SACCSIV – blog ortodox

OCEANUL PACIFIC ESTE DISTRUS? „Pasarile au disparut, fiindca pestii au disparut.” CARE-I CAUZA? Pescuitul intensiv? Poluarea? FUKUSHIMA? Toate la un loc? Altceva?

Posted in FUKUSHIMA by saccsiv on octombrie 24, 2013

Iata ce putem citi in articolul The ocean is broken:

Oceanul este distrus

Tăcerea a făcut diferenţa între această călătorie şi cele de dinaintea ei. Nu absenţa sunetului, mai exact. Vântul încă biciuia velele şi fluiera în tachelaj. Valurile încă clipoceau lovindu-se de fibra de sticlă.
Și existau o mulţime de alte zgomote: bufnituri înăbuşite, şi lovituri, şi zgârieturi, cum se izbea barca de bucăţi de moloz.
Ceea ce lipsea erau ţipetele păsărilor care, la toate călătoriile dinainte, înconjurau barca.
Păsările au dispărut, fiindcă peștii au dispărut.


Exact cu 10 ani în urmă, atunci când marinarul din Newcastle Ivan Macfadyen a navigat exact pe același curs, de la Melbourne la Osaka, tot ce ar fi trebuit el să facă pentru a prinde pește din ocean între Brisbane și Japonia era să arunce o linie de momeală.
“Nu a fost nici măcar o zi din cele 28 ale călătoriei în care să nu fi prins un peşte suficient de mare pe care să-l putem găti cu orez”, şi-a reamintit Macfadyen.
Dar de data aceasta, pe toată perioada călătoriei pe mare, captura totală a fost de doi peşti.
Fără peşte, nu există păsări. Cu greu se întrevede un semn de viaţă.
“În anii trecuţi, mă obişnuisem cu toate păsarile si zgomotele pe care le făceau”, a spus el.
“Ar fi urmat barca, uneori odihnindu-se pe catarg, înainte de a-şi lua zborul din nou. Am fi văzut stoluri rotindu-se deasupra suprafeţei mării la distanţă, hrănindu-se cu sardele.
Dar, în martie și aprilie ale acestui an, doar tăcerea și pustiul i-au înconjurat barca, în timp ce accelera pe suprafața unui ocean bântuit.
La nord de ecuator, deasupra Noii Guinee, exploratorii oceanului au văzut un mare vas de pescuit aflat în mijlocul unui recif în depărtare.
“Toată ziua a stat acolo, năvodind înainte și înapoi. Era un vas imens, ca o nava-mamă”, a spus el.
Și toată noaptea a lucrat la fel, sub proiectoarele luminoase. Și dimineaţa Macfadyen a fost trezit de un membru al echipajului său care striga, urgent, că nava a lansat o barca cu motor.
“Evident, am fost îngrijorat. Eram neînarmați și pirații sunt o ameninţare reală în aceste ape. M-am gândit că, dacă tipii ăștia ar fi avut arme, atunci am fi fost într-un real pericol.”
Dar nu erau pirați, cel puţin nu în sensul convențional.Barca cu motor li s-a alăturat si melanezienii s-au urcat la bord oferindu-le daruri, şi anume fructe, borcane cu gem şi conserve.
“Și ne-au dat cinci saci mari pline cu pește”, a spus el.
“Era peşte bun, mare, de toate tipurile. Parte din el era proaspăt, dar restul fusese în mod evident expus în soare destul de mult timp.
“Le-am spus că nu e posibil să folosim în vreun fel tot acel peşte. neavând un loc real pentru a-l stoca sau a-l păstra. Ei au ridicat din umeri și ne-a spus să-l aruncăm peste bord. E ceea ce ar fi făcut cu el, oricum, au spus ei.
“Ne-au destăinuit că era doar o mică parte din captura de pe o zi. Că pe ei îi interesează doar tonul şi că pentru ei restul înseamnă gunoi. Totul a fost ucis, şi, în cele din urmă, aruncat. Ei au năvodit pe acel recif zi si noapte şi l-au devastat de toate formele de viaţă.
Macfadyen s-a simţit rau în sufletul său. Era doar o barcă de pescuit, printre nenumărate altele lucrând nevăzut dincolo de orizont, multe dintre ele făcând exact același lucru.
Nu e de mirare că marea devenise moartă. Nu e de mirare că nu prindea nimic cu momelile sale. Nu mai era nimic de prins.
Chiar dacă sună deprimant, e din ce in ce mai rău.
Următoarea etapă a îndelungatei călătorii a fost de la Osaka la San Francisco și pentru cea mai mare parte din ea pustiul a căpătat o tentă de groază greţoasă şi o doză de frică.
“După ce am părăsit Japonia, am simțit ca și cum oceanul însuși era mort”, a spus Macfadyen.
“Cu greu se puteau vedea fiinţe vii. Am văzut o singură balenă, un fel de obiect neputincios plutind la suprafață având ceea ce părea ca o tumoare mare pe cap. A fost destul de dezgustător.
“Am parcurs o mulțime de mile pe ocean de-a lungul vieţii mele și sunt obişnuit sa văd broaște țestoase, delfini, rechini și stoluri imense de pasari care se hrănesc. Dar de data aceasta, timp de 3000 de mile marine nu era nimic în viață de văzut. ”
În locul unde odată forfotea viaţa, pluteau gunoaie în cantităţi imense.
“O parte din acesta a rezultat după tsunami-ul care a lovit Japonia în urmă cu câțiva ani. Valul a măturat pământul, a cărat o cantitate incredibilă de lucruri și a dus-o pe mare. Și e încă acolo, peste tot unde te uiţi . ”
Fratele lui Ivan, Glenn, care s-a îmbarcat la Hawaii pentru a alerga într-o cursă din Statele Unite, a ramas uimit de cele “mii şi mii” de geamanduri de plastic galben. Uriașe gheme încurcate de frânghie sintetică, linii de pescuit și plase. Bucăți de polistiren expandat de milioane de euro. Și scurgeri de petrol și benzină, peste tot.
Nenumărate sute de stâlpi de lemn de înaltă tensiune sunt acolo, rupţi de valul ucigaș dar întinzându-şi încă firele în mijlocul mării.
“În anii trecuţi, când te adăposteai din lipsă de vânt, era suficient să porneşti motorul şi acesta mergea”, a spus Ivan.
Nu de data aceasta.
“Într-o mulțime de locuri nu am putut porni motorul de teama ca elicea să nu se încurce în masa de bucăți de frânghie și cabluri. Aceasta era o situaţie nemaiîntâlnită, în ocean.
“Dacă ne hotăram să folosim motorul, n-o puteam face în timpul nopţii, doar pe timpul zilei cu un om de veghe la supraveghere, căutând cu privirea gunoaiele.
“De sus de pe catarg, în apele de mai sus de Hawaii, se poate vedea chiar în adâncuri. Am putut observa că resturile nu sunt doar la suprafată, se văd pe toată adâncimea apei. Și sunt de toate dimensiunile, de la un pet de băutură carbogazoasă până la bucăți de mărimea unei maşini sau chiar unui camion.
“Am văzut un coș de fum de la o fabrică ieșind din apă, cu un fel de cazan încă atașat vizibil sub suprafaţa apei. Am văzut un fel de container imens, rostogolindu-se la nesfârşit peste valuri.
“Ne-am strecurat printre aceste bucăţi de gunoaie. A fost ca şi cum am fi navigat printr-o mare de gunoi.
“Sub punţi se puteau mereu auzi lucruri lovind corpul bărcii, și exista mereu teama de a fi loviti de ceva foarte mare. In acest fel, corpul navei a fost zgâriat și afectat peste tot, lovit de bucăţi pe care noi nici nu le-am văzut.”
Plasticul era omniprezent. Sticle, pungi, și orice fel de gunoi casnic vă puteți imagina, de la scaune rupte la făraşe, jucării și ustensile.
Și altceva. Vopseaua galben-aprinsă cu care acoperisem barca şi care niciodată nu fusese decolorată de soare sau de apa oceanului în toţi anii trecuţi, a reacționat la ceva din apa din jurul Japoniei, pierzându-şi luciul într-un mod ciudat și fără precedent.
Intors în Newcastle, Ivan Macfadyen încă îşi revine după șocul și groaza călătoriei.
“Oceanul e distrus”, a spus el, clătinând din cap cu neîncredere uluită.
Recunoscând că problema este imensă, și că nici o organizație sau vreun guvern nu pare să manifeste interes deosebit în a face ceva pentru a o rezolva, Macfadyen încearcă să găsească o solutie.
El intentioneaza să facă lobby pe lângă ministerele responsabile, în speranța că ele l-ar putea ajuta.
Mai mult, imediat, el va aborda organizatorii de concursuri importante ce au loc în oceanul din jurul Australiei, încercând să înregistreze yachting-ul într-un sistem internațional care utilizează navigatori voluntari pentru a monitoriza deşeurile și viața marină.
Macfadyen a pus la cale această idee in timp ce era în Statele Unite, ca răspuns la o abordare a academicienilor din SUA, care au solicitat practicanţilor de yachting să completeze in jurnalul de bord formele şi probele pentru testarea de radiatii – o îngrijorare semnificativă legata de tsunami și de stația nucleară afectată din Japonia.
“I-am întrebat de ce nu facem presiuni pentru a obţine o flotă care să meargă şi să cureţe mizeria”, a spus el.
“Dar mi-au răspuns că au calculat şi că daunele aduse mediului prin arderea combustibilului necesar pentru a face acest lucru ar fi mai mari decât dacă lasă resturile acolo.”

Comentariu saccsiv:

   Vizionati va rog si:

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristina said, on octombrie 24, 2013 at 10:43 am

    Omul este cel mai mare distrugator al acestei planete.Dumnezeu a creeat aceasta lume si a facut un echilibru pt tot,dar asa zisii oameni de stiinta,care de fapt sunt slugi ale sistemului satanic,au inventat tot felul de lucruri,care au dus la distrugerea acestei planete.De ce nu se vorbeste de energia libera si de inventiile lui Nicolae Tesla;pt ca atunci,toti MASONII,care detin companii petroliere si care fabrica masini,ar intra in faliment.Daca o masina ar merge cu energie libera,nu ar mai fi nevoie de carburant si nu ar mai fi nevoie de extractiile petroliere si nu ar mai fi nici poluare ..Nenorocitii astia au distrus mediul inconjurator si sanatatea oamenilor,doar pt interesul propriu.Cele 13 familii care conduc aceasta planeta din umbra,,in special ROTSCHILD SI ROCKFELLER,MORGAN,BILL GATES etc,(toti de origine evreiasca,toti membri ILLUMINATI) fac tot ce este posibil ca lumea sa fie dependenta de ei,pt ca altfel,nimeni nu ar mai cumpara masini pe baza de carburant si toate afacerile lor ar dispare.Este o intreaga mafie la nivel mondial iar noi suntem mintiti si manipulati de aceste ELITA,suntem sclavii acestor satanisti,care sunt rupti de Dumnezeu si care il slujesc cu credinta pe Satana.Dumnezeu sa-i pedepseasca si sa le arate ca EL este creatorul suprem si ca nimeni nu poate trece peste voia lui ! AMIN !

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 3:54 pm

      Mai eu cind va vad cum vreti toti „energie libera”….ma ingrozesc..mai lasati deoparte curentele new-age si ecologiste si observati ca inventiile lui Tesla sint folosite in arme ca HAARP! Asta ca sa va dati seama ce bine au adus omenirii si ecosistemului aceste inventii. Sintem zilnic invaluiti de „energii” Tesla…se cheama telefoane mobile, retele wireless, cuptoare cu microunde, etc, etc…Si din cite am auzit eu sint chiar foarte daunatoare! Pe vremea lui ceasca un inginer locuia in apropierea unui releu radio. Omul a descoperit ca daca leaga un bec la gardul de sirma care ii incojura casa acesta se aprindea. Un bec care sa lumineze in zona fara a consuma energie eletrica din retea ii facea curiosi pe multi…dar si-a pus cineva problema ce doza de energie electromagnetica trebuia sa superte acel om zilnic? Cind toata lumea o sa beneficieze de energie libera mare pacat, ca tot ecosistemul va fi deja distrus si 95% din populatia globului moarta.

      Stai linistita ca planul sa ne asigure tuturor energie libera il au deja in cap de mult elitele….dar problema este ca in momentul in care vom beneficia toti de „energie libera” va trebui sa cumparam apa si hrana de la ei…si totul va fi otravit si totul modificat genetic…asta este capcana in care cad toti cei care vor „energie gratis”

      Apreciază

      • Christian said, on octombrie 24, 2013 at 6:16 pm

        Se preconiza ca inventiile si avantul tehnologic ne vor imbunatati considerabil calitatea vietii. Nimic mai fals! Calitatea vietii vine din interior, niciodata din exterior! Are dreptate Tataia, sa nu ne facem iluzii

        Apreciază

    • Christian said, on octombrie 24, 2013 at 6:06 pm

      Ai dreptate Cristina! Nu putem decat sa ne consolam cu Apocalipsa 11:18 – „[…] a venit mania Ta si vremea […] să pierzi pe cei ce prăpădesc pământul.”
      Sa nu uitam totusi ca pamantul a devenit un loc inospitalier dupa Cadere, iar noi suntem „pe pamant straini si calatori ” – Epistola catre Evrei 11:13, in cautarea unei patrii ceresti! Nu e cazul sa fim pesimisti. Pentru cei care cred in Hristos viitorul este glorios!
      „Dar noi aşteptăm, potrivit făgăduinţelor Lui, ceruri noi şi pământ nou, în care locuieşte dreptatea.” – 2Petru 3:13

      Apreciază

  2. Cristian Petru Bălan said, on octombrie 24, 2013 at 3:23 pm

    În toamna anului trecut am fost în Hawaii. În tot arhipelagul hawaiian nu mai există nici un pescăruș! Localnicii mi-au spus că înainte pescărușii puteau fi văzuți pretutindeni. Acum nu mae e niciunul… Articolul nu exagerează cu nimic.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 3:55 pm

      Nu te supara pe mine, dar am o intrebare..poti ajunge in Hawaii fara pasaport biometric?

      Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 24, 2013 at 5:10 pm

        Nu te supara frate Tataia, dar pe blogul asta mai intra si sri, sie, guvernul, MAI, etc :))))))))))) Omu’ de rand nu ajunge in Hawaii sau Honolulu, el poate…poate (!) ajunge la cules de capsuni in Spania, sau ingrijit de batrani in Italia. In rest………: / ……atat!

        Apreciază

    • BI said, on octombrie 24, 2013 at 4:18 pm

      In 2004 erau o gramada de balene (langa Maui). Pescarusi sincer nu tin minte daca am vazut sau nu, poate daca iau pozele la rand si ma uit sa vad vreunul.

      Erau si pesti multi, am fost cu unul din submarinele alea mici pentru turisti si am vazut destui, dar nu mari (adica maxim 30-40 cm lungime).

      Apreciază

      • Maria said, on octombrie 24, 2013 at 4:56 pm

        Cutremurul din Japonia si dezastrul de la Fukushima au fost in 2011 , nu in 2004 .
        Tot ce a fost viata in Pacific , a murit din cauza radiatiilor de la centrala atomica de la Fukushima .
        Eu personal si toti din familie , nu am mai cumparat peste oceanic , din momentul acelui dezastru .
        Toti ne-am gandit la poluarea apocaliptica din Pacific .
        In 2004 a fost cutremurul urmat de tsunami in Indonezia , in decembrie cand noi sarbatoream Craciunul ,
        iar acolo au fost distrugeri mari si victime omenesti , insa nu si poluare .

        Apreciază

  3. GRADINA MAICII DOMNULUI said, on octombrie 24, 2013 at 3:34 pm

    totul este fals,o dezimformare uriasa,menita sa sadeasca panica,deznadejde ,disperare!!!u PRIVIM INDOBITOCITI SI TELECOMANDATI TOATE DESEURILE TELEVIZATE,DE VALOARE”0″,o mass-media acaparata de mult de slujitorii satanei,menita sa ne programeze creierele deja contaminate,pentru acceptarea fara probleme a antichristului si a stapanirii sale spurcate!!!!TOATA MAREATA CREATIE A LUI DUMNEZEU,VECHE DE MII DE ANI,NU MAI ESTE BUNA,DINTR-O DATA,TREBUIE SCHIMBATA,RASTALMACITA,MODERNIZATA!!!!satana,si mult prea multii ei slugoi,lucreaza la greu pentru pierderea credintei adevarate si vietii vesnice!SA NE IMPOTRIVIM,ORICAREI FORME DE CONTROL,SA NE INTOARCEM LA CREDINTA ADEVARATA,SI S NU UITAM CA SUNTEM DOAR VIZITATORI AI ACESTUI PAMANT,SI CA TOT CEEA CE LUAM CU NOI,SUNT FAPTELE NOASTRE!!! LEPADATI-VA DE SATANA SI SLUJITORII LUI,SI SALVATI-VA BUNUL CEL MAI DE PRET….SUFLETUL NEMURITOR!!!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2013 at 3:36 pm

      GRADINA MAICII DOMNULUI

      Referitor la acest articol, ce anume este fals?

      Apreciază

      • BI said, on octombrie 24, 2013 at 4:10 pm

        Sf. Ignatie Brianchaninov spunea ca toti suntem inselati, unii intr-o masura mai mica, altii intr-o masura mai mare. Mai spunea si ca singura masura contra e sa fim constienti de asta si sa ne fie mereu frica sa nu cadem in inselare.

        La fel e si cu dezinformarea, cu totii suntem dezinformati, intr-o masura mai mica sau mai mare. Suntem invadati de milioane de informatii, unele adevarate, unele false, altele partial adevarate, si nu avem nici o posibiliate sa verificam care din ele sunt bune si care nu. Cred ca cea mai mare iluzie e sa ne imaginam ca nu putem fi dezinformati.

        GRADINA MAICII DOMNULUI, tu de exemplu de unde stii ca NU ESTE adevarat?
        saccsiv, tu de exemplu de unde stii ca ESTE adevarat?

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 25, 2013 at 7:33 am

        Corect spus! Tocmai de-asta suntem aici, sa dezbatem orice informatie. Fiecare parere e binevenita pentru a ne forma o imagine de ansamblu. Fratele Vasile nu face decat sa ne aduca la cunostinta noile informatii.

        Apreciază

  4. amonmiss said, on octombrie 24, 2013 at 3:40 pm

    Neglijenta, indiferenta oamenilor, pe de o parte, dar si chemtrails/haarp pe de alta. In plus, am presimtirea ca unele lucruri sunt dorite – am mai spus acest lucru si ma repet. Exemplu: dorinta elitelor de a distruge flora si fauna. Cred ca se doreste sa traim ca niste zombi, pe un pamant lipsit de frumusetile facute de Dumnezeu. Vreau sa va arat niste fotografii din jocurile de ultima generatie (mmorpg-uri). In aceste poze se arata o realitate virtuala, pe care copilul, mai tarziu, sa o accepte in sinea lui, ca o realitate. Va rog sa scuzati faptul ca link-urile sunt foarte mari – asa este la poze.

    https://www.google.ro/search?q=blazing+swamp+lineage+2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qxFpUprXHoTx4gS5loC4Ag&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=806#facrc=_&imgdii=_&imgrc=XVhtQlRpbGEJEM%3A%3Bn1_On7j6vxhXIM%3Bhttp%253A%252F%252Fl2vault.ign.com%252Fimages%252Fcontent%252Fc2update%252Fblazing%252520swamp.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fl2vault.ign.com%252FView.php%253Fview%253DTranslations.Detail%2526id%253D7%3B450%3B370

    https://www.google.ro/search?q=lineage+2+western+fortress&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=DhJpUqyDN4XZtQaa9YHoDA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=806#facrc=_&imgdii=_&imgrc=8rwQxissO4vz3M%3A%3BTcpv1NBZHyvsbM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.lineage2.com%252Flindvior%252Fimages%252Fnew-zones-gallery-1-1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fboards.lineage2.com%252Fshowthread.php%253Ft%253D256633%3B960%3B520

    https://www.google.ro/search?q=world+of+tanks&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bRJpUuqjE7TE4gTq5IHgCA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=806#facrc=_&imgdii=_&imgrc=_vEg_7muQo0kLM%3A%3B25EbOn1p4sNeAM%3Bhttp%253A%252F%252Fmedia2.giga.de%252F2013%252F08%252F1545-world-of-tanks.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.giga.de%252Fspiele%252Fworld-of-tanks%252Fnews%252Fworld-of-tanks-xbox-360-edition-beta-gestartet%252F%3B1920%3B1080

    https://www.google.ro/search?q=lineage+2+high+five&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ARNpUtGqHMWD4gSjzIHQBw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=806#facrc=_&imgdii=_&imgrc=DbsdpCmvhTK9gM%3A%3BU2FgwyrBMgUqZM%3Bhttp%253A%252F%252Fzone-game.info%252Fuploads%252Fposts%252F2011-04%252Fhigh-five-2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fzone-game.info%252Flineage%252Fclient%252F1160%252F%3B690%3B518

    https://www.google.ro/search?q=lineage+2+moon&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QhNpUqaGM6iZ4gSdq4D4Cw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=806#facrc=_&imgdii=_&imgrc=08W6XFey2JfnvM%3A%3BA6EZf0H_sT3rHM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F_8-RFlffNroU%252FSdtju7Cz7WI%252FAAAAAAAAAGs%252FYDH6qN2RG8U%252Fs400%252Flineage_moon.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fsteamedscorpions.blogspot.com%252F2008%252F05%252Ffor-some-reason-i-wouldnt-sit-back-so.html%3B400%3B323

    https://www.google.ro/search?q=terra+online&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ixNpUpyWKLTE4gTq5IHgCA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=806#facrc=_&imgdii=_&imgrc=0SK7awo_hdPkpM%3A%3B6d_Lph9dbn9SWM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.brothersoft.com%252Fgames%252Fscreenshots%252Fsoftimage%252Fp%252Fperpetuum-_terra_incognita_online-503469-13654096280.jpeg%3Bhttp%253A%252F%252Fgames.brothersoft.com%252Fperpetuum-terra-incognita-online.html%3B530%3B243

    Exemplele pot continua!
    Va rog scuzati de atatea linkuri, dar consider ca e necesar a cunoaste cu ce se ocupa copiii nostri, ce subliminale ascund imaginile si sunetele. Si ca sa revin la topic, aceasta demonstratie este necesara pentru a scoate in lumina preocuparea elitelor de a ,,educa” noua generatie in spiritul distrugerii, anarhiei, anomiei. Doar trebuie pregatit terenul fiarei, ca ordinea lui Dumnezeu nu e placuta bestiei.

    Apreciază

  5. tataia said, on octombrie 24, 2013 at 3:43 pm

    De departe cea mai probabila explicatie Fukushima….

    Apreciază

  6. T said, on octombrie 24, 2013 at 3:45 pm

    Chemtrails… oare elitele respira alt aer decat noi? Oare daca ar otravi aerul, nu i-ar afecta si pe ei?

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 4:01 pm

      Naivi mai sint unii! Sau doar par?

      Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 4:17 pm

      Mai studiaza!

      http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/chemtrail-information/spraying-themselves.html

      Pe acel site vei gasi tone de informatii referitoare la chemtrails! Este adevarat ca unele informatii sint neverosimile cum ar fi acelea ca aceste chemtrails au drept scop (printre altele) si distrugerea sistemelor informatice a computerelor, telefoanelor mobile, etc pentru ca noi sa trebuiasca sa cumparam mai multe pentru a le inlocui mai des…Fie-mi iertat dar cistigurile pe care le-ar obtine industria IT din faptul ca se strica mai des computerele nu justifica enorma cheltuiala cu spreierile. In mod sigur ar fi gasit, daca nu au gasit deja o tehnica mai buna…Dar in fine banii pentru spreiere tot noi ii dam, la fel ca si cei pentru a cumpara alte computere asa ca mai stii?

      Mai sint si alte informatii neverosimile acolo cum ar fi aceea ca de fapt dire de condensare nu exista! Ca sint un fenomen atit de rar incit cei mai multi oameni nu au vazut in viata lor o dira de condensare. Daca cumva se refera la „oameni” nascuti dupa 95 incoace tind sa il cred…altfel nu! Eu am vazut dire de condensare cind eram tinar…in anii 80. In ziua de azi este adevarat…este un fenomem pe care nu il mai observi. Chiar de curind am remarcat ceea ce sustine autorul siteului…si anume ca mai nou avioanele lasa niste dire subtiri care nu mai persista asa mult timp…si ai avea tendinta sa crezi ca este vorba de dire normale de condensare inofensive…dar la scurt timp dupa trecerea avionului se formeaza norii artificiali. Oare chiar atit de bine si-au perfectionat tehnica? Probabil!

      Si inca o informatie neverosimila este aceea cum ca si apa in stare de vapori si apa in forma de cristale de gheata ar trebui sa fie vizibila…Fals! Omul nu prea le are cu fizica! Vaporii de apa nu sint vizibili! Vede cineva vaporii de apa iesind pe teava de esapament a unei masini? A….iarna se vede ABUR! Dar aburul este altceva decit vaporii de apa…ABURUL este format din particule LICHIDE in suspensie libera in aer…vaporii sint starea GAZOASA a apei…absolut invizibila! Si asa cum iarna se vede ABUR iesind pe tevile de esapament ale masinilor asa si la avioanele care zboara in straturile foarte inalte ale atmosferei se vad cristale de GHEATA in urma avionului…

      Dar pentru ca sint citeva informatii neverosimile pe acel site, asta nu inseamna ca totul este o minciuna! Sint convins ca vor aparea iar comentatori care se vor folosi de faptul ca respectvul a sustinut si citeva idei care nu sint adevarate pentru a afirma ca TOTUL este o minciuna. Si nu este cazul!

      Apreciază

      • T said, on octombrie 24, 2013 at 4:41 pm

        Chiar ca imi scapa ceva… Si elitele nu respira tot aerul ala otravit? Sau sunt imune? Sau sinucigase? Chiar nu inteleg…

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 24, 2013 at 4:55 pm

        T

        Ca sa raspundem la intrebare, sa definim exact termenii.

        Cine sunt realele ELITE. Sunt ele multe?

        Ce anume e cu chemtrails?

        Cei din varful piramidei sunt in numar extrem de mic. Pe cei din treptele imediat inferioare lor ii putem numi locotenenti si marionete de rang inalt. Adica sacrificabili. Pana aici e sigur.

        Mai departe. Faptul ca teoretic si ELITELE ar respira acelasi aer nu inseamna ca nu pot da cu chemtrails. Cum? De exemplu ELITELE stau de fapt in locuri unde nu se da cu astfel de substante. Sau stau dar chiar exista un antidot. Sau nu stau dar ii prostesc pe cei ce-i slujesc si care stau in locuri expuse, ca ar exista un antidot. Sau chemtrails contin si un soi de nanoparticole necesare cine stie pentru ce, acum sau in viitor. Etc.

        Sunt multe variante de a impaca si capra si varza.

        Apreciază

      • T said, on octombrie 24, 2013 at 4:42 pm

        Never mind, poti sa ignori intrebarea precedenta.

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 24, 2013 at 4:53 pm

        Tataia, bine ai punctat, chiar vroiam sa discutam problema darelor. Ieri am observat atent urmatorul fenomen: darele de la avioane arata, in utima perioada, ca si contrails, dar, privind in continuare, in urma avionului se dezvolta o panza ca de matase, din ea, mai apoi aparand nori, care si ei dispar si reapar in ale locuri. Uneori ma gandeam la ceva absurd: nu cumva formatiunile noroase sunt dirijate in miscarea lor de pe un computer? Pare ridicola ipoteza prezentata, dar miscarea norilor parca nu tine cont de nici o lege a fizicii – ba se alipesc de alti nori, ba se rup de ei. Ieri, toti norii mergeau intr-un sens, numai o formatiune noroasa s-a desprins, a mers haotic, apoi a luat drum in sens invers, lipindu-se de alti nori din spate, pe care i-a atras in fata. Eu inteleg faptul ca sunt miscari ale maselor de aer, dar ceea ce am vazut depaseste orice intelegere!

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 24, 2013 at 5:30 pm

        Apreciază

    • amonmiss said, on octombrie 24, 2013 at 4:41 pm

      T, bine ai pus problema. Ma gandesc si pun intrebarea: oare nu respira si elitele aerul care-l respiram si noi? De ce ar spraya cu chemtrails? Cumva ei detin antidotul?

      Apreciază

  7. T said, on octombrie 24, 2013 at 3:51 pm

    Si asta: http://www.youtube.com/watch?v=1SO89Bj2Fvc

    Mai mult decat poluarea si distrugerea Pacificului, ma doare poluarea si distrugerea apelor Romaniei. Cine locuieste in zona Petru Voda – Poiana Teiului – Borca a vazut cu proprii ochii cum a disparut cam tot pestele din raul Bistrita in ultimii zeci de ani. Nu numai de la poluare, ci si de la pescuit cu current electric, dinamita, si altele. Si cine credeti ca pescuieste cu current electric si dinamita in Bistrita? Localnicii din zona. Nu toti, doar cativa, dar sufficient ca sa omoare tot puietul.

    Cat despre poluare, in zona aia e ceva obisnuit ca orice deseu gospodaresc (sapun, sampon, detergent, alte gunoaie) sa fie aruncat in Bistrita de catre localnici. Sunt realitati dureroase, pe care le vad mereu…

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 24, 2013 at 3:53 pm

      T

      Trebuie sa ne doara si de una si de alta.

      Apreciază

    • tataia said, on octombrie 24, 2013 at 4:25 pm

      Cu toate ca nu aprob si nu voi aproba niciodata braconajul, metodele de pescuit distructive, etc hai sa ne gindim totusi ca ceea ce fac localnicii acolo este o picatura intr-un ocean…

      Elitele au facut mereu asta..si o vor face mereu…Ei creaza problema, dau vina pe noi si ne pun dupa aceea sa platim ca ei sa „rezolve problema”. Asa a fost dintotdeuna si se pare ca asa va fi in continuare pina la a doua venire a Domnului!

      Si cumva este vina noastra ca sapunurile, detergentii, samponul si altele sint toxice? NU cumva aia de sus au hotarit sa fie toxice? Unde sa le arunce oamenii? Ca si daca le colectezi acolo unde se presupune ca se colecteaza tu chiar ai certitudinea ca ajung unde trebuie? NU fi naiv! AI vazut ca in toate orasele sint pubele de gunoi etichetate STICLA, HIRTIE, PLASTIC. Lasind la o parte faptul ca din astea trei singurul daunator pentru mediu este PLASTICUL, ai vazut cum se golesc acele pubele? Toate trei la gramada in acelasi camion! Mai ai dubii in privinta faptului ca reciclarea este paf in ochii credulilor?

      Apreciază

      • BI said, on octombrie 24, 2013 at 4:37 pm

        O fi o picatura intr-un ocean, dar daca se face peste tot in tara (si in lume) la fel, atunci sunt 22 de milioane (sau 7 miliarde) de picaturi.

        Sunt si alternative de a spala non-toxice, de exemplu vechea lesie, sau simpla soda de rufe (carbonat de sodiu), dar lumea moderna nu le foloseste. Sunt si sapunuri non-toxice (adica biodegradabile), dar sunt mai scumpe.

        Eu am cumparat sapun, detergent de vase si de rufe biodegradabil in primavera asta. Sapunul si detergentul de vase au fost bune, dar detergentul de rufe nu prea spala bine.

        Apreciază

    • Maria said, on octombrie 24, 2013 at 4:47 pm

      Pacat , am crescut pe malul Bistritei , la bunici .

      Apreciază

  8. Maria said, on octombrie 24, 2013 at 4:43 pm

    Parerea mea este ca otravirea oceanelor este o actiune cuprinsa in agenda elitelor sataniste , premergatorii lui antihrist .Cutremurul din Japonia a fost provocat de HAARP , s-a luat in calcul mega -tsunami , distrugerile
    si poluarea de la Fukushima prin centrala nucleara distrusa .
    Otravire masiva in aer la scara planetara , otravire masiva a apei terestre prin forari la adancimi de peste 3000 de metri pt gazele de sist , otravirea oceanelor omorand pestii care hraneau milioane de oameni ,
    otravirea aerul pe care-l respiram , otravirea alimentelor prin aditivi si modificari genetice , otravirea medicamentelor , vaccinurilor , otravirea animalelor atat salbatice cat si domestice care se hranesc de pe solul cu praf otravit (chemtrails ) dat din avioane , etc.
    Ce ne mai trebuie ?
    Ei cred ca daca fac toate aceste crime impotriva umanitatii , multi se vor inchina lui antihrist si vor cere ajutor si mancare de la el , care va veni cu astfel de promisiuni , asa cum scrie la Apocalipsa .
    Dumnezeu ingaduie ca antihrist sa stapaneasca un timp scurt si sa distruga din Creatie , insa tot Domnul va reface totul ca inainte .

    Apreciază

  9. aniush said, on octombrie 24, 2013 at 9:54 pm

    Nu, din pacate pentru ei sunt oameni care nu i se vor inchina lui antihrist, ci i se vor opune. Deja lupta impotriva sistemului. O mana de oameni.

    Apreciază

  10. T said, on octombrie 25, 2013 at 12:44 am

    Eu nu prea cred ca diavolul (cel care manevreaza elitele) vrea sa ne scada nivelul de trai si sa ne aduca la sapa de lemn. In toata istoria lumii, si in special a crestinismului, observ ca cu cat oamenii sunt mai bogati si o duc mai bine, cu atat uita de Dumnezeu, si cu cat sunt mai saraci si mai in nevoi, cu atat se intorc mai mult spre Dumnezeu.

    Prin urmare, ce vrea diavolul de fapt de la noi? Vrea sa ne piarda sufletele, sa ne indeparteze de Dumnezeu. Trupurile noastre sunt doar un mijloc, nu un scop, el urmareste de fapt sufletele. Cum vrea el sa ne piarda sufletele? Pai unul din cele mai eficace mijloace observate de-a lungul istoriei, e prin bunastarea materiala. Eu cred ca diavolul isi doreste foarte mult ca noi toti sa fim bogati si prosperi si sa avem din plin toate bunatatile materiale, pentru ca atunci uitam de Dumnezeu si suntem pierduti…

    Apreciază

    • T said, on octombrie 25, 2013 at 1:16 am

      Sau poate de fapt VREA sa ne aduca la sapa de lemn, si atunci sa vina Antihrist si sa ne ofere el „Solutia”… Eu nu stiu, doar imi dau cu parerea…

      Apreciază

    • amonmiss said, on octombrie 25, 2013 at 7:17 am

      T, acesta este un subiect mai delicat. Depinde cum intelege fiecare termenul de ,,bunastare”. Este o vorba: ce e bun pentru tine nu-mi este de folos mie si invers! Referindu-ne la bunastarea materiala, putem dezbate problema, incepand chiar de la faptul ca, daca in urma cu 100 de ani, oamenii trudeau pentru realizarea unei actiuni/activitati sa zicem casnice, azi, doar prin apasarea unui buton, treaba e rezolvata. De la truda, s-a ajuns la comoditate. Exemplu: activitatea cea mai simpla de udat legumele din gradina – inainte se cara apa cu galetile, azi, doar apasam pe buton si apa circula direct la plante…c-am toate activitatile s-au simplificat. Nu suficienta bunurilor materiale e scopul celui viclean, ci direct – pierderea sufletului! Caci chiar daca e sarac omul, saracia materiala nu-l impiedica sa fie desfranat, violent, hot,betiv, lenes, mincinos, clevetitor, sectant si hulitor de cele sfinte.

      Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 25, 2013 at 8:57 pm

      @T
      Nu strict bogăţia îl îndepărtează pe om de Dumnezeu, exemple de acest fel fiind patrarhii Avrram, Isaac şi Iacov, Iov, destui sfinţi bogaţi care au lepădat totul, inclusiv unii de sorginte regală despre care se vorbeşte în Vieţile Sfinţilor (unii ajungând lesne şi la martiraj). Sau Sf. Constantin Brâncoveanu, Ştefan cel Mare, Neagoe Basarab, Mihai Viteazul, care-s mai cunoscuţi nouă. În schimb, lipirea inimii de bogăţie şi a-ţi pune încrederea în bogăţie, în loc de a ţi-o pune în Dumnezeu, ne îndepărtează de El.
      Elitele au testat pe oameni şi varianta bogăţiei şi pe cea a sărăciei, prin capitalism/consumerism şi prin comunism/ateism, prin acestea şi prin altele încercâd să-i înstrăineze pe oameni de Dumnezeul adevărat şi sa-L înlocuiască pe acesta cu diverşi idoli sau cu dumnezei falşi.
      Totuşi, un anumit nivel material îţi poate conferi, dacă vrei, o stare mai aproape de independenţă, îţi oferă timp de instruire şi de reflecţie asupra sensului existenţei şi te fac mai puţin dispus să accepţi orice poruncă şi orice abuz. Iar cum elitele ştiu că NWO pe care vor să o impună nu va fi pe placul multora, estimează că un om dator la bănci, terorizat de ideea pierderii serviciului sau a casei etc., va fi mult mai puţin dispus să se opună autorităţilor statale decât un om cu bunăstare economică şi va avea mult mai mici şanse de a se apăra prin măsuri materiale.

      Apreciază

  11. […] OCEANUL PACIFIC ESTE DISTRUS? „Pasarile au disparut, fiindca pestii au disparut.” CARE-I CAUZA? … […]

    Apreciază

  12. amonmiss said, on octombrie 25, 2013 at 9:23 pm

    Nu trebuie sa ne legam sufleteste de casa, servici, etc. Dumnezeu ni le-a dat, Dumnezeu le ia cand va voii. Acestea nu trebuie sa reprezinte o poticneala pentru noi. Daca vrea Dumnezeu sa ajungem prin munti, faca-se voia Sa. Problema e alta: sufletul! Sufletul sa ramana cu Dumnezeu pana la capat! Sa nu ne lepadam de credinta si iubirea intru Hristos! Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de sminteala!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.