SACCSIV – blog ortodox

Amenzi pentru cei care fug de RECENSAMANT

Posted in RECENSAMANT, Romania by saccsiv on iulie 11, 2011

Citez din articolul Amenzi pentru cei care fug de recensamânt:
   Persoanele care refuză sa declare recenzorilor datele cuprinse în chestionarele pentru recensământul populaţiei ar putea fi amendate cu până la 1.000 de lei, potrivit legii, a avertizat preşedintele INS, Vergil Voineagu, îngrijorat de rata mare de refuz din recensământul pilot, mai ales la romi.

“Declararea datelor de recensământ este obligatorie. Există oligativitatea persoanelor de a declara datele de recensământ, precum există şi posibilitatea de a ne verifica dacă-i păstrăm confidenţialitatea. Este la fel peste tot în Europa”, a spus Voineagu, la o conferinţă oragnizată cu ocazia Zilei Mondiale a Populaţiei.

Potrivit lui Voineagu, recensământul de probă (din perioada 7 – 16 mai) a relevat un grad “îngrijorător” de mare de refuz privind declararea datelor personale, oficialul INS precizând pentru Mediafax că rata de refuz cea mai înaltă s-a consemnat la persoanele de etnie romă.

Potrivit legislaţiei, refuzul furnizării personalului de recensământ a informaţiilor prevăzute în programul de înregistrare sau furnizarea de date eronate sau incomplete constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei. Aceeaşi amendă se aplică şi pentru persoanele care împiedică “în orice mod” efectuarea înregistrărilor şi controlul datelor de către persoanele implicate.

Sancţiunile pentru personalul implicat în recensământ sunt considerabil mai mari, respectiv amendă de la 500 la 1.500 de lei, şi privesc nerespectarea prevederilor de confidenţialitate sau utilizarea datelor în alte scopuri decât cele stabilite prin legea recensamântului.

Legislaţia stabileşte că după finalizarea recensământului, formularele cu înregistrări sunt distruse, de către “instituţiile specializate”, iar arhiva optică a chestionarelor este predată Arhivei Naţionale.

Cititi va rog si:

RECENSAMANT in 2011. Acesta va fi deosebit de precedentele si ni se va cere si CNP-ul

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 11, 2011 at 4:25 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ciprian said, on iulie 11, 2011 at 4:36 pm

    „Pentru o alunecare a omului de la nume la număr, au să dea seama toţi înzestraţii lui Dumnezeu, cei cu daruri, cu răspunderi, cu măriri, cu puteri şi cu tot felul de haruri.

    Regele David, înzestrat deodată cu darul stăpânirii şi cu darul proorociei, a căpătat o straşnică pedeapsă, numai fiindcă a îndrăznit să numere poporul (2 Regi 24). Darul proorociei i s-a luat o vreme, iar din popor i-au murit 70.000 de oameni – şi doar el greşise, nu poporul
    (2 Regi 24, 17).

    Deci, înaintestătătorii şi deţinătorii puterii au să dea seama, chiar de venirea sabiei după dreptate. ”

    Pr. Arsenie Boca

    Apreciază

  3. Pr. Vasile said, on iulie 11, 2011 at 5:01 pm

    Nu voi declaa nici un fel de date la recensamant.

    Pr. Vasile

    Apreciază

  4. Ciprian said, on iulie 11, 2011 at 5:07 pm

    Dupa mine acest recensamnt la milimetru va aduce constatarea ca sunt mai mult cu cateva milioane de „unitati locuibile” (case, apartamente) decat locuitori si conform tendintelor new-age resursele trebuie sheruite (puse la comun) in concluzie ni s-ar putea impune sa luam niste africani fara case de prin rezervatii (sa nu fie) … dar niste concluzii vor sa atraga acestia si par pe treaba lor… sau vor sa constate cat de multi mai suntem sa stie daca au atins targhetul (target-ul, ma rog) de eugenie…

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 11, 2011 at 5:08 pm

      nu par

      Apreciază

    • Daniel said, on iulie 12, 2011 at 1:17 pm

      pe langa asta cred ca e si pentru inregimentare, sa stie fiecare ce are pentru a sti ce sa i se ia, sa stie ce biruri sa mai puna, sa stie de unde sa ne ia, pe ce proprietati ne pot gasi …. etc

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 2:30 pm

        @Daniel

        Asta e recesamantul antihristului. Cum spunea staretul Antonie din Rusia la venirea antihristului totul va fi numarat. De la oameni pana la animale si obiecte. El crede ca totul ii apartine atat de nebun este. Nu o sa declar nimic. Mai bine i-au o amenda pe care oricum nu o platesc. La cate amenzi si dari catre STAT sunt neplatite sunt in Romania una in plus nu strica. Diavolul ne prinde pentru ca noi suntem fricosi si ne speriem de el ca ne chinuie. Mai bine un sfarsit cu groaza decat o groaza fara de sfarsit ( in iad ).

        Apreciază

  5. exilat said, on iulie 11, 2011 at 8:15 pm

    Nu stiu cum sa deschid acest subiect, dar trebuie. Se pare ca vom avea un vizitator cosmic, in planeta X, numita si Nibiru sau cometa Elenin. Dovezile curg si converg catre aceasta informatie.

    Multi spun ca aceasta cometa Elenin e de fapt planeta X. Ar avea diametrul de 4500km (pamantul 12700 si luna doar 1300). Vine clar spre noi si cica va fi vizibila cu ochiul liber din august in emisfera sudica si din septembrie in emisfera nordica.

    Pe Capitoliu, conform arhitecturii originale trebuia sa fie Sfanta Fecioara Maria, si a fost pusa zeita Nibiru (in legendele Olimpului i se spune Persefona, nevasta lui Hades, zeul lumii subpamantene). O schimbare cel putin ciudata.

    Planeta aceasta apare in multe scrieri antice.

    Fapte documentate:
    1. Acum ceva timp NASA a spus ca vrea sa faca un comunicat omenirii cu privire la o descoperire in vecinatatea cosmica a Pamantului. Se stie bine ca s-au precipitat si in final au venit cu o explicatie penibile, o gaura neagra in alta galaxie.
    2. Apoi NASA a afirmat ca e posibil sa vedem 2 sori pentru ca bubuie nu stiu ce stea.
    3. NASA a emis un comunicat pentru angajati sa se pregateasca pentru dezastre iminente.
    4. Cometa asta ciudata cica trebuia sa treaca la 8ua de Pamant, insa si-a modificat de 2 ori traiectoria, acum urmand sa treaca la 0.5ua de Pamant. Probabil ca o sa mai se modifice si distanta o sa scada.
    5. Aici pe blog am vazut logoul NROL-49:
    https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/30/simboluri-un-studiu-al-sinistrelor-embleme-de-misiune-ale-satelitilor-de-spionaj/
    Un logo foarte sugestiv si interesant.
    6. NASA a spus ca nu mai trimite nave in spatiu o perioada. Obama spunea ceva de genul ca ar trebui imbunatatite motoarele si cautate noi forme mai eficiente. (?!)
    7. Vaticanul a cheltuit o avere foarte mare pentru un observator astronomic extrem de performant (ca sa se uite la ce?):
    http://vaticanobservatory.org/VATT/
    8. Buncare apar peste tot si se vand foarte bine.
    9. Buncar de seminte in Norvegia!!
    10. Chemtrails?

    Trimiteri la Biblie:
    1. In Apocalipsa se vorbeste de 3 zile de intuneric. (Cica Elenin va merge la un moment dat paralel cu Pamantul conform simularilor, deci e posibil sa fie o eclipsa prelungita.)
    2. Semne mari in cer si pe pamant. (O planeta care trece pe aici e cu siguranta un semn mare in cer.)
    3. Un cutremur de 24 de ore. (Probabil ca in momentul in care se apropie cel mai mult de Pamant, acesta „va tremura” din cauza fortelor de atractie.)
    4. Inundatii mari, incendii si vulcani activati. (suna cunoscut.)


    Asta e pe scurt. Se mai pot spune multe altele.
    Ce e foarte clar, e ca NASA s-a precipitat in declaratii si ascund ceva.

    Probabil ca dupa trecerea acestei planete, multi oameni vor fi morti, dar lumea va trai in continuare pe Pamant.
    Un razboi de suprematie mondiala devine o certitudine. In urma acestei intalniri cosmice, statele vor colapsa si atunci cineva trebuie sa preia puterea cu forta.
    Acestea sunt doar supozitii !!!!

    Ca vine ceva inspre noi e clar. Poate totusi ca va trece la o distanta destul de mare, incat sa nu afecteze foarte mult Pamantul. De afectat, va fi afectat, dar poate nu asa mult.

    Insa tinand cont de indicii si de minciunile NASA, ceva se va intampla.
    Mereu in momentele cheie pe Pamant, au fost semne si pe cer, sub forma de stele sau comete.

    Daca aveti informatii sau pareri, spuneti-le deschis.

    Apreciază

    • stef said, on iulie 12, 2011 at 6:59 pm

      Imaginile de la satelitii stereo ar fi cele mai clare dovezi …- Pe acel culoar mai trece si planeta Saturn si cica ar fi o confuzie – In august o sa stim mai clar ce despre ce e vorba – Sunt multi astronomi amatori cu echipamente destul de performante – de la astia vom sti daca vine ceva.
      Oricum, senzatia mea e ca mentalul colectiv al populatiei e programat pentru un eveniment care va fi mai mult regizat si produs artificial – aici ar fi multe de discutat….

      Apreciază

    • stef said, on iulie 12, 2011 at 7:23 pm

      Inca ceva – Legat de anomaliile electromagnetice,cutremure ,activitatea retelelor de interferometre -gen HAARP intrati pe
      http://www.dutchsinse.com/blog/
      o arhiva solida de observatii si concluzii despre activitatea criminala cu arme scalare ,unde si razboiul geoclimatic care se desfasoara de ceva timp…

      Apreciază

      • Ciprian said, on iulie 12, 2011 at 8:08 pm

        Sunt profetii ORTODOXE dintre care una e foarte clara daca veti cauta la radacina „minunilor” veti vedea ca sunt facute de mana de om si ca vor fi multe minuni in cer, fericiti cei care nu le vor baga in seama si ca concluzie cel mai important e sa te nevoiesti pe cat poti cu Rugaciunea Lui Iisus, totul tine de ceea ce simtim in inima noastra nu de ceea ce ni se va da prin simturi (vizual, auditiv, tactil ca principale)

        Apreciază

  6. neica said, on iulie 11, 2011 at 8:22 pm

    inca ceva: „Recensământul populaţiei şi locuinţelor se va efectua în perioada 22 – 31 octombrie, iar în perioada 5-14 noiembrie va avea loc ancheta de control şi verificare a volumului şi calităţii informaţiei.”

    Apreciază

  7. ROmanul said, on iulie 11, 2011 at 11:07 pm

    Cam mica amenda pentru incalcarea confidentialitatii datelor culese. Multe multinationale vor plati bani frumosi pentru aceste date si vor plati si amenzile… Si daca nu voi fi in tara in perioada aia ce vor face? Sau nu am voie sa-mi iau concediu?

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 12, 2011 at 12:47 pm

      Daca nu vei fi in tara te vor amenda. La intoarcere te trezesti in mod sigur cu amenda..o data ca oricum te au in evidenta (electronica) a populatiei. A doua oara ca oricum te vor piri si vecinii, de asta poti fi sigur. Cind ii va intreba recenzorul „Dar aici nu locuieste nimeni”..”A ba da..cum sa nu dar acum e plecat…”.

      Apreciază

  8. Iasomie said, on iulie 11, 2011 at 11:24 pm

    Pe mine ma „depaseste” asta cu recensamantul. Exista evidenta populatiei (digitalizata) asadar pentru ce mai vor sa ne incoloneze? Chiar nu inteleg.

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 12:17 pm

      @Iasomie

      Ei nu vor sa stie numai numarul nostru ci si cati dinti avem in gura.

      Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 6:18 pm

    CAPITOLUL 24
    Numărătoarea poporului. Ciuma. Un jertfelnic pe aria lui Aravna Iebuseul.
    1) Mânia Domnului s’a aprins din nou în Israel; el l-a stârnit pe David împotriva lor, zicând: „Mergi şi numără-i pe Israeliţi şi pe Iudei!“ a
    2) Şi a zis regele către Ioab, mai-marele oştirii: „Du-te dar prin toate seminţiile lui Israel şi ale lui Iuda, de la Dan până la Beer-Şeba, şi numără poporul, iar eu voi şti numărul poporului!“
    3) Dar Ioab a zis către rege: „Domnul Dumnezeul tău să-i adauge poporului încă o sută de ori cât este acum, iar ochii domnului meu, regele, s’o vadă; de ce însă doreşte acest lucru domnul meu, regele?“
    4) Cu toate acestea, cuvântul regelui a fost mai puternic decât al lui Ioab şi al mai-marilor oştirii. Atunci Ioab şi mai-marii oştirii au plecat de la rege ca să numere poporul lui Israel.
    5) Şi au trecut Iordanul şi şi-au aşezat tabăra la Aroer, de-a dreapta cetăţii ce se află în mijlocul văii Gad, aproape de Iazer.
    6) De acolo au mers în Galaad şi în ţinutul Tahtim-Hodşi, adică în Adisai, de unde au venit la Dan-Iaan, ocolind Sidonul;
    7) şi au venit la cetatea Tir şi prin toate cetăţile Heveilor şi ale Canaaneilor şi au ieşit în partea de miazăzi a Iudei, la Beer-Şeba.
    8) Apoi au străbătut toată ţara, iar după nouă luni şi douăzeci de zile au ajuns la Ierusalim.
    9) Acolo Ioab i-a dat regelui cartea cu numărătoarea poporului: în Israel se aflau opt sute de mii de bărbaţi tari, purtători de sabie, iar bărbaţii din Iuda erau cinci sute de mii de războinici.
    10) După această numărătoare a poporului, inima lui David a prins a i se zbuciuma în piept. Şi a zis David către Domnul: „Tare mult am greşit făcând lucrul acesta! Şi acum, Doamne, ridică nelegiuirea robului Tău, că foarte nebuneşte am lucrat!“
    11) A doua zi, David s’a sculat dis-de-dimineaţă. Atunci a fost cuvântul Domnului către profetul Gad văzătorul b, zicând:
    12) „Du-te, grăieşte către David şi spune-i: – Aşa grăieşte Domnul: Trei lucruri îţi pun înainte: alege unul din ele, şi ţi-l voi face“.
    13) Gad a venit la David şi i-a grăit, zicând: „Alege tu ce anume să ţi se întâmple: trei ani de foamete în ţară; trei luni de-a lungul cărora tu să fugi din faţa vrăjmaşilor tăi în timp ce ei te gonesc; sau trei zile de ciumă c în ţara ta. Acum, deci, hotărăşte şi vezi ce răspuns trebuie să-I duc Celui ce m’a trimis“.
    14) Şi a zis David către Gad: „Tare strâmtorat sunt eu din toate cele trei părţi; cu toate acestea, mai bine e să cad eu în mâinile Domnului, că foarte multe sunt îndurările Lui, decât să cad în mâinile oamenilor“.
    15) Aşadar, David a ales ciuma. Şi erau zilele seceratului grâului. Şi a trimis ciumă în Israel, de dimineaţa până la vremea prânzului, şi a început molima în popor; şi au murit, de la Dan până la Beer-Şeba, şaptezeci de mii de oameni.
    16) Atunci îngerul Domnului şi-a întins mâna împotriva Ierusalimului, ca să-l nimicească; dar Domnului I s’a făcut milă de atâta rău şi i-a zis îngerului care nimicea poporul: „Destul acum!; trage-ţi mâna!“ Iar îngerul Domnului se afla lângă aria lui Aravna Iebuseul.
    17) Iar David, văzându-l pe îngerul care lovea poporul, a zis către Domnul: „Iată, eu sunt cel ce a păcătuit, eu, păstorul, eu sunt cel ce a făcut răul d; dar oile acestea ce-au făcut?… Fie-Ţi mâna împotriva mea şi împotriva casei tatălui meu!“
    18) În ziua aceea a venit Gad la David şi i-a zis: „Ridică-te şi fă-i Domnului jertfelnic pe aria lui Aravna Iebuseul!“
    19) Iar David s’a ridicat după cuvântul lui Gad, aşa cum îi poruncise Domnul.
    20) Acolo Aravna s’a uitat şi l-a văzut pe rege venind către el împreună cu servii săi; atunci Aravna a ieşit şi i s’a închinat regelui cu faţa la pământ.
    21) Şi a zis Aravna: „Ce să fie, oare, că a venit domnul meu, regele, la robul său?“ Iar David i-a zis: „Să cumpăr de la tine aria, spre a-I zidi Domnului jertfelnic, pentru ca să înceteze molima în popor“.
    22) Şi a zis Aravna către David: „S’o ia domnul meu, regele, şi să-I aducă Domnului tot ceea ce crede el că este bun; iată boii pentru ardere-de-tot, şi roţile [carelor] şi jugurile boilor drept lemne“.
    23) Pe toate i le-a dat Aravna regelui. Şi a zis Aravna către rege: „Domnul, Dumnezeul tău, să te binecuvinteze!“
    24) Atunci regele a zis către Aravna: „Nu, ci fără doar şi poate voi cumpăra de la tine cu preţ bun; Domnului, Dumnezeului meu, nu-I voi aduce ardere-de-tot luată pe nimic“. David a cumpărat aria şi boii cu cincizeci de sicli de argint.
    1Par 21:24-26
    25) Acolo i-a zidit David jertfelnic Domnului şi a adus ardere-de-tot şi jertfă de pace. Mai târziu, Solomon i-a făcut jertfelnicului un adaos, căci cel dintâi era mic e. Şi S’a milostivit Domnul asupra ţării şi a încetat molima în Israel.

    Asadar innumararea poporului se pedepseste scump. Si aici a gresit doar un singur om. Acest recesamant are mare legatura cu cipurile si cu E-GUVERNAREA. Daca numai pentru innumarare au fost atatia morti ( sapte zeci de mii ) oare cati v-or fi pentru strangerea atat-or date personale importante. Ca sa nu mai spunem de numarul 666. Si totusi sunt multi care spun ca nu este nimic. Asta arata cat valoreaza judecata omului si ce putere de discernere poate avea el daca este autonom si fara Dumnezeu. Toate datele se strang pentru a lupta impotriva noastra. Cu cat autoritatile v-or stii mai multe despre noi cu atat ne v-or asuprii mai mult. Iar inchisoarea biometrica nu se vede dar este reala si aproape palpabila.

    Apreciază

    • exilat said, on iulie 12, 2011 at 6:46 pm

      Nu prea inteleg, deci David s-a apucat sa isi numere poporul si Domnul a omorat tot poporul??
      De ce nu l-a nenorocit pe David?

      Nu inteleg pilda. Pai daca astia fac recensamant, inseamna ca noi vom fi pedepsiti nu?
      Deci clar nu ne putem lasa numarati sau chestionati.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 7:07 pm

        @exilat

        In Biblie se spune ca poporul a fost numarat. Dar eu cred ca in realitate se ,,culegeau,, mult mai multe date. Acestea sunt niste taine ale lui Dumnezeu. Este un amestec silnic in taina vietii. Sa nu uitam ca au fost recesaminte si in timpul lui Ceausescu si nu cred ca nu am platit pentru asta. Au fost multi morti atat in inchisori cat si in afara lor. Se pare ca acum recesamantul va fi ,,la sange,, adica se v-or cere enorm de multe date. Sa stam bine, sa stam cu frica, sa luam aminte.

        Apreciază

  10. Vera said, on august 22, 2011 at 10:09 am

    Un studiu statistic poate fi necesar, dar sa fie strict STATISTIC. Adica inregistrarile privind varsta, repartizarea pe sexe, pregatire profesionala, etc, sa nu fie inregistrata pe CNP-ul si numele persoanei, ci pe un nr. de ordine ( care este inscris pe formulare).
    Nu mi se pare normal sa fiu obligata sa spun cati soti am avut, daca am vreo credinta si la cine ma rog , ce unitate de invatamant , cand si unde am terminat-o, daca vad sau aud bine si probleme pe care le stiu doar eu si medicul meu.
    Daca vor sa faca un studiu populational, nu trebuie sa faca formulare cu numele si CNP-ul omului, ca sa il poata inregistra in baza lor de date , si sa apeleze la aceste date cand le convine celor de la putere. Asta-i politie curata, stat de puscariasi am ajuns, capete plecate la ho..sexualii UE.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.