SACCSIV – blog ortodox

AMENINTAREA lui ANDREI DINU (Theologie Patristica)

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 13, 2014

Iata comentariul sau la articolul Lui ANDREI DINU ii place MUZICA SATANISTA? Daca da, atunci de ce si-a intitulat blogul ORTODOXIE TRADITIONALISTA SI TEOLOGIE PATRISTICA?:

Theologie Patristica:

Saccsiv, nu am timp sa dau explicatii de ce contul meu de facebook arata asa. Pana una alta fiecare ridica piatra ca deh, toti sunteti fara de pacat si judecatori, nu?

Problema e alta. Mi-ai cerut acordul sa postezi asta? Este ceva personal si pentru asta nu te iert. Fie stergi poza si lasi eventual “descoperirile acuzatoare” (adica decat bucatica cu trance) fie de azi incep cu reclamatii…inclusiv la politie, mai ales ca profilul meu este privat. astept o reactie rapida.

Comentariu saccsiv:

   Eu ii voi face pe plac, voi lasa doar prima fotografie, caci comentariul de mai sus este mai mult decat edificator: contul ala e al lui, ii place muzica satanista si foarte important, vrea sa combata folosindu-se de sistem.

Trebuie stiut insa ca:

Atenţie la ce postaţi pe Facebook! 
Pagina şi profilul de Facebook este spaţiu public, NU este un spaţiu privat chiar dacă aţi restricţionat accesul public la informaţiile postate.
O instanţa din România a stabilit că profilul/pagina de Facebook este spaţiu public, nu este spaţiu privat.
Curtea de Apel Târgu Mureş a stabilit, într-o cauză judecată în contencios administrativ, că pagina de Facebook este spaţiu public, nu privat.”Reţeaua de socializare Facebook nu poate echivala, sub aspectul controlului mesajelor difuzate cu o căsuţă poştală electronică. Profilul personal pe Facebook chiar dacă este accesibil doar prietenilor, adică unui grup restrâns de persoane, tot public este, pentru că oricare dintre prieteni poate distribui informaţiile postate de titularul paginii, aspecte pe care reclamantul le cunostea”, se motivează în decizia pronunţată de Curtea de Apel. Este vorba de un dosar în care fostul director de cabinet al prefectului din Târgu Mureş a contestat o sancţiune primită de la Consiliul Naţional pentru Cobaterea Discriminarii din cauza unei postări pe pagina personală de Facebook.

Cititi va rog mai multe la:

http://www.politisti.ro/topic/7012-pagina-ori-profilul-de-facebook-este-spatiu-public-nu-este-un-spatiu-privat/

Doar ca eu chiar n-am timp de umblat prin instante.

67 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • radu iacoboaie said, on octombrie 13, 2014 at 8:55 pm

      Ce părere ai frate saccsiv de ultimul comentariu de la ultimul articol al lui Andrei Dinu:

      ,,Crina on 13 octombrie 2014 la 8:14 pm said:

      Nu, nu este Acvila Ortodoxa. Ne pare foarte rau pentru Gerika, administratorul Acvilei Ortodoxe . A fost calomniat si el apoi trecut la categoria dusmani , pentru ca ne-a ingaduit accesul pe blogul lui. Marina Virtuala ataca de pe alte bloguri (Pelerin Ortodox, Acvila Ortodoxa, Razboi intru Cuvant) si majoritatea membrilor ei (echipajul) sunt fosti saccsivisti cam de pe timpul cand Vieru era la mare putere si cautare si cand oamenii naivi credeau in bunele lui intentii. Suntem dintre cei pe care saccsiv s-a straduit sa-i trezeasca atat de tare pina i-a trezit de tot :)). Unii dintre noi au iesit de acolo dupa ce au inteles manipularile in timp ce altii au fost luati la goana de saccsivisti pentru intrebari prea incomode sau pentru ortodoxie contra principiilor lor trezindu-se din vraja abia dupa ce au fost alungati de acolo. Numele de Marina Virtuala vine de la luptele date cu ei pe toate fronturile , inclusiv pe blogurile lor (in trecut) . Primul nostru nume virtual a fost ‘corabia marinarilor’ si a fost atribuit odata cu inceperea vanatorii de saccsivisti, nume care a venit printr-o imprejurare aproape profetica (asa credem noi) . Atunci, cineva i-a scris ceva lui saccsiv avertizandu-l ca va fi vanat de marinari si corabia lui intitulata saccsiv va fi atacata necontenit si data in vileag pentru mizeriile si inselarea pe care le face, urandu-i la final (scufundare placuta, saccsiv). Peste cateva zile , Vieru avea sa fie arestat si fanaticii lui erau disperati (corabia lor intradevar se scufundase). Dupa un an de zile, avea sa fie eliberat, dupa cum stiti.
      Primul blog pe care noi am scris pentru prima data unde i-am analizat pana in cele mai mici detalii, a fost blogul unui pagan, dupa cum chiar el s-a numit astfel si se numea ‘Saccsiv pe bloc’. Omul avuse-se pare-se o paruiala cu saccsiv si crease un blog clona. Saccsiv il cunoaste pe acel admin, dar fanaticii lui mint ca acela ar fi blogul nostru. Dupa cum constatati, blogul acela este inchis acum (pesemne a primit amenintari). Acolo ne-am strans ca pe o corabie nefiind acceptati sa postam pe alte bloguri ortodoxe (parea ca exista o conspiratie impotriva noastra). Abia cand saccsiv a inceput sa atace blogosfera ortodoxa, am fost lasati sa-l vanam de pe celelalte bloguri enuntate.”

      Apreciază

  1. aha said, on octombrie 13, 2014 at 12:11 pm

    mda. s-a lamurit treaba. nu e vorba de judecat ci de stiut. atata tot.

    Apreciază

  2. geo said, on octombrie 13, 2014 at 12:16 pm

    http://eufrosin.wordpress.com/2014/10/12/premiul-nobel-o-alta-tinichea-calpa/

    Apreciază

  3. Irina said, on octombrie 13, 2014 at 12:44 pm

    Da problema, este ca nu s-a luat nici o masura( un protest, semnarea unei petitii) impotriva cardurilor de sanatate, nimeni nu a mai luat vreo atitudine. Eu m-am intors de la o manastire si m-am trezit acasa cu cardul de sanatate, a semnat mama pentru mine. Asta este situatia nu s-a facut nimic pentru a forta autoritatile de nu le distribui asa cum se facea pe vremea pr iustin Parvu. Cred ca au dreptate si cei care spun ca degeaba ne strofocam inevitabilul se va produce, si lupta va fi individuala. Problema este ca eu una sunt prea slaba si nu stiu daca am sa fac fata presiunilor celor din jurul meu, va rog sa ma pomeniti sa-mi intareasca Dumnezeu credinta.

    Apreciază

    • o oarecare said, on octombrie 13, 2014 at 6:35 pm

      Nici acum nu-i tarziu sa scapi de el. Poti ,,verifica” daca arde!

      Apreciază

    • cca70 said, on octombrie 13, 2014 at 7:42 pm

      nu te supara dar am si eu o nelamurire:

      mama ta stia ca esti impotriva cardului de sanatate?

      daca stia ca nu il vrei ( asta in cazul in care ai informat-o ca nu-l vrei) cum si-a permis sa semneze pentru tine?

      la mine in casa NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI, nu are voie sa semneze pentru mine cand va veni gunoiul guvernamental la usa mea

      acum tot ce mai poti face e sa il iei si sa-i dai FOC de fata cu toti ai casei …asta ca sa nu ramina cu idea ca esti o marioneta a familiei, si nici sa nu poata fi activat vreodata

      Apreciază

      • Irina said, on octombrie 15, 2014 at 10:08 am

        Da stia, i-am spus ca nu am de gand sa-l primesc, dar mi-a zis ca sunt inconstienta si ca nu tine cont de parerea mea. Am luat legatura prin cineva cu un pr de la Petru Voda si mi-a spus sa-l tin dar sa nu-l activez vreodata, acelasi lucru mi l-a mai spus si o maica care la fel nu are de gand sa-l accepte, dar la fel se teme ca se va trezi cu el de la episcopie. Asa mi-a spus si duhovnicul meu, acum nu stiu sunt foarte derutata. Nici duhovnicul meu nu avea de gand sa-l primeasca si tot asa s-a trezit cu el de la episcopie, deci nu a venit postasul la ei la manastire si nu si-au dat semnatura. Din toata manastirea numai 3 nu l-au acceptat si nu au vrut nici macar sa-l atinga, iar acestia 3 nu au nici telefoane si au refuzat si cardul de bani, in rest majoritatea l-au acceptat( pt ca nu l-au primit ei din mana postasului si nu au fost pusi in situatia sa nu-l primeasca prin nesemnare), dar spun ca nu au de gand sa-l activeze vreodata. Si asa m-au sfatuit si pe mine, mai ales ca a oranduit Dumnezeu sa nu fiu pusa sub presiune sa semnez eu primirea cardului.

        Apreciază

  4. Ionut said, on octombrie 13, 2014 at 12:51 pm

    E foarte tare chestia asta. Afirmam ca suntem crestin-ortodocsi, dar ne razboim in instante.

    Apreciază

  5. geo said, on octombrie 13, 2014 at 1:15 pm

    Continua demolarea statuilor creatorului statului ucrainean. Astazi a venit rindul celei din Krivoi Rog:

    Libertatea de expresie:

    Apreciază

    • Daniel Focsa said, on octombrie 13, 2014 at 4:23 pm

      parca n-as plange dupa statuile lui Lenin….

      Apreciază

      • geo said, on octombrie 13, 2014 at 6:14 pm

        Nu e vorba despre a plinge ci de nerecunostinta lor fata de cel care in ura lui fata de ceea ce era rusesc a creat statul in care au loc manifestari ale neonazismului si fascismului in plin secol XXI…

        Apreciază

  6. George said, on octombrie 13, 2014 at 1:36 pm

    mama mama ce video !!!! jale

    Apreciat de 1 persoană

  7. Mălin said, on octombrie 13, 2014 at 1:45 pm

    Este o vorbă în popor care spune că: „răzbunarea este arma prostului!”

    Frate Vasile, cred că nu te suferă fiindcă ai dat adevărul pe faţă. Altfel nu se explică de ce vrea să se răzbune. Dacă nu ar fi fost aşa, aş mai fi înţeles că omul ar fi vrut să-şi facă dreptate dar când el promovează drăcovenii care nu au nici o legătură cu Ortodoxia şi astfel îi duce în înşelare şi pe alţii cum se mai poate numi ortodox şi cum ar vrea să stăm cum mâinile în sân. Chiar că e bezna minţii acolo. Aceşti oameni nu înţeleg Ortodoxia ci inventează surogate de-ale lor, un fel de mare ghiveci care nu are nimic de-a face cu credinţa ortodoxă!

    Şi asta cred că vine de la concepţia lui greşită despre faptul că ceea ce promvează el ar fi doar un simplu păcat.

    „Că oricine face rele urăşte Lumina şi nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
    Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite.”(Ioan 3, 20)

    Apreciază

  8. Iones said, on octombrie 13, 2014 at 2:06 pm

    „VREDNIC ESTE”. Liviu Dragnea a primit ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni” de la patriarhul Daniel
    http://realitatea.mobi/article/1545449

    Apreciază

    • tanase said, on octombrie 13, 2014 at 11:46 pm

      E buna stirea asta! Patriarhul e darnic, Dragnea a primit ordinul “Sfinții Martiri Brâncoveni”, inseamna ca de acum inainte e … ordinar, asa e?

      Apreciază

  9. mircea.v said, on octombrie 13, 2014 at 2:39 pm

    Cel mai tare e aia cu „asta e profilul meu privat”… Pe feisbuc… pe net… 🙂

    Apreciază

  10. geo said, on octombrie 13, 2014 at 2:42 pm

    Erdogan said „the artifically-made” borders in the Middle East drawn by the imperial powers right after the end of World War I are the real cause of long-term pain and crisis in the region.

    Saying that „there should be no borders between Middle Eastern countries in the minds and hearts of the people,” Erdogan noted that Turkey should do its own part in fighting with sectarianism, ethnicism and all other divisions in the Middle East.

    „Turkey is the only country that could provide peace in that region. Turkey is the hope of the Middle Eastern people. Turkey can remove the barriers between Middle Eastern people not by changing physical borders, but by instilling hope and trust,” he said.

    http://www.aa.com.tr/en/headline/403599–assad-regime-should-be-target-turkish-president

    Apreciază

    • Irina said, on octombrie 15, 2014 at 10:23 am

      Sau sa primeasca niste materiale extrem de proaste, rebuturi.

      Apreciază

  11. scortisoara said, on octombrie 13, 2014 at 3:16 pm

    http://www.rostirea.ro/news/filmul-network-the-world-is-a-business-1976-viziunea-globalista-asupra-lumii-video

    Network (1976) – Ned Beatty – „The World is a Business”

    Apreciază

  12. geo said, on octombrie 13, 2014 at 3:24 pm

    http://novorossia.today/publications/news-from-ukraine/dissenters-the-followers-of-filaret-are-.html

    Nu numai statui se demoleaza ci si placute comemorative:

    http://www.sq.com.ua/rus/news/obschestvo/13.10.2014/v_harkove_razbili_esche_odnu_memorialnuyu_dosku_geroyu_sovetskogo_soyuza/

    Exchange of prisoners with Kiev junta: volunteer of Novorossia is half dead on a stretcher, fed cured fascist of Kiev junta goes himself and smokes.

    Lugansk. Checkpoint on the old bridge over the river of Severny Donets near the town Stanitsa Luganskaya. Exchange of prisoners holds town Council of Veterans of Afghanistan.
    First Ukrainian military give volunteer of Novorossia, this record to camera a fighter of Lugansk republic. Former POW of Kiev junta can’t move on his own legs after the torture, humiliation and beatings, Novorossia fighters bring a stretcher for him. In the eyes of a former prisoner emptiness, like in eyes of person who has gone through intense physical and psychological stress.
    Then you see the output of prisoner from fascist battalion Aidar. He comes painless, accompanied by fighter of Novorossia. He even smokes a cigarette. Fighter who leads the fascist from Aidar have emblem on the sleeve with the flag of the Lugansk Republic.

    Each time the fighters and supporters of Novorossia returned half-dead, exhausted from captivity by „civilized” Kiev junta. The fascists of Kiev junta came back healthy, nourished from the captivity of „terrorists and bandits” of Novorossia.

    http://dnr-news.com/video/5504-lugansk-obmen-plennymi-na-blokpostu.html

    Apreciază

  13. scortisoara said, on octombrie 13, 2014 at 3:26 pm

    Ha ! Din 2016 cei care au centrale de apartament platesc taxa de poluareeee ???????????!!!!

    http://www.rostirea.ro/news/un-nou-bir-pentru-romani-taxa-pe-centrala-de-apartament

    Apreciază

    • @N0nylm said, on octombrie 13, 2014 at 3:39 pm

      * Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune IMPOZITE , TAXEsi alte ingradiri. VOR LUA TOTUL!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

      Apreciază

    • tataia said, on octombrie 14, 2014 at 7:25 pm

      Mda…Cind eu am zis ca taxa auto de poluare nu e buna….cind am zis ca noul cod rutier nu e bun ce mi s-a raspuns pe acest blog? Ca ma preocupa doar interesul personal si nu empatizez in nici un fel cu cei multi si napastuiti…Eu ce sa raspund acum? Ca nu ma intereseaza taxa de poluare pe centralele de apartament deoarece eu sint un roman sarac de rind si drept urmare nu detin centrala de apartament si dpret urmare in privinta caldurii stau la mila RADET-ului? Exact asa cum sint unii care zic ca pe ei nu ii intereseaza taxa auto deoarece ei sint romani de rind napastuiti care nu au masina si drept urmare in privinta transportului stau la mila RATB-ului, CFR-ului, etc? Eu nu zic asa ceva…TOATE acestea sint probleme de INTERES GENERAL si trebuie sa ne intereseze pe toti!

      Apreciază

    • scortisoara said, on octombrie 14, 2014 at 10:29 pm

      Calm down , ca nici eu nu am centrala . Dar ma gandeam la cei care au . Orasul Targoviste , de ex. , a renuntat la incalzirea centralizata . Toata lumea are centrala de apartament …. Am rude acolo .

      Apreciază

      • tataia said, on octombrie 16, 2014 at 1:14 am

        Stai linistit(a)! Nu m-am lamurit inca daca esti barbat sau femeie (dupa pseudonim as inclina sa cred ca femeie…dar nu bag mina in foc).

        Nu am de ce sa ma calmez pentru ca sint foarte calm. Cunosc si eu destule persoane care au centrale de apartament. De exemplu parintii mei (eu unul nu am). Cunosc foarte bine situatia unor localitati de provincie unde absolut toata lumea trebuie sa aiba centrala deoarece furnizorul orasenesc a incetat sa mai furnizeze apa calda si caldura. Si imi dau seama ca un bir in plus nu este o fericire pentru nimeni.

        NU trebuie sa ne eschivam prin faptul ca „eu nu am deci nu ma intereseaza”. Este absolut inuman! De aceea taxa de poluare pe centrale nu e buna! Taxa de poluare auto nu e buna! Si nici o ingradire din partea statului satanic indreptata impotriva muritorului de rind nu este buna! Ar trebui cu totii sa protestam…nu sa ne ascundem dupa deget ca „eu nu am deci nu ma intereseaza”.

        Asta era ideea….incercam sa le atrag atentia unora ca au gresit cind au afirmat ca cutare bir sau cutare ingradire nu ii intereseaza….sau chiar ca le pare bine deoarece in acest fel statul le mai taie din „lungimea nasului” unora dintre „cocalari”…

        A postat cineva mai demult pe acest blog urmatoarea fabula….si desi multi au citit-o prea putini au luat la cunostinta cu adevarat ceea ce ne invata aceasta!

        E o capcana in casa!
        Un soricel privi din crapatura sa din perete si ii vazu pe taran si pe nevasta acestuia deschizand un pachet.
        -Ce mancare sa fi adus oare? se intreba soricelul… Cu groaza isi dadu repede seama ca era o capcana. Soricelul se strecura cu mare grija in curtea animalelor si dadu alarma:
        -E o capcana in casa, e o capcana in casa!
        Gaina cotcodaci si se infoie, ridica apoi capul si ii spuse:
        -Domnule Soarece, vad bine ca acest lucru te afecteaza, dar pentru mine el nu are nici o relevanta.
        -Nu pot permite ca acest lucru sa ma afecteze.
        Soricelul se intoarse atunci inspre porc si ii spuse:
        -E o capcana in casa, e o capcana in casa!
        Porcului ii fu mila de el, dar raspunse:
        -Imi pare foarte, foarte rau, Domnule Soarece, dar tot ce pot sa fac este sa ma rog. Te asigur ca te vei gasi in rugaciunile mele.
        Soricelul merse atunci la vaca si ii spuse:
        -E o capcana in casa, e o capcana in casa!
        Vaca ii spuse:
        -Vai! Domnule Soarece, imi pare foarte rau pentru tine, dar chiar nu este o urgenta pentru mine.
        Si asa se intoarse soricelul in casa, cu capul plecat si cat se poate de amarat, pentru a infrunta de unul singur capcana pusa de taran. In chiar noaptea aceea in casa se auzi un zgomot… Cum ar fi zgomotul produs de o capcana in care s-a prins un soricel. Nevasta taranului se repezi sa vada ce s-a prins. Pe intuneric, ea nu isi dadu seama ca in capcana isi prinsese coada un sarpe veninos.
        Sarpele o musca pe nevasta taranului. Taranul o duse cat putu de repede la spital, si cand o aduse acasa, ea mai avea inca febra. Oricine stie ca cel mai bun tratament impotriva febrei este supa proaspata de pui, asa ca taranul lua un cutit si se duse in curtea pasarilor, ca sa faca rost de principalul ingredient pentru supa. Dar nevasta lui nu se insanatosi, asa ca prietenele si vecinele ei venira sa o ingrijeasca si stateau cu ea mai toata ziua. Pentru a le da de mancare, taranul fu nevoit sa taie porcul.
        Nevasta taranului nu se mai insanatosi, si muri la scurt timp. La inmormantare veni multa lume, iar taranul trebui sa taie si vaca pentru a-i hrani pe toti.
        Soricelul se uita din crapatura lui din perete, cuprins de tristete.
        Asa ca data viitoare cand auzi ca cineva se confrunta cu o problema si tu ai impresia ca acest lucru nu te priveste, adu-ti aminte: Cand unul dintre noi este amenintat, cu totii suntem expusi unui risc.
        Suntem cu totii implicati in aceasta calatorie numita viata. Trebuie sa avem grija unii de altii si sa facem un efort in plus pentru a ne incuraja unii pe altii.

        Apreciază

  14. scortisoara said, on octombrie 13, 2014 at 3:32 pm

    „Marea Loja Nationala a Romaniei. Inceputul, initierea, primul scandal…”

    http://www.anonimus.ro/index.php/oculta/778-marea-loja-nationala-a-romaniei-inceputul-initierea-primul-scandal

    Apreciază

  15. @N0nylm said, on octombrie 13, 2014 at 3:35 pm

    metallica exposed>https://www.youtube.com/watch?v=PanVqcLKsao

    Apreciază

  16. geo said, on octombrie 13, 2014 at 3:44 pm

    Ii deranjeaza cei care spun adevarul:
    http://www.comisarul.ro/actualitate/membrii-senatului-umf-iasi-amenda%C5%A3i-pentru-ca-nu-l_231359.html

    In sfirsit cineva recunoaste adevarul:
    http://www.comisarul.ro/actualitate/oamenii-devin-tot-mai-prosti-cum-explica-cercetato_179718.html

    Stramosii nostri erau mult mai puternici decit noi…nu aveau sculele si uneltele din ziua de astazi, nu aveau mijloacele de deplasare si comunicare din prezent…Avea dreptate Einstein…oamenii zilelor noastre au devenit dependenti de tehnologie…

    Apreciază

  17. scortisoara said, on octombrie 13, 2014 at 3:46 pm

    Comunismul a intrat in Romania pe furis, prin evrei avangardisti platiti de NKVD

    http://www.anonimus.ro/index.php/oculta/827-comunismul-a-intrat-in-romania-pe-furis-prin-evrei-avangardisti-platiti-de-nkvd

    Apreciază

  18. MihaelaIS said, on octombrie 13, 2014 at 3:46 pm

    Rog ajutor!!!

    Incepand de astazi (13.10.2014) incepe distruibuirea cardurilor de sanatate si in orasul meu – Iasi. Sunt impotriva actelor cu CIP, nu vreau sa il iau si nu stiu cum sa procedez. Va rog sa ma ajutati.
    In timpul saptamanii nu sunt acasa, lucrez de luni pana vineri, de la 8:30 la 17:00, deci in mod normal nu sunt sanse sa ma intalnesc cu postasul. Totusi, mama mea e acasa si ma tem sa nu semneze ea pentru mine.
    In principiu sunt singura in toata treaba asta si nu am persoane cu care sa ma consult. Mai multi cu care am vorbit sunt de parere ca trebuie sa le acceptam, ca sa putem trai linistiti in continuare sau ca e in regula sa le luam, cat timp mergem si la biserica. Sunt speriata si confuza. Rog ajutor.

    Multumesc. Doamne ajuta la toata lumea!

    Apreciază

    • o oarecare said, on octombrie 13, 2014 at 6:32 pm

      Daca iti ia cardul altcineva si semneaza pentru tine, poti ,,verifica” daca acesta arde! Insa, daca te intalnesti cu postasul, ii poti spune pur si simplu sa nu insiste, deoarece nu vrei sa-l primesti si gata. Mai primesti apoi o instiintare, caci asa e legal. pstasul isi face datoria lui si tu pe a ta. Eu asa am procedat.

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on octombrie 13, 2014 at 7:22 pm

      http://extraterestriidemascati.wordpress.com/refuza-cardul-de-sanatate-cu-cip/

      iar daca cumva semneaza mama, il pui in plic si il trimiti la casa de sananate impreuna cu o scrisoare cu motivul refuzului.

      Apreciază

    • scortisoara said, on octombrie 13, 2014 at 8:02 pm

      Uite , chiar astazi o prietena mi-a povestit ca o cunostinta de-a ei l-a gasit in cutia postala fara sa fii semnat pentru primire si tot asa o intreba ce sa faca . Inseamna ca sistemul vrea cu tot dinadinsul sa le distribuie. Tranzactia a fost incheiata , cu toate ca distribuirea cardurilor fara acceptul fiecaruia reprezinta un abuz . Si totusi , oamenii se trezesc cu ele in cutiile postale . Foarte derutant pentru ca daca sunt trimise inapoi poate ne trezim cu timpul ca avem deja istoricul medical activat desi ele n-ar fi in posesia noastra …. Ma tot gandesc la asta …..

      Apreciază

      • @N0nylm said, on octombrie 13, 2014 at 8:50 pm

        cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?

        Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă. PARINTELE IUSTIN PARVU
        http://www.atitudini.com/2011/02/parintele-justin-viata-tehnica-naste-monstri/

        Apreciază

      • timisorean1 said, on octombrie 14, 2014 at 10:46 pm

        Am vorbit cu postasul de pe strada mea si mi-a zis ca el (va)pune cardurile in cutia postala fiindca i se dau(sau i se vor da, nu am retinut daca a inceput in tm impartirea lor) 400 pe zi si ii este imposibil sa le de-a pe semnatura. I-am spus ca in cazul asta nu e nici o dovada ca l-am primit si a zis ca da dar de ce nu l-am gasi in cutie? Deci tot ce nu e pe semnatura se pune pe foc si se spune ca nu s-a primit. Si tot asa pana se cere semnatura. Atunci spui ca nu-l primesti si sa-l trimita inapoi. Mai trece timpul, mai vedem

        Apreciază

    • tanase said, on octombrie 13, 2014 at 8:49 pm

      @MihaelaIS nu trebuie sa te impacientezi, spui mamei sa nu semneze nimik in numele tau. E bine sa nu primesti cardul, parerea mea

      Apreciază

    • geo said, on octombrie 13, 2014 at 8:09 pm

      cuvinte frumoase, insa in spate…

      Apreciază

    • Ioannis said, on octombrie 13, 2014 at 9:05 pm

      Cuvinte frumoase??? Doar o gargara cu sirop de rahat băşist… Nu cumva esti si dumneata vreun radu iacobit-2 ?
      Asa cum e Mazare cu toate pacatele lui, este cu mult mai uman decat sectarii satanisti din Pedeleu in frunte cu Oodria, morcovei sau satanista placinta… Sper sa prind ziua in care sa vad pedeleul cu ai sai membri distrus!!! Vorbele astea nu le spune vreun pesedist, ci doar un CONSTANTEAN simpatizant legionar care a avut de-a lungul vremii multe divergente cu dom’ primar Mazare…
      Si chiar daca am avut de-a face cu bodyguarzii lui la mascarada cu Stefan cel Mare, tot nu as vrea ca orasul sa cada pe mana sacalilor portocalii gen jiji Chiru sa PaIaz care sfatuiau pe cei asistati social sa se soanzure sa nu mai impovareze bugetul. Decat cu niste panarame merkeliene sau parasute băşite mai bine ramanem cu mazare. Propaganda pedelista imputita „a corectitudinii”. Ar merita linsate aceste lichele ordinare care au condus tara ultimii ani…

      Apreciază

      • geo said, on octombrie 14, 2014 at 8:42 am

        In postarea mea ma refeream la faptul ca madam macovei foloseste cuvinte frumoase, pentru a capta atentia si a slabi vigilenta…apoi sa declanseze atacul…nu, nu sint iacoboaie nici 2 nici 3 nici deloc…nici nu as reusi…darsint unul care in decembrie ’89 eram tinar, precum alte milioane din Tara aceasta, aveam un vapor de sperante pe care nemernicii astia de politicieni ni le-au naruit…

        Apreciază

  19. Daniel Focsa said, on octombrie 13, 2014 at 4:29 pm

    Si active news a preluat scrisoarea mea, multumesc !

    http://activenews.ro/scrisoarea-deschisa-unui-istoric-roman-catre-mapn_1866462.html

    Apreciază

  20. saccsiv said, on octombrie 13, 2014 at 5:23 pm

    cristian

    Reformuleaza, te rog.

    Apreciază

  21. Liliana said, on octombrie 13, 2014 at 5:43 pm

    Doamne ajuta!
    Crestinii nu se razbuna.Se roaga pentru prigonitori,vrajmasi,rataciti,etc.Cind rabda pentru Hristos se simt onorati,optimisti,fericiti.In ceea ce-i priveste,ei asa se apara,cu pacea si rugaciunea,cu dragostea frateasca si cu blindetea.Nu au ranchiuna.Doar dragoste,rabdare si intelegare.Dar spun intotdeauna adevarul.

    Apreciază

  22. o oarecare said, on octombrie 13, 2014 at 6:48 pm

    Sa nu ne lasam rapusi de manie. La manie, putem comite multe greseli. Exista multe alte probleme grave in lume. Nu Andrei Dinu e cel mai important acum.

    Apreciază

  23. tataia said, on octombrie 13, 2014 at 6:51 pm

    Mda…profil PRIVAT…pe net…Ca noi degeaba ne chinuim aici sa NU avem cont de facebook, sa nu avem card bancar, sa nu avem cont de twitter, sa nu avem abonament la telefonuyl mobil, sa nu ne dam numele si adresa reale la crearea unui cont de mail…ca sistemul sa stie cit mai putine despre noi…si sint altii care isi posteaza de buna voie si nesiliti de nimeni intreaga viata pe facebook si apoi urla ca nu au intimitate…si cica noi sintem aia prosti si inapoiati ca luptam impotriva CIP-ului. q.e.d.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 14, 2014 at 3:05 pm

      Sa mai atrag atentia si asupra faptului ca respectivul este agramat? Este vorba despre expresia din paranteza „(adica DECIT bucatica cu trance)”. Corect in limba romana se spune „DOAR bucatica cu trance”. Dar in Bucuresti a aparut demult acest trend de a inlocui cuvintul doar cu decit…face parte din curentul de simplifiare a limbii romane…de ce sa tii minte doua cuvinte DOAR si DECIT cind poti sa folosesti unul singur in loc de amindoua. Nu stau acum sa dau explicatii cind se foloseste DOAR si cind se foloseste DECIT, ca doar nu sintem la ora de limba romana…

      Ideea de baza care trebuie extrasa de aici este aceea ca respectivul este agramat…foloseste un limbaj tipic de cocalar bucurestean.

      Apreciază

  24. doar ortodoxia said, on octombrie 13, 2014 at 7:21 pm

    @MihaelaIS
    Trebuie sa vorbesti deschis cu mama ta ce inseamna cardul de sanatate si sa o sfatuiesti sa nu primeasca nici- un plic in numele tau (vostru)- deoarece aceasta problema o vei rezolva tu personal la posta.Iata un link,daca te poate ajuta: http://www.apologeticum.ro/2014/10/ce-trebuie-sa-facem-daca-refuzam-cardul-de-sanatate-cu-cip/
    Maicuta Domnului si Sfintisorii nostri dragi sa ne aiba in paza!

    Apreciază

  25. geo said, on octombrie 13, 2014 at 7:57 pm

    Soldatii isi cer salariile si echipament de iarna…

    Sa vedem ce o iesi…

    Pina atunci Ucraine refuza sa plateasca gazul rusesc consumat:

    Sa ne asteptam la o alta iarna friguroasa daca ucrainenii fura din conductele rusilor?

    Cineva foloseste arme chimice in Siria si nu e nici Assad nici kurzii din Kobane:

    Sauditii o iau razna?

    Plinge cineva prin mass media? Pentru un ziarist tot globul a plins…

    Apreciază

  26. geo said, on octombrie 13, 2014 at 8:12 pm

    Am fost un pic pe la posta sa platesc o factura…aglomeratie mare…nu intelegeam de ce…pina la urma misterul s-a dezlegat: oamenii, cit am stat eu acolo, vreo 20 la numar, aveau avize de ridicare a mizerrilor de carduri…dupa ce am plecat am mers la medicul de familie pentru o adeverinta…l-am intrebat daca sa il iau sa nu…mi-a zis ca daca nu il iau nu mai pot beneficia de consultatii ambulatoriii…am vrut sa il intreb mai multe dar era ocupat si am plecat…o sa incerc sa il abordez alta data…

    Apreciază

    • Irina said, on octombrie 15, 2014 at 10:53 am

      Ma intereseaza si pe mine daca poti lua adeverinta medicala fara card, pt ca pana acum de cate ori am luat adeverinta medicala nu mi-a cerut de exempl carnetul de sanatate. Daca aflati ceva imi puteti spune si mie?

      Apreciază

  27. STOP RFID said, on octombrie 13, 2014 at 8:50 pm

    Iata ce porcarie, zici ca vorbesc ,,oamenii de stiinta englezi”.

    http://patriarhia.ro/transplantul-de-organe-1451.html

    Apreciat de 1 persoană

  28. geo said, on octombrie 13, 2014 at 9:24 pm

    Hehe…

    http://z5h64q92x9.net/tr-url/pt-en.en/saiporai.com/2014/10/09/republica-da-transnistria/

    http://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/www.regnum.ru/news/1855483.html

    http://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/regnum.ru/news/1854503.html

    http://z5h64q92x9.net/tr-url/ru-en.en/www.e-news.su/in-world/28213-kolco-vokrug-pridnestrovya-szhimaetsya.html

    The major change politically is the emergence of a clearly coordinated policy between Ukraine, Moldova and Romania, squeezing PMR in an attempt to negatively influence Russia. This ‘Triple Alliance’ seems to reflect a resurrection of the US designed GUAM scenario (GUAM – Georgia-Ukraine-Azerbaijan-Moldova) in a new format (see resources).

    Moldova and Romania has also opened concerted attacks against Lukoil, a Russian company providing fuel in both countries. The Romanian authorities have ordered the halting of production at the Ploetski refinery. This threatens the whole supply chain. The Romanian claim amounts to about 250 million Euro, of which 112 million Euro represent alleged tax evasion and money laundering. Lukoil considers these charges to be without foundation. Given Lukoil has operated in Romania for 15 years without any trouble, the timing of this action is ‘interesting’. Purely by coincidence no doubt, the regulatory authority in Moldova has threatened to revoke Lukoil-Moldova’s licence. The basis for this is alleged violations of the methodology of price calculation identified during inspections. These deviations supposedly occurred between 2011 and 2013, and resulted in higher prices in that period. The regulator has given Lukoil 14 days to resolve the issue. Lukoil is the largest supplier of diesel in Moldova (32% of the market), and is the second largest supplier for gasoline (32%) and LPG (26%). The actions in Romania mean that Lukoil-Moldova is unable to purchase supplies from there. The alternative sources require import by sea, which take longer and are more expensive. The closure of the refinery has implications for 3500 workers employed in Romania. Given the uncertainty, Lukoil has stopped production until a permit is issued specifically allowing production. Lukoil has also warned that these government actions will have implications for future investment. As usual, the unintended consequences of the their actions seems to have taken the Moldovan and Romanian governments by surprise.

    Whilst Romania, Ukraine and Moldova appear to be acting according to the wishes of their US master, Romania at least appears to be exploiting this newly gained power for its own purposes. There appears to be a large, well financed push towards a merger between Moldova and Romania. One prominent player in this game is an outfit called Action 2012, an NGO (surprise, surprise) formed from the merger of 30 independent NGOs. This outfit resorts to predictable PR marketing actions such as a recent protest in Bucharest promoting solidarity with ‘Bessarabia’ – the Romanian term for Moldova. Other actions include flash mob activities promoting the reintegration of Moldova and Romania as the quickest route to membership of NATO and the EU. Cioroianu, a former Foreign Minister of Romania, claims that Moldova has to chose between PMR and Brussels. He also trots out the US-oriented theme that “Russia without Ukraine is not an empire but only regional power”

    In a further outburst of insanity, Romania has demanded that Russia should provide guarantees of teaching of the Romanian language in Transnistria. By insanity, I do not refer to the teaching of Romanian or any other language in PMR schools, but the idea that, somehow or other, Russia should control the PMR education system.

    http://www.thesaker.net/russia/transcarpathia-transnistria-and-gagauzia-sitrep-06-oct-12-oct/

    Apreciază

  29. ayeaye20 said, on noiembrie 14, 2014 at 3:48 am

    doktoru on 7 noiembrie 2014 la 11:40 pm said:
    Un text frumos al lui Florin Stuparu-in memoriam-(om citit intradevar,in paranteza fie spus):Biserica si …..
    Comentariu saccsiv : Ce-ar mai fi de spus? …..

    Theologie Patristica on 7 noiembrie 2014 la 10:41 pm said:

    Of doktoru, puteai sa dai copy-paste si fara comentariul judecatorului interlop uns de Dumnezeu sa biciuiasa pacatele romanilor, uitand de ale lui.

    Apreciază

    • aha said, on noiembrie 14, 2014 at 9:12 am

      probabil cei de la Theologia Patristica stiu ei ca saccsiv si-a uitat propriile pacate. na, daca sunt ei atotstiutori!!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.