SACCSIV – blog ortodox

Anti crestinul VALENTIN STAN face niste conexiuni nauce: Patriarhul Daniel, Basescu si legionarii …

Posted in ANTENA 3, PATRIARHUL DANIEL, Traian Basescu, VALENTIN STAN by saccsiv on noiembrie 8, 2011

Rar am auzit atat de mari nazbatii precum in aceasta emisiune:

http://inregistrari.antena3.ro/view-04_Nov-2011-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html

Cica conexiuni. Mai degraba parca ar fi efectele unei grave supradoze de barbiturice. Ca Valentin Stan e anti ortodox, deja ne lamuriseram:

VALENTIN STAN ataca si el ORTODOXIA: „intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o pe Route 66, aleg Route 66”

Dar ca e si nauc, inca nu stiam.

Asadar, reaminteste el ca Parintelui Iustin Parvu i s-a cantat un cantecel, episod amplu dezbatut in mass-media si blogurile ortodoxe:

Se cere declansarea prigoanei impotriva Manastirii Petru Voda din cauza unor versuri de Radu Gyr …

Cine este KATZ, stapanul Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania, cel ce cere PRIGONIREA PARINTELUI IUSTIN PARVU?

Apoi ne mai aminteste ca Basescu a vorbit in biserica si s-a pozat cu ierarhii, chestie de care s-a scris si pe acest blog:

BASESCU INTRE IERARHI. Presedintele ce promoveaza casatoria intre homosexuali a vorbit la canonizarea Mitropolitului Andrei Saguna …

Si trage el concluzia ca Patriarhul Daniel si Basescu sunt … legionari. Sau au simpatii. Asa explica el faptul ca nemtenii (adica poporul ortodox) isi petrec timpul adorand-o pe Elena Udrea in revista Tabu, atunci cand nu stau la coada la Sfintele Moaste.

Ce-o fi in capul sau? Dar daca totusi nu e nauc, ci face un joc? Care ar fi acela?

Stim ca Antena 3 a devenit printre cele mai anti crestine posturi tv. Iata doar cateva exemple:

VIDEO: ANTI CRESTINISM la Antena 3

Video – HULA lui BENDEAC: Vanghelie si Cina cea de taina

Si mai stim ca posturile pro basesciene promoveaza „crestinismul”, adica ceva numit crestinism amestecat cu doctrina masonilor, cu erezia ecumenista si cu paganismul:

Sarpele RADU MORARU (“Nasul”) considera ca masoneria nu este anti crestina si indeamna telespectatorii sa nu se informeze de pe internet …

TVR promoveaza samanismul …

Lumea Credintei (RAZVAN BUCUROIU) ataca blogurile „AXA” (Mugur Vasiliu), „LUPTA PENTRU ORTODOXIE” si „ATITUDINI” (Manastirea Petru Voda) …

Adica publicul pro basist este prostit cu un fals crestinism, iar cel anti basist observam ca este din ce in ce mai indoctrinat cu mesaje anti ortodoxe. In acest context ar avea o noima emisiunea lui Valentin Stan, caci doreste sa traseze o granita clara intre cei pro si anti Basescu. Clara, dar imbeciloida, deoarece in tabara pro ii considera inclusi pe nemteni (cum le zice el), adica un soi de hominizi ce fiind pelerini la Sfintele Moaste, automat devin si iubitori de Elene sexy pe copertile revistelor si evident devin si votanti PDL.

O nebunie. Dar care se vrea si un semnal adresat indirect celor anti Basescu. Ceva de genul: daca nu-l votati pe marinar, dati si dovada ca sunteti evoluati, deci nu fiti nemteni, adica nu mai sarutati Sfintele Moaste si nu mai fiti nationalisti, intr-un cuvant, renuntati la primitiva ortodoxie …

Si cumva e si un mesaj pentru caldiceii ortodocsi, care vazand ura anti ortodoxa de la Antene, cad in inselarea de a decide: parca-i mai bine cu Basescu …

Sa fim foarte atenti la serpii acestia din mass-media.


12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 8, 2011 at 1:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. mircea said, on noiembrie 8, 2011 at 1:44 pm

    Cand i-am vazut fata, si am auzit cum zicea de Parintele Iustin Parvu, mi-a stat inima.
    Cum sa vorbesti asa de un calugar-preot de 93 de ani?
    El nici nu se nascuse cand parintele patimea prin inchisori.
    In stadiul in care e acum, Valentin Stan nu poate fi numit om.
    Nici macar animal, ca si animalele au respect. Poate doar zombi, robot programat….

    Apreciază

  3. kosk said, on noiembrie 8, 2011 at 2:52 pm

    ash, e suficient sa frunzaresti bloguri, forumuri si comentarii ale postacilor pro si contra basescu. primele au un primitivism ateist pe sec, cele de-a stanga au un damf de minimalism „humanist” protestant ( mare dreptate are Sf Justin Popovici in definirea maxi si minimalismului catolic si protestant) specimene precum stan v se incadreaza. in context

    Apreciază

  4. razvanrinder said, on noiembrie 8, 2011 at 5:47 pm

    In vremuri de criza morala, economica, sociala Biserica cred ca ar trebui sa fie prima care da desteptarea romanilor. Din pacate Biserica Ortodoxa Romana m-a dezamagit la faza asta. Ar fi trebuit sa fie mai, cum sa zic ca sa nu fiu prea dur, mai cu „tupeu” in fata liderilor nostri politici.

    Apreciază

  5. cristian said, on noiembrie 8, 2011 at 5:53 pm

    Prin nemteni VS intelege pdl-isti. Cei din Neamt au ales un pedelist la alegerile locale de acum 2-3 luni, de atunci ii tachineaza mereu. Asa a facut ‘conexiunea’ cu Udrea.

    Apreciază

  6. Marcel said, on noiembrie 8, 2011 at 6:37 pm

    Un om plin de sine nu mai poate avea intelegere fata de cei din jurul sau decat patimas, si numai fata de cei care, crede el ca-i sunt apropiati si care corespund intereselor lui. E rece, si sufletul sau fiind gol, si ca orice om fiind infometat de o traire de bine interior, e tentat catre orice din afara care sa-i creeze acel bine. Numai ca aici intervine duhul cel rau, si conform inclinarilor sale patimase, diavolul creeaza situatiile favorbile. Omul fiind atras prin prisma patimilor sale de aceste placeri externe, cade in cursa. Si astfel sufletul sau golit, doritor de umplere interioara, se face lacas diavolului, si asa este usor influentat de acesta, prin asa zisele placeri temporale, exact ca in tehnica infometatului (Greedy). Gandurile insuflate corespund cu cele ale omului si asa omul crede ca acele ganduri sunt ale lui. Si aceste ganduri-sugestii insuflate sunt mult mai profunde decat cele ale omului respectiv, de aceea ele au greutate in mintea sa.si influenta asupra celor din jur care sunt cam in acelasi duh. In felul asta omul devine plin de sine.
    Acest fenomen nu se opreste decat cand diavolul incuibarit in suflet atinge un punct din care, se crede ca omul a cazut suficient de mult ca sa nu se mai poata intoarce usor.

    Asa si in cazul nostru, mintea este indracita, nu are pic de simpatie, de intelegere, ca sa nu mai vorbim de afectiune. Bucuria care-i umple sufletul e una pizmasa, cu intepaturi, cu ironii, cu ruperi de originile sale, si nu in uitimul rand cu o parare a sa personala, de gandire dreapta in orice gandeste.

    Acele „mai nemtenilor” il plaseaza intr-o alta tabara fata de cea a neamului romanesc, si inciziile sale antiortodoxe sunt grave prin intentiile ce stau in spatele vorbelor sale, si corespund cu pozitiile dracesti fata de Dumnezeu.
    Nu exista decat prezent, si se bucura la cum ar reactiona si cei pro, si cei contra, fara sa intrevada consecintele.

    Asa ca la ce ne putem astepta de la el?
    Sansa de reintoarcere, greu de crezut, numai Dumnezeu stie. E destul de inradacinat in parerile sale, probabil cu suport in vreo organizatie cu acelasi duh.

    Nu este exclus sa auzim ca a fost tradat de cele mai apropiate si intime persoane si din cauza asta sa-si piarda mintile.
    Sunt convins ca are si multa suferinta si multa neliniste sufleteasca, ca altfel nu poate intepa prin vorbele sale profunzimile neamului romanesc, Ortodoxia, cu Sfintii sai si cu Sf moaste. Numai asa se poate explica dorinta sa de a-si produce placeri dracesti care sa-i linisteasca constiinta si razboaiele sufletesti.

    Expresiile „mai nemtenilor”, „moaste”, „ortodoxie” folosite insistent in contexte, pe care el e convins ca face atingere profunda in suflete, sunt arme dracesti. Numai dracii au asa zisele sulite cu care impung sufletele, nu prea rau ca sa nu se intoarca impotriva lor, dar nici nu le lasa, ca sa le provoace neliniste, si sa le devieze de la gandul catre Dumnezeu.

    De aceea, cred eu, ca solutie este de a nu ne tulbura, nici sa nu mai ascultam nimic din ceea ce zice, ca nu vad cale de indreptare, si daca se poate boicotarea emisiunilor sale cel putin.

    Apreciază

  7. neolegionar said, on noiembrie 8, 2011 at 6:38 pm

    Apreciază

  8. emilian said, on noiembrie 9, 2011 at 7:07 am

    Misiunea lui e de a ridiculiza orice manifestare de crestinism autentica. Nu merita urmarit, are o retorica goala. De fapt nici un jurnalist nu merita urmarit, misiunea lor fiind de a distruge neamul nostru unii mai dur altii mai cu incetisorul. I-am vazut acum multi ani privirea fata in fata fiind si mi-a fost deajuns, apoi urmarindu-i o vreme emisiunile mi-a confirmat prima impresie execrabila pe care mi-a facut-o.Profita de lipsa de cunostinte a majoritatii pentru a manipula si a crea un mod de gandire antiromanesc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.