SACCSIV – blog ortodox

Mitropolitul IPS Andrei il elogiaza pe Patriarhul Athenagoras (mason grad 33) pentru ca a ridicat anatema de la 1054 …

Posted in IPS Andrei, PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS by saccsiv on august 23, 2011

Iata ce comenteaza fratele acelas la articolul Mitropolitul IPS Andrei motiveaza participarea la sfintirea bisericii romano-catolice Sfantul Stefan: „Cand fratii nostri romano-catolici au reusit sa faca o biserica e inca o poarta spre cer” …:

Sa mai spunem ca IPS Andrei a scris de asemenea un elogiu – prefata la cartea scrisa de Virgil Ghiorghiu : Viata patriarhului athenagoras.

“Patriarhul Athenagoras ramane o figura memorabila a Bisericii Ortodoxe si un mare vizionar. Visul lui era refacerea unitatii Bisericii lui Hristos. Cu aces vis neimplinit a plecat din lumea aceasta. Gestul simbolic de ridicare a anatemelor, pe care l-au facut la Ierusalim Patriarhul Ecumenic Athenagoras si Papa Paul al VI-lea, este expresia unei dorinte sincere de netezire a drumului inspre unitate. Din pacate, dialogul iubirii initiat de el, insuficient secondat de dialogul teologic, aproape s-a stins. Orice crestin realist, chiar si cei entuziasti constata ca dialogul ecumenic nu mai este in centrul atentiei. Nu putem spune ca a disparut, dar parca are “aripile frante”

provine IPS Andreicut pana la urma dintr-o familie de greco-catolci , asa cum se aude ? Oricum, asta nu conteaza prea mult, ci cum gandeste el pt mine astazi. Adica, sprijina ereticii, sau trimite peste ei anatemele date de Biserica Ortodoxa dintotdeauna ? Asta conteaza.

http://www.librariasophia.ro/carti-Viata-patriarhului-Athenagoras-Gheorghiu-Virgil-so-3987.html

Doamne miluieste !

Cititi va rog si:

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 23, 2011 at 4:45 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Romeo2110 said, on august 24, 2011 at 4:19 am

    „Gestul simbolic de ridicare a anatemelor, ” = aeste doar un gest simbolici. PF Atenagoras nu putea ridica anatema pusa de PF Mihail Cerularia.

    Oricum erezia catolica este lovita si de multe din ANATEMELE Hotararilor dogmatice luate la Sinoadele Ecumenice.

    Apreciază

  3. un ortodox said, on august 24, 2011 at 6:22 am

    romeo e gest simbolic dar e nebunie si injuratura la prima privire nu e un pumn dar dracu actioneaza conform legilor dumnezeiesti si scrie in talcuirea apocalipsei ca conducatorii politici si bisericesti sant posedati ca d aia ii zice apocalipsa adica ceva maxim de rau ,toate bune,caci erezia desi simbolica e erezie

    Apreciază

    • danutza said, on august 24, 2011 at 6:58 am

      ????????????????????????????
      de limba romana de ce iti bati joc, ca e limba strabunilor tai?
      eu una nu inteleg nimic din ceea ce ai scris.
      fara suparare, dar invatati corect sa va exprimati sau sa scrieti, ca un semn de respect fata de poporul si cultura romana.

      Apreciază

  4. danutza said, on august 24, 2011 at 6:56 am

    Pr. Arsenie Boca:
    Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu!

    Apreciază

  5. ATENTIE, UN BLOG SPURCAT cu o poza blasfemiatoare satanista A LUAT NASTERE ZILELE ASTEA din nou pentru a lovi in patrioti si in crestini-ortodocsi in special:

    http://sfantacredintaortodoxa.wordpress.com/2011/08/11/crestini-de-cartoninstigatori-la-ura-rasiala-si-religioasa/

    (s-ar putea sa va gasiti si voi pe acea lista…)

    Pe el au fost trecuti intr-o lista tot felul de oameni de pe facebook , prezentati drept „crestini de carton” sau violenti, pe unii intamplator ii cunosc, sunt oameni de bine patrioti romani crestini adevarati, altii sunt atei-agnostici care nu s-au descris crestini niciodata, altii nu au legatura cu nationalismul, altii sunt intradevar impostori infiltrati, dar acel satanist anticrist i-a pus pe toti la gramada pt a-i compromite!

    Cel care a creat acest „blog” se numeste ARIEL IACOBINI si detine acest IP = 79.113.225.143 ARAD , el a clonat numele dupa contul de youtube user/SfCredintaOrthodoxa pe care agentii sionisti JIDF – ROUIDF au misiunea sa-l compromita , la fel cum vor sa compromita si anumiti useri de bine expusi acolo pe lista intentionat printre impostori si neaveniti, aceasta tactica e o diversiune securistica de discreditare a unor persoane asociindu-le imaginea sau identitatea cu altii , face acest lucru si pe YouTube si pe FaceBook !
    El are id de youtube user/sektorrules, de facebook „Sektor_Cyrax” , „Ariel Iacobini” (+ multe alte conturi clone ingognito „Gheorghe Nica” sau cu nume arabesti, etc), individul este convertit la Islam si face parte din masonerie de rit anglosaxon asa cum singur se lauda la Victor Roncea pe site sub articolul „Despartirea de un frate” unde si acolo face diversiune in favoarea masoneriei , plus de asta este inscris/intrus/membru de vaza si in FUNDATIA ION GABRILA OGORANU si PARTIDUL PENTRU PATRIE filiala ARAD.

    FERITI-VA DE EL , blocati conturile lui, ignorati-l, de obicei da invitatii 24/24h de prietenie pe facebook/youtube pentru a va monitoriza conturile (o face si din alte conturi pe care nu i le stim, pentru ca deschide pe banda rulanta zeci si nu avem timp ca el sa stam 24/24h, activitatea noastra e benevol, in timpul liber ) , nu luati legatura cu asemenea personaje labile psihic, este un individ foarte pervers, labil psihic, dual, deosebit de periculos si parsiv, care la inceput incearca sa se bage pe sub pielea voastra sa va afle datele personale, ca mai apoi sa va denigreze, discrediteze, sa va transfere identitatile altora pentru a va compromite, sa va reclame la –Centrul pentru monitorizarea antisemitismului– pentru care lucreaza si el si ROUIDF , antamati la ONG-ul sionist de cenzura al internetului http://www.theJIDF.org , tot la fel feriti-va si de prietenii/ele lui care afiseaza un crestinism galagios „VyckTube” prin cearta de forma cu ateii carora apoi le cere ajutorul pe site-ul lor sa atace conturile „antisemite si rasiste” (culmea tot pe SfCredintaOrthodoxa si pe VladTs3pesh/MadeinRomania) sau de prietenele sioniste anticrestine ROXANA IANCU , ILEANA STAN HESS si SIMONA FICA care la randul lor creaza bloguri la fel de scarboase anti-ortodoxe, anti-romani patrioti pe care ii eticheteaza drept „fascisti, nazisti, legionari-ortodocsi fanatici fundamentalisti” !

    Ei activeaza in masonerie, activeaza pentru ONG-uri sioniste, cu care vor sa stoarca bani si fonduri din Romania, pe motiv ca starpesc ei „antisemitismul” si rasismul, tot la fel se infiltreaza in partidele nationaliste sau organizatiile, grupurile nationaliste de unde furnizeaza informatiile mai departe ….bineneteles ca vor nega asta apeland la tactica „hotii striga hotii”, mare grija, nu aveti incredere in astfel de indivizi cu interese oculte si meschine care lovesc in compatriotii lor doar pe motivul ca aceia le demasca sefii sau ca nu activeaza si ei in gruparile lor !

    O zi frumoasa va doresc !

    Doar uniti vom reusi sa invingem raul !

    Doamne ajuta !

    Centrul pentru Combaterea Anti-Românismului
    http://www.facebook.com/centrulpentrucombatereaantiromanismului

    Apreciază

  6. […] Mitropolitul IPS Andrei motiveaza participarea la sfintirea bisericii romano-catolice Sfantul Stefan… […]

    Apreciază

  7. Petru said, on august 25, 2011 at 6:14 am

    ,,Botezul celor rau cinstitori de Dumnezeu nu sfinteste”-Sf.Ambrozie ,,Ai sa vezi multe netrebnicii si multe spurcaciuni in fata ta. Sa nu te smintesti ca multora li se va lua vederea”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.