SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Fostul presedinte evreu al Frantei NICOLAS SARKOZY despre METISAREA CU FORTA

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 13, 2015

Iata si un fragment din comentariul cititorului Mustafa postat la articolul TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul KALERGI, ROTHSCHILD, WARBURG – DISPARITIA RASEI ALBE din Europa

Nicholas Sarkozy, presedintele evreu si de dreapta al Frantei:

Care este obiectivul? Vi se va parea controversat.
Principalul obiectiv este de a raspunde provocarii metisarii
Provocarea metisarii cu care ne vom confrunta in secolul al XXI-lea
NU ESTE O ALEGERE, ESTE O OBLIGATIE
Este imperious( adica URGENT),. Nu se poate alta cale, riscam sa ne confruntam cu probleme majore.Trebuie sa schimbam, (si) vom schimba in TOATE domeniile in acelasi timp, in afaceri, in administratie, in educatie, in partidele politice si ne vom obliga sa avem rezultate.

Daca acest voluntarianism nu va functiona pentru Republica atunci Statul va trece la masuri mult mai coercitive( adica le vor impune cu FORTA).

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Nicolas Sarkozy évoque les « racines juives » de la France devant le Crif (Nicolas Sarkozy evoca radacinile iudaice ale Frantei)

Sarko_with_menorah

Foto: http://en.metapedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy#cite_note-France72414-5

Cititi va rog si:

Studiu: ESTI RASIST DACA nu faci sex in afara rasei tale. CRESTINII care nu-si inseala sotiile sunt prin definitie RASISTI, tocmai pentru ca nu-si inseala sotiile …

 

Tagged with:

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Gabriel said, on septembrie 13, 2015 at 10:30 pm

    Doamne ajuta! Toti cei care vor putea, ii rog, si chiar ii indemn ca maine seara incepand cu orele 18:00 sa fie prezenti la sfintirea Troitei ce a fost asezata pe locul unde se vrea construirea celei mai mari moschei din Europa!!! Troita a fost montata in acel loc de doi tineri credinciosi (unul fiind teolog). Adresa la care trebuie sa ajungeti este bulevardul Expozitiei Nr.22-30. Trebuie sa aveti lumanari pentru a le aprinde acolo. Trimiteti mai departe.
    Pr. Spiridon si Ioachim – manastirea Doroteia

    Apreciază

  2. Basarabia e Romania said, on septembrie 14, 2015 at 12:59 am

    Frate Vasile, uite ce am gasit intr-un articol francez despre cotele de partajare a „refugiatilor” http://www.20minutes.fr/monde/1684083-20150913-accueil-120000-refugies-pays-union-europeenne-peuvent-trouver-consensus
    Romania e a 6 tara din top care va obligata sa primeasca acesti „refugiati” : nici o demnitate, nici o mandrie, nici o valoare nu are guvernul de la Bucuresti, niste oite care dai cu biciul si ele urmeaza voia stapanului … aceeasi bulgari s-au ratoit si au spus nu cotei impuse. Bulgarii sint penultimii in cota de primire.

    Apreciază

  3. Paul said, on septembrie 14, 2015 at 12:59 am

    Un pic de propaganda pro implant de la rusi

    An engineer from Moscow has found the perfect solution not to worry about losing his transport card or office keys but it is not fit for everyone and involves transcending the limits of flesh by cutting into it. http://sputniknews.com/science/20150611/1023238570.html

    Apreciază

    • unu said, on septembrie 15, 2015 at 6:18 pm

      Sunt tare curios daca baietelul ala e chiar prost sau cineva plateste pentru treaba asta. Ca la Sputnik News sigur a platit cineva articolul.

      Apreciază

  4. remus said, on septembrie 14, 2015 at 6:32 am

    Eu am stat bine și m-am gândit și cred că nu se urmărește nici islamizare și nici metisare. Cel mai probabil se dorește instaurarea guvernărilor prin teroare. Se plănuiește cel mai probabil tot felul de reforme impopulare care vor trebui impuse prin forță, iar pentru asta este nevoie ca guvernarea prin teroare să fie pregătită mai dinainte dintr-un alt motiv care să pară legitim. Amestecând oameni de culturi diferite, inevitabil vor apărea conflicte, iar dacă nu vor apărea acele conflicte, ele cu siguranță vor fi înscenate. Vor să facă în un Pungești din toată Europa pentru a putea impune anumite reforme și este nevoie de crearea unui climat conflictual care să necesite „ordinea”. Apoi guvernarea prin teroare odată instaurată, se va putea astfel face tot felul de reforme impopulare care să poată fi impuse cu forța. Eu cred că prin „criza refugiaților” se pregătește o guvernare bazată pe teroare. Nu are legătură nici cu islamizarea și nici cu metisarea ci e doar pregătirea unei guvernări prin teroare. Conflictele culturale sunt create prin „criza refugiaților” acum sunt doar pentru a pregătii climatul pentru instaurarea guvernării bazate teroare.

    Apreciat de 2 persoane

    • el said, on septembrie 14, 2015 at 11:32 am

      remus

      te inseli si sti reductionist in evaluare, ocultele urmaresc TOATE planurile si metisarea este un deziderat dedemult hotarat pentru curva Europa deja de catre planul kaerigi, iar islamizarea reprezinta injosirea aceleasi europe si creeare de haos si invrajbire intre Europa cu radacini crestine dar APOSTATA si Islam, si cand ” se bat…al 3 lea castiga , ghici care e al 3 lea?

      asa ca unle neu se xeclud pe altele ai viziune ingusta si reductionista, cu cat mai mult haos cu ata mai bine pentru grabirea si buna i´nstaurare a noi odrini…

      Apreciază

      • remus said, on septembrie 14, 2015 at 5:29 pm

        În câteva sute de ani poate că se va face islamizare și metisare. Pe termen scurt însă, peste 5-10 ani tot ce se poate obține sunt doar conflicte. Și acum la ce ar folosi niște conflicte? Păi ar folosi mai ales pentru că nu sunt conflicte politico-economice. În acest fel se poate instaura o guvernare de teroare care să pară că nu e motivată politico-economic, dar care de fapt este pregătirea terenului pentru viitoare conflicte politico-economice. Tar dacă va fi și o sincronizare destul de bună, atunci va putea funcționa foarte bine și cenzurarea în presă a revoltelor politico-economice pentru că ele vor putea fi puse în umbra conflictelor religioase.

        Apreciază

  5. florin said, on septembrie 14, 2015 at 9:27 am

    Subscriu total la ce zice fratele Remus.

    Apreciază

  6. ozana said, on septembrie 14, 2015 at 11:50 am

    De pe http://www.fluierul.ro aflam multe in legatura cu metisarea fortata.George Soros este un urmas al lui Kalergi, personaj despre cre nu s-a auzit nimic dar care a influentat modul de gindire al elitei privind distrugerea rasei albe superioare.Te rog saccsiv, pune neaparat tu articolul din Fluierul-Este sau nu migratia uriasa la care asistam un fenomen programat sau este unul spontan? Soros sponsorizeaza migratia si Doamne, cita ura razbate din declaratiile lui impotriva rasei albe.

    Apreciază

  7. Ionut said, on septembrie 14, 2015 at 2:17 pm

    Off-topic:
    Fratilor, sa nu va tulburati citind aceasta stire, ci sa ajute fiecare cu ce poate. Nemernicii detin puterea politica si se sucesc de pe o zi pe alta, ca sa faca rau. Ba-i primesc pe refugiati, ba nu-i primesc, iar cand ii primesc strica rostul altor oameni.

    m.evz.ro/manastire-romaneasca-din-elvetia-evacuata-pentru-a-caza-musulmani.html

    Apreciază

  8. radu bunea said, on septembrie 14, 2015 at 3:45 pm

    Dupa cum putem observa e din ce in ce mai greu sa coagulezi o grupare omogena fara sa intervina infiltrarile, diversiunea, manipularea, terfelirea, anihilarea. Mijloacele de manipulare au devenit atat de perverse si subtile, masele au fost intr-atat de indobitocite prin mass media, incat ne mai ramane, poate doar una din cele mai tainice si puternice arme de lupta: Rugaciunea. Daca am face-o in comun cat mai multi romani, cred ca am iesi invingatori !

    PENTRU SFANTA BISERICA

    Adu-Ti aminte, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, de mila si de indurarile Tale cele din veac, pentru care Te-ai intrupat si de voie ai rabdat rastignire si moarte, ai inviat din morti, Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu si Tatal, pentru mantuirea tuturor celor ce cred drept in Tine.

    Cauta spre smerenia si rugaciunea tuturor celor ce cu toata inima Te cauta pe Tine. Pleaca-Ti urechea si auzi smerita mea rugaciune, a nevrednicului robului Tau, intru miros de buna mireasma duhovniceasca, pe care o aduc Tie pentru poporul Tau.

    Mai intai, adu-Ti aminte de soborniceasca si apostoleasca Ta Biserica, pe care ai castigat-o cu scump sangele Tau ; intemeiaz-o, intareste-o, lateste-o, inmulteste-o, impac-o si o pazeste nebiruita de portile iadului in veci, iar intaratarile ce se pornesc asupra ei le potoleste.

    Stinge navala paganilor, pornirile ereticilor degrab le sfarama, le dezradacineaza si intru nimic le intoarce, cu puterea Sfantului Tau Duh ( O inchinaciune ).

    (Rugaciune din Psaltire, la Pomelnice)

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on septembrie 14, 2015 at 5:51 pm

    off topic

    Pentru ca este sau va fi dezbatere pe teme vaccinurilor.

    Stiati ca unele vaccinuri sant facute cu celule si tesuturi provenite din copii avortati.

    http://www.provita.ro/detalii-stire.php?id=1044

    Apreciază

  10. lastunnegru said, on septembrie 14, 2015 at 6:10 pm

    off topic

    Ingredientele vaccinurilor (I): Tesuturile de fetusi avortati

    http://piersicuta.blogspot.ro/2014/07/ingredientele-vaccinurilor-i-tesuturile.html

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Si cred ca acum stiu unde se duc copii avortati cumparati de alti din clinicile private care fac avorturi… in vaccinuri.

    Apreciază

  11. lastunnegru said, on septembrie 14, 2015 at 6:14 pm

    off topic

    10 motive SĂ NU VĂ (MAI) VACCINAŢI

    http://doarortodox.ro/tag/anti-vaccinare/

    Apreciază

  12. mihai said, on septembrie 14, 2015 at 6:50 pm

    Apropo de acea manastire ce trebuie evacuata, ma intreb si eu care este pozitia ,,patriarhiei” de la bucuresti ?! Ca vad ca nu scoate nici un sunet

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on septembrie 14, 2015 at 6:57 pm

    RASPANDITI

    EXPERIMENTE PE OAMENII, OAMENI LASATI SA MOARA, CRIME, MUSAMALIZARE, FRAUDA, STUDII CARE ARATAU CA VACCINURILE PRODUC AUTISM AU FOST FALSIFICATE SI TOTUL A FOST ASCUNS DE OCHII PUBLICULUI DAR ADEVARUL A IESIT LA IVEALA PANA LA URMA CAND CINEVA A MARTURISIT CE SE FACE LA CDC – CENTERS OF DISEASE CONTROL AND PREVENTION (CENTRELE DE CONTROL A BOLI SI PREVENIRE )

    CDC Whistleblower Revealed

    Frauda de milioane de dolari la CDC.

    CDC Researcher Steals Millions of Dollars

    Apreciază

  14. lastunnegru said, on septembrie 14, 2015 at 9:17 pm

    off topic

    Doar atat vreau sa adaug la clipul de sus despre CDC ca experimentele pe oameni au fost facute acum 30 de ani in urma si au fost scoase la iveala de doua ziare din vremea acea dar falsificarile rezultatelor pentru vacinurile contrea la rujeola, oreionului și rubeolei au fost facute acum 13 ani in urma si sa ascuns ca provoaca autism dar date au iesit la iveala de un un om deal lor din CDC.

    Apreciază

  15. unu said, on septembrie 15, 2015 at 10:23 am

    Recomand tuturor articolul asta http://www.rumaniamilitary.ro/flagelul-corect

    Apreciază

  16. Cristian said, on septembrie 16, 2015 at 11:41 am

    Or fi inceput mai marii Europei sa se prinda de pericolul emigrantilor? Sau doar reactioneaza la presiunile celor ce inca mai au curajul sa deschida gura si sa spuna ca e ceva putred la mijloc? Articolul de mai jos afirma printre altele ca un militant ISIS a recunoscut pe un coleg de-al sau la televizor, cand dadea un interviu postand drept EMIGRANT! (probabil se plangea de razboi, de viata grea, spunea ca el a venit sa munceasca pentru o paine etc. – de fapt era militant ISIS venit cu alte ganduri) Intre timp, noi de colo, ne dam coate si ne inghiontim indemnandu-ne unii pe altii cum sa facem sa fim „buni crestini”, iar daca nu primim emigranti sau eventual chiar militanti ISIS, nu dam dovada de „mila crestina”! Poate depasesc putin masura… dar nu cumva si pana astazi am primit PE SATANA in casele noastre, cand am acceptat pacatul si trairea dupa pofte si placeri si mersul lumii? Ospitalieri si primitori de oaspeti SUNTEM!! Nu stiu insa cat de crestini suntem… si cat traim cu Dumnezeu!…

    http://www.mail.com/int/news/europe/3819730-refugee-surge-to-europe-raises-concern-militants.html#.1258-stage-hero1-1

    Apreciază

    • Spaceman said, on septembrie 16, 2015 at 2:17 pm

      @ Cristian

      La problema refugiaților în EU gândim și reacționăm exact așa cum se așteaptă de la noi cel care a pus la cale un astfel de plan, care se vede clar, că la cât este de elaborat, nu este conceput de mintea umană, ca mai apoi cu toții să fim de acord cu aplicarea soluției: dosar electronic – autentificare – vaccinare, iar de…saibăr sechiuriti…se va ocupa bineînțeles Israel.

      http://techcrunch.com/2015/08/10/mapping-israels-cyber-security-startups/

      Apreciază

  17. acelas said, on septembrie 16, 2015 at 7:34 pm

    pe undeva avem o oarecare sansa ca, pe langa faptul ca pe imigranti nu-i intereseaza deloc o tara austera precum Romania http://www.stiripesurse.ro/primii-refugia-i-au-ajuns-in-romania-din-serbia-cum-au-reactionat-cand-au-fost-prinsi_967142.html , mai e si sansa ca acesti oameni din orient cu diverse interese au ajuns in teritoriul unui popor ca ungurii, au ajuns la niste oameni ca niste caini si care-i trateaza de asemenea ca pe caini. Daca ajungea la niste blegomani precum romanii, sau precum autoritatile romane, blege si cu capul plecat la stapanii din vest, nici nu vreau sa-mi inchipui ce urma. Asa au dat de acesti caini, care si-au tratat ca niste fiare toti vecinii, si nu numai. O sansa bunicica pt Europa? O fi bine sa fi precum cainii cu unii oameni? sau macar cu hoardele care navalesc asupra altor neamuri?

    Apreciază

  18. acelas said, on septembrie 17, 2015 at 12:14 am

    problema este insa infinit mai complexa si delicata. Iar ea se rezolva numai deca se incepe cu rezolvarea starii de haos si saracie din orient, arabia si africa. Daca nato si americanilor le-ar pasa in realitate catusi dr putin de acei oameni din acele zone, ar intra in forta in acele zone, si cu ceva sacrificii le-ar scapa pt totdeaunade gruparile gen isis, al-qaida si alti razboinici kurzi, siiti, suniti. Absolut nimeni din lume nu le-ar spune nimic in acest context dat. Insa tocmai cand e imperios nevoie ca o forta cu e america sa intervina, exact atunci nu se face nimic. De ce? Pt ca ei tocmai finanteaza aceste grupari teroriste, iar interesele lor sunt cu totul opuse.

    .

    Apreciază

  19. […] VIDEO: Fostul presedinte evreu al Frantei NICOLAS SARKOZY despre METISAREA CU FORTA […]

    Apreciază

  20. […] VIDEO: Fostul presedinte evreu al Frantei NICOLAS SARKOZY despre METISAREA CU FORTA […]

    Apreciază

  21. […] Cititi va rog mai multe la: VIDEO: Fostul presedinte evreu al Frantei NICOLAS SARKOZY despre METISAREA CU FORTA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.