SACCSIV – blog ortodox

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

Posted in EVREI, Mitropolitul Serafim de Pireu by saccsiv on decembrie 26, 2010

Citez din articolul Mitropolitul Serafim de Pireu: “Evreii sunt de vină pentru situaţia actuală din Grecia şi din lume”:

Serafim de Pireu: “Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial finanţat de către evreul Rotschild”

Mitropolitul Serafim de Pireu

Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune “Mega TV” că există o conspiraţie pentru a subjuga Grecia. Acesta a susţinut că evreii sunt  de vină pentru criza economică din Grecia şi de fapt, din întreaga lume.

Mai mult, există o conspiraţie a bancherilor evrei care au ca scop distrugerea Greciei şi a Bisericii ortodoxe. Tot conspiraţia sionistă încearcă să distrugă familia, promovand monoparentalismul şi căsătoriile între homosexuali.

Adolf Hitler  a fost organul sionismului internaţional si a fost finanţat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei să plece din Europa şi să coboare în Israel ca să înfiinţeze Noul Imperiu . El a adăugat că bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild şi Soros au controlul sistemului bancar internaţional care controleaza globalizarea.

Aceste declaraţii au fost făcute în direct la televizor de Serafim, invitat la o dezbatere despre criza economică şi protestele din Grecia.

Cititi va rog si:

CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros …

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Consider ca nu toti evreii sunt de vina.

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 26, 2010 at 10:57 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ortodoxliber said, on decembrie 27, 2010 at 9:11 am

    Asa este Saccsiv. Stirea asta a fost pe Realitatea dar cu titlul de „Mitropolit Antisemit” dar pe unul dintre crawl-urile Realitatii TV. Acum poate fi gasita doar aici http://www.realitatea.net/transcript/2010-12-24/09

    Apreciază

  3. stef said, on decembrie 27, 2010 at 9:39 am

    Foarte importante aceste informatii Saccsiv !

    Apreciază

  4. Ioan B said, on decembrie 27, 2010 at 10:12 am

    Nu evreii sunt de vina, ci pacatele omenirii. Timpurile, la fel ca si conducatorii sunt o consecinta fireasca a decaderii omenirii si a inversarii polului valorilor: raul este luat drept bine si invers. De 2000 de ani evreii sunt prin toata lumea. De ce toacmai acum ei poarta vina caderii oamenirii?
    Este ca si cum am spune ca robia babiloniana a Israelului s-a datorat babilonieinilor is nu faptului ca poporul evreu a fost pedepsit de Dumnezeu pentru indepartarea lui de Adevarul vechi testamentar. Intoarcerea la Credinta si Adevar poate scimba raul actual in bine si amana urgia venita de sus.
    Adam cand a fost intrebat cine este de vina pentru faptul ca a mancat din pom, a dat vina pe Eva; ea apoi pe diavol….

    Apreciază

    • el said, on decembrie 27, 2010 at 1:39 pm

      @Ioan B

      evreilor si tie ti se cuvin spre luare aminte cuvintele Lui Hristos Dumnezeu: „sminteala TREBUIE sa vina in lume dar VAI DE CEL prin care vine smintela,mai bine i-ar fi fost sa-si atârne o piata de gât si sa fie aruncat in mare”.!!

      Hristos a venit in lume sa rascumpere lumea si sa fie rastingit pentru eliberarea lui Adam(tot omul) din pacat;dar iuda iscarioateanul si fariseii si carturarii iudei PRIN CARE Fiul Lui Dumnezeu Mesia a fost vandut si ucis N-AU FOST CRUTATI si ARD in iad in vesnicie.

      Asa ca atentie mare ,vezi cum este cu discursul acesta pseudo-smerit ,sigur ne vedem de pacatele noastre si ne pocaim caci prin ele a luat diavolul drept sa actioneze in lume DAR IDENTIFICAM pe dusmanii mantuirii sufletelor omenesti si lucratorii MINCIUNII caci ei sunt de la tatal lor diavolul si lui slujesc.
      Nici Hristos Insusi NU i-A crutat in dicursul sau pe carturari si fariseii vicleni adresandu-le VAI VOUA fatarnicilor !(El care iubeste pe om chipul Sau n-a tacut sa-i ACUZE pe cei vicleni si nu pentru ca ii ura sau se temea de ei ci pentru ca DUSMANUL___diavolul si slugile lui___ trebuie identificat ca sa nu poata insela sufletele spre moartea vesnica ).

      Apreciază

      • el said, on decembrie 27, 2010 at 2:51 pm

        @Ioan B

        „feriti-va de aluatul fariseilor”____ ne indeamna Hristos.;aceasta inseamna ca TREBUIE sa-l recunoastem pe acest aluat blestemat si NU doar sa ne ferim de pacatele noastre si sa pazim poruncile .

        Apreciază

  5. codrut said, on decembrie 27, 2010 at 10:13 am

    bravo lui, din cate tin eu minte e cam singurul care a spus lucrurilor pe nume in ultima vreme….la ce adresa de mail se poate felicita acest Parinte? sau pe ce blog putem discuta cu el?

    Apreciază

  6. Simona said, on decembrie 27, 2010 at 1:34 pm

    Nu este adevarat ca ierarhii nostrii nu iau atitudine.
    Cititi pastorala IPS PIMEN, Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, care vorbeste raspicat despre „planul diabolic” al uniformizarii si globalizarii.
    Nu mai denigrati proprii ierarhi caci sunt vrednici.

    Apreciază

    • el said, on decembrie 27, 2010 at 1:45 pm

      @Simona

      ei da Slava Domnului ca mai AVEM si ierarhi VREDNICI printre iudele din BOR de azi, altfel am fi pierduti ,stim si noi si ne bucuram ca avem si ierahi vrednici ,nu te scanadaliza aiurea si nici nu considera ca nu este valabila generalizarea ta prea futila:”proprii ierarhi caci sunt vrednici” !

      Apreciază

  7. Ady said, on decembrie 27, 2010 at 2:31 pm

    Parintele Serafim de Pireu este demn de toata lauda,exemplu lui ar trebui sa-l urmeze toti ierarhii bisericii ortodoxe.
    Jidanii sunt elemente razvratite contra infaptuirilor lui Dumnezeu pe pamint.Jidanii sunt cazuti din har.Blestemati de Dumnezeu,ei lupta numai pentru propagarea raului in lume.
    De doua mii de ani jidovii sunt o piedica in realizarea idealului crestin in lume,luptind din rasputeri pentru darimarea ordinii naturale a lui Dumnezeu pe pamint.In gindire ca si in viata ei au fost aceia care au introdus anarhia,imoralitatea.coruptia,si dezbinarea cu scopul de a stavili progresul crestin.
    Prin coruptie, imoralitate, si santaj pacate in care jidanii sunt maestrii,ei au luptat totdeauna sa introduca confuzia si nesiguranta,in lumea crestina.In decursul veacurilor istoria ne spune ca ei au fost totdeauna impotriva infaptuirilor bune,ceea ce ne arata pina la evidenta ca acest neam blestemat si pornit la rau constituie un permanent complot contra realizarii imparatiei lui Hristos pe pamint,devenind astfel un parinte bun al tuturor rautatilor.
    Nicaieri nu este aratat mai clar rautatea razvratirea,nerecunostinta,viclenia,minciuna,fariseismul,si necredinta jidanilor ca in paginile Sfintei Scripturi.
    Iata ce spune despre ei marele profet Isaia care a trait cu citeva sute de ani inainte de a veni Hristos.
    “Am hranit si am ridicat niste copii,dar ei s-au rasculat impotriva Mea.
    Boul isi cunoaste ieslea stapinului sau,dar Israel nu ma cunoaste.
    Vai neam pacatos, popor incarcat de faradelegi,saminta de nelegiuiti,copii stricati.Au parasit pe Domnul,au dispretuit pe Sfintul lui Israel.I-au intors spatele…Ce pedepse noi sa va mai dau cind voi va razvratiti din ce in ce mai rau?Tot capul este bolnav si toata inima sufera de moarte.Din talpi si pina in crestet nimic nu-i sanatos…Iata cit de adevarat ii arata Isaia aici…Alte doua rechizitorii facute jidanilor se gasesc in Noul Testament unul facut de insusi Hristos in evanghelia lui Matei cap 24 iar altul de arhidiaconul Stefan in Faptele Apostolilor cap 7…Falsi, mindri cotropitori fatarnici,nebuni,orbi,murdari in interiorul sufletelor,criminali care au ucis pe proroci si pe cei trimisi de Dumnezeu etc,toate aceste caracteristici milenare ale jidanilor sunt aratate amanuntit de catre Hristos declarindu-i in concluzie ca sunt serpi si pui de napirci…” Voi totdeauna va impotriviti Duhului Sfint” le spune arhidiaconul Stefan.
    Si astazi ca si in vremea veche jidanii sunt criminali,neavind niciodata constiinta pacatului…Iar cei care se impotrivesc planului lor diabolic, nu au decit soarta mucenicilor din inchisorile de la Aiud…Un alt fapt pe care il arata Scriptura privitor la jidani ca sunt un popor blestemat,este aratat de prorocul Maleahi “Sunteti blestemati atita vreme cit cautati sa ma inselati”..Pacatul inselarii este un viciu la poporul jidanesc pe care il practicaau si in vechime si acum fata de insusi Dumnezeu nemaivorbind de oameni…Acestui blestem Dumnezeiesc se adauga in decursul istoriei si consecintele singelui nevinovat varsat de ei prin prigonirea si omorirea celor care vesteau cuvintul lui Dumnezeu…Iata ce zice Mintuitorul,ca va trimit prooroci,intelepti,si carturari.Pe unii din ei ii veti ucide si rastigni,pe altii ii veti bate in sinagogele voastre,si-i veti prigoni din cetate in cetate”Ca sa vina asupra voastra tot singele nevinovat care a fost varsat pe pamint,de la singele neprihanitului Abel pina fa singele lui Zaharia fiul lui Barochia pe care la-ti omorit intre templu si altar”..Iar peste toate acestea se mai adauga si crima cea mare pe care a inregistrat-o istoria,omorirea Fiului lui Dumnezeu fiintei cele mai neprihanite pe care a vazut-o pamintul…Singele Mintuitorului varsat de jidovi este deapururi dovada cea mai strigatoare la cer despre vinovatia acestui neam,singe pe care poporul jidanesc si l-a luat asupra sa,strigind”Singele Lui sa fie asupra noastra si asupra copiilor nostri”..Iata cita greutate de singe nevinovat este asupra jidanilor…Aceasta a facut ca mila lui Dumnezeu sa sa fie retrasa de la acest popor care a decazut in adincul neintelegerii si al intunecimii mintii in asa hal incit acum in perigrinarea lor pe pamint cauta sa darime tot ceeia ce este opera a lui Dumnezeu,provocind si intretinind raul cu o pasiune neintilnita la vreun alt popor…Blestemati de Dumnezeu si urmariti de singele prorocilor,si al sfintilor lui Dumnezeu,si insusi Mintuitorului,jidanimea este cazuta din lumina adevarului,acum cind pentru toata umanitatea a rasarit soarele dreptatii care este Hristos jidanimea sta si se chioraste la lumina opaitului,fiind sluga oarba a satanei care o foloseste pentru a face rau omenirii…Ca jidovimea este in slujba satanei vedem aceasta din cuvintele Mintuitorului care sa adresat lor spunindu-le”Voi aveti de tata pe diavolul si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru”,de aici se vede ca intre satana si jidanime este un raport intim de filiatiune…Iata cum se explica dar foarte limpede in lumina Sfintei Scripturi lupta jidovimii contra crestinismului…Dusmanul omenirii satana a furisat in inima jidovimii dorinta de a deveni stapina lumii,pentru aceasta idealul lor a devenit stapinirea intregii lumi,iar inceputul a fost Rusia..Iar in dorinta aceasta pe care in zilele noastre a declansat-o cu inversunare fara seaman,satana si cu jidovimea au folosit si folosesc printre alte mijloace si masoneria prin care au reusit sa combata crestinismul prin crestini si natiunile prin insasi fiii natiunilor inrolati in lojile masonice…o doamne ce cumplita inselare…Dupa toate cele relatate aici cred ca ar trebui sa meditam cu luare a minte la cuvintele Mintuitorului”Nu am venit sa aduc pace pe pamint ci sabie”adica lupta contra jidanimii dar nu la propriu adica sa le dam cu toroipanul in cap ci contra duhului iudaismului spurcat raspindit peste tot in lume…Iar in mod particular fiecare dintre noi sa raminem in duhul lui Hristos neprimind nici-o invatatura si narav strain respectind porunca apostolilor care zice”Cercetati duhurile ce nu este in duh crestin sa nu primiti.

    Apreciază

  8. vasilica said, on decembrie 27, 2010 at 3:26 pm

    Cinste acestui om,care lupta in apararea ADEVARULUI.Dumnezeu sa-l ajute in tot cea ce face.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. Ion de la Chiuiesti said, on decembrie 27, 2010 at 5:01 pm

    Mitropolitul Serafim al Pireului are perfecta dreptate. Aceste adevaruri sunt cunoscute tuturor si totusi foarte putini au curaj sa marturiseasca aceste lucruri. Daca Bisericile Ortodoxe ar avea o pozitie ferma impotriva NOM, a globalizarii, daca ar dezvolta o rezistenta generala la masurile acestor slugi antihristice, planul de instalare a NOM s-ar zdruncina putin. Probabil. Nu avem de unde sa stim daca nu se incearca nimic.

    Apreciază

  10. natalia said, on decembrie 27, 2010 at 8:45 pm

    Aveti dreptate Parinte trebuie sa facem totusi ceva pt mantuirea neamului nostru si nu ma refer la o Catedrala dupa cum propune Patriarhul nostru.Si aici sunt de acord ca atunci cand judecam aproapele nostru aducem asupra noastra ganduri rele care ne tulbura si ne facem mai vulnerabili .Dar eu nu prea stiu cum sa reactionez la uraciunile si mizeriile din viata noastra care le vedem la fiecare pas…sincer cand vad atata mizerie de orice fel in jurul meu chiar nu stiu de unde sa incep cum sa-i mai fac fata.Si sincer nu prea am unde sa ma ascund,sa plec din mediul asta murdar…caci cred ca ispitele sunt peste tot si nu numai pt mine cat si pt ceilalti frati intru Hristos.Daca deschizi gura iese scandal conflict etc. daca taci te simti ca strutul cu capul in nisip…tot n-ai liniste.
    Si iarasi aveti perfecta dreptate „Oamenii sunt bolnavi si trebuie vindecati”.Dar numai Hristos vindeca cu adevarat de multe ori ,o spun asa ca o spovedenie publica, am fost catalogata drept o persoana ciudata,venita de pe alta planeta parca si nu neaparat ca sunt crestina nu,ci mai ales prin faptul ca nu prea am reusit sa-mi insusesc modul de gandire sau de actiune a diverselor grupuri de lucru,sau persoane ,prieteni etc cu care am avut de a face.Oricat voit sau nu as fi incercat sa ma integrez intr-un astfel de grup pe plan lumesc prin modul meu personal de a fi si de a privi lucrurile asta independent de vointa mea nu am putut niciodata sa subscriu in totalitate gandirii si modului de a actiona al grupului respectiv.Aici ma refer la grupuri de prieteni,colegi de scoala,liceu,facultate,colegi de servici.Nu sunt o persoana izolata ,am reusit sa dezvolt si sa mentin anumite prietenii dar nu stiu cat imi mai sunt de folos pt ca odata cu incercarile care vin asupra noastra multi vor cadea.De aceea ma confrunt uneori cu acuze de genul ca am luat-o razna cu ortodoxismul si altele de genu…eu stiu din scurta mea existenta ca lumea asta nu iti ofera prea multe sau chiar daca ti le ofera nu trebuie sa te atasezi de ele dar o astfel de gandire poate fi catalogata drept sminteala,nebunie.Totusi stiu ca nu-i asa dar ma lupt zi de zi intr-o lume tot mai ostila si ma doare sufletul caci cei pe care ii iubesc nu ma pot intelege pe deplin si imi dau sfaturi de bine contrare a ceea ce simt si gandesc ca trebuie urmat.Insa cred ca nu sunt singura in aceasta situatie.Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. mircea said, on decembrie 27, 2010 at 11:05 pm

    Natalia,
    Imi permit si eu un comentariu la spusele tale.
    Daca te vor supara, iertare.
    Parerea mea e ca te framanti prea mult.
    Vorba lui Calciu, cand zicea ca la Aiud era linistit.
    Isi cristalizase ideile avea o linie de urmat si asta era.
    La fel si cu tine. Ti-ai dat seama de niste lucruri (si cu ajutor de Sus),
    vezi ca mai sint si altii un pic „nebuni” pe aicea (deci nu esti singura), ce e scris se va intimpla. Asta e. Dupa cum zici si tu, nu esti singura in situatia asta, referitor la prieteni…
    Trebuie sa ne adaptam. Nu trebuie sa ne lasam coplesiti de problemele ordinare, de zi cu zi. Stii si tu ca pr extraordinara e alta. Deci pt fiecare pr sa ne framantam dupa importanta ei. Vorbim cu prietenii, le spunem o data, de 2 ori, da’ daca vedem ca ne fac nebuni, ii lasam in pace. Fiecare cu ce crede. Zice si la Biblie ca daca omul nu vrea sa priceapa, lasa-l in plata lui. Lumea va deveni din ce in ce mai incalcita. Asta se vrea. Noi sa ramanem simpli si clari in gandire. Cu ajutorul lui Dumnezeu.

    Apreciază

  12. mihaelaa said, on decembrie 28, 2010 at 9:13 am

    Natalia,
    Exact prin aceleasi incercari trec si eu .
    Mi-ar placea sa comunicam mai mult;daca esti de acord, hai sa schimbam prin Saccsiv adresele de mail ! Deja exista un mic grupulet care a reusit sa se cunoasca mai bine . Si NU SUNT NEBUNI! Sunt oameni perfect normali, cu aceleasi preocupari si dezamagiri ca si tine!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume…  “Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial finanţat de către evreul Rotschild”. Există o conspiraţie pentru a subjuga Grecia, evreii sunt  de vină pentru criza economică din Grecia şi de fapt, din întreaga lume. Mai mult, există o conspiraţie a bancherilor evrei care au ca scop distrugerea Greciei şi a Bisericii ortodoxe. Tot conspiraţia sionistă încearcă să distrugă familia, promovand monoparentalismul şi căsătoriile între homosexuali. El a adăugat că bancherii evrei ca: Rockefeller, Rothschild şi Soros au controlul sistemului bancar internaţional care controleaza globalizarea. Aceste declaraţii au fost făcute în direct la televizor de Serafim, invitat la o dezbatere despre criza economică şi protestele din Grecia. […]

    Apreciază

  14. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lum… […]

    Apreciază

  15. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lum… […]

    Apreciază

  16. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lum… […]

    Apreciază

  17. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lum… […]

    Apreciază

  18. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lum… […]

    Apreciază

  19. […] Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lum… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.