SACCSIV – blog ortodox

Video (EXTREM DE SOCANT): Caini si ratoni jupuiti de vii pentru confectionarea cizmelor UGG …

Posted in ANIMALE, CAINI by saccsiv on octombrie 5, 2011

   Iata ce aflam din articolul Cruzime fără margini: Animale jupuite de vii pentru confecţionarea de cizme UGG – FOTO:

Activiştii pentru drepturile animalelor din Marea Britanie au cerut blocarea comerţului cu acest tip de încălţăminte şi etichetarea clară, după ce au apărut imagini şocante în care câini raton sunt jupuiţi de vii pentru a realiza imitaţii ale UGG-urilor, scrie dailymail.co.uk.

Unele companii din Australia, unde este fabricat acest tip de încălţăminte, folosesc pentru producţie câini raton din China, însă scriu pe eticheta cizmelor că sunt realizate de „piele de oaie australiană”.

Cizmele realizate din piele de câine raton ar fi putut ajunge în magazinele din Marea Britanie.

O apărătoare a drepturilor animalelor a declarat că în cei peste zece ani de muncă în domeniu nu a văzut un filmuleţ mai şocant.

„Nu doar uciderea animalelor este îngrozitoare, ci faptul că trebuie să îndure această moarte lentă şi dureroasă”, a declarat femeia.

UGG Australia a negat că ar folosi câini raton pentru realizarea cizmelor şi a acuzat companiile care fac copii ieftine de acest lucru. Cizmele UGG originale sunt confecţionate din piele de oaie.

Comentariu saccsiv:

   Iata si filmul respectiv (ATENTIE, SOCANT. Eu n-am putut sa-l vizionez pana la capat)

Am crescut si dresat caini o vreme si sunt un iubitor de animale. Nu inteleg cum pot fi in asa hal unii oameni. Si de ce ii jupoaie de vii?

Cititi va rog si:

Documentare celebre (subtitrare in limba romana) despre CRUZIMEA unor oameni FATA DE ANIMALE: „FOOD INC”, „EARTHLINGS”, „MEET YOUR MEAT” si altele

Pe de alta parte, imaginile mi-au adus aminte de istoriile din Vietile Sfintilor in care unii Mucenici erau jupuiti de vii. Noi, ca oameni normali, ne tulburam cand vedem suferinta unor animale. Din ce aluat erau insa facuti cei ce comandau si cei ce executau astfel de torturi?

Sa ne intareasca bunul Dumnezeu, caci in timpul viitoarei prigoane multi crestini vor suferi precum cei din vechime.

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aquarius said, on octombrie 5, 2011 at 1:08 pm

    Esti tare Saccsiv! Eu nici macar nu am puterea sa dau drumul la video!

    Apreciază

  2. saccsiv said, on octombrie 5, 2011 at 1:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. mishu said, on octombrie 5, 2011 at 1:16 pm

    Da dur foarte dur. D-zeu sa-i ierte ca nu-si dau seama cata suferinta pot sa provoace pentru zeul banului.

    Apreciază

  4. Dannyx said, on octombrie 5, 2011 at 1:29 pm

    Am văzut puţin ieri dintr-un video, sunt mai multe pe You Tube, am inebunit…

    Apreciază

  5. Dannyx said, on octombrie 5, 2011 at 1:35 pm

    Preşedintele sirian ameninţă că va ataca Israelul în cazul unui atac NATO
    Preşedintele Siriei ameninţă că va lansa sute de rachete asupra Tel Aviv-ului,în cazul uni atac al NATO. Bashar al Assad a făcut avertismentul în timpul unei întâlniri cu Ministrul de Externe al Turciei.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/presedintele-sirian-ameninta-ca-va-ataca-israelul-in-cazul-unui-atac-nato_876359.html#ixzz1Zuj78J

    Apreciază

  6. Dannyx said, on octombrie 5, 2011 at 1:36 pm

    Lumea a început vânătoarea de bogătaşi
    Taxele şi războiul de clasă: cei avuţi vor trebui să plătească impozite mai mari. Dar sunt mai multe căi prin care pot fi siliţi s‑o facă.

    http://www.money.ro/lumea-a-inceput-vanatoarea-de-bogataprc-c8prc-99i_1113691.html

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on octombrie 5, 2011 at 4:46 pm

      Acesta este comunismul extins la scara mondiala.

      Pr. Vasile

      Apreciază

    • Dan said, on octombrie 5, 2011 at 6:02 pm

      Asta nu e noutate, bogatasii platesc deja cele mai mari impozite si taxe in tarile dezvoltate, asa se explica si influenta imensa ce o au asupra guvernelor respective. In SUA, cei 10% din varful piramidei achita 40% din incasarile la bugetul federal. In restul lumii deasemenea corporatiile si firmele private asigura majoritatea veniturilor bugetare.
      Supraimpozitarea milionarilor e pentru a ii reduce pe toti care inca n-au fost pusi pe butuci de criza la statutul de sclav al binelui comun (care nu e in fond decat interesul privat al unui anumit grup); desigur bancherii nu vor fi afectati caci ei se hranesc din creditarea statului si a celor girati de stat (in speta saraci sau afaceristi prosti, falimentari). Nu e razboi de clasa, ci unii miliardari de carton si investitori falimentari vor sa-si acopere pierderile suferite in urma crizei, apeland la unchiul Sam sa-i scoata pe spinarea contribuabililor (in cea mai mare masura corporatii si firme productive).
      Nu pot decat sa le urez spor la vanat, ca bogatii de mult si-au mutat capitalul in Elvetia si paradisuri fiscale :). Asa, vor reusi sa-i goneasca pe toti in Asia si sa decada economic dupa ce vor ramane fara obiect de taxat :)). Si sa moara lent, ramasi fara resurse, legati de gat cu saraci cu tot (pe astia nu ii mai pot impozita de nici un fel ca nu mai au de unde).

      Apreciază

  7. Dan said, on octombrie 5, 2011 at 1:44 pm

    Saccsiv nu stiu care este numele tau sau cum sa iau legatura cu tine
    insa am ramas surprins de ceva azi. Am trecut pe la mama mea pe la birou. Mi-a povestit ca a avut azi control la Starea Civila si a primit nooua lege care a intrat in vigoare de la 1 oct. cu privire la famile, la casatorie. Acum nu mai sunt specificate cuvintele ”barbat” si ”femeie” cu drepturi egale ci egalitate soti

    Apreciază

  8. Prahovean said, on octombrie 5, 2011 at 2:04 pm

    Eu am dat de clip mai devreme, dar nu am putut urmări decât până la jumătate, Eu cred însă că este de datoria noastră să vedem și să nu întoarcem capul, căci, dacă la acestea nu vom rezista, cum vom rezista când vom vedea pe fratele nostru torturat mult mai rău de atât? Nu s-a spus oare că vor fi chinuri la sfârșit pe lângă care Pitești-ul va fi considerat ușor? Am dat linkurile cu efectele de la crocodil și oamenii m-au apostrofat, că de ce îi sperii? Iar eu le-am răspuns: „Tu poți închide browser-ul, dar suferința acelor oameni nu dispare.”. Eu cred că ar trebui să ne rugăm ca, măcar pentru început, să putem urmări astfel de clipuri.
    De ce îi jupoaie de vii și nu îi omoară întâi? Păi cred că răspunsul este destul de simplu. Glonțul sau chiar otrava costă și cred să îi strângi de gât ar fi un efort în plus. Eu știu că în China, dacă ești condamnat la moarte, îți plătești singur glonțul cu care te împușcă. Chinezii sunt destul de eficienți economic, ca să zic așa…

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on octombrie 5, 2011 at 4:51 pm

      Consider ca nu este bine sa privim scene de groaza sau tortura si altele asemenea, intrucat afecteaza psihicul negativ. Distruge tocmai sensibilitatea, compasiunea si mila.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • Prahovean said, on octombrie 5, 2011 at 9:09 pm

        Părinte, nu sunt de acord. Dimpotrivă aș spune, eu cred că ignoranța noastră permite așa ceva.

        Apreciază

    • teleormanul said, on octombrie 5, 2011 at 5:50 pm

      Sunt cu ochi pe ei ca pe butelie !
      Deja sunt 2 ambasadori ai Israelului expulzati din Egipt si Turcia ! Acum Siria face declaratia asta!
      Dar ma tot intreb daca grecii mai au puterea sa se implice !Sunt curios de partea cui , pentru ca Cipru e un mar al discordiei ! Oricum si cu Grecia si fara Grecia mi-e tot una !Problema sunt rusii !
      Astept cu nerabdare de mult timp deflagratia asta care inevitabil ….se va intampla !
      Avem pe deoparte Egipt , Turcia ,Siria, si sunt sigur ca vor mai fi si alte tari din lumea araba , si pe de cealalta parte Israelul !
      Sunt profund indurerat , stiind ce i se va intampla poporului ales de Dumnezeu !

      Apreciază

      • presedinte said, on noiembrie 23, 2011 at 10:15 am

        Este scris si profestit deja (Ezechiel, Daniel, etc), nu putem face nimic. Si ce este scris se intampla si se va intampla, fie ca ne e mila, fie ca ne pare rau fie ca am vrea sa impiedicam in vreun fel. Iar poporul ales al lui Dumnezeu, Biserica Lui, sunt credinciosii, crestinii din toata lumea, nu doar evreii, ci toti pocaitii in Hristos… crestini ca urmasi intru Hristos. Dintre evrei, spune Biblia vor fi mantuiti doar o parte… ramasita. Deja incep sa se pocaiasca evreii… cei alesi. Biblia zice de un numar al neamurilor si al evreilor ca fiind cei alesi… Biserica suntem noi toti cei ce-L iubim pe Hristos si ii urmam prin credinta. Doamne ajura! 🙂

        Apreciază

  9. Aurora said, on octombrie 5, 2011 at 3:11 pm

    Am vazut numai o secventa si m-a cutremurat . Este o cruzime fara margini fata de niste animale nevinovate care nu se pot apara de acesti calai abominabili.

    Apreciază

  10. Elena Comanescu said, on octombrie 5, 2011 at 5:06 pm

    Doamne Dumnezeule nu imi vine sa cred in ce a ajuns omenirea noastra.atata rautate in sufletele oamenilor si goana dupa bani ii transorma in niste ucigasi fara scrupule.oare nu se gandesc cat sufera bietu animal nu se uita in ochii lor cand comit aceste lucruri diabolice la cate lacrimi varsa bietul animalut?eu pe astia ias omora si eu in acelasi mod in care omoara si ei animalele.nu merita sa traiasca pe pamantu asta.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 5, 2011 at 5:14 pm

      Elena Comanescu

      Daca ii omori la fel, esti la fel …

      Apreciază

      • Elena Comanescu said, on octombrie 5, 2011 at 6:01 pm

        DA ai dreptate dar nu pot sa raman indiferenta cand vad suferinta si nedreptate.Am si eu acasa animalutze si pot sa iti zic cat de mult ma iubesc si cata dragoste imi ofera,lucru care ma face fericita si imi ofera un zambet.

        Apreciază

      • florin said, on septembrie 2, 2013 at 11:29 pm

        ce sa fi la fel Elena ca astia care fac asa,ar trebuii torturati fara mila ca altii sa nu mai faca asa ceva veci de veci

        Apreciază

  11. Marius said, on octombrie 5, 2011 at 5:09 pm

    Animal Holocaust ! cati din noi consumam carnea animalelor ?

    Apreciază

  12. Patricia said, on octombrie 5, 2011 at 6:03 pm

    Crima asta !jupuirea ciinilor de vii este metoda Chinezeasca,pt a avea carnea frageda,inainte de consum.Deci acesti ciini sint jupuiti de vii pt.ca ii vind Chinejilor pt consum.

    Apreciază

  13. nimic said, on octombrie 5, 2011 at 6:05 pm

    Animalele sunt frații noștri

    Apreciază

    • natalia said, on octombrie 6, 2011 at 11:40 am

      Sunt fapturi si creatii ale Domnului spre a sluji omului dar nu sunt fratii nostri…sunt intr-adevar inzestrate cu suflet insa acesta moare odata cu incetarea vietii biologice a animalului asa cum ne invata Sfintii Parinti.Animalele nu au suflet nemuritor si nici parte de inviere…ele nu au fost create dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.
      O emisiune foarte frumoasa despre suflet cu profesorul Ioan Vladuca

      Apreciază

  14. Qubit said, on octombrie 5, 2011 at 6:14 pm

    satana e in oameni.Acesti oameni-demoni …nu pot spune …ingrozitor…

    Apreciază

  15. Dan said, on octombrie 5, 2011 at 6:40 pm

    Animalele au fost create pt. om nu invers. Nu e pacat sa te infrupti din carnea lor, sa le folosesti blanurile pt. haine si asa mai departe; desigur e preferabil sa le ucizi in asa mod incat sa sufere cat mai putin, insa pt. a manca porcul, gaina, vitelul, iepurele si ce animal mai vrei, trebuie intai sa-i curmi viata care nu e deloc un lucru placut.
    Nu stiu in ce masura cainele, pisica si alte animale de companie prezinta doar o bariera psihologica in aplicarea aceluiasi tratament ca si in cazul animalelor mancate de om in general. Chinezii au alte gusturi culinare ca si europenii sau americanii.
    In afara de faptul ca unele animale sunt de companie, sau ajuta la treburi gospodaresti, ori aduc alte beneficii (cainele, calul, pisica, vaca, caprele, oile), nu vad motiv pt. care ar fi interzisa sacrificarea lor cat timp desigur e facuta pt. satisfacerea nevoilor umane nu pt. placerea de a ucide. Iar in aceste cazuri motivele sunt mai mult psihologice pt. a nu le curma viata decat obiective.
    Omul are drept de viata si de moarte asupra animalelor. Iar in cazul animalelor agresive ce il ameninta pe om, nu vad nimic rau in uciderea lor (de exemplu in cazul unui atac din partea unui caine nu stau sa ma gandesc daca sa-ntorc si celalalt obraz, e animal, il impusc). Sunt atatea victime umane ale animalelor fara stapan (sau cu stapan in unele cazuri) incat nu e cazul sa le tin partea acestor agresori nonumani. Care se pare ca prind mai multe drepturi decat au oamenii…

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 5, 2011 at 6:46 pm

      Dan

      Prietene, care-i rostul comentariului tau la acest articol?

      Pricepi subiectul propozitiei? Se jupoaie de vii niste animale.

      Apreciază

  16. marius said, on octombrie 5, 2011 at 9:11 pm

    sange pentru sange…piele pentru piele…asa trebuie tratati acei monstrii …. mi-a venit rau la vederea imaginilor.

    Apreciază

    • presedinte said, on noiembrie 23, 2011 at 10:34 am

      De acord. Si eu as face la fel. Dar Isus a zis in Matei capitolul 5:

      „38. Ati auzit ca s-a zis: „Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.”
      39. Dar Eu va spun: sa nu va impotriviti celui ce va face rau. Ci, oricui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt.
      40. Oricui vrea sa se judece cu tine si sa-ti ia haina, lasa-i si camasa.
      41. Daca te sileste cineva sa mergi cu el o mila de loc, mergi cu el doua.
      42. Celui ce-ti cere da-i; si nu intoarce spatele celui ce vrea sa se imprumute de la tine.
      43. Ati auzit ca s-a zis: „Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau.”
      44. Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc,
      45. ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.
      46. Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii?
      47. Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel?
      48. Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit.”

      Apreciază

  17. Raluca said, on octombrie 5, 2011 at 9:27 pm

    Pr.Vasile are dreptate, (cel putin la copiii sunt o CRIMA scenele de groaza, relale sau de film).
    Atentie pana unde merge curiozitate in a privi astfel de imagini!!!
    Ma imbolnavesc daca privesc o secunda. E suficient titlul.
    Poate tine si de psihicul fiecaruia ma gandesc.Nici la linkul cu scatofilia n-am putut sa citesc mai mult de fix 5 cuvinte pe diagonala, caci n-am fost buna 2 zile si m-au apucat banuielile in legatura cu saccsiv, insa apoi cand i-am citit cartea am realizat ca datorita vietii putem avea si sensibilitati(rezistente psihice) diferite noi cu totii.

    Apreciază

  18. Raluca said, on octombrie 5, 2011 at 10:14 pm

    „Din ce aluat erau insa facuti cei ce comandau si cei ce executau astfel de torturi?” Tare buna aceasta introspectie.
    E o intrebare pe care o poti pune zilnic in multe imprejurari din pacate.
    Sa ne fereasca Dumnezeu sa fie asa cu martiriul viitor!

    Apreciază

  19. natalia said, on octombrie 6, 2011 at 12:00 pm

    Fratilor eu am vazut live ceva asemanator…nu am prea dormit noaptea dupa aceea …era vb de un mic pui de pisica lovit la spate si plin de sange de abia mai mergea, din fericire o doamna cu sufletul bun l-a salvat la timp.Nu vreau sa descriu in cuvinte ce am vazut ,arata f rau nici nu stiu cum a putut fi lovit in halul ala sunt si printre noi romanii crestini botezati oameni care lovesc si otravesc animalele.
    Mie mi se pare o nota de sadism si chiar de satanism dus la extrem sa faci asta… animalul ala se zbate ceasul mortii nici nu poti sa-l jupoi prea bine,pur si simplu daca e vb de eficienta mai bine il adoarme sau il asomeaza si apoi in jupoiaie asa numai isi pierd timpul stiu ce spun.Iertati-mi comentariul dar serios eu cred ca oamenii aia care stau minute in sir sa priveasca chinul animalelor cred ca au mari probleme cu capul,ar trebui sa se trateze.Dar cine stie probabil in societatea de tip nou acest gen de pers sunt perfect onorabile si integrate.Lipsa de compasiune fata de animale conduce la indiferenta si lipsa de compasiune fata de semenii nostrii.Tot asa am vazut cu luni in urma un caine foarte bland ,maidanez care agoniza in fata scarii de bloc unde am eu biroul,l-au lasat sa moara acolo peste noapte nici macar nu i-au ridicat cadavrul…a fost lovit probabil cu masina de tuns iarba de tiganii ala de la salubrizare care l-au lasat acolo si s-au facut ca ploua.oamenii au tot trecut pe langa el si nu l-au bagat in seama…nimeni nimic si doar stiu ca acolo in scara sunt proprietari de caini.Poate o sa ziceti ca de ce n-am facut eu nimic…da eu nu prea imi permit sa platesc o operatie deoarece sunt f scumpe de ordinul sutelor de lei iar acolo un bloc erau oameni ca isi permiteau sa faca asta…dar putea fi sunat un medic veretinar sa vada …in fine. Si eu am animale de casa…iar la cabinetul veterinar am vazut oameni care aduceau la tratament chiar si maidanezi caine sau pisici.Sunt oameni de tot felul sa ne rugam pt fiecare.

    Apreciază

  20. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 6, 2011 at 3:27 pm

    Nu pot sa vizionez videoclipul , dar nu pot sa cred ca pot face asa ceva unor animale , in acei oameni traieste duhul satanei.

    Apreciază

  21. mm said, on octombrie 6, 2011 at 5:23 pm

    Nu sunt injunghiate ca sa nu gaureasca blana si sa le scada valoarea….restul este o cruzime fara margini.

    Apreciază

  22. Raluca said, on octombrie 7, 2011 at 6:22 am

    Ma imbolnavesc natalia.
    Tocmai mi-am amintit de un caine din curtea unui vecin a unei prietene pe care l-au otravit vecinii si s-a chinuit cumplit o zi in pov . prietena, vaitandu-se si plangand .
    Imi pare rau, dar din clipa aceea am inceput sa simt ca vreau sa mor sau am sa urasc oamenii toata viata. Insa paraca in „Fericirea de a cunoaste calea ” si in „Pelerinul rus” erau 2 cazuri de oameni care au chinuit animale. Totul se plateste, chiar si cea mai mica suferinata pricinuita animalelor, povestesc acele carti.
    Am avut si un caz in fam. care a platit o indiferenta, rautate imediat ce a adoptat acesta atitudine, fata de un caine salvat de mine.
    Intr-o imprejurare total neprevazuta acea persoana cam invincibila (o numesc eu) a fost muscata rau de un cal de ureche, mai sa-i fie smulsa cutotul .
    Am salvat un caine cu bazinul rupt si l-am tinut in bloc un an in speranta ca se va recupera , si m-am chinuit inzadar infiorator cu recuperarea si mizeria de nedescris. L-au eutanasiat la asociatia unde l-am dat aproape recuperat,sa continue recuperarea , caci nu mai puteam.
    Acum daca as vedea un caine agonizand, l-as lua si l-as duce la eutanasie macar.

    Apreciază

  23. agesgeg said, on noiembrie 1, 2011 at 5:49 pm

    miau dat lacrimile dupa primele 30 de secunde . doamne oribil

    Apreciază

  24. […] Video (EXTREM DE SOCANT): Caini si ratoni jupuiti de vii pentru confectionarea cizmelor UGG … […]

    Apreciază

  25. […] Video (EXTREM DE SOCANT): Caini si ratoni jupuiti de vii pentru confectionarea cizmelor UGG … […]

    Apreciază

  26. andreea said, on septembrie 13, 2016 at 4:54 am

    Sincer am plans cand am vazut asa ceva ….de ce jupoaie iepurii de vii , putea sa ii rada macar cu o masina de tuns si ar fi fost mult mai usor poate si la celelalte animale…Dumnezeu ne-a lasat asa animale frumoase care de fapt unele sunt corotite prin lege , iar ei isi bat joc ….Sa faca cineva cevaaa

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.