SACCSIV – blog ortodox

Justitia incotro? Judecatorul CRISTI DANILET (CSM) nu mai vrea folosirea notiunilor de “mama” si “tata” si incearca sa ne explice ceva despre oral, anal si cu obiecte …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 11, 2016

El e judecator, adica are puterea unui zeu pe pamant:

danilet_buric_400x

Foto: http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-patologice/judecatorul-danilet-in-public-la-buricul-gol-lumeajustitiei-ro-propune-o-dezbatere-publica-legata-de-demnitatea-si-onoarea-profesiei-de-magistrat-poate-un-magistrat-in-public-sa-si-innoade-tricoul-si-sa-si-arate-buricul-in-fata-a-zeci-de-oameni-codul-deon

Si cred ca-i si pentru adoptia de copii de catre homosexuali, caci zice:

Nu exista nicio legatura intre preferintele sexuale ale parintilor si cresterea copiilor. Doar noi o facem, cu prejudecatile noastre.

Iata ce putem citi la VASILICA GANDESTE PROFUND – Judecatorul Cristi Danilet este de acord cu casatoriile intre gay: „E treaba fiecaruia cu cine se combina… Nimeni nu a pomenit nimic de casatorie, dar raspunsul meu ar fi fost acelasi… Sunt tari in care nu se mai foloseste notiunea de ‘tata’ si ‘mama’, ci doar ‘parinte’. Sincer, eu sunt pentru asa ceva… Vai de mine! Oral, anal, cu obiecte? Asa ceva!! Sa ii invete cei doi pe copii ‘prostii’… Nu, mai bine ii dam inainte cu barza” de pe Lumea Justitiei:

La ce credeti ca se gandea Cristi Vasilica Danilet in creierii noptii de 6 spre 7 ianuarie 2016? Va spunem noi! La homosexuali, casatorii intre gay si despre cum trebuie explicate aceste deviatii sexuale in perspectiva respectarii drepturilor omului unor adulti de 60 de ani. Din modul in care a povestit Cristi Vasilica Danilet intr-o postare pe Facebook, despre cum mama sa le-a trantit usa in nas unor oameni veniti sa stranga semnaturi „cum ca suntem impotriva homosexualilor”, dupa ce i-a explicat cum sta treaba cu dreptul fiecaruia de a-si exprima inclinatiile sexuale si al celorlalti cetateni de a respecta aceste drepturi, noi am concluzionat ca Danilet are o deschidere mare fata de intelegerea fenomenului homosexualitatii si al casatoriei intre persoane de acelasi sex.

Din opiniile exprimate de judecatorul CSM in postarea sa de pe Facebook, dar si din comentariile care au urmat, opiniile lui Danilet incitand la discutii ample pe tema homosexualitatii in Romania, am dedus ca Danilet vrea sa ii fie respectata intimitatea, sa nu ii pese nimanui cu cine se culca el, de cate ori sau pe ce parte a patului prefera sa se culce, si crede ca romanii au prejudecati in ce priveste preferintele sexuale.

Danilet afirma ca nu se opune casatoriei intre persoane de acelasi sex, dar sustine ca nu ii intelege pe „homosexualii care vor sa se casatoreasca”: „Pe bune: daca sunt fericiti in uniune, de ce le trebuie legalizare?!

Referindu-se in continuare la casatoriile intre persoane de acelasi sex, Danilet se declara „Pentru” in privinta posibilitatii inlocuirii notiunii de „tata’ si ‘mama'” cu cea de ‘parinte’, mai ales ca acesta este trendul in alte tari.

Iata postarea cu pricina din noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2016 de pe pagina de Facebook a lui Danilet:

Vad discutii despre strangerea de semnaturi din partea bisericii cu privire la interdictia casatoriei intre homosexuali. Asta imi aminteste de o intamplare de acum cateva zile. De sarbatori eram acasa la parinti, la Vatra-Dornei. Suna cineva la usa si deschide maica-mea. Aud o discutie scurta, dupa care mama ma striga, eu aflandu-ma intr-una din camere: „Auzi, Cristi, se strang semnaturi cum ca suntem impotriva homosexualilor. Ce facem?”. Ii raspund automat: „Mama, noi suntem din astia cu drepturile omului. Un drept al omului e viata privata si intima. E treaba fiecaruia cu cine se combina, atat timp cat nu le face rau celorlalti”. „Ah, da?!”, spune mama dupa care zice celui de peste prag: „Nu ne intereseaza”. Si inchide usa. Ei, iata o lectie despre drepturile omului in cateva secunde. Pentru un adult de 60 de ani. Dar asta spune multe despre modul in care se strang semnaturi – nimeni nu a pomenit nimic de casatorie, dar raspunsul meu ar fi fost acelasi„.

Se poate ca reactia lui Danilet in apararea homosexualilor sa aiba la baza actiunea Patriarhiei Romane care, deunazi a readus in atentia publica un discurs mai vechi al Patriarhului Daniel in care critica cuplurile alcatuite din persoane de acelasi sex. In aceeasi directie s-a situat si demersul Mitropolitului Banatului, Ioan Selejan, care a anuntat recent ca tinerii ortodocsi, si sunt multi, si chiar preotii, vor incepe sa stranga semnaturi pentru ca in viitoare Constitutie sa fie interzise casatoriile intre persoane de acelasi sex (vezi facsimil).

Se poate chiar ca astfel de oameni sa fi venit si la usa lui Danilet in Vatra Dornei, de l-au incitat atat de tare incat sa scrie la miezul noptii despre homosexuali si drepturile lor, in loc sa doarma…

Prezentam in continuare cateva din comentariile facute de Danilet la postarea de pe Facebook, ca un raspus la opiniile pe care le-au exprimat fanii de pe Facebook:

Adoptia nu are de a face cu casatoria. Poate adopta si o persoana singura. Doar nu o sa il interbati de preferintele sexuale…E interzis sa faceti discriminare.

Vai de mine! Oral, anal, cu obiecte? Asa ceva!! sa ii invete cei doi pe copii „prostii”… Nu, mai bine ii dam inainte cu barza. Ca doar o pasare face un pui de om, de ce nu se intelege?

Haideti sa nu confundam actul procrearii cu actul placerii sau cu constituirea unei uniuni sau unei casnicii. Uneori una nu are legatura cu alta. Si daca vreti sa stiti suntem pe primul loc in UE la fetite pana in 15 ani care nasc copii. Asta la care Biblie sau in care natural intra??

Eu nu am spus ca nu ar fi pacat. Spun ca nu e treaba mea ce face omul in casa sau in patul lui. Atata tot. Si sper ca nici a dvs nu e cu cine ma culc, de cate ori si pe care parte a patului.

Sa nu exageram. Una e sa te culci cu un minor profitand de pozitia ta de autoritate sau violandu-l, alta e sa te culci cu un adult.

Nu exista nicio legatura intre preferintele sexuale ale parintilor si cresterea copiilor. Doar noi o facem, cu prejudecatile noastre.

Va rog sa ma credeti ca eu nu ii inteleg pe homosexualii care vor sa se casatoreasca. Pe bune: daca sunt fericitit in uniune, de ce le trebuie legalizare?!

Eu sunt sigur ca in Biblie nu se vorbeste de casatorie in fata unei institutii statale, dar admit ca ma pot insela. Dar in prezent aceasta institutie e strict civila, nu religioasa. Si ori ca este, ori ca nu este, vreau sa cred ca viata cuplului dpdv al sentimentelor si obiceiurilor e aceeasi. Oricum, copiii din casatorie au acelasi statut cu copiii din afara ei.

Legea in Ro spune ca prin casatorie se intelege uniunea legala dintre un barbat si o femeie. Nu pot gandi in afara acestei norme. Dar pentru adoptie, sustin ca sexul cuplului sau preferintele lor sexuale nu pot fi criterii de alocare a copilului.

Cei mai multi pedofili judecati sunt heterosexuli. Ah, sa nu uit: multi sunt parintii, fratii si unchii de sex opus.

sunt tari in care nu se mai foloseste notiunea de ‘tata’ si ‘mama’, ci doar ‘parinte’. Sincer, eu sunt pentru asa ceva.

vasilica_-_Copie

Comentariu saccsiv:

Am zis ca are puterea unui zeu pe pamant, caci un judecator poate sa te bage la puscarie, sa-ti ia toata averea, sa-ti ia toti copii iar in unele tari poate sa te si omoare.

Trebuie sa fi si vinovat? Evident ca nu. Exemplificare:

Mircea Aron, noul preşedinte al CSM, autorul celei mai mari erori judiciare în Dosarul Viorica Vişan

Cititi va rog si:

CUM TE JUDECA UN JUDECATOR MASON? Cum te trateaza un medic mason? Daca esti ortodox nationalist …

 

66 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on ianuarie 11, 2016 at 12:21 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciat de 1 persoană

  2. acelas said, on ianuarie 11, 2016 at 2:04 pm

    Mihai Gheorghiu este acel om cu oarece pozitie la Muzeul Taranului Roman care a militat pt normalitate si boicotarea manifestului gay de la acel muzeu, prin difuzarea filmului gay de atunci. Apoi a doua zi, ambasada americii i-a sarit in cap facandu-l cu ou si otet, ca nu le vine sa creada cum un om de pe baricadele revolutiei este acum un nationalist, patriot, legionar si sustinator al familiei (crestine). Ce inapoiere …

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Mihai-Gheorghiu-Coalitia-pentru-Familie-Pana-acum-s-au-strans-un-numar-IMPRESIONANT-de-semnaturi-pentru-modificarea-Constitutiei-in-sprijinul-familiei.-E-un-semn-al-RENASTERII-nationale-128670

    .

    Apreciază

  3. acelas said, on ianuarie 11, 2016 at 2:24 pm

    ramane totusi o intrebare?

    ce s-ar fi intamplat totusi daca ar fi fost vorba o simpla familie de romani ortodoxa?? Adica in locul familiei de „pocaiti” neo-protestanti, era o familie oarecare ortodoxa. S-ar mai fi intrebuintat atata lume? mai ales in strainatate? S-au capacitat multe forte de-ai acestora, Gadea si el s-a implicat ca e unul asemenea lor, la fel si Corlatean ( care vorbea printre altele in acel clip de acum cativa ani cu Pavel zicea, facea, nu sfantul apostol Pavel .. , sau alte abordari gretoase, sectare)

    sa ne inchipuim daca ar mai fi fost o asemenea mobilizare. Sunt sceptic. In strainatate nu ar mai fi fost aceeasi organizare impecabila si atat de numeroasa (sunt convins ca in mare a venit totmpe filiera lor, organizarea lor, mica si feroce), n-ati mai fi vazut atatea bannere imense scrise in engleza in acel mod imperativ. Ba chiar in tara la noi s-ar fi gasit o sumedenie de debili din presa sau formatori de opinie in general cu „sa ne fie rusine”, trogloditi ortodocsi, „bine le-a facut” statul emancipat norvegian – nu ca noi, un model, asta-i trendul europei civilizate, le producea trauma cu atatia sfinti, rudimentari, retrograzi, neemancipati, oameni traiti in pestera etc ..

    nu credeti? Desigur, ei au dreptate in ceea ce fac, in fata acestui abuz satanic de stat. Dar ma amuz sa vad cum se lovesc doua nuci tari, produse emanate ale unui sistem apusean lipsit de Duh. Iar astia din tara nu pot spune nimic, isi musca degetele, neputand face morala, caci nu e vorba de „inapoiatii” de ortodocsi ..

    .

    Apreciat de 1 persoană

    • Ioan said, on ianuarie 11, 2016 at 5:31 pm

      adevarat! nu ar fi existat asemenea mobilizare! dar acum este important sa oprim aceste abuzxuri si sa ne intarim autoritatea pe plan extern! e si un exercitu de atitudine civica si poate in viitor si noi vom reactiona la fel de puternic.

      Apreciază

  4. Aurora said, on ianuarie 11, 2016 at 2:36 pm

    Cu cozi de topor ca acest Danilet incepe si la noi baletul „parinte 1 si parinte 2”. Daca lumea nu se opune, o sa cadem si noi ca grecii.

    Apreciază

  5. acelas said, on ianuarie 11, 2016 at 2:54 pm

    moartea lui bowie dubioasa? la doar doua zile dupa lansarea albumului. s-a lasat sacrificiu fortelor malefice .. ?

    (scrisese printre atatea cantece mefistofelice si the man who sold the world, preluata si de intunecata nirvana)

    material al neo-protestantilor

    .

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 11, 2016 at 7:13 pm

      nu cred ca e sacrifiu ritual la prostul asta util al dracilor, era canceros si cum facuse demult pactul cu necuratul pentru vedetism asa si albumul acesta este inca un rod al vinderii sufletlui lui dracilor…
      acum s-a dus la demonii pe care i-a slujit toata viata sa-si ia rasplata VESNICA impreuna cu ei, sa vezi ce celebru va fi si in iad, cum va URLA in chinuri cumplite o vesnicie UITAT DEFINITIV si STERS din Cartea Vietii

      moartea pacatosului este cumplita, cu atat ai mult vesnicia sa !

      Apreciază

  6. Radu said, on ianuarie 11, 2016 at 3:19 pm

    Una bucata exponat din categoria spalatilor de creier de sistem de „valorile” tolerantei si „civilizatiei” vestice.

    Ce e grav e ca e judecator.

    Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa nu ajunga vreunul din noi pe mana nemernicului asta ca iti da fara numar ani pentru un mizilic de abatere sau chiar pentru ceva ce nu ai facut si e inscenare si altii care fac pacate strigatoare la cer le da cu suspendare.

    Dreptatea lui Dumnezeu o astept ca pe cea de pe pamant a murit de mult aproape ca nu mai e speranta la ce sa te astepti de la justitie.

    Apreciază

  7. Mustafa said, on ianuarie 11, 2016 at 4:20 pm

    Cum are grija Germania de imigranti:
    Ii lasa sa-si faca nevoiele in vagoanele de metrou

    Apreciat de 1 persoană

  8. Mustafa said, on ianuarie 11, 2016 at 4:28 pm

    Immigranti din afara Europei incearca sa abuzeze de o fata poloneza => Zeci de barbati polonezi ii sar in aparare

    Apreciat de 1 persoană

    • nikodim said, on ianuarie 11, 2016 at 9:52 pm

      Si aici manifestari de multiculturalism in Franta (francezii autohtoni fiind in extaz maxim, dupa cum se poate sesiza):

      Iar aici, prin comparatie, reprimarea brutala si inumana, prin disciplinare fortata a acelorasi vectori de raspandire a multiculturalismului de catre organele de ordine( care isi fac treaba pentru care sunt platite), in salbatica si inapoiata Rusie:

      Apreciază

  9. Gabriel M. said, on ianuarie 11, 2016 at 4:49 pm

    Ma gandeam zilele trecute.. oare ce semnificatie are curcubeul ala de pe steagul bolnavilor gay?
    De ce nu au pus o stea, sau frunza sau un simbol sexual etc? Imi trecu prin cap urmatoarea explicatie pe care i-am spus-o si duhovnicului meu si pe care acesta a aprobat-o.

    M-am dus cu mintea la Geneza imediat dupa potop cap.9:13

    13. Pun curcubeul Meu în nori, ca să fie semn al legământului dintre Mine şi pământ.
    14. Când voi aduce nori deasupra pământului, se va arăta curcubeul Meu în nori,
    15. Şi-Mi voi aduce aminte de legământul Meu, pe care l-am încheiat cu voi şi cu tot sufletul viu şi cu tot trupul, şi nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toată făptura.
    16. Va fi deci curcubeul Meu în nori şi-l voi vedea, şi-Mi voi aduce aminte de legământul veşnic dintre Mine şi pământ şi tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!”

    Ma gandesc ca vrajmasul in toata indrazneala si viclenia lui a ales tocmai acest curcubeu ca sa il fluture inaintea lui Dumnezeu si sa nu ii mai piarda precum Sodoma si Gomora. Cat de viclean lucrumi se pare.

    Are legatura una cu alta dau delirez eu? ce parere aveti voi?

    Apreciat de 3 persoane

    • hilohi bogdan said, on ianuarie 11, 2016 at 9:38 pm

      are legătură dar scopul diavolului este de al provoca pe Dumnezeu să-şi calce legământul din pricina acestor spurcaţi pe care şi el îi urăşte ca dealtfel pe toţi oamenii. El este pârâşul care mereu provoacă şi se lamentează în faţa Lui

      Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 12, 2016 at 12:49 am

        Frumos ai spus. Asa e.

        Apreciază

      • Spaceman said, on ianuarie 12, 2016 at 7:26 pm

        @ Gabriel M.
        LGBT nu este instituție ci o comunitate. Cei care aparțin de LGBT nu sunt bolnavi și nici victime, aceștia se consideră fii ai luminii, după chipul și asemănarea lui Lucifer, Baphomet. Adică bărbat și femeie în același timp.
        Poate așa pricepi mai bine,

        Baphomet

        Apreciază

    • Spaceman said, on ianuarie 12, 2016 at 1:26 pm

      @ Gabriel M.

      Prisma descompune lumina în șapte culori: curcubeul. Semnificația ocultă a curcubeului LGBT este: suntem fii ai luminii (fii ai luminii dintre coarnele lui Baphomet, fiii lui Lucifer). Bineînțeles că astfel LGBT batjocorește curcubeul ca semn al legământului dintre Dumnezeu și Pământ, cu tot sufletul viu şi cu tot trupul, că nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toată făptura. Viclean dracul. Uite aici o explicație ocultă a legăturii dintre prismă, imaginea omului, lumină, curcubeu și chakre (yoga) – învățături drăcești

      https://fiituinsutimaa.wordpress.com/2014/11/13/prisma-imaginea-omului-omraam-mikhael-aivanhov/

      După ce citești, vezi să nu pățești așa

      Sau poate că știai deja lucrurile astea, și…

      P.S. Judecătorul Cristi Vasilică Danileț este un astfel de fiu al luminii.

      Apreciază

      • Gabriel M. said, on ianuarie 12, 2016 at 5:05 pm

        De acord cu tine. Dar de ce totusi nu au folosit curcubeul si in alte institutii ci doar in steagurile sodomitilor? In fine orice steag ar fi folosit tot spurcaciune si pacat este ce fac ei. O vreme i-am urat pe homosexuali si eram in stare sa ii bat atat de pornit eram asupra lor. Acum mi-e mila de ei si ma rog pentru ei sa se insanatoseasca, pt ca imi dau seama ca sunt victime si sunt bolnavi. Nu omul este rau in sinea lui pt ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu ci vrajmasul il inraieste pe om si il pacaleste.
        De aia trebuie sa ne rugam pentru ei.
        Dumnezeu vrea ca ei sa se intoarca si sa fie vii.

        Apreciază

    • tvarheolog said, on ianuarie 13, 2016 at 5:25 pm

      Homosexualii au luat exemplu de la evrei: nu ai voie sa spui absolut nimic de rau despre ei. Dacă vrei numai sa deschizi gura, incep să se dea cu curul (!) de pamant si sa ragă că le încalci drepturile, că îi discriminezi, etcetera, etcetera… !
      Poate pentru că au acelaşi tată, pe diavolul (conform Evangheliilor)?

      Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 13, 2016 at 10:45 pm

      Domnul stie de aceasta „viclenie” exista si alte cai de pedeapsa : razboi,uragane,furtuni,seceta,inundatii, ciuma sau diferite boli etc.

      Foarte pertinenta observatia ta intr-adevar e foarte posibil vreun iluminat sponsor al acestor bolnavi sa fie ales de comun acord acest simbol biblic sa isi bata joc.
      Vremea lor se apropie de sfarsit de aceea incep sa faca lucruri cumplite si vedem aceste pacate si parca totul se intoarce cu susul in jos…

      Graba e mare pe ei sa duca la pierzanie pe cat mai multi prosti pentru ca timp prea mult nu mai e de aceea graba asta cu cipurile, LGBT, guvernul mondial si religia mondiala unica, o singura moneda etc

      Dumnezeu sa ne apere si sa lumineze mintea tuturor si noua ortodocsilor si ereticilor si paganilor de pretutindeni sa se grabeasca sa vina pe calea cea dreapta !

      Apreciază

  10. alextatulea said, on ianuarie 11, 2016 at 4:50 pm

    Poate de asta au cazut ăstia de sus guvernul colonial din Romania. Ca sa vie altii cu viziune europeană si sa facă nu sa se facă ca fac. Guvernul ăsta o fi promis transformarea țării noastre in ceva greu de imaginat daca s-au grăbit sa schimbe atâția insi si sa pună altii mai rapizi in faptuire. Semnături anti căsătorii gay s-au strâns si la noi, au fost tineri care au vrut sa semneze dar nu aveau vârsta de 18 ani. Vreo 2 au ținut cu gay ca „sunt si ei oameni si au dreptul la viata”. De parca cineva vroia sa execute in piata publică vreun homosexual. Chiar daca nu vor legaliza curand căsătoriile gay vor merge pe alte pârghii mai sigure: educația sexuală cu accesoriile ei pornografie si coming out băgat pe gât tinerilor care vor crede ca sunt gay, legi care sa persecute orice lezare a drepturilor lgbt la noi in tara, si desfiintarea drepturilor parintesti sub forma in care ele exista azi la noi. Ma rog la Dumnezeu sa nu îmi dea copii ca sa nu aibă ce sa îmi ia statul norvegianizat roman.

    Apreciază

  11. veaceslav said, on ianuarie 11, 2016 at 6:51 pm

    Frate Vasile am tradus un text din rusa, despre o sfinta despre care pe google nu gasesc nimica in romina, daca ai sa crezi de cuviinta publica aceasta traducere, e vorba despre schimonahia Antonia, care a trecut la Domnul in 1998, si a primit de la Maica Domnului o Pravila opentru Botezul copiilor avortati, iata textul tradus

    DESPRE PRAVILA DARUITA DE CATRE MAICA DOMNULUI, SCHIMONAHIEI ANTONIA, ADICA RUGACIUNEA PENTRU COPII AVORTATI

    Schimonahia Antonia(in lume Anastasia Eacolvlena Kavesnikova) sa nascut in 1904 in Don, satul Dolgoe, intro familie de crestini care pastrau traditiile cazacilor de pe Don. Inca din copilarie sa intilnit cu stareti(vazatori cu Duhul) care o sfatuiau sa aleaga monahismul insa ea a ales casatoria si a dus Crucea familiei pina la urma.A trecut matusa prin toate chinurile prigoanei comuniste, si prin psihiatrie unde incercau sa o „lecuiasca” de credinta in Hristos.
    Si totusi Domnul a invrednicito pina la urma de monahism cu numele de Apolinaria, si cu schimonahie cu numele de Antonia, si ia dat multe din darurile sale ca :vazatoare cu duhul, rugaciune cu har , cu darul de a linisti si a lecui.
    Nu a trecut asa demult de la moartea ei adica din 1998, insa numele ei este deja foarte raspindit printre crestinii din Rusia si peste hotare. Din zi in zi se mareste numarul pelerinior care vin la mormintul ei. Lumea petrece mult timp acolo, aprind luminari, se roaga si primesc ajutor.
    Despre Pravila data de catre Nascatoarea de Dumnezeu
    In tinerete Anastasia(numele de mirean) a facut avort(dupa unele spuse a avut pierdere de sarcina) si se caia cu lacrimi de acest pacat. Odata cind se ruga in Biserica in fata icoanei maicii Domnului cu chipul „Aflarea cealor pierduti” a observat cum Nascatoarea de Dumnezeu a intors capul peste dinsa. A 2-a zi dimineata devreme a venit in aceeasi Biserica , si a rugat paznicul sa permita nimanui sa intre, si sa rugat in genunchi, fierbinte, facind o balta de lacrimi in fata chipului facator de minuni a Maicii Domnului. Deodata cineva din urma sa atins de 3 ori de umarul sau. Ea sa intors si vede o femeie in haina de egumena, si 2 monahii.Egumena ii spune „De ce plingi?Asculta eu te voi ajuta. Numai 3 pacate nu se iarta oamenilor si anume: hula catre Duhul Sfint, sinuciderea, mindria. Pruncul omorit trebuieste botezat.” Si ia spus detalii ce rugaciuni sa faca.Anastasia a simtit o liniste profunda, a multumit, a facut o metanie mare in fata icoanei si cind se uita din nou, a observat ca e singura in Biserica.Merge la paznic si intreaba „cine a fost? -Nimeni na putut intra tot a fost incuiat” aude raspunsul
    Anastasia a indeplinit pravila, de atuncea ea a pornit pe calea mintuirii, si la sfisitul vietii a devenit schimonahie cu numele de Antonia.Pe multi ia dus spre mintuire si pocainta. Pentru nevointa sa ia dat Domnul darul inaintevederii.Multe minuni sau infaptuit cu rugaciunile matusii ca: indreptarea copiilor, aranjarea familiilor, aducerea la credinta a necredinciosilor, cununia perechilor, sa nasca, celor ce nu puteau mai ianinte face copii,de cautare a lucrurilor si oamenilor pierduti.
    Cu rugaciunile matusei sau construit si reconstruit Biserici si manastiri, iar acei opreoti si mireni care au venit la mormintul ei sa slujeasca panihida si sa se roage, nicodata nau ramas fara ajutor si liniste. Pentru faptul ca maica a marturisit fara frica pravila data de Maica Domnului, a fost preintimpinata ca pentru aceasta vrajmasul va jupoia pielea de pe dinsa, adica scirbe foarte foarte mari va avea.Insa matusa nu sa infricosat sa ea aceasta cruce pentru toti si pentru toate.Multe mii de familii sau salvat de destramare si multi prunci au venit pe lume pentru rugaciunile ei.Insa la toti de la prima intilnire matusa le dadea Pravila de rugaciune.Acest mare pacat a prunc uciderii, din pintece este si pacat personal si a neamului si a intregului popor. sinca si este adus la nivel de lege.
    DIN INVATATUILE STARETEI ANTONIA
    Matusa Antonia spunea ca sa ucizi un prunc este mai strasnic decit un om matur, pina la al 7 lea neam de pe mama si tata, vor suferi de destramarea familiilor, si scirbe de la betie, curvie, narcomanie, boli de moarte si altele, deoarece sufletul pruncului este intocmai ca a ingerului. Pentru avort cineva din urmasi va varsa neaparat singe. Rascumparind prunc-uciderea prin pocainta, prin epitemia data de catre Nascatoarea de Dumnezeu, si fapte de milostenie, se va opri sau se va inmuia minia Domnului.
    Anume pentru acest pacat greu se apropie rapid cel de-al 3-lea razboi mondial, iar dupa dinsul sfirsitul lumii. Daca ne vom ruga si vom scoate aceste suflete din iad zilele lumii se vor mai intinde, iar daca nu se vor scurta rapid zilele.
    Necatind la scirbe si prigoana ea sa rugat permanent pentru pacatele sale si pentru salvarea omenirii care piere. Foarte multi se roaga la moment cu aceasta Pravila, si chiar daca aceasta Pravila a fost data de Nascatoarea de Dumnezeu de multi este hulita. iar altii din „frica fariseiasca” o tin ascunsa de lume, insa sa taci este o infractiune, deoarece prin aceasta Pravila ne salvam copii si rudele de minia Domnului.
    Sufletele pruncilor se elibereaza din chinurile iadului, despre aceasta avem multe merturii, cei care au indeplinit corect Pravila sau invrednicit de vedenii cu sufletelele deja salvate, lumea marturiseste desprea aceasta cu mina pe Cruce si Evanghelie, de asemnea despre cum dupa indeplinirea Pravilei, au avut loc schimbari in viata personala, si acesti oameni devin propovaduitori de pocainta si lupta pentru interzicerea avorturilor. De multe ori aceste persoane sunt prigonite si de unii ascultatori „fierbinti” care inca nu au atins maturiatate duhovniceasca. Cei insa care au atins maturitate duhovniceasca, se adreseaza staretilor adevarati dupa sfat precum Kuksa de Odesa, Amfilohie de la Poceaev,schiegumenul Ieronim(din Sanaxar) protoiereul Nicolai (Gurianov) arhiepiscopul Inokentie Veniaminov. Vladica Inokentie Vieniaminov a binecuvintat sa fie citita aceasta pravila in timpul zilei (in drum spre lucru , in pauzele zilei) adica cei ce nau putinta sa citeasca toata pravila deodata sa o faca pe bucati. Vladica a binecuvintat spunind „Iata asa va fi mai corect ca noi tot niciodata nu avem timo de rugaciune, macar asa rugativa, Domnul va binecuvinta. Rugaciunile sunt tipaite in asa mod cum au fost lasate de catre Nascatoarea De Dumnezeu. De ce anume asa? noi pacatosii nu trebuie sa judecam.
    „LASATI COPII SA VINA LA MINE”
    Desigur trebuie de inteles corect tot ce a fost spus de stareta, deoarece totul depinde de pocainta noastra, spre care ii chema pe toti matusa. Despre Pravila primita de la Nascatoare de Dumnezeu matusa spunea „Impartiti cit mai mult, impartiti, Insusi Kuksa a binecuvintat”

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 11, 2016 at 7:49 pm

      veaceslav

      Si care-i rugaciunea?

      Si cum sa-i botezam pe copiii avortati?

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on ianuarie 11, 2016 at 10:16 pm

      Si eu din ce am citit stiu ca daca parintii fac pocainta copilul avortat iese din locul in care este. Dar din ce stiu eu Sfintele Taine se aplica doar oamenilor vii.

      Apreciază

      • Popsy said, on ianuarie 12, 2016 at 8:27 am

        Corect! Botezul nu se poate face decat unei persoane vii si singurele lucruri pe care le pot face parintii pentru un copil avortat (sau pierdut prin avort spontan) sunt pocainta si milostenia.
        Doamne-ajuta!

        Apreciază

      • veaceslav said, on ianuarie 12, 2016 at 11:13 am

        O sa mai transmit un articol, acolo sunt toate argumentele si pravila de sine insasi, inca lucrez la traducereposibil pina la sfirsitul saptaminii sa reusesc

        Apreciază

      • veaceslav said, on ianuarie 12, 2016 at 11:30 am

        Daca cunoasteti pe cineva care cunoaste limba rusa, va rog documentativa singuri, http://3rm.info/religion/3545-dokole-sudiya-pravednyj-ne-mstish-za-nevinnuyu.html
        este numai un articol, si chiar aicea desubt la comentarii lumea marturiseste despre aceasta pravila ca se face minuni

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 9:42 pm

        cosminmatiu & Popsy

        corect !
        asta ar mai lipsi sa „teologhiseasca ” femeia aceea despre ALT fel de Botez in Biserica, au luat-o razna de tot saracii , cine stie despre ce e vorba acolo, poate Rugaciuni de pocainta dar NU Botez al copilului, ar fi alta Dogma despre Sf Botez si ma indoiesc ca se dadea asa pe la colturi unei avortatoare „evlavioase” pocaite si restul Bisericii zacea de la Cincizecime pana azi in bezna.
        BEZNA e in mintea lor

        Apreciază

    • cca70 said, on ianuarie 12, 2016 at 9:10 pm

      Am o intrebare referitoare la avortul spontan ( adica accidental, neprovocat)
      Este considerat pacat un astfel de accident?
      E vina cuiva daca femeia nu a putut sa duca sarcina la capat si a pierdut copilul fara voia ei?
      intreb, caci sotia mea , mai demult a suferit asa ceva.

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 9:32 pm

        cca70

        DA e considerat in Biserica PACAT si avortul spontan.
        si femeia se canoniseste cu lipsirea de Sf Impartasanie o vreme, vezi Pidalionul !
        Sa se spovedeasca la un duhovnic iscusit ca e PACAT si acesta si sa-si ia canonul ca Dumnezeu este Milostiv tuturor care se pocaiesc !

        Apreciază

    • veaceslav said, on ianuarie 12, 2016 at 11:17 am

      Acolo este scris in argumente ca nu este aceeasi taina care se face in biserica pentru cei vii, ci sunt rugaciuni metanii, afresate sfintei Treimi, maicii Domnului, si altor sfinti ca pentru mare mila sa Dumnezeu sa Boteze sufletul omorit in pintece,

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 9:29 pm

        veaceslav

        sufletul nu se boteaza, se boteaza OMUL INTREG care este unire ontologica intre suflet si TRUP ! Si de aceeea se folosets si MATERIE, (apa, etc) caci se boteaza si partea matreiala a omului adica TRUPUL lui fara de care NU poate fi om dupa modul in care a zdit Dumnezeu Creatorul pe om :Trup si suflet !
        Si Hristos a lasat Taina Botezului pentru oameni care sunt facuti dupa Cipul Lui, Hristos este ARHETIPUL omului : suflet SI TRUP !

        unde/CUM vrei tu sa se boteze „sufletul” pruncului? cand trupul lui e aruncat la WC?

        NU ESTE BOTEZ posbil DOAR pentru suflet !

        poate sunt rugaciuni de pocainta si cererea de milostivire pentru copilul avortat care NEBOTEZAT merge la iad , chiar daca poate nu neaparat la durere dar este intr-un loc/stare LIPSIT de Dumnezeu!

        Nu intelegi ca Botezul este POARTA si Hristos USA Vietii?

        aveti grija cu vedeniile astea si talmacirile lor, ca avirturi sau facut de cand e lumea si copii pireduti din pantece si NICIUNUI Sfant pana al aceasta biata femeie NU i s-a dat asmenea invatatura spre folosul Bisericii

        Astept detalii sa imi fac o parare mai clara, dar NU SUNA A BINE „vedenia” femeii aceleia ! care NEACULTAND de binecuvantarea data ei sa se calugareasca a ajuns nu numai la cadarea casatroei ea care primise har pentru o Taina mai inalta( viata veacului viitor fiind starea calugarei de azi, ezi exlpcatia la Sf Maxim Marturistorul in Ambigua) , ba a cazut si chiar si SUB masura acestia ajungand la OMOR cu sau fara voia ei, putin conteaza. ca s-a pocait ea sigur asta e usor de acceptat si de dorit pentr ocrice femei s-ar afla sub aceasta stare NENOROCITA.
        Dar de aici a stabili o noua DOGMA in Biserica e PREA MULT !

        Vezi ca numai „vizionarele” catlce mai stabileau „Dogme” in Biserica paistasa, pein „vedenii” si „aratari „, gen Imaculata Conceptie care este O RACAIREA aratata unei femei calugarita catolica, cam asa ceva imi „miroase” si „vdenia” si „aratarea” femeii aceleia.

        Si daca sufletel ar putea si botezate si dupa moartea lor ce nevoie e atunci de Hristos , Botez si Biserica?

        fratilor o luati pe aratura cu „aratarile” si „vedeniile” harismaticileor „evlavioase” de genul femeii acestia !
        Maica Domnului NU contrazice Biserica si NU invata Dogme noi prin vedenie date unei femei, oricat de evavioasa ar fi aceea.

        PUTE a INSELARE povestioara ta !

        TIneti ce invata Biserica ca Sf Sinoade si Sf Parinti ne-au invatat TOATE cele de folos si daca era de folos era data si astfel de „nvatatura” ca nu se refrea la o situatie rara.

        ” si chiar daca aceasta Pravila a fost data de Nascatoarea de Dumnezeu de multi este hulita. iar altii din „frica fariseiasca” o tin ascunsa de lume, insa sa taci este o infractiune, deoarece prin aceasta Pravila ne salvam copii si rudele de minia Domnului.”_____TOCMAI, pentru ca ar fi prea importanta ca sa fie pana acum nestiuta in Biserica si data taman unei femei avortatoare, fie ea si pociata. CARE femeie a invatat pana acum Dogma in Biserica sau al vreun Sf Sinod Ecumenic ca vie ( nu ma refer la Sf Eufimia acer ear adormita si preaslavita si a incuviinta in mod minunat invatatura Bisericii dar NU EA a formulat-o!) , nu ca femeile n-ar fi avut intelepciune si invataura de sus de la Dumnezeu Duhul Sfant , dar NU femeii ii e dat (cat este vie) sa invete pe altii in Biserica Dogma !

        „De multe ori aceste persoane sunt prigonite si de unii ascultatori „fierbinti” care inca nu au atins maturiatate duhovniceasca. „___uite eu NU PRIMESC „Dogma” femeii astea ca NU se regaeste la NICIun Sfant din Biserica si Sfintii cand au formulat Invatatura de Credinta Ortdoxa au TUNAT de sus ” Parutu-s-a Duhului Sfant si NOUA !!”, adica mai multora spre incredintare, pana si Sf Maxim NU era singur ci la fel maruriseau si Papa Martin si altii chiar daca putini si cuvantul lor a ajuns Dogma si NORMA n Biserica.

        Uite eu pefer sa ma numeasca unul ca tine „fara maturitate” dar sa TIN ce a zis BISERICA INTREGA , si nu o femeie acolo in ratacirea ei personala.

        Si daca Sf Kucsa ar fi avut descoperire de su pentru asa ceva SCRIA ca asta e materie de Dogma nu chestiune de viata personala a unora, unor avortataore ici si colo! iar Sf NU a lasat asemnea INVATAURA CLARA !

        mai VA RATACITI !
        Ascultati Biserica NU orice femeie AIURITA in delirul ei istic cu „vedenii” si „aratarI” si care nu a fost macar in stare sa implineasca in viata ei binecuvantarea si harul care i sa daduse spre calugarie dar ajunge acum „Invatatatoare” de „Dogma” noua in Biserica.

        Daca era asta data de Dumnezeu prin Maica Domnului NU era/ramanea NESTIUTA Bisericii, ca Maica Domnului nu umbla de capul Ei pe la colturi cu aiureli personale pe la aiurite femei „evlavioase” si restul Bisericii e/ramane in bezna !

        PUTE a INSELARE bazaconia pob´vestita de tine.

        ca or fi Rugaciuni de Iertare a PACATULUI avrtului care PEDEPSESTE si copilul posbil, dac Botez dupa moartea oului NU E POSIBIL ! in inte avoastra e un haos total ! si dati si apa la moara avortatoarelor ca lasa ca „boteaza” ele cu Pravilioara asta „miraculoasa toate lepadaturile pe care leau ucis ele in pantecele lor murdar !

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 10:10 pm

        veaceslav

        ca Maica Domnului o fi ajutat-o sa scoata din iad sufletul pruncului aluia o fi posbil nu stiu,

        Maica Domnului a scos din iad MULTI pacatosi morti in pacate cumplite dar BOTEZATI pentru rugaciunile Bisericii si a unor frati care au mijlocit pentru ei, ba Papa Grigorie Dialogul a scos din iad sufletul imparatului Traian are murise nebotezat daca imi aduc aminte bine, dar NU zice ca l-a botezat ci ca l-a scos din iad ceea ce altceva,
        Maica Domnului poate cu atat mai mult sa scoata din iad un suflet…dar NU sa-l boteze ,

        Ca NU sufetul se boteaza ci OMUL INTREG =trup si suflet ! asa invata Biserica despre Taina Botezului, nu contrazice Maica Domnului Biserica si pe Duhul Sfant, dar poate atrage in mod exceptional Mila Lui Dumnezeu spre iertarea unui suflet dar NU prin botezarea lui

        Voi credeti ca la Dumnezeu sunt chestii fara randuiala si „derogari” hocus-pocus asa de la orice cum va duce pe voi „iubirea” bolnava de aproapele?
        Dumnezeu NU se contrazice pe Sine , Sf Nicodim noaptea Mantuitorul i-a spus CLAR ca cine nu se va naste din nou (din apa si din Duh prin Botez) NU se va mantui „( vezi Ev Ioan la cap cu discutia de taina intre Mantuitorul si Sf Nicodim fariseul intelept !)

        Botezul este clar hotarat/standardizat de Biserica nu vine acum dupa 2000 ani de crestinism o femeie avortatoare „evlavioasa pocaita” sa ne invete pe noi si Biserica ceea ce NICIUN Sfant Parinte si nici un Sinod NU a invatat, ca asa „i s-a aratat ei ” „de la Maica Domnului „, misticisme de femeie infierbantata…

        nu cumva i.a zis Maica Domnului sa scrie si un tratat de teologie sa talcuiasca si altora „invatatura” cea noua? tocmai pentru ca ar fi atat de importanta de stiut ….

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 10:41 pm

        veaceslav

        errata :
        ” Mila Lui Dumnezeu spre iertarea unui suflet dar NU prin botezarea lui”___vreau sa spun nu prin botezarea lui DUPA moarte !

        @preotul

        Parinte Anitulesei ce parere aveti si dv despre acesta noua scorneala, noua „dogma” a „botezului” pruncilor avortati dupa moarte…… ?

        Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 10:52 pm

        veaceslav

        si cum se „boteaza” sufletele dupa parerea femeii aceleia ?
        asa, nu mai au nevoie nici de preot, nici de apa/materie, nici macar de trup la Botez?

        una este ca la pocainta si rugaciunea Bisericii luptatoare se pot scoate din iad (pe unii, eventual si prunci avortati? nu stiu) ___ posibil in anumite limite si la Mila Lui Dumnezeu,____ dar ATLCEVA este ca merg in rai pruncii aia ca BOTEZATI ( NU se poate Botez FARA trup doar pentru suflet !!) !

        Apreciază

  12. lastunnegru said, on ianuarie 11, 2016 at 7:37 pm

    off topic

    Clipul care a fost urmărit de peste 23 de milioane de persoane! Cum reacţionează un bărbat când vede un om al străzii dezbrăcat

    Vedeţi imaginile inedite, care vă vor convinge că lumea poate fi bună, mai jos:

    Respect WATCH:Man Gives His Own Clothes to Homeless Man on Subway

    Un videoclip impresionant, în care protagonist este un bărbat care n-a rezistat să vadă un om al străzii dezbrăcat, a făcut furori pe reţelele de socializare, fiind urmărit de peste 23 de milioane de persoane.

    În imaginile respective, care au fost surprinse la metrou, în New York, un bărbat alb observă un om al străzii dezbrăcat de la mijloc în sus şi nu stă pe gânduri. Se apropie, îşi dă jos tricoul şi i-l dăruieşte. Mai mult de atât, omul de culoare, căruia parcă nu-i vine să creadă, îl priveşte îndelung, iar bărbatul, pentru a-l convinge că gestul lui este cât se poate de real, îl ajută să se îmbrace.

    http://a1.ro/news/inedit/clipul-care-a-fost-urmarit-de-peste-23-de-milioane-de-persoane-cum-reactioneaza-un-barbat-cand-vede-un-om-al-strazii-dezbracat-id426454.html

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on ianuarie 11, 2016 at 8:00 pm

    off topic

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Chinezii au inventat maşina care poate fi condusă doar cu … puterea GÂNDULUI – VIDEO

    Cu ajutorul unui dispozitiv care citeşte gândurile, noua maşină poate să se deplaseze înainte şi înapoi, ajutându-se de nimic mai mult decât de câteva gânduri concentrate.

    Un total de 16 de senzori instalaţi pe un dispozitiv special se îmbracă pe cap. Aceştia colectază date din semnalele parvenite dintr-o electroencefalogramă (EEG) a creierului conducătorului auto. Aceste informaţii sunt traduse în comenzi pentru maşina high-tech.

    http://www.descopera.ro/lumea-digitala/14922014-chinezii-au-inventat-masina-care-poate-fi-condusa-doar-cu-puterea-gandului-video

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Soricel controlat de la distanta cu un implant in creier

    A Remote Controlled Rat

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    O alta versiunenoua de soricel controlat de la distanta cu un implant in creier dar care livreaza si medicamante in cap.

    Scientists control mouse brain by remote control

    Mai multe aici: http://www.reuters.com/article/us-usa-wireless-mouse-brain-idUSKCN0PY24920150724

    ( traducere google translator )

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.reuters.com/article/us-usa-wireless-mouse-brain-idUSKCN0PY24920150724&prev=search

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  14. lastunnegru said, on ianuarie 11, 2016 at 8:02 pm

    off topic

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Am uitat clipul asta:

    BrainDriver – a mind controlled car

    Creierul Sofer _ o masina controlata cu mintea.

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  15. preotul said, on ianuarie 11, 2016 at 8:09 pm

    Conducatori dupa popor, adica reflecta starea de spirit a romanilor. Am umblat cu strangerea de semnaturi , referendumul, pentru oprirea premisei casatoriilor homosexuale Din 1000 de crestini cu drept de vot abia am adunat 360 semnaturi. Unii nu semneaza de frica iar altii chiar varsnici sunt pentru libertatea homosexualilor. Am vorbit cu preoti din parohii invecinate si situatia e la fel. Educatia europeana, prin scoli si tembelizor a prins la toate categoriile sociale. I-mi aduc aminte un cuvant al pr. Iustin Ce necredinciosi sunt bucovinenii. Daca asa e toata tara e dramatic.

    Apreciat de 1 persoană

  16. lastunnegru said, on ianuarie 11, 2016 at 8:11 pm

    off topic

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Bandajul inteligent al viitorului. Poate fi folosit pe articulaţii, creier sau chiar organe interne. FOTO+VIDEO

    http://www.descopera.ro/lumea-digitala/14912401-bandajul-inteligent-al-viitorului-poate-fi-folosit-pe-articulatii-creier-sau-chiar-organe-interne-fotovideo

    Stretchable hydrogel electronics

    Electronice care se intind din hydrogel

    Oamenii de ştiinţă din SUA au inventat un material lipicios şi extensibil, de consistenţa unui gel. Acest material poate fi utilizat ca pansament inteligent pentru răni. Acesta conţine senzori de temperatură şi rezervoare pentru medicamente. Bandajul din hidrogel poate elimina medicamente atunci când înregistrează modificări în temperatura pielii, iar luminile LED se vor aprinde pentru a te anunţa când medicamentele din rezervoare sunt pe sfârşite.

    Electronicele sunt, de obicei, solide şi uscate, iar corpul uman este moale şi umed. Aceste doua sisteme au proprietăţi atât de diferite. Dacă vrei să pui un dispozitiv electronic în contact cu corpul uman este de dorit ca dispozitivele electronice să fie moi şi elastice pentru a se potrivi mediului corpului uman. Asta e motivaţia pentru hidrogelul extensibil electronic”, afirmă Xuanhe Zhao, inginer mecanic la Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT) din SUA.

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  17. lastunnegru said, on ianuarie 11, 2016 at 8:28 pm

    off topic

    Date dumnevoastra de sanatate sant sigure in mainile statului.

    Scandal la CAS Prahova. Numele şi adresele beneficiarilor de carduri de sănătate au fost făcute publice

    Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova a fost amendată cu 8.000 de lei, după ce a publicat pe pagina sa de internet nu doar numele, ci şi adresele a zeci de mii de oameni. Oficialii instituţiei spun că au vrut doar să-i ajute pe asiguraţi să intre mai repede în posesia cardurilor de sănătate. Însă au ignorat că aveau nevoie de acordul celor în cauza ca să poată face publice adresele.

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Scandal+la+CAS+Prahova+Numele+si+adresele+beneficiarilor+de+card

    Apreciază

  18. mishuleu said, on ianuarie 11, 2016 at 8:52 pm

    Zei pe pamant doar sfintii. Ala un agarici la porunca ierarhica Dumnezeu si apoi satan.

    Apreciază

  19. Gabriel said, on ianuarie 11, 2016 at 10:05 pm

    Săptămâna antihristică de rugăciune în comun cu ereticii – 2016

    Luni, 18 ianuarie 2016, ora 16.00 Catedrala Patriarhală Sf. Împărați Constantin și Elena, Aleea Mitropoliei (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Armeană)

    Marți, 19 ianuarie 2016, ora 17.00 Biserica Reformată Calvineum, str. Luterană, nr. 13 bis (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Greco-Catolică )

    Miercuri, 20 ianuarie 2016, ora 17.00 Biserica Evanghelică Lutherană Germană, str. Luterană, nr. 2 (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Ortodoxă Românâ)

    Joi, 21 ianuarie 2016, ora 17.00 Catedrala Episcopală Greco- Catolică, str. Polonă, nr 50 (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Luterană Maghiară)

    Vineri, 22 ianuarie 2016, ora 17.00 Catedrala episcopală Armeană, str. Carol I, nr. 43 (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Romano-Catolică )

    Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, ora 17.00 Biserica Anglicană , str. Xenopol (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Reformată)

    Duminică, 24 ianuarie 2016 – Rugăciuni în toate Bisericile “Chemati să vestim bunătătile Domnului” (1Pt 2,9)

    Luni, 25 ianuarie 2016, ora 17.00 Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Iosif”, str. G-ral Berthelot, nr. 17 (Cuvântul de învăţătură este ţinut de către Biserica Evanghelică Lutherană C.A.)”

    http://www.aidrom.ro/proiecte/saptamana-de-rugaciune-ecumenica

    Apreciază

  20. Cristian said, on ianuarie 11, 2016 at 10:06 pm

    Norvegia a mai nenorocit o familie de romani (ortodocsi)

    Tatăl copiilor a mai declarat că este creştin ortodox şi i-a învăţat pe copii să se roage, iar la întâlnirea din preajma Crăciunului a cântat colinde alături de Bianca, în camera de hotel în care s-au întâlnit.

    Citeste mai mult: adev.ro/o0swv7

    Apreciază

  21. sherlock_holmes said, on ianuarie 11, 2016 at 11:59 pm

    @ ica

    Parintele Aldea spune printre altele:

    ” Dar, ca să nu credeți că nu răspund la întrebare: să fim cu cel care ne dă mai mult! Să vedem care este interesul național și pe acela să îl urmăm. ”

    Interesul national prioritar al romanilor nu poate fi decit Domnulu nostru Iisus Hristos si viata vesnica alaturi de Dinsul si Sfintii Lui.

    Cum SUA si UE sint impotriva acestui interes prioritar ( eu mai degraba ii integrez in lumea inchegata a lui antihrist,judecind dupa legile anticrestine,terorismul,razboaiele nesfirsite si nedemocratia tot mai vizibila ) iar domnia sa mai este si preot,deci ar trebui sa inteleaga aceste realitati,eu zic ca romanii ar trebui sa fie alaturi de Rusia in aceste timpuri cumplite,probabil ultima tara din lume in care crestinii nu or sa fie prigoniti.Daca SUA si acolitii lor nu ar incepe razboiul mondial,in principal impotriva lor si a crestinismului,atunci multi crestini ar fi imigrat in Rusia,precum si familiile care vor sa isi salveze copiii, ba poate ca si unii oameni cit de cit normali,adica nu in duhul acestor vremuri.

    Cu SUA/UE/Israel nu o sa il mai avem nici pe Dumnezeu,nici tara,nici pe parinti sau bunici,nici scoala,nici pamint,nici case ( toti vor ajunge chiriasi,e doar o problema de timp ).

    In schimb vom ajunge precum demonii,uriti la chip,barbatii precum femeile,femeile precum barbatii,desfrinati,violenti,necredinciosi,obraznici,mai ales copiii fata de parinti,elevii fata de profesori,profanatori,violatori,criminali…chipul homului de miine gindit prin cancelariile apusului decadent si cu pumnii ridicati in sus spre Dumnezeu.

    PS. Macar daca Romania s-ar alatura Poloniei si Ungariei,copiind ceea ce fac aceia bun,dar cu o clasa politica promovata si sustinuta direct de elitele americane,dupa chipul homului de miine,ma indoiesc ca ceva bun va iesi din ea.

    PS2.Cind spun SUA/UE/Israel nu ma refer la popoarele acelor tari,ci la cancerul,sida,ciuma neagra,bruna sau rosie care incepind de sus in jos,ii corupe si ii strica si pe ei intr-un ritm din ce in ce mai accelerat.

    Si cristi dandilat seamana uneori cu o femeie,un barbat efeminat,e un homulet in devenire,o ” femeie ” chiar daca karatista,adica mai barbata…daca nici asta nu e omul ambasadei lgbt ( SUA ) atunci cine ? Presedintele,Guvernul,prestitutia si sri-ul ? Si daca nici aceia,atunci cine ?……

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 12, 2016 at 8:50 pm

      sherlock_holmes

      popa Aldea este doar un ieftin si marunt INSELAT si un RATACIT incapatanat, cu duhul limabaritei, datului in spectacol in predici si conferinte barbolce-sforaitoare si al nombrilismului ,
      de aceea prin el acum DIAVOLUL isi raspandeste idelile sale, caci prin inselarea si pacatele lui incapatan nepocaite/necorectate s-a facut un vector militant al acestuia.
      acest popa tembel s-a inselat de prea multe ori in probleme simple si elementare de credinta ca sa mai poti astepta de la mintea lui facuta tandari vreun gand inletept.
      luarea numelui lui Dumnezeu in DESERT si trancanirea de aberatii, ahitat dupa imagine ca o trafa de vodevil aste dunt „virtutile” limabrului popa aldea

      MARE deste CADEREA acestui popa si de nu se va indrepta la timp VAI de AFANIA lui !

      si majoritatea gloatelor de gura casca care mai asculta incantata la limbarita lui vicleana NU pricepe ca ceea ce devenit vzibil ca indoilenic la el nu este decat VRAFUL ICEBERGULUI de ratacire in care zace acest popa…
      si daca poporu asemnea tembi asculta si urmeaza nu e greu de dudus unde vor ajunge ca dupa vorba Scripturii” orb pe orb se calusete la GROAPA”; nuai ca aici este vorba despre groapa IADULUI la care tarste acest ratacit trumele lui de aplaudaci iresponsabili si ahtiati dupa futil si inselare!

      nu merita sa asculti la palavrageala lui de tzatza cu mancarici sub limba!

      Apreciază

  22. acelas said, on ianuarie 12, 2016 at 12:00 am

    imbecilism ..

    http://www.evz.ro/cantecul-romanesc-interpretat-la-targu-mures-cu-facliile-aprinse-iti-provoaca-fiori-si-te-face-mandru-ca-esti-roman-video-foarte-emotionant.html

    cine te judeca in Romania? oameni vadit handicapati mental si sufleteste .. , ce sentinte avem de aici? pe masura! Cand te gandesti cine a tinut partea marinarului la referendum in 2012 de am ramas pe cap cu el inca atata timp…, de alde d’astia, Danilet e-n frunte, preferatul monicai macovei ..

    .

    Apreciază

  23. acelas said, on ianuarie 12, 2016 at 12:05 am

    (scuze, linkul era .. )

    imbecilism ..

    http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-patologice/vasilica-de-nestavilit-faza-pe-zoofilie-dupa-ce-s-a-declarat-de-acord-cu-casatoriile-intre-gay-si-cu-posibilitatea-inlocuirii-notiunilor-de-mama-si-tata-cu-cea-de-parinte-judecatorul-cristi-danilet-extrapoleaza-in-zoofilie-atat-timp-cat-nu-tipa-animalul-d

    cine te judeca in Romania? oameni vadit handicapati mental si sufleteste .. , ce sentinte avem de aici? pe masura! Cand te gandesti cine a tinut partea marinarului la referendum in 2012 de am ramas pe cap cu el inca atata timp…, de alde d’astia, Danilet e-n frunte, preferatul monicai macovei ..

    .

    Apreciază

  24. acelas said, on ianuarie 12, 2016 at 12:18 am

    ce generatie! Cei care au trait ori s-au nascut in prima jumatate a sec. XX. Arareori le mai raspundem noi romani azi la asemenea masura.. (s-a intamplat in 2013)

    http://www.evz.ro/cantecul-romanesc-interpretat-la-targu-mures-cu-facliile-aprinse-iti-provoaca-fiori-si-te-face-mandru-ca-esti-roman-video-foarte-emotionant.html

    .

    Apreciază

  25. Divort Rapid said, on ianuarie 12, 2016 at 10:31 am

    Intrebarea mea este asta: Danilet a facut afirmatii in calitete de om sau de judecator? Sau nu cumva democratia tocmai asta presupune, dereptul la libera exprimare? Nu sunt de acord cu ce spune dar sunt de acord sa vorbeasca liber si el si oricine are o parere buna sau rea! Asta este esenta democratiei!

    Apreciază

  26. john said, on ianuarie 12, 2016 at 11:15 am

    Jesus Removed From Headlines in Israel
    http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/28084/Default.aspx
    Apusul apostat.Cand dracul isi bate joc de oameni,predicand dezbracati:
    http://www.nbc12.com/story/24677504/nudist-church

    Primul transsexual ales ca prezbiter AZS sub conducerea pastorului Stoltz, Biserica Hollywood

    Apreciază

    • mihai said, on ianuarie 12, 2016 at 8:01 pm

      Imaginativa ca astfel de caricaturi mai sus prezentate vor ajunge in viitorul apropiat in functii de conducere si avem exemple cu duiumul

      Apreciază

      • el said, on ianuarie 12, 2016 at 11:52 pm

        mihai

        ce alta caricatura mai vrei , il ai DEJA pe TARFA si CURVA daniletz cristi ? cica „judecator” ….. asta pe ce „merite” sexuale ( datul din buric cu mestesug ???) si-a castigat postul papagalul asta, ca din altceva NU putea paparuda si cacanarul asta ieftin sa ajunga asa ceva!

        o curva de pe centura e mai de soi decta lepadatura si SCURSOAREA asta , cu de-alde bambilici ca astia „conduc” ei Ro la DEZASTRUL TOTAL !

        fiu de CURVA ca o femeie intreaga la minte/suflet nu ajungea sa inchida usa la” strangerea de semnaturi din partea bisericii cu privire la interdictia casatoriei intre homosexuali.”. No comment ! din CURVE ies INDRACITi si NEBUNI !

        ” ca atunci cand se ridica la putere/sus oamenii de nimic, nelegiuitii misuna pretutindeni! ” Psalm

        Apreciază

  27. el said, on ianuarie 12, 2016 at 11:54 pm

    „Cei mai multi pedofili judecati sunt heterosexuli. Ah, sa nu uit: multi sunt parintii, fratii si unchii de sex opus.

    sunt tari in care nu se mai foloseste notiunea de ‘tata’ si ‘mama’, ci doar ‘parinte’. Sincer, eu sunt pentru asa ceva.””____baaai danitez CURULETZ , ia-ti vaselina si du-te la sefu´sa-ti mai traga una prin dos cum iti place tie !!!

    Apreciază

  28. paul said, on ianuarie 13, 2016 at 12:35 am

    De ce este considerat pacat avortul spontan, care nu se face cu voie?

    Apreciază

  29. Cristian said, on ianuarie 13, 2016 at 4:40 pm

    Alte „perle” ale …deja celebrului judecator. Ce „bine” am facut schimbandu-ne conducatorii, cu altii noi, „incoruptibili”, ba chiar tehnocrati!…

    http://www.activenews.ro/stiri-social/Judecatorul-Cristi-Danilet-este-de-acord-cu-zoofilia-daca-animalul-nu-tipa-de-durere-128862


    Unul dintre cei mai importanți oameni ai justiției din România, judecătorul Cristi Dănileț, face o afirmație incredibilă, membrul CSM spunând într-o conversație pe facebook că este de acord cu legalizarea zoofiliei, adică a actului sexual cu animalele.

    Singura condiție pusă de faimosul judecător este ca animalul să nu țipe, aceasta fiind, probabil, forma de refuz, ceea ce ar face din actul sexual un viol.

    Apreciat de 1 persoană

  30. octavpelin said, on septembrie 23, 2018 at 11:08 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  31. […] Justitia incotro? Judecatorul CRISTI DANILET (CSM) nu mai vrea folosirea notiunilor de “mama” si… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.