SACCSIV – blog ortodox

Evreul NOAM CHOMSKY ofera solutii de STANGA

Posted in NOAM CHOMSKY by saccsiv on august 20, 2009

   Citez din articolul Reintoarcerea la comunism, solutie de iesire din criza financiara:

   „Sistemul capitalist are o singura sansa pentru a iesi din actuala criza economica: reintoarcerea catre ideologia de stanga, cu sindicate si un „bine general”, sustine Noam Chomsky, lingvist si intelectual de marca american. „Fanatismul” eficacitatii pietelor si puterea crescanda a sectorului financiar au precipitat criza globala, a carei gravitate este data nu de prabusirea pietelor, ci de „imposibilitatea sperantei”, spune Chomsky, intr-un interviu acordat publicatiei franceze Les Echos.

   „In vremea crizei din ’29, membrii familiei mele erau muncitori, toti in somaj. Dar aveau speranta (…) ca lucrurile se vor ameliora”, spune Chomsky, cunoscut pentru orientarile sale de stanga.

Mai mult, in capitalism, individul se instraineaza de umanism, de cultura:

   „Era o vreme in care, chiar daca nu mai mersesem de mult timp la scoala, cultura era prezenta chiar si in randul claselor modeste. Ascultam Quartet din Budapesta si discutam despre meritele lui Freud.”

Societatea zilelor noastre, in viziunea lui Noam Chomsky, se prezinta astfel: oamenii nu mai sunt agenti ai schimbarii, ci doar victime ale sistemului, muncitorii sunt lipsiti de activism si nu se solidarizeaza, iar singura dihotomie permisa de piata capitalista este „bogatii contra multimii dezorganizate”.
„Evident, muncitorii ar putea incerca sa-si ia destinul in propriile maini si sa produca. Nu o fac, dar nu din ratiuni economice, ci din ratiuni sociale.”

   Sa vedem cine este individul:

   Avram Noam Chomsky (1928-) SUA, lingvist, filosof, activist politic. Profesor emerit la Massachusetts Institute of Technology. Considerat “tatal“lingvisticii moderne.

   Din anii 1960 devine cunoscut ca un anarhist si intelectual libertarian socialist. A considerat ca ideile umaniste radicale ale lui Bertrand Russell si John Dewey sunt radacinile iluminismului si liberalismului clasic si amintesc de caracterul lor revolutionar.

   Iar Bertrand Russell este cel care spunea:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

   „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Ce le place acestora sa ne abureasca … Om al ELITELOR, le face jocul ELITELOR. Papusarii care au declansat voit criza:

• Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

   Sunt urmasii (genetici) ai celor care au finantat revolutia bolsevica si care doresc crearea societatii de STANGA de maine, in care peste toti egalii sa stapaneasca ei, pentru ca, vorba lui Menechem Begin, fost prim ministru Israel:

   „Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

   Cititi va rog si articolele:    

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 20, 2009 at 12:48 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.