SACCSIV – blog ortodox

Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia dupa ce O VERSIUNE MODIFICATA GENETIC cu finantare BILL GATES a acestui tantar a fost eliberata acolo. BREVETUL asupra virusului Zika este detinut de ROCKEFELLER FOUNDATION

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 7, 2016

Screenshot-580

Iata ce putem citi Why Bill Gates is being blamed for the Zika virus:
De ce Bill Gates este acuzat pentru virusul Zika

(NaturalNews) Cea mai recentă revelație în ceea ce privește virusul Zika implică un proiect privind ţânţarii modificaţi genetic finanțat de fundația Bill și Melinda Gates – un experiment pe care unii îl suspectează că ar putea fi cauza răspândirii rapide a unei boli rare, care este de așteptat acum să înconjoare globul.

Virusul Zika a fost legat de un defect congenital numit microcefalie, care provoacă naşterea de copii cu leziuni ale creierului și cu capetele deosebit de mici.
Brazilia a fost considerată „epicentrul” focarului de virus Zika, cu mai mult de un milion de cazuri raportate acolo.

Poate că nu întâmplător, Brazilia este, de asemenea, locul unde a fost realizat proiectul cu țânțari modificaţi genetic – si a implicat aceeași specie de ţânţar declarat a fi responsabilă pentru răspândirea virusului.

De la „The Event Chronicle” :
„Virusul Zika, care a fost detectat în 18 din cele 26 de state din Brazilia, este transmis de către țânțarul Aedes aegypti. O versiune modificată genetic a fost dezvoltată de o companie de biotehnologie britanică numită Oxitec.
„Rezultatele unui studiu din Brazilia publicat în această vară a implicat țânțari obţinuţi prin inginerie genetică, care se presupune că pot combate răspândirea de febră dengue, febra galbenă, chikungunya și virusul zika.

„Dar oamenii de știință au avertizat că studiul a fost prea puţin controlat pentru a se avea siguranţa că țânțarii eliberaţi în natură au pus capăt răspândirii de febră dengue, febră galbenă, chikungunya, și virus zika.
„Pe scurt, aceşti ţânţari modificaţi genetic ar putea fi cauza focarului virusului Zika din Brazilia și din alte părți ale Americii de Sud și Centrale.”
S-ar putea să nu existe dovezi concludente că proiectul ţânţarilor modificaţi genetic finanțat de Gates a cauzat de fapt răspândirea Zika, dar este o posibilitate care merită investigată.

A fost un accident?
În cel mai bun caz, proiectul s-a bazat pe o neglijenţă ştiinţifică. In teorie, doar țânțarii de sex masculin au fost modificaţi astfel încât să producă larve care să moară înainte de naștere – dar întotdeauna vor exista şi unele care să supravieţtuiască.

Una din sursele care fac legătura între Zika şi modificările genetice a fost un post recent de pe Reddit care de atunci a ajuns viral.

Un fragment din postarea de pe Reddit:

„Tulpina OX513A a ţânţarului de sex masculin eliberată în Juazeiro creează larve care mor în mod normal, în absența antibioticelor, care se presupune că ajută la decimarea populațiilor de țânțari sălbatici, atunci când aceşti masculi sunt eliberaţi în sălbăticie. Problema aici fiind bineînțeles, că „viața, uh, găsește o modalitate”. Aproximativ 3-4% din larve supraviețuiesc până la maturitate, în absența antibioticului tetraciclină. Aceste larve ar fi apoi libere să se dezvolte, să se reproducă și să-şi transmită genele. De fapt, acestea ar putea fi singurele care ar supravieţui în locuri în care populaţia de ţânţari sălbatici a fost decimată de aceste experimente. ”

Există o dovadă în plus că până la 15 % din larvele de ţânţari modificaţi genetic ar putea fi capabile să supraviețuiască, datorită antibioticului tetraciclină prezent în mediu din alte surse. Și se pare că Oxitec, compania care a dezvoltat programul, era conștientă de acest fapt.

Aşa cum spune într-un raport Zero Hedge:

„De fapt, conform unui document intern confidenţial al Oxitec, divulgat în 2012, această rată de supraviețuire ar putea fi cam de 15% – chiar și cu nivele scăzute de tetraciclină”. Chiar și cantități mici de tetraciclină pot reprima letalitatea fabricată. Într-adevăr, 15% rată de supraviețuire a fost precizată de Oxitec. ”

Saga continuă
Este ușor să vedem unde s-ar putea potrivi criza virusului Zika în agenda de depopulare recunoscută de Bill Gates. Nu numai că există copii ce se nasc aproape în moarte cerebrală, dar acum femeile din toată America Latină sunt îndemnate să nu facă copii în următorii doi ani. Coincidenţă?

Și în cele mai recente știri despre Zika, țânțarii modificaţi genetic sunt acum luaţi în considerare pentru a fi utilizaţi în combaterea răspândirii în continuare a virusului.

Și, desigur, cercetătorii se zbat pentru a dezvolta un vaccin. …

Comentariu saccsiv:

   Conform http://www.globalresearch.ca/who-owns-the-zika-virus/5505323 Rockefeller Foundation detine brevetul asupra virusului Zika.

Virusul a fost descoperit de cercetatorii de la Rockefeller Foundation in 1947 intr-o maimuta ce-o aveau in captivitate.

Cititi va rog mai multe la:

Zika Virus Is Available For Sale Online, Courtesy Of The Rockefeller Foundation

Cititi va rog si:

ONU: Combaterea VIRUSULUI ZIKA prin CONTRACEPTIE si AVORT / OMS: Zika reprezinta o urgenta globala de sanatate publica si a creat o Unitate de Raspuns Global

Sa ne amintim si:

Video: ANTENA 1 despre REDUCEREA POPULATIEI prin VACCINARE

 

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. picasso said, on februarie 7, 2016 at 4:33 pm

    Ce fac astia ???

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on februarie 7, 2016 at 5:41 pm

      Posedare demonica in masa

      Apreciază

    • marinela said, on februarie 7, 2016 at 6:23 pm

      Picasso,
      Niste demonizati,ca sigur Duhul Sfint nu e pe acolo.Fereasca Dumnezeu de asa ceva.Doamne miluieste-ne si ne pazeste pe noi.Amin!

      Apreciază

    • marinela said, on februarie 7, 2016 at 6:36 pm

      Legat de articol,ce sa zic,mi-e groaza de cite ne pregatesc astia, iluminatii diavolului ,sa ne extermine cu totul,sa ramina doar ei sa vietuiasca citiva ani in plus,dar vai de viata lor de dupa moarte,ca habar n-au ce-i asteapta,ca daca ar sti si-ar schimba modul de viata si gindire.Macar de am avea parte ,noi astia asupritii,de o moarte crestineasca ,care sa ne garanteze vesnicia raiului,sa ne dea Dumnezeu putere de lupta impotriva patimilor noastre,sa ne tine treji si gata in orice moment de sacrificiul suprem daca e nevoie de singele nostru pt Dumnezeu.Off Doamne ,da-mi putere sa nu cad,ca-s slabanoaga si rea!

      Apreciază

      • nina said, on februarie 10, 2016 at 12:40 pm

        DUMNEZEU NE-A LASAT SFINTII CA SA NE AJUTE, RUGACIUNEA LA FEL … DE CE NU APELAM LA SFANTUL TRIFON ??? SFANTUL ARE MOLIFTA CARE ALUNGA TOATE JIVINELE (DAUNATOARELE). STRAMOSII NOSTRI DUCEAU LA BISERICA, PE 1 FEBRUARIE, CAND SE PRAZNUIA SFANTUL TRIFON, SEMINTELE PT A FI BINECUVANTATE; SI CAND AVEAU DAUNATORI, CHEMAU PREOTUL SA LE FACA MOLIFTA, DIN PACATE NOI NU MAI CHEMAM PE NIMENI. IAR PREOTII, IN MAJORITATE, AU UITAT CA MAI AU IN MOLIFTELNIC SI ACESTA MOLIFTA …SI FOLOSESC SI EI INSECTICIDELE DIN COMERT…MARE PACAT..

        UN PARINTE BATRAN, MI-A SPUS CA ATUNCI CAND AVEA GANDACI IN GOSPODARIE FACEA MOLIFTA SFANTULUI TRIFON SI DUPA PREOTEASA DANSULUI STRANGEA CU FARASU’ GANDACII MORTI. DECI CINE ARE CREDINTA MULTA, DREAPTA,DRAGOSTE DE DUMNEZEU POATE FACE MINUNI SI IN TIMPUL NOSTRU. DE CE N-AM ADUNA CU FARASU SI ACESTI TANTARI ZIKA ????? NE TREBUIE UN PARINTE IN DREAPTA CREDINTA MARTURISITOR CARE SA FACA ACEASTA MOLIFTA SI II RUSINAM PE ACESTI MASONI CARE NE VOR RAUL. E MAI GREU SA GASIM LA NOI IN TARA… PE DEALUL PATRIARHIEI CAND AU VENIT ERETICI LA RUGACIUNEA IN COMUN N-A FOST NICIUN PARINTE MARTURISITOR… MA INTREB DACA MAI AVEM UNUL…DAR, IN GRECIA IL AVEM PE MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU CARUIA NU-I ESTE FRICA SA VORBEASCA. UN ADEVARAT APOSTOL AL VREMURILOR NOASTRE. EL AR PUTEA , DACA AR VREA… MA INTREB, DACA IN GRECIA, EXISTA IN MOLIFTELNIC SI RUGACIUNEA SFANTULUI, MOLIFTA. POATE VA OCUPATI VOI SA VEDETI 🙂

        EU AM GASIT PE INTERNET MOLIFTA.. DAR NU AM UN MOLIFTELNIC SA VAD DACA ESTE SI CORECTA. O AVETI MAI JOS:

        Sa stie insa preotul ca nu se cuvine sa citeasca toate jivinele aici pomenite, ci numai pe acelea care atunci fac stricaciuni in gradini, vii si holde, in momentul respectiv.

        Preotul: Domnului sa ne rugam !

        Credinciosii: Doamne miluieste !

        Va blestem pe voi, fiarele cele de multe feluri, viermii, omizile, gandacii, lacustele, soarecii, cartitele si puricii si tot felul de muste, molii si furnici, viespi si urechelnite si tot felul de jiganii ce se tarasc pe pamant si pasari ce zboara, care aduc stricaciuni si paguba holdelor, viilor, pomilor si gra­dinilor;

        Va blestem cu Dumnezeu Tatal, Cel fara de inceput, si cu Fiul Lui, Cel impreuna fara de inceput si deofiinta, si cu Duhul Lui, Cel Preasfant, Care este deofiinta cu Tatal si cu Fiul si de viata facator;

        Va blestem pe voi cu intruparea Unuia-Nascut Fiul lui Dumnezeu, a Domnului nostru Iisus Hristos, cu viata Lui de pe pamant, cea dimpreuna cu oamenii, si cu patima Lui cea mantuitoare si cu moartea Lui cea facatoare de viata si cu invierea Lui cea de a treia zi si cu inaltarea Lui la ceruri, si cu toata pur­tarea de grija cea dumnezeiasca si mantuitoare;

        Va blestem pe voi cu sfintii heruvimi cei cu ochi multi si cu serafimii cei cu cate sase aripi, care zboara im­prejurul scaunului dumnezeiesc si striga: Sfant, Sfant, Sfant Domnul Savaot; va blestem pe voi cu sfintii ingeri si cu toata puterea, cu miile de mii si cu milioanele de milioane, care cu multa frica stau inaintea slavei Domnului, ca sa nu stricati via, nici holda, nici gradina, nici pomii si nici legumele robu­lui lui Dumnezeu (N); ci duceti-va in muntii cei pustii, in copacii cei neroditori in care v-a daruit voua Dumnezeu hrana cea de toate zilele;

        Va blestem pe voi cu scumpul Trup si Sange al lui Hristos, Adevaratul Dumnezeu si Mantuitorul nostru, prin Care s-a dat noua mantuire si rascumparare.

        Sa nu stricati nici holda; nici via, nici gradina, nici orice pom roditor si neroditor; nici frunza legu­melor sa nu stricati din cuprinsul si locul robului lui Dumnezeu (N).
        Iar de nu ma veti asculta pe mine si veti calca blestemul cu care v-am blestemat, nu va voi pedepsi eu smeritul si nevrednicul Trifon, ci Dumnezeul lui Avraam si al lui Isaac si al lui Iacov, Care va veni sa judece viii si mortii.

        Pentru aceasta, precum mai inainte v-am zis voua: duceti-va in muntii cei pustii, in copacii cei neroditori; si, de nu ma veti asculta pe mine, voi ruga pe Iubitorul de oameni Dumnezeu, ca sa trimita pe ingerul Sau, care este peste fiare, si cu fier si cu plumb va va lega si va va omori, de vreme ce n-ati luat in seama bles­temul si rugaciunea mea, a smeritului Trifon; inca si pasari, fiind trimise prin rugaciunea mea, va vor manca pe voi.

        Inca va blestem pe voi si cu numele cel mare scris pe piatra care nu l-a putut rabda, ci s-a topit ca ceara de fata focului. Iesiti din locurile aces­tea si va duceti in locuri neumblate si fara apa si neroditoare, cum mai inainte am zis voua. Iesiti din locul si cuprinsul robilor lui Dumnezeu, care pe mine ma cheama in ajutorul, folosirea si mantuirea lor.

        Ca si intru acestea sa se slaveasca preasfantul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh si sa se plineasca rugaciunile si cererile smeritului Trifon. Ca lui Dumnezeu se cuvine slava si stapanirea in vecii vecilor. Amin.

        Apreciază

    • stef said, on februarie 7, 2016 at 8:37 pm

      Se cheama „charismatic doctrine” si este exact posedare draceasca si manifestare a fortei demonilor – este asemnea haosului din iad – Acestea sunt vremurile de pe urma…

      Apreciază

    • georgewww said, on februarie 7, 2016 at 9:37 pm

      1.Pentru picasso
      ”Pastorul”demonizat din imagine are un rezervor de „duh…duhuri…a se citi draci” si le zice”take it” si elibereaza „duh sfant” ce vezi e doar o mica parte..din ei …mai sunt unii care „vorbesc in limbi” ..altii cica dau „duh sfant” si i apuca pe toti un ras dracesc de nu se mai pot opri…ect…mai sunt si iluzionisti care fac „minuni ” .
      Biografie cauta xendrius pe youtube -Demon magicians….Asta-i campania de obisnuire a lumii cu „minunile” dracesti -predicting programming
      2.De cand a aparut asazisul virus ZIKA -am vazut ca apare cu dedicatie la femeile gravide-mi-am zis e clar
      ca-i mana manionetelor dracilor -rockefeller+bill gates+si alti eugenisti ,vad ca si-au impartit agendele ….Soros distrugerea Europei prin emigratie musulmana …ceilalti cu virusurile + alte agende… unele le stim care sunt pe fata …alte apar dupa ce se implinesc agendele zika si emigratia…

      Doamne ,intareste-ne in vremurile ce vor veni

      Apreciază

    • mario said, on februarie 7, 2016 at 10:45 pm

      se joaca cu demoni 😦

      Apreciază

    • Timiana said, on februarie 7, 2016 at 11:13 pm

      „Se roaga” cui stiu ei. Carei secte apartin oare, stie cineva?

      Apreciază

      • marinela said, on februarie 8, 2016 at 3:48 pm

        Penticostali sint,ca astia fac circoteca asta zgomotoasa si hidoasa,crezindu-se toti plini de „duh”,demonic evident,iar cei care nu percuteaza la aceasta „incarcatura de duh” si nu fac ca toti dracii pe comoara – cum zicea bunica mea – sint ostracizati,caci nu-s iubiti de „dumnezeul lor”si nu le asculta „rugaciunile lor” de aia nu rectioneaza in vreun fel,scalimbaindu-se ca toti ceilalti.Ti-e -se de ei tot „harul” lor dracesc.

        Apreciază

  2. octavpelin said, on februarie 7, 2016 at 6:29 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on februarie 7, 2016 at 6:39 pm

    Nu e nici o coincidenta. Bogati lumi sau gandit ca santem prea multi si doresc sa mai omoare din oamani. Incep cu tari in care oamani sant saraci si nu prea au acces la informati sau in tari in care populatia nu se opune la nimic si are incredere in stat ca le vrea binele: Ruada, Brazilia, India si urmam noi Romania.

    Apreciază

  4. lastunnegru said, on februarie 7, 2016 at 6:49 pm

    off topic

    Biserica strange semnaturi ca sa schimbe Constitutia: Patriarhul Daniel si subminarea familiei naturale

    http://www.ziare.com/social/biserica/biserica-strange-semnaturi-ca-sa-schimbe-constitutia-explicatiile-pf-daniel-1402619

    Dupa ce preotii din tara au inceput sa stranga semnaturi pentru modificarea Constitutiei, PF Daniel explica decizia Bisericii de a incerca sa schimbe definitia familiei din legea fundamentala, ca fiind doar uniunea dintre un barbat si o femeie.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Sa semnati cu toti. eu am semnat.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ionut said, on februarie 7, 2016 at 7:30 pm

    Regret lipsa de initiativa a autoritatilor in ceea ce priveste problema tantarilor, pentru ca au fost probleme si pana acum. Un dusman natural al tantarului este libelula, care se hraneste cu larvele acestuia. Deci nu ar fi nevoie de chimicale.

    Si ceva off-topic:

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/O+tara+din+Europa+a+interzis+defrisarile+de+paduri+timp+de+10+an

    Apreciază

  6. lastunnegru said, on februarie 7, 2016 at 7:47 pm

    CNN February 4, 2011

    Bill Gates: Vaccinurile sant utilizate pentru reducerea polulatiei

    http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/02/03/gupta.gates.vaccines.world.health/

    ( vedeti ca cei de la CNN nu traduc exact cea ce zice Bill Gates ci mai adauga de la ei, pentru a vedea exact vizionati clipul video de pe CNN sau cel de pe Youtube )

    Bill Gates on GM foods, vaccines and Monsanto Nwo Puppet

    Doctor Sanjay Gupta Corespondent sef medical: Dr. Sanjay Gupta: Zece miliarde de dolari în următorii 10 ani, ca să-l facă „anul vaccinurilor.” Ce înseamnă asta mai exact?

    Bill Gates: In aceasta decada, noi credem ca un progres incredibil se poate face, în a inventa noi vaccinuri și si ne asiguram ca ies afara la toți copiii care au nevoie de ele. Am putea reduce numărul de copii care mor în fiecare an, de la aproximativ 9 milioane la jumătate din asta în cazul în care vom avea succes pe asta. Beneficile sant in termeni de reducerea bolilor, reducerea cresteri populatiei chiar da societati o sansa sa aiba grija de ea o data ce ai facut acea interventie.

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    NU VA VACCINATI

    Scopul vaccinarilor este omorarea populatiei ca sa fim mai putini.

    Apreciază

    • NIMENI said, on februarie 8, 2016 at 4:43 pm

      Si daca nu vrei sa te vaccinezi ….bineeeeee…..avem o noua gaselnita: vrem sa „prevenim”, sa-ti luam sange ca sa te „analizam”, adica vrem sa te intepam si daca nu vrei o sa te punem sa-ti platesti toate tratamentele viitoarelor boli caci noi ti-am vrut binele „preventiv” si tu l-ai refuzat caci de la „colesterol” te-ai imbolnavit ….!!!

      Apreciază

  7. sky said, on februarie 7, 2016 at 9:10 pm

    Poate bill gates, o sa dea banii si pentru „vaccin” ca un bun filantropist…
    Intre timp, Soros devine „patriot roman” laudat de Dan Puric:
    http://www.timesnewroman.ro/politic/respect-drapelul-lui-avram-iancu-a-fost-cumparat-de-marele-patriot-george-soros

    Apreciază

  8. Orthodox said, on februarie 8, 2016 at 12:33 am

    PAPA PUPA MANA STAPANILOR LUI :David Rockefeller, Henry Kissinger y John Rothschild

    Apreciat de 1 persoană

  9. Orthodox said, on februarie 8, 2016 at 1:23 am

    Apreciază

  10. energein7 said, on februarie 8, 2016 at 8:08 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  11. Aurora said, on februarie 8, 2016 at 10:42 am

    Off ropic :
    Cenzurarea tablourilor cu Sfintii Inchisorilor http://www.ziaristionline.ro/2016/02/07/expozitie-cu-martiri-cenzurata-la-universitatea-politehnica-mircea-vulcan
    Poate d-na Radu ar fi trebuiit sa-si retraga toate tablourile, in semn de protest. Sau poate ar trbui sa facem si noi ceva, dar ce ?

    Apreciază

  12. lastunnegru said, on februarie 8, 2016 at 6:21 pm

    off topic

    Cand o sa inceapa dezbaterile publice pentru vaccinurile obligatori trebuie pusa si urmatoarea intrebare: Iniatiatori legi vaccinurilor obligatori isi vor asuma si respunderea penala cu inchisoare daca apar efecte adverse la cei vaccinati ?

    Apreciază

  13. […] Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia d… […]

    Apreciază

  14. […] Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia d… […]

    Apreciază

  15. […] Coincidente? VIRUSUL ZIKA este transmis de tantarul AEDES AEGYPTI. Boala s-a raspandit in Brazilia d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.