SACCSIV – blog ortodox

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit, iar trupul sau urmeaza a fi incinerat. Biserica Ortodoxa Romana refuza slujba de inmormantare in acest caz

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 3, 2013

Citez din articolul:Sergiu Nicolaescu va fi incinerat. BOR: Regizorul nu are dreptul la slujba de înmormântare

Trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Preotul Valentin Fotescu a declarat la România TV că incinerarea este un păcat şi nu se poate face slujbă pentru cei care aleg o astfel de metodă, după moarte.

Cei incineraţi nu au dreptul la slujbă

Potrivit Mediafax, trupul neînsufleţit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti.

Incinerarea va avea loc în cadru restrâns, nefiind permis accesul presei.

Preotul Valentin Fotescu spune că regizorul nu va putea avea o slujbă religioasă. „Trupul trebuie să se întoarcă în pământ, de asta se face înmormântare. Ca preot, eu nu pot merge să fac slujbă pentru cei incineraţi. Nu sunt de acord cu incinerarea nici ca preot, nici ca om. Fiecare alege ce i se întâmplă. Este păcatul lui pe care şi-l asumă. Biserica nu impune, dar sperăm să ţină cont„, a declarat preotul la România TV.

Arhiepiscopia Bucureştilor a făcut apel la familia lui Sergiu Nicolaescu să-l înmormânteze creştineşte, pentru a păstra renumele marelui regizor în conştiinţa poporului român în majoritate ortodox.

„Pentru a păstra renumele lui Sergiu Nicolaescu în conştiinţa poporului român în majoritate ortodox, Arhiepiscopia Bucureştilor a făcut apel către familia marelui regizor să-l înmormânteze creştineşte, iar în acest sens, Arhiepiscopia Bucureştilor şi Parohia Parc Domenii din Bucureşti (Biserica Caşin) vor asigura jumătate din cheltuielile de înmormântare ale regretatului regizor. Incinerarea este o practică necreştină. În plus, Primăria Capitalei poate oferi un loc de veci la Cimitirul Bellu, în zona unde sunt înmormântate personalităţile lumii artistice”, a declarat părintele Constantin Stoica, potrivit Mediafax.

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în şedinţa din 5 iulie 2012, menţinând în vigoare hotărârea din 15 iunie 1928, reconfirmată la 20 februarie 1933, a luat mai multe hotărâri faţă de practica necreştină a incinerării morţilor.

Biserica Ortodoxă Română a avut şi are o atitudine clară şi ferm exprimată faţă de cei care s-au incinerat sau se vor incinera, consacrată prin hotărârea sinodală din anul 1928 şi reconfirmată prin hotărârea sinodală din anul 1933, asupra cărora nu s-a mai revenit în niciun fel, întrucât acestea exprimă punctul de vedere oficial al Bisericii noastre, fiind de datoria oricărui slujitor al Bisericii Ortodoxe Române să respecte aceste hotărâri, iar din punct de vedere pastoral, să lămurească şi să determine pe credincioşi să respecte tradiţia bimilenară a înhumării creştinilor”, potrivit Cancelariei Sfântului Sinod.

Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la Spitalul Elias, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat după ce regizorul a fost operat de peritonită.

Dana, soţia regizorului, a dat joi publicităţii un comunicat în care transmite presei că îi interzice publicarea şi difuzarea de imagini de la înmormântare.

107 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. i c said, on ianuarie 3, 2013 at 6:25 pm

    daca i se ofera si loc la cimitir si plata a jumate din cheltuieli,a nu dori inmormantarea e clar ca nu sunt crestini ortodocsi si e alegerea lor.
    fiecare face niste alegeri in viata lui si poate ca domnul nicolaescu a ales varianta incinerarii,iar sotia ii respecta dorinta,…
    dumnezeu sa-l ierte,dar nu stiu cat a fost de ortodox si dumnealui…
    indiferent ce a fost pe lumea asta..si cat de mare a fost…dincolo toti suntem egali
    cei care mai credem in asa ceva…si nu o spun din fariseism ci cu durere in suflet

    Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 4, 2013 at 10:13 am

      Am inteles ca Sergiu Nicolaescu mergea la biserica destul de des. Mi-e teama ca sotia lui tine mortis sa-l incinereze, desi el nu si-a dorit asta. In acest caz cred ca el nu are nici o vina daca se ajunge la incinerare. El nu mia poate decide acum pt el insusi, cei vii vor face cum cred. Nadajduiesc sa tina cont de propunerea Arhiepiscopiei Bucurestilor si sa-l inmormanteze crestineste.

      Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 1:49 pm

        @irina asa am auzit si io ca statea doar in biserica si dormea numai in sfantul altar !! io am auzit ca d aia a murit de ciuda ca la scos din biserica cu armata si cu tacul sa l duca la spital si el nu dorea sa iasa din sfantul altar !! io am auzit ca si sa nascut in sfantul altar !! io am auzit ca niciodata nu a iesit din biserica si filmele doar in biserica le facea !!

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 1:52 pm

        @irina asa am inteles si io ca sergiu era episcop patriarh si el de fapt a scris sfanta scriptura si el a facut canoanele si el ia sfintit pe sfinti si ca sergiu de fapt e dumnezeu io asa am auzit .. asa ca sa l incineram de 2 ori si imi pare rau ca nu ai fost tu sotia lui ca esti mai de treaba decat sotia lui cea rea

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 1:54 pm

        @irina asa am auzit si io ca de fapt nu era el sergiu n in filmerle in care a jucat ci era doar o holograma ca el de fapt era la rugaciunea mintii in biserica

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 1:58 pm

        @irina asa am inteles si io :ca a fost ucis de dusmanii bisericii ca el tocmai scria un testament mai nou ca Nuoul Testament , si am mai inteles ca numa el facea numa lucruri bune si nu rele si o iubea de fapt pe sotia cu care se certa ca nu se certa din rele ci pentru ca o iubia ,era plin de rugaciuni el nu vorbea decat despre rugaciunile in inima

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 2:00 pm

        @irina dute repede la sicriul lui si batei pe cei ce vor sa l arda ca vin si io cat pot de repede !! stinge repede focul si fa o groapa ca vin acu si io si te ajut fugi nu mai sta si mai asculta ce mai se zice pe acolo si spune ne si noua sa nu ramanem prosti

        Apreciază

  2. marcel said, on ianuarie 3, 2013 at 6:38 pm

    nadajduiesc sa ia familia o decizie sanatoasa !! majoritatea celor care nu duc o viata continua ortodoxa au sanse la batranete sa spuna numai prostii sa ia decizii grave si gresite

    Apreciază

  3. marcel said, on ianuarie 3, 2013 at 6:50 pm

    vor fi semne in cer.. si aici chiar in Israel care se pregateste de a implini grsita intelegere a profetiilor uitati la filmuletz ca la un semn

    Apreciază

  4. Lastun said, on ianuarie 3, 2013 at 8:41 pm

    UFO-Obiecte zburatoare neidentificate=draci=extraterestri-finte de pe alta planete-galaxi=draci= cercuri in lanuri de cereale-globuri luminoase=draci.

    Draci baga confuzie mare oameni slabi si ii incearca pe ceilalti, poate, poate, le asculta placa si se da cu ei.
    Cand Dumnezeu lucreza sau arata ceva oamenilor face in asa fel incat toti inteleg cea ce spune fie crestini ortodocsi, atei sau fie dusmani ai sai si ai oamenilor.
    Dumnezeu nu faca confuzie si tulburare, diavolul face toata confuzia si tulburarea.

    Poate o sa ziceti ca uni oamnei au facut unele OZN-uri, HARP, HOLOGRAME, etc, dar tot confuzie fac, deci pentru cine lucreaza… ? Sigur NU pentru Dumnezeu.

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 12:51 pm

      @Lastun io vroiam sa ridic discutia la faptul ca dracii daca ne fac smecheriile astea inseamna ca noi nu mai avem o credinta tare !1

      Apreciază

  5. sorina said, on ianuarie 3, 2013 at 8:45 pm

    Sergiu Nicolaescu este regizorul mascaradei din 1989 asa cum reiese din probele aduse de ziarul Cuvantul Romanesc din anul 2001, ca senator a contribuit la distrugerea Romaniei, iar ca regizor a contribuit din plin fara sa regrete vreodata la cosmetizarea istoriei , proslavind pe comunisti si batjocorind nationalismul – crestin al legionarilor. Arhiepiscopia Bucurestilor vrea sa faca circ pe seama unui necredincios necununat religios si care a vrut sa fie incinerat. Asazisa slujba l-ar ajuta cat o frectie la un picior de lemn.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on ianuarie 3, 2013 at 11:59 pm

      corect si la obiect
      ma bucur ca mai sunt care nu au perdeau pe ochi in a vedea ADEVARUL

      Apreciază

    • mariusmioc said, on ianuarie 4, 2013 at 4:39 pm

      Emisiune televizată cu Sergiu Nicolaescu despre revoluţia din 1989:
      Un fenomen unic în istoria militară universală. Nu se cunoaşte în istorie un caz în care partea înfrîntă, respectiv aceşti terorişti, să nu fi lăsat nici un mort, rănit sau prizonier: http://wp.me/pjejF-3Qx

      Apreciază

    • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 5:11 pm

      @sorina
      Viermii (dusmanii bisericii) nu dorm!Cu orice prilej ataca pe Hristos..

      Apreciază

  6. Lastun said, on ianuarie 3, 2013 at 8:48 pm

    Ma intreb daca toate cazurile astea de malformati grave de tot sant doar sursa pacatelor parintilor si casatori intre rude, sau mai sant si alte surse:radiati, contaminari cu substante periculoase, etc, ? Stie cineva mai multe. Desi la Dumnezeu nimic nu se intampla fara motiv.

    Apreciază

  7. Lastun said, on ianuarie 3, 2013 at 8:54 pm

    Banuiesc ca si cei care o sa aprinda lumanari pentru Sergiu Nicolaescu si sa se roage pentru el, tot rau fac, nu ?

    Apreciază

  8. nea Anderthal said, on ianuarie 3, 2013 at 8:54 pm

    …Tov.Serghei Nicolaevici a fost un bolsevic convins si nu ma mira nimic.Va asteptati sa-l ingroape in podeaua unei biserici asa cum au facut voevozii din vechime?

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 6:02 pm

      @andertale fi atent un pic :tu spui ca vrei sa refuzi cardu de sanatate ! dar pana acum ce card ai mai refuzat ?? deja vointza ta sa inmuiat in ceea ce priveste treaba cu legarea numelui de numarul fiarei !! asa ca iti va fi foarte greu !! curaj ! dar fi atent ca ti va fi greu si nu ai spus nici motivatia care te sustine sa nu iei cardu de sanatate !?adica constiinta ta iti va spune ca e acelasi cip ca cel de pe cardu bancar !! deci e posibil sa o fi bagat pe asta ca vei refuza cardu de sanatate ca sa ai ceva adepti in acest schimb de replici !! dar daca vrei sa te inseli pe tine insuti e naspa ! toate bune !! dar cuvintele boland si minti bolnave tot duhovnicul tau celebru ti le a insuflat ??

      Apreciază

  9. nea Anderthal said, on ianuarie 3, 2013 at 9:21 pm

    off topic
    Recent am postat un mesaj si am vorbit despre moloftele sf.Vasile si ce am auzit de la preotii de acolo.S-au gasit „ortodocsii de serviciu” si un intervenit asa cum intervin ei de obicei nimerind „like a fly into a horse’ass”.Trebuie sa clarific citeva lucuruiri ptr. aceste creaturi frustrate care nu fac decit „job’ul” satanei pe acest blogg.
    1) Nu se citesc moliftele asa de catre oricine sau in orice situatie cind vrea cireada!Cititi ce spun marii duhovnici si apoi vorbiti. Eu mai stiu asta si de la un calugar care mi-a spus foarte clar ca este foarte periculos si trebuie mai mult de un preot.Se face mai mult rau decit bine daca nu se respecta canoanele!
    2)La molifte nu pot veni petrecaretii,sectantii,ateii,etc.Preotul avertizeaza la inceputul citirii lor.Omul este liber dar trebuie sa suporte in final consecintele libertatii sale.
    3) Nu mi-a spus duhovnicul nimic despre vreo restrictie de citire a acestor molifte doar ca la cumpana dintre ani ar fi bine ca omul sa fie in biserica la rugaciune si nu la petreceri.De aceea s-a inceput cu o ora mai tarziu aceasta slujba,etc.Duhovnicul meu este foarte cunoscut si respecatt in tara si cred ca imi spune adevarul !
    4) N-am primit nici un „cip” iar cele de pe cartile de banca nu sunt cele de care se scrie in cartea Apocalipsei.Doar o minte bolnava si disperata sa caute senzationalul ar crede asa o bazaconie.NU MAI ESTE DRUM LUNG PINA LA CIP’URILE DE CARE SCRIE SF.IOAN SI SE PARE CA LE VOM „PRINDE” IN ANII CE VIN..etc.
    5)Tulburarile astea sunt facute de slugile necuratului ,multi dintre ei fiind infiltrati in biserica noastra ,unii chiar pe acest blogg.Mascariciul obsedat si multipelele lui personalitati este doar un exemplu.

    ps;am uitat sa spun ca de Sf.Sarbatori am venit in tara..etc

    Apreciază

    • pcmouse said, on ianuarie 3, 2013 at 10:57 pm

      nea Anderthal-lasa l pe marcel/ploiesti fa o paranteza..nu imi vine sa cred ca dupa tot ce ai citit pana acum gandesti asa..sigur esti dta?

      Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 1:30 pm

        @andertale si pc muse ,de ce voi care aveti carduri ii faceti bolnavi mintali pe cei ce nu vor carduri ?? cei ce nu vor carduri nu au zis de voi ca santeti bolnavi mintali !! vad ca santeti mult prea violenti si nu cumva vreti sa i omorati pe cei ce nu vor carduri daca tot ii considerati nebuni !!?? adica tu daca nu esti ateu nu estipetrecaretz ,nu esti sectar ..de ce te mai duci la molifte?? nu vreau sa raspunzi ci doar sa te intrebi pe tine !! de ce zicea popa al tau ca te smintesti daca citesti o carte? esti subtire cu capu si te smintesti ushor? nu esti matur ? asa te considera popa al tau sau chiar si esti ?/ iti place ca popa sa te considere incapabil mintal sa citesti o carte ca iei pusca si omori pe cineva??? nu te intreb ci doar ar fi niste intrebari pe care ai putea sa ti le pui ,dar tu nu ti pui intrebari pentru ca esti sanatos mintal !! si cu duhovnic patriarhu ,ok !! bine daniele cand ajugi in locu lui papa di la roma??

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 3:45 pm

        @mausu’
        Ce nu-i clar?De „petrica :cry wolf ” ai auzit?

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 4:20 pm

        @andertale cine a zis asta :4) N-am primit nici un “cip” iar cele de pe cartile de banca nu sunt cele de care se scrie in cartea Apocalipsei.Doar o minte bolnava si disperata sa caute senzationalul ar crede asa o bazaconie deci cei ce zic ca cipul de pe cardu bancar sant cele scrise in apocalipsa e bolnav mintal si tu nu ai scris deci asta ? acu zici ca e alt cip pe cardu medical si altu pe cel bancar ?? mai baiete tu esti ciudat si lasa ma in pace ia ce vrei tu !!

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 5:12 pm

        @pcmouse
        Ce anume nu-i clar?

        Apreciază

      • pcmouse said, on ianuarie 5, 2013 at 12:35 am

        bai multipersonalitate marcel ploiesti si cate clone mai ai..ce tot ma amesteci tu pe mine cu altul..ai grija ca acum ma abtin .dar daca insisti sa vezi tu ce fac eu cu tine aici pe blog si sper sa nu ne intalnim vreodata fata in fata..ca iti sparg ochelarii yoghinule.indracitule..daca saccsiv2 inca nu te baneaza si insisti sa mai insiri rahat sa vezi ce iti dau cu el pe fata..

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 5, 2013 at 10:32 am

        @pc michi maus sugi carnatu la morti si te dai caratist si caftangiu ??io s mai batran dar da adresa ta ca trimit pe cineva sa ma reprezinte ,astept adresa ca fac livrari la domuciliu !! mai da sperietoare mai esti !! am sa incui usa sa nu fi sa lingi wc ul !!

        Apreciază

    • crestinul ortodox said, on ianuarie 3, 2013 at 11:41 pm

      daca la tine in america Molifetele Sfantului Vasile Cel Mare , au interdictie de a fi citite ca acolo dracul este acasa ,ei …
      aici in ROMANIA iti spunem ca ORTODOXIA , Asta Ne Arata si este , a te ruga si a Cere AJUTORUL SFINTILOR ;
      mai intreaba si Parinti Calugari Adevarati de pe aici de prin Tara dar nu de aceia ce slujesc pe masonelul din deal ca de la aceia nu ai sa afli nimic bun ci …doar lupi in chiei de oaie
      uite Parintele Iustin Parvu A Citit Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare si la Biserica unde am mers s-a citit ani la rand Molifetele Sfantului Vasile cel Mare dar acum ca nu s-au mai citit , …
      m-am intristat si am inteles lovitura data cu ordin de ‘sus’ in BISERICA LUI HRISTOS …
      Insa , BUNUL DUMNEZEU , Insasi HRISTOS Care este Capul Bisericii sale Isi Va Face Curatenie in BISERICA SA atunci cand mai putin va asteptati , precum ‘un fur noaptea ‘
      amin!

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 3:47 pm

        @”crestinul ortodox”
        Omule,citeste cu atentie ce am scris ,mai ales ultima linie

        Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 10:02 am

      @andertale din comentul tau si al P Valica inteleg ca aveti Biserici diferite sau aveti numai informatii diferite !!! daca tu asteptai ca in Apocalipsa din Biblie sa scrie : „andertale cardu de la banca la care esti tu e rau !!” treaba ta ,sufletul tau ..nu cred ca intereseaza pe cineva daca tu ai sau nu cip ,card sau cartofi prajiti !! treaba ta !!! deci din ce citesc la tine p Valica si p Aldea sau cei ce au inteles ca sa nu citeasca moliftele sant niste mascarici !! nu e treaba mea ce zice patriarhu sau ce citesc preotii altora ,io fac ca tine :vad ce face popa al meu !! la 1 – e o diferentza intre moliftele citite de Sf Vasile si cele citite la alte ocazii ! nu cred ca patriarhu stie si celilati preoti sant idioti adica nu cred ca pana acu Biserica a stiut ceva si vine patriarhu sa ne invetze altceva , 2-la fel cred ca regulile astea ar tebui sa fie spuse cum sa spus si pana acum ,adica nu cred ca nu se stie ca la aceste molifte sant ispite si daca eu nu mi aduc tatal posedat si ateu la molifte atunci sa vina doar sfintii la molifte ?? zic si io niste intrebari 3- aici la punctul asta inseamna ca p Valica a inteles gresit si saccsiv a inteles gresit 4- io am inteles ca si cipu asta bancar are 666 dar daca tu spui ca nu are faci cum vrei ,io cum sti am o minte bolnava si s foarte fricos asa ca nu le iau nici pe astea ,dar daca tu spui ca in apocalispsa sfantul Ioan spune cuvantul „cip” cred ca ai citit altceva ,io nu vazui cuvantu cip in apocalipsa Bibliei din raftul meu si aici faci tu ce vrei si nu vad ce ne spui noua ce faci tu ca dac nu facem ca tine avem minti bolnave ,io ma bucur ca tu ai card si ai minte sanatoasa sant foarte bucuros si nu vad de ce ar fi cineva suparat ca tu ai minte sanatoasa si ai card cu un cip diferit de cipurile din viitor 5- tulburari nu cred ca sant deoarece la orice subiect unii e pentru si altii pro !! unii spun ceva altii altceva ,deci tu vrei sa luam cardurile de la banci ca altfel santem bolnavi la cap si daca io nu iau card fac tulburari ? nu te tulbura sau tulbura te ca io tot nu l iau !! io nu l iau ,dar tu si preotu tau luati carduri ca santeti ok ??!! e treaba mea ce faci tu si preotu tau ?? de ce tu l faci pe preotu meu bolnav mintal nu inteleg ?? dar iarasi e treaba ta !!

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 3:38 pm

        @marcel
        Cind am spus eu ca preotul tau e bolnav mintal?Doar citind mesajele tale haotice inteleg ca nu esti intreb la minte.De ce arunci pisica in curtea altuia ‘martirule”? Ce ANATEME ai miai dat recent ‘sfantule”?

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 3:47 pm

        @andertale nu mai face pe prostul !! cand spui ca e bolnav mintal ORICINE crede ca cardurile sant rele si tu sti ca s multi preoti care zic asta si preotul meu zice tu te faci ca glumesti ? tu nu poti sa uiti ce ti am spus eu ,deci matalutza cum te impartasesti ? sau popa al tau te impartaseste stiind ca esti un bun injurator ?? tu esti crestinul care te invatza duhovnicul tau cel mai bun din lume sa injuri crestineste ? oricum esti TARE !!! ai bagat frica in STOP 666 si in toti care ziceau ca cardu nu e bun ,toti care pana acu ziceau sa nu luam carduri dupa ce tu iai facut bolnavi mintali tac ca pestii !! bravo ! unde meriti aprecieri io te apreciez !! esti un injurator care bagi groaza n dusmani !! dar ramane cum am stabilit :ne intalnim la judecata lui Hristos !! sa nu uiti sa ti iei cardurile cu 667,5 !!!!!

        Apreciază

  10. Lastun said, on ianuarie 3, 2013 at 9:40 pm

    nea Anderthal nu crezi legea aprobata: H.R. 3962 care cere implantare cu CIP RFID IN MANA in SUA pentru cine doreste sa beneficieze de servicile medicale si ca este cea care se spune in Biblie ca este semnul fiarei, la americani aceasta lege isi incepe aplicare din MARTIE 2013, nu crezi ca este grav ? Unde sant ANII ca americani mai au o lina jumate sa zicem ?
    nea Anderthal nu ai dori sa ramai in tara de tot sa nu mai pleci afara ?

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 3:56 pm

      @lastun
      NU AM SCRIS SAU GANDIT VREODATA CA AS FI DE ACORD CU ASEMENEA LEGI ! DOAR „ORTO-MAYASII” DE PE ACEST BLOGG AU DEDUS ASTA!SE PARE CA „LUNGILE LOR PERIOADE DE POST SI RUGACIUNE” LE-A INTUNECAT SI PUTINA MINTE CU CARE AU FOST INZESTRATI DAR CARE NU S-A DEZVOLTAT DE LOC.ACEST BLOG A AJUNS DE RISUL LUMII SI ASTA ESTE DIN VINA MEDIATORULUI.TOT DIN CAUZA ASTA AU PLECAT PERSOANE CARE AVEAU LUCRURI INTERESANTE DE SPUS(DE FAPT NOI ASTA FACEM;SCHIMBAM PARERI SI VENIM CU STIRI CA SA FIM INFORMATI!).NU CRED CA VASILE AR FI PERMIS OLIGOFRENILOR DE GEN „PLOIESTI/MARCEL/etc” SA POSTEZE!

      PS:EU PLEC AFARA DOAR LA MUNCA,AM INCHEIAT SOCOTELILE ACOLO CU TOATE CA TOTI(90%) CUNOSCUTII DE ACOLO NU M-AU INCURAJAT SA REVIN IN TARA.NIMENI NU A SPUS CA FAC BINE,NICI PREOTUL NICI ALTII DE LA BISERICA ROMANEASCA CU TOATE CA MAJORITATEA ERAU BUNI ROMANI ORTODOCSI PTR.CA STIU SITUATIA DEZASTRUOSA IN CARE SE AFLA ROMANIA!DACA SE INTIMPLA CEVA INTRE TIMP AM DOAR UN „BACK-PACK” SI SUNT FOARTE MOBIL.

      Apreciază

      • Sorin said, on ianuarie 4, 2013 at 7:31 pm

        Andertal@
        Adu-ti aminte de spusele parintelui Arsenie Boca, cum ca multi or vrea sa se intoarca in tara si n-or mai putea.
        America nu e la o aruncatura de batz omule.
        Sper ca nimeni sa nu ia si nici macar sa-si doreasca sa ia vreun document cu cip.
        Tineti minte ce spunea parintele Adrian Fageteanu: nu primiti, pentru ca acestia sunt vileni vicleni vicleni!
        Stia el parintele ce spune, ehe!

        Apreciază

  11. mihailandrei said, on ianuarie 3, 2013 at 10:58 pm

    Crestrinarea unui popor a inclus totdeauna abandonarea incinerarii si adoptarea inhumarii, cu fata spre rasarit.
    In timp ce Budha a fost ars, Iisus a fost ingropat si inviat din mormant, e simplu de gandit cam ce vor adeptii religiilor.Numai adeptii hinduismului si budismului vor sa fie arsi dupa moarte.

    Ortodocsii cunosc bine provocarile ordinare venite din partea gruparilor ce se inspira din religiile orientale.
    Cunoastem bine tentativa mizerabila de „armonizare” a Crestinismului cu paganismul yoga, karma, incinerare etc.

    Mantuirea vine prin Iisus Hristos care nu a fost incinerat.
    Sa fie clar, e vorba de respingerea din start a oricarei imixtiuni hinduse in Credinta Ortodoxa.
    De multa vreme se incearca armonizarea panteismului indian cu Ortodoxia care respinge ferm o astfel de idee nebuna.

    Se doreste inserarea ereziilor hinduse in Crestinism, sustinand ca nu-i nici un fel de incompatibilitate.
    Treaba asta se practica si acum, vezi MISA sau Kamala, am dat doar nume pt ca sunt cele mai cunoscute.
    Budismul si hinduismul nu-s straine de new-age.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on ianuarie 3, 2013 at 11:30 pm

      este vorba de apartenenta masonilor la new age …ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA precum uleiul

      Apreciază

  12. crestinul ortodox said, on ianuarie 3, 2013 at 11:28 pm

    pe televiziunea nationala a rulat in aceasta seara filmul „Mircea „nu si Ce Batran cum ne spune si arata ADEVARUL ISTORIC
    toate bune… pina am vazut semnele masonilor in acest film ;insasi Sergiu Nicolaiescu care in a jucat in acest film a aratat vizibil in ochii acestui popor orbit de minciuna si trucajul Istoriei anume semnul clar satanicesc , tinand fraul calului si cele doua degete ridicate in sus , semnul coarnelor si cu ‘stop cadru’ pe acest semn un fel de long time …
    asemeni mehmet in replica data vizitiului ‘ben gay cate zile i-am sorocit lui Mircea pentru raspuns , la care vizitiul turc a raspuns 6 , inaltimea ta ; si atunci mehmet a spus 6 ragaz 6 ragaz(de cateva sec ) 6 … adica
    semnul fiarei pus in regizarea din cadru si aratat , pronuntat fara menajament
    acestea doua sunt cele Mai Clare … mai sunt si altele …precum ca acest film rulat pe tvr1 este fim regizat de masoni unde raposatul sergiu nicolaescu dovedeste clar apartenenta sa masonica …
    astfel au trucat istoria si vor indobitoci aceasta Natie si a indeparta-o de Neamul Sau Adevarat si Credinta Cea Sfanta – ORTODOXIA …
    iar referitor la inmormantare lui sergu nicolaiescu , DUMNEZEU sa-l ierte … candva a fost crestin …dar
    paganii si cei lepadati de DUMNEZEU ADEVARAT , ADEVARUL i descopera si Arata ce au fost si cum au fost in viata crestin sau pagan
    amin!

    Apreciază

  13. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 9:24 am

    Sergiu Nicolaescu in ultimi ani a avut numeroase accidente eu le consider ca pe niste avertismente de indreptare si nu s-a schimbat cu nimic.Daca nu sa spovedit si nu s-a impartasit este clar ca nu avea nimic cu credinta ortodoxa.Nu s-a casatorit niciodata in biserica deci traia in curvie.Ca regizor, scenarist si ca om parea un om de calitate si nu a atacat biserica ca frati Mungiu.Dumnezeu sa-l ierte!

    Apreciază

  14. daniel said, on ianuarie 4, 2013 at 10:09 am

    Spunea cineva pe aici ca parintele Aldea ar fi fost oprit de la slujire. Ati auzit ceva? Chiar e adevarat?

    Apreciază

  15. marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 10:23 am

    acu inteleg de ce se scumpeste curentu electric la noi ,ca sa fie un echilibru planetar :http://www.presaonline.com/stiri/extern/ungaria-a-redus-preturile-energiei-livrate-populatiei-cu-10-si-pregateste-o-noua-astfel-de-masura-2123395.html

    Apreciază

  16. STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 12:44 pm

    Tovarasul Sergiu Nicolaescu a trait ca un gunoi si a murit ca un gunoi. A fost comunist convins atat inainte cat si dupa revolutie. Doar nu credeti ca primea patru mandate de senator asa pe de-a moaca. Nu a fost niciodata casatorit si a avut trei neveste si nici un copil. Aici l-a intrecut pe tovarasul sau Ion Iliescu care nu a avut copii dar a avut o singura nevasta. Tov. Iliescu spune ca a fost zguduit de vestea mortii lui Nicolaescu. Normal, doar faceau parte din aceeasi gasca de banditi care au distrus aceasta tara. Sigur ca la exterior Nicolaescu era un om impecabil dar asa cum erau vechii farisei, mormant varuit. A falsificat istoria prin filmele sale. Televiziunile pedaleaza numai pe latura filmelor fara sa tina cont de contributia pe care a avut-o la revolutia din decembrie. Televiziunile niciodata nu vor spune adevarul pentru ca Nicolaescu face parte din acelasi sistem nenorocit.

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 12:55 pm

      @ STOP 666 ti e frica de injuraturile lui andertal ? tocmai ce a zis ca cei ce spun de rau cardurile au mintile bolnave!! iti face placere sa ti zica cineva ca ai mintea bolnava ,e in regula ca andertal sa zica ca p iustin Parvu si ceilalti au mintile bolnave?? daca nu i zici nimuc atunci e clar un semn de intrebare !probabil santeti aceasi persoana sau ..

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:28 pm

        Marcele, tu nu ai cu cine sa te certi?

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 3:50 pm

        @STOP 666 ,nu zici ca esti fricos ci zici ca io caut cearta ?? bine ! las o asa dar atunci schiba ti nik ul cum ti au zis si altii !! cum caut cearta daca tu zici ca esti stop 666 si andertal ii face pe cei stop 666 bolnavi mintali si tu esti neiubitir de cearta ?? daca io ziceam ca s bolnavi mintali cei ce nu iau cardu nu ma certai tu ?? ba da!! dar daca te facu andertal bolnav mintal iti place ba mai mult zici ca io caut cearta !! sa o lasam asa ca vad ca ti place !! e si o cearta pentru adevar dar tu nu sti !!

        Apreciază

      • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 3:59 pm

        @marcel

        DE CE MINTI PERVERSULE? CE AM SPUS EU SI CE AI INTELES TU,BOLUNDULE?SUNT SIGUR CA ITI VEI LUAT CARDUL MEDIACL CU CIP CA ALTFEL NU ITI VEI MAI PUTEA LUA BARBITUCELE!

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 4:14 pm

        @STOP 666 ,pana acum il iubeau o groaza pe P Iustin si acu ca andertal la facut bolnav mintal chelalaiti ca un catelush ciuuaua si nu l aparati pe p Iustin ca voi e iubitori de necearta ?? auleu cum e si cu perversitatea asta !! deci daia nu l aparati pe parintele ca nu iubiti cearta ,mai sa fie !! iubitori de parinte Iustin unde santeti ?? asa si cand pe Hristos o sa l jigneasca voi sa taceti ca esteti iubitori de pace ! bravos !

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 4:22 pm

        @andertale daca esti serios spune ai raspus la recensamant ????????? cipu pe cardu bancar il ai ?? atunci ce tot faci atata galagie??

        Apreciază

  17. marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 1:41 pm

    @andertale razboi impotriva cuvantului spune ca cei ce lupta contra cipurilor e protestanti iar tu spui ca cei ce lupta cotra cipurilor este bolnavi mintal !! concluzia ca tu esti blogeru sef de la razboinici este clara !! ia mai si cardu meu ca tu zici ca nu are 666 si treaba ta ,dar nu i mai face tu bolnavi mintali pe cei ce nu vor carduri !! ca tu nu vorbesti nici contra implantului nu mai are sens sa spun !! bineinteles ca nu ma doare pe mine de ce faci tu dar nu esti tu Dumnezeu sa faci pe aproapele tau chiar mereu :tigani jidani bolnavi mintali ,daca tu ai simulti sustinatori nu ma uimeste ca mai multi se duc in iad decat se duc in rai !! in nou an iti urez suscese la ofertele cu reduceri daca ai card !! toate cardurile sa vie la andertalu !!! vezi ca tin cu tine ?? da pe bune adresa ca ti trimit si eu carduri de la farmacii de la amicii care renunta sa ai ceva avantaje sa fi un ascet al cardurilor

    Apreciază

  18. blue said, on ianuarie 4, 2013 at 1:56 pm

    Fiecare are dreptul la propria alegere in ceea ce priveste credinta. Daca SN a hotarat in deplina cunostinta de cauza si de facultati mintale ca e cel mai bine sa fie incinerat, nu e nimic e facut/modificat, nici de catre familie, nici de catre Biserica. Daca ideea incinerarii a fost insa a femeii ramase in urma lui, greseala alegerii ii apartine, si atunci cum isi asuma Biserica Ortodoxa aceasta? ( omul fiind botezat crestin ortodox…. )

    Apreciază

    • elena said, on ianuarie 5, 2013 at 3:29 pm

      Blue,oare este Botezul de ajuns pentru a te numi crestin ortodox?Tu ce crezi,ca este de ajuns ca ai fost botezat,sa zicem,acum 75 de ani,dar intre timp,tu nu ai mai stiut de Biserica,nu ai mai prea fost pe la o Sf.Liturghie,nu ti-ai batut capul sa te cununi religios,ci ai trait cum si cu cine ai vrut tu si,mai mult,nu stii de Spovedanie si de Sf.Impartasanie…te mai poti numi oare ortodox?Suntem ca sectantii,isi inchipuie cineva ca singura conditie pentru mantuire este sa fi fost botezat?

      Apreciază

  19. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:09 pm

    Absolut toti sunt de acord ca aceste carduri sunt extem de primejdioase.Primejdios este si faptul ca toate datele se introduc prin calculator.

    Apreciază

  20. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:17 pm

    In cele mai multe cazuri calculatoarele in loc sa scurteze timpul il prelungesc sunt folosite aiurea acolo unde nu este nevoie un exemplu la farmacii.La fiecare persoana stai 15 minute.La cardurile bancare era foarte buna si banda magnetica dar au pus cip cica sunt mai sigure.Vrajeala… era foarte sigur si fara carduri de nici un fel.

    Apreciază

  21. STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:30 pm

    Apreciază

  22. STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:31 pm

    Apreciază

  23. STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:32 pm

    Apreciază

  24. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 2:36 pm

    Toata tehnologia aceasta {{calculatoare,televizor,telefonie,radio,armament },masinarii de tot felul au origine si inspiratie demonica toate acestea au facut ca omul sa se creada puternic si independent.Dupa razboiul asta care bate la usi o sa ajungem din nou la starea simpla de dinainte si este mult mai bine asa.

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 3:11 pm

      Crezi ca dupa razboi va urma un imparat ortodox si inca 30 de ani, apoi va venii antihristul?

      Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 3:54 pm

        @STOP 666 ,da eu vad ca zici asa cum cred si eu dar pe bune ti e FRICA de andertal ?? mie si la altii cand am zis ceva ce nu credeai tu ai avut ceva de spus dar de andertal se vede ca ti e frica sa i zici ca nu vorbeste frumos macar ?? cum sa i faca „bolnavi mintali ” pe cei ce cred ca cardurile s rele si tu cu cuvinte frumoase macar NU I ZICI NIMIC ??? adica atunci cand mie sau la altii stilisti ..le ai zis ceva contra acu lu andertal dardai de frica sa i zici ceva sa i arati obrazul gros de necrestin ??

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 4:08 pm

        @STOP 666 ,uite cum e treaba : si Maria cand zic io ca un preot greseste sare ca un arc pe mine si ma face in tot felu ,dar cand ea maria zice de rau pe patriarh sau pe alti preoti nu sare singura pe ea !! asa si acu tu pui chestii anticip dar daca era altcineva in locu lu andertal ii ziceai ca omu normal ii ziceai ceva ,dar frate a intrat o frica in voi care se vede !! eu o spun dar altii nu o spun dar se vede ca va e frica ci numa la mine sariti ! bine faceti ce vreti dar santeti cel putin fricosi ca ce alceva va tione sa nu i ziceti nimic ?? daca io te faceam bolnav mintal jura tu ca nu mi ziceai nimic !!!

        Apreciază

  25. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 3:15 pm

    Urmatorul pas o sa fie acela ca nu o sa mai poti cumpara medicamente de nici un fel chiar daca le platesti fara a folosi blestematele lor de carduri.Atunci chiar ca este grav.Si majoritatea avem nevoie de medicamente dupa ce ne-au distrus cu toate otravurile prezente in hrana in aer.

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 5, 2013 at 10:37 am

      @gerica sa nu ti fie frica de lipsa medicamentelor !! daca ai sti ce se pune in anumite medicamente ,substantele ce trebuiu bagate in oameni prin vaccinare -pentru ca nu se mai ingramadeste lumea la intepaturi-au fost bagate in diferite medicamente !! ca erau deja cumparate si se mai face si reclama la tv !!!

      Apreciază

  26. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 3:26 pm

    Nu stiu ce sa zic in problema asta ,dupa cartea Sfarsitul Omului de Zosima Pascal daca nu gresesc asa s-ar intelege.Dar din cea ce se vede acum in real nu prea se intuieste asta.Cei care vor supravietui razboiului vor afla adevarul.

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 3:59 pm

      @gerica si io cred ca STOP 666 are dreptate ca scrie sin orice carte despre apocalipsa ca „antihrist porneste razboiul 3” !!!! asta ca sa l recunoastem si inca ceva : asta e ultimul papa !! 2 sfinti mari rusi au spus foarte clar asta!!!! pai va fi faza a 2 a a razbelului in care se vor da si bonboane atomice si neutronice si de care nu ne duce mintea deci cine va mai trai cu canceru si fara iarba …??? zic si io ca sa vorbim chestia ?? tu zici ca se poate trai?? dupa un raboi atomic si .. iti dai seama ce copii se vor naste??

      Apreciază

      • Mălin said, on ianuarie 4, 2013 at 4:39 pm

        cum se numesc sfintii rusii care au zis ca este e ultimul papa vreau sa stiu si eu ?

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 5:51 pm

        @Malin abia astept sa i mai spun de mii de ori dar i am mai spus de cateva sute de ori sau tu esti mistocar?

        Apreciază

      • Sorin said, on ianuarie 4, 2013 at 7:47 pm

        Si eu vreau sa stiu cine sunt cei 2 mari sfinti rusi care au spus ca este ultimul papa!
        Multumesc anticipat!

        Apreciază

  27. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 3:36 pm

    Daca stai logic sa te gandesti ca om nu vad de ce ar mai fi nevoie de 30 de ani ca lucrurile sa mearga bine dupa care imediat sa se ajunga din nou la rau.Multi spun ca antihristul e deja pe pamant si asteapta terminarea ostilitatilor din al 3lea razboi mondial.Pai ar fi cam bosorog dupa trecerea celor 50 de ani aproximativ.

    Apreciază

  28. absurdul said, on ianuarie 4, 2013 at 3:47 pm

    Bună ziua! În Republica Moldova Crăciunul se sărbătoreşte pe stil vechi. De ce nu s-a trecut la stilul nou? Să fie Rederaţia Rusă la mijloc? http://www.publika.md/ghimpu-si-chirtoaca-au-starnit-furia-preotilor–sa-isi-ceara-iertare_1197281.html

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 4:04 pm

      @absurdu ,la noi in romanica cand cineva din politica s a bagat in treburile Bisericii episcopii i au dat anatemei -vezi cazul Gherasim Saffirin !! asa ca inseamna ca preotii aia nu s ortodocsi ! ca dac era ortodocsi trebuiau sa si foloseasca harul si sa nu i mai primeasca in biserici sa i dea anatemei ca alfel ie tot politica politica bisericeasca care e tot ceva necanonic !!!

      Apreciază

    • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 7:10 pm

      @ABSURDU
      PTR. CA REP.MOLDOVA ESTE INCA SUB PATRIARHIA MOSCOVEI ! EI NU-S ACEEASI CU STILISTII DE LA NOI!

      Apreciază

  29. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 4:26 pm

    Dupa ce crapa Benedict asta vine ultimul papa ,Petrus Romanus asta e ultimul papa.Asta se va inchina antihristului dar va vedea ghearele asa spun profetiiile.Antihristul e pregatit de masoni ei de fapt au pregatit 10 candidati sa deruteze.

    Apreciază

    • Mălin said, on ianuarie 4, 2013 at 4:42 pm

      astea cu Petrus Romanus sunt profetii de pe filiera catolica , aceste profetii nu au nici o credibilitate printre adevaratii ortodocsi

      Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 4, 2013 at 5:56 pm

        @Malin imi place ce ai comentat deci iti raspund : Sf Serafim (Alexiev) si sf Serghie (Jazadjiev) in cartea „Ortodoxia si ecumenismul „”dar si in alte brosuri ORTODOXE !!!

        Apreciază

  30. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 4:37 pm

    Marcele chiar daca se va da bombe atomice si cu neutroni ba si cu arme chimice vor ramane totusi si zone neinfestate.Se poate trai si radiat depinde de distanta la care te afli fata de ciuperca atomica si mai exista si bunkare.Ce este interesant este ca moartea se va ridica de pe pamant de catre Dumnezeu, asa ca oameni ar vrea sa moara datorita chinurilor provocate de radiatii sau ce va mai fi si nu se va putea.

    Apreciază

    • Sorin said, on ianuarie 4, 2013 at 8:01 pm

      Pai daca profetiile spun ca se vor ascunde oamenii prin pesteri si prin vagaunile pamantului, inseamna ca vor trai oameni pana la a Doua Venire!

      Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 5, 2013 at 10:40 am

        @sorin ai spus ceva ce e prea normal !! vor fi bineinteles dar sfintii se rugau sa nu traiasca acele vremuri ca capu nu prea mai e sanatos dupa bonboane atomice … si vor supravietui in primu rand cei ce o sa se bage in buncare adica elitele si slugile lor slugoase…iar iubitori de Hristos la a 2 venire vor fi un episcop un preot si 2 sau 3 mireni .. toti sfintii asta a spus ,toate bune

        Apreciază

  31. crestinul ortodox said, on ianuarie 4, 2013 at 4:41 pm

    gresesti aici , profetiile Sfintilor Parinti spun si arata clar ca patriarhul Ierusalimului va vedea ghearele in loc de maini ascunse de manusi si cochite in loc de picioare si asta se va intampla atunci cand va vrea ase introna ca lider religios la ierusalim in templu dar va fi pus de Patriarhul IERUSALIMULUI de a spune Crezul Crestin Ortodox si cand va ajunge a spune ‘Si intr-unul Domn IISUS HRISTOS , Fiul Lui DUMNEZEU , …” va tace si isi va scoate manusile si patriarhul Va spune tu esti antihristul ….atunci va porunci slujitorilor sai , antihristi sa -l omoare pe Patriarhul Ierusalimului si va fi omorat …

    Apreciază

  32. Vasilica said, on ianuarie 4, 2013 at 4:53 pm

    Oaiii!! astia mai arata si crematoriu..si sus pe perete mai este atarnata si o cruce ortodoxa…
    http://www.dcnews.ro/2013/01/cum-arata-cuptorul-in-care-va-fi-incinerat-sergiu-nicolaescu/

    Apreciază

  33. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 5:02 pm

    Malin
    Este adevarat ca provin de pe filiera catolica eu totusi am un articol pe unul din bloguri dau si linkul ca sa vada si ceilalti despre ce este vorba :
    http://acvilaortodoxa.wordpress.com/2012/05/02/profetia-papilor/ fiind o profetiie catolica trebuie sa fim cu mari rezerve nu vreau sa smintesc pe nimeni.

    Apreciază

  34. STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 5:28 pm

    Apreciază

    • marcel said, on ianuarie 5, 2013 at 10:41 am

      @STOP 666 am auzit ca o sa apeleze la firme de curierat ,adica iti suna tot un tip la usha !

      Apreciază

  35. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 6:03 pm

    crestinul ortodox
    Am facut o confuzie asa este, nu papa ci patriarhul Ierusalimului este cel care observa ghearele si copitele antihristului .

    Apreciază

  36. STOP RFID 666 said, on ianuarie 4, 2013 at 6:16 pm

    UN NOU ZEU CARE-SI CERE ,,OFRANDA” – MEDIUL

    http://www.romanialibera.ro/timpul-liber/eco/taxa-auto-va-fi-inlocuita-cu-un-timbru-de-mediu-289103.html

    Apreciază

  37. ORTODOX said, on ianuarie 4, 2013 at 6:57 pm

    Pacat de sufletul lui Sergiu …

    Apreciază

  38. nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 7:02 pm

    OFF TOPIC
    PTR.TOTI TEMBELII CARE CITESC ACEST BLOGG SI NU INTELEG SIMPLE PROPOZITII IN LB. ROMANA:

    -IDIOTILOR,EU N-AM NICI UN ACT CU CIP (PASAPORT,PERMIS DE CONDUCERE,etc) CI DOAR UN CARD BANCAR PE CARE NU APARE NUMELE MEU SI PE CARE L-AM PRIMIT PRIN POSTA !ESTE IN AFARA TARII SI NU SE PUTEA ALTFEL.N-AM SEMNAT NIMIC PTR. ACEST CARD

    -NU-S DE ACORD CU CIPUIREA POPULATIEI.

    -AM PRIMIT PE CEI CARE FACEAU RECENSAMINTUL,CE-I RAU IN ASTA?NU A FOST SF.IOSIF CU MARIA „LA VIFLAIM SA SE INSCRIE” CUM SPUNE COLINDUL?VOI CARE MA CRITICATI LOCUITI CUMVA IN PADURE?

    PS:SPER CA SUNTEI LAMURITI.CIND AM SPUS „TEMBELI” M-AM GINDIT LA „MARCEL” SI CLONELE LUI SI LA TOTI CARE GINDESC CA ACEST RETARDAT !

    Apreciază

    • pcmouse said, on ianuarie 5, 2013 at 12:42 am

      nea Anderthal-lasa l in pace pe tembel.daca saccsiv2 nu ia nici o masura in privinta lui ii promit eu ca il fac de boala copiilor pe acest carnat marcel ploiesti

      Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 5, 2013 at 10:47 am

        @pc michi sobolanu am murit de frica sau te aleg sef de banda ca vad ca esti tare !! pupa l in fund pe copil mai sobolan periculos cu boli ca ciuma si lepra !! vai ce tare esti !! dac eram gagica te iubeam fara numar ca ni place tipii asa tari ca tine !! du te dupa sergiu si spune i despre incinerare

        Apreciază

      • pcmouse said, on ianuarie 5, 2013 at 11:05 am

        ai ciopartit limba romana cocalarule..”fara numar”?”manelistule..de ce nu te iei de labuta(de mana)cu marean care a devenit…mirela intre timp….voi ar trebui sa dati un test inainte de a intra pe net si a scrie…si un negru care vrea sa primeasca cetatenia romana stie mai bine ca voi sa scrie …si da teste nu gluma..

        Apreciază

      • pcmouse said, on ianuarie 5, 2013 at 11:06 am

        ia zi ochelarist pervers cu ce user postezi pe apologeticum?

        Apreciază

  39. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 7:31 pm

    Da inainte de ce nu va certati cand era Saccsiv ca sunteti demult amandoi pe blog?Marcel inainte era „gil” iar pe dumneata nea anderthal te stiu de vreo 2 ani.Poate ca esti mai demult.Am observat ca amandoi sunteti anti cip ,antiecumenism si acu va luati din te miri ce.Sper ca nu va suparati amandoi sunteti simpatici cel putin pentru mine.

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on ianuarie 4, 2013 at 7:49 pm

      @GERICA64
      Multzam’ fain omule!Deci a fost „gil”,rimeaza cu „pedofil”,etc.Tu nu vezi ce tampenii scrie nemernicul asta pe blog?Ce rost are circul pe care-l face acest individ pervers?

      Apreciază

    • Sorin said, on ianuarie 4, 2013 at 8:40 pm

      Gerica@
      Vicleanul ce treaba are decat sa semene zazanie intre crestini!

      Apreciază

      • pcmouse said, on ianuarie 5, 2013 at 12:45 am

        si saccsiv2 de ce nu il baneaza pe agramat?f f suspect..parca lasa dinadins pe tembel sa scrie ca sa plece lumea de pe acest blog..

        Apreciază

      • marcel said, on ianuarie 7, 2013 at 12:00 pm

        @pc muse tu care l ai injurat pe saccsiv acu vii cu rugaminti la adresa lui ?? ia mai pune inca odata injuraturile la adresa lu saccsiv ca sa ne amintim ce baiat cuminte si civilizat esti !! ba tampitule ia o gura de etnobotanice ,baga nasu in o tzeava de eshapament si te linisteste !!

        Apreciază

  40. Mălin said, on ianuarie 4, 2013 at 11:19 pm

    Auziti ce abereaza babaciunea asta:

    Iolanda Nicolaescu a mai marturisit ca Adrian Sarbu de la PRO TV, prieten foarte bun cu Sergiu, a cerut ca preotii de la Casin sa tina o slujba pentru defunct, dar ca acestia au refuzat deoarece urma sa fie incinerat apoi.

    „Domnul Sarbu de la PRO TV a vrut sa se ocupe de tot, a cerut o slujba, a vrut sa il depuna la Casin si preotii au spus ca nu au voie. Ei erau foarte buni prieteni. Sunt ideile ortodocsilor inapoiati, catolicii nu fac asa. El a vrut sa fie incinerat, asta e dorinta lui. M-a sunat un preot si mi-a spus ca ortodoxia nu permite. Domnul Sarbu va face un fel de mormant pentru el, va lua coroanele si crucea si le va depune simbolic la Buftea”, a mai spus Iolanda.

    http://www.wowbiz.ro/sora-lui-sergiu-nicolaescu-socheaza–nu-exista-nicio-hartie-la-judecatoria-sectorului-1–este-o-inventie_34976.html

    Apreciază

  41. gerica64 said, on ianuarie 4, 2013 at 11:39 pm

    Asta-i explicatia pentru care a cerut sa fie incinerat :””In vara imi spunea ca, daca il incinerez, sa iau o lingura din cenusa lui si sa o vars in mare. Adora litoralul. Nu suporta ideea ca viermii sa ii manance carnea”, a mai spus aceasta.”Am vazut multe filme in care apare scena cu aruncatul cenusei in mare.Mai exista si practica ca cenusa prin mijloace tehnice foarte scumpe sa fie adusa la starea de cristal.

    Apreciază

  42. Mălin said, on ianuarie 5, 2013 at 1:01 am

    Despre sotia lui S. Nicolaescu:
    „Tot cartierul o ştia de nebună”
    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/paul-petrovici-sergiu-nicolaescu-o-face-praf-pe-sotia-regretatului-regizor-429346.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.