SACCSIV – blog ortodox

Explicatiile NAUCE ale specialistilor cu privire la moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor

Posted in ANIMALE by saccsiv on ianuarie 9, 2011

Citez din articolul Pasarile cad din cer si pestii mor in oceane: Ce se intampla cu planeta?:

Mii de porumbei au cazut din cer intr-un orasel din Italia, acesta fiind ultima intamplare din seria de morti suspecte alea animalelor din ultima perioada.
Locuitorii oraselului Faenza din Italia au descris pasarile cazand ca niste “globuri de Craciun”. Pasarile moarte aveau pete albastre pe cioc, care ar putea indica o lipsa de oxigen in atmosfera.
Porumbeii au inceput sa cada unul cate unul, iar apoi in grupuri de 10 si chiar 20”, a declarat un locuitor al orasului pentru Daily Mail.
Expertii sustini ca vremea rece ar fi putut cauza moarte porumbeilor, acestia fiind fortati sa zboare la o altitudine prea mare unde nu aveau suficient oxigen.



2 milioane de pesti morti au fost gasiti pe malul Golfului Chesapeake din Maryland, Australia.
Autoritatile din Maryland dau vina pentru moartea pestilor pe vremea extrem de rece si pe suprapopularea cu peste a Golfului.
O declaratie din partea Departamentului de Mediu din Maryland pune moartea pestilor pe baza cauzelor natural. Teste efectuale de autoritati arata ca apa este de o calitate “acceptabila” si nu poate fi invinovatia de moartea pestilor.
Majoritatea pestilor morti sunt foarte mici”, au declarat autoritatile pentru a-si sprijini teoria suprapopularii.
Asemena evenimente de moarte in masa a populatiei de peste din Maryland s-a mai intamplat de doua ori: odata in iarna anului 1976 si in 1980.

200 de rate americane au fost gasite moarte pe podul care traverseaza un baraj al lacului O’ the Pines din Texas.
Autoritatile sunt de parere ca pasarile au fost calcate de masini in timp ce treceau podul, fiind confuze din cauza traficului.

Pe data de 5 ianurie autoritatile din Suedia au descoperit zeci de stancute moarte pe strazi. Cauzele mortii pasarilor sunt inca necunoscute, insa multi sunt de parere ca acestea au murit din cazua unor artificii aruncate in aer.
Medicul veterninar Robert ter Horst, a declarat ca moartea stancutelor putea fi cauzata de frig, lipsa de hrana si socul pe care l-au suferit acestea din cauza focurilor de artificii aruncate in aer in ultimele zile, screi Yahoo News.

In jur de 450 de pasari au cazut din cer, pe o distanta de jumatate de kilometru de autostrada, in statul Louisiana.
Autoritatile americane sunt de parere ca moartea pasarilor ar fi fost cauzata de faptul ca acestea au zburat in niste fire de curent electric.
Pasarile aveau ciocurile si spatele rupt. Unele din pasari erau inca in viata si aveau doar aripile rupte.
Oficialii sustin ca asemenea decese in masa ale pasarilor nu sunt un fenomen iesit din comun in acea zona.

Mii de crabi morti au ajus pe malurile regiunii Kent din Marea Britanie la inceputul lunii ianuarie, expertii punand vina pe vremea prea rece din Anglia.
Cei 40.000 de crabi morti par a fi vicimele celei mai reci ierni care a lovit Anglia, in ultimii 120 de ani.
Suntem de parere ca scaderea brusca a temperaturii a cauzat moartea crabilor, din cauza hipotermiei”, au declarat expertii englezi, citati de Daily Mail.
Unii suspecteaza insa ca un virus necunoscut ar fi de vina pentru moartea in masa a crabilor din Kent.

In jur de 100.000 de pesti morti au fost gasit la sfarsitul lui 2010 plutind pe malurile raului Arkansas, in apropiere de orasul Ozark, SUA.
Potrivit autoritatilor, aproximativ 32 de kilometrii din rau era plin cu peste mort.
Dupa efectuarea unor teste, expertii au conclus ca pestii au fost omorati de un soi de virus, care a afectat doar o anumita specie.
Pestii morti apartineau unei singure specii. Daca era vorba de o poluare a raului, ar fi afectat toti pestii”, a declarat Keith Stephens, membru al comisiei de sport si pescuit din Arkansas.

In ajun de anul nou, locuitorii orasului Beebe din Arkansas, SUA, au fost surprinsi de o ploaie cu pasari moarte.
Autoritatile sunt de parere ca pasarile au murit din cauza unor lovituri.Pasarile au lovit ceva tare sau au fost surprise de grindina fiindca aveau leziuni interioare”, au declarat specialistii.

Iata si ce putem citi in artiolul Plouă cu păsări moarte şi în România VEZI VIDEO:

Locatarii blocului spun că păsările au murit în doar câteva minute. Practic, spun ei, au căzut pur şi simplu din cer. Speriaţi, oamenii au adunat păsările moarte şi le-au dus la DSV.

„Mâine (duminică n.r.) se va efectua examenul toxicologic în vederea stabilirii unei eventuale ingerări a unei substanţe toxice ce ar fi putut determina moartea mai multor păsări în acelaşi timp şi acelaşi loc. Mergem pe această pistă pentru că nu s-au constatat leziuni necropsice ca să suspicioneze şi alte boli”, a declarat la Realitatea TV Romeo Lazăr, director executiv la DSV Constanţa.

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/67031/Ploaie-de-pasari-moarte-si-la-Constanta/

Comentariu saccsiv:

De ce consider ca explicatiile expertilor sunt nauce? Caci fiecare in parte poate avea o noima, insa nu tin cont de amploarea fenomenului.

Cititi va rog si:

SEMN APOCALIPTIC? EFECTUL HAARP? EFECTUL CHEMTRAILS? Noutati despre pasarile si pestii descoperiti morti in intreaga lume …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 9, 2011 at 6:57 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. MihaelaIS said, on ianuarie 9, 2011 at 7:12 am

    ma gandesc, poate gresesc, ca aceste lucruri ar putea fi controlate, ca sa creeze panica in randul populatiei, iar astfel de ” semne ” sa ingrijoreze cu privire la anul 2012, in jurul caruia sunt multe speculatii. Stim cu totii ca o populatie speriata este usor de controlat. Pana in acest moment americanii au experimentat terorism, boli. Ma intreb ce mai pun la cale marile puteri…

    Apreciază

  3. daniel said, on ianuarie 9, 2011 at 7:55 am

    Trebuie sa treaca cateva saptamani ca sa putem intelege ce se intampla de fapt.

    Apreciază

  4. acadennis said, on ianuarie 9, 2011 at 10:03 am

    Off T

    Obama Eyeing Internet ID for Americans
    January 7, 2011 4:31 PM

    Link:
    http://www.cbsnews.com/8301-501465_162-20027837-501465.html

    Apreciază

  5. PAVEL said, on ianuarie 9, 2011 at 11:31 am

    Cu HAARP-ul lor fac minuni!

    Apreciază

  6. gherasim said, on ianuarie 9, 2011 at 1:15 pm

    poate descopera drept cauza a mortii pasarilo si pestilor „un virus letal” si ptr oameni si astfel determina mase intregi sa-si faca vaccinul ce o sa-l propuna. probabil de-asta arata ca mor mai multe vietuitoare (pasari, pesti, maine-poimaine auzim si de animale) sa ne faca sa „intelegem” ca virusul ataca fara discriminare de regn!! sau cine stie ce or sa ne propuna: poate nu un vaccin ci poate sa ne mute pe marte sau prin vreun desert ori sa ne bage in lagare de „devirusare”…Brrr

    Apreciază

  7. marcela said, on ianuarie 9, 2011 at 1:21 pm

    gherasim

    exact la asta m am gandit si eu…. o noua inventie de boala…un nou vaccin, panica etc…ei nu pierd timpul

    Apreciază

  8. Fulger said, on ianuarie 9, 2011 at 1:57 pm

    Daca a fost HAARP , atunci de ce ? Este o problema care trebuie luata in serios.

    Apreciază

  9. Stefan said, on ianuarie 9, 2011 at 4:13 pm

    HAARP la americani iar SURA la rusi sunt armele prin care se fac nu experimente ci manipulari groaznice si nu intamplatoare ci voite ! Uitati-va ca au pus cipuri la tot ce misca si a fost creat de Bunul Dumnezeu ! Priviti si puneti-va intrebari de ce 2000 de ani tot regnul animal ce ne inconjoara a trait si fara cipuri si fara a fi manipulate ! „Pasarile”lui Hitchkoc a fot un film dar acolo a fost un fleac…Toate cipurile emit si primesc semnale electrice(unde electromagnetice de joasa frecventa),iar semnalele se pot manipula de la distanta de cate acesti satanisti care fac parte din nwo ! Apoi urmeaza si armele psihotronice care fac dintr-un om normal un dezechilibrat sau mai rau un criminal datorita acestei manipulari de la distanta !Creierul este format dintr-o retea neuronala iar deplasarea neuronilor in aceasta retea se face prin impulsuri electrice,deci implicit creierele noastre pot fi manipulate sa faca ori sa nu faca ceva ! Armata de elita (garda lui saddam husein)din Irak a fost manipulata in acest mod si a capitulat fara a clipi ! HAARP(SURA) este o arma teribila ce poate schimba clima in anumite zone de pe glob,poate produce cutremure si multe alte fenomene inexplicabile omului neavizat. La fel ,telepatia nu este o iluzie ci o realitate insa daca va fi dezvoltata(ptr. ca fiecare din noi avem aceasta posibilitate lasata de la Dumnezeu) atunci telefonia mondiala mobila si cancerigena va da faliment si noi nu vom mai putea fi ascultati clipa de clipa. N.Tesla a inventat in deceniul 4 al secolului trecut,o energie electrica gratuita si in mod wireless,deci fara a mai fi nevoie de cabluri prin pereti si tot ceea ce inseamna retele energetice.Motorul cu apa exista dar cum spuneam mai demult,acesti satanisti iudeomasoni ce se erijeaza in elite mondiala,nu doreste independenta nimanui pe acest pamant iar toate inventiile sunt alcatuite in mod distructiv cand s-ar putea ca fiecare din pamanteni sa traiasca decent.HAARP este la fel inventata de acest teribil savant Tesla dar nu a fost creata in acest scop.Atentie mare la manipularile pe care le vedeti peste tot,ptr. ca aceste fenomene inexplicabile sunt create de ei,satanistii noii ordini mondiale! ORTODOXIE sau Moarte!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.