SACCSIV – blog ortodox

Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …

Posted in Comisia Europeana, COMUNISM, HOLOCAUST by saccsiv on decembrie 23, 2010

Citez din articolul Crimele comunismului puse la index de Comisia Europeana:

Comisia Europeana a respins solicitarile mai multor state din estul Europei,printre care si Romania, care au solicitat adoptarea unei legi europene a genocidului dublu. Proiectul legii prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea si banalizarea crimelor Holocaustului.
Cu alte cuvinte, conform legii propuse de cele sase state europene nimeni nu ar mai fi avut voie, odata aprobata legea, sa nege, in orice context, public sau privat, genocidul communist caruia i-au cazut victime milioane de oameni din fostul lagar comunist.
Numai in Romania, de pilda, in cei 45 de ani de comunism, au fost, in total, 2.451.000 victime ale regimului totalitar, conform datelor ofciale mentionate in volumul „Holocaustul Rosu” al doctorului Florin Matrescu, autorul celui mai documentat si relevant compendiu in materie: prizonieri de război în URSS, 180.000; ucişi în lagăre şi închisori, 500.000, dintre care 250.000 ucişi în lagăre şi închisori si alti 250.000, decedati din multiple cauze, la scurt timp dupa eliberarea lor din detentie; 200 000, ucisi in timpul colectivizarii fortate; 10.000 de membri ai Miscarii nationale de partizani; 60.000, in perioada ceausista; peste 1400 in Revoltuia Romana din Decembrie; 1500 000 de victime in Basarabia si Bucovina, ca teritorii instrainate ale Romaniei.
Parerea ministrilor de externe ai Romaniei, Lituaniei, Letoniei, Bulgariei, Ungariei si Cehiei, care au discutat saptamana trecuta acest subiect cu Comisarul pentru Justitie Europeana ,Viviane Reding, a fost aceea ca aceste crime trebuie tratate dupa aceleasi standarde si prevederi ca si crimele impotriva evreilor si au solicitat, in numele statelor pe care le reprezinta, interzicerea negarii si banalizarii crimelor comuniste cat si apologia lor.
Comisia Europeana a dat insa un raspuns negativ cererii de adoptare a legii dublui genocid motivand ca ororile savarsite de comunism sunt evidente insa ele nu au fost indreptate impotriva unei minoritati etnice ,asa ca ideea unei legi a genocidului dublu se respinge din start.
Nesansa victimelor totalitarismului, nu-i asa, sa nu fi fost toate din randul uneia sau a mai multor minoritati! Ca doar ce conteaza numarul acestora cand mai importatnta e minoritatea etnica!
Si o parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, si-a exprimat pozitia fata de cererea celor sase state europene spunand ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si, fara Rusia, probabil ca Germania nazista nu ar fi fost invinsa.
Concluzia? Ca pentru Holocaustul rosu, Rusia si regimurile totalitare pe care le-a impus aceasta in statele fostului lagar comunist pot fi absolvite, fiindca ea, Rusia, e cea care a stopat Holocaustul evreiesc invingand Germania nazista.

Comentariu saccsiv:

Nu-i de mirare:

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Pe de alta parte, se baga placa aia cu Rusia = inventatoarea comunismului. Si cand colo …

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

Desigur insa, in Rusia si Romania, comunismul s-a manifestat pe fata in forma sa satanica:

Sfantul Ioan Kochurov, primul din seria de mucenici ucisi de bolsevici

MASACRUL de la FANTANA ALBA. Un Katyn românesc aproape uitat …

FILM ARTISTIC (subtitrare in limba romana): ODESSA IN FLACARI

INFOMETAREA (1946-1947) …

SĂPTĂMÂNA ROŞIE 28 iunie – 3 iulie 1940 sau BASARABIA ŞI EVREII

VIDEO: Experimentul Pitesti. Interviuri cu Parintele Gherghe Calciu Dumitreasa, Roman Braga, dr. Nicu Ionita

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 23, 2010 at 2:43 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] link: Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCA… […]

    Apreciază

  3. Stefan said, on decembrie 23, 2010 at 7:17 am

    Ca de obicei „venerabilii” din loje interzic pomenirea genocidului din Romania,pretexand ca nu a fost impotriva unei minoritati.Da,asa e in mintea lor,nu fost genocid la peste 500000 de morti,si nu a fost minoritate etnica insa a fost indreptat de catre bolsevici impotriva unei majoritati nationale iar toti,dar absolut toti suferinzii si mortii (vii in memoria Romanilor) temnitelor bolsevice au fost Crestin Ortodocsi ! De ce nu avem voie la noi in tara sa ne comemoram si cinstim acesti Eroi ,martiri si Sfinti ai inchisorilor ?

    Apreciază

  4. Psalmul 94 said, on decembrie 23, 2010 at 7:39 am

    „…………..
    8. O, de I-aţi auzi glasul care zice: „Să nu vă învârtoşaţi inimile voastre,
    9. Ca în timpul cercetării, ca în ziua ispitirii în pustiu,
    10. Unde M-au ispitit părinţii voştri, M-au ispitit şi au văzut lucrurile Mele.
    11. Patruzeci de ani am urât neamul acesta şi am zis: „Pururea rătăcesc cu inima”.
    12. Şi ei n-au cunoscut căile Mele, că M-am jurat întru mânia Mea: „Nu vor intra întru odihna Mea”. „

    Apreciază

  5. fanu said, on decembrie 23, 2010 at 8:45 am

    asta de gândire jidănească neruşinată şi spurcată, Doamne, iartă i că nici amu 2000 de ani nu au ştiut ce fac, iar amu sunt mai iude ca atunci

    Apreciază

  6. koba said, on decembrie 23, 2010 at 9:42 am

    Foarte tare informatia.
    dar sa vedem CINE solicita condamnarea asa zisului genocid comunist:
    niste tari din Europa de Est care si -au demonstrat totala sau partiala incapacitate de a se conduce prin elitele contemporane.Sa vorbim doar despre Romania , restul situatiilor in celellate tari fiind doar marginal diferie.deci avem o elita care nu se poate legitima cu ceva pentru , in consecinta cauta ceva impotriva: a gasit ; e vorba de trecutul comunist al tarii.Sa vedem ce a facut elita actuala fata de perioada comunista:
    1.avem peste ZECE MILIOANE de avorturi dupa revolutie, inainte erau interzise
    2.citi batrini si copii au murit din lipsa de medicamente , foamete , boli generate de saracie?
    3.citor oameni li s-a scurtat viata fortindu-i sa plece in strainatate la niste munci oribile bune pentru sclavi?citi copii au terminat-o rau din cauza asta? cite sinucideri sint din cauza asta?
    4.distrugerea deliberata a economiei industriale pe linga costurile materiale inimaginabile ce costuri demografice a avut? credeti ca nu exista o legatura intre scadera populatiei si a natalitatii si situatia economica?
    5.dar interzicerea homosexualitatii si a formelor de degenerare din timpul comunismului?
    sint si altele de spus, dar e destul atit .
    PS Nu am chef ca o haita de nemernici sa vina si sa scuipe pe trecutul tarii mele , chiar daca e trecut comunist, dar e tara mea cu parintii si bunicii mei care au lucrat si trait in ea.Nu avem dreptul sa ne necinstim parintii permitind asa niste aberatii.Nemernicii actuali sint in singe pina peste cap, crimele lor nu sint mai mici decit crimele din perioada comunista . Trebuie doar sa facem niste comparatii.

    Apreciază

    • natalia said, on decembrie 23, 2010 at 11:39 am

      Ai dreptate dusmanul e mult mai perfid decat atunci dar poate ca acum avem deoacamdata liberatea de constiinta,multi tineri s-au apropiat de Biserica in perioada asta care in vremea comunismului nu ar fi primit educatia religioasa in familii.

      Apreciază

  7. italianul said, on decembrie 23, 2010 at 10:27 am

    imbecili nemernici din c e ,ce cautam in u e ?

    Apreciază

  8. kosk said, on decembrie 23, 2010 at 12:07 pm

    cred ca lui ceausecu i s au pus in carca aiurea cei 60 mii de morti. genocid a fost pana prin ’65 cand treptat bolsevicii internationalisti evrei au fost trecuti pe linie moarta. puii de lup au emigrat si cei ramasi l au lichidat pe carmaci in stil stalinist(satanist) de Craciun in aplauzele demoncratiilor’atlantice’ care au mai bifat o ‘victorie’. urmatorul pe lista a fost slobodan milosevici.

    Apreciază

  9. Fulger said, on decembrie 23, 2010 at 4:58 pm

    Asa putem observa ca lumea este condusa de evrei si ei se ajuta numai pe ei , cand a fost vorba de holocaust ei au sarit imediat in sus sa aprobe aceasta lege dar dupa ororile comunismului in care au murit milioane de oameni nu le-a pasat.

    Apreciază

  10. agerstress said, on decembrie 23, 2010 at 9:25 pm

    Problema s-a pus in mod gresit din capul locului deoarece nu a fost identificat adevaratul criminal pe de o parte (comunismul a fost doar unealta, o stim bine si poate fi demonstrat*) iar pe de alta parte trebuia inventat un alt termen unic pentru a defini totalitatea acestor crime (asa cu e „holocaust”), in felul acesta comisia europeana nu ar mai putea avea obiectii lingvistice de interpretare.

    ––
    * exista inca multi martori vii ai acelor crime, exista multe documente pe care inca nu au reusit sa le distruga si mai exista un lucru: profilul victimelor acestor crime (intelectuali, nationalisti, patrioti, si in special crestini), profil care ne duce cu gandul la anumite pasaje din taImud si la anumite protocoale ale dezcreieratilor si0nului. Nimeni nu indrazneste inca sa faca o ancheta adevarata a acestor crime pentru a dezgropa adevarul de la executor si pana la cei care au dat efectiv comanda. Comunismul este doar un paravan, o petarda fumigena pentru a ascunde identitatea adevaratului criminal. Crimele continua si in zilele noatre cu deosebirea ca victimele actuale mor „discret” prin infometare, prin imbolnavire programata la nivel inalt (vaccinuri otravite, hrana otravita, „chemtrails”, OMG, ….), prin iradiere, prin „accidentare”, prin „sin”ucidere…

    Apreciază

  11. danielo said, on ianuarie 20, 2011 at 4:16 pm

    Deci in opinia centrului Wisenthal, cam asa vine a jigni un evreu e mai putin grav decat a ucide zece mii de goyimi… Da, stim povestea… In alta ordine de idei, este incredibil cat de mult se vorbeste de evrei in manualele scolare si in mass-media si in orice proiect cultural… Pur si simplu ma sufoc… Cred ca se va apropia vremea cand scolile si institutiile publice vor fi obligate la atitudini laice, dar vor fi obligate sa tina toate sarbatorile evreiesti, pentru a nu se face cumva vinovate de hate speech si anti-semitism.

    Apreciază

  12. GabiM. said, on august 1, 2011 at 8:45 pm

    DOCUMENTE FARTE INTERESANTE IN LEGATURA CU „HOLOCAUSTUL”…http://www.henrymakow.com/translated_from_the_hungarian.html

    Apreciază

  13. […] Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCA… […]

    Apreciază

  14. […] Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCA… […]

    Apreciază

  15. […] Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCA… […]

    Apreciază

  16. […] Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCA… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.