SACCSIV – blog ortodox

Tatuaje in loc de cip?

Posted in 666, SEMNUL FIAREI, TATUAJE by saccsiv on august 1, 2011

Citez din articolul Despre viitor: Tatuajele care ti-ar putea salva viata:

Daca pana acum, nu foarte mult timp, tatuajele reprezentau un subiect tabu, fiind deseori asociate cu delicventa, in viitor, tatuajul ar putea chiar sa ne salveze viata. Vezi cum in articolul de mai jos.

De la copii la batrani, de la femei la barbati, in viitor, toti oamenii vor „detine” un tatuaj menit sa le monitorizeze starea de sanatate.
Cel putin asa sustin cercetatorii care au realizat tatuajul digital sau mai bine zis tatuajul care ne va monitoriza starea de santate 24 de ore din 24.
Practic, cu ajutorul unui laser oamenii vor putea sa-si implanteze sub piele niste senzori care vor monitoriza mai multe componente ale sangelui, de la nivelul de sodiu, pana la glucoza si chiar nivelul alcoolului.
„Exista cativa voluntari care au decis sa se alature acestui experiment, care pana acum functioneaza foarte bine. Cu toate ca cele mai multe teste au fost realizate pe soareci. Cu ajutorul unei camera, chiar si cu un telefon, se pot citi datele pe care nano- senzorii le inregistreaza sub piele” – Dr. Heather Clark, Northeastern University.
Oamenii de stiinta sustin ca aceasta metoda o sa inlouiasca medoda clasica a analizelor, care nu este deloc populara.
Tatuajele ti-ar putea salva viata“Practic, interpretarea analizelor de sange o sa se poata realiza in timp real. Oricine o sa poata sa-si citeasca rezultatele cu ajutorul unuei aplicatii dezvoltate pe smartphone. Datele analizelor de sange vor putea ajunge astfel mai repede catre doctori, iar anumite boli vor putea fi prevenite inainte ca acestea sa se instaleze in corp.” – Dr. Heather Clark, Northeastern University.

Citeste integral pe yuppy.ro

Comentariu saccsiv:

   Stim ca SISTEMUL a pus la punct tot soiul de cipuri si bratari in numele mai binelui, pentru sanatatea oamenilor:

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

Bratarii cu GPS pentru bolnavii internati la Psihiatrie

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Exista tehnologia atasarii de CODURI DE BARE pe EMBRIONI …

MicroChips a inventat un CIP pentru tratarea cancerului

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Si uite asa oamenii se vor obisnui cu ideea. Iata insa ca merge si cu tatuaj. Acum ar fi primii pasi. Sau, mult mai probabil, primii pasi de care stim noi. Iar tatuajele astea vor fi din ce in ce mai performante. De la tatuaje din motive medicale pana la cele cu aplicabilitate in tot soiul de alte domenii, o fi o distanta lunga? Desigur ca nu.

Se ne amintim de cele spuse de catre Parintele Paisie:

  Asadar, dupa cartela si dupa buletinul electronic, adica „indosarierea” persoanelor, ce se face pentru a inainta cu viclenie la pecetluire, vor spune mereu la televizor ca oarecare a furat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca. Pe de alta parte vor face reclama „sistemului perfect”, adica pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber.

   Din pacate, iarasi „anumiti cunoscatori” ii vor „infasa” pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. „Aceasta nu are importanta”. „Nu-i nimic, este destul sa credeti launtric”.

Cititi va rog si:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Asadar, daca Parintele a avut totusi dreptate? Nu cumva insemnarea se va face totusi cu laser? Un soi de tatuaje cu minicipuri sau ceva de genul? Sa fim cu mare luare aminte la tot ceea ce se petrece in jurul nostru.

SISTEMUL a inceput crearea unui monstru. Scheletul l-au facut demult. Acum lucreaza la tendoane si muschi (e-Guvernare, actele biometrice, crearea cadrului pentru mecanismul perfect, astfel incat cel ce nu este inclus sa nu mai poata vinde sau cumpara). Maine va fi gata. Noi am tot banuit pana acum ca insemnarea se va realiza prin intermediul unui cip cat un bob de orez. Dar poate va fi si mai mic. Poate va fi un tatuaj.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 1, 2011 at 8:00 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aurora said, on august 1, 2011 at 8:34 pm

    In fiecare zi se fac pasi spre pecetluirea cu numarul fiarei. Din pacate pe nimeni din cunoscutii mei nu intererseaza. Nici macar nu vor sa renunte la cardul de salariu.

    Apreciază

  3. Costi said, on august 1, 2011 at 8:50 pm

    Ma tot gandeam ca semnul antihristului, asa cum este mentionat in Apocalipsa, trebuia sa fie vizibil (pentru ca toti cei care au primit semnul sa poata si vazuti) si totodata sa permita identificarea precisa a persoanei. Ca daca semnul nu ar fi vizibil, i-ar depista mai greu pe cei ce nu au primit semnul. Insa unul iesit din front, fara semn, este de neacceptat in societatea viitoare. Ma tot gandeam cum ar putea face ei un tatuaj care sa poata comunica si cu device-uri electronice. Si iata ca am raspunsul.
    Inventia asta face cip-urile actuale complet depasite ca tehnologie.

    Apreciază

    • Daniel said, on august 2, 2011 at 1:22 pm

      cipuri, nanoboti …. cine stie ce se mai „descopera” intre timp.
      Dumnezeu ajuta-ne sa trecem de toate si sa fim printre cei mantuiti

      Apreciază

    • Pr. Vasile said, on august 3, 2011 at 11:04 am

      Semnul Fiarei va fi impus prin necesitatea de a cumpara sau vinde sau de a primi salariul. Dar nu conteaza forma lui, ci importanta pentru a putea trai sau a te legitima. Tatuazul poate fi asemenea unui cod de bare care sa contina CNP-ul. Odata citit, ai fost identificat si informatii noi se adauga la dosarul tau electronic.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on august 3, 2011 at 1:45 pm

        @Pr. Vasile

        Cred ca tatuajul va contine si cipuri pentru ca SISTEMUL sa te identifice de la distanta si mai ales sa te dirijeze prin undele radio ca pe un robot.

        Apreciază

      • Pr. Vasile said, on august 3, 2011 at 4:28 pm

        @STOP RFID 666

        Tehnologia inglobata in sistemul de control total este avansata si permite identificarea persoanelor dupa ddatele biometrice din baza de date. Mai mult, poti fi identificat in timpul unei convorbiri telefonice indiferent de pe ce telefon sau cartella vorbesti, pe baza amprentei vocale. Si vorbesc de ceea ce este posibil la noi in tara.

        Pentru dirijarea sau bruierea sau eliminarea unei persoane se pot folosi alte tehnologii, printre care se gaseste si telefonul mobil. Pentru eliminare de folosesc arme psihotronice sau chiar iradierea. Si poti fi iradiat acasa sau in orice spatiu public.

        Pr. Vasile

        Apreciază

  4. Karataev said, on august 1, 2011 at 9:20 pm

    Să presupunem că un om refuză tatuajul sau cipul, dar este prins, torturat, adormit şi i se implantează fără consimţământul său. Ce se întâmplă cu acel om? În acest caz mulţi creştini împotriva cipurilor ar putea fi forţaţi să primească numărul fiarei. Vor mai fi ei mântuiţi?

    Apreciază

    • Costi said, on august 1, 2011 at 11:04 pm

      Tocmai, ca primirea semnului va fi de buna voie. De-aia se chinuiesc sa indobitoceasca omenirea si sa aduca societatea in asa hal incat, atunci cand va trebui, sa te duci singur. Fara consimtamantul tau, semnul nu are nici o valoare.

      Apreciază

    • studentperole said, on august 2, 2011 at 6:10 am

      O sa devina atat de „indispensabile” incat 90% din populatie o sa mearga benevol la implantare . . .

      Acei crestini care se vor impotrivi, vor fi considerati la final TERORISTI MODERNI (a se citi articolele legate de atacul din norvegia). E foarte simplu pt ei sa faca un atentat si sa dea vina pe cei fara cip, ca pana la urma crestinii sunt extremistii de dreapta care nu vor sa fie in rand cu populatia, nu?
      Vremuri grele ne asteapta…

      Apreciază

    • Pr. Vasile said, on august 3, 2011 at 11:09 am

      Primirea semnului fiarei va fi de buna voie dar si de nevoie (adica din necesitatea de a putea cumpara sau vinde).
      Nimeni nu va fi insemnat fara voia sa. Oamenii vor fi prigoniti si torturati tocmai pentru a li se infrange vointa spre a accepta insemnarea.

      Dar sa nu ne facem probleme despre cum vom trai in acele vremuri, ci mai ult sa ne ingrijim cum sa murim in acele vremuri.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  5. Raluca said, on august 2, 2011 at 3:51 am

    Sa nu uitam totusi ca desi v-a fi de buna-voie va avea totusi o doza mare de viclenie, pe care multi care fac rabat de la credinta Curata, nu vor fi instare sa o detecteze. Tocmai de aceea ne luptam sa pastram legatura curata si cu Biserica lui Hristos, prin Taine si smerenie .Caci numai asa vom fi binecuvantati cu intelepciune sa distingem viclenia. Nu am spus-o de la mine!
    Fara Taine, tatal minciunii te i-a inprimire cu multa viclenie, acum cand pacatul a devenit o normalitate. Fiind in pacat iti i-a Dumnezeu discernamantul fin.
    Lepadarea va fi explicita , insa va fi totusi foarte abil pusa problema lepadarii, multi se vor lepada fiind convinsi ca nu s-au lepadat, deoarece vor crede ce li se va spune traint intr-un duh caldicel pe care Dumnezeu li condamna aspru! Li se va spune printre altele: Dumnezeu iti vede inima, ca tu doar cu gura sau pixul ai spus ca te lepezi. Ce vrei sa-ti lasi copiii sa moara de foame ,renuntand la niste drepturi, Dumnezeu nu vrea sa suferi, Domnul e bun, primeste deci!
    Si altele asemeni care vor linistii constiinta caldiceilor , insa nu vor fi absolviti de vina si nici de circumstante atenuante, deoarece e f. clara pozitia lor: au inercat sa multumesca 2 stapani.
    Fiti treji intr-u Taine si inima buna (smerenie)!

    Apreciază

    • Pr. Vasile said, on august 3, 2011 at 11:17 am

      Raluca, lepadarea nu va fi explicita, pentru ca nimeni nu le va cere oamenilor sa se lepede de credinta sa, cii doar sa accepte sistemul antihristic de control fara de care nimeni nu va putea cumpara sau vinde.

      Insa nimeni nu va avea motiv de indreptatire ca nu a stiut ce inseamna primirea semnului pe mana sau pe frunte, caci pana atunci toata lumea va fi informata si va cunoaste ca insemnarea pe mana sau pe frunte reprezinta lepadarea de Botez si de Hristos si unirea cu Satana.

      Primirea semnului va fi o problema doar pentru crestini, care prin Botez si Sfintele Taine sunt uniti cu Hristos. Necrestinii sunt in mainile diavolului inca de pe acum.

      Pr. Vasile

      Apreciază

  6. […] Sursa: Saccsiv […]

    Apreciază

  7. abc Marin said, on august 2, 2011 at 10:58 am

    probabil vor fi mai multe feluri de pecetluire ,cine nu dorește implant se poate tatua ,, vor veni cu oferte căci sunt oameni care sunt tatuați cu desene dar nu ar accepta implantul și invers , dar ei urmăresc să marcheze cît mai mulți posibil cu voia lor ca să poată legifera ca fiind după aceia nu un drept ci o obligație cum este cu recesămîntul .

    Apreciază

  8. Samir Mihail Vancica said, on august 3, 2011 at 8:20 am

    tehnologia e chiar mai avansata!

    http://www.physorg.com/news122819670.html

    Jim Mielke’s wireless blood-fueled display is a true merging of technology and body art. At the recent Greener Gadgets Design Competition, the engineer demonstrated a subcutaneously implanted touch-screen that operates as a cell phone display, with the potential for 3G video calls that are visible just underneath the skin.

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on august 3, 2011 at 1:35 pm

    Vedenia Sfantului Ioan din Kronstandt.

    Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, CU STEA IN FRUNTE, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!

    Am privit înapoi. Staretul se uita la ceva, m-am uitat si eu. „Parinte, spune-mi, ce este cu aceasta înfricosatoare biserica?” – «Acestia-s „cetatenii cosmosului”, ereticii, cei ce au parasit sfânta si soborniceasca Biserica si au primit inovatiile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; în astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te împartasesti!»

    E o vorba ………are stea in frunte. Deci e de bine. Dar a avea stea in frunte e cel mai mare blestem. Dupa mine , semnul fiarei se va realiza cu raze laser in frunte sub forma unui tatuaj in forma de pentagrama ( stea in cinci colturi ) si in mana sub forma unui microcip injectabil. La alegere, caci e democratie. Cei care au oroare de injectii vor prefera tatuajul si invers. In vedenia de mai sus semnul este vizibil ca fiecare sa vada de esti pacatos sau nu.

    Apreciază

  10. mihai4 said, on august 4, 2011 at 2:59 am

    exact,rfid! pe langa tatuaj si cip se ”vine” si cu steaua in 5 colturi.mare,mare tupeu pe ”ei” .sa pui direct pentagrama pe oameni e foarte shiret si bine gandit.ia haideti sa ne gandim cat de des apare aceasta stea in 5 colturi?eu spun ca e chiar peste tot.pe toate steagurile,in filmele de la hollywood,in reclame,etc Treaba e ca omenirii ii este si mai greu sa-i inteleaga simbolismul si sa simta ca [si] ea e pecetea. insa cred ca nu-i momentul sa popularizam si aceasta a treia metoda.parintele Papacioc spunea sa nu ne agitam prea devreme, ca daca ei ne vad ca stim, cauta altceva sa ne bage.la americani va fi mai simplu.la aia direct cip.la altii, care sunt mai speriati, direct tatuaj, poate chiar in timp ce-ti faci poza pt. documentele biometrice.aceasta stea vine sa intregeasca paleta simbolistica a lui.altele nu mai prevad.dar asta e strict parerea mea si o puteti ataca sau din contra,intari.asadar, luati aminte si de stea si incercati s-o tineti in cap cand iesiti pe strada,la cumparaturi,la televizor,etc si o sa faceti niste conexiuni interesante,zic. steaua e ceva banal in ziua de azi.am in cap vreo 4 filme cu acest simbol.deci, atentie!;)

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 4, 2011 at 1:04 pm

      mihai4

      Unde a zis Parintele Arsenie Papacioc ca e prea devreme?

      E de fapt foarte tarziu.

      Apreciază

  11. Raluca said, on august 11, 2011 at 5:55 pm

    O sa va contrazic putin ,sau o sa completez putin frate Pr. Vasile
    Lepadarea nu insemna acceptarea oriunde pe corp, sub orice forma materiala a codului 666. Acea pecete sub forma de cip sau tatuaj va fi capabila sa-ti controleze gandurile (implicit credinta, constiinta )de aceea e lepadare. Multi slabi in credinta sau cu o “credinta” deformata vor crede ca odata aceptat vor putea pacali sistemul, nestiind ca de fapt au renuntat la constiinta (la libertatea de alegere a ADEVARULUI). De extras sau taiat membrul in care va fi implantat nu se va putea caci va fi programat sa explodeze cu tot cu organul,corpul tau.
    Stiu ca pare SF ce va spun! Insa lepadarea nu e inscriptionarea unui numar pe corp, ci renuntarea la LIBERTATEA DE CONSTIINTA!(DARUL PRIN CARE IL PUTEM GASI PE HRISTOS IN ADEVAR SI FAPTE)
    Tehnologia este atat de avansata incat nu va puteti imagina. Am in familie astrofizician cercetator, inafara tarii si crestin marturisitor! Si Duhovnicul mi-a spus lafel. Prin pecete, implant se va controla Libertatea de constiinta astfel incat ai renuntat la Hristos daca l-ai primit,(evident nu vei fi informat exact ce efecte va avea pecetea).
    ATENTIE! LEPADAREA VA FI LEPADAREA DE LIBERTATE PRIN TEHNOLOGIA( implantata sau marcata pe corp) CARE ITI VOR INFLUIENTA GANDURILE, CONSTIINTA. Ca acea tehnologie va fii inscriptionata cu 666 sa se implineasca cele spuse ,e altceva.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.