SACCSIV – blog ortodox

Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copiii …

Posted in sinucidere, teoria conspiratiei by saccsiv on octombrie 17, 2013

   Iata ce putem citi in articolul Former airline pilot and conspiracy theorist ‘shot dead his two teenage children and his dog before turning the gun on himself’:

Fost pilot de avioane si autor al teoriei conspirationiste si-a  impuscat mortal cei doi copii si cainele inainte sa se sinucida

Un pilot care a scris o carte cu teorii conspirationiste despre 9/11 s-a omorat dupa ce si-a impuscat copii si cainele familiei.

Rudele si prietenii lui Phillip Marshall au fost uimiti de crima violenta care a avut loc sambata in CalaverasCounty. Cadavrele au fost descoperite cand niste prieteni ai tinerilor mergand acasa la ei pe strada Sandalwood Drive si uitandu-se pe geam l-au vazut pe Phillip Marshall zacand intr-o balta de sange.

Corpurile lor au fost descoperite cand niste prieteni al tinerilor mergand acasa la ei pe strada Sandalwood Drive si uitandu-se pe geam l-au vazut pe Phillip Marshall zacand intr-o balta de sange.

Sergentul serifului Chris Hewitt spune ca sambata, la ora 3 dupa-amiaza, cand reprezentantii lor au ajuns, au gasit victimele decedate, la prima vedere moarte prin impuscare, in ceea ce ei cred ca este crima-sinucidere.

Aceasta tragedie a fost un soc pentru locuitorii acestui mic oras.

Michael Chimente a spus la  CBS Sacramento. , ca Alex, elev in al II-lea an de liceu a jucat fotbal iar Micaela era o studenta stralucitoare si plina de energie.

Chimente este directorul liceului Bret Harte de langa campusul Angels Camp din apropiere, pe care il frecventau cei doi adolescenti.

Prima noastra grija a fost nu doar sa ajutam familia ci si pe studentii nostrii, a spus Chimente.

Au fost chemati psihologi sa ajute elevii in acceptarea mortii subite ale prietenilor si colegilor lor.

La examinarea premergatoare s-a aratat ca toti trei au fost impuscati o data in cap cu o arma.

Hewitt spune ca mama adolescentilor si sotia lui Phillip Marshall era in afara tarii la data intamplarii.

Cartea conspirationista controversata “Marea Inselaciune: 9/11 si Razboiul impotriva terorii”( The Big Bamboozle: 9/11 and the War on Terror) a fost publicata anul trecut.

In timp ce o scria, Marshall credea ca viata lui este in pericol datorita acuzatiilor pe care le aducea.

Conform Santa Barbara View in timpul editarii si pre-comercializarii cartii, Marshall a exprimat un anumit grad de paranoia pentru ca lucrarea nonfictiva acuza administratia lui George W. Bush ca era mana in mana cu comunitatea de informatii din Arabia in instruirea teroristilor care au murit in avioanele folosite in atac.

El a afirmat anul trecut: Ganditi-va la asta. Versiunea oficiala despre o anumita fantoma (Osama bin Laden) intr-o pestera, in cealalta parte a lumii care distruge intreaga noastra unitate militara pe pamantul Americii- este absolut absurda.

Adevaratul motiv pentru care atacul a reusit a fost datorita lipsei de reactie a apararii militare si a actiunii coordinate de instruire care i-au pregatit pe teroristi sa piloteze avioane mari comerciale.

Avem zeci de documente de la FBI care demonstreaza ca aceste instructii de zbor au fost efectuate in California, Florida si Arizona in cele 18 luni premergatoare atacului”

Amazon spune despre Philip Marshall: “Un veteran, capitan de companie aeriana si fost pilot care a lucrat pentru guvern in “activitati speciale”, a scris trei carti pe tema America Top Secret, grup care in prezent face afaceri sub numele de Informatii Comunitare ale Statelor Unite Ale Americii.”

Marshall a studiat si scris timp de 30 de ani despre activitatile speciale sub acoperire ale guvernului , despre scamatoriile de pe Wall Street, mogulii presei si finantarile pe care le fac politicienilor.

El este expertul lider din aviatie despre atacul din 11 septembrie”

   Comentariu saccsiv:

Stirea e din 7 februarie 2013, dar eu acum am aflat de ea.

   Era pe vremea lui Ceausescu un banc, actualmente circuland sub forma aceasta:  

Intrebare la Radio Erevan:
– Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis?
– Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă!

Ei bine, pe Phillip Marshall l-au gasit acasa sau chiar s-a sinucis? Si daca s-a sinucis, de ce si-a ucis si cainele? De ce n-a asteptat sa-i vina sotia acasa, ca s-o ucida si pe ea? E greu sa stii ce-i in mintea unui sinucigas. Sau poate sotia n-a fost gasita acasa …

Orice ar fi, sinucidere sau „sinucidere”, cred ca nu gresim sa spunem ca-i legat de activitatea sa cu „teoria conspiratiei”. Daca-i „sinucidere”, n-ar fi o mare mirare. Daca insa e sinucidere, ce l-a determinat?

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on octombrie 17, 2013 at 1:12 pm

    Iranul a legalizat incestul:
    http://www.ziare.com/international/iran/iranul-a-legalizat-incestul-1262992

    Liderul extremei drepte franceze: UE se va prabusi la fel ca Uniunea Sovietica
    http://www.ziare.com/europa/franta/liderul-extremei-drepte-franceze-ue-se-va-prabusi-la-fel-ca-uniunea-sovietica-1262985

    Apreciază

  2. tj said, on octombrie 17, 2013 at 1:33 pm

    Nu ma mira, multi luptatori anti-sistem, desi au intentii bune si de multe ori vorbesc de lucruri ce contin cate un sambure de adevar, de multe ori sunt extrem de creduli si lipsiti de orice discernamant. Cred orice prostie o aud din surse indoielnice, si astfel sunt foarte usor de manipulat. Pacat de ei.

    Apreciază

  3. Irina said, on octombrie 17, 2013 at 1:33 pm

    Poate au fost ucisi, sau poate chiar s-a temut ca va avea de suferit din cauza informatiilor din caratea sa.

    Apreciază

  4. Radu Humor said, on octombrie 17, 2013 at 1:42 pm

    Mâna lungă, pistruiată niciodată nu te iartă !
    Principalul este că a murit ca un erou, conştient la riscul imens la care se expunea în încercarea lui de a dezvălui, întregii lumi, chipul hidos al fiarei lui David.

    Apreciază

  5. Daniel said, on octombrie 17, 2013 at 1:49 pm

    http://injesuschrististand.blogspot.com/

    Apreciază

  6. Talia Grau said, on octombrie 17, 2013 at 2:13 pm

    clar a fost omorit..sarmanul si copilasii..ca un avertisment

    Apreciază

  7. Marian said, on octombrie 17, 2013 at 2:26 pm

    http://c-tarziu.blogspot.ro/2013/10/viitorul-familiei-in-romania-prin.html frate Saccsiv, uite aici marturia unei rusoaice despre copii furati de statul norvegian de la parintii biologici. Locuiesc in Norvegia si pot confirma totul. Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. Vasile said, on octombrie 17, 2013 at 2:26 pm

    Vicontele Etienne Davignon, una dintre cele mai influente personalităţi ale lumii, are la această ora o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, și are programate întrevederi cu guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, dar şi cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Daniel.

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Liderul+grupului+Bilderberg+Romania+este+intr-o+pozitie+mai+buna

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 18, 2013 at 12:29 am

      Vai , cat este de batran , oare cat va mai trai omul acesta chiar daca are lumea la picioare , timpul lui de stat aici , se apropie de sfarsit , apoi urmeaza JUDECATA , iar acolo nu va mai fi viconte .

      Apreciază

  9. geo said, on octombrie 17, 2013 at 2:46 pm

    NAȚIONALIZAREA COPIILOR. Statul confiscă pruncii din burta mamelor

    Încă din uter e arvunit copilul. Statul bate nerăbdător din cizme la poarta vaginului: pândeşte vigilent fiecare proaspăt recrut. Nici unul nu trebuie să-i scape.

    Părinţii nu trebuie lăsaţi prea mult să se bucure de noul născut. Să nu se ataşeze. Statul îi execută silit şi le instituţionalizează odrasla de la vârste din ce în ce mai fragede.
    Într-un an, „maxim” doi, grădiniţa va deveni obligatorie de la CINCI ani, promite agramatul ministru al Educaţiei. Iar „în 6-8-10 ani”, grădiniţa va deveni obligatorie de la TREI ani, ambiţionează Pricopie.
    De ce? „Ca să îi ajuţi să supravieţuiască trebuie să-i antrenezi din vreme!”, explică ministrul. Să supravieţuiască? Să-i antrenezi? Asta nu mai e Şcoală, e Cazarmă în toată regula. Nu mai e Instruire, ci Instrucţie.
    „La grădiniţă copilul învaţă altceva decât acasă”, justifică Pricopie. Corect. Orice influenţă nedorită de acasă – bunicii, mai ales bunicii – ameninţă să-l înmoaie pe micuţ: să-l înveţe altruismul, bunul simţ, mila, respectul. Ori, mai rău, să spună vreo rugăciune. Să-l transforme într-o epavă, un inadaptat în jungla contemporană. Bref, o victimă.
    Spre ce fel de Societate ne îndreptăm? Ne văităm că scade natalitatea (o face chiar Pricopie), dar dăm cu târnăcopul la rădăcina Familiei. De ce să faci copii dacă nu poţi să te bucuri de ei? Părinţii „eliberaţi” de grija odraslei, recrutată din faşă de către stat, se pot lăsa liniştiţi în voia pasiunii devastatoare pentru Carieră. „E bine, dragă… La o grădiniţă particulară din Primăverii, cu trei limbi străine, karate şi pian… Vai, ştii ce bună e mâncarea? Da, tu, catering ca acasă!”
    Maternitatea / Paternitatea riscă să ajungă un fel de adopţie la distanţă. Dai un ban şi ţi-l cresc alţii. Tu îl pupi în somn şi eventual în weekend. Dacă el nu are dansuri latino, şi tu, închidere de lună.
    Iar şcoala, alimentată ritmic cu carne proaspătă, se transformă într-o bandă de producţie de pe care trebuie să iasă produse STAS. După 1989, ni s-a repetat până la saturaţie că învăţământul trebuie să se transforme: să formeze cadre adaptate la cererea Pieţei. Cartea nu foloseşte decât dacă te ajută să-ţi găseşti un loc de muncă! Nu e nevoie de prea multă Biologie, Istorie, Chimie, Literatură, Filosofie. Ba e chiar periculos: rişti să vezi mai departe de vârful cardului. Să vezi că Sistemul e gol. Şi nociv.
    Aşa s-a ajuns ca 3 din 4 absolvenţi de liceu să fie agramaţi (vezi-l pe ministru însuşi!) şi să aibă probleme cu tabla înmulţirii. Aşa s-a umplut ţara de fabrici de diplome şi de doctori-plagiatori.
    Dar şomajul înfloreşte ca şancrul. Iar corporaţiile (care au luat crema) s-au umplut până la vârf de boi fuduli şi ţoape preţioase. Când intri într-o firmă cu flăcăi cu cefe rase, pe care costumul atârnă ca pe gard, ai impresia că te-ai întors în timp, pe Calea Victoriei, plină de securiştii lui Ceauşescu, scoşi „pe traseu”.
    „Voi merge în Parlament, dar nu acum, trebuie să vedem momentul potrivit în care să cer modificarea”. Nimic nu m-a îngreţoşat mai mult decât această frază. O fi Pricopie inept, dar are viclenia oamenilor din Sistem. E conştient că în societate există încă un puternic curent conservator. Dar, la fel de bine, ştie că Momentul va veni repede. Pentru că malaxorul prin care sunt tocate toate valorile tradiţionale, toate reperele de identitate funcţionează perfect. Şi macină…
    „Nu acum, trebuie să vedem momentul potrivit!” Aproape aceleaşi vorbe le-au folosit liderii politici când a fost vorba despre căsătoriile între homosexuali.

    http://www.evz.ro/de-acelasi-autor/autor/adrian-patrusca.html

    Apreciază

    • Maria said, on octombrie 18, 2013 at 12:31 am

      De asta se spune in Apocalipsa ca , „vai de cei ce se vor naste in acele zile „, adica in zilele din urma .

      Apreciază

  10. Vasile said, on octombrie 17, 2013 at 2:50 pm

    Din noiembrie, la orice slujbă catolică din Franţa, preoţii nu vor mai spune rugăciunea „Tatăl Nostru” cerându-i lui Dumnezeu: „Şi nu ne mai supune pe noi ispitei”. Potrivit noii versiuni vor rosti: „Şi nu ne lăsa să cădem în ispită”
    http://www.obiectiv.info/vaticanul-schimba-un-vers-din-tatal-nostru_22084.html#comentarii

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 17, 2013 at 7:24 pm

      nu ma intereseaza stiri despre papistasi

      Apreciază

    • Andreea said, on octombrie 19, 2013 at 12:45 am

      si asta ce inseamna, ca nu mai e vina noastra ci a lui Dumnezeu ca ne-a lasat?

      Apreciază

  11. Arhanghelul said, on octombrie 17, 2013 at 3:10 pm

    „Manual pentru Ponta despre asasinii economici şi despre trădare naţională
    Negociatorii FMI şi BM sunt asemănători comisarilor sovietici.”(n.r. Comisari UE)

    http://www.cotidianul.ro/negociatorii-fmi-si-bm-sunt-asemanatori-comisarilor-sovietici-222224/

    Apreciază

  12. Vasile said, on octombrie 17, 2013 at 3:12 pm

    Vicontele Etienne Davignon, una dintre cele mai influente personalităţi ale lumii, are la această ora o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, și are programate întrevederi cu guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, dar şi cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Daniel.
    http://ro.stiri.yahoo.com/liderul-grupului-bilderberg-rom%C3%A2nia-este-%C3%AEntr-o-pozi%C8%9Bie-073129477.html

    Apreciază

  13. Cosmin S. said, on octombrie 17, 2013 at 3:26 pm

    ceva si mai infricosator:

    aici: http://c-tarziu.blogspot.ro/2013/10/viitorul-familiei-in-romania-prin.html

    fragmente: ” Prima dată mi-au luat copiii pe 8 martie 2011. Capturarea se face astfel: copilul nu se mai întoarce de la grădiniţă sau de la şcoală, astfel, practic vi-l fură, dispare, pentru că este ascuns într-un loc secret. În acea zi mi-au spus: „Înţelegeţi, această situaţie s-a ivit, mărturisiţi violenţa împotriva copiilor. Avem nevoie ca să vă controlaţi la medic dacă sunteţi sănătoasă.“ Nu am protestat. Clinica a fost la 10 min cu maşina. Asistenta socială m-a aşezat în maşină şi a spus: „Te ajutăm, în acest timp ne jucăm cu copiii tăi“. Copiii au rămas nu oriunde, ci în centrul de protecţie a tinerilor. Când am ajuns la clinică, m-a sunat Saşa, fiul meu mai mare, atunci avea 13 ani, … „Mami, ne duc la o familie adoptivă …” Am fost la 10km de copii, pe care îi duceau la o adresa secretă.
    În conformitate cu legislaţia locală, copiii sunt luaţi fără nici un fel de acte. Singurul lucru ce puteam face, era să mă stăpânesc. Plânsul este „interzis” în Norvegia, este considerat o „boală” şi „Autorităţile pentru apărarea copiilor” pot să vă trimită forţat la psihiatrie.
    Se pare că în Norvegia este plan de stat, cota pentru luarea copiilor de la părinţii lor. Autorităţile de protecţie, chiar se întrec în realizarea acestei cote.

    Am primit recent un raport suedez cu privire la colectarea copiilor de la familii din Suedia şi din ţările scandinave vecine.
    Este vorba de un fenomen aparte. În acest raport se afirmă că, în Suedia au fost retraşi din familii, 300.000 de copii. Acest lucru înseamnă că este vorba de o generaţie întreagă a copiilor furaţi de la părinţii lor biologici.

    Titlul în ziarul norvegian: „1/5 din copiii norvegieni sunt deja salvaţi de la părinţi”, înseamnă că dintr-un milion de copii, în acest stat, cam 200.000 sunt „salvaţi” şi nu mai locuiesc cu mama şi tata acasă, ci într-o instituţie pentru copii.
    Conform statisticilor publicate în mass-media norvegiană, doi din zece copii sunt născuţi de femei norvegiene, restul fiind copii de emigranţi. Emigranţii dau Norvegiei o populaţie sănătoasă, deoarece la ei nu sunt aproape deloc practicate căsătoriile. Cei mai mulţi copii au primit Barnevarn de la părinţii ruşi.

    Experiment monstruos, care de aproape 30 de ani, progresează în toată Europa.
    În Europa, dar şi în Canada, SUA, Australia şi Noua Zeelandă, peste tot în afara Rusiei, familia este zdrobită şi despărţită. Familia, ca legătura între părinţi şi copii, este distrusă planificat.
    Cifre de copii luaţi: 200.000 în Norvegia, 300.000 în Suedia, 250.000 în Finlanda, în Germania, Israel la fel un număr foarte mare. Acestea sunt generaţii furate.

    „Zavtra”: Pe baza acestor informaţii, se pare că ţara noastră este o insulă cu un stil de viaţă creştină …

    Irina: Despre mine se vorbeşte des: „Aha, mai întâi a fugit în vest, iar acum a devenit o patriotă fanatică”. Da, eu sunt o patriotă involuntară. Pentru ca omul să aprecieze Rusia noastră, probabil că este nevoie să piardă totul. Am plătit prea scump pentru greşeala mea – propriul copil – şi am avut parte de o experienţă oribilă.
    Mai mult de 100 de familii ruse îngenunchează azi în jurul Rusiei şi strigă: „Noi suntem musafirii din viitorul vostru! În vest ne-au furat copiii. Luaţi seamă la nenorocirile noastre şi învăţaţi-vă minte! Treziţi-vă, opriţi ciuma celui de-al treilea mileniu! Ridicaţi o cortină de fier faţă de aceste toleranţe şi perversiuni! Împingeţi această mizerie dincolo de graniţele Rusiei!”

    Apreciază

    • aha said, on octombrie 17, 2013 at 9:12 pm

      am ramas masca! bine…ma asteptam la asa ceva in vest…dar nu credeam ca s-a ajuns chiar atat de departe!!! Doamne IIsuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!

      Apreciază

  14. Iones said, on octombrie 17, 2013 at 5:00 pm

    Big Brother intră în magazine. Rafturile inteligente vor ştii ce vârstă ai
    http://www.realitatea.net/big-brother-in-magazine-rafturile-inteligente-vor-stii-ce-varsta-ai_1295262.html

    Apreciază

  15. Iones said, on octombrie 17, 2013 at 5:13 pm

    Chevron si-a retras utilajele de la Pungesti. Pana in comuna urmatoare
    http://www.realitatea.net/chevron-si-a-retras-utilajele-de-la-pungesti–pana-in-comuna-urmatoare_1295252.html

    Chevron se pregăteşte să înceapă explorarea gazelor de şist în Dobrogea
    http://www.realitatea.net/chevron-se-pregateste-sa-inceapa-explorarea-gazelor-de-sist-in-dobrogea_1294828.html

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 17, 2013 at 6:40 pm

      Si il deranjeaza acest lucru?

      Apreciază

      • john said, on octombrie 17, 2013 at 9:30 pm

        „Tamaiaza,tamaiaza”…sper ca nu chiar crezi ..:)

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 17, 2013 at 11:00 pm

        tataia

        Multumesc mult frate pentru traducerea articolului cu Morgellons.

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 17, 2013 at 11:34 pm

        @saccsiv. In masura posibilitatilor incercam si noi sa ne aducem contributia in aceasta lupta impotriva raului…Sa stii ca azi deja ma simt mai bine…au inceput sa dispara simptomele bronsitei…Doamne ajuta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 17, 2013 at 11:43 pm

        tataia

        Ma bucur sincer. Sa-i multumim bunul Dumnezeu!

        Apreciază

  16. aniush said, on octombrie 17, 2013 at 6:39 pm

    Doamne fereste, trebuie sa fii nebun sa omori, apoi sa te omori tu?

    Apreciază

    • mircea.v said, on octombrie 17, 2013 at 7:38 pm

      Pai asta au vrut sa arate, ca omul, „nebun” fiind a scris acele carti.
      „Dovada” ? Nu el si-a „omorat” copiii apoi s-a „sinucis”? E foarte „limpede”.

      Apreciază

  17. Mihai said, on octombrie 17, 2013 at 9:03 pm

    In sfarsit au inceput sa se trezeasca si soldatii americani

    http://ioncoja.ro/textele-altora/america-se-desteapta-din-american-dream/

    Apreciază

  18. john said, on octombrie 17, 2013 at 9:25 pm

    „Elita” continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear „impotriva asteroizilor”
    „Elita” continua conform planului: SUA si Rusia se aliaza nuclear „impotriva asteroizilor”. Evenimentul este vazut ca o imensa surpriza de catre mass-mdeia de propaganda supusa „Elitei”, desi fusese dezvaluit de von Braun inca din secolul trecut.
    SUA şi Rusia se aliază cu armele nucleare contra unei „ameninţări comune”
    Mass-media de propagandă anunţă „Un acord istoric între SUA şi Rusia, pe care nimeni nu şi l-ar fi putut imagina în timpul Războiului Rece”. Este vorba de o colaborare dintre oamenii de ştiinţă din domeniul armelor nucleare. Acesta prevede construirea şi folosirea unor bombe nucleare împotriva asteroizilor, ca un mijloc de apărare al Pământului.
    Mai exact, secretarul american al Energiei, Ernest Moniz, a semnat un acord cu Rusia, fapt ce ar putea deschide perspectiva unei colaborări între cercetătorii ce lucrează în sfera armelor nucleare, conform NBC News.
    Reamintim că dr. Carol Rosin a dezvăluit plănuirea acestor „manevre” încă din anul 2001 atunci când a vorbit în cadrul Proiectului Dezvăluirea (Disclosure Project) iniţiat de dr. Steven Greer.

    Dr. Carol Rosin arată cum unul dintre ultimii oameni de ştiinţă ai Germaniei Naziste, Wernher von Braun, a anticipat în detaiu Războiul Împotriva Terorismului, un fals război împotriva astroizilor, şi în final un alt fals război (înscenare) împotriva extratereştrilor.
    Dr. Carol Rosin a subliniat că Wernher von Braun a atenţionat generaţia noastră despre această listă a „inamicilor” care cuprinde „terorişti, asteroizi, şi extratereştri”.
    Von Braun a fost luat în serios abia când s-a declanşat înscenarea cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, care a fost un precursor al Războiului Împotriva Terorismului.
    Von Braun îi spusese lui Carol Rosin: „Noi trebuie să împiedicăm înarmarea spaţială, pentru că ceea ce se spune publicului este o minciună de la un cap la altul. Înarmarea spaţială este promovată ca soluţie la numeroşi inamici inventaţi. Acum (în 1975) inamicul sunt ruşii; apoi va fi vorba de terorişti, apoi vor fi naţiunile din lumea a treia pe care le numim naţiuni-problemă (cum ar fi Afganistan, Irak, Iran, etc), apoi vor fi asteroizii… ASTEROIZII ! Se vor construi arme spaţiale împotriva asteroizilor… Dar ultimul AS, ultima carte, va fi ameninţarea extraterestră… Ţine minte Carol, ultima ameninţare vor fi extratereştrii, se vor construi arme spaţiale împotriva extratereştrilor! Dar toate astea sunt doar o imensă minciună! Totul!”.
    Carol Rosin a adăugat că, deşi von Braun nu a menţionat un calendar exact al acestor etape din planul Cabalei, el a subliniat că evenimentele se vor precipita extraordinar de mult. Aşadar, după războiul împotriva terorismului, urmează cel împotriva unor ţări din lumea a treia, apoi cel împotriva asteroizilor, şi în final cel împotriva extratereştrilor. Dar toate aceste ameninţări vor fi false, iar toate aceste războaie vor fi o minciună.
    Von Braun a specificat că toate aceste etape de război se vor succeda atât de repede încât oamenii nu vor reuşi să îşi dea seama de adevăr decât după ce planul va fi deja pus în aplicare.
    Iată că după 11 septembrie 2001 toată lumea a înţeles că acest război împotriva terorismului nu este decât o minciună, el fiind finanţat de către vectorii de acţiune ai Cabalei (CIA, NSA, etc). Apoi a urmat un război cu Irakul, acum se prefigurează ca aproape sigur un război cu Iranul…
    Pe de altă parte, observăm că, deşi preşedintele american Barack Obama s-a obligat ca Statele Unite să creeze o lume fără arme nucleare, iată că se prefigurează o nouă „gaură neagră” prin care se va justifica cheltuirea bugetului SUA: sute de mii de dolari pe an vor fi alocaţi pentru a studia folosirea armelor nucleare împotriva asteroizilor.
    Mass-media de propagandă anunţă un fapt „extraordinar”: laboratoarele nucleare americane sunt gata să lucreze cu cele ruseşti pentru a rezolva problema. Cercetătorii din ambele ţări invocă pericolul pe care îl reprezintă asteroizii, pentru a justifica construirea unui exploziv nuclear cu randament foarte mare… o MEGA BOMBĂ!
    Sursa: http://www.publicintegrity.org/2013/10/16/13547/new-use-nuclear-weapons-hunting-rogue-asteroids

    Apreciază

  19. Aurora said, on octombrie 17, 2013 at 10:24 pm

    Radu Humor,
    Ai scris cea mai inteligenta definitie a jidovismului spurcat. Genial !

    Apreciază

  20. Aurora said, on octombrie 17, 2013 at 10:26 pm

    geo,
    Exceptional articol !

    Apreciază

  21. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 17, 2013 at 10:51 pm

    Parerea mea este ca ar fi putut fi o inscenare , trebuia sa fie foarte bolnav mintal sa fi facut aceste lucruri si cam asa vor sa ii clasifice elitele pe conspirationisti: bolnavi mintali si periculosi.

    Apreciază

  22. timisorean1 said, on octombrie 18, 2013 at 6:25 pm

    „Sinucidere” 100%. Si, din ce-am citit, omul avea cunostinte de mult mai multe decat 9 11

    Apreciază

  23. MARIA Anca Sanda said, on octombrie 20, 2013 at 1:38 am

    Hristos A Inviat !

    L-au ucis pe el si pe copii lui ! Asa fac masonii. Ucid. Aduceti-va aminte de Ioan Petru Culianu, eruditul savant roman care traia in SUA cand in Romania a avut lovitura de stat. El scria argumentand ca ceea ce s-a intamplat in 1989 NU este o revolutie, ci o conspiratie a masoneriei. A fost amenintat de cateva ori, nu s-a oprit si l-au impuscat in cap, in WC-ul Universitatii din Chicago. Cat se poate de clar !

    Apreciază

  24. […] Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copii … […]

    Apreciază

  25. […] Scrii despre „teoria conspiratiei”? Risti sa te sinucizi dupa ce ti-ai omorat copii … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.