SACCSIV – blog ortodox

MOBILIZARE pentru o Constitutie in numele lui Dumnezeu

Posted in Noua Constitutie a Romaniei by saccsiv on aprilie 20, 2013

Iata ce comentariu am primit de la fratele abcMarin:

Va rugam sa cititi, sa actionati ca atare si sa transmiteti mai departe. Doamne ajuta!
Timpul este f. scurt, iar reactia noastra este extrem de importanta.

Asociatia Pro Ortodoxia,

– avand in vedere initiativa de modificare de catre Parlament a Constitutiei Romaniei;
– luand in considerare posibilitatea legala a consultarilor civice si a propunerilor care pot fi facute in vederea modificarii legii fundamentale a statului;
– tinand cont de atacurile ce s-au produs si inca se produc pe canale mediatice si institutionale asupra valorilor crestine si a ethosului romanesc;
– crezand cu putere in solidaritatea poporului crestin in momente hotaratoare ale istoriei sale,

Indeamna cetatenii sa se alature demersului legal de modificare a Constitutiei Romaniei, prin introducerea in cuprinsul acesteia a urmatoarelor referinte:
1. Referinta la numele lui Dumnezeu
2. Referinta la traditia crestină
3. Referinta la căsătorie si familie
4. Referinta la Biserica majoritară
5. Referinta la predarea religiei în scoală

Textul complet cu argumentele si propunerile ce se solicita a fi mentionate in Constitutie se regaseste pe adresa de internet: http://www.petitieonline.ro/petitie/14331143 Pentru a semna petitia de modificare a Constitutiei, accesati caseta „Semneaza petitia”, ce se afla pe pagina link-ului de mai sus.

Facem apel la crestinii care doresc sa se alature acestei initiative, sa faca cunoscut demersul de modificare a Constitutiei Romaniei prin diseminarea in tara si strainatate a acestui mesaj si a link-ului de pe site-ul petitieonline.ro. Deasemenea rugam Asociatiile si Fundatiile care au solidarizat in ultima vreme in fata atacurilor concertate asupra valorilor crestine si a Bisericii Ortodoxe, sa semneze si sa faca cunoscut acest demers membrilor si simpatizantilor lor, avand in vedere ca si numarul celor care vor semna petitia va conta in mod hotarator la impactul asupra factorilor decizionali care au constiinta faptului ca in urma Recensamantului Populatiei Romaniei din 2011, 97.5% dintre cetateni s-au declarat crestini si dintre acestia, 86% s-au declarat crestin ortodocsi.

Dupa semnarea petitiei, aceasta va fi transmisa Parlamentului Romaniei, dar si birourilor parlamentare din fiecare circumscriptie electorala, prin intermediul celor care se vor alatura acestui demers.
Avand in vedere timpul relativ scurt pana cand se pot depune la Parlament aceste modificari (mijlocul lunii mai 2013), facem apel ca mesajul sa fie diseminat cat mai grabnic, eventual chiar reamintit periodic celor care credeti ca pot sprijini acest demers.
Imnul de stat al României
Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croiește-ți altă soarte,
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani!

Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Și că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian!

Priviți, mărețe umbre, Mihai, Ștefan, Corvine,
Româna națiune, ai voștri strănepoți,
Cu brațele armate, cu focul vostru-n vine,
„Viață-n libertate ori moarte!” strigă toți.

Preoți, cu cruce-n frunte! căci oastea e creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost’ pământ!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Asociatia Pro Ortodoxia
pers. contact Marius Apopei
tel: 0766451323

Va rugam sa cititi, sa actionati ca atare si sa transmiteti mai departe. Doamne ajuta!
Timpul este f. scurt, iar reactia noastra este extrem de importanta.

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. oroles said, on aprilie 20, 2013 at 9:33 am

    Fratilor,

    Parerea mea este ca politicienii ce vor sa schimbe constitutia, au interese potrivnice neamului si tarii noastre. Se inceraca schimbarea statutului de STAT NATIONAL al Romaniei. Sunt impinsi de la spate de interese mari din exterior.

    Eu cred ca treaba cu adaugarea celor din articol in constitutie este doar o momeala pentru crestini. Au nevoie de voturile noastre pentru referendum si pentru schimbare. Stim cu totii cat de ticalosi sunt politicienii. Stim ca nu putem sa ne incredem in vreo pormisiune de-a lor.

    Ma intreb si va intreb pe dumneavoastra: oare chiar crede cineva ca mobilizarea electoratului crestin prin promisiuni ca „se va introduce” „se va mentiona” se face cu intentia de a face astfel de modificari? Oare uitati in ce vremuri traim? Parerea mea este ca aceasta momeala la care sunt antrenati crestinii romani nu are ca scop decat captarea interesului si aducerea lor la votul pentru schimbarea constitutiei. Odata schimbata, se va specifica o alta „majoritate” mai mica, pentru a putea face ei ulterioare modificari. La modificarile ulterioare nu vor mai avea nevoie de votul nostru.

    Cred ca scopul lor este destramarea si distrugerea Romaniei. De aceea, va rog, ganditi-va bine inainte de a fi de acord cu modificarea constitutiei. Este o capcana, cred eu. Constitutia noastra nu este cea mai buna. Adevarat. Are multe probleme. Adevarat. Dar are si lucruri de care se impiedica ticalosii astia. Sa nu ii ajutam in demersurile lor. Vremurile pe care le traim nu sunt cele in care valorile unui stat crestin sa fie promovate. Din contra. Daca ar putea, ar scrie si despre „drepturile” homosexualilor in constitutie.

    Eu nu spun ca fratii de la Asociatia Pro Ortodoxia sunt de rea credinta. Din contra, cred ca sunt foarte bine intentionati, insa, fratilor,

    „DĂ-ŢI SEAMA BINE pe cine ai în faţă. Şi cântăreşte-l cum trebuie şi când este un inamic care vrea să te însele şi când este un prieten prost, pe care l-a înşelat mai înainte un inamic.”

    De aceea, eu sunt impotriva schimbarii constitutiei. Cred ca pentru asta trebuie sa luptam, sa nu pierdem si putinul pe care il mai avem garantat prin constitutie. Sa mobilizam crestinii in lupta de aparare a neamului si sa ii indemnam sa nu participe la referendumul pentru modificarea constitutiei, pentru a nu se intruni numarul de voturi.

    Doamnea ajuta!

    Apreciază

    • Maria said, on aprilie 20, 2013 at 11:49 pm

      Corect !!! Totul s-a spus in acest comentariu !
      Nu trebuie sa mergem la referendum , fara sa stim ce modificari suporta actuala constitutie .
      Vai de noi !!! Ne conduc tradatorii si vanzatorii de neam si tara .Ce vom face , pt ca sunt putini cei ce gandesc si vad adevarul ?
      Majoritatea romanilor , sunt legati la ochi si nu vad nenorocirile ce se abat asupra Romaniei si vor merge sa voteze , in mod inconstient si iresponsabil .
      Au lucrat intens la idobitocirea poporului , prin mass-media , incat oamenii nu cunosc intentiile lor de a distruge Romania . Constitutia unei tari , este singura Lege a unui Stat , care apara integritatea teritoriala si toate drepturile cetatenilor , cat si bogatiile acelei natiuni .
      Daca nu este alcatuita in interesul national , constituie un act de tradare pe fata , votat si aprobat de cetateni , in necunostinta de cauza . Responsabili , sunt cei ce lucreaza la alcatuirea acestei legi , fiind specialisti in domeniu , conditia de baza fiind , patriotismul , cinstea , competenta , priceperea si respectul fata de popor si de cei ce au aparat cu viata , teritoriul patriei de-a lungul timpurilor .
      Au murit sute de generatii , pt apararea acestei tari de hoardele care au vrut s-o cucereasca si niste splati pe creier sa dea tara pe mana impostorilor Occidentului in mod „legal „?
      Trebuie rugaciuni puternice catre Dumnezeu , post negru , nevointa puternica , sa-l imbunam pe Dumnezeu si sa nu ne dea tara , cat si pe noi , pe mana strainilor .
      Numai Dumnezeu ,ne poate scoate din mainile dusmanilor .

      Apreciază

  2. gerica64 said, on aprilie 20, 2013 at 10:41 am

    O vor schimba oricum e directiva UE si conducatori nostri fiind slugi supuse vor executa intocmai ordinele lor.Dar noi trebuie sa semnam petitia astfel marturisim credinta noastra ortodoxa.Eu unul am semnat asa am crezut de cuvinta.

    Apreciază

  3. daniel said, on aprilie 20, 2013 at 12:30 pm

    Ma intreb si eu… O petitie online are valoare juridica? Nu cumva e degeaba? Nu ar fi mai bine sa se realizeze un miting in fata Guvernului sau a Parlamentului, asa cum a fost mitingul anticip?Iar asociatiile care ii vor reprezenta pe demonstranti sa transmita catre autoritati articolele gata pregatite.

    Apreciază

    • daniel said, on aprilie 20, 2013 at 9:38 pm

      Si exista o astfel de petiti la care s-a raspuns favorabil de catre autoritati? Ma indoiesc! Ei se tem numai de actiunea propriu-zisa. Adica presiune publica, demonstratii. Nu zic violenta, pentru ca nu e indicat, dar ei se tem si de masele dezlantuite. Dar cum violenta naste haos, mai indicat ar fi protestele pasnice, dar foarte insistente.

      Apreciază

  4. dante said, on aprilie 20, 2013 at 9:30 pm

    Oroles
    Exact, ai pus punctul pe „I” si prea putini dintre noi constientizeaza aceasta capcana care ni se arunca, toate aceste amendamente sint de fapt pretexte de adormit copii, interesul este exact cel pe care l-ai mentionat.
    Momeli, momeli, momeli, eu unul ma voi duce sa votez impotriva noii constitutii, indiferent cum va fi ea, asa proasta cum este cea actuala, macar ne pastreaza intacti ca tara si neam.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  5. daniel said, on aprilie 20, 2013 at 9:43 pm

    Pai sa cerem nu numai referirea la Dumnezeu si ortodoxie in Constitutie, ci si apararea limbii nationale, interzicerea vanzarii pamanturilor, interzicerea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, organizarea administrativ-teritoriala sa fie ca acum etc, etc…
    Altfel, sa refuzam votarea ei!

    Apreciază

  6. gerica64 said, on aprilie 20, 2013 at 11:36 pm

    Nu mai cereti nimic ,nu semnati nimic, nu mai faceti nimic.Sa stam asa ca toate sunt momeli.Asistam pasiv cum fac astia ce vor in tara nu vedeti unde am ajuns cu mentalitatea asta?Trebuie sa facem orice numai sa stam nu.Uitati-va la diavoli ce activitate au si la astia stapaniti de ei cum le alearga picioarele sa ne distruga.Noi de ce sa stam ca legumele?Toate necazurile noastre sunt din faptul ca am stat pasivi cum tara a fost vanduta furata si talharita de toti escroci care s-.au perindat la putere.Toate minoritatlle cer drepturi si le obtin in dauna majoritati.Fac petitii ,fac mintinguri se agita-n fel si chip si le obtin aici si aiurea.Daca vrem sa nu disparem ca natie trebuie sa actionam chiar daca aparent pare inutil.

    Apreciază

    • daniel said, on aprilie 21, 2013 at 8:37 am

      @geric64,
      Pai cum vine asta? Te contrazici singur: „Nu mai cereti nimic ,nu semnati nimic, nu mai faceti nimic.Sa stam asa ca toate sunt momeli.”
      Si apoi zici: „Trebuie sa facem orice numai sa stam nu… Toate necazurile noastre sunt din faptul ca am stat pasivi cum tara a fost vanduta furata si talharita de toti escroci care s-.au perindat la putere.”
      Eu tocmai asta ziceam, sa actionam, sa ne ducem peste ei si le aratam ca existam, ca nu suntem morti! Constitutia trebuie sa fie cum vrem noi, nu cum vor ei!

      Apreciază

      • gerica64 said, on aprilie 21, 2013 at 12:35 pm

        daniel
        Vad ca ai trecut la analiza cuvintelor mele si ca ma contrazic.Eu am semnat petitia nu am considerat asta inutil.Faceti ce vreti pana la urma fiecare e liber.O postare mai sus spuneai ca daca petitia are vreo valoare juridica si ca nu o facem degeaba.Daca asta e degeaba si manifestatiile despre care spui tot degeaba sunt.Daca oamenilor le este greu sa semneze o petitie eu nu-i vad pe acestia sa iasa in strada sa-si ceara drepturile necesita si mai mult efort.
        „Nu mai cereti nimic ,nu semnati nimic, nu mai faceti nimic.Sa stam asa ca toate sunt momeli.” este un repros catre cei care cred ca ori ce gest sau actiune e sortita esecului.Tot ce facem e vazut de Dumnezeu si unde noi nu putem ne va ajuta El.

        Apreciază

  7. gerica64 said, on aprilie 20, 2013 at 11:55 pm

    in primul rand trebuie ca sistemul Statul asta magic trebuie sa ia act ca suntem multi care vedem si stim ce fac impotriva noastra si ca nu suntem idioti.Se vaita americani ca Romania nu agreaza homosexuali ca blogurile noastre sunt nationaliste si suntem tradtionalisti.Excelent !Asta inseamna ca munca noastra pe bloguri a dat rezultate si ei au aflat ca exista o rezistenta impotriva globalizari si Noi Ordini Mondiale si ca nu avem de gand sa fim sclavi nimanui.

    Apreciază

    • daniel said, on aprilie 21, 2013 at 7:32 pm

      Inteleg. Trebuia sa pui intre ghilimele. Sa-mi fie cu iertare, ca n-am inteles de la inceput!

      Apreciază

  8. Cosmin said, on aprilie 21, 2013 at 12:07 am

    Singura arma, total pasnica, lupta specific crestina, fara violenta, este neprezentarea la vot. Sa ne reamintim de ce nu e bine sa participam la referendumuri si scrutinuri:

    http://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

    Sa ne mai reamintim, ca ultimele alegeri au fost validate pentru o prezenta mai mica de 50% + 1 !!!!!!!!

    Sa ne reamintim, cum la referendumul pt modificarea constitutiei, in 2003, oamenii au fost mituiti cu mici si bere, sa intre la urne, necontand cum voteaza !!! – acea modificare a constitutiei din 2003 a avut ca rezultat vanzarea pamantului tarii catre straini !!!

    Da-le Doamne la romani, macar acum in al 12-lea ceas, mintea de pe urma !!!

    Apreciază

  9. mircea.v said, on aprilie 21, 2013 at 12:10 am

    Depinde de intrebarea care se pune la referendum. Daca e gen „santeti de acord cu schimbarea constitutiei?”
    si atat, fara a se spune clar ce modificari se fac, merg cu @Oroles.
    In acest caz, actiunea e tocmai neactiunea sau votul impotriva. Pentru ca e o actiune, miscare dorita de sistem.

    Parca si la ultima modificare de constitutie s-a facut mare reclama ca se schimba nu stiu ce, ca sa voteze poporul, apoi s-au bagat la gramada si altele (gen desfiintarea serviciului militar obligatoriu) care nu erau deloc in avantajul nostru.

    Apreciază

    • mircea.v said, on aprilie 21, 2013 at 12:23 am

      Rectific, nu „votul impotriva” ci neparticiparea la vot. Ca „a vota” e cea mai mare pacaleala posibila. Experienta a dovedit.

      Apreciază

  10. gerica64 said, on aprilie 21, 2013 at 12:12 am

    http://www.mediafax.ro/externe/raportul-departamentului-de-stat-al-sua-romania-are-probleme-cu-coruptia-justitia-este-vulnerabila-la-influente-politice-10770467

    Restituirea proprietăţilor continuă să fie extrem de lentă, iar Guvernul a prelungit încă un an acordarea compensaţiilor. Guvernul României nu a reuşit să adopte măsuri concrete pentru restituirea bisericilor greco-catolice confiscate de fostul regim comunist”, subliniază Departamentul de Stat, denunţând şi unele acte de violenţă şi discriminare a femeilor, abuzuri asupra copiilor, acţiuni, declaraţii şi materiale de presă cu caracter antisemit. În plus, „puncte de vedere cu caracter antisemit, rasist, xenofob şi naţionalist continuă să fie enunţate prin Internet”, semnalează raportul.

    Apreciază

  11. gerica64 said, on aprilie 21, 2013 at 12:56 am

    Vedem cum toate tarile au datori imense si se milogesc la FMI si la banci pentru a putea supravietui de azi pe maine.La cine suntem datori toti popoare si neamuri? La o mana de oameni ca si noi dar care au pus ghearele pe toate bogatiile pamantului.Clasa de mijloc va dispare ca si capitalismul la fel vor dispare toate organizarea statala vor conduce lumea marile companii conduse de elitele illuminati.Exemplu este China, asa vor sa fie toata lumea ca acolo.Munca de sclav platita prost fara pensie fara ajutoare sociale.Nu putem face prea multe la o asa conspiratie dar putem sa-i intarziem.Asistam la reducerea populatiei,indobitocire ,distrugerea credintei a familiei ,a tineretului si controlul total al individului care devine un numar intr-un lagar numit Terra.Cei care conduceau din umbra vor iesi acum sa conduca pe fata dand la o parte toate organizatile si parghiile care ii slujeau.Au adus criza vor aduce si razboiul totul este planificat in amanunte.Daca Constitutia nu este buna nu mergem la vot sau votam impotriva schimbari .Este clar ca vor sa o schimbe pentru a permite alte faradelegi si vicleni pentru a ne pierde libertatea credinta si nationalismul.

    Apreciază

    • daniel said, on aprilie 21, 2013 at 8:45 am

      Sa nu mergem la vot? Prostii! Se vor gasi destui care o vor vota. Si daca nu vor fi destui, vor modifica legea in asa fel incat sa fie votata chiar si de o minoritate. Vor zice: cine n-a venit la vot inseamna ca nu e interesat, deci nu conteaza. Are PSD-ul destula masa de manevra. Ganditi-va numai la cat de multi oameni sunt implicati in acest partid. Daca le mai adaugam si pe celelalte rezulta ca o buna parte a populatiei Romaniei colaboreaza cu partidele sau e implicata politic.
      Trebui sa actionam, sa le aratam ca trebuie sa fie cum vrem noi! Demonstratii, mitinguri, cereri si daca e nevoie chiar si proiecte de lege propuse de populatie!

      Apreciază

      • Maria said, on aprilie 21, 2013 at 6:17 pm

        A merge la vot , este ca si cum esti de acord cu ei !!!
        Stai acasa ca nu vei avea pe constiinta , faptul ca ai participat si aprobat legi impotriva natiunii .

        Apreciază

      • daniel said, on aprilie 21, 2013 at 7:36 pm

        Vroiam sa subliniez ca a nu merge la vot nu e o solutie. Daca ar fi modificata Constitutia in sens national (desi e greu) cu siguranta ca ar trebui s-o votam. Eu nu zic sa nu mergem la vot, ci sa-i determinam sa modifice legea fundamentala in avantajul nostru, al romanilor!

        Apreciază

  12. Andrei said, on aprilie 21, 2013 at 4:09 am

    UE = URSS

    Scopul Uniunii Europene este distrugerea statelor naţionale şi transformarea Uniunii Europene într-o „federaţie de regiuni”, astfel încât elitele naţionale să nu mai poată opune rezistenţă centrului decizional aflat pe axa Bruxelles – Berlin .

    Bruxelles-ul sprijina mişcările separatiste din Catalonia, Scoţia, Venezia … pentru ca aceste mişcări se înscriu în planurile Comisiei Europene de a regionaliza toate statele-membre şi de a crea o structură federativă europeană.
    Logica decidenţilor de la Bruxelles este uşor de înţeles: o federaţie a regiunilor este uşor de controlat şi uşor de dominat, fără a mai exista probleme de negociere cu elite naţionale care nu sunt dispuse să-şi cedeze suveranitatea.

    Anul 2013 se preconizează a fi anul separatismului şi regionalismului european, iar modificarea Constituţiei României va oferi un excelent prilej pentru forţarea unei regionalizări, inclusiv pe criterii etnice, invocându-se, în principal, obținerea fondurilor europene.
    Cedarea de jure a suveranităţii politice către centrul federal al UE va consfinţi situaţia de facto în care suveranitatea economică a României a fost cedată către FMI, iar suveranitatea politică a fost de facto cedată Comisiei Europene .

    La Bruxelles se pregăteşte un nou dictat de la Viena !

    Frati romani , NU mergeti la referendum !

    Apreciază

    • Hristos Anesti! said, on aprilie 21, 2013 at 8:14 pm

      http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/polieleul-romanilor

      Frati romani e timpul sa ne ridicam la lupta prin CREDINTA, NADEJDE SI DRAGOSTE Daca le aveam pe acestea, niciodata vrajmasul nu ne-ar fi robit. Suntem robi in tara noastra, suntem robi in trupurile noastre, iar vina este numai si numai a noastra.
      La lupta!
      Sa recastigam comorile pentru care stramosii nostri si-au dat viata. Sa-l punem pe Dumnezeu pe primul loc in sufletele noastre si nadejdea noastra sa fie in Domnul!
      Sa facem fiecare curat in propriul suflet si in casa si in curtea lui, si apoi si tara asta va arata altfel.

      ” Afara cu paganii dintre hotarale noastre ” ( Sf. Mucenic Atanasie Todoran din Bichigiu), adica afara cu pacatele, nelegiuirile si paganismele pe care le practicam fiecare ca pe ceva normal, Asta inteleg eu mobilizare.

      si

      ” NO, HAI !” ( Avram Iancu)

      http://www.trilulilu.ro/muzica-traditionala/polieleul-romanilor

      Apreciază

  13. mircea.v said, on aprilie 21, 2013 at 11:28 am

    Cel mai misto a fost referendumul in care s-a votat reducerea numarului de parlamentari.
    Poporul a votat sa se reduca. Si…?

    Apreciază

  14. gerica64 said, on aprilie 21, 2013 at 1:13 pm

    UE are zilele numarate in forma actuala.Tarile ortodoxe vor iesi nu ne putem amesteca cu ei efectul de respingere se va manifesta ,cred ca vor ramane numai 18 state.Se vor crea alte aliante de interese.Astept prabusirea UE nimeni nu a avut vreun avantaj din aceasta uniune.Romania a pierdut enorm si viata noastra a devenit foarte grea.

    Apreciază

  15. mircea said, on aprilie 21, 2013 at 8:02 pm

    Conform telegraph.co.uk, tehnologia pe care se vor baza ochelarii Google Glass este de cea de conducere a
    e la final – Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/video-ochelarii-google-glas-1033875.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=rtv2#ixzz2RB2QOdxX
    EVZ.ro

    Apreciază

    • mircea said, on aprilie 21, 2013 at 8:04 pm

      se vor baza ochelarii Google Glass este de cea de conducere a sunetului prin oase. Mai exact, vibraţiile vor fi transmise prin craniul purtătorului şi vor ajunge la oasele urechii, unde vor fi transformate în sunete

      Apreciază

  16. Cosmin M said, on aprilie 22, 2013 at 8:41 am

    Daca la referendum nu se va specifica clar fiecare modificare si in dreptul ei cu da sau nu, e o alta inselaciune cum ati spus voi mai sus. Vor ambala sarpele veninos in ambalaj frumos. Chiar si asa in link-ul de mai sus unde se spune ce e votul e foarte clar prezentata treaba.

    Apreciază

  17. George said, on aprilie 22, 2013 at 12:22 pm

    O sa va pice plombele
    Ca sa vedeți de ce marinarul nu are grija zilei de mâine după vânzarea tarii
    http://www.dcnews.ro/2013/04/basescu-secretar-general-nato-decizia-finala-in-aprilie-2014/

    Era de înțeles…

    Apreciază

  18. mircea.v said, on aprilie 22, 2013 at 1:07 pm

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/04/01/plangere-la-cna-moise-guran-dezinformeaza-telespectatorii-in-legatura-cu-mitingul-anticip-din-14-03-2013/

    Referitor la articolul de mai sus, s-a primit urmatorul raspuns din partea CNA.


    Raspuns CNA nr. 3613RI/12.04.2013

    Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit sesizarea dumneavoastră, înregistrată la instituţia noastră cu nr. 3613/25.03.2013.
    În vederea soluţionării petiţiei, CNA a solicitat un punct de vedere din partea SRTV cu privire la aspectele sesizate.

    Cu deosebită stimă,

    Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul,

    Mihaela Tică – Şef Birou

    Apreciază

  19. marian said, on aprilie 22, 2013 at 8:51 pm

    Cea mai mare revolta impotriva sistemului, e ascultarea de Dumnezeu.

    Apreciază

  20. GabiM. said, on aprilie 24, 2013 at 12:40 am

    ADEVARAT! Fratele oroles are mare dreptate,politicienii care conduc tara,nu isi fac nici cea mai mica problema in ceea ce priveste soarta Romaniei,soarta romanilor.Povestea cu schimbarea Constitutiei nu este decat o noua farsa,iar ei executa ordinele celor care stau ascunsi in spatele…draperiei,din frica si lasitate,sperand ca astfel ei si ai lor se vor salva,insa nu se gandesc ca,atunci cand cei care ii manipuleaza isi vor ajunge scopurile,ii vor arunca la cosul de gunoi…Iarta-i Doamne,ca nu stiu ce fac!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.