SACCSIV – blog ortodox

Video – MIRCEA BADEA (In gura presei): „In aceste zile se poarta discursul comunist si legionar”

Posted in MIRCEA BADEA by saccsiv on septembrie 24, 2013

Mai multi frati m-au anuntat cum ca Mircea Badea, in emisiunea sa “In Gura Presei” de aseara, 23.09.2013, a atacat dur mari duhovnici romani.

Am cautat pe net si iata ce am gasit:

http://ingurapresei.a1.ro/social/Mircea-Badea-In-aceste-zile-se-poarta-discursul-co_6165.html

Cititi va rog si:

FOTO: Figura lui Mircea Badea cand huleste …

Mircea Badea, procurorul si Dumnezeu

De la ONU si pana la Mircea Badea: Omenirea va intra in colaps deoarece suntem sapte miliarde in 2011. Ghici cand a izbucnit isteria

Ticalosia lui Mircea Badea

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • safimvigilenti said, on septembrie 24, 2013 at 8:19 pm

      oare de ce apare stirea asta pe un canal de MSM ?
      au ajuns la concluzia ca nu se mai poate tine secretul si vor sa fie primii care il divulga?
      sau…
      este un nou pas in manipularea opiniei publice, cum a fost si cu 2012, adica se trece informatia din zona alternativa in zona stirilor oficiale, pt amplificarea efectului ?
      voi ce credeti ?

      Apreciază

  1. Ion Roman Popescu said, on septembrie 24, 2013 at 5:27 pm

    Trustul Intact o cloaca. Dumnezeu sa-i aibe-n grija!

    Apreciază

  2. Vranceanu said, on septembrie 24, 2013 at 5:32 pm

    Nici nu ar trebui comentat ce spune acest ins, ar trebui ignorat pur si simplu. Ii faceti publicitate in acest fel, discutand „spusele” lui.

    Apreciază

    • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:07 pm

      Corect oricum este un manipulator de meserie, l-am auzit si eu de cateva ori hulind Biserica si chiar pe Dumnezeu, ba chiar a recunoscut intr-o emisiune ca este ateu, l-am auzit cu urechile mele. Realiatea va primi sprijinul evreilor? Vedeti cum reiese clar ca presa este inventata si sustinuta de masoni pt manipulare?

      Apreciază

      • Paul said, on septembrie 25, 2013 at 5:22 pm

        Este satanic.De unde atata ura in sufletul lui? Are cu ce se mandria mama sa.

        Apreciază

  3. Donkeypapuas said, on septembrie 24, 2013 at 6:03 pm

    De la minutul 1 încolo…

    Apreciază

  4. john said, on septembrie 24, 2013 at 6:42 pm

    of topic:
    Sarmizegetusa Regia, o uriaşă metropolă da­cică? Suna absolut incredibil acum un an, dar azi, ipoteza prinde contur! Rezultate de ultimă oră ale “arheologiei aeriene” arată că, de fapt, aria de extindere şi de locuire a fostei capitale a dacilor depăşeşte cu mult zona sacră şi zona castrului roman, singurele vestigii săpate acolo de istoricii noştri în ultima jumătate de secol. Dacă teoriile se confirmă, am putea descoperi în Grădiştea de Munte o adevărată metropolă antică, cu nimic mai prejos decât cele mai frumoase oraşe din Grecia şi Roma începutului de mileniu! –
    : http://orastieinfo.info/sarmizegetusa-regia-noutati-spectaculoase-despre-fosta-capitala-a-dacilor/#sthash.RB3OCQnZ.dpuf

    Apreciază

  5. acelas said, on septembrie 24, 2013 at 7:06 pm

    bianca dragusanu nu suporta tamaia, ca atare nu vrea sa se casatoreasca in biserica..

    http://www.ziuanews.ro/cancan/nunta-bianca-dragusanu-victor-slav-mirosul-de-tamaie-si-claustrofobia-printre-motivele-care-au-facut-o-pe-bianca-sa-nu-se-casatoreasca-in-biserica-104003

    .

    Apreciază

    • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:10 pm

      pr meu duhovnic a spsu bine intr-o predica cum ca cei ce sunt departe de biserica diavolul ii face s ale fie rau de la mirosul de tamaie sau de la lumanari.

      Apreciază

      • Vranceanu said, on septembrie 25, 2013 at 12:26 am

        Poate o fi alergica.. Sa nu ne repezim sa judecam.

        Apreciază

      • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 11:16 am

        Tamaia folosita in Biserica este sfintita si de aceea nu poate face rau, nici macar celor cu alergii. Problema celor alergici la tamaie este nefrecventarea bisercii si a indepartarii de Dumnezeu, asa cum a zis duhovnicul meu. Gandeste-te logic, crezi ca Dumnezeu ar fi lasat in biserica ceva ce ar face rau oamenilor, si care sa-i faca sa nu intre in biserica? Pai daca este asa inseamna ca oamenii astia alergici la tamaie nu vor putea participa niciodata la vreo slujba, sunt privati de bucuria de a participa la Sf Liturghie pentru ca nu vor putea niciodata intra in Biserica. Mie mi se pare absurd, nu cred ca vreun lucru din biserica folosit pt slujbele inchinte lui Dumnezeu poate dauna sanatatii.

        Apreciază

    • Maria said, on septembrie 24, 2013 at 11:21 pm

      Ce cununie religioasa va fi aceea , facuta intr-un restaurant ?
      Sper ca Patriarhia sa nu accepte o asa nelegiuire si sa batjocoreasca Taina Cununiei , sa-i aprobe acestei individe care n-o lasa aghiuta sa stea in biserica si nu suporta tamaia . Stim noi cine nu mai suporta tamaia , este si o vorba „fugi ca dracul de tamaie „.
      Cred mai degraba ca Biserica n-o suporta de i se face rau .Cred ca trebuie sa se spovedeasca de cine stie ce pacate grele , ca sa poata sta in biserica .

      Apreciază

      • Irina said, on septembrie 24, 2013 at 11:34 pm

        Eu stiu, cu siguranta va gasi un preot care pentru banii se preface intr-o sluga umila, gata de a-i cununa poate si in cele mai necurate locuri. Ar trebuii cel din Deal sa interzica asa ceva, dar mare minune daca ar riposta. Om trai si-om vedea.

        Apreciază

      • geo said, on septembrie 25, 2013 at 8:19 am

        Cununia religioasă a avut loc pe ponton, toţi invitaţii comentând că a alegerea locului a fost foarte inspirată, mai ales că vremea, un soare plăcut de toamnă, a ţinut cu ei. Naşii au fost Constantin şi Liliana Isac.

        http://www.click.ro/news/national/dorin_cocos-nunta-invitati-diana_roibu-exclusiv_0_1688231201.html

        Interesant…oare preotii care au oficiat cununia religioasa ce au de zis?

        Apreciază

      • Maria said, on septembrie 25, 2013 at 2:38 pm

        Preotii care au oficiat cununia religioasa pe ponton au incalcat canoanele Bisericii , pt bani , iar acesti miri „tata si fiica „, vor pati ca si Columbenii .Cel putin aceia s-au cununat in biserica desi Columbeanca a stat pe scaun ca i s-a facut si ei rau in lacasul sfant de spurcate ce sunt si nespovedite pline de desfrau pana in ochi .

        Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 26, 2013 at 1:04 am

      bianca e posedata de demoni.nu realizati?

      Apreciază

  6. teleormanul said, on septembrie 24, 2013 at 7:29 pm

    Fi atent !

    http://www.riseproject.ro

    Aici poti gasi o gramada de informatii tari de pus pe blog !

    http://www.riseproject.ro/articol/mina-de-arama/
    http://www.riseproject.ro/articol/filiera-masonica-a-banilor/
    http://www.riseproject.ro/articol/softul-pentru-referendum-se-ascunde-in-belize/ Si aici poti prezenta faptul ca nu are rost sa mergi la vot !
    Softul a fost facut de un evreu !

    ,,,,,, si acestea sunt doar cateva exemple …poti cauta mai multe !

    Apreciază

  7. Marius Barbu said, on septembrie 24, 2013 at 8:34 pm

    sa ii zica cineva lu „nenea” Badea ca Sf Justin primea foarte multa lume deci… sa vede ca el (Badea) comenteaza in nestiinta de cauza ,comenteza ce habar nu are macar nu a avut bunul simt sa se INFORMEZE … e marioneta ….. si dezimformeaza lumea . Se suparara jidovii ca nu prea le iese treaba cu comunismu’ si cu rosia :))))))))))

    Apreciază

  8. Aurora said, on septembrie 24, 2013 at 9:20 pm

    Starpitura din Twin Peaks ! Intotdeauna mi-a adus aminte de piticul ala care dansa hidos !

    Apreciază

  9. antoniu said, on septembrie 24, 2013 at 9:40 pm

    Care este adresa de email a lui saccsiv?
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  10. abc Marin said, on septembrie 24, 2013 at 10:13 pm

    semnați petiția cât mai mulți ,
    http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html

    Apreciază

    • abc Marin said, on septembrie 24, 2013 at 11:05 pm

      pentru adresa cu petiția , am primit pe mail și uitasem să pun textul .

      Înaltpreasfințitul Teofan ne îndeamnă să completăm un formular de sesizare la CNA cu privire la emisiunea de pe PRO TV ”patru nunți și o provocare” unde a fost promovată căsătoria unui cuplu de homosexuali.

      Pentru ca emisiunea aceasta să fie scoasă din program e nevoie să semnăm o sesizare la CNA. Aveți aici link-ul http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html trebuie doar să se compleze fiecare căsuță care are în paranteze ”(necesar)”, iar la secțiunea conținutul reclamației să se insereze următorul text:

      “În data de 11 septembrie, începând cu ora 20:30 postul PRO TV a difuzat emisiunea “Patru nunți și o provocare“, în cadrul căreia s-au difuzat imagini de natură a bulversa dezvoltarea psiho-socială a copiilor și a persoanelor cu probleme de relaționare socială. Mai precis, în emisiunea în cauză s-a oficiat o “căsătorie” între doi homosexuali, lucru care contravine Codului Civil românesc aflat în vigoare, și s-a pus un accent excesiv pe momentele de tandrețe, (sărutări, mângâieri etc) arătate în prim-plan.

      Mai mult, în cadrul aceleiași emisiuni s-au făcut remarci ofensatoare la adresa Bisericii Ortodoxe Române, comunitate al cărei membru sunt, împreună cu familia mea.
      Consider emisiunea ca făcând parte dintr-un proces de reeducare prin divertisment, pentru ca reperele după care a funcționat societatea și familia până astăzi să fie distruse.

      În numele copiilor mei, precum și al legislației CNA care pune pe primul plan protecția fizică, morală și mentală a minorilor, vă cer să opriți de la difuzare această emisiune și sa dispuneți sancționarea drastică a postului PRO TV.”

      Nu durează mai mult de 2 minute să se completeze sesizarea.

      Îndemnați cât mai multe persoane apropiate să facă lucrul acesta!

      Pr. Bogdan Frăsilă

      Apreciază

  11. […] Iata si comentariul cititorului safimvigilenti postat la articolul Video – MIRCEA BADEA (In gura presei): “In aceste zile se poarta discursul comunist si legionar…: […]

    Apreciază

  12. […] Iata si comentariul cititorului safimvigilenti postat la articolul Video – MIRCEA BADEA (In gura presei): “In aceste zile se poarta discursul comunist si legionar…: […]

    Apreciază

  13. o oarecare said, on septembrie 25, 2013 at 12:49 pm

    Daca nu se pricepe, Mircea Badea ar face bine sa evite pur si simplu subiectele religioase. El crede ca, daca a citit anumite carti duhovnicesti, fara a aplica cele citite, acestea ii dau dreptul sa vorbeasca despre religie. Ce s-a prins de el dupa ce le-a citit – asta vedem cu totii. Mandria draceasca il impiedica sa vada adevarul.

    In ansamblu, omul e de plans. Pacat ca nu-si da seama! Nu el ii ataca pe duhovnicii nostri, ci dracii din el, aceia care-i uratesc si chipul! Are la indemana armele luminii, dar el le prefera pe cele ale intunericului.

    Si el si noi vom da raspuns pentru alegerile de zi cu zi.

    Apreciază

    • studentperole said, on septembrie 25, 2013 at 1:48 pm

      E manipulat de altii din spate. El e doar imaginea, marioneta sau mijlocul de comunicare a mesajelor ce le primeste inainte de emisiune.

      Saccsiv fiind cel mai urmarit blog din Romania, o fi vazut si ei ca l-au demascat pe Gadea cu pocatii lui, si au inceput sa dea in Ortodoxie.

      Nici eu nu cred in coincidente: emisiunea lui Mircea Badea a fost imediat dupa ce a postat Saccsiv articolul cu Gadea – pocait.

      Eu spun ca e un semn bun atacul asta lui Badea, adica e semn ca blogul are vizibilitate mare, inclusiv in cadrul vedetelor TV. Trebuie sa vedem si partea plina a paharului.

      Apreciază

    • Irina said, on septembrie 25, 2013 at 9:28 pm

      Chiar crezi ca acitit vreo carte duhovniceasca? Eu ma indoiesc ca altfel nu ar comenta tot felul de tampenii se vede ca nu este in cunostiinta de cauza in cele ale religiei, pt ca s-a declarat ateu.

      Apreciază

  14. […] Iata si comentariul cititorului safimvigilenti postat la articolul Video – MIRCEA BADEA (In gura presei): “In aceste zile se poarta discursul comunist si legionar…: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.