SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Joe Biden spune ca se are in vedere, pe ordinea de zi, ca TOATA LUMEA SA AIBA UN CIP IN CORP si sa li se scaneze creierul

Posted in CIPURI, Uncategorized by saccsiv on aprilie 30, 2011

Iata si transcriptul:

„… si ne vom confrunta cu aceleasi decizii importante in secolul 21. Poate fi implantata o eticheta microscopica in corpul unei persoane, pentru a i se urmari fiecare miscare?.Sunt dezbateri in legatura cu asa ceva. Va veti pronunta in legatura cu asta – credeti-ma pe cuvant – inainte ca mandatul sa va expire. Pot scanarile neurologice sa fie folosite pentru a determina daca o persoana are inclinari spre criminalitate sau comportament violent? Va veti pronunta asupra acestei probleme.
Si, dle Judecator, vreau sa stiu daca „sunteti de acord” (intraductibil) cu faptul ca etapa constitutionala trebuie sa continue sa vorbeasca despre aceste decizii importante, sau ca am mers prea departe cu protejarea de implicarile guvernamentale, in autonomia noastra si in deciziile personale pe care le luam.
De aceea, dle Judecator, este un moment critic. Sunt alesi ce fac parte din acest Guvern, precum dl (nume greu de inteles) care au esuat in implementarea ordinii de zi in structurile electorale si acum isi epuizeaza resursele si energia pt a schimba punctul de vedere al Curtii in legatura cu Constitutia, si acum au o oportunitate…”

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 30, 2011 at 5:53 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. contygoss said, on aprilie 30, 2011 at 5:55 pm

    ce mai e de spus?vom fi toti niste catelusi cu zgarda invizibilacontrolati de te-miri cine.dar ce spuneti de treaba cu datele sanatatii romanesti in Israel?aia e magaria suprema,nu ce au de gand idiotii de americani.

    Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on aprilie 30, 2011 at 6:03 pm

    Slugile intunericului sunt din ce in ce mai nervoase. Probabil ca tatal minciunii nu mai are rabdare si vrea ca pana la sfarsitul anului 2012 sa se inceapa usurel usurel cu implantul. Cine zicea ca mai e o vesnicie pana la implant? Treaba e groasa si e bine ca mai se trezesc unii adormiti. Doamne ajuta.

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on aprilie 30, 2011 at 7:23 pm

      @STOP RFID 666

      S-a început cu implantul numarului fiarei ( 666) de multa vreme…………
      Sute de mii de copii din America Latina ( Brazilia, Venezuela, etc.) au fost pecetluiti cu cipul diabolic, iar în tarile Uniunii Comuniste Europene, pecetluirea se face, mai ales, tinerilor care frecventeaza discotecile………..în SUA s-a început pecetluirea din anul 1998, o familie de evrei fiind de acord cu aceasta, a platit 200 $ si toti membrii familiei au fost pecetluiti.
      Îti dai seama ce-au mai pecetluit „astia” din 1998 încoace………..
      Se pare ca în toata lumea se pecetluiesc copiii înca de la nastere, dar se face în ascuns, deocamdata…….vom afla adevarul în curând………..

      Criminalii care vor sa pecetluiasca faptura lui Dumnezeu, sa înceapa cu ei însisi……Joseph Biden sa le dea exemplu……….
      La ordinul acestui ticalos ( Joe Biden) PreaSfintitul Episcop Artemie al Serbiei a fost înlaturat de slugile lui si anume de tradatorul Patriarh al Bisericii Sârbe si de ceilalti tradatori ai lui HRISTOS.

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on mai 1, 2011 at 9:24 am

        @Mos Ioan

        Stiam ca s-a inceput pecetluirea de mult dar pecetluirea pe banda rulanta se va face cand va venii fiul pierzarii. Politistii londonezi deja au fost pecetluiti si usor usor vor aluneca spre alte categorii.Timpul este scurt pentru ca deja cu actele biometrice au ajuns la jumatatea drumului. Cand toate actele vor fi cu cip rfid le vor contopii intr-un singur act in care sa avem si banii electronici. Atunci va venii antihristul. Acesta o sa-si inceapa activitatea la varsta de 30 de ani si va fi cunoscut mai dinainte de toti asa ca Mantuitorul. Antihristul nu sta ascuns cum zic unii ci este cunoscut cum si Mantuitorul era cunoscut. Nu spuneau toti despre Hristos …. ce tot spune acesta de Dumnezeu, ce ne invata acesta, nu putem invata de la El caci este Fiul tamplarului.

        Apreciază

  4. acadennis said, on aprilie 30, 2011 at 7:06 pm

    Acest video a fost uploaded in 2008 si nu-i nimic nou cu ce au elitele in agenda.
    Este logic ca odata ce toate tarile isi vor pierde suveranitatea bancile centrale vor fi noul guvern al acestor tari care vor pune in frunte pe anticrist.

    Uploaded by dingoman09 on 21 Nov 2008

    Apreciază

    • razvan said, on mai 1, 2011 at 2:12 am

      iti voi raspunde cu o informatie care iti este poate straina, si nu este ceva de conadamnat…
      aceasta audiere a avut loc in 12.09.2005
      ideea este alta… si nu trebuie in niciun caz sa ne culcam pe o ureche… ceea ce se vorbea in urma cu 5 ani, acum se pune cu adevarat in practica… dovezi sunt peste tot… doar orbul nu vede…
      si astfel avem ceva foarte important de facut… sa ne decidem ceea ce alegem… uneltele diavolului sau pe Dumnezeu…

      Apreciază

  5. Aurora said, on aprilie 30, 2011 at 8:01 pm

    Daca se grabesc cu pecetluirea, inseamna ca fiul pierzarii se apropie de varsta de 30 de ani si probabil e cunoscut de elite. Dar el nu va fi inscaunat pana nu se va declansa razboiul cel mare. Oricum, lucrurile se precipita si ma tem ca slugile intunericului vor face tot posibilul sa puna lucrurile in miscare pt. ca nu mai au rabdare. Sa ne rugam sa le strice Dumnezeu toate planurile lor demonice.

    Apreciază

    • codin said, on mai 1, 2011 at 6:39 am

      …Nu mai au timp, asta e problema lor cea mai mare, si pravalindu-se in jos vor sa traga cat mai muti cu ei.

      Apreciază

  6. acadennis said, on aprilie 30, 2011 at 9:35 pm

    Eu cred ca doar ne obisnuiesc cu idea de microchip implantat si dupa cum s-a vazut de-a lungul istoriei (Ex – Povestea Sovietelor si alte exemple) vor face o noua restructurare sociala mondiala si anume a extermina pe toti acei care se opun noului model de societate – PE CRESTINI.

    Apreciază

  7. Aurora said, on aprilie 30, 2011 at 11:45 pm

    @Marian ex Norvegia
    Slugoii intunericului l-au indepartat pe bunul parinte ca sa nu mai spuna adevarul oamenilor. Practic in nicio biserica nu se vor mai spune lucrurilor pe fata pt. ca toti preotii se vor teme de sistem. Eu vin cu o idee care mi-a incoltit in cap mai demult. Cred ca barbatii vrednici ar trebui serios sa se gandeasaca sa vina la preotie, in mod vocational, nu pentru parohie sau sa primeasca salariu. Asa am avea si noi preoti care nu se tem de sistem, nefiindu-le teama ca ii cateriseste tovarasul episcop si isi pierd parohiile.As vrea sa nu se supere pe mine preotii care vor citi acest comentariu, dar cred ca la vremuri tulburi ca acestea se impun masuri cu totul exceptionale. Eu cred ca toti cei care vor trece de acum inainte prin facultatile de teologie v or fi intoxicati cu idei ecumeniste si sincretiste si mai bine ar fi daca s-ar preoti acei barbati vrednici, cu mai putina scoala, dar cu tot sufletul pt. Hristos si pentru turma, deci dupa randuiala lui Melchisedec, nu dupa doctorate si mastere. Si fiti siguri ca s-ar gasi si episcopi care sa-i hirotoneasca pt. ca are Dumnezeu grija sa nu ramanem fara pastori. Poate gresesc, nu spun ca asa trebuie sa fie, dar ce vom face daca va veni peste cativa ani cipul implantabil si preotii vor tacea ca si pana acum ? Ne ducem in iad cu duhovnici cu tot ? Eu prefer sa ma spovedesc si la un preot cu 4 clase – cum era acum cativa ani un parinte la Antim si nu se sfia s-o spuna in gura mare – decat la unul care accepta toate silniciile cezarului de la Bruxelles

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on mai 1, 2011 at 9:53 am

      @Aurora

      Nu gresesti cu nimic si asa va fi pentru ca 99% din preoti nu vorbesc de frica. Daca acum nu vorbesc nici la implant nu vor vorbii caci timpurile de atunci vor fi mult mai grele. Preotii vor spune atunci ca nu este lepadare daca faci o cruce peste pecete si crezi in sufletul tau, insa aceasta este numai amagirea celui rau. Toti preotii care primesc acte de tip rfid isi pierd harul si vor fi legati de cel rau. Dar fricosii nu vor intra in Imparatia Cerurilor. Va fi in scurt timp o biserica sa zicem ,, ilegala,, dar aceasta va fi adevarata biserica. Noi crestinii vremurilor din urma ne vom aduna prin cine stie ce case si vom sluji in taina. Sa nu uitam ca regimul comunist a fost doar un antrenament pentru vremurile viitoare. Cei care vor fi preoti clandestini ii va alege Dumnezeu dupa vrednicia si credinta lor. Amin.

      Apreciază

    • Mos Ioan said, on mai 1, 2011 at 8:43 pm

      @ Aurora

      HRISTOS A ÎNVIAT!

      Ai dreptate, sora mea. Subscriu.

      Apreciază

  8. Cipi-Cix said, on aprilie 30, 2011 at 11:49 pm

    Sacciv – pe aici prin Illinois, in anumite suburbii ale orasului Chicago, este OBLIGATORIU sa fie absolut TOATE animalele de companie, cipate(caini, pisici, pasari,nutrii, samd). Costa putin – doar $39 si se face in maxim 5 minute. Din cate stiu, s-au inmultit numarul suburbiilor care „cer” acest lucru. Oare cat de repede se va trece si la oameni?

    Apreciază

  9. daniel said, on mai 1, 2011 at 7:21 am

    f bine Aurora
    Slava Domnului

    Apreciază

  10. DN said, on mai 1, 2011 at 8:29 am

    http://www.gandul.info/financiar/o-companie-americana-a-primit-de-la-oficialii-sua-misiunea-de-a-evalua-potentialul-pietei-informatice-din-romania-la-cat-s-ar-putea-ridica-primele-investitii-8209396

    „Sunt foarte bucuroşi că avem posibilitatea de a contribui cu experienţa noastră practică, acumulată până acum, în ceea ce priveşte cloud-computing dar şi e-guvernarea”, a declarat Jeffrey Wu, CEO-ul Actionable Strategies, potrivit sursei citate. „Vom putea (prin acest proiect, n.r.) să identificăm cele mai promiţătoare oportunităţi de investiţii cu cele mai realiste şanse de a aduce rezultatele scontate”, a adăugat el.

    Cloud-computing si e-guvernarea se leaga una cu alta. 😉

    D-aia reclame la tablete si telefoane cu Android. 😉

    Apreciază

  11. marin said, on mai 1, 2011 at 9:43 am

    @Marian exNorvegia
    Si eu m-am spovedit o data la acel preot din Costinesti. Eram in vacanta si am trecut pe acolo, am participat si la slujba si la predica si am si stat de vorba dupa aceea putin cu el. Este intr-adevar un om daruit de Dumnezeu si se simte ca are o ungere speciala si multa intelepciune, asa ca m-am intristat cand am auzit ca au fost luate astfel de masuri impotriva lui. M-am bucurat atunci cand am vazut ca asa un preot tanar predica cu asa putere si asa de clar din Scripturi.
    @ Aurora
    Ma gandesc ca ai dreptate si ca in astfel de vremuri, ar trebui intr-adevar ca preotii sa fie hirotonisiti asa cum erau in primele veacuri , imediat dupa Apostoli. Si atunci erau vremuri deosebite de prigoana si daca s-ar fi folosit metoda actuala, in care sunt pusi cea mai mare parte de la Centru, dupa unele criterii, Biserica ( care e formata si de laici, nu numai de clerici), n-ar fi rezistat prigoanei si nu ar fi primit hrana de care ar fi avut nevoie. Dar atunci laicii ii ajutau material pe acei clerici curajosi, cum vedem ca au procedat si cu Apostolul Pavel. Si asa ar trebui sa fie si acum.

    Apreciază

  12. Fulger said, on mai 1, 2011 at 10:00 am

    Vom ajunge mai rau ca vitele , nu trebuie sub nici o forma sa luam pecetea.

    Apreciază

  13. yousef59 said, on mai 1, 2011 at 5:00 pm

    Grele timpuri am ajuns…se prea poate ca sunt cele din urma;daca mai ne mai lasam si transformati in”roboti”…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.