SACCSIV – blog ortodox

MIHAIL GORBACIOV spune ca “Ocupati Wall Street” este semnalul unei NOI ORDINI MONDIALE

Posted in Mihail Gorbaciov, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 25, 2011

   Iata ce aflam din articolul Mikhail Gorbachev Says Occupy Wall Street Signals an Emerging New World Order:

Pe măsură ce mişcarea “Ocupaţi Wall Street” continuă, apar chipuri necunoscute ce sprijină această mişcare, iar scenarii neverosimile sunt prezentate drept “soluţii”. În timp ce mulţi protestari cer întoarcerea la democraţia de bază şi stoparea conducerii ilegale a băncilor internaţionale, veţi observa că lucrurile stau cu totul diferit – un guvern mondial socialist, îmbuibat, imens – care sprijină mişcarea.

George Soros şi Mihail Gorbaciov, doi dintre cei mai importanţi globalişti din elita mondială a căror opinii se fac auzite peste tot, au muncit într-adevăr timp de mulţi ani la Noua Ordine Mondială şi la tot ceea ce aceasta implică. Oare “Ocupaţi Wall Street” îi prinde pe oameni într-o dialectică hegeliană[1] în care sprijinul oferit protestatarilor se transformă în sprijinul oferit Noii Ordini Mondiale? Iată ce spunea Gorbaciov pe 20 octombrie la Lafayette College.

“Culegem acuma consecinţele unei strategii care nu duce la cooperare şi parteneriat şi nici la traiul într-o situaţie globală. Lumea are nevoie de ţeluri care să-i unească pe oameni. Unii oameni din SUA merg pe idea creării unui imperiu American global, şi asta a fost o greşeală încă de la început. Alţii însă se gândesc la viitorul ţării lor. Marile bănci, corporaţii, încă plătesc aceleaşi bonusuri mari şefilor lor. Pentru aceşti oameni, a existat oare vreo criză?… Cred că America are nevoie de propria ei “perestroika”. Situaţia din întreaga lume nu s-a dezvoltat aşa cum ar fi trebuit. Am văzut degradare acolo unde ar fi trebui de fapt să existe o mişcare pozitivă. Prietenul meu, regretatul Ioan Paul al II-lea a văzut aceste lucruri foarte bine. El a spus: “Avem nevoie de o nouă ordine mondială, una care să fie mai stabilă, mai umană şi mai dreaptă.” Alţii, şi eu m-am numărat printre aceştia, au vorbit despre o nouă ordine mondială, deşi încă ne confruntăm cu o problemă: cum să construim o astfel de ordine mondială? Sunt probleme de mediu, de încetinire a creşterii, pauperitate, criză alimentară… toate acestea se întâmplă pentru că noi nu avem un sistem de guvernare globală. Atunci când vedem că aceste proteste au loc chiar şi în alte ţări, că aproape toate ţările sunt acuma martore acestor proteste, nu putem lăsa lucrurile aşa cum erau în trecut – oamenii doresc schimbare. Şi pentru că vorbim despre schimbare – aceste probleme apărute din mişcările de protest – ne vom găsi treptat calea spre o nouă ordine mondială.

Lafayette College website

   Comentariu saccsiv:

   Mihail Gorbaciov spunea inca din 1988:

De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

   Sa ne amintim si de spusele lui Dan Amedeo Lazarescu (mason) la putin timp dupa revolutia romana din 1989:

Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, inseamna ca nu stie istorie

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala. In cursul acelei intalniri la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Asta se intampla intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese oficial schitat …

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) arata intr-un memorandum ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele ,eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul.

   Nu stim cand a inceput Gorbaciov sa aiba viziuni planetare, ne aducem insa aminte ca dupa moartea lui Brejnev parca i s-a creat un extrem de favorabil „culoar„ de acces la conducerea URSS iar ceilalti doi predecesori ai sai au murit foarte repede dupa ce au ajuns in functia de Secretar General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice: Iuri Vladimirovici Andropov, 1982–1984, la 70 de ani si Constantin Ustinovici Cernenko, 1984–1985, la 74 de ani.

La inceputul anilor ‘80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin “Open Society” (”Societatea Deschisa”) sustinuta financiar de “Soros Fund Management

In URSS, Soros l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov iar numerosi tineri sovietici au luat calea burselor sale si au ajuns in Occident.

Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru “transformarea educatiei si economiei ruse”, miliardarul a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia “International Science Foundation”.

La finalul “actiunii“, Soros i-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA … Cititi va rog si articolul :

GEORGE SOROS , GUVERNUL MONDIAL , NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

In 1992 David Rockefeller a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor.

Dar prezenta familiei Rockefeller este mai veche in spatiul sovietic. In vara lui 1964 David Rockefeller are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev

In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx .

De asemenea , David Rockefeller a fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973 .

De fapt ELITELE nu s-au dusmanit niciodata cu noua putere bolsevica, din contra, le-au finantat atat revolutia cat si dezvoltarea ulterioara. Voi aminti acum doar de colosul evreu Jacob Schiff, ginerele lui Solomon Loeb care a daruit sume colosale revolutiei ruse din 1917.

Cititi va rog si:

Mihail Gorbaciov: „Este vremea unei a doua revolutii americane, una in spiritul perestroika”

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

De ce evreul George Soros sustine manifestantii de pe Wall Street?

 

 

 

 


[1]Dialectica hegeliană, prezinta trei metode/etape de dezvoltare dialectică:

  1. o teză – generatoare de reacţie;
  2. o antiteză – care contrazice sau neagă teza
  3. şi tensiunea dintre cele două fiind rezolvata prin intermediul unei sinteze.

Rationamentul lui Hegel este urmatorul: Lumea poseda rationalitate, o ordine, un mod ordonat de a fi. Pentru Hegel, lumea nu este o ingramadire haotica de obiecte, ci este in permanenta miscare si dezvoltare. Totul este dat de la bun inceput. Totul are o finalitate.Termenul de dialectica hegeliana indică menţinerea partii utile a unei idei, lucru, societate, etc. simultan cu deplasarea ei dincolo de limitările sale. In conformitate cu principiile dialecticii hegeliene, politicile actuale se straduiesc sa  creeze o problema generatoare de reactie urmata de implementarea unei solutii premeditate

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 25, 2011 at 9:48 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. emilian said, on octombrie 25, 2011 at 11:09 am

    Dupa logica lui gorbaciov daca acum cand suntem mai putin uniti avem criza globala cand vom fi uniti total la nivel global nu vor mai fi crize globale, ci binele suprem. Nu e deloc asa. Cine se uita un pic in trecut vede ca marile crize au aparut odata cu impunerea sistemului republican in Europa si America, cu dezvoltarea relatiilor comerciale, cu dezvoltarea burselor, cu aparitia marilor concerne la nivel mondial, deci odata cu aparitia unor institutii care au incercat si au reusit sa fie deasupra statelor. Unirea totala la nivel institutional nu poate duce decat la criza finala. Daca s-ar vrea intr-adevar iesirea din criza ar trebui sa se aplice princiipile economiei distributiste conform carora ceea ce mic e bun si se renunte la ceea ce e mare, sa se renunte la profitul cu orice pret si oricat de mare, sa se renunte la interdependenta economica. E adevarat ca o atare solutie ar duce la reducerea in mare masura a confortului material cu care au fost conditionati oamenii din asa zisele state civilizate. Cum majoritatea oamenilor e interesata numai de confortul material pentru ca nu mai au credinta (putini ar mai accepta azi sa traiasca ca acum 50 de ani) vor accepta solutiile atee ale unui fost tractorist. Dumnezeu sa ne apere!

    Apreciază

    • adriandirnescu said, on octombrie 26, 2011 at 12:15 pm

      De acord cu emilian… Am vazut de ceva timp un documentar pe national geo; si era vorba de super tehnologii pentru viitorul apropiat, adica chiar foarte apropiat urmatori 10 15 ani. Totul era roz si frumos dar parca prea de tot sa fie adevarat. Inainte de finalul documentarului vin niste concluzi care trebuie sa ne dea de gandit ( probabil ati vazut mai multi astfel de documentare la tv …) Concluzile erau ca aceste super tehnologii nu pot fi aplicate sau folosite la modul actual de organizare a lumii (si incepeau sa arate imagini cu suprapopularea oraselor, saracia crescanda, suprapoluarea si altele…) si dadeau de inteles ca doar dupa o mega reducere a numarului de locuitori al planetei aceste super tehnologii care vor imbunatatii radical traiul celor ramasi, vor putea fi implementate. Desi interesant la inceput , spre final documentarul m-a scarbit prin mesajul transmis. ” cea ce ati vazut aici nu e pentru oricine, ci doar pentru uni din cei ce vor ramane…” cam asta se intelegea din toata treaba asta.
      Asa ca ne putem astepta la o eventuala grabire a unor evenimente uluitoare, date find si aceste afirmatii ale unor oameni cum ar fi Gorbaciov sau afirmatile de curand ale Vaticanului privitor la n o m.
      Cel putin suntem sugestionati sa ne familiarizam tot mai mult cu termeni si cu niste situatii care vazandu-le doar de la tv, putem fi manipulati usor sau sa nu avem nici o reactie. Defapt pe lipsa de reactie si pe adormire se bazeaza aproape orice manipulare. Pentru noi ca popor exista doar solutia intoarcerii la credinta si la simplitate. Atata timp cat nu avem cel putin independenta alimentara si conceptii de viata simple si sanatoase care sa ne ajute sa traim fara a depinde de sume mari de bani sau de banii bancilor straine… nu ne vom putea dezlipii de tavalugul globalist. Eu cred ca mai sunt sanse dar trebuie sa incepem sa facem fiecare cate ceva si poate ar fi bine sa incepem sa traim cat mai simplu si din ceea ce producem, nu din credite… Ajuta-ne Doamne sa ne pastram credinta si sa ne adunam acasa !

      Apreciază

  3. emilian said, on octombrie 28, 2011 at 8:31 am

    Da, la fel gandesc si eu ca numai o stricta economie la nivel de individ si familie, o renuntare la multe din asa zisele placeri cu care ne-au conditionat pana in prezent ne poate ajuta sa trecem vremurile. Eu imi sfatuiesc cunoscutii sa renunte la autoturisme daca sunt ale lor, la anul nu cred ca le va mai cumpara cineva si nici intr-un caz sa faca credite. E de pastrat ca mijloc de deplasare dacia veche care nu functioneaza pe baza de calculator, cred ca va fi la mare cautare. La cat s-a dezvoltat tehnologia cred ca autorismele acestea moderne pot fi facute usor nefunctionale pe calea undelor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.