SACCSIV – blog ortodox

Blestemul Stramosilor … sau despre brazda de pamant. Scrisoare deschisa, adresata: Domnului Presedinte Traian Băsescu, Domnului Prim Ministru Victor Ponta, Domnilor Parlamentari

Posted in Romania by saccsiv on august 20, 2013

Scrisoare deschisă, adresată:

Domnului Preşedinte Traian Băsescu

Domnului Prim Ministru Victor Ponta

Domnilor Parlamentari

Blestemul Strămoşilor

… sau despre brazda de pământ

„Adevărata suveranitate naţională îşi are tron pământul patriei cu sufletul îngropat în el. Nici o legislaţie nu poate împărţi tronul acesta între autohtoni şi venetici. Şi nu există aur pe lume să echivaleze preţul ţarinii strămoşeşti. Pentru că, din moment ce această ţarină e strămoşească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani.

Cine îşi vinde pământul săvârşeşte un sacrilegiu fiindcă îşi vinde morţii din el. Crima democraţiei e că a pus la mezat patria, şi aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naţionalismului, să lămurim geamătul morţilor jigniţi în mormintele lor şi grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoşilor şi ea nu se lasă nici răpită, nici vândută.

România trăieşte sub dictatura capitalismului fără patrie.” Nichifor Crainic

Domnule Preşedinte, Domnule Prim Ministru, Domnilor Parlamentari,

Bunicii noştri şi-au dat viaţa pentru apărarea brazdei de pământ şi a credinţei creştine.

În numele lui Dumnezeu, a jertfei strămoşilor noştri şi a datoriei pe care o avem faţă de urmaşii noştri, dorim următoarele:

  1. interzicerea vânzării de pământ străinilor
  2. interzicerea prin lege a avortului
  3. apărarea valorilor creştine şi interzicerea manifestărilor anticreştine
  4. naţionalizarea bogăţiilor solului şi subsolului
  5. interzicerea oricăror activităţi care aduc atingere interesului naţional (Chevron, Roşia Montană, vânzări către străini …)
  6. schimbarea legii electorale, în sensul că fiecare candidat îşi prezintă CV-ul şi intenţia în contextul condiţiilor sociale, politice şi economice actuale, în condiţii legale de publicitate. Eliminarea piedicilor pentru candidaţii independenţi.

În forma actuală, campania electorală cuprinde în sine germenii corupţiei şi nesimţirii.

Noi v-am ales, dumneavoastră aveţi datoria să apăraţi interesele românilor, interese care coincid cu interesele dumneavoastră şi a propriilor dumneavoastră copii! Nu puneţi pe frunţile lor şi ale dumneavoastră stigmatul trădării!

Cu toţii suntem vinovaţi de starea economică, morală şi spirituală în care a ajuns neamul românesc, măcar acum în ceasul al doisprezecelea să ne facem datoria.

Împotriva celor care vor continua trădarea lui Dumnezeu şi a neamului românesc, Înalta Instanţă Morală Românească va da sentinţa de condamnare la moarte.

Moartea este marea certitudine a omului pe pământ! Ce vom spune mâine când ne vom întâlni cu părinţii, cu moşii şi strămoşii noştri?

Împrejurările sunt vitrege, aveţi la îndemână calea demisiei sau calea eroică, calea datoriei! Dumnezeu să vă lumineze şi să vă întărească!

16 august 2013, Sfinţii Martiri Brâncoveni

Cu cele mai bune doriri,

Marcel Bouroş

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Maria said, on august 21, 2013 at 12:07 am

    Exceptionala scrisoare ! De-ar ajunge in mainile celor carora este adresata , sa-i sensibilizeze cat de cat ,
    sa-si faca datoria fata de tara si popor , sa opreasca jaful cat mai este timp .
    Doamne ajuta aceasta tara napastuita .

    Apreciază

  2. Iacoboaie Radu said, on august 21, 2013 at 12:31 am

    România este într-adevăr pe marginea prăpastiei. Dacă Eminescu ar fi trăit în zilele noastre, ar fi înfierat toate viciile conducătorilor noştri, care nu îşi fac datoria faţă de Dumnezeu şi faţă de neamul nostru românesc… Cei care trădează România sunt slugile sau uneltele masoneriei şi vor fi ei înşişi trădaţi şi executaţi. Istoria noastră ne oferă destule exemple în acest sens.
    Această scrisoare ar trebui popularizată de fiecare dintre noi pentru a avea un impact şi un rezultat. Doamne ajută!

    Apreciază

  3. 123 said, on august 21, 2013 at 12:37 am

    <>

    Pasaju’ asta seamana cu ce zic si teroristii cand promoveaza jihadul.

    Apreciază

    • Petru said, on august 21, 2013 at 4:20 am

      Chiar asa? Noi suntem Ortodocsi! Sau poate dumneata nu esti…

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on august 21, 2013 at 12:22 pm

      jihadul este numit razboiul Sfant , de unii pentru altii
      pe noi nu nu intereseaza alte natii sau ce au alte natii pe al lor pamint dat
      pe noi ne intereseaza atat :
      sa fim Aparatori la Ce Am primit de la ai nostri stramosi si inaintasi pe acest pamint ,
      am primit CREDINTA SFANTA ORTODOXA -O Aparam
      am primit acest pamint mostenire de la Nistru pn’la Tisa -sa Il Aparam
      ne-am nascut din Neamul Romanesc ce ne a crescut si leganat pe acest pamint , Avem Datoria Sa-l Aparam asemeni
      si aceasta Suntem Doar APARATORI la Ce Ne-A Fost Dat si ne este dat a fi
      amin!

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on august 25, 2013 at 5:20 pm

        Părerea mea este că autorul scrisorii nu se referă la condamnare la moarte în sens fizic. Se subînţelege din context.

        Apreciază

    • Paul mogosanu said, on august 28, 2013 at 9:26 am

      Individule 123,vorbesti ca fiul unui fost tortionar,securist,activist comunist,sau actual intreprinzator,vanzator de tara.Tu si cei ca tine,reprezentati tot ce area tara asta mai dezgustator.Vorbesti ca un venetic pribeag.Sa-ti dea Dumnezeu dupa sufletul tau intunecat! Nimicatura dezgustatoare…

      Apreciază

  4. kosk said, on august 21, 2013 at 1:39 am

    ‘Inalta instanta morala romaneasca va da sentinta de condamnare la moarte’.. formularea i cam pretentioasa si cam ambigua, altfel excelent textu’, dar nu crez sa aiba vreo reactie mariile lor guvernantii citindu’l..sau poate o reactie nervoasa..

    Apreciază

  5. mihai said, on august 21, 2013 at 8:32 am

    ma indoiesc ca acestia mai pot fi sesibilizati la cat de nesatui sunt, ca dovada ca pun din ce in ce mai multe biruri ft. absurde cacxi sa ajuns efectiv la fundul sacului si nu mai au ce fura

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on august 22, 2013 at 1:28 pm

      voi ati citit ce am scris SA FIM APARATORI de Credinta Sfanta ORTODOXIA , Neamul Romanesc si Aceasta Tara indiferent de pretul ce-l vom plati caci nu suntem singuri in aceasta lupta
      sau credeti ca mi-am ales doar cuvinte mari …
      sunt prea putine aceste cuvinte de a descrie mocirla in care se zbate acest Neam , acest popor sau Acest „Bou Numit ROMANIA ” care doar a ramas de a cadea in genunchi si de a fi pus l;a pamint
      nu este o gluma proasta ci totul se deruleaza sub conducerea raului cu o viteza ametitoare de Numai BUNUL DUMNEZEU ne va putea scoate
      sau
      pentru rugaciunile MAICII DOMNULUI si ale celor Celor SFINTI de pe ast pamint sa mai fie amanata Dreapta MANIE DUMNEZEIASCA peste noi

      Apreciază

  6. Dextro said, on august 21, 2013 at 9:44 am

    Conducatorii Romaniei nu sunt romani. Sunt țigani. Iliescu e var primar dupa mama cu regele Cioaba, Nastase e tigan, Ponta, dupa ochii e tot tigan. Pe langa astia mai sunt romanii liberali, care chiar daca au originea potrivita , au mintea sclantita. Liberalii, masoni, nu au tinut niciodata cu poporul desi, paradoxal, ei au facut si unirea si independenta. Sa nu credeti ca-i imposibil sa pastrezi astazi terenul unei tari asa cum ne lasa sa credem guvernantii. In Ungaria legea (noua !) pedepseste cu inchisoare 5 ani vanzare sau intermedierea vanzarii de teren agricol, strainilor. Liderul extremist (asa-zis) maghiar Vona Gabor a rugat expres presa din Romania sa transmita poporului roman ca ei sunt pentru o impacare istorica in Europa centrala, care se confrunta cu aceeasi problema: este amenintata de capitalul strain. Ce a transmis presa masonica din Romania, stim, orice numai asta nu. Atat Orban Victor, la guvernare, cat si Vona Gabor , in opozitie, sunt acuzati de intreaga Europa (de liderii masoni) ca sunt antidemocrati. De ce oare poporul maghiar ii voteaza cu 70 % pe primul si cu 20% pe cel din urma, daca ei sunt niste antidemocrati ? Sau democratia inseamna pentru păpușarii lumii dreptul lor de a cumpăra pământul și resursele oricărei țări pe nimic ? Cui ii scrieti ? Unui premiet pro-sovietic si unui presedinte pro-american ? Eu am fost basist până când am înțeles că omul ăsta nu vrea să ne apere interesele si ne vinde invocând legislația europeană. Dar, nu este aceasi legislatie si la Budapesta? Ei cum au putut? Ei cum sfideaza de 7 ani UE si nu le-a facut nimeni nimic ? Ei cum isi permit sa spuna ca nu au nevoie de EU si o invita sa plece in timp ce noi ne milogim sa nu ne dea afara ? De ce maghiarilor Orban le apune liber adevarul, ca UE are nevoie de Ungaria, nu invers, in timp ce noua ni se spune ca fara UE vom cadea in groapa isyoriei ? Orban Victor a platit sapt. trecuta in avans toate daroriile Ungariei catre FMI care si-a desfintat biroul din Budapesta. Noi ne indatoram tot mai mult la banca sionista care ne spune apoi ce trebuie sa vindem si cui. In Ungaria daca-l iradiaza pe Orban (cum au facut cu Antonie Iorgovan) sau il elimina prin alta metoda, ca pe Katzynaki din Polonia, nu rezolva nimic caci in Ungaria nici macar opozitia nu reprezinta interesele sionisto-masonice. La ei liberalii sunt exclusiv evrei din Budapesta (5%) iar socialistii au disparut. In Ungaria opozitia in majoritatea ei nu este de stanga ci dimpotriva sunt extrema-dreapta a lui Vona Gabor. Asa un parlament mi-as dori si eu cu o putere de dreapta si o opozitie de extrema dreapta, cu 5% liberali, si tot pe atatia socialisti ca sa avem cu cine ne certa. La noi insa nu exista nici dreapta si nici extrema dreapta caci cele 3 valori fundamentale ale dreptei ( familie, natiune, credinta) in Romania nu le apara nimeni. Ma tem ca asa cum in anii 80 fugeam in vest, in curand vom fugii in Est, in Rusia, in Ungaria, unde dictatura sionisto-sodomita nu a ajuns inca.

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on august 21, 2013 at 2:13 pm

      La noi masoneria a fost mult mai puternică decât în Ungaria datorită resurselor naturale mult mai mari şi atractive pentru străini. Evreii sionişti au dorit iniţial să creeze statul lor în zona Moldovei, unei părţi din Polonia şi Ucraina dar generaţia lui Eminescu şi cea interbelică s-au opus cu îndârjire. Atunci ei au păstrat această regiune ca loc de refugiu în caz de eşec, până cînd au reuşit să înfiinţeze statul Israel în 1948. Pentru masonerie, România a prezentat de la început o importanţă strategică deosebită, dovadă că primele 7 districte ale acesteia sunt în SUA, al 8-lea în Germania iar al 9-lea în România…
      Masoneria s-a întărit în România după cooptarea multora dintre intelectualii generaţiei naţionaliste paşoptiste, care au înfăptuit revoluţia de la 1848. De aceea, acum avem atâţia masoni astăzi.

      Apreciază

    • crestinul ortodox said, on august 22, 2013 at 1:31 pm

      nu plecam nicaieri de aici sa plece acesti spurcati de pe pamintul nostru …ca au batut palma cu spurcaciunea cea mare si de asta suntem unde suntem …

      Apreciază

  7. ilie mutu said, on august 21, 2013 at 10:12 am

    domnnule Bouros, cu tot respectul pentru dragostea pe care o aveti fata de glie, dar de exemplu, pamantul strainilor se vinde in toata UE….. cine nu ne lasa sa mergem sa cumparam si noi la ei? De ce nu ne punem in locul italienilor si spaniolilor pe care practic i-am cotropit, furandule tot, de la locuri de munca pana la a le sparge locuintele etc. si am carat tot aici in tara noastra, nu mai vorbesc ,cati bani au venit de la ei catre noi… si daca suntem asa de buni de ce naiba o ducem mult mai rau decat ei? de ce suntem un popor de nespalati? de ce suntem un popor needucat? Parerea mea personala este aceea ca pe langa toate relele pe care le-am luat odata cu intrarea in UE, avantajul este net superior. haideti sa mergem inainte, haideti sa respectam regulile si sunt convins ca vom avea de castigat.

    Apreciază

    • danutza said, on august 21, 2013 at 12:03 pm

      Incearca dta sa cumperi 10 mp d e pamant in austria, germania, olanda, belgia, etc….
      Cat despre avantaje….pe ce lume traiesti??? Nu sunt de acord ca suntem nespalati sau needucati. Doar ca ne-au coplesit „manierele”tiganesti!
      Moartea lui cioaba a devenit subiect de interes national. Parca ma intereseaza sa stiu pas cu pas unde e cortegiul funerar… Cand a murit par Parvu au prezentat 2 minute o stire si gata.

      Apreciază

      • Paul mogosanu said, on august 28, 2013 at 10:11 am

        Cand ai vandut pamantul tarii,te-ai dezradacinat si ajungi pribeag.Sa luam exemplu de la Palestinieni,ca au vandut evreilor,terenurile si propietatile lor,dupa care evreii i-au alungat in fasia Gaza.Noi unde ne vom refugia?In Insula Serpilor?Nici pe aceasta nu am fost in stare sa o redobandim sub trei presedinti straini de interesele Romaniei.Raul se afla in incultura si dezordinea din mintea romanilor si in infamia indivizilor hrapareti,lipsiti de scrupule.Dar de Parlamentul acesta stufos ce aveti de spus?…Replica umana a capusilor…

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on august 21, 2013 at 12:14 pm

      sa te inchini tu fiarei noi nu voim a ne inchina fiarei din apus si a pupa hidosenia in coada cu blestemul iadului asupra noastra a copiilor nostri si asupra acestui pamint …
      „avantajul este net superior …” nu mai draga vanzator si tradator de Acest Neam si pamint castigul nostru nu este decat instrainarea si vanzarea de Neam , Tara si dezradacinarea CREDINTEI SFINTE-ORTODOXIA
      si in incheiere SEMNEZ ACEASTA SCRISOARE
      si ma alatur
      crestinul ortodox

      Apreciază

      • Rgogu said, on august 21, 2013 at 3:27 pm

        „Sentinta”- Mantuitorul Insusi a spus „Eu nu judec pe nimeni”, caci a venit ca sa rascumpere, sa mantuiasca si nu sa piarda. „Condamnare la moarte”- cand Biserica a condamnat pe cineva vreodata la moarte? Eventual ar fi putut spune ca cei care vand tara sunt moraliceste morti. Din textul de sus nu se intelege o „moarte morala”, caci la aceasta se predispune insusi omul prin actele lui, iar altcineva nu il poate „omori moral” pe om. Deci condamnarea (aceasta) la moarte se refera la o moarte fizica. Ce „Inalta Instanta Morala” e aceea care condamna la moarte (fizica)? Mai adauga acestei „Inalte Instante” si termenul de „Romaneasca”. Care e acea Instanta Morala caracteristica romanilor? Ne detasam de instanta morala unanim umana? Pai cum in Biserica este un singur Adevar, asa si pentru toti oamenii este o singura moralitate. Sau daca moralitatea noastra e aceea a Bisericii, a celorlalti (chiar si ortodocsi) nu e moralitatea Bisericii? Sau daca a noastra nu e a Bisericii…

        S-a cam impiedicat in vorbe sau sentimente acest domn, care dealtfel are sentimente puternice fata de patrie, neam si credinta. Dar intre aceste sentimente bune nu trebuie sa se infiltreze ura (si altele). Cand ceri ceva nu trebuie sa ceri sub forma de amenintare, admonestare. Oare Preacuviosul Parinte Iustin i-a amenintat pe guvernanti? A observat si infierat rautatile, dar nu i-a palmuit cu cuvinte (mai ales printr-o scrisoare deschisa) pe cei responsabili de rautati; nicidecum nu i-a amenintat cu moartea.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • crestinul ortodox said, on august 22, 2013 at 1:48 pm

        cand antihrist se declara oficial peste al nostru STAT
        OARE NU ESTE CAZUL SA NE ARATAM la fel OFICIAL SI SA LUPTAM PENTRU CE ESTE AL NOSTRU ?
        SAU AI VREA SUB FALSA HAINA A SMERENIEI SA NE VINDEM si noi PRIN TACEREA TICALOASA ?
        nu …
        daca vom tacea va STRIGA ACEST PAMINT DE SUB PICIOARELE NOASTRE CA-I PLAMADIT CU SANGE SFANT si va fi vai si vai de cei ce au tacut si s-au complacut in spucaciune ca vor fi inghititi de aceasta spurcaciune la care s-au inchinat …

        Apreciază

      • Rgogu said, on august 23, 2013 at 11:33 am

        Eu sunt de acord in mare cu continutul scrisorii (nu inteleg sensul punctului 6), dar nu cu condamnarea la moarte…

        Apreciază

  8. danutza said, on august 21, 2013 at 10:34 am

    Cine e de acord sa o semneze, sa ma instiinteze.

    Apreciază

  9. crestinul ortodox said, on august 21, 2013 at 12:26 pm

    Apreciază

  10. danutza said, on august 21, 2013 at 1:04 pm

    Regii hectarelor: 60% români, 40% străini !!!!!!

    1. Ioan Niculae – 55.000 ha
    Administrează cea mai mare suprafață de teren agricol din România. Prin Interagro, care îi aparține, a obținut o producție de 250.000 de tone de grâu și orz în acest an. Capacități stocare: 850.000 de tone în silozuri și 450.000 de tone în magazii.

    2. Adrian Porumboiu – 48.000 ha
    Este arbitrul care în 13 ani de zile a ajuns pe locul doi în topul deținătorilor de teren din România prin grupul de firme Racova.

    3. Jihad El KhaliL – 43.000 ha
    Libanezul și-a început afacerile agricole în România în 1991 cu firma Agro Chirnogi. Deține 40.000 de hectare în Călărași și 3.000 în Timiș. Anul trecut a cumpărat cu 3 milioane de euro Ferma 4 Aldis de la văduva milionarului Gh. Naghi.

    4. Constantin Duluțe – 29.000 ha
    A concesionat în 2012 Insula Mare a Brăilei prin Agricost. Comparativ cu producția din 2012, Duluțe spune că a avut creștere de 30%, dar profitul este în scădere.

    5. Kuipers Lijckle – 27.000 ha
    De origine olandeză, este partenerul de afaceri al lui Duluțe din 2005. În firma Agricost care a concesionat Insula Mare a Brăilei deține 48,26% din acțiuni.

    6. Mihai Anghel – 23.000 ha
    „De 20 de ani administrăm aceste hectare de teren, în arendă. Față de 2012 este un an cu producție mai mare, dar la prețurile actuale nu prea avem satisfacții financiare. Nu am comercializat nimic. Așteptăm evoluția prețurilor“, spune Anghel.

    7. Andreas Bardeau – 21.000 ha
    Contele Bardeau și-a lăsat acum mai bine de 10 ani castelul austriac pentru a administra 21.000 ha din care 5.800 ha concesiuni de la Agenția Domeniilor Statului și 3.000 ha arendă de la proprietarii particulari.

    8. Ștefan Poenaru – 17.000 ha
    „Cred că prețurile de vânzare vor crește, așa că vom încerca să stocăm 50%-60% din producție, pentru a o valorifica în decembrie, când estimăm că prețurile vor crește cu 20%-25%“, spune Poenaru.

    9. Carlos și Jorge Martins – 55.000 de ha
    Cei doi frați portughezi cultivă doar 15.000 de hectare dintr-un total de circa 25.000 deținute prin grupul Martifer.

    10. Culiță Tărâță – 10.000 ha
    Cândva regele neîncoronat al agriculturii, Culiță Tărâțe spune că nu mai are nimic de-a face cu Insula Mare a Brăilei, ci doar cu TCE 3 Brazi din Piatra Neamț.

    Apreciază

  11. ilie mutu said, on august 21, 2013 at 3:46 pm

    nu sunt nici tradator de tara si neam si traiesc pe lumea aceasta. lucrez in agricultura peste 2000 ha. sunt direct inrolat pe un front al trudei…. nu cred ca va este greu sa vorbiti, doar atat , vorbiti. din comentariile voastre nu reese decat invidie , ura si fanatism. dumnezeu sa ma ierte daca gresesc, sunt crestin ortodox, botezat, dar nu pot gandi ca voi, atunci cand vad lumea buna intr-o economie de piata, cand libera initiativa functioneaza…. nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar tu care te chemi crestin ortodox sunt convins ca nu ai fi in stare sa lucrezi nici macar un ha de teren….

    Apreciază

    • cosminml said, on august 21, 2013 at 4:49 pm

      Te rog nu mai scrie Dumnezeu cu d mic.

      Apreciază

      • ilie mutu said, on august 21, 2013 at 6:39 pm

        multumesc cosminml pt. atentionare.

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on august 22, 2013 at 1:43 pm

      ai luat ceva fonduri de la fiara de te lauzi cu ‘lucrez in agricultura peste 2000 de ha ‘ ?
      se justifica atunci …pledoaria pentru fiara din apus numita ue si AVANTAJUL INCHINARII LA ue
      ASA-I NU ?

      ca un taran simplu nu-si permite nici macar a lucra 1 ha cu pensia mizera si batjocoritoare oferita de acest stat antihristic la care va inchinati
      degeaba te numesti crestin ortodox… poate doar cu numele din moment ce esti de acord cu a vinde aceasta Tara si a negocia la masa spurcatilor pentru pamintul Acestei Tari
      ASTA-I TRADARE SI VANZARE -cand bati palma cu spurcaciune calcand peste Neamul ROMANESC si peste ce inseamna ADEVARATA ORTODOXIE
      RESTUL SE EXPLICA DE LA SINE cand va inchinati banului sau lu mamona …
      DAR VA VENI SI ZIUA DREPTATII CAND TARANII ADEVARATI NU VOR MAI FI BATJOCORITI SI UMILITI
      CAND DREPTATE VA FI INTRU ADEVAR PE ACEST PAMINT DE LA NISTRU PIN’LA TISA
      AMIN.

      Apreciază

      • Rgogu said, on august 23, 2013 at 11:40 am

        Nu da tu sentinte cine e crestin ortodox si cine nu! Nu doar sfintii sunt ortodocsi. Si de ce zici tu ca se inchina acel frate lui mamona? Cu aceeasi masura te judeci si pe tine insuti?

        Si, ca un mare cititor al acestui blog- ce pari, cum se va intampla restaurarea asta a dreptatii, a taranului de care zici? Esti milenarist, sau de unde scoti tu impacarea asta ce va fi in lume?

        Apreciază

    • danielvla said, on august 22, 2013 at 1:47 pm

      Nu stiu cat de crestin ortodox esti si cat de roman, dar un lucru e clar: daca pamantul va ajunge in proportie majoritara in mainile strainilor putem sa schimbam si numele tarii. Romania va fi ca si desfiintata!

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on august 22, 2013 at 7:34 pm

        …atunci si noi vom fi DESFIINTATI SAU se va alege ….
        pentru ADEVARATA ROMANIE

        Apreciază

    • Paul mogosanu said, on august 28, 2013 at 9:55 am

      Te intreb cu ce bani ai inceput aceasta activitate si cum ai dobandit acei bani?Ce subventii obtii de la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura si ce impozite platesti la stat.Toti „intreprinzatorii” din agricultura (cunosc aceasta specie) fac tot posibilul sa faca evaziune fiscala si sa plateasca impozite cat mai mici,ca sa nu mai vorbim de calamitatile „aranjate”,pentru care intocmesc documentatii de despagubire…si nu esti singurul amice.Toti ciocoii noi au Romaniei procedeaza la fel.Iti doresc ganduri bune si succes!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.