SACCSIV – blog ortodox

Mircea Badea, procurorul si Dumnezeu

Posted in MIRCEA BADEA by saccsiv on ianuarie 31, 2012

In emisiunea “In gura presei” din seara zilei de 31.01.2012, Mircea Badea iar a avut o criza de satanism …

Realizatorul din ce in ce mai intunericit al Antenei 3 a facut o referire scurta la stirea din Adevarul, conform careia procurorul Roman Florin Trăienuţ a fost audiat ieri de reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) deoarece si-a facut cunoscut public sprijinul pentru manifestantii din Romania.

Apoi l-a atacat turbat pe respectivul procuror caci si-a permis sa declare ca:

politica mea este să fac voia Tatălui nostru din ceruri”.

Iar pe cei care ar spune ca-i bine ca un procuror sa fie credincios, i-a numit … giboni.

In acelasi context s-a aratat oripilat de un nenumit judecator care isi pemite sa-si faca semnul crucii cand aude clopotele batand.

Articolul respectiv din Adevarul il gasiti la:

Trăienuţ Roman, procurorul lui Dumnezeu

   Nu stiu cat de credincios este sau nu procurorul. Nu stiu nici daca e sincer. Nu stiu nimic despre el. Ideea e ca Mircea Badea nu suporta cum de un procuror a putut pronunta o astfel de fraza. Deja nu-l mai interesa ca acela era impotriva guvernului si sistemului, caci pentru MB ceea ce conteaza in primul rand este anti crestinismul. In jurul urii acesteia construieste mai apoi restul temelor abordate. Anti crestinismul a devenit deja de multa vreme pentru el tema centrala.

Ce folos ca Antena 3 e anti Basescu, daca e si un cuib de satanisti?

VIDEO: ANTI CRESTINISM la Antena 3

VALENTIN STAN ataca si el ORTODOXIA: „intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o pe Route 66, aleg Route 66”

 

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 31, 2012 at 11:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Mălin said, on ianuarie 31, 2012 at 11:14 pm

    Urmariti aici emisiunea Sinteza Zilei sa vedeti ce spune procurorul incepand cu 01:11:54 şi apoi sa vedeti reactia celor din platou cand procurorul isi sustine opiniile din punct de vedere ortodox
    Cel mai dur a rectionat bosgorul probabil si jidan Frunda Gyorgy

    http://inregistrari.antena3.ro/view-31_Jan-2012-Sinteza_Zilei_cu_Mihai_Gadea-12.html

    Apreciază

    • silviu said, on ianuarie 31, 2012 at 11:35 pm

      cat o sa mai fie un singur roman, Romania nu va murii si oricat ar incerca sa ne distruga nu vor reusii pentru ca o sa mai fiu eu, o sa mai fii tu, o sa fie cineva, si daca nu o sa mai fie nimeni, o sa iasa Stefan din mormant si tot nu o sa murim!!!!!

      Apreciază

    • Ciprian said, on februarie 1, 2012 at 6:42 am

      Doamne Miluieste-l pe robul tau Roman Florin Trăienuţ, ca bine zice si marturiseste. Sa ne rugam pentru omul acesta, ca are nevoie.

      Apreciază

      • qwert said, on februarie 1, 2012 at 8:40 am

        Un crestin marturisitor care se lupta cu reprezentantii statului pluralist masonic si ale ideile lor care converg spre un cosmopolitism aprig.Bravo Roman Trăienuţ,afara din tara cu perfizii liber-cugetatori.

        Apreciază

  3. Mălin said, on ianuarie 31, 2012 at 11:37 pm

    Dupa conceptia lor cel mai bine ar fi toti magistratii sau ceilalti din justitia romana sa fie atei,

    La fel si medicii la fel si politicienii si lista poate continua.

    Justitia, sanatatea si toate celelalte sa nu existe pentru ortodocsi ci doar pentru acesti mascarici teleghidati fie de masoni fie de jidani fie de new age-esti etc.

    Ce bine este de greci ca sunt uniti intre ei si isi educa de mici copii in spirit patriotic si stiu sa-si apere si credinta in fata ereticilor.

    Apreciază

  4. marian said, on ianuarie 31, 2012 at 11:56 pm

    Daca asupra lui Gadea, pastram unele rezerve de speranta, prin imbecilitatea, „Romania e stat laic”, ii spun sa se duca unde merita, de mana cu alde badea si alte scursuri, de talia risca-stanescu, Mi-e greata ca Romania e contemporana cu mine. Ajung sa urasc visceral gloata care rabda asa ceva si nu doar atat, mai si participa la emisiuni cu telefoane in direct, comentarii, etc. Asta e Romania? Mai bine, NU! Nu mai vad un canal romanesc de nu mai stiu cati ani. Unde s-a ajuns? Romania e stat laic? Mai bine funadamentalist, dar fara homosexuali si satanisti, fara jidani, fara urma de toleranta fata de valorile satanicului occident!

    Apreciază

    • Marius said, on februarie 1, 2012 at 2:12 am

      Din punct de vedere legal, Romania chiar este un stat laic. Nu vad unde este „imbecilitatea”.

      Apreciază

      • marian said, on februarie 1, 2012 at 8:13 am

        In insasi afirmarea laicitatii, e din start o suprema greseala a gloatei care accepta asta. Nu exista neutralitate vorbind de Dumnezeu. Legea trebuie sa fie a Lui Dumnezeu si nu a unei justitii bazate pe coduri ale vechilor pagani.

        Apreciază

      • Daniel said, on februarie 1, 2012 at 5:21 pm

        Pai cum sa fie laic daca marea majoritate a noastra suntem de religie ortodox?

        Apreciază

    • Prahovean said, on februarie 1, 2012 at 1:35 pm

      Mihai Gâdea a absolvit teologie adventistă.

      Apreciază

  5. Mălin said, on ianuarie 31, 2012 at 11:58 pm

    Roman Florin Trăienuţ:
    Magistratii lucreaza cu biblia si cu crucea pe birou si pe masa din sala de judecata, dar mintea multora dintre ei este la conturile personale din banci, la afacerile trecute pe numele rudelor, la amantele lor sexy si la carciuma, tripoul si bordelul unde isi petrec timpul liber, cheltuind din plicurile pe care le-au primit in schimbul hotararilor lor “drepte” si fiind atenti la fiecare pas sa nu cada in flagrantul vreunui coleg idiot care nu vrea sa inteleaga ca trebuie sa se adapteze la aceste vremuri.

    http://www.luju.ro/magistrati/parchete/de-a-dura-lex-sed-sex-radiografia-justitiei-romane-facuta-de-procurorul-florin-roman-magistratii-lucreaza-cu-biblia-si-cu-crucea-pe-birou-dar-mintea-multora-dintre-ei-este-la-conturile-din-banci-la-afacerile-trecute-pe-numele-rudelor-la-amantele-lor-sexy-

    Apreciază

  6. ROmanul said, on februarie 1, 2012 at 5:45 am

    E bine sa-si marturiseasca credinta, insa de unde stie el sigur ca face voia Lui Dumnezeu? Da, sa se roage la Dumnezeu sa-l lumineze, insa pana la a spune un om ca stie sigur voia Lui Dumnezeu e cale lunga.

    Multi sfinti n-au fost siguri pana la sfarsitul vietii lor ca au facut voia Lui Dumnezeu prin viata pe care au dus-o, si abia aproape de moarte, li s-a confirmat ca viata lor a placut Lui Dumnezeu si a fost dupa voia Lui.

    Da, e bine sa ai credinta si sa te rogi la Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa nu iei decizii gresite, sa nu faci nedreptate in calitate de judecator, procuror, etc. dar un procuror trebuie sa ia decizii dupa legea aflata in vigoare, nu dupa parerea lui ca ar fi voia Lui Dumnezeu. Pentru ca se stie ca Dumnezeu este drept, dar este si milostiv. Cum alege procurorul sa fie milostiv ori drept? A fi milostiv cu un om (de exemplu hot) , crezand ca faci voia Lui Dumnezeu si apoi acel om sa omoare pe cineva in cursul unui jaf, atunci e o problema.

    In sensul acesta cred ca s-a referit Mircea Badea. Si reactia realizatorilor a fost la faptul ca acel procuror pretinde ca stie voia Lui Dumnezeu nu ca ar fi ortodox. Parerea mea este ca a pretinde ca stii sigur voia Lui Dumnezeu in absolut orice problema atunci e semn de mandrie. Multi s-au inselat crezand ca fac voia Lui Dumnezeu si in final dovedindu-se ca au fost inselati de diavol ori ca s-au luat dupa mintea lor.

    Parerea mea este ca nimeni nu poate spune ca stie sigur voia Lui Dumnezeu in absolut orice situatie.
    Ne putem lua dupa precedente (intamplari din vietile Sfintilor), pilde, porunci, sfaturi, etc. dar astea sunt doar niste repere generale. Adica stim sigur ca daca facem anumite lucruri, sigur suparam pe Dumnezeu, si sigur ca daca facem alte lucruri bucuram pe Dumnezeu.

    Dar realitatea e mult mai complexa si atunci eu nu cred ca cineva poate afirma cu tarie ca sigur stie care e voia Lui Dumnezeu in orice situatie…

    Nu doresc sa-l apar pe Mircea Badea ori realizatorii de la Antene. Spun ca si eu as avea semne de intrebare asupra unui om care ar afirma ca stie sigur in orice situatie voia Lui Dumnezeu.

    Eu de exemplu nu stiu, si nici marii duhovnici si Sfintii nu o stiau de fiecare data, prin urmare de multe ori se rugau Lui Dumnezeu si posteau sa-i lumineze.

    Daca ar trebui sa ma duc la serviciu si as lua un autobuz care as sti ca are un anumit traseu, iar soferul ar schimba traseul in mod frecvent pe motiv ca face voia Lui Dumnezeu, as avea o problema cu acel sofer. Si pariez ca soferul ar fi dat afara, iar el ar invoca ca e persecutat pe motiv religios… si ar aparea pe blogul lui sacciv ca acest procuror. 🙂

    Daca providerul de net v-ar opri din cand in cand netul ca stie el mai bine voia Lui Dumnezeu, ori vi s-ar opri curentul de un lucrator de la electrica din acelasi motiv, ce-ati face? Daca ati avea un copil mic si cineva ar opri gazele si ati ingheta de frig pe motiv ca face voia Lui Dumnezeu ce-ati face? SI pot sa continui.

    Daca gresesc va rog sa ma iertati si sa ma lamuriti. Sper ca n-am zis erezii ori mai rau hule fara sa-mi dau seama.

    Apreciază

    • valentin said, on februarie 1, 2012 at 9:35 am

      cred ca „politica mea este să fac voia Tatălui nostru din ceruri” se refera la a fi un bun crestin.

      Apreciază

    • mircea said, on februarie 1, 2012 at 10:36 am

      Pai daca prin voia lui Dumnezeu intelege ca „nu trebuie sa iau spaga si sa fiu corect si in duhul adevarului” ?
      Sau ca nu trebuie sa se uite ca e bogat sau sarac sau cersetor sau presedinte sau ce o mai fi…

      Sau ca sa nu suceasca lucrurile „avocateste” in asa fel incat albul sa iasa negru si invers…

      Apreciază

  7. Raluca said, on februarie 1, 2012 at 6:47 am

    Iata o MARE SURPRIZA!
    Ascultati si linkul indicat de MALIN la minulul respectiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dumnezeu sa te Binecuvanteze domnule Florea Roman!
    Noi credem ca tot ceea ce ni se intampla social si politic e fara permisiunea Domnului!
    Inracit reactioneaza unguru cand aude de ortodoxie si traire ortodoxa!
    Traim ultimele vremuri.

    „nu cred ca cineva poate afirma cu tarie ca sigur stie care e voia Lui Dumnezeu in orice situatie”
    Da de unte stii tu frate cu cata tariei a afirmat? Daca stam sa idealizam totul tacem si ne vedem de „politaca” fara Dumnezeu, ca noi stim ale noastre ,Dumnezeu le stie pe ale lui. Doar nu se amestecatreburile noastre cu ale LUI nu?

    Apreciază

  8. mihai4 said, on februarie 1, 2012 at 6:51 am

    Apreciază

  9. Raluca said, on februarie 1, 2012 at 7:05 am

    Noi nu mai stim de ascultare, poate nici macar noi crestinii marturisitori! Luam in serios ultimul inerviu al Parintelui Justin Parvu? Acolo nu mai stie batranul…Acolo e senil…Noi stim mai bine. Probabil asa gandim unii care separa treburile lumesti (mai ales politica) de credinta. Nu poti sa-ti stapanesti patimile ,pacatele azi in orice actiune activitate fara o credinta , si ascultare!!! Ce e asa greu de priceput pt cei care vin cu solutii politice rupte de o traire crestina cat mai autentica a politicienilor si popor. Hristos e bun doar de filosofat, dar nu amestecat la treburi, decizii concrete!

    Apreciază

  10. emilian said, on februarie 1, 2012 at 7:19 am

    Felicitari domnului procuror pentru afirmarea credintei adevarate! Un magistrat care cauta sa faca voia lui Dumnezeu trebuie sustinut si rugat pentru el. Dumnezeu sa-l ajute pe el si pe toti ceilalti crestini. Mircea Badea e un posedat eu nu-l mai suport de cand a inceput sa critice faptul ca oamenii isi fac cruce in autobuz cand trec pe langa o biserica. De cruce fuge dracul si el fiind indracit nu o suporta.

    Apreciază

  11. Raluca said, on februarie 1, 2012 at 7:27 am

    Asa este emilian ,sa ne rugam pt el! E chiar o luminita nesperata! Se va matura cu el, daca nu ne rugam cat mai multi!

    Apreciază

    • emilian said, on februarie 1, 2012 at 7:46 am

      Raluca, sa stii ca nu e singurul. Din fericire mai sunt si politisiti si militari crestini. Doamne ajuta!

      Apreciază

  12. qwert said, on februarie 1, 2012 at 7:29 am

    Un vechi coleg al lui George Soros la Fundaţia pentru o Societate Deschisă,Evgeny Morozov spune ca Google si celelalte motoare de cautare ar trebui sa furnizeze avertismente in cazul siturilor care contin ‘teorii ale conspiratiei”,ca de exemplu incalzirea globala si vaccinare datorita impactului asupra cetatenilor americani. http://www.oldthinkernews.com/?p=2446

    Apreciază

  13. ADRIAN CL.23 said, on februarie 1, 2012 at 8:12 am

    Aceasta emisiune „sinteza zilei”, intamplator am vazut-0 si eu aseara din ea, si… mai ales segmentul respectiv.
    Este adevarat, dracii isi bateau slugile si se schimbau la fata n direct…ma refer la cei din platou….de frunda nu mai vb, dar toti sunt in plata Domnului, sa nu ii judecam.interesat lipsa de reactie si din public , macar asa
    Ma uimeste, si se adevereste ca NU MERITAM SA FIM AJUTATI DE DUMNEZEU.
    Exemplu mai bun de ce a fost aseara , nu exista…toata lumea vb de posibile schimbari si incercari…dar nimeni..sau mai bine spus, atunci cand cineva vb despre adevaratele motive si mai ales de DUMNEZEU…. pt ceea ce se intampla acum cu noi ca si natie…..ne ingroizm, ne strambam , suntem bigotisti, suntem retarzi, inapoiati, etc.
    Sincer, am ramas cu un gust amar si fff trist, si poate Dumnezeu, ne-a dat un semn sa ne trezim cat mai multi si im primul rand sa ii multumim ca avem puterea de A INTELEGE LUCRURILE LUI, sa intelgem ca lupta care vine este una fff dura….
    Foarte frumoasa poezia, si plina de inteles, cei care lupta sa-si creasca copiii in lumina credintei ortodoxe , cred eu fara sa ma insel ca AM INTELES SENSUL POEZIEI,un exemplu de neintelege a fost cel al doamnei aceleia, Oana, parca.Spunea ea, ca dl procuror ar fi vorbit mai bine dE lupta etc….pai, ce lucru mai frumos sa le spuna,lor si noua… ca, de la CRESTEREA COPIILOR IN FRICA DE DUMNEZEU INCEPE SI SE CLADESTE UN VIITOR AL ACESTEI NATIUNI.
    Fratilor, in mana astora tara asta o sa dispara, Bunul Dumnezu ne incearca si rabda Bunutul, nebunia si ratacirile noastre…offfff!!!!
    Nu vreau sa aduc vb si despre ierarhii nostri care fac rugaciuni cu eretici, cititi canoanele si o sa vedeti….mai rau etse ca lumea merge la Patriarhie si nu stiu, nu inteleg…lipseste cateheza din noi, dorinta de a intelge de a cunoaste ADEVARUL OTODOXIEI, DOAR ADEVARUL
    Sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU SI RUGACIUNILE PREACURATEI MAICII SALE, DE DUMNEZEU NASCATOAREA SI PURUREA FECIOARA MARIA sa ne aiba in grija si ocrotire LOR.

    Apreciază

  14. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 1, 2012 at 8:18 am

    Pana sa izbucneasca Badea, a facut spume Gyorgy Frunda la emisiunea lui Gadea(care fie vorba intre noi, nu e cu nimic mai bun). Cand aud de Dumnezeu parca turbeaza toti!

    Apreciază

  15. Irina said, on februarie 1, 2012 at 10:32 am

    Da e ft mandru el domnul Gadea asta, ce ii mai place sa se auda vorbind….pfff…
    In schimb tot respectul si stima si iubirea pentru Domnul Procuror. E un exemplu pentru noi toti. Bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-i dea curajul in continuare sa marturiseasca in continuare despre credinta noastra. Aia din platou au avut o reactie de oamenii cu inima impietrita, parca erau pe modul off atunci.
    S-a vazut pe fata domnului procuror pe urma ca nu are cu cine. Dar nu conteaza asta, sunt unii poate din casele lor care au simtit ceva. Intr-adevar, Romania e ortodoxa, poate sa zica ei cat vrea ca e stat laic.

    Apreciază

  16. Cristina said, on februarie 1, 2012 at 10:55 am

    Sfârşitul lumii, prezis de un FRANCMASON pe patul de moarte!
    http://www.antena3.ro/externe/sfarsitul-lumii-prezis-de-un-francmason-pe-patul-de-moarte-traim-realitatea-zguduitoare-a-ultimelor-zile-153758.html

    Apreciază

    • Ciprian said, on februarie 1, 2012 at 11:38 am

      wow

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on februarie 1, 2012 at 11:42 am

        UN MARE MASON BILDERBERG, MAGNAT AL PETROLULUI, BOLNAV IN STADIUL TERMINAL, VORBESTE DESPRE NOUA ORDINE MONDIALA!!!

        Un mare magnat al titeiului – un mason de rang înalt din grupul Bilderberg este bolnav în stadiu terminal si se afla in SUA. El si-a deschis inima plina de remuşcări in fata pastorului Lindsay Williams săptămâna trecută. El i-a relatat pastorului unele dintre evenimentele care vor veni pentru noi toţi în anul următor, printre care si faptul ca înainte de preluarea lumii de catre Noua Ordine Mondiala, vom fi condusi de către China, rasa cu piele galbenă.

        Dar, desigur, Adevaratii Stapanitori sunt Bancherii Illuminati, care vor rămâne în umbră pentru ca preluarea chineza sa apara in prim plan! Urmeaza un rezumat al celor spuse de el, care include, de asemenea, si alte dezvăluiri şi fapte date noua de către mass-media alternativa care nu este controlată de masoni.

        1 – O lovitura asupra Iranului în termen de 2 ani şi [razboiul] care se va răspândi peste tot!

        2 – Dolarul american va fi cu siguranta mort până în 2012 – valute vor fi lipsite de valoare deoarece EI vor introduce o noua Unica Moneda Globala. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferita în 2012. Complotul distrugerii valutelor este in curs asa ca retrageti-va banii din Banci si cheltuiti-i ACUM!

        “Chinezii sunt cei puternici” – China este Noua Ordine Mondială.
        Liderii impreuna cu America vor fi redusi la statutul de Lume a Treia! Timothy Geithner secretarul Trezoreriei Statelor Unite vorbeste fluent chineza! (KEVIN RUDD fostul prim-ministru al Australiei si actualmente ministru de externe vorbeste fluent mandarina-n.editor). În termen de cel mult doi ani nu vom mai recunoaşte America. Elitele au schimbat mult Cronologia ( orarul planului de atac-n.m.). După 2 ani vom fi atât de săraci, incat nu vom putea nici să ne mai răzvrătim!

        3 – Aurul şi Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor şi a numerarului in aur- Urgent! Nu lânceziti pentru ca Illuminati au de gând sa prabuseasca în continuare bancile, foarte curând. Intrăm într-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat săraci în termen de doi ani de acum – atitudine de ţăran şi mod de viaţă ţărănesc .. Nu depindeti de Imobiliare, Active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m)!

        4 – Petrolul brut va fi de $ 150 – $ 200 pe baril în următoarele câteva luni!

        5 – Băncile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA cu doua saptamani in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea Imputerniciri. Dacă aveţi o ipotecă, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a vă putea permite să plătiti integral pentru o alta locuinţă – chiar dacă cu banii rezultati din vanzare o să cumparati doar o baracă. Asiguraţi-vă că locuinţa dumneavoastra umila este plătita – milioane de oameni isi vor pierde casele!

        6 – Legea Sănătatii data de Obama este un instrument de control scris de către bănci şi pus în aplicare de către societăţile de asigurare! Preluarea controlului de catre Guvern asupra- armelor de foc, eutanasiei, etc.- este ascunsa în aceasta lege.

        7 – Guvernul SUA a dat, cu mulţi ani în urmă, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale!

        8 – China deţine toate porturile greceşti!

        9 – China detine 90% din toate mineralele rare ale Pamantului – componente pentru tehnologii, arme, etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se afla la Mila Chinei!

        10 – China este cel mai mare extractor de Resurse Minerale Naturale, la nivel mondial. Ea detine mai mult de jumătate din exploatarile miniere din Australia. China detine exploatari miniere în Africa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada! China deţine un monopol de 90% asupra tuturor Mineralelor Rare ale Pământului!

        11 – China face tranzactii în toate monedele, devenind bogata in numerar, astfel încât ea poate cumpara / vinde în orice monedă.

        12 – Rusia este cel mai mare producator de petrol şi gaze. Trebuie sa pandim China şi Rusia. Americanii nu vor câştiga niciodata un război împotriva lor, deoarece SUA si-a mutat toata industria sa de producţie în China!
        13 – Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu în câteva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank şi FMI sunt deja în Iran – au mers pe uşa din dos ca să spunem aşa, în scopul de a le paraliza financiar înainte ca EI sa atace. De asemenea, trebuie să fiti conştienţi de faptul că SUA / Europa au vândut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este în curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak ul- se fac pregătiri pentru un atac împotriva Iranului în câteva luni!

        14 – Proiectul Devil’s Mesia ( Mesia Diavolului). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus:

        “A trebuit sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondială “. El a mai spus că Mesia Diavolului înseamnă perversiune totala, deoarece EI (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un Popor Drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum ştim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, rochiile desfrânate, vrăjitoria sunt impuse cu forţa asupra omenirii – pentru a pregăti venirea lui Antihrist!!!

        15 – Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii).

        Consiliul Naţional al Bisericilor (Consiliul Mondial al Bisericilor) este finanţat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat că Comunităţile Religioase sunt un factor-cheie în ceea ce priveşte Falsul Ecumenism împins de aceste Consilii şi Fundaţii. Iniţiativele Bazate pe Cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci când reflectezi asupra modului în care Iniţiativele religioase luate in numele Cuvântului Domnului au fost riguros deturnate în anumite părţi ale SUA, Irlanda şi în special în Arhiepiscopia Westminster! Astfel de iniţiative religioase conduc doar spre o Biserica ATOTCUPRINZATOARE! De-ajuns, oameni buni!

        16 – Ordonanţe (hotărâri locale) au fost adoptate în unele districte ale SUA care il împuternicesc pe Seriful districtual să vină şi să puna lacătul pe o biserică chiar si în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici (pastor), pentru ca a vorbit împotriva homosexualităţii, a unei rochii desantate, etc ! Ei pot prin aceste ordonanţe să închidă biserici în afara oricărui proces legal – la fel ca si China!

        17 – “Trebuie să avem propriile noastre [Mijloace] Media Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondială!” Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizaţia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China şi Rusia, dar şi pe Preşedintele şi Congresul SUA. Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act. Congresul vrea să încerce şi sa bage pe gat Cyber Security Act şi CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava în jur de 3 trilioane marilor bănci. Băncile mari distrug băncile mici care încearcă să salveze economiile noastre, dar Băieţii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii tale vieţi!

        Apreciază

    • Ciprian said, on februarie 1, 2012 at 12:05 pm

      ma intreb care e scopul aparitiei acestor „stiri” tocmai pe media de duzina… vor sa ne obisnuiasca cu ideea?!? Ca de trezit oare mai are pe cine???

      Apreciază

  17. STOP RFID 666 said, on februarie 1, 2012 at 11:58 am

    Meritam din plin noua ordine mondiala. Ca cei din platou sunt aproape toti, cand aud de Dumnezeu se stramba si devin agitati. Vor o schimbare dar dupa poftele lor care sunt si ale antihristului. Aproape este antihristul si toti il vor primii. Daca nu incetezi te intrerup sau incep cu teoriile pe care le-au invatat de la stapanii lor. Gadea care este adventist nu poate sa-si sustina crezul ci o baga pe aia cu stat laic. Daca nu este politic corect sufera o scadere a veniturilor si nu prea-i place. In urma cu doi ani cand se dezbatea problema cu pasapoartele biometrice era paralel. Cand ,,predica” de la ,,amvon” Gadea se pune in evidenta pe el si pe cel care il finanteaza. Rand pe rand se separa apele si se vede cine cu cine este. Vorba unui Parinte de la Petru Voda……….. cui slujesti?

    Apreciază

  18. seby said, on februarie 1, 2012 at 12:10 pm

    nu stiu de ce ne mai batem capul cu cei din tv …… eu din cate stiu (am vazut la man .Petru-Voda pe un afis) spunea asa..ca nu sunt primiti la impartasit regizorii ,scenaristii si cam tot ce are legatura cu televiziunea ..pana nu renunta (atunci mi s-a parut deplasat )asa ca pe mine nu ma mira ce ineptii spun badea .stan sau altii ..s-a vazut si in cazul tanacu cat de ,,binevoitori ” sunt …..sa nu ne mai mire nimic ..este asa cum spunea parintele SERAFIM ROSE :… ,,traim intr-o societate care este mult mai pagana, mai uratoare de HRISTOS decat lumea in care a trait odinioara HRISTOS. ”

    Apreciază

  19. george said, on februarie 1, 2012 at 1:17 pm

    Justitia lui Dumnezeu nu e aceeasi cu justitia omului.
    Cand o sa incetati sa le mai amestecati! Omul e dator sa nu incalce niciuna din ele, dar sunt lucruri total diferite, desi au cateva puncte comune.

    Datoria procurorului e sa-si faca treaba pe care a vrut s-o faca, ca nu l-a obligat nimeni sa intre in sistemul judiciar in timp ce el crede ceea ce a spus si cu care partial rezonez.
    Sper sa nu se inteleaga altceva. Respect ce crede, dar in pozitia pe care o ocupa, nu poate sa condamne ceea ce nu este de comdamnat prin legea omeneasca.

    In pozitia in care se afla, el nu are grija sa fie indeplinit Decameronul, il respecta pentru sine.

    Am vazut in direct emisiunea si mai cred ca exagera cand spunea ca nu intamplator Antena 3 are in componenta numelui cifra 3, care e cifra Sfintei Treimi… Pe mine acolo m-a scarbit cel mai mult.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 1, 2012 at 1:59 pm

      george

      Acolo te-a scarbit cel mai mult … In rest te-a scarbit putin?

      Asadar, daca a vorbit de avorturi, desfrau, vrajitorie, e incompatibil cu meseria de procuror? Daca vorbea pe dos, era de bine, nu-i asa?

      Prin extensie, desigur, un ortodox nu poate fi nici judecator, nici avocat. Mai apoi nici dascal, nici politician, nici medic. Pana la urma nici sculer matriter. Caci nu-i asa, a fi ortodox inseamna a auzi voci si a vedea naluci. Adica a fi ortodox inseamna a fi nebun si atunci, nebun fiind, daca judeca stramb? Daca invata lucruri oribile pe copii? Poate ajunge chiar si pana acolo incat sa-i invete ca sodomia e un pacat si ca trebuie sa ramai virgin pana la casatorie. Sau poate la istorie le va spune despre masonerie. Sau poate la bilologie le va spune ca evolutionismul e gresit. Asa ceva ar fi inacceptabil, nu-i asa? Sau poate medicul ortodox ii va taia jugulara pacientului, caci doar ortodox = nebun … Sau poate chiar si strungarul va strica piesa.

      Mai prietene, pe tine si pe cei ca tine chiar v-a naucit dracul total?

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on februarie 1, 2012 at 3:20 pm

        Fratele meu are o fata care are un copil de 8 ani. El este cu invatatura new-age si nu vede nimic. I-a spus ca sa nu-l lase sa-l invat ceva pe cel mic pentru ca eu il invat de la Biserica si nu e bine. Crestinul a ajuns nebunul nebunilor.

        http://saraca.orthodoxphotos.com/biblioteca/ultima_rebeliune_adevarata.htm

        Apreciază

      • george said, on februarie 1, 2012 at 3:44 pm

        Saccsiv,

        Eu sunt impotriva avorturilor, am si spus ca partial rezonez cu cea a spus domnul procuror. Daca ai adus vorba de evolutionism, la fel, cred ca e o teorie stupida.
        Mai cred ca inainte de a nu fi crestin cu adevarat daca te duci la vrajitoare, esti prost ca esti dispus sa dai bani unor individe de o inteligenta indoielnica, oricum superioara celor care pun botul la asa ceva deoarece le cred impostoare.

        Cu riscul de a-mi sterge comentariul, cred ca daca doua persoane traiesc in armonie impreuna fara a fi cununati nu e pacat, ceea ce-i uneste nu poate fi rau. Pana la urma ar putea sa se casatoreasca, dar sunt de parere ca decat sa o faca de la inceput fortati de parinti sau pentru ca sa fie „in randul lumii” si ca mai apoi dupa cativa ani sa se vada ca se urasc reciproc fiind captivi intr-o relatie din care nu pot iesi decat printr-un divort, ar putea sa traiasca foarte bine impreuna si fara un act care sa ateste ca sunt sot si sotie. Din celalalt punct de vedere, daca sentimentele lor sunt pure si traiesc impreuna ghidati de norme crestine, cred Dumnezeu nu dezaproba, iertat sa-mi fie daca gresesc.

        Ce am vrut sa spun e fiecare are libertatea de a crede in Dumnezeu, dar in justitia omeneasca, care are la baza valori regasite si in crestinism, nu trebuie sa se amestece opinii personale privind imoralitatea unor persoane, atata timp cat aceasta nu este supusa rigorilor legii pe care un procuror o respecta! Daca doreste sa faca o schimbare in ceea ce priveste mentalitatea poporului, sunt de parere ca nimeni nu o sa-l opreasca, dar nu din calitatea de procuror; dar atunci trebuie sa aiba grija ca ceea ca doreste sa propavaduiasca sa nu intre in conflict cu ceea ce ar trebui sa realizeze in viata de zi cu zi in meseria pe care si-a ales-o! Daca acuza o femeie care se prostitueaza ca a ucis pe cineva, asta nu inseamna ca trebuie sa o acuze si ca e desfranata pentru ca nu despre asta e procesul. Asemenea regizorilor si scenaristilor care nu sunt impartasiti la manastirea Petru Voda inainte de a renunta la slujbele lor, asa cum spunea cineva intr-un comentariu mai sus, asa sa faca si domnul, dupa demisie, din persepectiva unui crestin si atat, o sa fiu dispus sa-i ascult ideile cu mult interes.

        Fiecare poate avea orice meserie… Cei mai multi medici sunt convins ca intra in sala de operatie rugandu-se lui Dumnezeu sa le dea pricepere sa salveze viata celui in pericol, asta nu inseamna ca pentru a-si face meseria cum trebuie sa incalce normele crestine.

        Daca ai de gand sa-mi ca multor altora ca n-am inteles nimic fara sa ma faci sa inteleg unde gresesc, sau sa ma faci stilist (inca o data, ce inseamna, nu am inteles, desi cred ca ti-am citit majoritatea articolelor) te rog sa nu o faci si sa imi dai ban fara alte discutii.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 1, 2012 at 4:29 pm

        george

        Daca esti necununat (nu ma refer la cununia civila) atunci traiesti in pacat cu respectiva fata.

        Apreciază

      • george said, on februarie 1, 2012 at 3:51 pm

        Uitasem, da, acolo m-a scarbit cel mai mult deoarece chiar nu vad ce are de-a face Sfanta Treime cu numele unei televiziuni. Prin extensie, nu e o coincidenta ca si TVR3 are cifra 3 in nume? Cred ca dumnealui ar fi de aceeasi parere.

        Cand cineva amesteca lucruri dumnezeiesti cu mocirla, atunci mi se pare ca e fatarnic si o face doar pentru a atrage atentia celor rataciti care sunt adeptii superstitiilor.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 1, 2012 at 4:31 pm

        george

        Altceva ce te-a mai scarbit?

        Apreciază

      • george said, on februarie 1, 2012 at 5:27 pm

        In legatura cu interventia domnului procuror, nimic in plus fata de ce am spus deja.

        Si mie mi s-a parut reactia celor din emisiune de o intensitate exagerata, DAR, in principiu, nu chiar deplasata, nu cred ca are rost sa-mi reiau motivatia.

        Saccsiv, chiar nu ti s-a parut nimic-nimic in neregula cu ceea ce a spus domnul Traienut?

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 1, 2012 at 5:32 pm

        george

        Pana una alta, ai inteles ca traiesti in pacat?

        Apreciază

    • george said, on februarie 1, 2012 at 5:48 pm

      Nu traiesc in pacat, nu am trait in pacat; eu vorbeam in abstract.

      Auzisem de nenumarate ori acest lucru, ca doua persoane necasatorite traiesc in pacat. Dar, sincer, nu pot sa inteleg de ce daca sunt credincioase una alteia e pacat.

      Nu am citit foarte multe carti religioase, mai degraba am spicuit de ici de colo…si inca nu am terminat Biblia, dar inca nu am gasit o explicatie pentru care dupa cununie nu mai traiesc in pacat. Adica, asa cum vad eu, singura diferenta e parcurgerea ritualului cununiei.

      Apreciază

      • Roxana Andreea said, on februarie 1, 2012 at 10:59 pm

        @george:
        Cred ca cel mai bine te-ar putea lamuri un preot bun, dar am vrut sa-ti expun si raspunsul meu.
        …despre cei ce traiesc in curvie in I Tesaloniceni capitolul 4 de la 3-5,
        „Voia lui Dumnezeu este sfintirea voastra: sa va feriti de curvie;
        fiecare din voi sa stie sa-si stapineasca vasul in sfintenie si cinste,
        nu in aprinderea poftei, ca Neamurile, cari nu cunosc pe Dumnezeu.”
        ” Trupul este al sufletului, iar nu sufletul al trupului, caci cel mai mic este al celui mai mare, iar nu cel mai mare al celui mai mic. Deci, fiindca pentru greselile cele dintai a rasarit legea pacatului, care este placerea simturilor, pentru aceasta s-a hotarat moartea trupului” (Filocalie)
        „Sufletul este chipul lui Dumnezeu in om, intrucat are intreita putere, dar o singura fire. Puterile sufletului omenesc sunt acestea trei : simtirea, ratiunea si vointa.”(parintele Cleopa)
        Din acest motiv, omul, chip al lui Dumnezeu, are necesitati si datorii superioare sufletesti decat animalele. In cazul nostru, mintea noastra trebuie sa conduca corpul si nu invers. Se cade atunci sa nu fim robi placerilor (orice patima ajunge sa stapaneasca omul daca nu e atent), ci dimpotriva, sa fim liberi.
        Dumnezeu a sadit lucruri bune in oameni, dragostea, credinta, nadejdea, ascultarea s.a.m.d. Insa diavolul perverteste, strica, deviaza orice lucru bun. Astfel ca dragostea e pervertita in desfranare, credinta e pervertita in superstitii si cate si mai cate aberatii etc.
        Dintr-un alt punct de vedere, obs. ca desfranarea aduce cu sine numai rele, in special boli cu t. sexuala, avorturi, prostitutie, dezbinare in familie, pornografie, sterilitate s.a.m.d. Ferirea de copii are consecinte urate pe termen lung pentru corpul femeii (se strica randuiala din trup dpdv hormonal si de multe ori se ajunge la cancer, noduli, chisturi). Ne dam seama de un lucru si dupa roadele pe care le aduce, iar pacatul trupesc de regula se plateste prin boli, pt ca ne stricam trupul invatandu-l la placeri. Sper sa-ti fie de folos acest raspuns, oricum e bine ca te intereseaza si cauti raspunsuri

        Apreciază

      • george said, on februarie 2, 2012 at 7:44 pm

        Roxana Andreea, multumesc.

        Apreciază

  20. ayannis said, on februarie 1, 2012 at 1:59 pm

    Imi pare rau ca am pierdut prilejul sa vad inregistrarea . Mi-as fii dorit sa le studiez reactiile si expresiile … Din ce am inteles de la voi erau tare patimasi moderatorii in a combate pe procurorul ortodox… Va dati seama ce ne-ar face astia in vremuri de prigoana directa ?

    Apreciază

  21. Stefan said, on februarie 1, 2012 at 6:59 pm

    Rufine cateodata ma intreb daca mneata esti ceea ce numesc englejii ‘trol’.
    La ce bun sa vii si sa deraiezi ideea articolului? Daca nu dai o mana de ajutor, cel putin nu mai face galagie asa aiurea!

    Apreciază

  22. george said, on februarie 1, 2012 at 8:38 pm

    pentru pcmouse

    pentru ca din nu stiu ce motiv nu pot sa-i raspund direct.

    Nu am trait in pacat in sensul ca nu am trait cu cineva ca si cum am fi fost casatoriti. Sa spun ca nu sunt pacatos n-as indrazni vreodata.
    Abstract e atunci cand vorbesti de oricare doua persoane care traiesc impreuna, dar sunt convins ca stiai asta.

    Acum daca ti s-au deschis ochii, iti urez cu sinceritate casa de piatra!

    Apreciază

  23. Stefan said, on februarie 1, 2012 at 9:00 pm

    Marius,

    (daca incerci sa rastalmacesti nu o sa mai raspund)

    Stiu ca vorbesti de Romania de azi, si eu la fel.

    Mai spun ca Romania de azi a ajuns extrem de rau, si nu, nu imi inchipui – ci chiar a ajuns rau.Ea, adica Romania, ar trebui sa arate (nu este necesara introducerea expresiei „la modul ideal” ) in asa fel incat sa reflecte voia Lui Dumnezeu. Mai folosesti si termenul de „Romania reala” , oare nu stii ca ceea ce vedem in jurul nostru NU este Romania reala ci o varianta schimonosita,stramba si in prag de moarte a REALEI Romanii? Aceasta Romanie pe care dumneata o numesti „reala” are multe dintre legi care contravin explicit si fundamental cu conceptia crestineasca despre viata – acestea(legile), nu sunt pe aceeasi linie cu legile Lui Dumnezeu si deci in opozitie.
    Aceste legi, adica astea care sunt anti-crestine nu pot fii respectate pentru simplul motiv ca sunt impotriva Lui Dumnezeu; cum ar putea un crestin sa respecte legi anti-crestine?

    Inainte de a fii procuror este roman si inainte de a fii roman , este crestin. Observi cum faptul de a fii crestin permeaza diferitele statuturi ale unui om ?

    De ce sa ne inchipuim un procuror musulman ? Cum ar putea un asa magistrat sa isi desfasoare functiile din moment ce acei la care se adreseaza sunt crestini ?!

    Din nou, din pacate problema aici este adanca si are ca origine premize in totalitate gresite, schimba-le , incearca.

    Apreciază

    • Marius said, on februarie 2, 2012 at 6:52 am

      Stefan

      Imi cer scuze daca ai avut impresia ca rastalmacesc ceea ce scrii, dar n-am avut nici un moment intentia asta.
      Referitor la „Romania reala”, nu inteleg cum poti spune ca tara in care traim nu e reala. Da, a ajuns rau, e condusa prost, are legi gresite, dar e reala, exista. Despre ce alta realitate vorbesti?
      Sigur ca-mi pot inchipui un procuror musulman, nu vad de ce nu. In Romania exista si musulmani, asa cum exista si ortodocsi, catolici, protestanti, samd. Orice om isi poate alege ce cariera vrea, de ce nu ar putea ajunge un musulman procuror?
      Asa cum tu spui ca eu plec de la premize gresite, nici eu nu inteleg felul in care te raportezi tu la situatia pe care am discutat-o. Subiectiv, mi se pare ca parca vorbim de lumi paralele, nu prea gasesc nici o legatura intre ce spui tu si realitatea obiectiva.

      Apreciază

      • Stefan said, on februarie 2, 2012 at 1:32 pm

        Marius,

        Scuze acceptate.

        Date fiind circumstantele ,subiectul de fata si nimic schimbandu-se – este usor de constatat ca nu am putea sa ne intelegem si nici cadea de acord.Asta din simplul motiv ca modul si felul in care privim/ne raportam la lume este fundamental diferit.

        Sa iti spun foarte pe scurt cum judec eu.
        Eu privesc lucrurile la modul absolut (imi dau silinta dupa puterile mele) , de la propria-mi existenta la existenta lumii si toate celelalte aflate intre. Incerc sa elimin orice urma de relativism din toate conceptiile care pana ieri imi pareau a fii axiome.

        Inlegatura cu procurorul,
        Eu nu imi inchipui cum un procuror musulman (de exemplu) poate servii dreptatea, dar dumneata vezi asta ca o treaba normala.Sigur, la modul general , orice om isi poate alege ce munca vrea – dar explica-mi, te rog, cum poate musulmanul sa slujeasca dreptatea, care dreptate este in totalitatea ei pe aceeasi linie cu dreptatea Lui Dumnezeu! – te rog…. pai nu ai cum, din simplul motiv ca musulmanii sunt pagani, credinta lor este una ratacita si deci ei (musulmanii) sunt incompatibili cu dreptatea; de unde rezulta ca sunt incompatibili cu munca de procuror de unde rezulta ca nu ar trebui sa o aiba.

        Si da, doar ti se pare ca sunt lumi paralele, aici suntem de acord. Romania dreptmaritoare, Romania ortodoxa nu este cea de azi. Cum am zis inainte, azi a ramas doar varianta ei schimonosita.

        Apreciază

  24. Raluca said, on februarie 1, 2012 at 9:12 pm

    dmn, george ,marius cand vii sa spui ca daca esti crestin (ortodox) marturisitor esti incompatibil cu meseria de magistrat, medic, invatator etc, ca viata e una ,credinta e alta, e ca si cum ai spune :bine ca S-a nascut si Inviat Hristos sa am prilej de chefuit mai abitir (de cele doua sarbatori).

    Oare chiar parem prostanaci fratii de aici de pe blog?

    Apreciază

    • george said, on februarie 1, 2012 at 10:19 pm

      Raluca,

      Imi pare rau ca nu ma fac inteles si nu inteleg de ce. Incep sa ma gandesc ca am eu o problema grava de exprimare. Nu am spus asa ceva vreodata!
      (Cat priveste chefurile de Craciun si Paste, le gasesc de prost gust. )

      Te rog, mai citeste inca o data ce am scris si daca nu o sa ti se para vreun pic diferit, Saccsiv cred ca poate sa-ti dea adresa mea de mail sa discutam pe larg.

      Apreciază

  25. Raluca said, on februarie 2, 2012 at 6:42 am

    Nu esti crestin george, nu cred ca poti sa-mi explici ceva despre Dumnezeu. Au facut-o deja Sfiintii Parinti ,Duhovnicul, Sfatuitorul,Scriptura, Biserica prin Sfintele Taine, viata. Ti-as scrie mai multe, dar nu am rabdarea fratilor. Poti sa citesti despre ADEVAR(ortodoxie ) si sa revii in cunostinta de cauza. Un aspect generic referitor la cele scrise de tn:Adevarul (Credinta)nu contrazice logica, insa nu apeleaza la ea pt a fi demonstrat.

    Apreciază

  26. Raluca said, on februarie 2, 2012 at 6:49 am

    „Justitia lui Dumnezeu nu e aceeasi cu justitia omului.”
    Vad ca esti bun la slogane, explica-mi daca poti la ce se refera ce ai scris mai sus.Te rog nu devia, caci stau prost cu timpul.(Nu e ironie).

    Apreciază

    • george said, on februarie 2, 2012 at 7:43 pm

      Nu era un slogan.
      Ce am vrut sa spun e ca sunt unele actiuni considerate pacate in crestinism si pentru care cei ce le-au facut vor fi judecati la Judecata de Apoi dar pentru care judecatorul de la judecatoria de la colt nu te condamna…mai ales ca procurorul nu te invinuieste. Sunt lucruri care tin de morala, politetea fiecaruia.

      Repet, pentru ultima oara, daca procurorul acuza in general lumea care traieste „ca animalele” in desfrau, necasatoriti, mi se pare gresit din partea lui deoarece conform fisei postului pe care el si l-a ales nu are atributia asta. Daca ar fi intrat in direct sa spuna aceleasi lucruri vecinul meu pensionar de vizavi, nu as fi avut nicio problema si nu m-as fi obosit sa comentez aici.

      Si pentru comentariul care incepea cu „nu esti crestin george”, aminteste-ti ca rabdarea este o virtute. Si eu nu explic nimic despre Dumnezeu. Am spus ce cred eu, ce am inteles eu si ce nu imi e clar. Nu am inceput sa talmacesc carti sfinte la colt de strada.

      Roxana Andreea mai sus nu a judecat ci a incercat sa ma indrume.

      O seara buna.

      Apreciază

  27. Raluca said, on februarie 2, 2012 at 8:45 pm

    george ,din cate stiu eu nu exista infractiunea de concubinaj, asa ca relaxeaza-te cand ajungi pe mana unui judecator crestin, nu-ti va fi aplicata vreo penitenta pt asta. Admir rabdarea fratilor mei,(am mai zis-o), insa am nas cand cineva face pe prostul, ti-a mai zis-o un frate.
    „george- eu traiesc cu prietena mea de 6ani si nu am facut nunta.ghici ce suntem?desfranati!curvari pacatosi.pt tine unirea in fata Domnului este doar un “ritual”???suntem in fundul iadului. si tu spui ca nu traim in pacat???”Nu traiesc in pacat, nu am trait in pacat; eu vorbeam in abstract”ce-i aia abstract???vezi ca in spatele acestor scuze se ascunde nenea cu cornite.”
    „Nu judeca-ul” fariseic pe care-l invoci nu tine. Ori esti crestin(ortodox) si cauti sa cunosti si te stradui dupa puteri sa traiesti in Hristos ,ori nu esti!

    Apreciază

    • george said, on februarie 2, 2012 at 8:57 pm

      Stai linistita, eu sunt relaxat.
      Si de acum nu mai comentez nimic.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.