SACCSIV – blog ortodox

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

   Citez din articolul Vreme: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate:

Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, joi, că orice român va avea şi în lumea virtuală o identitate, pentru aplicaţiile dezvoltate de instituţiile statului, cu ajutorul unui soft care va fi operaţional într-un an.

Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, Valerian Vreme, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia şedinţei Asociaţiei Municipiilor din România (AMR) de la Târgu Mureş, că le-a prezentat primarilor de municipii reuniţi o serie de proiecte dezvoltate de Ministerul Comunicaţiilor, care construieşte strategii şi planuri pentru a respecta „Agenda Digitală Europa 2020” la care a aderat.

„Dacă discutăm de proiectele în operare, putem discuta de sistemul de achiziţii publice care anul acesta pe primele aproape şase luni se ridică la volumul anului 2010, cu economii de peste 18 la sută. Ei ( autorităţile locale- n.r.) sunt principalii beneficiari şi au economii de peste 18 la sută. Avem proiecte în implementare – şi astăzi am prezentat în faţa membrilor AMR Sistemul Naţional de Plată cu cardul bancar, un sistem dedicat plăţii taxelor şi impozitelor locale de către cetăţeni prin intermediul cardului bancar, folosind o platformă web. În fază de proiectare şi foarte important pentru alfabetizarea României este proiectul managementului identităţii”, a spus Vreme.

Vreme a susţinut că proiectul respectiv – care va folosi o platformă soft finanţată din fonduri europene, operaţională în circa un an – presupune că orice român va avea şi în lumea virtuală o identitate, pentru aplicaţiile dezvoltate de instituţiile statului.

„Practic, orice cetăţean al României, pe lângă identitatea pe care o are, cu buletinul de identitate, va trebui să aibă şi în lumea virtuală o identitate, care să îi permită să acceseze aplicaţiile care la ora actuală sunt destul de bine conturate în cadrul instituţiilor statului. De multe ori ne lovim de această problematică, a managementului identităţii”, a spus Vreme.

El a precizat că în ce priveşte platforma legată de managementul identităţii, aspectul hard este dat de dispozitiv – care poate fi cardul de identitate cu cip, cardul de sănătate sau telefonul, în timp ce platforma soft va fi realizată printr-un program cu finanţare europeană.

Vreme a susţinut că îi este greu să estimeze cât ar putea costa o astfel de „soluţie majoră în România”, dar a arătat că platforma soft ar putea să fie operaţională în termen de 12 luni, după care va „urma şi o perioadă de implementare, legată de hard”.

Vreme a dat asigurări că nu vor apărea probleme legate de securitatea datelor şi că sistemul poate rezista atacurilor.

El a arătat că în ce priveşte Sistemul Naţional Electronic de Plată cu cardul bancar, aplicaţia funcţionează deja în unele primării, care au avut deja destul de multe încasări prin intermediul acesteia, şi ea a rezistat chiar şi la 60.000 de atacuri pe oră.   În prezent, în cadrul acestui sistem se derulează faza în care se distribuie „credenţialele”, a mai spus ministrul.

„Primăria Târgu Mureş este prima care a primit aceste credenţiale. Credenţialele presupun primirea de către orice cetăţean a numărului de utilizator şi a parolei, cu care va intra în sistem. Primăria Târgu Mureş este prima care a primit aceste credenţiale şi cred că de săptămâna aceasta va începe distribuirea şi, totodată, conştientizarea cetăţeanului legat de acest nou mod de a pune problema”, a arătat Vreme.

Iata si ce mai putem citi in articolul Vrei-nu vrei, vei avea un avatar!:

Fiecare român va fi prezent în lumea virtuală, fie că vrea, fie că nu vrea. Valerian Vreme, ministrul Comunicaţiilor susţine că, în curând, instituţiile statului vor dezvolta un soft ce va include date despre toţi cetăţenii României.

Platforma va fi funcţională în cel mult un an.”Practic, orice cetăţean al României, pe lângă identitatea pe care o are, cu buletinul, va trebui să aibă şi în lumea virtuală o identitate, care să îi permită să acceseze aplicaţiile din cadrul instituţiilor statului”, a spus Vreme.
   Comentariu saccsiv:

Majoritatea populatiei nici nu realizeaza ce i se intampla. Si din pacate chiar multi dintre cei ce-si spun ca s-au trezit, dorm de fapt pe ei si viseaza ca pot accepta orice, caci la momentul implantului unui cip in corp, il vor refuza.

Iar intre timp SISTEMUL lucreaza de zor si tot tese la panza de paianjen si ne tot infasoare in ea. Ca nu ne rupem cand ne prinde doar cu un fir sau doua. Ci stam ca habaucii si ne iluzionam ca ne vom elibera noi cand va fi momentul …

Pana la urma cred ca au dreptate acestia:

VIDEO (si rezumatul transcriptului): Ierodiaconul Avel Semeonov indemna in 2006 sa nu luam nici macar cartile de identitate „din plastic”

Doar un cip, fie el chiar si implantat, nu ajuta pe cei ce pregatesc imparatia antihristului. Au nevoie de un complex sistem in care sa-l integreze:

PIRAMIDA e-GUVERNARII

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

“Înscrierea copilului la şcoală, înmatricularea maşinii, rezervarea biletelor de tren, comanda unui buchet de flori – totul, absolut se va face cu semnătura electronică”

De la 1 iulie 2011 declaratiile se vor depune numai in SISTEM ELECTRONIC. Va fi nevoie de SEMNATURA ELECTRONICA OBLIGATORIE

SEMNATURA ELECTRONICA: De la 1 IUNIE, medicii si farmacistii vor transmite raportarile catre CNAS exclusiv in format electronic, iar de la 1 IULIE declaratia 112 se va depune, de catre toate firmele, numai prin internet

DECIZIE CSAT: MAI va controla bazele de date ale primăriilor. E legat de eRomania?

Judecator Carmen Elena Paduraru: „E-ROMANIA – un pas hotarator spre DICTATURA”

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Inclusiv de internetul obiectelor:

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

FOTO: Cipurile RFID antifurt de pe haine au pregatit doar terenul …

Parlamentul Europea: ETICHETELE HAINELOR VOR AVEA CIP

Doar astfel vor putea aduce omenirea in situatia de a nu mai putea vinde sau cumpara fara semnul fiarei. Asta se tot uita. Ne amintim doar ca semnul va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte. Nu si de celalalt aspect. Uitam ca sunt legate intre ele. Si majoritatea ne axam strict pe chestia cu cipul. Dar si acest aspect il abordam in general prost, caci zicem: pana la urma ce mare lucru un buletin cu cip?

Vai de noi. E clar ca fara ajutorul bunului Dumnezeu nu vom putea razbi, dar ne facem vinovati ca prea stam ca umerasele. Si SISTEMUL tot tese si tot tese intruna. Si noi nu ne desprindem. Nu refuzam nimic. Acceptam tot si ne iluzionam …

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on mai 20, 2011 at 9:48 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. STOP RFID 666 said, on mai 20, 2011 at 10:30 pm

  Noi dormim pe noi de mult. E de speriat lipsa de reactie a romanilor. SISTEMUL actioneaza prin mai multe parghi decat cele enumerate mai sus. De exemplu o lege care foloseste sistemului este noul cod al muncii. Cu sclavia care este si cu numarul de ore lucrate peste program credeti ca mai are cineva timp sa se mai gandeasca la ceva? Si asta vrea SISTEMUL sa nu mai ai timp nici sa mori. Romanii au ajuns sclavii fericiti ai multinationalelor. Daca vorbesti cu cineva spune ca nu se poate face nimic. Normal ca nu se poate face nimic pentru ca asa le sopteste lor cel rau. Daca romanii si-au burdusit portofelele cu plastice credeti ca ei mai fac deosebirea intre un card bancar si un act de identitate electronic? Nu, pentru ei e acelasi lucru. Ce mai conteaza daca un cip e intr-un telefon sau intr-un act. Ne prostim singuri crezand ca mai avem timp. Daca vom intra in inchisoarea electronica nu vom mai putea sa iesim din ea niciodata. Calea catre IAD incepe cu cusca electronica. Lagarul de concentrare digital are o reclama foarte luminoasa pentru cei naivi. Si totul suna cam asa….. mai repede, mai usor, mai comod si mai civilizat pentru ca nu-i asa lumea progreseaza. Dar din pacate progresam rapid spre sfarsitul lumii. Doamne ajuta.

  Apreciază

 3. Ioan C. said, on mai 21, 2011 at 2:01 am

  Inca o biserica protestanta accepta homosexualitatea http://www.pcusa.org/news/2011/5/20/board-pensions-hears-feedback-proposed-same-gender/
  Aici se ajunge daca n-ai dreapta- credinta!

  Apreciază

 4. ady said, on mai 21, 2011 at 4:57 am

  E belea mare, nu stiu ce va fi, dar nadejdea La Dumnezeu, eu nu am de gand sa accept nimic, dar ce fac cu familia?

  Doamne Ajuta-ne si Da-ne intelepciune

  Apreciază

 5. mirel said, on mai 21, 2011 at 5:06 am

  spun ceva greu:solutia este o solutie crestina,daca vrem sa fim crestini adica sa mergem in rai cu sfintii va trebui sa facem ca ei:sa murim pentru marturisirea credintei! noi credem ca cipuirea e draceasca ?atunci asa sa facem pana la moarte! am spus ceva greu in zilele in care ni se spune ca stiinta ajuta la lungirea vietii,cand de fapt ne pun otrava in apa,aer si mancare

  Apreciază

 6. br0flovsky said, on mai 21, 2011 at 7:14 am

  Sa nu acceptam nimic! asta e unica solutie, mai ales cand se va incepe cipuirea, sau chiar paremise ca sa inceput, caci se ia de la putini…dar putinii cipuiti deja sunt…

  offtopic

  A venit si ziua mult asteptata de unii habaugi, care citesc in Biblie niste cifre ascunse, dar nu vad simplele profetii care nu s’au implinit inca…

  http://aboutcrazyworld.wordpress.com/2011/05/21/end-of-world-may-21-2011/

  Apreciază

 7. BLOG CREȘTIN ORTODOX said, on mai 21, 2011 at 7:34 am

  …cu toate documentațiile care există despre SISTEMUL 666 MONDIAL descoperit și pus la dispoziție atât AUDIO-VIDEO-SCRIS care există în special pe blogul SACCSIV.. mulți creștini tot nu pricep cum stă treaba…
  …rămâi uimit de caracteristica și NAIVITATEA UNOR*A care își explică multe doar după mintea lor plină de extra-soluții absolut lumești…
  …cei care nu doresc SALVAREA SUFLETULUI nu pricep că DIAVOLUL este cel care a luat CHIPUL SISTEMULUI și își face INSTRUMENTELE de amăgire să lucreze până acolo încât să GRĂIASCĂ și să HULEASCĂ pe HRISTOS…pe MAICA DOMNULUI…pe SFINȚI..ICOANELE etc inclusiv în MULTE din BISERICILE ORTODOXE…
  ..căci ce înseamnă toate ADUNĂTURILE INTERRELIGIOASE ECUMENISTE care se fac ?
  ..căci ce înseamnă toate INSTRUMENTELE de PECETLUIRE și OPRESIUNE CARE SE FAC ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR DREPCREDINCIOȘI ?

  Apreciază

 8. abc Marin said, on mai 21, 2011 at 7:35 am

  Apreciază

 9. ady said, on mai 21, 2011 at 9:09 am

  Frumos reportaj, Slava Tie Doamne Slava Tie!!!

  Apreciază

 10. cristian said, on mai 21, 2011 at 9:58 am

  ceea ce mi-a pus un semn de intrebare foarte mare,a fost anul acesta cind fratele meu ,dupa casatorie,i s-a eliberat un buletin cu valabilitate 7(sapte) ani.interesant nu?dupa ce se spune mai sus…se leaga
  Doamne Iisuse aharistoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul
  Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ma

  Apreciază

 11. jk said, on mai 21, 2011 at 1:09 pm

  Ce vrei sa spui Cristian?

  Apreciază

 12. cristian said, on mai 21, 2011 at 4:19 pm

  erata:Hristoase,nu ”aharistoase”-iertare ,am tastat gresit

  daca ma iintrebat despre buletin,asa este,am vazut cu ochii mei,chiar si fratele meu s-a mirat…eu ce sa mai zic…sistemul iata ca deja pregateste inregimentarea electronica,cel putin in Timisoara ,caci acolo sta si nu cred ca este o greseala a celor de la evidenta populatiei

  Apreciază

 13. cristian said, on mai 21, 2011 at 4:20 pm

  erata:”ma iintrebat”-m-ai intrebat

  Apreciază

 14. ioanaludascalu said, on iunie 11, 2011 at 10:00 pm

  Frate Saccsiv,
  Va rugam sa ne ajutati prin informatii concrete legate de modul in care putem contracara prin cai legale – articole din legi care protejeaza datele personale pe care sa le avem in preambulul unor memorii pe care sa le semnam si pe care sa le trimitem unde nici macar nu stim -urmatoarele situatii ivite in scolile romanesti :
  – suntem obligati sa ne ridicam cartile de munca pt ca toate datele legate de incadrari, vechime, modificari de salarii si tot ce se mai scrie in ea se vor face pe suport electronic
  – se spune ca pana la 1 sept sau dupa 1 sept 2011 vom fi obligati sa avem si semnatura electronica
  – unora dintre noi – mie, una nu inca- li s-a spus ca din anul viitor scolar sa-i determinam pe parinti sa solicite cataloage scolare electronice mintindu-i ca nu costa mult si ca sunt mai avantajoase .
  Cum sa actionam?
  Ce articole de lege si din ce legi ne pot ajuta?
  Ce modalitate de actiune sa adoptam- memoriu si lista de semnaturi pe care sa le stragem de la colegii nostrii ca si in cazul pasapoartelor electronice si al vaccinari impotriva cancerului de col uterin – si pe care unde sa le trimitem sau initiati fratia voastra o lista cu semnaturi ca in cazul Rosia Montana de catre nu stiu care ecologisti?
  Unde sa trimitem listele de semnaturi- la Ministerul Muncii sau unde?
  Va multumesc anticipat

  Apreciază

 15. […] Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va… […]

  Apreciază

 16. […] Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va… […]

  Apreciază

 17. […] Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va… […]

  Apreciază

 18. […] Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va… […]

  Apreciază

 19. […] Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va… […]

  Apreciază

 20. […] Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: