    Altfel pot fi recunoscuti usor, deoarece mai mereu sustin tot felul de prostii, pe care le agata din zbor, in general din auzite si nu se jeneaza absolut deloc sa le sustina pe oriunde nimeresc, chit ca acestea le pot fi daunatoare chiar si lor. Sa le explici ceva este doar o pierdere de timp, doarece la acesti indivizi acest amestec de mindrie si incapatinare reprezinta o boala incurabila.
    Sa-i vad acum daca vor iesi tot cu zecile de mii sa protesteze impotriva moscheii, promovata de alesul lor alogen protestant, care ar fi trebuit sa la dea lor tara inapoi, dupa cum au facut-o si impotriva bisericii ortodoxe sau daca vor iesi tot atitia citi au fost la manifestatia de pupat in fund neamtul papa-lapte dupa ce s-a anuntat cistigatorul alegerilor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.