SACCSIV – blog ortodox

BEZNA MINTII sau TICALOSIE? Preotul Matei Vulcanescu: “LEGATURILE dintre CIPURI si MASONERIE sunt NEDOVEDITE”

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 13, 2014

Matei Vulcanescu Ortodoxiacatholica:

“Legaturile dintre cipuri si masonerie sunt nedovedite, prezumtii. […] Se observa paranoia”

Capture

Sa lasam de-o parte orice legatura cu semnul fiarei 666 si sa abordam chestiunea strict din punct de vedere Big Brother.

Ati vizionati desigur:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Pe scurt, Aaron Russo declara ca s-a imprietenit cu Nick Rockefeller care i s-a destainuit cu luni de zile inaintea evenimentelor de la 09.11.2001 ca avea sa se intample ceva, ca apoi vor fi cautati teroristi ce nu vor fi aflati vreodata, ca se va crea o psihoza cu ajutorul media si se va declansa razboiul anti-terorist, apoi de frica si pentru siguranta, populatia va accepta implanturi cu microcipuri. Si astfel va fi o elita care va controla masele …

Evident ca preotul Matei Vulcanescu si cei ca el vor putea spune ca Aaron Russo minte.

Sa ne amintim si de:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Desigur, acelasi poate spune ca Felix Koppelman a vorbit in nume propriu.

Iata si ceva pe fata:

Lista cu loje masonice implicate in Child Identification Program

Dar activistul pro cip va spune probabil ca nu-i pe fata. Si tot asa, orice citat i-ai oferi, sa ne zica fara sa clipeasca ca nu-i edificator.

Si atunci n-ai cum sa nu te gandesti: omul e chiar atat de incult sau are doar extrem de mult tupeu?

Caci cipul este parte componenta a sinistrului angrenaj cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash. N-ai cum vorbi despre cip decat in acest context. Daca smulgi cipul din intreg pentru a “demonstra” cat de nepericulos e, te dovedesti a fi cel putin ticalosit.

Iar acest sinistru angrenaj se implementeaza la nivel planetar, fiind implicat pe fata sistemul financiar bancar, care de cine-i stapanit?

Si este implementat prin tandemul politic – guvernare, care de cine-i stapanit?

Sau crede cumva preotul Matei Vulcanescu ca totul nu-i decat un soi de firesc al evolutiei? Sa fie atat de nauc? Nu cred. Mai degraba cred ca stie prea bine ca papusarii edifica aceasta extrem de importanta constructie, dar ascunde in mod voit acest lucru.

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabriel said, on octombrie 13, 2014 at 10:46 am

    Hmmm,sa nu ne frica de cei ce ucid trupul…ci de cel ce poate sa ucida si trupul si sufletul…fiecare sa se roage naincetat asa,,DOAMNE ASCUNDE MA DE LA FATA LUI ANTIHRIST,si sa nu accept pecetea

    Apreciază

  2. Ionut said, on octombrie 13, 2014 at 10:49 am

    Eu cred ca are „dreptate”. Ce, sunt masonii vinovati ca Romania a ajuns in ultimul hal de degradare morala si economica?!…

    Apreciat de 1 persoană

    • andrei-d said, on octombrie 13, 2014 at 11:39 am

      Categoric nu sunt vinovati doar ei, ci si tu, si eu, si fiecare in parte. Dar tu, eu si altii suntem obligati sa luptam, asa cum cei de partea opusa(potrivnici lui Hristos) sunt perseverenti, nici noi nu avem scuze. Lasam mustrare de constiinta pentru rugaciune!

      Apreciază

    • Partizanu said, on octombrie 13, 2014 at 4:28 pm

      Eu asa gindesc. Sa adun tot cei bun de la fiecare si sa-l marturisesc pe HRISTOS pana la moartea cea vesnica care e mai aproape decit parerea unuia sau a altuia. Fratele IACUBOAIE cit si par. VULCANESCU au pacatele lor n-as vrea sa le spal pacatele osindindu-i. Nu-i crestinesc. Si pana la urma cine sunt eu unul care inchid ochii la toate nelegiuirile din tara noastra inchinzindu-ma in chilia mea rugindu-ma sa nu-mi arda inima focu. Asa ca fratilor luptati cum puteti dar nu judecati. Lasati-l pe judecator sa judece.
      Nota
      Lucrez in domeniu si cred ca am fost printre primii tehnicieni din ROMANIA care au montat si vindut cititoare si carduri. Sistemele de securitate sunt foarte avansate si controlate de niste minti diabolice. Habar nu aveti ca prin raul ce a cuprins intreaga planeta se poate face „bine” acceptind un card, doua, trei … care pina la urma v-a fi doar unul pentru fiecare in parte. TREZITI-VA PANA NU-I PREA TIRZIU. DOAMNE AJUTA.

      Apreciază

      • Ionut said, on octombrie 13, 2014 at 9:00 pm

        Iertare, nu am inteles penultima fraza („Habar nu aveti … pentru fiecare in parte”).

        Apreciază

      • Partizanu said, on octombrie 14, 2014 at 6:39 am

        Mai toti iau reper anul 1989 sau 2001 dar nu data conteaza ci amploarea unor fenomene planetare. Cica incalzire globala, terorism … , Iar noi BAIETII DESTEPTI venim cu solutia(potiunea minune ca la VRAJITOARE). CARDUL. Mai intii cardul de „SANATATE” pentru cei aflati la dializa dupa aceea bagat pe git narodului cu top-sacul ca asa scrie in PROTOCOALELE NOASTRE(unul fiind cel de la TORONTO).

        Apreciază

  3. geo said, on octombrie 13, 2014 at 11:38 am

    Angela Merkel regime of Germany supply Kiev junta by ammunition?

    Germany recently denied its possible involvement in weapons supplies to Ukraine. But now we know the truth. The Chancellor of Germany Angela Merkel is not interested in peace in Ukraine and gives go-ahead to provide weapons and military equipment to the Kiev junta. Thus the Kiev junta intends to break the truce in the South-East of the country soon and supplies the National Guard with necessary equipment to fight its own people.

    The hackers published the secret correspondence on the supply in the Kiev military equipment from Germany.
    Hackers from the group „Cyberberkut” today on his page in Facebook has released a new exposure. They argue that Kiev gets modern military equipment from Germany. Such a conclusion can be drawn from the correspondence between the commander of the national guard of Ukraine General Degree-Mr Poltorak and representative of the German company TELEFUNKEN RACOMS Ronnie Simroom.
    „We are talking about supplies to Ukraine military products, in particular, portable ground-zorny locators and advanced thermal imaging cameras CORAL-CR, and the ability carry out further cooperation and supply of other military equipment”, – said in a statement hackers.

    http://cyber-berkut.net/traitors/0024.php

    Apreciază

  4. Ionut said, on octombrie 13, 2014 at 11:44 am

    Cutremurator: citind o postare a lui Marius Ianus, am aflat intamplator de Gabriel García Moreno, a carui biografie am lecturat-o.

    Apreciază

  5. scortisoara said, on octombrie 13, 2014 at 2:13 pm

    ” SOROS- a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei ”

    http://romania.linure.com/soros-a-decis-soarta-romaniei/?fb_action_ids=832008380163698&fb_action_types=og.likes&fb_ref=addtoany

    Apreciază

  6. anonim said, on octombrie 13, 2014 at 2:45 pm

    metallica intuneca mintea! https://www.youtube.com/watch?v=wgOU9H_rO6M

    Apreciază

  7. mircea.v said, on octombrie 13, 2014 at 3:05 pm

    Ioan Ianolide – Intoarcerea la Hristos

    „După această confruntare Valeriu i-a spus:
    – Domnul pastor cunoaşte foarte bine adevărul, rămâne numai să se statornicească în el.
    Wurmbrandt. s-a înclinat uşor şi a rămas pe gânduri. Cunoştea într-adevăr mai bine ca alţii problema evreiască şi raportarea ei la creştinism. Avusese discuţii aprinse pe această temă cu fratele său, care era mare maestru în Loja secretă iudaică, lojă ce controla masoneria internaţională.
    – Cum vreţi voi, vreo 15 milioane de evrei, să guvernaţi 4 miliarde de neevrei? îl întrebase W..
    Iar fratele i-a răspuns:
    – Avem prozeliţi suficienţi. Unii ştiu că ne sunt prozeliţi, alţii nu ştiu dar toţi sunt la dispoziţia noastră şi noi vom fi dumnezeul lor. Noi am creat francmasoneria iar prin comunism, capitalism, materialism şi umanitarism am dat deja o spiritualitate iudaică întregii lumi. Lumea se iudaizează zi de zi. Evreii sunt fermentul secolului XX.
    – Dar Hristos a venit! zicea W.
    – Nu a venit. Acela a fost un fur şi un trădător al poporului ales.
    – De ce nu vine atunci Hristosul?
    – Însuşi poporul evreu este Hristosul!
    Atunci W. a luat foc şi a început să-i demonstreze fratelui său că poporul evreu e plin de nelegiuire şi păcat, încât nu poate fi frumosul, sfântul şi desăvârşitul Hristos. Acela a fost şi rămâne Iisus Hristos.
    – Vă urâm, i-a strigat fratele lui, şi tu eşti un trădător al neamului nostru. Când vom rezidi templul lui Solomon, vom face în cetatea Ierusalimului cea mai mare statuie din lume pe care vom scrie: „Să nu uitaţi niciodată ce v-au făcut vouă creştinii!”.
    – Pieirea ta prin tine, Israele! i-a replicat W.. Voi nu mai aveţi cer, căci dincolo de pământ nu aveţi nici un ideal !

    Pr Vulcanescu se contrazice singur. Spune ca nu ar acepta bio-cip implantat, ca asta e prea mult. E prea mult de ce? Probabil ca e constient ca daca ajunge cip in corp, aleluia, nu mai este stapan pe corpul lui, adica pe el. Pai cine vrea controlul nostru si insemnarea? Satana > prin evreii talmudisti > prin masonerie.

    Deci, pr Vulcanescu este de acord cu cip in acte, cu biometrie (amprentare, prelevare adn…), dar nu este de acord cu cip in corp.
    Pai daca nu are legatura cu antihrist, cu masonerie, cu control, ce ar fi rau cu bio-cipul de pr Vulcanescu pe asta nu-l vrea?

    Pr Vulcanescu, luminati-ne!

    Apreciat de 2 persoane

  8. o oarecare said, on octombrie 13, 2014 at 7:20 pm

    Merita sa stim ca donarea de organe presupune disectia unui om viu:
    http://piersicuta.blogspot.ro/2014/01/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html

    Apreciat de 1 persoană

  9. energein7 said, on octombrie 14, 2014 at 8:38 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  10. mihai said, on octombrie 14, 2014 at 9:22 am

    prin astfe;l de carduri li se va usura munca si traficantilor de organe

    Apreciază

  11. jad said, on octombrie 15, 2014 at 2:49 pm

    discutie cu antihristu de matei vulcanescu REALA

    unu : o intrbare Dumneavoastra aveti card cu cip?

    antihristu de matei vulcanescu : O intrebare: Dumneavoastra aveti calculator cu cip? Prin faptul ca imi scrieti un mail arata ca va folositi de un calculator cu cip, deci iadul va asteapta…..

    unu : da am calculator cu cip asta insemna ca aveti card cu cip? da sau nu? e o intrebare pe ce va bazati ca lucreaza harul protiei la cei cu carduri cu cip ?
    constantin necula a semnat acela acord de la chembesy???

    antihristu de matei vulcanescu : Daca aveti calculator cu cip va duceti in iad.

    unu : poi o sa renunt la el …..tot nu mi’ati rspuns
    1 pe ce va bazati ca lucreaza harul protiei la cei cu carduri cu cip ?
    2 constantin necula a semnat acela acord de la chembesy???
    3 ce parere aveti de profetia parintelui Elpidie cu cipu ?
    4Serafim de pireu e pe calenar nou nu?si Pr Zisis la fel ,nu? ca vorbesc cu unu de l’au ametit stilistii si vreu sa ii dau argumentele astea

    antihristu de matei vulcanescu : Pe ce va bazati cand spuneti ca Harul preotiei nu lucreaza la oamenii care au lap-topuri?

    Apreciat de 1 persoană

  12. jad said, on octombrie 15, 2014 at 3:20 pm

    Apoc 13:11 Şi am văzut altă fiară ridicându-se din pământ,şi avea coarnedouă asemenea mielului, şi grăia ca un balaur. „Fiara care se va ridica din pământ zice că va fi împărăţia lui Antihrist, iar cele două coarne — el şi prorocul său mincinos. Iar a spune cele două coarne ale sale asemenea mielului -că vrea să se asemene Fiului lui Dumnezeu şi se va arăta însuşi pe sine împărat. Iar a spune grăia ca balaurul – că înşelător este şi nu adevărat.(17 Sfântul Ippolyt -Despre Antihrist,49 )

    „Avea două coarne asemenea mielului. Acestea sunt cele două Testamente care sunt ale Mielului celui adevărat,însă fiara a încercat să le facă ale sale, arătându-se ca un miel.Totuşi, zice că grăieşte ca un balaur din pricina făţărniciei adevărului minincinos îi păcăleşte pe aceia pe care îi poate rătăci. Pentru că nu va fi ca un miel când va grăi pe faţă ca un balaur. Acum se fece a fi Mielul aşa încât să înfrângă Mielul, care este trupul lui Hristos.(18 Aici Caesarius din Arles numeşte simplu fiara „ Biserica eretică” PL 35:2436 ) Grăieşte împotria lui Dumnezeu, de vreme ce depărtează de la calea adevărului pe aceia pe care i-a înşelat şi acum îi urmează
    ei.„(19 Tyconius – Tâlcuire la Apocaliplsă) „Şi am văzut, zice,altă fiară ridicându-se din pământ.” Pământul este sursa originii întregii omeniri, pentru că Antihristul este un om a căruia venire este după lucrarea satanei, precum întru-tot-înţeleptul Pavel zice (2 Tesal 2:9).
    „Şi avea două coarne asemenea mielului şi grăia ca un balaur.” Cu adevărat spune că avea două coarne asemenea mielului, nu coarne de miel, şi că grăia ca un balaur,nu că era balaur. Pentru că ticălosul
    se arată pe sine a fi Hristos, dar nu este, i s-au dat lui coarne ca ale Mielului. Şi de vreme ce tot felul de lucrare necurată împrăştie, care se aseamănă diavolului, dar nu este totuşi diavolul, nu zice că este balaur, ci că grăia ca un balaur. Şi de vreme ce acestea sunt aşa, textul i-a păstrat ei un chip şi în vedenie, şi îi dă ei chip, însă nu cel al mielului, ci ca al mielului, şi nu cel al balaurului, ci ca al balaurului. Pentru că Hristos se zice a fi Mielul, şi diavolul se zice a fi balaurul, dar aceasta nu este nici unul, nici celălalt.”(20 Icumenie – Tâlcuire la Apocalipsă, 13:11-13 )
    „Unii înţeleg că fiara aceasta este Antihristul, iar altora li se pare că e Satana şi socotesc că cele două coarne ale lui ar fi ale lui Antihrist şi ale proorocului mincinos. Dar de vreme ce şi prorocul mincinos va să vină în persoană, e mai bine să credem că balaurul se tâlcuieşte ca Satana, fiara care se ridică din mare ca Antihrist, iar fiara aceasta care iese din pământ ca prorocul mincinos, care este şi părerea Fericitului Irineu(21 Sf. Irineu de Lugdunum —Împotriva ereziilor, 5:28.2 ). Iar că vine din pământ înseamnă că se ridică din viaţa cea pământească şi târâtoare pe pământ. Iar că ” avea două coarne asemenea cu ale mielului” arată că, sub piele de oaie, va tăinui sălbăticie de lup ascunsă şi ucigaşă, şi că la început va arăta un chip de bună credinţă. Sfântul Irineu al Lyonului spune că: Despre sluga ajutătoare lui Antihrist, care îl numeşte şi proorocul lui mincinos, zice: Grăia ca un balaur. Va primi puterea de a face semne şi minuni, încât mergând înaintea lui Antihrist, îi găteşte acestuia calea cea ducătoare la pierzare. Spunem că vindecarea rănii fiarei e fie păruta, scurta unitate a împărăţiei dezbinate, fie vremelnica refacere de către Antihrist a tiraniei Satanei care a fost stricată, sau mincinoasa înviere a unuia din prietenii săi care a murit. Şi zice că acesta va grăi „ca un balaur”, de vreme ce le va face şi le va grăi pe cele ale diavolului celui începător de răutate.”(22 Sfântul Andrei al Chesariei — Tâlcuire la Apocalipsă, 13:11 )

    Apreciază

  13. Fmy said, on octombrie 21, 2014 at 4:32 am

    pe feisbuc zice Matei Vulcanescu Ortodoxiacatholica : si asa se creeaza o noua secta in Rusia si chiar in Romania! Secta celor fara pasapoarte!

    Apreciază

  14. […] BEZNA MINTII sau TICALOSIE? Preotul Matei Vulcanescu: “LEGATURILE dintre CIPURI si MASONERIE sunt … […]

    Apreciază

  15. SACCSIV - blog ortodox said, on iulie 5, 2018 at 7:51 am

    […] BEZNA MINTII sau TICALOSIE? Preotul Matei Vulcanescu: “LEGATURILE dintre CIPURI si MASONERIE sunt … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.