SACCSIV – blog ortodox

Sa fie limpede: Parintele Arsenie Papacioc INDEMNA SA REFUZAM DOCUMENTELE CU CIP

Posted in ARSENIE PAPACIOC, CIPURI by saccsiv on iulie 22, 2011

Iata comentariul sorei danutza postat la articolul A MURIT PARINTELE ARSENIE PAPACIOC:

De cate ori am intrat la parintele Arsenie, m-au podidit lacrimile. Poate pentru ca ma gandeam la multimea pacatelor mele, poate ma coplesea cu personalitatea, poate erau lacrimi de pocainta.nu stiu. O data m-a si intrebat:
-”Da’ ce-ai , doamna, de plangi?
-Nu stiu parinte, cred ca de bucurie ca am reusit sa vad si ca imi vorbiti!”

Pentru mine a fost un mare luptator pentru ortodoxie si ca sa-i cinstim memoria trebuie sa ne luptam pentru credinta noastra cea mantuitoare!

M-a sfatuit sa nu iau actele cu cip, atunci cand ma tanguiam ca ce o sa facem noi cu copiii, daca n-au buletine.
M-a privit profund in ochi si mi-a spus scurt si raspicat: NU LE LUAM SI GATA!
Mie poate sa-mi spuna toti ca parintele avea o pozitie evaziva, ca parca ar fi acceptat actele cu cip sau alte basme. Mie mi-a spus clar: NU LE LUAM!
Aceeasi fraza mi-a spus-o si parintele Parvu. Pentru mine este SUFICIENT.
Nu-i ridic mai mult decat erau sau sunt, desi stiu ca asta o va face bunul Dumnezeu,. dar pentru mine acesti 2 sfinti parinti, alaturi de par Fageteanu, sunt glasul adevarat al ortodoxiei.
Mi-e sufletul trist, ca am pierdut un duhovnic mare, inaintevazator cu duhul (pentru ca parintele avea acest har, dar il tinea departe de lume), dar si vesel pentru ca stiu ca din Ceruri se va ruga pentru noi, atat de pacatosi si rai!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

Comentariu saccsiv:

   Au incercat unii sa-l determine sa aiba o atitudine contrara Parintelui Iustin Parvu, atunci cand ultimul lansase primul sau indemn public impotriva cipurilor, mintindu-l ca apelul ar fi fost un fals. Au incercat pe urma altii sa-l manipuleze sa fie ingaduitor cu cipurile:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

Iar acum si mai multi vor scorni tot soiul de povesti cum ca Parintele indemna sa luam documentele cu cip.

Realitatea este insa clara: ERA ANTI CIP.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 22, 2011 at 9:55 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. un ortodox said, on iulie 22, 2011 at 10:16 am

    uitati va pina la sfarsit ,dureaza cateva secunde,merita :http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/bizar/cum-dumnezeu-au-ajuns-acolo-clipul-care-i-a-facut-pe-americani-sa-rada-in-hohote-video.html

    Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on iulie 22, 2011 at 10:44 am

    Marturia Parintelui a fost clara prin cuvintele……….,,eu sunt Arsenie, nu primesc asa ceva,,. Dar daca vrei sa cauti nod in papura gasesti. Cei de la RIC au gasit foarte multe povesti neadevarate si au scos in evidenta numai ceea ce au vrut ei. Sa le fie de cap cu minciunile pe care le promoveaza.

    Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on iulie 22, 2011 at 11:52 am

    Acum ca Parintele Arsenie sa mutat la Domnul multi intrusi vor sari cu tot felul de minciuni ca sa indrepte oameni impotriva noastra.

    Apreciază

  5. Cosmin said, on iulie 23, 2011 at 8:01 am

    De curand mi-a expirat cardul bancar si am primit unul din acela cu cip, inainte avand unul simplu cu banda magnetica. In plus, salariata bancii a devenit foarte isterica cand a vazut ca i-au cardul si nu semnez pe spatele lui. Cand am fost nevoit sa scot salariul la bancomat am vazut diferenta. Cel cu banda magnetica functiona aproape instantaneu, pe cand acesta cu cip sta si analizeaza ceva, timpul e usor mai indelungat. Probabil stocheaza pe acel cip date in plus, date de care eu sunt in necunostinta de cauza. Am observat ca mai nou bancomatele toate au pe langa sistemul de supraveghere al bancii o cameara individuala frontala. Nu e exclus ca pe acel cip sa stocheze imaginea utilizatorului iar bancomatul sa scaneze in interior de pe card semnatura. Nu afirm ca e 100% asa, dar nici certitudinea contrariului nu o am. Citind pe blogurile Ortodoxe si in mod special aici pe blogul lui Saccsiv, realizand cum sta treaba, am decis sa cer bancii sa mi-l schimbe cardul cu unul asemanator celui anterior, fara cip. Am sa redau mai jos mail-ul scris catre banca precum si raspunsul bancii. Am sa extrag din continut numele meu si al bancii:

    „Buna.

    De curand a expirat cardul Mestro atasat contului personal de Lei. Cardul
    nou pe care l-am primit are cu totul o alta constructie, respectiv are in
    plus un CIP. Din motive de ordin spiritual, doresc inlocuirea cardului cu
    unul asemanator dpdv constructiv cu cel care a expirat, adica sa nu contina
    acel CIP. Daca considerati ca aceasta doleanta nu imi poate fi indeplinita,
    aduc la cunostinta bancii, faptul ca voi fi nevoit sa renunt la
    cardul bancar.”

    Raspunsul bancii:

    „Buna ziua domnule +++++++,

    Va multumim ca ne-ati adus la cunostinta situatia cu care va
    confruntati.

    Referitor la solicitarea dumneavoastra, conform regulilor impuse de
    catre MasterCard si VISA International, toate cardurile de debit si de
    credit emise de orice banca, au cip.

    Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie.”

    Scurt si raspicat nu-i asa?

    La o alta banca pe care am sa o mentionez aici deoarece nu am cont la ei si nu am nici o relatie de ordin financiar cu ei, BRD, situatia e mult mai draconica. Cineva din familie a apelat la mine sa il imprumut cu o suma de bani. Respectivul m-a rugat sa-i depun pe cardul sau. M-am prezentat la BRD sa fac depunerea. Acolo angajata bancii de la ghiseu, dupa ce i-am explicat ce doresc, a inceput sa imi faca copie dupa buletin, m-a pus sa semnez pe un dispozitiv electronic, sa semnez chitanta. Eu i-am explicat ca nu am nici o relatie de ordin financiar cu BRD si tranzactia pe care o fac e una simpla si ocazionala, in plus am mai trecut prin aceasta procedura cand a trebuit sa schimb niste bani, tot la BRD. Angajata bancii, a avut o atitudine foarte nazista sa spun asa, era foarte suparata si revoltata ca de ce ma opun, si a mentionat ca nu ma poate ajuta in caz ca ma opun. Eram intre ciocan si nicovala, cel care mi-a cerut ajutorul, chiar avea nevoie mare de ajutor si a trebuit sa il ajut. Mentionez faptul ca acest incident a avut loc in doua episoade absolut asemanatoare dpdv procedural. De fiecare data cand mergi la BRD procedura e aceeasi, si nu are loc doar o data cum a mai mentionat cineva pe un forum.

    Vreau sa subliniez un fapt observat: sistemul e atat de pervers incat incearca sa ne faca dependenti de un lucru, ca mai apoi sa ne conditioneze serviciul repsectiv de anumite cerinte pe care in mod normal nu ar putea sa le impuna.

    Deci cam asa stau lucrurile, in consecinta renunt la cardul cu cip, care imi este total dispensabil deoarece pot scoate salarul si de la ghiseul bancii. Palpitant va devenii cand nici acest lucru nu va mai fi posibil deoarece vor fi bani electronici. Sa speram ca Romania va fi codasa si la acest aspect precum e in multe domenii, care nu intamplator e tot spre binele nostru real.

    Imi cer scuze daca incidentele relatate de mine pentru multi dintre voi sunt arhicunoscute, dar m-am gandit ca e util pentru cei noi.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. daniel said, on iulie 18, 2013 at 10:35 pm

    Mergeam spre casa si ma gandeam: Cum poate veni antihtristul ca inca in lume Biserica traieste, e in picioare,oamenii se roaga.
    Apoi mi-a trecut prin cap evident un posibil raspuns: printr-o lepadare in masa, prin acceptarea diavolului de catre oameni, prin recunosterea lui inconstienta.

    Cand mai toti sunt lepadati, cand omul accepta un sistem(global) care serveste lui satan si nu Domnului , atunci v-a veni si el destul de repede.

    Nu pot sa nu fac legatura cu Vama Veche unde multe pacate se intampla in sezon. Tornade, in Romania va vine sa credeti? Dumnezeu nu tolereaza mult timp pacatul. Asa va fi si cu restul lumii!

    Domne ajuta si sa ne fereasca de lepadare.

    Apreciază

  7. […] Sa fie limpede: Parintele Arsenie Papacioc INDEMNA SA REFUZAM DOCUMENTELE CU CIP […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.