SACCSIV – blog ortodox

A apărut Revista ATITUDINI Nr. 41 dedicată Bădiei Nicolae Purcărea

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 23, 2015

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sită Deasă said, on noiembrie 23, 2015 at 8:39 pm

    Reblogged this on Sită Deasă.

    Apreciază

  2. energein7 said, on noiembrie 23, 2015 at 9:36 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. Radu said, on noiembrie 23, 2015 at 10:32 pm

    Am uitat sa va spun ca intre 30 noiembrie si 11 decembrie o sa se tina la Paris Conferinta Natiunilor Unite despre schimbarea climatica.

    Se va bate iar aceeasi moneda deja un cliseu cu incalzirea globala si alte minciuni asemanatoare asa cum le stim deja.

    Pe scurt asta inseamna un pumn in gura tuturor cetatenilor lumii cresteri de taxe si impozite la energie electrica pentru finantarea „utopiei” lor cum ca pana in anul 2100 sa se limiteze cresterea temperaturii anuale la maxim 2 Celsius.
    Asta inseamna ca se sacrifica din nou oare pentru a cata oara ? viitorul si nivelul de trai al fiecarui cetatean din lumea asta pentru aceasta minciuna globala cu incalzirea globala.

    Este o incercare de a da peste maini tarilor care sunt in plina dezvoltare economica astazi pentru a evita concurenta pe plan comercial, industrial si militar al tarilor din America Latina,Africa si Asia.

    NU TREBUIE SA TRECEM CU VEDEREA ACEST EVENIMENT INTERNATIONAL!
    Ce se va hotara acolo va avea un mare impact in spre raul nostru al tuturor ce hotarari se vor lua acolo.

    http://www.obiectiv.info/incalzirea-globala-vor-fi-anulate-manifestarile-de-la-conferinta-de-la-paris-privind-schimbarile-climatice_85886.html#n

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20612640-obama-voi-merge-paris-conferinta-tema-climatului-pentru-arata-nu-este-teama.htm

    http://www.rfi.ro/mediu-82998-magor-csibi-wwf-acordul-de-la-paris-privind-clima-trebuie-sa-aiba-caracter-obligatoriu

    Apreciază

  4. JE said, on noiembrie 23, 2015 at 10:40 pm

    – Curaj la Bruxelles: „PROSTIA europeana fata cu barbaria MUSULMANA. Spalatul pe creier e contagios”
    http://bit.ly/1HiHbkx
    http://bit.ly/1My7hz1

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on noiembrie 24, 2015 at 12:00 am

    „Mitropolia de Pireu a Bisericii Ortodoxe a Greciei a lansat un apel special, ca urmare a intensificării neo-păgânismului.
    In document ,se vorbeste despre “radicalizarea fără precedent a unor organizații neo-păgâne”, dintre care multe “au depășit nu doar decența, ci si legea.”
    Prin intermediul unor pagini web, neo-paganii ii hulesc pe sfintii ortodocsi și pe Hristos si lanseaza amenințări la adresa preoților și credincioșilor ortodocși:
    “Ei declară deschisa crearea de grupuri armate, din așa-numitii ‘războinici ai zeilor’, invitand la o revoltă armată de ‘eliberare a grecilor din sclavia creștina’”.
    “Ei vorbesc despre râuri de sânge și de munți de cadavre… exprimandu-si intenția de a începe un ‘război sfânt de eliberare’, împotriva creștinilor ortodocși, care sunt numiti invadatori ocupanti ai teritoriului Greciei”.
    Confirmarea faptului că neo-paganii nu au de gând să se limiteze la amenințări, este recenta arestare a membrilor radicali neo-păgâni din “Comando-ul E-urilor”, din orașul Kalamata. Neopaganii au pus explozibili la Monumentul ultimului împărat bizantin, Constantin Paleologul, în Sparta, și au vrut sa lanseze o serie de atacuri asupra birourilor guvernamentale, centrelor si organizatiilor culturale.
    Arhiepiscopia de Pireu reamintește că neo-păgânii au atacat bisericile ortodoxe și au cerut poliției să asigure protecția credincioșilor ortodocși.
    Neopăgânismul reinvie învățături păgâne antice și practici spirituale, sub forma unei noi manifestari religioase.”

    Probabil că tot de frică nu şi-au făcut cruce câţiva miniştri, în frunte cu Dacian Soroş, la investirea noului guvern ! Că altfel nu se explică :

    „Premierul a precizat că este creştin-ortodox, adăugând că pentru sine credinţa adevărată este cea dusă în suflet, care dă speranţă şi ţine omul vertical.

    „Ştiţi treaba asta cu credinţa… Eu sunt creştin-ortodox. Dincolo de faptul că m-am botezat şi m-am căsătorit în biserica din satul unde am crescut în judeţul Sălaj, bunica m-a învăţat să mă rog şi rugăciunile astea m-au ajutat foarte mult în decursul vieţii. Dar sunt lucruri de care nu vreau să fac tapaj. Pentru mine o credinţă adevărată este credinţa pe care o duci în suflet şi în inimă şi e cea care îţi dă speranţă şi te ţine vertical, nu cea pe care o afişezi atunci când ai un interes să te vadă lumea”, a spus Cioloş duminică, la Radio România Actualităţi.

    El a completat că despre credinţa sa pot vorbi preotul din satul natal, părintele stareţ de la Mânăstirea Putna şi părintele arhimandrit de la Mânăstirea Dumbrava de lângă Ocna Mureş.

    „Aici fiecare poate să creadă ce vrea. Eu aş zice aşa: e suficient să întrebaţi preotul din Pericei din judeţul Sălaj cât de credincios sunt, să-l întrebaţi pe părintele stareţ de la mânăstirea din Putna cât de credincios sunt sau pe părintele arhimandrit de la Mânăstirea Dumbrava de lângă Ocna Mureş cât de credincios sunt, şamd. În rest, eu ştiu ce port în suflet şi asta mi-e suficient, indiferent de ce spune unul sau altul”, a adăugat Cioloş.”
    P.S.
    Sau, o fi vorba de altfel de teamă, aceea de a nu-i supăra pe unii, în frunte cu cel care şi-a adăugat deja numele în titulatura guvernului de tehnocraţi de la Bucureşti ?! 😉

    Apreciază

  6. Iones said, on noiembrie 24, 2015 at 12:53 am

    A inceput MICROCIPAREA in SUA!
    Soldaţii americani vor purta CIPURI în creiere. Savanţii spun că aceste dispozitive îi vor ajuta enorm

    http://www.publika.md/soldatii-americani-vor-purta-cipuri-in-creiere-savantii-spun-ca-aceste-dispozitive-ii-vor-ajuta-enorm_2456631.html

    Apreciază

  7. remus said, on noiembrie 24, 2015 at 4:10 am

    DARPA implatează cipuri împotriva traumelor în creierele soldaților

    Începând cu anul 2001 şi până astăzi, peste 2,7 milioane de militari americani au luptat în războaiele din Irak şi Afghanistan.

    În momentul de faţă, 20% dintre cei care au părăsit frontul suferă de simptomele bolii cunoscute sub numele de Sindromul stresului post-traumatic. Specialiştii din cadrul Agenţiei Americane pentru Cercetare Avansată în Domeniul Apărării (DARPA) susţin că pot trata efectele acestui sindrom prin implantarea unor cipuri în creierele soldaţilor. Cipurile vor funcţiona printr-o tehnologie wireless, care poate permite cercetătorilor să şteargă o parte din informaţiile stocate în mintea pacienţilor, în special cele referitoare la evenimentele neplăcute la care aceştia au asistat.

    Proiectul face parte dintr-un program mai amplu, având ca scop îmbunătăţirea tehnologiei prin care se poate controla mai eficient modul în care sunt stocate informaţiile în creierul nostru. Pentru ca aceste cipuri să funcţioneze în mod eficient, specialiştii au studiat mecanismul prin care creierul procesează informaţiile primite din exterior. În viitor, urmează ca rezultatele studiului să ajute la proiectarea unui sistem, sub forma unor cipuri, care să imite funcţiile creierului. În ultima fază a proiectului, cipurile vor fi implantate şi puse în funcţiune, pentru a trata neuronii afectaţi de efectele sindromului.

    Oamenii de ştiinţă au declanşat deja un experiment, în cadrul căruia au fost testaţi pacienţi suferind de afecţiuni ale creierului. În acest sens, au fost implantaţi senzori la pacienţii care urmau să fie supuşi unor intervenţii neuro-chirurgicale. Pe parcursul monitorizării impulsurilor date de cipuri, au fost detectate semnale, care le-au permis specialiştilor să urmărească modul în care se formează şi structurează amintirile, potrivit Daily Mail.

    Un proiect similar, denumit Subnets, a fost demarat de Agenţia americană. Scopul analizelor este de a dezvolta o tehnologie, cu ajutorul căreia să poată fi tratat un număr cât mai mare de afecţiuni cerebrale. În acest sens, au fost alocate 12 milioane de dolari, ce urmează să fie folosiţi la detectarea şi posibila tratare a anxietăţii, depresiei şi a altor disfuncţionalităţi declanşate la nivelul creierului.

    sursa: http://playtech.ro/2015/darpa-implateaza-cipuri-impotriva-traumelor-in-creierele-soldatilor/

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 24, 2015 at 10:49 am

      remus

      zombificarea imbecililor… cine nu-si foloseste mintea o da la „up-gradat” cu cipul. rezultatul. :monstrul depersonalizat Sub control absolut ! inca unii din gloatele lui anticrist…. GUNOI uman !

      plus ca cipul ala e un Experiment macabru, pe cobaii indobitociti dinainte de spalarea pe creieri fara cip

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.