SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SECRETE

Posted in John F. Kennedy by saccsiv on august 19, 2013

   Tot dispar filmulete de pe youtube. Astfel s-a intamplat si cu discursul lui JFK ce-l postasem acum peste 3 ani. Bine insa ca mai sunt multe altele. Asa ca il mai pun o data:

 

  Ii multumesc pe aceasta cale lui gheorghe56123, cel ce l-a postat pe youtube.

   Este vorba despre discursul “The president and the press“ din 1961, al presedintelui SUA John F. Kennedy:

   “Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie,  liber si independent.“  

   In 1963 este asasinat …

   Daca veti considera necesar, voi face intregul transcript al filmuletului.

   Allen Welsh Dulles prieten apropiat al familiei Rockefeller, sef CIA, l-a exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant “  N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea … Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: ALLEN DULLES (ALLEN WELSH DULLES)

   Despre organizatiile mentionate in filmulet, cititi va rog si:

NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

Personalitati si organizatii: BOHEMIAN GROVE (lista participanti)

   Despre majoritatea personajelor gasiti detalii la articolele al caror titlu incepe cu “Personalitati si organizatii:”

https://saccsiv.wordpress.com/about/            

   Mare atentie cu acest scurt material filmat, caci promoveaza si falsi luptatori impotriva NOII ORDINI MONDIALE. Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on august 19, 2013 at 10:20 pm

    Nu este de mirare că dispar filmuleţe care demască masoneria. Ar trebui să le înregistreze cineva pe toate şi noi la rândul nostru, pentru că este foarte posibil să intervină cenzura pe internet în viitorul apropiat.
    Consider că ar fi bine să postaţi întregul transcript al filmuleţului, care prezintă ultimul discurs al preşedintelui John F. Kennedy, pentru că sunt lucruri importante şi spuse de la nivelul cel mai înalt. Sunt mărturii istorice până la urmă şi trebuie studiate cu atenţie de către toţi cei interesaţi.
    Sunt oripilat de ceea ce se întâmplă recent în Siria în ultimii doi ani, dar şi de ceea ce s-a întâmplat mai înainte, în Iugoslavia (în special în Kosovo), Afganistan, Irak, Libia…
    Doamne ajută! Vă admir pentru curaj şi sacrificiul pe care îl faceţi pentru adevăr şi credinţă.

    Apreciază

  2. Iacoboaie Radu said, on august 19, 2013 at 10:38 pm

    Dacă discursul avut în vedere a fost făcut în 1961 iar preşedintele Kennedy a fost asasinat brutal în anul 1963, ne întrebăm fireşte ce s-a întâmplat atunci în ultimii doi ani de viaţă ai săi. Nu a mai rostit niciun discurs critic la adresa societăţilor secrete? A cedat până la urmă şi mai târziu a dorit să-şi menţină poziţia? Este un mister, pentru că în definitiv nu avem suficiente date biografice.
    Dacă cunoaşte cineva aceste date, îl rog să ni le prezinte.

    Apreciază

    • Maria said, on august 20, 2013 at 7:21 pm

      Probabil , nu puteau sa-l omoare imediat dupa discurs , pt a nu bate la ochi ,clar este , ca masoneria l-a asasinat pe Kennedy , ca sa-i astupe gura .De la el incoace , toti presedintii Americii , au fost si sunt masoni .

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on august 20, 2013 at 8:56 pm

        Cred că şi înainte de J.F. Kennedy au existat preşedinţi masoni. Se pare că numai Abraham Lincoln nu a fost. Se ştie că Kennedy a fost mult iubit de poporul american şi a crezut în puterea acestuia de a decide. Atât de mult au voit să-l ucidă şi să fie siguri de moartea lui, încât s-au efectuat pregătiri speciale în acest sens şi s-a executat un tir încrucişat asupra maşinii prezidenţiale în care se afla. Erau trăgători de elită din CIA, infiltrată cred masiv de către masonerie la acea vreme.
        Ancheta a fost atribuită tocmai directorului eliberat din funcţie cu puţin timp înainte de asasinat. A fost găsit imediat şi un ţap ispăşitor în persoana unui bolnav psihic, pentru a potoli furia îndreptăţită poporului american şi setea lui de dreptate, doritor să fie traşi la răspundere toţi cei vinovaţi. După moartea lui, masonii au recurs şi la alte represalii. S-au răzbunat şi pe familia lui. Fratele său a fost şi el ucis cu sânge rece. Familia s-a destrămat.

        Apreciat de 1 persoană

  3. Marius Barbu said, on august 19, 2013 at 11:13 pm

    pacat ca JFK nu a fost ortodocs… si da INFORMATI LUMEA ,mai !!! daca stii ceva raspandeste ce stii, zi mai departe si la cei ce nu stiu si chiar la cei ce nu vor sa stie

    Apreciază

    • Maria said, on august 20, 2013 at 7:25 pm

      Nu conteaza ce a fost , oricum credea in Dumnezeu si era omul dreptatii , un patriot in tara lui , a demascat organizatiile secrete , asa cum a facut-o Antonie Iorgovan si a avut acelasi sfarsit .

      Apreciat de 1 persoană

  4. Mihai said, on august 19, 2013 at 11:49 pm

    se gaseste si subtitrat

    Apreciază

  5. Iacoboaie Radu said, on august 20, 2013 at 12:14 am

    Mulţumesc lui Mihai pentru promptitudine şi atitudine. Rămâne să descoperim ce s-a întâmplat între anii 1961 şi 1963 cu acest mare patriot american şi în societatea americană în general, cu societăţile secrete, inclusiv cu temuta CIA (care trebuia reformată), întrucât fusese împlicată în multe răsturnări de guverne, adică în adevărate lovituri de stat! (inclusiv cea din Iran în 1953).

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SE… […]

    Apreciază

  7. Vranceanu said, on august 20, 2013 at 1:12 am

    Ar trebui totusi subtitrat sau tradus, daca nu stii bine engleza, nu prea intelegi… 😦

    Apreciat de 1 persoană

  8. cristytepes said, on august 20, 2013 at 9:30 pm

    Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

    Apreciază

  9. Marius Barbu said, on august 21, 2013 at 11:49 pm

    Sf Justin spune :
    „Este foarte periculos acum pacatul nestiintei; toti vedem pericolul in care ne gasim si suntem obligati sa ne informam si avem datoria de a INFORMA si pe ceilalti frati ai nostri mai simpli si neajutorati. „

    Apreciat de 1 persoană

    • Iacoboaie Radu said, on august 25, 2013 at 1:41 pm

      Creştinii trebuie să îşi cunoască mai întâi cât mai bine credinţa lor şi apoi să fie la curent cu ce se întâmplă în jurul lor şi în lume, pentru a lua atitudine atunci când este nevoie, pentru a-şi apăra credinţa şi valorile, dar şi pentru a se păzi de toate cursele diavoleşti în care ar putea să cadă la un moment dat.
      Informaţia înseamnă putere, în sensul bun al cuvântului. Un om bine informat este un om vigilent şi activ. Să ne rugăm bunului Dumnezeu să ne lumineze şi să ne călăuzească paşii. Amin.

      Apreciat de 1 persoană

  10. Iacoboaie Radu said, on august 26, 2013 at 5:49 pm

        Redau mai jos întreg transcriptul dintr-un filmuleţ, al ultimului discurs din 1961 al preşedintelui John Fitzgerald Kennedy, datorită importanţei sublinierilor făcute:
        
        Cuvântul ”secret” este inadmisibil, într-o societate liberă şi deschisă. Iar noi ca popor, intrinsec, cât şi din punct de vedere istoric, suntem împotriva societăţilor secrete, a jurămintelor secrete şi a procedurilor secrete.
        Am decis demult, ca pericolul secretizării nedorite şi excesive, a lucrurilor pregnante, depăşesc pericolul pe care încearcă să-l justifice. Chiar şi astăzi există puţină valoare (voinţă sau consens – n.a.) în a se opune ameninţării unei societăţi închise, prin limitarea restricţiilor sale arbitrare. Chiar şi astăzi, este puţină valoare (voinţă sau consens – n.a) în asigurarea supravieţuirii naţiunii noastre. Dacă tradiţiile noastre nu supravieţuiesc cu ea.
        Există un mare pericol, care în justificarea unei nevoi de securitate mărită va fi reţinută de către cei care sunt nerăbdători să îi crească înţelesul spre limitele unei cenzuri oficiale şi secretizări. Aceasta nu intenţionez să permit, atât cât este în puterea mea. Nici un oficial din administraţia mea, chiar dacă are rangul mic sau mare. civil sau militar, nu trebuie să îmi interpreteze vorbele ca o scuză pentru a ascunde ştirile, a-şi da consimţământul pentru a acoperi greşelile sau a ţine departe de presă şi de public, faptele pe care trebuie să le ştie.
        Pentru că există în întreaga lume, împotriva noastră, o conspiraţie monolitică şi cruntă, care se bazează în principal pe modalităţi ascunse pentrua-şi extinde sfera de influenţă, se bazează pe infiltrare, în loc de invazie, pe subversiune, în loc de alegeri, în intimidare, în loc de libera alegere, prin gherile pe timp de noapte, în loc de armate pe timp de zi.
        Este un sistem care a comasat, vaste resurse umane şi materiale, pentru clădirea unei maşinării strâns unite şi foarte eficiente, care uneşte operaţiuni militare, diplomatice, de informaţii, economice, ştiinţifice şi politice!
        Operaţiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greşelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima pagină, criticii săi sunt reduşi la tăcere (omorâţi), nu lăudaţi.
        Nici o cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, nici un secret nu este dezvăluit. Nici unui preşedinte nu ar trebui să îi fie frică de scrutinul public al programului său, pentru că din acel scrutin vine înţelegerea, şi din acea înţelegere vine sprijinul sau opoziţia şi amândouă sunt necesare.
        Nu rog ziarele să sprijine această administraţie, dar vă cer ajutorul în sarcina foarte grea, de a informa şi alerta publicul american, pentru că am încredere deplină, în răspunsul şi dedicarea cetăţenilor noştri, când sunt informaţi complet. Nu o să fiu împotriva controverselor dintre cititorii dumneavoastră, ci chiar o să le încurajez.
        Această administraţie intenţionează să fie corectă în privinţa erorilor sale. Sau cum un om înţelept spunea: ”O eroare nu devine o greşeală, până nu refui să o corectezi”! Noi intenţionăm să acceptăm întreaga responsabilitate pentru erorile noastre, şi aşteptăm de la dumneavoastră să le descoperiţi când noi nu le vedem. Fără dezbateri, fără critici, nici o administraţie şi nici o ţară nu poate avea succes şi nici o Republică nu poate supravieţui. De aceea, legiuitorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal, pentru orice cetăţean să se sustragă unei controverse. Şi în acest fel presa a fost protejată de către primul amendament. Singurul business din America, specific protejat de către Constituţie. Nu pentru a amuza şi distra. Nu pentru a scoate în evidenţă trivialul şi sentimentalul, nu pentru a da publicului ceea ce doreşte, ci pentru a-l informa, a reflecta, a arăta pericolele şi oportunităţile, pentru a indica crizele şi alegerile noastre, pentru a conduce, modela, educa şi câteodată chiar şi supăra opinia publică!
        Aceasta înseamnă o mai mare acoperire şi analiză a ştirilor naţionale. Înseamnă o mai mare atenţie pentru a îmbunătăţi înţelegerea ştirilor, de asemenea şi îmbunătăţirea transmisiei. Înseamnă în sfârşit, ca un guvern la toate nivelele, trebuie să-şi respecte obligaţiile pentru a vă oferi informaţii cât mai complete, în afara limitelor înguste ale Securităţii Naţionale.
        Aşa este şi cu presa printată, înregistratorul atribuţiilor umane, păstrătorul conştiinţei sale, curierul ştirilor sale… şi asistentul său, încrezător ca împreună cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat să fie: Liber şi Independent!

    Apreciază

  11. Iacoboaie Radu said, on august 26, 2013 at 5:53 pm

    Merită să analizăm acest discurs cu atenţie, char dacă preşedintele Kennedy nu a fost ortodox. A fost totuşi un preşedinte care a avut curajul să spună în faţă adevărul, nu numai în faţa naţinui americane, ci a întregii lumi! Nu ştim cât de mulţi au fost atunci alături de el, dar ştim că a încercat să schimbe ceva în bine, pe cât i-au permis puterile.

    Apreciat de 1 persoană

  12. […] VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SE… […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO (si transcriptul): Discursul presedintelui JOHN F. KENNEDY din 1961 impotriva SOCIETATILOR SE… […]

    Apreciază

  14. […] fel, dar și siluirea conștiinţei membrilor săi. Nu vezi, că ȋnseși termenii “secret” (kennedy despre “secret”), “organizaţie secretă”, presupune ceva ocult, ceva ȋntunecat?! Acești oculţi acţionează […]

    Apreciază

  15. octavpelin said, on februarie 7, 2018 at 10:50 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.