SACCSIV – blog ortodox

Presedintele Partidului Miscarea pentru Ungaria – Jobbik isi asuma un CONFLICT CU ROMANIA. MAE: Guvernul de la Budapesta sa se disocieze de declaratiile acestuia. Desene cu steagul Ungariei pe stanci din Cheile Rametului

Posted in MAGHIARI, UNGARIA by saccsiv on august 11, 2013

Presedintele Partidului Miscarea pentru Ungaria – Jobbik a sustinut, sambata, la Tabara EMI de la Borzont, o prelegere de doua ore pe tema „Europa sau Uniunea?”.

Liderul Jobbik, Vona Gabor, a declarat la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal (Erdelyi Magyar Ifjak-EMI) de la Borzont, judetul Harghita, ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania, transmite Mediafax.

[…]

„Este evident ca, pentru noi, principalul obiectiv nu este calitatea relatiei dintre Romania si Ungaria, ci starea societatii si natiunii maghiare, care ii include si pe maghiarii din Transilvania. Deci, daca apararea drepturilor maghiarior din Romania si reprezentarea lor inseamna conflict cu Romania, cred ca Jobbik isi va asuma aceasta reponsabilitate, care trebuie, de fapt, asumata de intreaga Ungarie”, a declarat Vona Gabor.

Intrebat cum comenteaza solicitarea adresata de europarlamentarul Tokes Laszlo premierului ungar Orban Viktor ca Ungaria sa asigure protectorat pentru Transilvania, Vona Gabor a afirmat ca Jobbik a avut cateva initiative in acest sens si ca „nu poate decat sa fie de acord cu fiecare pas care largeste si intareste drepturile minoritatii maghiare din Romania”.

   Cititi va rog mai multe la:

VIDEO Liderul Jobbik, in Tabara EMI: Daca apararea drepturilor maghiarilor inseamna conflict cu Romania, Jobbik isi asuma asta

   Conform articolului Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu, poliţiştii din Alba au declanşat o anchetă, sâmbătă, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei organizaţii ecologice că pe câteva stânci din Cheile Râmeţului au apărut mai multe desene de diferite dimensiuni reprezentând steagul Ungariei.

   Iar din articolul MAE: DECLARATIILE LIDERULUI JOBBIK PRIVIND UN CONFLICT CU ROMANIA, EXTREM DE GRAVE. GUVERNUL DE LA BUDAPESTA SA SE DISOCIEZE DE AFIRMATIILE ACESTUIA aflam ca:

MAE a transmis, duminică, printr-un comunicat, că aşteaptă din partea Guvernului de la Budapesta să se disocieze de declaraţiile Jobbik făcute sâmbătă la Joseni, ministerul menţionând totodată că „dezavuează orice manifestări sau declaraţii extremiste care au loc pe teritoriul României”.

   Cititi va rog si:

ATITUDINI”: Atrocitatile barbare comise de unguri asupra romanilor din Transilvania

DOCUMENT: „Cum sa maghiarizam numele de familie” …

Pr. Mihai-Andrei Aldea: ROMANI, SECUI SI UNGURI IN TRANSILVANIA – SCURTA PRIVIRE ISTORICA

Pr. Mihai-Andrei Aldea: ROMANI, SECUI SI UNGURI IN TRANSILVANIA – SCURTA PRIVIRE ISTORICA – partea a II-a

Video: ROMANI UITATI IN ROMANIA – pe baza unui studiu al Academiei, un documentar despre drama romanilor din „Tinutul Secuiesc”

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on august 11, 2013 at 7:11 pm

    Petre Tutea spunea:
    ” Cu ungurii nu putem avea probleme militare: daca dam drumul l toti caii din Ardeal, fara calareti, in doua ceasuri se pisa la Budapesta”
    Si eu tot asa cred, ca nu de unguri trebuie sa ne temem, caci am mai ajuns la Budapesta odata in 1919, ci de UE, si e suspecta marea tacere din partea statului Roman.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 11, 2013 at 7:44 pm

      dante-

      16 Feb
      322 de vorbe memorabile ale lui Petre Țuțea
      Scris de Radu Boncea, in Personale

      Vă recomand această carte. Sunt geniale vorbele de duh ale lui Petre Țuțea.

      Ce mi-a plăcut mie cel mai mult:

      Balcanii sunt curul Europei
      Americanii nu mor în război. Sunt supraînarmați. Dau lovituri zdrobitoare. La ei cine face economie la muniție răspunde în fața Senatului.
      Nu am fost și nu sunt antisemit, pentru că ar însemna să fiu anticreștin. Pentru că, să fim cinstiți, Cristos nu este din Fălticeni.
      Shakespeare, pe lângă Biblie, -eu demonstrez asta și la Sorbona- e scriitor din Găinești.
      Comunismul e cea mai mare aflare-în-treabă din istoria omenirii.
      În fața lui Dumnezeu, geniul e văr primar cu idiotul.
      Babele evlavioase merg la absolut rugându-se, iar filozoful trăncănind silogisme.
      Kant spunea că el e propriul său legiuitor și stăpân. Lucru la care eu am făcut așa: pârț! Așa e el legiuitor și stăpân cum sunt eu popă în cartier.
      Dacă există o știință a națiunii, eu sunt de meserie român.
      I-am asemănat odată pe ruși cu vacile care dau douăzeci și cinci de kile de lapte pe zi și apoi se baligă în șiștar.
      Social-democrația e laptele bătut al comunismului.
      “Ce mai faceți, domnu’ Țuțea?” – Mă simt asemeni unui vultur trist, care înălțat la zenit urinează asupra veacului douăzeci cu un dispreț creștin.
      Cu ungurii nu putem avea probleme militare: dacă dăm drumul la toți caii din Ardeal, fără călăreți, în două ceasuri se pișă în Budapesta.

      Apreciază

    • bodicelu said, on august 11, 2013 at 10:22 pm

      In urma pierderii celui de al doilea razboi mondial, ca tara invinsa Romania era obligata de fortele invingatoare sa aiba o armata de cadre active de doar 240.000 de oameni. In prezent fortele armate ale Romaniei sunt de 70.000 de militari, insuficienti chiar pentru a pazi facilitatile militare detinute. Plus ca in ungaria exista multe forte paramilitare de tineri nationalisti. La noi ciuciu. Asa ca va trebui sa reevaluam sintagma cu ajunsul in doua ore la budapesta ca nu mai merge.

      Apreciază

      • tataia said, on august 11, 2013 at 11:03 pm

        Unul la mina…cred ca faci o confuzie. In al doilea razboi mondial Romania a fost invingatoare! Pentru ca a trecut de partea aliatilor la un moment dat. In al doilea rind nici ungurii nu mai au aceeasi armata ca pe vremea aceea…Pe bune acum, voi chiar aveti impresia ca forta militara a Ungariei este demna de luat in seama? Peste (h)unguri ne ducem oricind….rusii in schimb ne pot face una cu pamintul in citeva ore. Desi nu sint anti-rus…chiar deloc, rusii sint fratii nostri ortodocsi….dar pina la urma pe noi cine ne-a pus sa ne dam cu NATO…e normal sa fie si ei ofticati pe noi…Repet…Rusia este o forta militara cu care romania nu se poate pune…abia se poate pune tot NATO-ul eventual…Ungaria nu este o forta militara pe care sa trebuiasca sa o luam in seama…este doar ca un tintar din ala enervant care biziie, vine si iti suge singele si cind vrei sa il plesnesti zboara de acolo…Dar si cind ai apucat sa il pleznesti…

        Apreciază

    • Irina said, on august 12, 2013 at 10:17 am

      Si eu cred la fel se pune ceva la cale sa speram ca nu cedarea Ardealului Ungariei. Oricum ungurii se cred urmasi ai lui Atilla, dar de fapt este un fals cat muntele de mare . De ce?Pt ca ei se trag din ugro-finici, inrudindu-se cu finlandezii. Deci nu au saracii nici o legatura cu Atilla se vede asta si din fizionomia lor pt ca triburile lui Atilla erau de origine tatara( din aia cu ochii oblici), iar ungurii din contra sunt blonzi in mare parte cu insemne tipice rasei ariene, europene. Pana acum nu am vazut un popor mai mincinos si mai nesimtit ca poporul ungar. Nu vreau sa par rasista, dar falsifica istoria si pt asta sunt extrem de enervanti.

      Apreciază

  2. mihai said, on august 11, 2013 at 7:36 pm

    este ft. suspecta atitudinea curvistinelor din conducerea tarii

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 11, 2013 at 7:45 pm

      mihai -cred ca guvernanti nostri dau pamantul stramosesc la bozgori.cred ca avem tradatori la conducere

      Apreciază

      • mihai said, on august 12, 2013 at 8:23 pm

        da prietene acestia au dat pamintul nu numai bozgorilor, dar si altora pe nimic si evident ca sunt prostituate la conducerea tari, iar in ce priveste asa zis palate precum cotroceni, victoria, palatul parlamentului mai bine se potrivea denumirea de bordeluri caci asta sunt

        Apreciază

  3. IOAN said, on august 11, 2013 at 8:05 pm

    se pregatesc de revolutii ungurii din ardeal ca si cei din Ungaria….LUCRURILE VOR DEGENERA astfel ca se va junge si la RAZBOI….nu cred ca Romania in toata aceasta era a cRizei si revolutiei MONDIALE va scapa fara varsare de sange…
    asadar…. sa fim pregatiti de HAOSUL care vine si in tara noastra

    Apreciază

  4. dante said, on august 11, 2013 at 8:36 pm

    pcmouse

    Da, am acea carte si este memorabila, o citesti din scoarta in scoarta dintr-o suflare.Tutea a fost un bun roman si un mare ginditor crestin.
    Problema ungureasca, parerea mea, este intretinuta de insasi Europa, care doreste sa aiba la un anumit momentdat un butoi cu pulbere pentru propriile interese, ca plan de rezerva.
    O alta problema este legata de religie, ca atare Romania, tara ortodoxa, nu se inscrie in tiparele croite la Bruxeles, alias Vatican, de aceea Grecia, Bulgaria, Romania, Serbia sint considerate tari inferioare si „neemancipate” (nesupuse) si tot din aceasta cauza Tutea spunea ca „Balcanii sint curul Europei”
    Interese meschine intretinute de pseudocrestinismul de la Vatican, iar Ungaria nu este decit un pion cu care se scot din foc castanele.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  5. Mălin said, on august 11, 2013 at 9:04 pm

    Distribuţia etniilor în Regatul Maghiar (1880)

    Apreciază

  6. john said, on august 11, 2013 at 9:04 pm

    Pe vremea lui Ceausescu,in armata,alarma de exercitiu era”Stefan cel Mare”,iar alarma de lupta “Radu cel Frumos”.Frati romani nu mai tolerati NIMIC!Mai mult ca niciodata romanii parca dorm,degaba au imnul national ” Desteapta-te romane din somnul cel de moarte”
    Este INADMISIBIL SI DE NETOLERAT ceea ce se intampla in aceasta Tara sub tutela eunucilor car ne conduc si guverneaza.Nu am crezut ca voi apuca in aceasta viata sa traiesc o asemenea umilinta in Tara in care m-am nascut,din partea unor venetici care-si fac de cap in inma Romaniei.Cine sunt acesti trogloditi care sunt in fruntea statului si latra ca o javra care a primit una peste bot,cine sunt?Un schelalait din partea MAE: “Declaraţiile liderului Jobbik privind un conflict cu România, EXTREM DE GRAVE. Guvernul de la Budapesta să se disocieze de afirmaţiile acestuia”
    http://www.mediafax.ro/politic/mae-declaratiile-liderului-jobbik-privind-un-conflict-cu-romania-extrem-de-grave-guvernul-de-la-budapesta-sa-se-disocieze-de-afirmatiile-acestuia-11243131?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Mediafax&utm_term=articol&utm_campaign=MAE%3A+Declaratiile+liderului+Jobbik%2C+EXTREM+DE+GRAVE.+Guvernul+de+la+Budapesta+sa+se+disocieze+de+afirmatiile+acestuia&utm_term=
    Daca ar fi fost invers va asigur ca eram nevoiti sa-i pescuim din Balaton,pe toti,taiati bucatele si cu limbile in maini.
    „Cei care uită trecutul sunt condamnaţi să îl repete” -spune o vorba din strabuni. Asa ca nu pot decat sa spun:
    “DEŞTEAPTĂ-TE, ROMÂNE”
    Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
    În care te-adânciră barbarii de tirani!
    Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
    La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!

    Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
    Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
    Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
    Triumfător în lupte, un nume de Traian!

    Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
    Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
    Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne,
    Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii!

    Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
    Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
    Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
    “Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi.

    Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
    Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi!
    Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
    Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!

    O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
    Pretinde de la fii-şi azi mână d-ajutori,
    Şi blastămă cu lacrimi în ochi pe orişicare,
    În astfel de pericol s-ar face vânzători!

    De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă,
    Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
    Când patria sau mama, cu inimă duioasă,
    Va cere ca să trecem prin sabie şi foc!

    N-ajunse iataganul barbarei semilune,
    A cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim;
    Acum se vâră cnuta în vetrele străbune,
    Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim!

    N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie,
    Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm ;
    Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
    Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm!

    Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
    Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri!
    Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
    Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!

    Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
    Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
    Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
    Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’pământ!

    Imnul de stat al României este alcătuit din unsprezece strofe. La ocazii festive se interpretează strofele 1, 2, 4 si 11.

    Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
    În care te-adânciră barbarii de tirani!
    Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
    La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!

    Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
    Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
    Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
    Triumfător în lupte, un nume de Traian!

    Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
    Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
    Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
    “Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi.

    Preoţi, cu crucea-n frunte! căci oastea e creştină,
    Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
    Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
    Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’pământ!
    Romani,daca tacem si toleram,istoria,se va repeta istoria din ’40!Tara este in pericol de moarte!
    Romaini,este “RADU CEL FRUMOS” !!!!

    Apreciază

  7. Mălin said, on august 11, 2013 at 9:18 pm

    Ce parerea aveti de atitudinea comunista a celor de la RIC.
    Fiindca cea mai mare parte a comentatorilor nu au fost de acord cu ei au blocat comentariile la articolul:
    http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/08/08/rusia-lumea-ortodoxa-a-treia-roma/

    Au zis unii frati ca in spatele site-ului RIC se ascunde o pepeniera politica mascata cu articole ortodoxe.
    Se pare ca aveau dreptate.

    Apreciază

    • tataia said, on august 11, 2013 at 11:14 pm

      Doctrinele de stinga (social-democrate, socialiste, comuniste care de fapt sint acelasi lucru doar ca de grade diferite) prolifereaza in ziua de azi…Mai ales in tarile care nu au trecut niciodata prin comunism…acelea sint cele mai usor de pacalit. Vaaaai ce frumos…sa impartim totul ca sa aiba toate lumea…sa nu mai fie niciodata oameni fara adapost si care mor de foame….etc. Nu realizeaza ei de fapt ca totul este o utopie. Dar si mai grav este ca si in tarile care au trecut prin nenorocirea comunismului au aparut deja destui nostalgici ai comunismului.

      Oricum doctrinele de stinga sint promovate pe toate caile…a se observa pseudodocumentare gen „zeitgeist” sau „sclavia moderna”…ambele manipulind fin privitorul catre doctrine stingiste…socialiste.

      Apreciază

  8. Vranceanu said, on august 11, 2013 at 9:20 pm

    Offtopic, o recenzie la o carte despre un aviator roman din WW2. Avem nevoie de modele si de pastrarea memoriei eroilor neamului:
    http://www.observatorcultural.ro/Un-gentleman-moldav*articleID_24705-articles_details.html

    Apreciază

  9. dodo said, on august 11, 2013 at 11:00 pm

    Oameni buni, va zic ca ardelean ca ardealul va fi luat de unguri,cu acceptul (si foarte posibil cu complicitatea Bruxelului).Probabil conducatorii tarii isi vor lua comisioanele lor pt vanzarea ardealului, vor da putin din gura chipurile ca protesteaza, dar in rest nu cred ca vor face ceva.Oricum nu vor face nimic mai mult decat au facut pana acum. Daca va fi lupta atunci combatantii vor fi oamenii de rand care se vor macelarii intre ei: ungurii si romanii. Daca totusi ar intervenii armata atunci se va repeta scenariul din fosta Iugoslavie cu interventia NATO cu urmarile de rigoare: faramitarea tarii.

    Apreciază

    • tataia said, on august 11, 2013 at 11:26 pm

      Ok….eu unul stiu ca ungurii (bozgorii) vor de mult ardealul…Mai stiu si ca atitudinea UE si a Brussel-ului este ostila Romaniei si favorabila bozgorilor. Nu trebuie sa fii geniu sa iti dai seama. Daca la un moment dat se va ajunge la conflicte violente tot NATO-ul va sari in apararea bozgorilor! De asta sa nu va indoiti! Si atunci vor obtine ceea ce vor…dar pentru asta trebuie sa se ajunga la conflicte violente…Nenorocitii de bozgori de sute de ani au aplicat aceeasi tactica…pentru ca ei nu dispun de forta militara pentru a cuceri o tara precum Romania adopta o alta tehnica…una mult mai ticaloasa…Se prefac ca sint prieteni de-ai nostri…ne cistiga increderea…locuiesc printre noi, apoi incep sa intepe…sa jigneasca…sa arboreze drapele unguresti…sa declare public ca ziua nationala a Romaniei este pentru ei zi de doliu…sa ne faca lenesi, puturosi, etc, etc. Si cind romanul nu mai suporta si pune mine pe secure, bozgorul fuge plingind pe la inaltele curti europene…Uite ce ne fac salbaticii de romani…uite cum ne persecuta si ne discrimineaza…Popor spurcat!

      Dar nu ii va lasa bunul Dumnezeu sa isi duca la indeplinire planurile…ei ne considera pe noi lenesi si fac mare caz de faptul ca sint mai harnici decit noi. Le spun eu acum ca a fi harnic este egal cu a accepta sa fii sclav. Sa se uite la chinezi si sa ia aminte! Ca aia mor pe picioare de cit de harnici sint…Oameni din acestia vrea SISTEMUL!

      Apreciază

    • Mălin said, on august 12, 2013 at 2:23 am

      Pai deja a inceput sa-i salte si pe astia de la Antene unde mai scăpa cate ceva din ştirile care deranjau.
      Comanda vine tot de la Bruxelles prin structura securisto-SRIsta numita DNA si controlata de securista bozgoroaică zisă Kövesi.

      Presa anti-basista lipseste aproape cu desavarsire.
      Securistul de la RTV joaca cel mai bine teatru si e cel mai periculos.
      Ponta ca şi incredere este egal cu 0 . Un mare tradator de neam extrem de santajabil!

      http://www.luju.ro/magistrati/dna/marea-defilare-dna-a-inceput-campania-de-discreditare-a-presei-independente-directorul-antena-3-mihai-gadea-si-analistul-mugur-ciuvica-au-fost-chemati-ca-martori-in-dosarul-lui-sorin-alexandrescu-printr-o-procedura-de-forta-fiind-citati-prin-telefon-de-pe

      Apreciază

      • Maria said, on august 12, 2013 at 6:52 pm

        Malin ,
        Esti un bun comentator aici pe blog , dar nu-mi vine sa cred ca esti pro-Antenele lui Voiculescu securistul si infractorul nr. unu al Romaniei .Iar aceste doua personaje ,Mugur Ciuvica si Mihai Gadea , sunt de tot rasul , gandind la sentimentul de onestitate si bun simt .
        Acestia si toti cei de la Antene sunt virusii mass-mediei din Romania ca si altii la fel ca ei .
        Intelegi ca nu exista jurnalisti in aceasta tara decat doar niste rechini bine platiti sa manipuleze populatia ?Si Basescu si Ponta si tooooooti sunt niste lingai ai Occidentului si niste tradatori .
        Hai sa ramanem in zona noastra a Ortodoxiei , ca politica o fac altii la fel ca ei .

        Apreciază

  10. dodo said, on august 11, 2013 at 11:25 pm

    Vreau sa zic ca ma doare sufletul cand vad pasivitatea conducatorilor tarii cat si a majoritatii populatiei care se multumeste cel mult sa constate activitatile subversive ale ungurilor.Acestia lucreaza de zor la ruperea ardealului de Romania si totusi reactiile romanilor sunt foarte slabe spre inexistente.Guvernul ungar acorda in prostie cetatenie ungara tuturor celor din ardeal care o solicita iar acestia nu-s putini.Etnicii unguri o solicita cu gramada si stiu chiar romani care o solicita pt a castiga anumite avantaje. Mai sunt manifestatiile secesioniste cum sunt taberele unguresti din Harghita unde se promoveaza separarea Ardealului si banuiesc ca sunt locuri unde se formeaza viitoarele trupe paramilitare pt separare.Iata ca deja extremistii de la jobbik si-au facut aparitia la aceste tabere, lucru care imi confirma ca gluma incepe sa se ingroase.
    Eu sper sa fie doar simple banuieli si speculatii de ale mele si lucrurile sa ramana doar la stadiu de propaganda…sper…

    Apreciază

  11. cristina said, on august 11, 2013 at 11:36 pm

    ROMANI.pune-ti mana pe arme si uniti-va,contra barbarilor lui Attila care se pregatesc sa cucereasca Transilvania,pt ca asa li s-a promis in 1989,cand a avut loc LOVITURA DE STAT in Romania.Jidanii si masonii,i-au promis spionului si tradatorului Lazlo Tokes( pt ca el a fost pionul principal in lovitura de stat) ca Transilvania va fi a ungurilor.Ei au mai incercat si in 1990 sa provoace ceva la TG.MURES,dar se pare ca nu le-a mers,pt ca atunci ,Romania avea o armata bine organizata,dar acum ,ei profita ca MApN-ul nu mai este ce a fost odata si incearca sa faca o manevra,doar ,doar vor pune laba pe Ardeal. Conducatorii nostril sunt niste marionete dirijate din afara,care se fac ca nu vad si ca nu aud,asa ca noi ,trebuie sa ne aparam tara asa cum au facut-o si stramosii nostri. Sa nu uitati ca pt pamantul acesta ,pt tara pe care noi o avem astazi,pe campul de lupta au murit mii de ostasi romani si ca sa le respectam memoria,trebuie sa fim demni si sa nu lasam pe nimeni sa puna piciorul aici fara voia noastra.Transilvania a fost, este si va fi pamant romanesc,chiar daca unii incearca sa falsifice istoria si sa denatureze adevarul.Nu le mai permitem ungurilor nimic si daca nu le convine,sa plece de unde au venit,adica in steeple Mongoliei.Guvernul Romaniei,trebuie sa reactioneze dur si sa convoace urgent consiliul CSAT,pt ca buboiul este gata sa explodeze si trebuie sa fim pregatiti.Afara cu liftele pagane di Romania,afara cu tradatorii si cu inamicii acestei tari ! TRECETI BATALIOANE ROMANE,CARPATII !

    Apreciază

  12. Maria said, on august 12, 2013 at 1:09 am

    Guvernul Romaniei nu va convoca nimic asa cum n-au luat atitudine niciodata si nu a avut reactie la toate manifestarile anti-romanesti ale bozgorilor , ba mai mult ii rugau sa participe la guvernare si sa formeze majoritatea in Parlament , ca partidele cauta doar putere si functii in Stat si nu interesul national si nu cauta sa se inteleaga intre ei ca romani , sa lase orgoliile , setea de putere ,renuntand la asocierea cu aceste lichele care au santajat toate guvernele Romaniei , din care faceau si ei parte .Stramosii nostri nu mai exista si au luat cu ei , orice urma de patriotism .Poporul doarme , somnul cel de moarte ,iar cei treji , sunt putini , incat ii numaram pe degete .Daca Dumnezeu va hotari ca Romania sa ramana Stat Suveran , independent , asa va fi , depinde mult de rugaciunile poporului in acest sens .
    Ne aflam la mila Domnului si rezolvarea va veni de Sus, nu de la guvernul tradator si ticalos (putin spus ).
    Apoi , sa nu uitam ca masonii conduc tara .

    Apreciază

  13. aniush said, on august 12, 2013 at 1:24 pm

    Maria,
    Romania nu mai e Stat Suveran, cum a spus Basescu „si-a cedat suveranitatea”. Suntem la mana UE si a altora care au interesele lor. (E parerea mea. )

    Apreciază

    • Maria said, on august 12, 2013 at 6:58 pm

      aniush,
      Romania inca nu-i impartita asa cum a fost hotarat inca de la lovitura de Stat din ’89 , la aceasta m-am referit , la ajutorul de la Dumnezeu sa nu fie luat Ardealul de unguri .
      Ca este sub puterea suprastatala a UE este o alta problema , nu numai Romania , ci toate Statele care au aderat sunt in aceeasi situatie , dar isi pastreaza teritoriile si granitele deocamdata .

      Apreciază

  14. aniush said, on august 12, 2013 at 1:25 pm

    Da,masonii conduc tara…masonii au devenit si capii Bisericii Ortodoxe.

    Apreciază

  15. john said, on august 12, 2013 at 3:51 pm

    Declaraţie DURĂ a lui Băsescu: România va pune la punct Budapesta
    http://bit.ly/18oVo9u

    Apreciază

  16. cristi said, on august 14, 2013 at 2:31 am

    Bozgorii vor lua Ardealul numai daca vrea Nato,ceea ce nu cred ca se va intampla. Restul sunt baliverne

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.