SACCSIV – blog ortodox

Actiunea PANICA – O ipoteza de luat in calcul, legata de moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor. Un posibil raspuns la intrebarea: DACA EI OMOARA VIETATILE, DE CE TOTUSI LE OMOARA?

Posted in ANIMALE, CHEMTRAILS, HAARP by saccsiv on ianuarie 9, 2011

EI, adica marionetele ELITELOR …

O lista a mortilor ciudate gasiti la:

Explicatiile NAUCE ale specialistilor cu privire la moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor

Consider insa ca explicatiile oficiale de pana acum, nu sunt insa si cele reale:

SEMN APOCALIPTIC? EFECTUL HAARP? EFECTUL CHEMTRAILS? Noutati despre pasarile si pestii descoperiti morti in intreaga lume …

Daca este o actiune a ELITELOR, ne putem intreba desigur cum au procedat? Prin HAARP? Prin chemtrails? Combinat? Este o intrebare importanta dar si mai important este de aflat:

MOTIVUL. De ce ucid pasari, pesti, crabi? Este parte a unui experiment? Va urma ceva la scara si mai mare? Si la mamifere de exemplu? Si la oameni?

Vor sa distruga lantul trofic?

Pregatesc un mega vaccin pentru un mega virus ce ataca tot ce este viu? Desigur, un virus – poveste … Vom vedea.

O ipoteza de luat in calcul este insa si ACTIUNEA PANICA …

Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

“Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“

Ce urmaresc cu panica? Dupa cum am spus, posibil un vaccin, posibil altceva sau doar panica … In acest caz, nici nu trebuie sa se mai agite prea mult. Omoara din cand in cand cate un stol de pasari sau un banc de pesti, restul facand mass-media si opinia publica. Caci de acum incolo orice grup de zburatoare cazut la pamant, indiferent de motiv, va fi automat incadrat in aceeasi categorie de morti suspecte. Se poate insa sa se urmareasca impuscarea mai multor iepuri dintr-un foc: si panica si distrugerea lantului trofic. Pentru foamete. De exemplu.

Aceasta panica, impreuna cu inca o zguduitura economica, combinata cu ample manifestari de strada, cu razboi, cu cutremure, foamete, vor tulbura masele intr-un asemenea hal, incat sa accept orice solutie. Ca de exemplu NOUA ORDINE MONDIALA si antihristul …

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 9, 2011 at 2:45 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Dan Tanasescu said, on ianuarie 9, 2011 at 3:48 pm

    Observ că lucrurile se petrec tot mai mult ca în filmele pe care Pro TV le difuzează seară de seară. Au ajuns să programeze şi doua filme în aceeaşi seară care au ca subiect terorismul, atentatele şi dezastrele la scară mare, sau scenarii distopice cu o lume a viitorului în care oamenii sunt controlaţi asemeni roboţilor.

    Apreciază

    • Ciprian said, on ianuarie 9, 2011 at 4:32 pm

      Stii ce bine e fara televizor? Ar trebui lasat cu totul la o parte, inviezi!

      Apreciază

  3. acadennis said, on ianuarie 9, 2011 at 4:06 pm

    Cu siguranta acestea fac parte dintr-un soi de experimente care vor fi aplicate pentru acei care refuza m-cipul si se ascund.

    Sistemul face intotdeauna experimente pe animale la inceput dupa care daca le merge incep sa puna conditii oamenilor.

    Apreciază

  4. Fulger said, on ianuarie 9, 2011 at 5:15 pm

    Ciudat este ca au murit doar pasari din cateva speci sau pesti, inca nu putem explica acest fenomen trebuie sa gasim mai multe informati. Mai intai trebuie sa aflam din ce cauze au murit pasarile ca sa vedem cine e specializat in acea tehnologie si cine le-a omorat.Nu putem exclude sa fie si un semn al apocalipsei.

    Apreciază

  5. petre said, on ianuarie 9, 2011 at 7:42 pm

    inca vreo 7-8 „semne” din astea si incep oamenii sa o ia razna – orice tampenie care imbraca forma unei apocalipse – nibiru, 2012 – si altele …. te scot din normal…. si pici in niste plase in care esti manipulat – de acolo nu mai iesi intreg – si le faci jocurile astora.

    Si eu cred ca e vorba de panicare ….

    Apreciază

  6. natalia said, on ianuarie 9, 2011 at 7:54 pm

    Numai Domnul ne mai poate salva si intari sa le purtam pe toate…trebuie sa ne rugam si sa credem in mila Lui pentru intreaga Sa faptura.Domnul nu ne va lasa,ne va ocroti orice ar vrea vrajmasii sa ne faca…iar de va fi sa murim sa o facem cu pocainta inainte si in nadejdea intalnirii cu Hristos.Doamne ajuta!…Neaparat fara televizor…televizorul tampeste de-a dreptul creeaza hipnoza chiar …pur si simplu am vazut oameni destepti cu judecata limpede si sanatoasa pe care televizorul i-a „reeducat „in mod gresit adica exact cum vor cei rai…

    Apreciază

  7. mircea said, on ianuarie 9, 2011 at 9:57 pm

    Am vazut in cazul vaccinului pt gripa porcina cum a actionat mass-media. Cat de agresive au fost cnn, bbc… Acum e o tacere suspecta. Ofera info putine sau chiar de loc. Nu stiu daca se vrea panica, ca daca vroiau stiu ei cum sa faca. Sau sa fi schimbat strategia? Ramane sa vedem. Pina una alta, se anunta scumpiri serioase la alimente, energie… Cam la tot.

    Apreciază

  8. […] the original: Actiunea PANICA – O ipoteza de luat in calcul, legata de moartea ciudata a pasarilor, pestilor, cr… […]

    Apreciază

  9. despre 2012 said, on ianuarie 25, 2011 at 2:45 am

    […] In legatura cu asta mai poti citi: https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/09/actiunea-panica-o-ipoteza-de-luat-in-calcul-legat-de-moartea… Tags: noduri, noduri animate, noduri folositoare, pregatire 2012, supravietuire […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.